Digidexo.com

infeksjon og blodtrykk

Dialyse Pasientinformasjon

Dialyse er en behandling som gis til pasienter som opplever nyresvikt. Fremgangsmåten blir brukt til å hjelpe filter avfall og andre materialer fra blod, en funksjon nyrene er ansvarlig for i friske individer, i henhold til medicinenet.

Hemodialyse

Hemodialyse er form for dialyse som ofte brukes til å behandle mennesker som opplever faste og / eller avanserte former for nyresvikt. Denne behandlingen bruker en filtrering enhet for å kvitte seg med avfallsstoffer og væske i blodet, som nyrene ikke lenger er i stand til å fjerne.

Peritoneal dialyse

Under peritoneal dialyse, plasserer et kateter en dialyse løsning i magen. Løsningen absorberer avfall som har samlet i blodet ditt. Løsningen forblir i systemet for opptil 8 timer før den tappes i en oppsamlingspose utenfor kroppen din, ifølge Mayo Clinic og National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer.

Frekvens

Folk generelt trenger å få hemodialyse tre ganger i uken, for mellom tre og fem timer, i et sykehus, ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer. Løsningen brukes i peritoneal dialyse behov endres ut omtrent fire ganger om dagen, noe som kan gjøres hjemme.

Livsstilsendringer

Når du er på dialyse, må du begrense mengden av væske som du forbruker, inkludert de i mat og drikke, ifølge Nyre Pasient Guide. Du kan også trenge å ta medisiner som regulerer blodtrykket og / eller kalsium og fosfor nivåer.

Risiko

Dialyse kan sette deg i fare for å utvikle autonom nevropati, hjerte-og karsykdommer, jernmangel, infeksjoner, lavt blodtrykk og / eller unormal hjerterytme.

Legemidler til behandling av trombocytopeni

Legemidler til behandling av trombocytopeni


Pasienter med trombocytopeni har for få blodplater som sirkulerer i blodet strømmer. Blodplater spille en nøkkelrolle i blodkoagulering, og en mikroliter blod fra en frisk person bør inneholde mellom 150.000 og 400.000 blodplater. Medikamentell behandling, infeksjoner, skader eller genetiske lidelser kan forårsake trombocytopeni, og tilstanden kan fortone seg som en underproduksjon av blodplater, ødeleggelse av for mange blodplater eller en dysfunksjon av milten, som regulerer blodplater nivåer. Flere medisiner kan hjelpe folk med trombocytopeni.

Opphørt Drug Treatment

Mange medisiner kan forårsake trombocytopeni som en bivirkning. Tar pasienter av disse terapi kan ofte pasienter til å erstatte sine utarmet blodplater. Legemidler som er kjent for å sette brukerne i fare for å oppleve trombocytopeni inkluderer vanndrivende hydroklortiazid, supplerende østrogener, gull, antibiotika sulfametoksazol-trimetoprim (f.eks Bactrim fra Mutual) og interferon (f.eks Avonex fra Biogen; Rebif fra Serono).

Kortikosteroider

Når pasienter med trombocytopeni krever farmasøytiske behandlinger, leger vanligvis foreskrive kortikosteroider som et første alternativ. Gitt oralt eller intravenøst, kortikosteroider slik som prednison redusere aktiviteten av pasienters immunsystemer, som kan vise seg å være fordelaktig når en pasients tilfelle av trombocytopeni i hovedsak involverer ødeleggelse av for mange blodplater. Pasienter som får kortikosteroider trenger å se for bivirkninger som humørsvingninger, økt forekomst av infeksjoner, økt blodtrykk, væskeretensjon, redusert beinmasse og lett blåmerker eller blødninger.

Danazol

Vanligvis brukes til å behandle endometriose, fibrolytic bryst sykdom eller angioødem (dvs. hevelse under huden), kan danazol hjelpe noen pasienter med trombocytopeni som ikke svare på kortikosteroidbehandling. The Merck Manual bemerker at danazol tabletter har samme terapeutiske effekt som et kortikosteroid. Danazol har en mye annerledes bivirkninger profil, imidlertid. Pasienter som tar danazol kan oppleve akne og fet hud, redusert bryststørrelse, tørrhet i skjeden, hud rødme, svetting, oppkast, hodepine og magesmerter.

Immunoglobulin

En Mayo Clinic brosjyre om trombocytopeni bemerker at pasienter som trenger raske økninger i sine blodplatetall kan ha nytte av å motta intravenøse injeksjoner av immunoglobulin. Stoffet, som menneskers organer produsere naturlig, blokkerer virkningen av antistoffer som har dannet etter en persons immunsystem har begynt misidentifying blodplater som sykdomsfremkallende stoffer. Allergiske reaksjoner og influensalignende symptomer kan forekomme sjelden blant mennesker som mottar immunglobulin injeksjoner.

Immunsuppressiva

Sterke suppressorer av immunsystemet representerer et endelig valg farmasøytisk for behandling av trombocytopeni. Både Merck Manual og Mayo Clinic brosjyren identifisere cyklofosfamid og, av og til, azatioprin (f.eks Imuran fra Prometheus) som immunsuppressive oftest foreskrevet for dette formålet. Azatioprin og cyklofosfamid er kjemoterapeutiske medikamenter, noe som betyr at de ødelegger celler i tillegg til å undertrykke immunforsvaret. Pasienter som får oral eller injisert cyklofosfamid kan oppleve hårtap, vekttap, blemmer, feber, blodig urin, tjæreaktig avføring og tretthet. Pasienter som tar azatioprin tabletter kan oppleve kvalme, diaré, muskelsmerter, tåkesyn, munnsår, gulsott og magesmerter.

Kan en infeksjon føre til høyt blodtrykk?

Smittestoffer

Forskning ledet av Jilin Cheng for Divisjon for infeksjonssykdommer ved Beth Israel Deaconess Medical Center ved Harvard Medical School tyder på at den vanlige herpes virusinfeksjon cytomegalovirus (CMV) øker risikoen for høyt blodtrykk i kombinasjon med andre faktorer. CMV-infeksjon påvirker mellom 60 og 99 prosent av alle voksne, selv om folk flest ikke utvikle spesifikke symptomer på infeksjon. I henhold til Cheng, andre virusinfeksjoner også bidra til hypertensjon (høyt blodtrykk), inkludert HHV-8 (et virus knyttet til CMV) og HIV-1.

Process

Ifølge Cheng, det i utgangspunktet ikke var kjent nøyaktig hvordan virusinfeksjon kan bidra til hypertensjon. Lagets forskning tyder på at infeksjon med CMV contibutes for hypertensjon i en rekke måter, blant annet ved produksjon av cytokiner (molekyler som bærer informasjon mellom celler) som fører til betennelse, og ved produksjon av to enzymer, renin og angiotensin 11, som også har vært knyttet til høyt blodtrykk.

Effekter

Cheng forskning viser at infeksjon med CMV alene kan føre til en økning i blodtrykket. I kombinasjon med en dårlig diett høy i kolesterol, musene studert av Cheng team opplevd enda verre effekter. Aterosklerose, en åreforkalkning grunn av fettdannelse, ble iakttatt.

Høyt blodtrykk og nyre infeksjoner

Høyt blodtrykk og nyre infeksjoner


Blodtrykket og helsen til nyrene dine henger sammen. Nyrene må blod for å lette filtreringen og for å frigjøre hormoner som kan benyttes til å opprettholde sunn blodtrykk. Derfor kan høyt blodtrykk føre til nyre problemer, akkurat som nyre problemer kan øke blodtrykket.

