Digidexo.com

kvitt milia

Hvordan bli kvitt Milia Støt

Babyer oppleve en rekke hudproblemer løpet av de første månedene av livet, inkludert baby akne og vugge cap. Milia er et slikt spedbarn hudfarge problem, forårsaker små hvite nupper å vises på babyens hud. Selv milia kan oppstå i alle aldre, generelt påvirker det nyfødte og veldig små spedbarn. Det kan ikke forebygges, og behandling er vanligvis ikke nødvendig i det hele tatt.

Hvordan bli kvitt Milia Støt

Kvitte seg med Milia Støt

•  Oppsøk lege. I de fleste tilfeller vil Milia humper klare seg på egen hånd innen en måned eller to etter barnets fødsel. Hvis, derimot, synes barnets hudfarge å være et alvorlig problem, bør du konsultere sin lege. Også ringe en lege hvis barnet ditt Milia humper vedvarer etter tre eller flere måneder av livet.

Vask barnets ansikt regelmessig. Hold ansiktet rent ved å vaske den med en ren, fuktig vaske tøy under bad tid, unngå sterke eller parfymerte såper. Tørk ansiktet hennes rene etter feedings eller når hun spytter opp eller sikler. Vask ansiktet med varmt vann et par ganger om dagen for optimal hud vedlikehold.

Unngå sterke behandlinger eller hands-on tilnærminger. Ikke klem eller klem Milia humper som du ville gjort for dine egne kviser eller urenheter; dette vil bare irritere babyens hud og muligens skade ham. Ikke bruk en medisinert hud krem ​​eller behandling på babyens hud; dette er unødvendig og vil føre til ytterligere irritasjon på sin følsom hud.

Vent det ut. Det eneste du egentlig kan gjøre for å bli kvitt Milia humper er å vente for dem å forsvinne på egenhånd. Bare tiden vil klare opp babyens hud, men trygg: hennes dager med klar hud er nær for hånden. Innen et par måneder etter fødselen, bør barnets hudproblemer alle rydde opp og gi henne bilde-perfekt hud.

Hvordan bli kvitt Milia

Milia er plagsomt lite nupper som er noe synlig i ansiktet ditt. Mens vanskelig å bli kvitt permanent, kan milia være håndterbare. Her er de beste måtene å bli kvitt milia.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med din hudlege for å ha din milia sett på. Mens du er på din avtale, spør din hudlege for å stikke dem av. Pass på at det ikke er en ekstra kostnad for dette, og at legen din vil bare kreve en co-lønn. Dette vil svi litt og vil forlate ansiktet med midlertidige røde merker. Disse merkene vil forsvinne i løpet av en dag.

Be din hudlege for å foreskrive en ansiktskrem for å bidra til å forhindre milia fra å returnere. Disse bør brukes hver dag. Vær forsiktig med å bruke mer enn en ert størrelse mengde til ansiktet ditt, da disse kremene er svært sterk og kan forårsake utslett hvis det brukes for mye.

Kjøp en glykol ansikt vask / cleanser. Bruk denne cleanser hver gang du vasker ansiktet. Hvis din hudlege kontor ikke bære glykol cleanser, deretter forskning på nettet og kjøpe gjennom en nettside. Disse rensemidler krever ingen resept.

Hvis du følger disse trinnene, vil milia sterkt redusere hvis ikke forsvinne helt. Gå besøke din hudlege hver noen måneder for å ha milia stukket av. Etter omtrent et og et halvt år, bør milia bli helt borte, og du vil ikke lenger trenger å ha den stikkende prosedyren gjort. Vær tålmodig, og huden din vil ende opp med klare og vakre.

Hvordan Effektivt bli kvitt Milia

Milia er godartet, hvite cyster. De er ganske vanlig, og kan bli funnet på spedbarn, barn og voksne. Disse cystene er fylt med keratin. Milia ofte vises rundt øynene og på kinnene og nesen. Milia oppstår når overflatenivå hudceller ikke blir sloughed av - cellene tette huden, som fører til disse cyster. Heldigvis, kan du ha milia fjernet av en hudlege. Du kan også følge en hudpleie regime hjemme som vil redusere tilstedeværelsen av milia.

Bruksanvisning

Exfoliate huden din. Regelmessig eksfoliering oppfordrer hudcelle generasjon, hjelpe nye hudceller til å erstatte celler som er berørt av milia raskere. Bruk en ansikts- eller kroppsskrubb å eksfoliere området minst tre ganger ukentlig. Eksfoliering bidrar også til å forebygge ny milia fra forming.

Rens området to ganger daglig ved hjelp av en hydroxy syre cleanser. Hydroxy syrer oppmuntre huden cellefornyelsen, hjelpe dine milia til å forsvinne raskere. Du kan finne hydroxy syre rensemidler i de fleste narkotika og kosmetiske butikker.

Få kjemisk peeling. Under en peeling, er syrer brukes på huden din til å brenne bort de øverste lagene. Når huden din helbreder, vil det vises yngre og glattere, og dine milia vil være mindre merkbar. En rekke skreller er ofte nødvendig for å effektivt bli kvitt milia.

Har milia kirurgisk fjernet av en hudlege. Din hudlege vil bruke en skalpell for å fjerne milia fra huden din. Vanligvis ingen masker er nødvendig siden de cyster er skrapt av på hudens overflate nivå.

Tenk Microdermabrasion. Hudleger bruker ofte microdermabrasion å bli kvitt milia. En liten sandblaster-type enhet brukes til å buff bort de øverste lagene av huden, effektivt glatter ut cyster. Du vil sannsynligvis trenge en rekke økter for å bli kvitt din milia.

