Digidexo.com

Ernæring Fakta av en grønnsaks Egg Roll

Ernæring Fakta av en grønnsaks Egg Roll


Vegetabilsk egg ruller varierer i næringsinnhold avhengig av hvor du kjøper dem og hvordan de er forberedt. Tradisjonelt er de frityrstekte, men de kan også være bakt eller stekt i en mindre mengde olje i en stekepanne. Du bør gjøre en vane av å vite næringsinnholdet i maten din før du drikker det til hjelp i å spise sunt og vektkontroll.

Daily Intake

Ifølge USDA, bør en typisk person forbruke 2000 kalorier hvis fører en moderat aktiv livsstil. Innenfor disse kalorier, skal det taes 65 gram fett (20 gram, som bør være mettet), 300 gram av karbohydrater, 25 gram fiber, 50 gram protein og 1,500 milligram natrium. Du bør redusere det samlede inntaket hvis du fører en mer stillesittende livsstil. Det er rundt 25 vitaminer og næringsstoffer du bør også forbruker i løpet av dagen. Referere til en daglig ernærings diagram for riktig inntak for kjønn og alder.

Kalorier og fett

En standard vegetabilsk egg roll på en kinesisk restaurant er en kombinasjon av kål, gulrøtter og andre grønnsaker innpakket i et stykke usyret deig, også kalt en wonton. Kalorier og fett er de mest bemerkelsesverdige næringsstoffer i en grønnsak egg roll. Som en del av et større måltid, kan egg ruller være en sunn tillegg, sammenlignet med ris og andre enkle karbohydrater. Ifølge USDA Nutrient Databasen inneholder en typisk vegetabilsk egg rull omkring 153 kalorier og 4 gram fett. Disse verdiene har en tendens til å være litt høyere, 200 kalorier og 2 gram fett, i egg ruller kjøpt i kinesiske restauranter som de pleier å være dypt stekt for lengre perioder av gangen, legger mengden av olje i panering.

Natrium, karbohydrater og fiber

Natrium, eller et salt, regulerer mange prosesser i kroppen. Når for mye er inntatt, kan det føre til uønskede helse påvirker. Ifølge USDA Nutrient Database, har en typisk egg roll rundt 400 milligram natrium, men dyppe rullen i soyasaus vil gjøre at verdien mye høyere. Hoveddelen av karbohydrater som finnes i egg roll er i wonton. Det er som regel 25 g karbohydrater. Fiber hjelper oss å fordøye maten og regulerer våre små og store tarmen. Fiber er mer vanlig i grønne grønnsaker og frukt. Med kål vanligvis funnet i egg ruller, er det 2 gram fiber i hver rulle.

Dips og tilberedningsmetoder

Ifølge USDA Nutrient Database, dyppe egg roll i 1 ss. av soyasaus legger 902 milligram natrium, 0,01 gram fett, 0,27 gram sukker og 8 kalorier. På grunn av dets sammensetning av soya og hvete, inneholder den også en gram protein og 1,2 g karbohydrater. Ifølge USDA Nutrient Database, to spiseskjeer med sursøt saus har 7,9 kalorier, 0,2 gram protein, 1,6 gram karbohydrater, 1 gram sukker og 347 milligram natrium. Redusere mengden av dip du bruker reduserer det samlede inntaket, men forbereder egg ruller i en helse måte reduserer også kalorier og fett. Hvis du gjør egg ruller i hjemmet ditt, unngå steking dem til å redusere mengden olje du legger på maten.