Pyleonephritis

Pyleonephritis er en type urinveisinfeksjon som rammer nyrene og urinleder. Den infeksjonen er forårsaket av bakterier som finnes på huden, i tarmkanalen, eller i avføringen. Når disse bakteriene kolonisere urinveiene, vanligvis gjennom urinrøret, kan de forårsake irritasjon og betennelse. Som infeksjonen utvikler seg, beveger det seg gjennom urinrøret til blæren og til slutt til nyrene. Ubehandlet pyleonephritis kan føre til nedsatt nyrefunksjon, nyresykdom og til slutt total nyresvikt.

Hypertensjon

Blodtrykket er kraften blodet setter på veggene i blodårene dine og vener som det sirkulerer gjennom kroppen. Hypertensjon er et annet ord for høyt blodtrykk. Trening og kosthold spiller en stor rolle i å redusere eller forårsaker hypertensjon. Hypertensjon kan også være forårsaket av visse underliggende sykdommer, blant annet diabetes og hjertefeil. Venstre ubehandlet, høyt blodtrykk kan føre til alvorlige hjerte, hjerne og blodsykdommer.

Effekter av Hypertension på nyre-funksjon

Hypertensjon er farlig å nyrene. Ifølge Mayo Clinic, er høyt blodtrykk No.1 årsaken til nyresykdom. Hver av nyrene har sin egen nyrearterien og nyrevenen. Hver nyre inneholder også et intrikat nett av blodårer som filtrerer blodet. Hypertensjon svekker og kan til slutt ødelegge blodkar. Det kan også føre til en aneurisme i nyrene - en bule som utvikler seg i en svekket blodåre veggen. Hypertensjon kan gjøre deg mer utsatt for å utvikle nyre infeksjoner. Syke nyrene er mer sannsynlig å bli smittet av bakterier som har kolonisert urinveiene.

Effekter av Pyleonephritis på blodtrykket

På den annen side kan nyre infeksjoner føre til hypertensjon. Hvis nyre infeksjon er lov til å forverres, kan du utvikle nyresykdom over tid. En av nyrer 'oppgaver er å frigjøre et hormon som kalles renin når de oppdager lavt blodtrykk. Renin fører til at blodkarene seg sammen, noe som gjør blodtrykket stiger. Nyrer som er skadet eller syke av infeksjon ikke fungere skikkelig. De kan ikke være i stand til å nøyaktig bedømme blodtrykket og kan slippe for mye renin, forårsaker hypertensjon.

Forebygging

Forebygging er alltid bedre enn behandling. Opprettholde et sunt kosthold og har en øvelse rutine. Ikke bare kan du forhindre hypertensjon med et godt kosthold og mosjon, men du også kan styrke immunforsvaret, gi nyrene en bedre sjanse til å bekjempe infeksjoner. Få hyppige legekontroller og diskutere eventuelle symptomer med helsepersonell. Denne måten du og din helsepersonell kan fange hypertensjon eller nyre infeksjoner med en gang.

Informasjon om blodtrykk medisin Lotrel

Informasjon om blodtrykk medisin Lotrel


Lotrel er en reseptbelagte medisiner som hovedsakelig brukes til å behandle hypertensjon (høyt blodtrykk). Lotrel inneholder en kombinasjon av narkotika Amlodipin; en kalsiumkanalblokker og Benazepril; og en angiotensin-omdannende enzym (referert til som ACE). Lotrel er ofte brukt som en preemptive tiltak, som ubehandlet hypertensjon kan føre til alvorlige sykdommer som hjerteinfarkt, hjerneslag og sykdommer i nyrene.

Funksjoner

Amlodipin, kalsiumkanalblokk (eller kalsiumantagonist), arbeider for å øke blodgjennomstrømningen ved lettelser blodårene slik at de er i stand til å utvide og utvide seg. ACE-hemmere som Benazepril, arbeide for å redusere enzymet ACE handling. Ved å hemme den ovennevnte, kan blodkar utvide eller ekspandere, og blodtrykket kan falle. Når dette skjer, til hjertets generelle helse og evne fungere (pumpe blodet) øker.

Administrasjon

Lotrel doser er foreskrevet i henhold til pasientens medisinske tilstand og sin reaksjon på behandlingen. Lotrel er ikke ment å lindre symptomer og redusere en persons blodtrykk umiddelbart; det kan ta opptil flere uker for medisiner for å nå sitt fulle effektivitetsnivå. Det er viktig at Lotrel tas som foreskrevet (vanligvis en gang daglig) og konsekvent. Å ta medisinen på samme tid hver dag anbefales, da det må brukes konsekvent for å oppnå fordelen.

Doser

Lotrel tas oralt i form av en kapsel. Avhengig av dosen, inneholder medisinen forskjellige styrker av de ingredienser amlodipin og benazepril. Den amlodipin i kapslene varierer i styrke fra 2,5 mg, 5 mg eller 10 mg og er benazepril styrke tilsvarende 10 mg, 20 mg og 40 mg. Til sammen er det seks forskjellige kombinasjons styrker som er tilgjengelige.

Identifikasjon

Lotrel doser kan modifiseres og eller reduseres for å passe best til pasienten. De kapselstyrke er laget for å være lett skilles fra hverandre. Lotrel 2,5 mg / 10 mg er hvit med gullbånd, Lotrel 5 mg / 10 mg er brun med hvite bånd, Lotrel 5 mg / 20 mg er rosa med hvite bånd, Lotrel 5 mg / 40 mg er en lyseblå kapsel med hvite bånd , og Lotrel 10 mg / 20 mg er en lilla kapsel med hvite bånd.

Bivirkninger

Bivirkninger av Lotrel er tretthet, ørhet og tørrhoste. Disse effektene har en tendens til å avta når legemet blir vant til medisinen. Alvorlige bivirkninger inkluderer besvimelse, nedsatt libido, infeksjon eller influensalignende symptomer og økt eller redusert urinmengder. Tegn på en allergisk reaksjon på Lotrel inkluderer: pustevansker, utslett, kløe, hevelse i ansikt, tunge eller svelg og ekstrem svimmelhet. Det er viktig å drikke minst seks glass vann per dag mens du tar medisiner for å hindre dehydrering. I noen tilfeller trenger pasientene ikke opplever noen bivirkninger, før de har vært på medisiner for et par måneder. Før du starter Lotrel, er det viktig å informere legen din om alle og alle hatt kontakt sykdommer du har, medisiner du tar og allergier.

Hva er Ortostatisk blodtrykk?

Ortostatisk blodtrykk er mer korrekt kjent som ortostatisk hypotensjon (hypotensjon er lavt blodtrykk). Det er en tilstand der en persons blodtrykk synker betraktelig når du skifter posisjoner fra liggende eller sittende til stående. Når vi står opp etter sittende eller liggende, vårt blod bassenger i bena våre. Den direkte årsaken til ortostatisk hypotensjon er svikt i kroppen til å reagere raskt til posisjonsendring av skifte blod fra bena tilbake til hjertet. Med ikke nok blod som skal pumpes ut av hjertet, faller blodtrykket. En person med ortostatisk hypotensjon vanligvis blir svimmel eller faller ned når du står opp for fort. Eldre mennesker er mer utsatt, men alle kan ha dette problemet.

Symptomer

Symptomer på ortostatisk hypotensjon kan inkludere svimmelhet, ørhet, tåkesyn, eller faller ned når du prøver å stå opp raskt, eller når du får ut av sengen for fort i morgen.

Årsaker

Den mekanisme som bidrar til kroppens shunt blod fra bena til hjertet er komplisert og består av mange deler. Derfor kan det være mange årsaker, som påvirker ulike deler av prosessen, noe som kan forårsake ortostatisk hypotensjon.

Dehydrering på grunn av trening eller sykdom fører til lavere blodvolum i kroppen, som igjen fører til ortostatisk hypotensjon. Av samme grunn, folk som tar høye doser av diuretika ("vanndrivende") er mer utsatt for denne tilstanden.