Tips og advarsler

 • Ikke klem eller plukk på dine milia å unngå permanent skremmer huden din. Bare en hudlege bør utføre ekstraksjoner. Ikke behandle milia på spedbarn eller barn. Cystene vil gå bort på egenhånd, og behandlinger er ofte for harde for ung hud. Hvis milia ikke forsvinner i løpet av noen uker, ta barnet til barnelege.

Hva er Milia Seeds?

Milia frø utvikle seg fra en hud tilstand som produserer de små støt, som hovedsaklig finnes rundt øynene og av og til, kjønnsorganene. De kan oppstå i alle faser av livet. Ofte Milia frø er feilaktig selv diagnostisert som whiteheads, kjønnsvorter eller til og med baby akne. Selv om disse oljevekster kan forårsake alarm, minutt, hvitaktig-gulaktig flekker er ikke farlig.

Hva er Milia Seeds?

Milia frø forekommer i områder av kroppen der vi har pilosebaceous kjertler (hvor hårsekker vokser), som ligner på kviser. Cystene er 1 til 2 mm i størrelse, og er vekster av keratin som utvikler seg stort sett rundt øynene, men de kan forekomme i andre deler av kroppen.

Hvem det Påvirker

Keratin er et protein som håret er laget, så Milia frø oppstå i områder der en hårsekken og sebaceous (svette kjertel) kjertel er plassert. Med mindre en person er mangler hårsekker eller svettekjertlene, kan Milia frø påvirke noen; men de er mest sett i babyer, og er ikke spesifikke for noen rase eller etnisitet.

Årsaken til Milia Seeds

Selv om den eksakte årsaken er fortsatt ikke kjent, er det tenkt at Milia frø oppstår når svettekjertlene er underutviklet eller skadet på grunn av en slags hud traumer som et brannsår. Andre årsaker er visse soppmidler, overforbruk av såper og rensemidler, og allergi mot produkter som kan forårsake noen skade på svettekjertlene. En annen vanlig anledning når denne tilstanden kan forekomme er etter microdermabrasion - i disse tilfeller er årsaken også sannsynlig å være fra skade på kjertlene. Hos voksne, humper generelt ikke lett gå bort uten behandling og kan bli ytterligere forverret av en annen hud sykdom. Mye som akne, kan porene tettes, som fører til problemer med å sloughing av den døde huden og tetter porene. Disse cystene er ikke uvanlig, og er ingen trussel for helsen din.

Hvordan bli kvitt Milia Seeds

Det er ingen medisinsk grunn til å fjerne Milia frø, siden de er harmløse - men kanskje folk vil ha dem fjernet av estetiske grunner. Tilstanden vil visne hen hos spedbarn, så ingen behandling anbefales. Imidlertid, for voksne, ingen medisiner har vist seg å være effektiv i behandlingen av Milia frø, slik at det kan være nødvendig å ha cyster fjernes av en dermatolog i en prosess som ligner på riktig måte å ekstrahere en zit. Å ha det stakk med en skarp, spiss gjenstand og klemte på en rask og minimalt smertefri prosedyre kan gjøre utslaget. Faktisk, etter å lære riktig teknikk fra helsepersonell, kan du være i stand til å trekke ut cyster selv.

Hvordan unngå å utvikle Milia Seeds

Hvis de humper er tilbakevendende, bør du vurdere å bruke en oljefri fuktighetskrem eller krem ​​og eventuelt endre produkter helt, som en allergi kan være årsaken. Solbrenthet kan også forårsake skade som fører til cyster, så sørg for å bruke sunblock hvis brenning er et problem for deg. Et siste forslag er å unngå unødvendig dermatologisk prosedyre som forårsaker traumer til huden (for eksempel microdermabrasion).

Om Milia Fjerning

Milia er en vanlig hudlidelse som er noncancerous og påvirker mennesker i alle aldre. Milia vises som små hvite nupper, og er et resultat av huden som ikke slough av normalt å være fanget i en hårsekken eller svettekjertler. Noen milia kan oppstå etter en skade eller blemmer i huden og har dukket opp på mennesker som lider av solskadet hud. Tilstanden kan også oppstå etter lang tids bruk av lokale steroider. Milia kan oppstå i alle aldre, raser og begge kjønn.

Vanlige Steder av Milia

Milia er generelt funnet rundt øyet på voksne og barn, men kan bli funnet rundt nesen området på spedbarn. Fordi oljekjertlene hos spedbarn ikke er fullt utviklet, kan milia dannes i de blokkerte porer. Milia hos spedbarn har en tendens til å korrigere seg selv, mens milia hos voksne er langvarig og kan kreve dermatologiske fjerning. Når en hud tilstand, skade eller solskade eksisterer, kan milia finnes på andre deler av kroppen.

Størrelse

Milia vil vises som hvite eller gule kuler som ser ut til å være like under overflaten av huden, men de er faktisk dypt podes. Bump vil variere fra 1-2 mm i størrelse og kan forveksles med acne. Du kan finne flere humper gruppert, eller finne eneste.

Behandlinger

Milia kan løse seg selv når hudceller fanget i porene finne sin egen vei ut fra under huden. Men hvis milia ikke løser seg selv, eller er tilbakevendende, kan du ta noen enkle tiltak for å korrigere problemet. Hud og hår produkter du bruker hver dag kan bidra til dannelsen av milia. Saumfarer kremer, sminke, hår gel og andre produkter du bruker, kan gjøre en forskjell i tilbakevendende milia. Legge til en mild peeling til din hudpleie diett kan bidra til å fornye huden og holde porene klar. En dermabrasion behandling eller fruktsyre peel kan gjøres hjemme for en minimal kostnad, og kan gå en lang vei i å hjelpe bli kvitt milia. Behandlinger av en hudlege kan omfatte aktuelle retinoid kremer, sterile fjerning eller syre skreller.