Medisiner som betablokkere (brukt for hjertesykdom og høyt blodtrykk), kan Viagra og visse antidepressiva forårsake ortostatisk hypotensjon. (Denne listen er ikke eksklusiv - andre rusmidler kan føre til denne tilstanden.) Legemidler som dilate (utvide) blodårene og kan forårsake ortostatisk hypotensjon inkluderer alkohol og marihuana.

Hjertesykdom som fører til at hjertet til å jobbe mindre effektivt er en annen årsak.

Andre årsaker inkluderer (men er ikke begrenset til): skader i ryggmargen, svulster i ryggraden eller hjernen, alvorlige infeksjoner, brannsår, diabetes, feber, varme (selv å være i en badestamp), og å spise et tungt måltid (som minutt ekstra blod til tarmene).

Diagnose

Hvis du har symptomer på ortostatisk hypotensjon, vil legen måle blodtrykk når du sitter (eller ligge), stativ og sitte eller ligge ned igjen. Hvis blodtrykket endres mye når du skifter posisjoner, vil legen diagnostisere ortostatisk hypotensjon og begynne å lete etter årsaken.

Behandling

Behandling av ortostatisk hypotensjon avhenger av årsaken til tilstanden. For eksempel, hvis årsaken er en medisin du tar, kan legen redusere dosen eller bytte til en annen medisin. Hvis årsaken er en sykdom, vil legen behandle den, hvis mulig. Noen ganger årsaken er svært vanskelig å finne, og legen din kan bare være i stand til å behandle symptomene dine.

Det finnes flere medisiner som kan hjelpe behandle svært alvorlig ortostatisk hypotensjon. Fludrocortisone bidrar til å øke blodvolumet. Fludrocortisone kan forårsake alvorlige bivirkninger, så tett oppsyn av lege er nødvendig når du tar denne medisinen. Midodrine forårsaker små blodårene til å trekke seg som reduserer blod pooling i bena.

Forebygging / løsning

Endre posisjoner sakte og gradvis.

Unngå å stå stille i lange perioder av gangen.

Slitasje kompresjonsstrømper (for å redusere blod pooling i bena).

Drikk rikelig med væske.

Spis flere små måltider hver dag, i stedet for færre, større måltider.

Hvis symptomene er spesielt ille i morgen, bør du vurdere å løfte hodet av sengen slik at du ikke ligger flatt.

Rettsmidler for lavt blodtrykk

Lav blodtrykket, også kjent som hypotensjon, oppstår når strømmen av blod gjennom arteriene trykktap. En normal blodtrykksmåling blir 120/80, mens et lavt blodtrykksmåling vil være 90/60 eller lavere. Lavt blodtrykk er vanligvis ikke et medisinsk problem med mindre visse symptomer.

Symptomer og årsaker

Lavt blodtrykk kan forårsake ørhet, svimmelhet, besvimelse, uskarpt syn, kvalme og overfladisk pust. Sporadiske symptomer på lavt blodtrykk kan ikke være et alvorlig problem, men hvis symptomene vedvarer informere legen din. Utilstrekkelig blodtilførsel til viktige organer kan forårsake skade eller svikt.
Graviditet, hjerteproblemer, dehydrering, endokrine problemer, blodtap og infeksjon som når blodet kan alle føre til lavt blodtrykk. Allergiske reaksjoner på mat, visse medisiner og gift fra insekter kan føre til en farlig lavt blodtrykk sammen med en hoven hals, kløe og elveblest.

Medisinske problemer

Behandlingen avhenger av årsaken til lavt blodtrykk. Hvis dehydrering, hjerteproblemer, diabetes eller endokrine problemer er årsaken, deretter behandling av den medisinske tilstanden bør korrigere lavt blodtrykk.

Øke blodtrykket

Hvis ingen underliggende medisinsk problem som forårsaker lavt blodtrykk, deretter finne måter å heve blodtrykket er nøkkelen. Du kan gjøre dette på mange måter, avhengig av din alder og din helse. Upping saltinntaket kan øke blodtrykket, men sjekk med en lege før du prøver denne behandlingen. Personer med hjerteproblemer bør ikke øke natrium i kostholdet. Øke væskeinntaket vil holde deg fra å bli dehydrert, en årsak til lavt blodtrykk.

Medisiner

Noen ganger er et medikament i seg selv forårsaker lavt blodtrykk. I dette tilfellet, kan en lege redusere dosen eller stoppe bruken av medisinen.
Medisiner som brukes til å behandle lavt blodtrykk inkluderer Fludrocortisone, noe som kan øke blodvolumet og øker blodtrykket. Midodrine begrenser dine blodkar evne til å utvide, øke blodtrykket.
Følg alltid legens råd om hvordan du kan lindre lavt blodtrykk.

Gruppe B Hemolytisk streptokokk infeksjon

En gruppe B hemolytiske streptokokker infeksjonen er forårsaket av en bestemt stamme av bakterien Streptococcus. Også kjent som Streptococcus agalactiae, dette er mikroskopiske patogen faktisk ganske vanlig i en persons kropp og vanligvis utgjør ingen trussel for en frisk voksen. Men for babyer, eldre og personer med nedsatt immunforsvar, kan S. agalactiae føre til alvorlige komplikasjoner.

Funksjoner

Gruppe B streptokokker (GBS) er ofte funnet langs hals, blære, endetarm, tarmene eller vagina. Men tilstedeværelse av S. agalactiae ikke nødvendigvis føre til en sykdom. Det er vanligvis ikke før patogenet kommer inn i blodet at du lider av en infeksjon.

Betydning

En av de mer vanlige forekomster av GBS infeksjon er hos nyfødte. Dette er spesielt vanlig når bakterien er funnet i morens vagina. Under en vaginal fødsel, er det mulig for mor å passere bakterier til barnet hennes. De eldre og mennesker som lider av sykdommer som diabetes, leversykdom, HIV og kreft er også utsatt for GBS-infeksjoner fordi de ofte har nedsatt immunforsvar som gjør at bakterier å invadere blodet.

Symptomer

Nyfødte som har inngått en gruppe B hemolytisk strep infeksjon, vil vises lethargic, har problemer med fôring og har feber. Som de blir eldre, symptomene endres noe. Sammen med slapphet, feber og fôring problemer, kan barnet ditt også begynner å lide av en luftveisinfeksjon og beslag. Hos voksne, symptomene er ikke vanlig, men du kan oppleve feber, kvalme, oppkast, diaré, kramper, lavt blodtrykk og kroppstemperatur.

Behandling

I begge nyfødte og voksne, behandling i stor grad er avhengig av reseptbelagte antibiotika. Imidlertid vil fremgangsmåten hvor disse medikamentene administreres variere avhengig av alder og helsetilstand. Hos nyfødte (og noen ganger eldre), antibiotika er gitt intravenøst. Hvis respirasjon er rammet, kan supplerende oksygen gis. Voksne får antibiotika. Disse bør tas før resepten går ut for å unngå tilbakefall av sykdommen.

Identifikasjon

En væskeprøve er alt trenger legen din for å finne ut om du har S. agalactiae. Gravide kvinner som tester positivt for patogenet vil bli gitt et kurs av antibiotika for å rense kroppen for bakterier før levering.

Kan Ringing & Trykk i Ører Vær lavt blodtrykk?

Kan Ringing & Trykk i Ører Vær lavt blodtrykk?


Lav blodtrykket, eller hypotensjon, oppstår når en av de to blodtrykket tall er under det normale; at lesing anses hypotensiv. Idrettsutøvere og folk som trener regelmessig har ofte blodtrykksmålinger som er lavere enn gjennomsnittet. Ringing i øret og trykk er ikke typiske symptomer på lavt blodtrykk.