Time Frame

Du vil begynne å merke en stor forskjell i hudens utseende i løpet av noen uker etter bruk dermabrasions eller ansikts skreller. Følge instruksjonene på produktet du velger å bruke, kan det ta opptil 30 behandlinger før du ser en merkbar endring eller fravær av milia. Du bør fortsette en hudpleie regime etter milia er løst for å sikre at det ikke oppstår på nytt.

Advarsel

Milia ligger rundt øyet eller på øyelokket kan være problematisk når du bruker ansikts skreller eller dermabrasions. Å besøke en hudlege for sterile fjerning av milia rundt området rundt øynene er sterkt anbefalt. Hvis du stiller spørsmål ved alvorlighetsgraden av milia, er det best å oppsøke lege på sin behandling og forebygging.

Legemidler for behandling av Milia

Milia er godartede cyster som danner rett under huden og er ofte forvekslet med whiteheads. De er mest vanlig på nyfødte babyer, men kan vises på folk i alle aldre. Ofte forsvinner de av seg selv hos barn i løpet av kort tid, men noen ganger voksne som får milia har dem fjernet av en hudlege.

Beliggenhet

Milia er oftest plassert på taket av munnen eller rundt nesen og øynene. Noen ganger, de er funnet på genitalia og er forvekslet med vorter eller andre kjønnssykdommer.

Forebygging / løsning

Ifølge National Institutes of Health, barn ikke trenger behandling for tilstanden, og det er ingen kjente forebyggende tiltak for å unngå å ha det. I babyer, anbefaler Mayo Clinic holde barnets ansikt rent og vaske den regelmessig med varmt vann to eller tre ganger om dagen og klappe den tørr. Noen leger har teorier om forebygging, sier det kan være relatert til overeksponering for solen eller noen typer hud produkter.

Fjerning

The Mayo Clinic anbefaler å ikke prøve å presse eller på annen måte fjerne milia fra huden. Dessuten har de ikke anbefale noen andre typer kremer, salver eller andre behandlinger. Profesjonell fjerning av milia å forbedre utseendet er den eneste legen anbefalte måten å kvitte huden av tilstanden, men noen mennesker forfølge hjem rettsmidler uansett.

Dermatologi Alternativer

Når milia ikke vil gå bort av seg selv, vil en tur til legekontoret gir en enkel og trygg måte å bli kvitt de små hvite nupper. Hudlege vil trenge gjennom huden med en nål og press fra en kjøkkenvifte verktøy for å tvinge milia å sprette ut. Selv om det ikke er anbefalt, dermatologi nettstedet Dermadoctor.com sier det er mulig å fjerne milia hjemme, selv om nåler eller andre instrumenter må være steril og det er vanskelig å fjerne milia fra din egen kropp. Fjerne milia fra øyelokkene kan være farlig.

Årsaker

Milia kan være et resultat av tunge hud og hårpleieprodukter som hindrer normal sloughing av død hud. Også overeksponering for solen kan være en faktor, fordi det kan gjøre huden tøffere som det blir eldre og vanskeligere å felle hud. Visse blemmer lidelser eller genetikk kan også bidra til Milia i noen mennesker.

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper


Et ben eller lår krampe kan oppstå av en rekke årsaker. Det kan være kramper fra over-bruk eller under-bruk. Bena kan være dehydrert og trenger vann, eller det kan også være en del av voksesmerter eller fantomangrep som ikke har noen rim eller grunn. Poenget er at de vondt. Prøv noen av disse tipsene for å bli kvitt et lår krampe.

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper

•  Slapp av, siden jo mer du spent opp strammere lår vil krampe. Legg deg ned og ta 10 dype åndedrag. Pust dypt inn gjennom nesen og blåse den ut forsiktig gjennom munnen. Bevisst gi slipp på spenninger og ikke bekjempe den.

Drikk nok væske i løpet av dagen for å unngå leggkramper. Du kan drikke en sportsdrikk mens du har en krampe, og det vil etter hvert bidra til å lette krampe.

Massere det smertefulle området forsiktig i den retningen at muskelen går. Så hvis kramper muskelen er på forsiden av låret, gni fingrene fra topp til bunn over muskelen til du føler noen lettelse. Du må kanskje spørre noen andre til å gni baksiden av låret ditt mens du ligger nede.

Stretch å lette ut en krampe. Hvis krampe er på forsiden av låret, og deretter peke tærne ned mens du sitter eller ligger. Hvis krampe er på baksiden av låret, og trekk tærne opp mot kroppen. Det vil også strekke leggen din.

Hint

 • Ofte krampe vil passere med litt mer enn noen avslappende stunder.

Hvordan bli kvitt Shin splinter

Hvordan bli kvitt Shin splinter


På et eller annet tidspunkt, kan en løper ende opp å gjøre med shin splinter. Faktisk, mange løpere klager over denne smertefulle lidelsen. Mens smertefullt, er shin splinter oftest behandles hjemme. Men hvis smertene vedvarer, kan det hende du trenger å gjøre en avtale for å se en lege. Før du drar til legekontoret selv, gi følgende trinn en prøve.

Hvordan bli kvitt Shin splinter

Fjern ting som forårsaker dine shin splinter. Ofte kan dette være fra feil joggesko eller ujevnt underlag.

Hvile og bruke is eller en kald komprimere til bena så mye som mulig for de første 48 til 72 timer. Hev bena så mye som mulig og få en henvisning til en passende profesjonell innen de første 48 til 72 timer i tillegg. Dette er ofte referert til som RICER regime: hvile, is, kompresjon og elevasjon og henvisning.

Påfør varme og massere bena etter de første par dagene. Ved hjelp av varme og dype vev massasje vil fremskynde helbredelsesprosessen av muskler og sener. Pass på å bruke varme og massere beina før og etter du trener mens smertene varer.

Strekk musklene dine. Dette er en annen måte å bli kvitt shin splinter. Det hjelper også forberede dine muskler for å stresse med løping og kan stoppe andre skader oppstår.

Begynn å kjøre da dette vil bidra til å helbrede dine shin splinter og sørge for at de ikke kommer tilbake. Bare sørg for at du vente 3 til 4 dager før du begynner å kjøre igjen. Vurdere en langsommere kjøre på myke underlag mens du venter på din shin splinter til fullstendig leget.

Hint

 • Forebygging er alltid den beste recourse.

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min


Ansiktene våre har millioner av små olje kanaler som hjelper næring til huden og holde den føyelige. Når en oljekanal blir tett eller blokkert, kan det føre til en betent lyte som er mer kjent som en zit eller en kvise. Når en blokkert olje duct skjer for å være i umiddelbar nærhet av en hårsekken, kan det føre til ytterligere irritasjon, særlig hos menn som har ansiktshår er mer grov. Bli kvitt en blokkert olje duct på ansiktet ditt tar litt tålmodighet og konsekvent omsorg, men du bør være i stand til å klare det opp innen en uke.

Hvordan bli kvitt en blokkert olje Duct for et hår på haken min

•  Vask ansiktet grundig med en mild rensemelk som er olje gratis. Ikke skrubb huden kraftig ved å unngå å irritere området ytterligere. Tørk huden med et håndkle.

Påfør en skavank krem eller gel som inneholder salisylsyre til den blokkerte oljekanalen ved hjelp av en ren finger. Salisylsyre vil hjelpe tørke opp olje for å fjerne tilstoppet kanalen.

Avstå fra å forsøke å "pop" eller klem lyte, da dette kan gjøre det verre i form av ekstra infeksjon så vel som irriterende og muligens arrdannelse området. Klipp neglene korte hvis du finner du er fristet til å plukke på lyte. Jo mer du la den være alene, jo raskere vil det gro.

Gjenta denne prosessen hver morgen og kveld fram til den blokkerte oljekanalen er ryddet opp.

Hint

 • En vanlig hudpleie rensing regime er viktig hvis du ønsker å unngå ansikts blemishes.
 • Hvis irritasjonen øker eller forblir uendret etter en uke, ta kontakt med hudlege.

Hvordan bli kvitt Nits Uten Gre dem ut

Hvordan bli kvitt Nits Uten Gre dem ut


Nits, de små hvite eller klare egg av lus, følge en lus. Symptomer på lus, også kalt pediculosis, oppstår vanligvis i hodebunnen og inkluderer kløe og små røde sår. For å bli kvitt lus, nits må fjernes, stopper livssyklusen på vertskroppen. Våtkjemmings- var en anbefalt behandling; Men bevis funnet av den kanadiske Pediatric Society bemerker at gre ut lus nits er ikke en effektiv behandling. Fjern nits, i stedet, ved å plukke dem ut og behandle håret og hodebunnen med en spesialbehandlet sjampo.

Hvordan bli kvitt Nits Uten Gre dem ut

Bekreft at lus er tilstede ved å undersøke hodebunnen hvor lyset er sterkt. Ved hjelp av en kam, separat håret inn i seksjoner, og ser sammen trådene hele veien til hodebunnen. Hvis du ser små hvite eller klare ovale egg da begynne lusebehandling. Også begynne behandling hvis du ser lus, som er svart og liten - på størrelse med sesamfrø. En voksen lus vil være ca 2 til 4 mm.

•  Smør håret med balsam for å gjøre det lettere å se nits. Plukk ut noen nits eller lus ved hjelp av fingrene. Plasser nits i en lukket, lufttett plastpose og kast posen. Plasser posen, umiddelbart, i utendørs søppelbøtte.

Følg anvisningene, nettopp, på lus sjampo eller lotion behandling. Ikke la produktet i hodebunnen lenger enn instruert, da dette kan forårsake kjemisk irritasjon.

Gjenta behandlingen i syv til ti dager for å sikre at lus og luseegg er borte. Lus kan leve på kroppen opp til 30 dager, men kan bare leve i andre steder i tre dager. Gjenta behandlingen er nødvendig som nits ta seks til ni dager på å klekkes, og gjenta behandlingen vil drepe eventuelle gjenværende nits som har klekket til lus.

Vask elementer som har kommet i kontakt med infisert område - laken, klær, kammer, børster, hår bånd, hatter - i varmt vann for å drepe lus og luseegg. Elementer som ikke kan vaskes - puter, øreplugger - bør være grundig støvsugd eller plassert i en lufttett pose i minst to uker.

Hint

 • Undersøke hvert familiemedlem håret til å avgjøre om lus har spredd seg.
 • For å hindre spredning av lus, aldri dele elementer som kommer i kontakt med hodet, slik som kammer og hatter.
 • Alltid være forsiktig når du bruker kjemiske produkter.
 • Se legen din dersom behandling ikke er å bli kvitt lus og luseegg.

Hvordan bli kvitt sure sokker

Hvordan bli kvitt sure sokker


Hvis føttene har en tendens til å svette når du bruke sko og sokker, er sjansen du har fotlukt. Dette er fordi de mørke, lukket og fuktige føtter inne et par sokker og sko er et ideelt miljø for bakterier å danne. Mens bakteriene er vanligvis ufarlige, er dens lukt pinlig og en plage. Heldigvis kan du ofte eliminere fot, sokk og sko lukt alle samtidig ved å vedta noen gode vaner.

Hvordan bli kvitt sure sokker

•  Vask føttene grundig hver dag ved hjelp av en antibakteriell såpe, også mellom tærne. Tørk føttene og mellom tærne med et håndkle. Vent 10 til 15 minutter før du tar på sokker for å være sikker på at føttene er tørre, eller bruk en hårføner for å fullføre tørking føttene etter håndkle tørking.