Blodtrykket opplesninger

Den første rekke en blodtrykksmåling er det systoliske trykket, som måler trykket i en blodåre når hjertet pumper blod. Diastolisk lesing er det andre tallet og måler hvor mye trykk etter et hjerteslag.

Normalt blodtrykk

Blodtrykksmålinger regnes som normalt når tallene er mellom 115/75 og 120/80.

Lavt blodtrykk

Når en person har et systolisk avlesning på 110 eller lavere, og et diastolisk avlesning på 70 eller lavere, har han lavt blodtrykk.

Symptomer

Symptomene på lavt blodtrykk inkluderer besvimelse, svimmelhet, tåkesyn, kvalme, grunne pust og tørst.

Årsaker

Alder, kan dårlig kosthold og graviditet føre til lavt blodtrykk. Infeksjon, skader, alkoholmisbruk, narkotika, diuretika, beta / alfablokkere og antidepressiva kan også forårsake hypotensjon.

Behandling

Avhengig av årsaken, kan behandling av hypotensjon består av salt, reseptbelagte medisiner, kompresjonsstrømper eller drikkevann. Bare en lege kan bestemme riktig behandling.

Prostate infeksjon Cures

Prostatitt, vet også som en prostata infeksjon, er betegnelsen som brukes for å beskrive en rekke forhold som alle aksje lignende symptomer. Behandlingen er avhengig av årsaken til infeksjonen, og kan omfatte medisiner som antibiotika, prostata massasje og alternativ medisin.

Typer og symptomer

The National Institute of Health (NIH) bryter prostatitt inn i fire kategorier: akutt og kronisk bakteriell prostatitt, kronisk prostatitt / kronisk bekkensmerter og asymptomatiske inflammatorisk prostatitt. bakteriell prostatitt er forårsaket av en bakteriell infeksjon, og kronisk prostatitt har ingen enkelt identifiserbar årsak, men mulige teorier inkluderer en stresset immunsystem eller et nerveforstyrrelse. Asymptomatisk inflammatorisk prostatitt har ingen kjent årsak, og ikke mye er kjent om det, noe som gjør det vanskelig å behandle.
Symptomene er generelt type-spesifikke, selv om de alle (med unntak av asymptomatiske prostatitt) deler en rekke fellestrekk. Disse inkluderer smerter i lysken og bekkenregionen, inkludert testiklene, penis, og mellomrom mellom endetarm og pungen (perineum); smerter ved vannlatning og ejaculating; og vekslende anfall av hyppig vannlating, særlig om natten, og problemer med vannlating.
Bakterielle infeksjoner inkluderer influensalignende symptomer som feber, frysninger og tretthet, med hyppige urinveisinfeksjoner som tjener som den viktigste indikator på en kronisk bakteriell infeksjon. Ved kronisk prostatitt eller bekkensmerter, kan symptomene varer lenger enn tre måneder og gå bort og tilbake uten advarsel. Asymptomatisk inflammatorisk prostatitt presenterer med ingen symptomer og er funnet gjennom en rutinemessig undersøkelse.

Bakteriell infeksjon behandling

Behandling for en prostata infeksjon som er bakteriell i naturen krever antibiotika. Dersom infeksjonen er alvorlig, er injeksjoner av antibiotika gitt på sykehuset vanligvis kreves. Når symptomene begynner å rydde opp, oral antibiotika tatt for ca to til fire uker. Dersom infeksjonen blir kronisk, karakterisert ved at bakteriene finner en flekk på prostata egnet for overlevelse, kan behandling i opp til seks måneder være nødvendig.

Kronisk og Asymptomatic prostatitt behandling

Gitt ukjent årsak til kronisk prostatitt, er effektiv behandling er mye mer vanskelig, da først og fremst symptomlindring. Mulige behandlinger kan omfatte alfablokkere slike som alfusozin og doxasozin, som arbeidet ved å slappe av musklene i blæren og området der blæren møter prostata for å lindre symptomer som smertefull vannlating. Selv om effektiv, kan bivirkninger som hodepine og senket blodtrykk forekomme. Prostata massasje, hvor legen stimulerer prostata med en hansker finger manuelt, kan gi en viss lettelse også. En studie publisert i "Therapeutics og Clinical Risk Management" som analyserte dagens prostatitt behandlinger konkluderte med at prostata massasje og hyppig utløsning var en effektiv behandling for de tre symptomatiske typer prostatitt.
Over-the-counter smerte medisiner som ibuprofen og paracetamol kan bidra til å lindre betennelser og smerte, men dette er i beste fall en kortvarig behandling.
Asymptomatisk prostatitt trenger ingen behandling.

Livsstil og Alternativ Behandling

En rekke livsstils behandlinger kan bidra til å lindre symptomer, men de er på ingen måte en effektiv måte å fjerne infeksjonen helt. Ta et varmt bad og sitter på en myk pute kan bidra til å lindre smerter, og samtidig unngå alkohol, koffein og krydret mat kan bidra til å lindre trykket i bekken og mage områder.
Alternative behandlinger inkluderer biofeedback og akupunktur, selv om deres effekt er opp til debatt. Biofeedback innebærer å bli koblet til en maskin som hjelper deg å finne visse bevegelser som kan forverre smertene. Dette i sin tur gjør det mulig å kontrollere smerte.
Den gamle kinesiske terapi kjent som akupunktur er tenkt å redusere smerter forårsaket av bokstavelig talt dusinvis av plager. Det er antatt at når energien i legemet, som er "chi" er ute av innretting, reagerer kroppen på en rekke måter. Akupunktur innebærer dermed den strategiske plasseringen av ekstra fine nåler inn i huden på varierende dybder å justere chi.

Akutt nyresvikt Infeksjon

Akutt nyresvikt er en svært alvorlig tilstand der nyrene plutselig slutte å fungere. Nyrene er noen av de viktigste delene av kroppen din, som de fjerner avfallsstoffer og bidra til å balansere vann, salt, mineraler og elektrolytter i blodet ditt. Forlengelsen av dette, hvis nyrene slutter å fungere avfallsstoffer, væsker og elektrolytter bygge opp i kroppen din som kan føre til svært alvorlige og noen ganger dødelige problemer.

Fakta

Akutt nyresvikt også går under navnene akutt nyresvikt og akutt nyreskade, men alle tre mener det samme. Denne medisinsk nødsituasjon er preget av et tap av nyrefunksjon på grunn av skade på nyrene. Resultatet blir retensjonen av urea, kreatinin og ikke-nitrogenholdige avfallsstoffer som vanligvis er anordnet for via nyrene. Nyresvikt er også vanligvis ledsaget av metabolske forstyrrelser, som for eksempel forsuring av blodet, forhøyet kaliumnivå og endringer i kroppens væskebalanse. Akutt nyresvikt kan også drastisk påvirker de andre viktige organer i kroppen og påvirke om de fungerer ordentlig.

Typer

Akutt nyresvikt ikke nødvendigvis har forskjellige typer, selv om det er kategorisert i henhold til årsak, som inkluderer prerenal, egenverdi og postrenal. Prerenal forårsaker akutt nyresvikt på grunn av noe i blodtilførselen. Noen av måtene prerenal kan oppstå med støt, dehydrering, vaskulære problemer, systematisk inflammasjon på grunn av infeksjon og binding forårsaket av pankreatitt. Intrinsic refererer til skade i nyrene seg selv og det er irreversible. Det kan oppstå på grunn av giftstoffer eller medisiner, stump traume til området i kroppen hvor nyrene ligger eller myelomatose, blant annet. Postrenal bidrar til akutt nyresvikt når det er hindringer i urinveiene på grunn av medisiner, prostatakreft, eller nyrestein, blant annet.

Forebygging / løsning

Akutt nyresvikt kan oppdages ved å fortelle legen din symptomene du har, de medisiner du tar, din medisinske historie og hvilke tester du har hatt. Blod-og urinprøver kan også bestemme hvor godt nyrene dine fungerer. En kjemi-skjermen kan vise om du har normale nivåer av natrium, kalium og kalsium. De som har blitt diagnostisert med akutt nyresvikt må gjennomgå dialyse og tar daglig antibiotika til sine nyrer har stabilisert seg.

Betraktninger

Du har større sjanse for å bli diagnostisert med akutt nyresvikt hvis du er en eldre voksen eller du allerede har blitt diagnostisert med helseproblemer som nyre-eller leversykdom, diabetes, høyt blodtrykk eller overvekt. Hvis du faller inn under en eller flere av disse kategoriene, kan det være lurt å lage blod-og urinprøver en del av den vanlige check-up rutine med legen din, bare for å sikre at nyrene dine fungerer ordentlig.

Advarsel

Noen mennesker kan ikke ha symptomer på akutt nyresvikt, noe som gjør problemet svært vanskelig å oppdage. Hvis, derimot, har du hevelse i ben og føtter, er det lite eller ingen urin når du tisser, er du opplever tap av matlyst, kvalme eller oppkast, følelse av forvirring, angst, rastløshet, eller overdreven søvnighet, eller har smerter i ryggen rett under brystkassen; du kan være i fare for akutt nyresvikt.

Tegn og symptomer på nyre infeksjoner og sykdom

Tegn og symptomer på nyre infeksjoner og sykdom


En nyre infeksjon, kjent medisinsk som pyelonefritt, er en spesifikk rekke UTI eller urinveisinfeksjon, hvor bakterier inn i urinrøret og tallrik eventuelt nå nyrene. Alternativt kan bakterier fra infeksjoner andre steder i kroppen spre seg til nyrene via blodet. Nyre infeksjoner og påfølgende sykdommene kan være potensielt dødelig, så det er viktig å søke legehjelp hvis du vist noen av de tegn eller symptomer.

Unormale blodprøver

Ifølge Net Wellness, rutinemessige blodprøver, spesielt blod urea nitrogen (BUN) og kreatinin tester, er gode indikatorer på riktig nyrefunksjon. Begge stoffene (blod urea nitrogen og kreatinin) er avfallsstoffer som nyrene skiller ut, så hvis deres nivå i blodet er spesielt høy, er det en indikasjon på at nyrene ikke fungerer som de skal.

High Blood Pressure

Mens høyt blodtrykk er en meget vanlig symptom, og kan indikere en rekke forskjellige betingelser, i henhold til Net Ness, er det ofte en av de første tegn på nyresykdommer (spesielt hvis blodtrykk medisiner er ineffektive til å kontrollere den).

Ødem

Ødem er en tilstand karakterisert ved at overskytende væske blir fanget i vev og / eller hulrom i kroppen. Ifølge Net Wellness, under nyre infeksjoner, kan ødem oppstå i lavere ben, føtter, hender og ansikt, og vil produsere oppblåsthet i disse områdene. Ofte er det en indikasjon på at det er proteiner som lekker fra nyrene.

Body Pain

Nyre infeksjoner og sykdommer kan føre til en rekke kroppslige smerter, inkludert de i lysken, flanker (sider), og tilbake samt magen, ifølge Mayo Clinic.

Urin haster

Ifølge Net Wellness, er nyre infeksjoner noen ganger ledsaget av urin haster, som er en sterk og kontinuerlig følelse at du må urinere (men du kan ikke alltid passere væsker når du prøver).

Urin frekvens

I motsetning til urin haster, er hyppig vannlating fenomenet å måtte urinere utrolig ofte, og faktisk passerer væske hver gang. Ifølge Net Ness, kan det av og til forekomme som et resultat av en nyre-infeksjon.

Brenning under vannlating

En annen indikasjon på at du kan ha en nyre infeksjon er hvis du føler en brennende følelse eller annen type smerter ved vannlating, ifølge Mayo Clinic.

Hematuria

Ifølge Net Wellness, kan mange nyresykdommer forstyrre kroppens glomerulær filtre, som hjelper separat blod fra urin. Denne forstyrrelsen kan forårsake hematuri, hvor røde blodceller og proteiner blande inn med urin, slik at det ser blodig og skyet.

Fever

Som de fleste sykdommer som utløser svar fra immunsystemet, kan de som er forbundet med nyrene føre til feber, og gi symptomer som frysninger og høye temperaturer.

Avanserte Symptomer

Hvis venstre ubehandlet, kan nyre infeksjoner produsere en rekke sene stadier av symptomer som tyder på utbruddet av avansert kronisk nyresykdom (CKD). Ifølge Net Wellness, disse symptomene inkluderer en metallisk smak i munnen, søvnighet, kløe, tap av matlyst, oppkast og rykninger.

Hva er Enterococcus faecalis infeksjon?

Hva er Enterococcus faecalis infeksjon?


Kolonier av Enterococcus faecalis bor i intestinal traktene alle mennesker fra kort tid etter fødselen. Sjelden vil en stamme av Enterococcus faecalis bli sykdomsfremkallende, og føre en av en rekke alvorlige infeksjoner hos et individ. Dette skjer vanligvis i sykehuspasienter, og behandling av en infeksjon forårsaket av Enterococcus faecalis viser seg ofte vanskelig.

Mutasjon fører til Pathogenicity

Enterococcus faecalis bakterier av V583 belastningen bli problematisk når de inneholder en genetisk mutasjon som gir dem mulighet til å angripe menneskelig vev. Denne mutasjonen innebærer sletting av gener på bakteriens kromosom 17, ifølge forskning rapportert i elektronisk journal BMC Genomics 19. april 2009.

Infeksjoner forårsaket

Mutert Enterococcus faecalis kan føre til postoperative infeksjoner i bukveggen, injeksjonsstedet infeksjoner i hud, meningitt, urinveisinfeksjoner, bacterimia (blodforgiftning), og endokarditt (hevelse i indre fôr av hjertet). Noen 12 prosent av de 28 502 sykehusinfeksjoner rapportert til Centers for Disease Control og Prevention i løpet av 2006 og 2007 var forårsaket av Enterococcus bakterier.

Symptomer

De spesifikke symptomer på en Enterococcus faecalis infeksjon vil variere i henhold til hvilke organer bli infisert. Generelle symptomer på bakterielle infeksjoner inkluderer feber, mangel på energi, smerter i det infiserte området og svakhet. Hudinfeksjoner kan forårsake rødhet og kløe, mens hjernehinnebetennelse kan forårsake nakkestivhet, overdreven søvnighet og tap av appetitt. Pasienter med bacterimia opplever frysninger og lavt blodtrykk, mens folk som lider av endokarditt vil være tungpustet, har nattesvette og har uregelmessige hjerteslag.

Behandling

Enterococcus faecalis påvise bakterier motstandsdyktige mot de fleste antibiotika. Langsiktig forvaltning av medisiner som er klassifisert som aminoglykosid og cellevegg-aktiv antibiotika (f.eks, amoxicillin, ceftriaxone) kan klare Enterococcus faecalis infeksjoner, men de kan gi opphav til sekundære infeksjoner fordi medisiner drepe av gunstige bakterier som beskytter kroppen. Dessuten kan aminoglykosider slik som gentamycin, neomycin og produsere hørselstap og nyreskader.

Forebygging

CDC utstedt mer enn 150 sider med retningslinjer for å forebygge sykehus erverve eller nosokomiale infeksjoner i 2008 Hva disse retningslinjene koke ned til er at sykehuset personlig må samvittighetsfullt ren, desinfisere og sterilisere alle overflater og utstyr. Men siden de fleste Enterococcus faecalis bakterie forårsaket infeksjoner oppstår fra bakterier som kommer fra pasientens egen kropp, ta antibiotika før og eventuelt etter kirurgi kan anbefales for pasienter som gjennomgår prosedyrer som utgjør høy infeksjonsrisiko, som for eksempel tannkirurgi eller gastrointestinal kirurgi.