Bruk bomull sokker som puster bedre, bidrar til å hindre svette. Den bomull materiale soaks opp svette, noe som begrenser lukt. I tillegg bruke sokker som har en anti-bakteriell overflate, tilgjengelig på nettet, i apotek og sportsbutikker. Sko sålene som dreper bakterier og fjerne lukt er også tilgjengelig.

Bruk sko som puster og gir god luftsirkulasjon. Sko som er laget av syntetiske materialer puste mindre enn sko laget av naturlige materialer, som skinn. Noen syntetiske sko, derimot, har design laget med en lett mesh for å fremme god luftsirkulasjon, og dermed gi dem muligheten til å puste bedre.

Bruk en annen par sko enn dagen før for å gi skoene tid til luft og tørke ut før du bruker dem igjen. Du kan også strø natron inne i skoene når de ikke er i bruk for å bidra til å eliminere lukt.

Bruk en annen par sokker hver dag og vaske dem i varmt vann og blekemiddel hvis mulig. Gjør det til en vane å endre sokkene omtrent halvveis gjennom dagen og når det er mulig, ta av deg skoene og sokkene og lar føttene puste og tørke ut hvis de er svette.

6. Påfør antiperspiranter på føttene, slik at de kan tørke ut før du tar på sokkene. Ifølge Ohio University College of Osteopathic Medicine, kan dette noen ganger hjelpe personer eliminere fot lukt. De anbefaler også å prøve et benzoylperoksyd gel, som er en over-the-counter medikamenter anvendt til føttene. De gjør forsiktighet, men at den har en bleking påvirke, som kan skade noen stoffer.

Ta kontakt med legen din hvis alle forsøk på å bli kvitt din stinkende føtter, sokker og sko mislykkes. Han kan foreskrive en resept aktuell medisiner som dreper bakterier.

Hvordan bli kvitt Knots i din skulder blad

Hvordan bli kvitt Knots i din skulder blad


Når musklene knute mellom skulderbladene, det gjør deg vondt. Ved hjelp av den ene siden av kroppen mer enn den andre fører vanligvis disse knop. Når du får denne smerten mellom skulderblad og ryggrad, må du strekke musklene ut til å føle noen lettelse. Før du kommer for medisinering, eller varmeputen, prøve noen enkle øvelser for å bli kvitt knop i din skulder blad området.

Hvordan bli kvitt Knots i din skulder blad

•  Strekk armen over hodet og deretter flytte armen utover. Gjør dette til trykket er sluppet. Gjenta strekninger med den andre siden av kroppen din. Strekk sårer side 4 ganger så mye som den siden som ikke skade deg.

Legg en tennisball på gulvet. Hvis du ikke klarer å legge ned på gulvet, kan du sette den røde ballen på sengen. Gulvet fungerer bedre, fordi det er en hardere overflate. Tennisballen synker ned i madrassen av sengen din og du vil ikke ha så mye lettelse.

lå på gulvet, manøvrering den røde ballen så det er i området der du er mest øm.

Stå stille i ca 5 minutter; smerten vil begynne å avta. Etter 5 minutter er gått, flytte rundt til den røde ballen treffer en annen sårt område i din skulder blad området. Gjenta dette trinnet.

Gjenta trinn 3 og 4 for å avlaste de knop i skulderbladene.

Hvordan blir jeg kvitt en migrene hodepine Do?

Hvordan blir jeg kvitt en migrene hodepine Do?

Innledning

Migrene er en smertefull helse problemet. De kan gjøre selv grunnleggende daglige stimuli som lys og lyd smertefullt å være rundt. Men du trenger ikke å frykte et liv fullt av migrene. Det finnes måter å lindre migrene eller hindre dem fra å være en faktor i livet ditt.

Resept

Resept kan være en effektiv måte til å behandle eller forhindre en migrene hodepine. Migrene er vanligvis forårsaket av en ubalanse av serotonin i systemet. Denne ubalanse kan oppstå av forskjellige grunner. Når serotonin er av, kan det signalisere din trigeminusnerven å begynne å produsere nevropeptider. Disse peptidene reagerer på blodårene som omgir hjernen din, og få dem til å bli betent og utvidet. Denne utvidelse av blodårene som forårsaker smerte oppleves fra en migrene. En resept medisin kan enten hindre serotonin fra å starte denne prosessen, eller det kan bidra til å øke serotoninnivået i begynnelsen av et migreneanfall. Mange medisiner har også smertestillende for å lindre smerter forbundet med hodepine.

Triggere

Unngå migrene triggere kan også bidra til å kvitte seg med disse hodepine. Triggere er handlinger eller matvarer som kan bidra til migrene forekomster. Den beste måten å oppdage og unngå triggere er gjennom å holde en trigger journal. Når du opplever en migrene, skrive ned hva du gjorde før arrangementet. Hva var det du spiser? Hvilken aktivitet gjorde du? Etter en stund vil du begynne å se mønstre i dagboken din, og peker på konkrete triggere som bidrar til migrene.

Livsstilsendring

En av de beste måtene å bli kvitt migrene hodepine er gjennom livsstilsendring. Fordi de fleste migrene er forårsaket gjennom et problem i serotonin nivåer, finne måter å naturlig øke og regulere serotonin i ditt daglige liv kan hjelpe deg å holde migrene-fri. Kosthold er en av disse endringer i livsstil. Spise mat med høyt naturlig fiber og vitaminer som B6 vil bidra til å øke serotonin mens du holder blodsukkeret skyter. Trene daglig kan hjelpe dine serotoninnivået og bidra til å forhindre migrene ved naturlig avslappende blodkar. Dette vil bidra til å øke blodsirkulasjonen i hele kroppen din for en generell helseeffekt.