Hva er farene ved Staph infeksjon?

Mens det er mer enn 30 typer av infeksjonen forårsaker staph bakterier, er de fleste staph infeksjoner forårsaket av Staphylococcus aureus bakterier. Omtrent 20 prosent til 30 prosent av den voksne befolkningen antas å ha Staphylococcus bakterier på huden eller i nesen. Mens normale immunforsvar vanligvis hindre staph infeksjoner, er det mulig for svært alvorlige forhold å oppstå når staph infeksjoner oppstår.

Toksisk sjokksyndrom

En av farene som staph infeksjoner positur, spesielt for kvinner, kalles toksisk sjokksyndrom. Toksisk sjokksyndrom er forårsaket av toksin sekresjon av staph bakterier når det er det begrenset oksygen eller et fravær av oksygen. Tilstanden begynner med høy feber, oppkast, smerter og diaré. Dette blir vanligvis etterfulgt av et dramatisk fall i blodtrykk som kan føre til sjokk og i alvorlige tilfeller, død. Dette er mest vanlig blant kvinner som bruker tamponger under menstruasjon.

Matforgiftet

Staph baserte matforgiftning er forårsaket ved å spise mat som er blitt forurenset av giftstoffer skilles ut av staph bakterier. Dette er vanligvis forårsaket av mat som har blitt urettmessig behandlet, forberedt eller lagres. Giftstoffer påvirke tarmene og symptomer er diaré, dehydrering og oppkast. Symptomer vanligvis utvikler innen seks timer, og normalt vare i en til tre dager før kroppen kommer seg. Matforgiftning kan ikke spres fra en annen person.

Skåldet Skin Syndrome

Staph infeksjoner oppstår vanligvis når det er skader på hud og bakterier infiserer det skadede området. Infeksjonen fører vanligvis moderat inflammasjon i et lokalisert område. I visse alvorlige tilfeller kan imidlertid skåldet hud syndromet oppstår. I denne tilstanden, lagene av huden begynner å falle fra hverandre, og det øverste laget er ofte tapt. Hvis venstre ubehandlet, kan denne tilstanden føre til dødsfall, mye som om store områder av huden hadde blitt brent.

MRSA

MRSA eller Meticillinresistente Staphylococcus aureus er en potensielt dødelig situasjon. MRSA-stammer ikke responderer på behandling med standard antibiotika som penicillin og amoxicillin. Dette kan føre til infeksjoner i blod eller ben, som er vanskelige eller umulige å behandle, og kan føre til døden. Disse infeksjonene er mest vanlig i medisinske innstillinger og er generelt bestått av direkte fysisk kontakt med noen som bærer MRSA-bakterier.

Interne Infeksjoner

Når staph infeksjoner flytte inn i kroppen, er det en rekke forhold som kan utvikle seg. Hvis staph infiserer ventiler i hjertet, kan det føre til en tilstand som kalles endokarditt som kan føre til hjertesvikt. Staph kan også føre til en type lungebetennelse, som kan utvikle dødelige komplikasjoner. En annen risiko forbundet med staph er muligheten for sepsis, en infeksjon i blodet ved staph bakterier som har spredt seg i hele kroppen og en vanlig dødsårsak for brannskadde.

Tegn og symptomer på en C. difficile infeksjon

En person som er sunt har normal flora --- ellers kjent som "gode" bakterier --- bor i hennes fordøyelsessystemet. Disse flora hjelpe kroppen i ved hjelp av mat for drivstoff, å eliminere avfall og holde immunsystemet sterkt. Men det er skadelige bakterier, så vel som Clostridium difficile (C. difficile eller C. diff for kort), som kan formere seg i tarmen eller i tarmene. Denne spesielle bakterier spore, som har sin opprinnelse i jord, er den skyldige bak pseudomembranøs kolitt, eller C. difficile infeksjon, en infeksjon av tykktarmen.

Hvor kommer den fra?

C. difficile er vanligvis til stede i personer med alvorlig infeksiøs diaré. Det fremmer nosokomiale, smittsomme epidemier i sykehus og lignende fasiliteter i flere måneder. Nosokomiale infeksjoner er infeksjoner som man erverver mens de bor på en helseinstitusjon. Det er gått fra person til person ved hånd til munn og miljø overflater fra rommene på infiserte pasienter.

Clostridium difficile kan overleve under negler, i rynker og på smykker. Overflater i medisinske fasiliteter som kan huse C. difficile omfatte alle deler av badet, kraner, sengetøy, sideskinner og ringeknapper.

Årsak, diagnostisering og behandling

Ta antibiotika ødelegger den normale flora i fordøyelsessystemet og hjelpemidler i en C. difficile infeksjon blusse opp. I tillegg til antibiotika, andre faktorer som kan forårsake pseudomembranøs kolitt inkluderer kjemoterapi, siste kirurgi og en tidligere historie av kolitt.

Physicians bruke en krakk kultur og / eller en kolonoskopi å diagnostisere infeksjon. Det er vanskelig å diagnostisere på grunn av antibiotika som forårsaker fakkel-ups av infeksjonen.

Tegn og symptomer

Tegn og symptomer på pseudomembranøs kolitt er betennelse og irritasjon i tykktarm og plutselige anfall av illeluktende rennende diaré. Andre symptomer inkluderer krampe og smerte og ømhet i den nedre del av magen før utbruddet av diaré, feber, og blod / puss / slim i avføringen av pasienten. Hvis det er blodtap, kan dette føre til lavt blodtrykk eller støt.

Disse symptomene kan ta opptil fire til ti dager å avta etter å ha tatt antibiotika Dessverre tar antibiotika kan også forårsake Clostridium difficile skal vises, slik at en person må være forsiktig og revurdere spørsmålet om nytten av antibiotika ved behandling av pseudomembranøs kolitt.

Stopp Chain of Infection

Riktig håndvask er viktig å stoppe spredningen av sykdommen som friksjon håndvask løsner sporene og sender dem ned i vasken avløp. For miljø overflater, tørke dem ned med natriumhypokloritt (blekemiddel) er den eneste effektive metoden for å eliminere de smittsomme sporer.

Mat og dens virkninger

Personer med pseudomembranøs kolitt bør unngå melkeprodukter og matvarer med skall. Druer, frø, nøtter, korn og brun ris kan forverre slimhinnen i tykktarmen, og bør utelates fra kostholdet. Hvit ris og bananer, i likhet med hva babyer spiser, er en bærebjelke i dietten til noen med pseudomembranøs kolitt.

Leger også oppfordre pasienter til å drikke eller ta probiotisk yoghurt og acidophilus drikker og kapsler. Disse kosttilskudd fylle den tapte normale flora som er ment å være i tarmen, balanserer fordøyelsessystemet og bekjempelse av systemiske uregelmessigheter. Mennesker dehydrerte som følge av diaré fra infeksjonen trenger også å drikke elektrolytt-forbedrede drikker som Smart eller Gatorade.

Septisk sjokk Infeksjon

Septisk sjokk er en tilstand som oppstår når en bakteriell infeksjon overvelder kroppen og resulterer i ekstremt lavt blodtrykk. Det er mest vanlig blant eldre og de helt unge. Det er ofte en livstruende tilstand, resultatet av giftstoffer slippes ut i kroppen av bakterier. Dette fører til en kraftig inflammatorisk respons av kroppen og kan inhibere riktig organfunksjon. Sjelden, kan sopp eller virus også forårsake tilstanden.

Symptomer

Noen vanlige symptomer på septisk sjokk infeksjon inkluderer ekstreme kroppstemperatur som kan være enten høy eller lav, hjertebank, pustebesvær og lavt blodtrykk.