Hvordan bli kvitt en migrene hodepine

Hvordan bli kvitt en migrene hodepine


Mer enn 29,5 millioner mennesker i USA lider av migrene, og disse sakene blir ofte feildiagnostisert som sinus eller spenningshodepine, ifølge National Headache Foundation. Migrene kan stamme fra alt fra genetikk og kosthold valg til stress og dårlige pustevaner. Resultatet er kvalmende, bankende og varig smerte. Når et enkelt middel som å bruke en kald komprimere til hodet ikke er tilstrekkelig, kan seveal andre strategier hjelpe deg å redusere migrene. Hvis migrene fortsette, se en lege.

Avslapping metoder

Alvorlig eller kronisk stress kan føre til hodepine på grunn av endringer i blodtrykk og pustemønster. For eksempel, angst og depresjon kan begge ha negative fysiske virkninger på kroppen. Løsningen er å trene pusteøvelser som hjelper kroppen slappe av og gjenvinne god helse. Hvis du merker at pusten din kommer i korte, raske serieopptak, sakte ned og ta lengre puster og inhalerer. Spille beroligende musikk som du øver pusteøvelser eller selv delta i meditative økter.

Medisiner

To grunnleggende typer medisiner er tilgjengelige for dem som lider av hodepine. Mislykket medisiner, for eksempel Maxalt, Frova, Zomig og Imitrex, påvirker serotoninnivået og gi avlastning for anledningen hodepine. Selv om disse stoffene er tilgjengelig i en rekke former, inkludert nesespray og injeksjoner, har de ikke hjelpe i behandling av underliggende problemer som menstruasjon og leddgikt smerte. Hvis du lider av kronisk hodepine, forebyggende medisiner, for eksempel Topimax og Elavil, kan redusere anfallshyppigheten. Noen av disse stoffer er ment for å behandle tilstander som depresjon og høyt blodtrykk.

Urter og oljer

Urte behandlinger samt aromaterapi kan være i stand til å redusere migrene ubehag. Ifølge WebMD, er Feverfew både en populær og ofte studert urte rette for hodepine. Studier er gjennomført for å avgjøre om urten er faktisk nyttig, eller hvis en placebo effekt er ansvarlig for lindring brukerne opplever. Bruken av terapeutiske dufter, inkludert ingefær og peppermynteoljer, kan også redusere alvorlighetsgraden av hodepine.

Massasje og akupunktur

Selv om massasje kanskje ikke direkte redusere hodepine, kan de løsne stramme muskler og forbedre dårlig sirkulasjon, noe som kan være underliggende årsaker til hodepine. Akupunktur, til bruk av små nåler frigi naturlig lindre kjemikalier i hele kroppen, kan bidra til å bekjempe bevis. WebMD rapporterer også at akupunktur løsninger kan være langvarig i forhold til andre alternativer.

Diett endringer

For noen mennesker, mat kan føre til migrene. Hold styr på hva du spiser, og prøve å kutte matvarer fra kosten din som synes å ha en negativ effekt på kroppen din. WebMD rapporterer at enkelte studier peker mot omega-3 fettsyrer, koenzym Q10 og melatonin som mulig migrene reduksjonsgir. Konsultere legen din for mer informasjon om mulige kosthold endringer. Samlet sett er det best å holde seg til en sunn diett og få fylle alle nødvendige matvaregrupper.

Hint

 • Unngå eventuelle utløse mat som kan forårsake eller gjøre din hodepine verre.
 • Det er mange andre naturpreparater som kan hjelpe deg bli kvitt migrene, inkludert feverfew, magnesium, akupressur, akupunktur, triggerpunkt terapi, og massasje. Alle er forskjellige.
 • Før du bruker noen av disse teknikkene, sjekk med legen din for å se om de er riktig for deg. Kaffe, ingefær, smertestillende medisiner, selv varme bad er ikke for alle. Ikke ta noen medisiner som kan skade deg!
 • IKKE prøv disse anbefalingene med barn og babyer uten å konsultere med sine barnelege.
 • Vær forsiktig med å bruke massasje for en migrene. Feil type massasje kan gjøre din hodepine verre.
 • Sørg for at det er en migrene som du har ved å snakke med legen din.
 • Prøv å jobbe med din lege eller utøveren av alternativ medisin for å få på årsaken til hodepine, slik at du kan forhindre det før det begynner selv - som er, etter min mening, den beste måten å bli kvitt en migrene.

Hvordan bli kvitt en migrene raskt

Mindre hodepine sjelden forstyrre dagliglivet og de vanligvis forsvinne innen et par timer. På den annen side kan en migrene hodepine produsere bankende smerte, kvalme, svimmelhet og oppkast som kan vare i flere timer eller dager. Snarere enn å leve med alvorlig migrene smerter, bør du vurdere måter å bli kvitt en migrene raskt.

Hvordan bli kvitt en migrene raskt

•  Ta hodepine medisinering. Velg en over-the-counter medisiner til hensikt å behandle migrene hodepine. Disse medikamentene er en smertestillende som for eksempel paracetamol eller aspirin og koffein for å hjelpe rette migrene smerte.

Finn et sted å hvile. Fortsetter den vanlige rutinen kan forverre en migrene hodepine. Å avlaste bankende og andre symptomer, stoppe alle aktiviteter og finne et sted å hvile og ligge ned.

•  Unngå lys. Skarpe lys kan forverre en migrene hodepine. Når vi leter etter et sted å legge seg ned, velge et mørkt sted. Hvis en migrene streik på dagtid, dra for gardinene eller plassere en mørk dekke over vinduene for å blokkere sollys.

holde støyen på et minimum. Som sterke lys og bevegelse, kan høye lyder bremse utvinningen. Slå av TV og radio, og hvile i et rolig sted.

Påfør en ispose til pannen. Cold terapi bidrar til å lindre migrene smerte. Plasser en kald pakke eller klut på hodet i 10 minutter for å redusere smerte. Fjern komprimere, og gjenta deretter hvert 10. minutt etter behov.