Tester

Tester for septisk sjokk infeksjon kan inkludere blodprøver for en rekke ting som spenner fra smitte til organsvikt.

Behandlinger

Behandlinger for septisk sjokk infeksjoner kan omfatte medisiner, kirurgi og væsker, avhengig av alvorligheten av symptomene.

Farene

Septisk sjokk er en svært farlig tilstand og har en svært høy dødelighet.

Søker Behandling

I det tilfelle at symptomer på septisk sjokk oppstår, er det viktig å søke umiddelbar medisinsk behandling. Jo før inngrep skjer, desto høyere er sannsynligheten for overlevelse.

Tegn og symptomer på en Staph Infeksjon

Staph infeksjoner er forårsaket av Staphylococcus bakterier. For de fleste friske mennesker, er en staph infeksjon behandles ved å besøke en lege. Det finnes imidlertid tilfeller hvor en mer alvorlig reaksjon kan forekomme. Et eksempel er methicillin-resistent Staphylococcus aureus, eller MRSA. MRSA er en stamme av Staph som er resistent mot flere antibiotika, og kan være dødelig i alvorlige tilfeller. Den gode nyheten er at staph og MRSA er svært forebygges og behandling er tilgjengelig.

Årsaker

De bakterier som er ansvarlige for staph kan finnes på huden eller i nesen på omtrent en tredjedel av befolkningen. Bare fordi du har staph på huden din betyr ikke at du vil bli syk, men du er i stand til å spre bakterier til andre mennesker som kan bli smittet. Å være skadelig, staph bakterier som normalt ville ha til å gå inn i kroppen via et kutt eller sår. De med et sunt immunsystem kan se bare mindre symptomer. For de med et svekket immunforsvar, kan staph være alvorlig. Staph er en veldig spenstig bakterier. Det kan overleve tørking og ekstreme temperaturer.

Identifikasjon

Vanlige symptomer på staph infeksjon er små røde nupper som ser ut som kviser eller byller. Som tiden går, kan disse små humper bli smertefulle abscesser som kan kreve kirurgisk drenering. Du kan legge merke til huden i noen områder blir rød, hoven og smertefull. Du kan også utvikle en feber som kroppen din prøver å bekjempe infeksjonen. Mer alvorlige tegn på en staph infeksjon kan være brystsmerter, hoste, tretthet, hodepine, muskelsmerter og kortpustethet. Bakteriene kan invadere kroppen, som fører til infeksjoner i urinveiene, hjerte, lunger eller blodet. Hvis staph bakterier invadere blodet, kan du utvikle sepsis. En sepsis infeksjon kan føre til septisk sjokk og resultat i en livstruende episode av lavt blodtrykk.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for staph infeksjon spesielt peke på styrken av en pasients immunsystem. De med svakt immunforsvar kan utvikle en mer alvorlig infeksjon som fører til sykehusinnleggelse. Det er også risikofaktorer knyttet til MRSA, infeksjon resistente mot antibiotika som kan være dødelig. MRSA-infeksjoner er funnet i helsevesenet innstillinger og påvirke de som er eller har nylig blitt behandlet på et sykehus eller som har hatt operasjon. MRSA kan også bli funnet i samfunnet. Det kan påvirke de som spiller kontaktsport, dele atletisk utstyr eller bor i uhygieniske forhold. MRSA kan påvirke barn i større grad, som kroppene deres ikke har fullt utviklet immunforsvar, og de har ikke bygget opp antistoffer mot vanlige bakterier.

Forebygging

Praktisere god hygiene er den viktigste faktoren i å unngå staph infeksjoner. Vask hendene ofte og skrubbe hendene i minst 15 sekunder. Ikke del personlige gjenstander eller sportsutstyr som ikke er renset. Hold alle sår du kan ha dekket for å sikre bakterier ikke kommer inn i det som kan føre til staph.

Behandling

Behandling vil avhenge av alvorlighetsgraden av infeksjonen staph. Legen din vil trolig ta en vevsprøve eller sjekk nesesekreter etter tegn på bakterier. Hvis du har et sår som bare trenger drenering, kan legen være i stand til å gjøre det på kontoret hennes. For mer alvorlige staph infeksjoner, kan behandling inkluderer medisin som antibiotika eller intravenøs væske og medisiner, samt oksygen. I alvorlige tilfeller hvor nyresvikt oppstår, kan dialyse være nødvendig.

Blood Staph infeksjoner

Blood staph infeksjoner er en tilstand hvor infeksjonen kommer inn i blodbanen. Disse infeksjonene er referert til som bakteriemi og sepsis. Staphylococcus, eller staph som det ofte kalles, er en viktig årsak til blod infeksjoner. Bakteriemi er den mild form for blodforgiftning, men hvis det utvikler det blir septikemi.

Bakteriemi

Bacteremia skjer når staph kommer inn i blodet, vanligvis gjennom et sår eller infeksjon på kroppen. Noen forhold øker sannsynligheten for å utvikle bakteriemi som HIV-infeksjon, narkotikamisbruk, antibiotikabehandling, feilernæring og kjemoterapi. Det er ofte forårsaket av ting som abscesser, liggesår, skitne nåler og urinveisinfeksjoner fra urinkatetre.

Septikemi

Septikemi skjer når bakteriemi utvikler seg til en alvorlig livstruende infeksjon. Det skjer meget raskt og kilden er vanligvis en infeksjon i lungene, magen eller i urinveiene som har kommet inn i blodbanen. Utfallet avhenger av hvor fort antibiotika er startet for å bekjempe infeksjonen. Hvis ikke behandles raskt, kan det videre til respiratorisk distress syndrom og støt.

Symptomer

Noen mildere symptomer på blodforgiftning er kvalme, oppkast, diaré, feber, frysninger og kortpustethet. Alvorlige symptomer som kommer med sepsis er lavt blodtrykk, redusert urinmengde, problemer med blodpropp og lav kroppstemperatur. Disse pasientene vil synlig ser syk. Også endringer i mental status og blødninger i huden er indikatorer som det foreligger en blod-infeksjon.

Diagnose

Staph infeksjoner er diagnostisert ved å gjøre kulturer i blod. Blodprøvene vil vokse organismen og deretter leger bestemme strand av bakterier og hvordan å behandle den. Indikasjoner på blodinfeksjon under fysisk eksamener er lavt blodtrykk, feber og lav kroppstemperatur.

Behandling

Behandlingen for bakteriemi kan være antibiotika eller ingen behandling i det hele tatt. Tett oppfølging er nødvendig for å se etter tegn på sepsis, som krever sykehusinnleggelse. Den pasient med sepsis blir gitt IV legemidler for å heve blodtrykket og IV antibiotika for å behandle infeksjonen. Mesteparten av tiden denne type pasient blir behandlet i intensivavdelingen.

Forebygging / løsning

For å hindre blod infeksjoner som bakteriemi praksis god hygiene når du har et virus og behandle bakteriene raskt når det er kjent. Dessuten må leger praktiserer sterile protokollen når du utfører invasive prosedyrer som kan tillate infeksjon i blodet. Forebygging av septikemi avhenger i stor grad på å behandle bakteriemi svært raskt for å hindre smitte fra fremmarsj. Noen ganger folk som kommer i kontakt med personer med sepsis blir også behandlet med antibiotisk terapi for å forhindre enhver spredning av infeksjonen.

Viktigheten av diastolisk blodtrykk Reading

I en blodtrykksmåling, er det diastoliske lesing antall lavere (nederst). Det representerer en tid når hjertet er i ro og påfylling etter å skape trykk i venene fra pumpe ut blod (systolisk nummer). Det er viktig å forstå blodtrykksavlesninger for å unngå de ofte alvorlige helseproblemer som kan oppstå ved høyt blodtrykk.