Ta en reseptbelagte medisiner. Hvis din lider av kronisk eller hyppig migrene hodepine, spør legen din om reseptbelagte medisiner som gir rask lindring. Betablokkere, anti-anfall meds og antidepressiva kan forebygge og bli kvitt migrene.

Hvordan bli kvitt av Hormonelle Migrene

Migrene har en rekke triggere. Noen av triggere for disse ødeleggende hodepine er endringer i hormonnivået. Ifølge Dr. Edward Lichten, direktør for Hodepine Institute for Women i Southfield, MI, kvinner rapporterer at 80 prosent av deres hodepine oppstå under hormonelle hendelser som menstruasjon, graviditet, overgangsalder og ved bruk av prevensjon. Varierende østrogennivået bidra til migrene. Det finnes flere metoder en person kan bruke til å kvitte seg med hormonelle migrene.

Hvordan bli kvitt av Hormonelle Migrene

•  Vurdere kostholdet ditt, noe som gjør at den er rik på næringsstoffer og vitaminer. Kvinner til kvinner tilbyr en ernæringsmessig guide for å spise sunt, herunder porsjonsstørrelsen og grunnleggende retningslinjer for å leve sunt (se Resource 1).

•  Reduser mengden av giftstoffer i kroppen din. Legg kosttilskudd til din daglige rutine, som regulerer hormonelle balanse. Noen sentrale næringsstoffene du ønsker å vurdere i din diett inkluderer: essensielle fettsyrer, kalsium / magnesium og rike multivitaminer.

Prøv hormon kontroll for å kvitte seg med hormonelle migrene. Rådfør deg med legen din for å komme opp med en plan for å motvirke fallende østrogennivå. Noen leger kan foreskrive kontinuerlig bruk av p-piller eller østrogenplaster.

Ta over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske legemidler som naproxen eller ibuprofen å motvirke hjernens inflammatorisk respons på hormonelle endringer. Spør legen din om resept-styrke ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler hvis de over-the-counter narkotika ikke er effektive.

Bruk koffein for å bekjempe dine hormonelle migrene. Det finnes i mange over-the-counter medisiner som Excedrin Migrene og reduserer smerte og varighet av hodepine for hormonelle migrenepasienter.

Aktiver serotoninreseptorer som gjør at blodårene i hjernen til constrict med triptaner. Denne reseptbelagte medisiner, som Imitrex, kommer i pilleform, nesespray eller som et skudd.

Tenk å bruke en beta blocker eller en kalsiumkanalblokker for å hemme hormonelle migrene.

Hint

 • Alltid konsultere med en lege før du tar medisiner. Ta regelmessige doser av smertestillende medikamenter ikke bare kan føre til immunitet mot medisiner, men det kan også føre til mer hodepine og øke risikoen for slag eller annen sykdom.

Hvordan bli kvitt Hemorroider

Selv om de er en av de minst vanlige samtaleemner mellom pasienter og leger, kan hemorroider forårsake ekstremt ubehag. Smerte og kløe kan bli så ille at du velger en prosedyre. Du har noen valgmuligheter når det gjelder metoden for hemoroide fjerning.

Hvordan bli kvitt Hemorroider

•  Har legen din utføre en gummi band ligation på hemorrhoid. Tillate ham å knyte en strikk rundt bunnen av hemorrhoid å skjære av sin blodforsyning, slik at vevet til å dø og falle av.

Be din lege for å bruke injeksjon sclerotherapy på hemorrhoid. Har henne injisere hemorrhoid med et kjemisk stoff som dreper den. Bruk injeksjon sclerotherapy på små interne hemorroider å erstatte din hemorrhoid med arrvev som holder anal vev fra strekker seg inn i endetarmen.

Bruk infrarød fotokoagulasjon (koagulering terapi) for å bli kvitt hemoroider. Tillate legen din for å sprenge deg hemorrhoid med en stråle av infrarødt lys for å danne arr på bunnen av hemorrhoid. Denne prosedyren stopper blodtilførselen til din hemorrhoid og dreper den.

4. Gå inn for en hemorrhoidectomy, en kirurgisk fjerning av din hemorrhoid. Få enten en generell eller spinalbedøvelse før legen skjærer inn i vevet rundt din hemorrhoid. Han skjærer hemorrhoid bort etter binde av sin blodåre for å hindre blødninger.

Få din hemorrhoid stiftes. Se legen din for å la henne legge hemorrhoid langs anal vev og stifte det på plass. Denne prosedyren hindrer hemorrhoid påkjenninger mot endetarmen.

Hint

 • Gummi band ligation er mest effektive på små og mellomstore interne hemorroider.
 • Forvent en 2 til 3-ukers periode etter en hemorrhoidectomy.
 • Du kan ha én eller to hemorroider fjernet av gangen med gummibåndet ligation metode. Med den infrarøde photocoagulation prosedyren, kan du bare fjerne en hemorrhoid om gangen.

Hvordan bli kvitt fot sopp

Hvordan bli kvitt fot sopp


Fotsopp er en soppinfeksjon av hud av foten. Flere forskjellige sopp, kalt dermatofytter, kan føre til denne tilstanden. Det oppstår vanligvis mellom tærne. Det kan spre seg til andre deler av kroppen. Fotsopp rammer flere menn enn kvinner. Dessverre er det svært vanlig. Her er hvordan du kan bli kvitt fot sopp!

Hvordan bli kvitt fot sopp

•  Spray bad og dusj med desinfeksjonsmiddel. Sprøyting din bad og dusj gulvet etter dusjing vil hjelpe drepe sopp. Det holder sikkert det sprer seg!

Endre din ark. Endre ark ukentlig, og vaske dem i varmt vann for å drepe soppen.

Vask og tørk føttene. Vask føttene med såpe og varmt vann. Tørke godt etter vask. Dekk med rene, tørre sokker.