Tolke tallene

En diastolisk lesning av 80 mmHg (millimeter kvikksølv) eller lavere regnes som normalt. Prehypertensjon merkes med en diastolisk lesning av 80-89 mmHg, mens hypertensjon (høyt blodtrykk) er angitt med et diastolisk lesning av 90 mmHg eller over.

High Blood Pressure

Det er viktig å få blodtrykket kontrolleres årlig eller oftere hvis det er oppdaget høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk øker sterkt risikoen for hjerteanfall og slag, så det er viktig å opprettholde en sunn blodtrykksmåling.

Nyresyke

En høy avlesning diastolisk kan også være et tegn på nyresykdom. Normalt nyrene skille mer natriumklorid (salt) som større mengder er absorbert inn i kroppen. Når nyrene ikke kan holde mengden av mineraler i kroppen balansert, det er høyere trykk i arteriene grunn av redusert blodstrøm.

Lav diastolisk Reading

En alvorlig lav lesing, eller plutselig senking av det diastoliske nummer kan være en indikasjon på at kroppen ikke kan få en riktig mengde næringsstoffer og oksygen. Lavt blodtrykk kan være et tegn på hjertesykdom, blodtap, infeksjoner, graviditet og dehydrering.

Diastolisk dysfunksjon

I noen mennesker, hjertet kontrakter normalt, men ikke resten normalt. Dette fører til diastolisk dysfunksjon der de nedre hjertekamrene (ventriklene) ikke slappe av og føre til en økning i trykket, og et overløp av blod går til lungene.

Forebygging / løsning

For å senke blodtrykket, kan legene be pasienter til å gå ned i vekt; redusere deres inntak av mettet fett, kolesterol og salt; og redusere alkoholforbruket.

Hva er årsakene til høyt blodtrykk i de eldre?

En artikkel publisert av American Medical Association påpeker at leger kan se flere folk med helseproblemer knyttet til høyt blodtrykk i de kommende årene. Undersøkelser tyder på at minst en av fire amerikanere har høyt blodtrykk med risikofaktorer øker enda mer etter fylte 50. Med landets befolkning aldring, så mange som to av tre voksne alder 70 eller eldre kan bli påvirket av høye blod press i fremtiden. Siden det er ikke uvanlig for enkeltpersoner å utvikle hypertensjon som de blir eldre, hjelper det å forstå årsakene.

Isolert Systolisk Hypertensjon (ISH)

ISH er den vanligste formen for høyt blod funnet hos eldre. Selv om diastolisk blodtrykk kan være normal, åreforkalkning øker systolisk blodtrykk. Blodet strømmer gjennom blodårene ved høyt trykk forårsaker plakk, innsnevring innsiden av blodårene. Som en person blir eldre, arteriene mister elastisitet gjør blodårene mer utsatt for skader. Dette er et tilfelle der alder er årsaken til høyt blodtrykk.

Diabetes

Diabetikere har en økt risiko for å utvikle høyt blodtrykk. Fordi diabetes kan skade blodårer, eldre voksne som har sykdommen er mer sannsynlig at lider av aterosklerose, noe som kan føre til høyt blodtrykk. Åreforkalkning setter også eldre personer med høyere risiko for koronarsykdom. I et faktaark utgitt av National Kidney Foundation, er høyt blodtrykk fremhevet som en stor helse bekymring. Diabetikere har vanligvis å opprettholde lavere blodtrykk for å redusere risikoen for hjertesykdom og slag, både hyppige komplikasjoner av høyt blodtrykk. Physicians typisk avhengige av en klasse av legemidler som det refereres til som ACE-inhibitorer for å behandle hypertensjon hos eldre pasienter. Generiske legemidler som Benazepril, Enalapril, Quinapril, Fosinopril, og moexipril er bare noen av ACE-hemmere leger fore å senke blodtrykket. Disse medikamentene virker ved å slappe av blodårene. ACE-hemmere kan også forsinke progresjon av nyresykdom hos personer som har diabetes. Nyresykdom er en annen primær årsak til høyt blodtrykk. Mens nyresykdom kan føre til høyt blodtrykk, kan høyt blodtrykk i sin tur føre til permanent nyreskade.

Medisinering

Visse reseptbelagte og over-the-counter medisiner kan føre til høyt blodtrykk. For eldre personer som allerede har høyt blodtrykk, kan dette gi en alvorlig komplikasjon hvis blodtrykket stiger til svært høye nivåer. Andre medikamenter en person tar kan interferere med effektiviteten av blodtrykket medisiner. Over-the-counter smertestillende midler som aspirin og ibuprofen, både medisiner som ofte brukes av eldre å lindre smerter forbundet med leddgikt, kan føre til at kroppen til å beholde væske. Dette legger press på både hjerte og nyrer, forårsaker blodtrykket til å stige. Sjekk alltid med legen din før du tar noen reseptfrie legemidler i kombinasjon med reseptbelagte medisiner. I visse tilfeller kan legen anbefale at du tar paracetamol for smerter snarere enn aspirin eller ibuprofen. Medisiner som brukes til å behandle alvorlig hodepine eller migrene kan også forårsake blodtrykket til å stige til farlige nivåer. Disse medikamentene er utformet for å innsnevre blodårene i hodet, men de innsnevre blodårene i andre deler av kroppen, så vel.

Herpes Virus

En fersk studie publisert i mai-2009 utgaven av PLoS Pathogens antyder at cytomegalovirus (CMV), et medlem av herpes virus familie, kan føre til økt blodtrykk. Forskere sier at de fleste voksne kontrakten viruset etter når de når 40-årene; Men enkeltpersoner viser ofte ingen symptomer når de er smittet med viruset. Etter den innledende infeksjon er fortsatt viruset normalt sovende mindre immunsystemet er svekket. Det CMV-viruset er mistenkt for å øke sekresjon av visse enzymer som er involvert i å forårsake høyt blodtrykk. Som andre stammer av herpes viruset, er CMV overføres gjennom kroppsvæsker, inkludert blod, spytt, sæd, urin, tårer og morsmelk. Tidligere studier antydet en kobling mellom viruset og utvikling av aterosklerose.

Forebygging

Eldre mennesker kan bidra til å forebygge høyt blodtrykk ved å spise en godt balansert kosthold, og opprettholde en sunn vekt. Blodtrykket har en tendens til å stige etter hvert som folk legger på mer vekt. De eldre bør forbli så fysisk aktive som de er i stand til, som selv mild trening bidrar til å holde blodtrykket nede. Begrense forbruket av alkohol til ikke mer enn én drink om dagen for kvinner og to for menn. Røykere bør slutte å røyke. Nikotin fører til at hjertet til å slå raskere, øke blodtrykket. Reduser saltinntaket til ikke mer enn totalt seks gram, eller tilsvarende av en teskje pr dag. Du kan finne antall gram per porsjon på et produkts mat etiketten. Spise en diett lav på mettet fett og kolesterol.

Forsiktig

Forsiktig bruk av blodtrykket medisiner er nødvendig hos eldre. En grunn er på grunn av mulige interaksjoner med andre medisiner. Helsepersonell vanligvis overvåke eldre pasienter nøye, som dosering medisinering må ofte justeres. Når medisinering er nødvendig, leger vanligvis begynner ved å foreskrive en minimal dose og deretter gradvis øke dosen, så det kan være utrygt å senke en eldre pasientens blodtrykk for mye.

Blodtrykket opplesninger

Fordi eldre individer har normalt varierende blodtrykk i løpet av dagen, blodtrykket opplesninger ofte må tas på forskjellige tider når hypertensjon er mistenkt. Hypotensjon, en tilstand der en person kan ha lavt blodtrykk når du står, er en annen tilstand vanlig blant eldre. For å gjøre en nøyaktig diagnose, bør blodtrykket opplesninger tas i stående, sittende og liggende posisjoner.