Hold føttene kjølig og tørt. Prøv å unngå fotsvette ved iført åpen tå sko eller sokker uten sko når du er hjemme.

Bruk over disk medisiner. Spray og kremer er laget bare for fotsopp. Behandling kan ta lang tid og må fortsettes i mer enn en måned etter den første infeksjonen.

Prøv trollhassel. Mange hevder at det kan kurere fotsopp i så lite som tre dager.

Pee i dusjen. De sterile egenskaper av urin sies å hjelpe til herding fotsopp.

Hint

 • Slitasje dusj sko når du dusjer på et offentlig sted.
 • Ikke del sko, sokker eller håndklær med andre mennesker.

Hvordan bli kvitt en feit Chest for Guys

Hvordan bli kvitt en feit Chest for Guys


Enten du er en mann som nylig mistet mye vekt, eller noen som er fysisk plass, men kjemper den daglige kampen for å holde vekten av, er et vanlig problem for menn å lagre overflødig fett i brystet. Kjærlig kjent som mannen bryster, problemet er pinlig. Her er radmager på hvordan menn kan bli kvitt overflødig bryst fett.

Hvordan bli kvitt en feit Chest for Guys

Vent ut pubertet. Det er en vanlig foreteelse for unge menn og et besøk til legen din kan bekrefte at det er en ubehagelig del av oppveksten. Rundt 90 prosent av guttene etter hvert vokse ut av overflødig bryst fett og brystet deres går tilbake til normal størrelse. De resterende 10 prosent ikke vokse ut av det, og lider av en tilstand som kalles gynekomasti.

spise en fettfattig diett og drikke grønn te. Uansett hva som forårsaker mann bryster, er bunnlinjen at det er overflødig fett. Noen menn kan ha vanskeligere for å bli kvitt det, men å spise en lav fett kosthold bidrar til å redusere størrelsen på overflødig brystet fett. Grønn te stimulerer også kroppen til å brenne overflødig fett og øker forbrenningen din.

Utnytte cardio-aerobic trening for å brenne kalorier og fett. Styrke trene hele kroppen og komme inn i en regelmessig mosjon rutine som fokuserer på å brenne fett.

Be legen om å sjekke hormonnivåer og bekrefte at de er på et passende nivå. Noen gutter har et høyere nivå av østrogen i kroppen som får dem til å utvikle overflødig bryst fett. En passende hormonbehandling anbefalt av legen din kan hjelpe bli kvitt overflødig bryst fett.

Tenk plastisk kirurgi for overflødig fett. Ligner på en kvinnes brystreduksjon, kan et styre sertifisert plastisk kirurg fjerne overflødig fett å flate brystet og forlater deg med minimal arrdannelse.

Hint

 • Vekttrening alene fokus på brystkassen bare gjør mann bryster ser større.

Hvordan kvitt en kropp av Candida

Candida er gjær som lever i fordøyelseskanalen, munn eller kjønnsorganer. En candida rens bør gjøres årlig, så mange helse utøvere sier at candida albicans gjær i tarmen kan føre til symptomer som tretthet, humørsvingninger, tette bihuler, depresjon, hodepine, fogginess og selv cravings for søtsaker og brød. Typisk blir candida holdes i sjakk av probiotiske bakterier og immunsystemet. Når probiotika blir drept av antibiotika, det resulterer i en svekket immunsystem. Derfor, mennesker med svekket immunforsvar som AIDS eller kreftpasienter er utsatt for utbredt candida.

Hvordan kvitt en kropp av Candida

•  Det første du trenger å gjøre er å rense tykktarmen for å sikre at det er sunt og velfungerende. Kolon Renset produkter er lett tilgjengelig på din helse mat. Kolon rensing kan gjøres fra 2 til 6 uker, og noen alternative helse tilbydere anbefaler inntil tre måneder. Kolon rensing har vært praktisert i århundrer som en sunn måte å kvitte kroppen av bygget opp giftstoffer. Disse giftstoffene er et resultat av usunn spising, forurensning, plantevernmidler, stress og over eller under spising.

•  Deretter er det viktig å ta en anti-sopp supplement som oregano olje eller grapefruktkjerneekstrakt. Dette er hva som faktisk dreper candida. Følg instruksjonene på etiketten. Vanligvis vil du starte med en kapsel for et par dager og deretter gradvis øke dosen opp til 5 til 8 kapsler om dagen i ca to uker.

Etter disse to første ukene, begynne å ta en probiotiske, som du finner på din helse mat. Probiotika er kosttilskudd som inneholder gunstige bakterier eller gjær, som yoghurt som sier, "inneholder levende kulturer."

I tillegg ta en psyllium eller fiber shake daglig. Du kan faktisk kombinere olje i trinn 2 til dette shake for å gjøre det enklere. Psyllium fungerer mye som en svamp, absorberende avfall som den beveger seg gjennom fordøyelseskanalen og dermed tømme tarmer.

Hint

 • Det finnes et antall sett på markedet som kan inneholde alle bilag som behøves. Ta kontakt med din lokale helseeksperter om hvilken som er best for deg.
 • Når du oppdager fordelene, kan det være lurt å gjenta prosessen etter noen måneder.
 • Disse typer cleansings vil gi deg mer energi og bedre et mangfold av små og store symptomer.
 • Legge til et treningsprogram til disse trinnene vil kraftig forbedre din generelle helse og gemytt.
 • En av de beste måtene å rense kroppen for candida er ved diett. Du må unngå sukker, da det fremmer gjær, og du trenger for å eliminere gjær produkter som brød, øl og ost.
 • Noen faktorer å vurdere i å velge et kolon rensing produkt er ingredienser, pris, mengde, tilgjengelighet, anmeldelser og forbruker blogger, slik at du kan fullt ut forstå ins og outs av kolon rensing produkter.