Digidexo.com

dermatologi - hevelse i ansikt

Rebif bivirkninger og hals hevelse

Rebif® (interferon beta-1a) er en resept bare, injeksjon medisiner produsert i fellesskap av EMD Serono, Inc. Den er godkjent av FDA for personer som lider av relapsing former for multippel sklerose (MS). Den brukes til å bidra til å redusere symptomer på MS, bremse sin progresjon, og for å forhindre tilbakefall. Som med mange medisiner, kan Rebif® forårsake bivirkninger hos noen individer, alt fra mild til alvorlig. Tungen og halsen hevelse kan være forbundet med en sjelden allergisk reaksjon fra denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Ifølge produsenten, vanlige bivirkninger av Rebif® inkluderer smerte og hevelse på injeksjonsstedet, og influensalignende symptomer som muskelsmerter, sår hals og tretthet.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger inkluderer mage eller brystsmerter, feber, muskelkramper, svelgeproblemer, ryggsmerter og problemer med vannlating.

Hals hevelse eller pustevansker

Selv om sjeldne, kan en allergisk reaksjon mot interferon beta-1a føre til pustevansker og / eller hevelse i ansikt, tunge eller svelg. Hvis du opplever noen av disse, bør du få akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Husk at hevelse i svelg kan også være forårsaket av andre medisiner du tar, maten du spiser, eller noe i miljøet. Hvis du har noen historie med allergi, bør du la legen din vite før du tar Rebif®.

Mildere Allergiske Reaksjoner

Mildere allergiske reaksjoner kan omfatte hudutslett, svimmelhet, eller svimmelhet. Du bør rapportere mildere reaksjoner med legen din så snart som mulig.

Ytterligere advarsler

Det er mulig for Rebif® å ha en negativ effekt på leverfunksjon, skjoldbrusk funksjon, røde blodlegemer, anfall aktivitet og depresjon (spesielt hos personer med en historie med disse forholdene. Legen vil overvåke disse hvis interferon beta-1a er foreskrevet for deg. Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke denne medisinen.

Rapportering bivirkninger

I tillegg til å kontakte legen sin, kan pasienter som opplever uønskede bivirkninger rapportere dem til US Food and Drug Administration (FDA) på deres "MedWatch" nettsted. Denne rapporteringen er frivillig, men kan bidra til FDA i deres innsats for å forbedre produktsikkerhet.

Hvordan redusere Operation hevelse med homeopatisk medisin

Postoperativ hevelse er vanlig og kan forventes etter at du har hatt invasiv kirurgi. Selv om legen din er sikker på å gi deg anti-inflammatoriske medisiner og smertestillende, kan det være lurt å bruke homeopatisk medisin for å redusere hevelse. Homøopatisk medisin konsentrerer seg om å bruke utvannet, naturlig forekommende stoffer for å behandle fysiske og følelsesmessige symptomer på sykdom. Arnica er en av de mest kjente og brukte homeopatiske urter for å redusere postoperativ hevelse.

Bruksanvisning

•  Pass på at legen din har en liste over alle medisiner du tar, både før operasjonen så vel som de du er foreskrevet rett etter operasjonen. Homeopatiske midler kan samhandle med reseptbelagte og over-the-counter medisiner, vitaminer og andre kosttilskudd kan du bruke.

Bruk Solblom, en urt som blomsten ser ut som en tusenfryd, for å redusere drifts hevelse. Arnica er tilgjengelig oralt som en te, en drikkbar skjær eller en tablett. Aktuelle preparater inkluderer kremer, salver og grøtomslag. Den type arnica du velger kan avhenge av hvilken type operasjon du har hatt og hvor hevelse ligger. Omslag kan brukes til hevelse i bena, eller som en generell anti-inflammatorisk hvis du ikke klarer å holde maten ned etter operasjonen. Svelling forårsaket av traume kan bli behandlet med en enkel dose av formulering 200C (høy dose). 200C betyr at det er en del arnica til 100 ^ 200 deler vann. Følg opp med en 30C dose Arnica tre ganger om dagen før hevelsen har gitt seg.

Ta Staphysagria, en urt som ofte forbindes med beroligende folk som er nervøse eller har seksuelle problemer, for å redusere hevelse i ansikt, hals og kjertler i nakken. Staphysagria kan kjøpes på naturlig mat butikker og er tilgjengelig i tabletter og væsker. Begynn med en lav dose av ca 3C eller 6C, opp til tre ganger daglig, og øke til større doser hvis garantert av legen din.

Redusere hevelse rundt øynene, eller hvis du har hatt åreknuter fjernes, med Ledum palustre. Ledum palustre kalles også myr te eller Labrador te og kan tas oralt i tabletter eller gjennom en infusjon (te). Begrens inntaket av myra te til tre 4-unse glass daglig for å unngå hodepine. Ledum palustre brukes i kombinasjon med arnica kan være mer effektivt enn Ledum alene.

Tips og advarsler

  • Homepathy kan være forvirrende hvis du er en første gang bruker. En guide som ABC Homeopati kan hjelpe deg gjennom detaljert informasjon om styrke til å forhindre utilsiktet overdosering (se Ressurser).

Bivirkninger av Efavirenz

Efavirenz er en av de medikamenter som benyttes for det formål å behandle HIV-infeksjon, og er tatt sammen med andre HIV-medisiner. Det gjør ikke kurere denne sykdommen, men bidrar til å hindre at enkelte HIV komplikasjoner. Som med mange andre stoffer, er visse bivirkninger forbundet med Efavirenz som kan være mild eller alvorlig.

Allergisk reaksjon

For de som tar Efavirenz, er en alvorlig allergisk reaksjon mulig. Drugs.com sier at symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer utslett, hevelse i ansikt, lepper, tunge og munn, pustevansker, brystsmerter eller tetthet, merkelig oppførsel, endringer i personlighet, vrangforestillinger og hallusinasjoner. Andre mulige symptomer er mørk urin, blek avføring, hukommelsestap, sår som ligger i munnen, paranoia, feber, utslett, tretthet, alvorlig depresjon og selvmordstanker. Oppsøke lege umiddelbart hvis noen av disse vedvarer.

Bivirkninger - Nervous System

Mild til alvorlig nervesystemet bivirkninger er mulig for de som ble behandlet med dette stoffet. Som det fremgår av Drugs.com, kan disse omfatte svimmelhet (10%), søvnløshet (7%), hodepine (6%), døsighet og hypesthesia (2-3%). Hukommelsestap, hallusinasjoner, agitasjon, livaktige drømmer, endringer i personlighet, nedsatt konsentrasjonsevne, mareritt, unormale drømmer, kramper, skjelvinger, problemer med balanse, prikking og nedsatt konsentrasjon er også rapportert. Mange av disse er ikke alvorlig og avta etter 2-4 ukers behandling.

Bivirkninger - Psykiatrisk

Psykiatriske bivirkninger er rapportert, og i noen tilfeller har vært alvorlige. Drugs.com rapporterer at symptomer inkluderer selvmordstanker, depresjon (19%), alvorlig depresjon, angst (13%), nervøsitet (7%), ikke-dødelig selvmordsforsøk, aggressiv oppførsel og paranoia. Obsessive atferd, humørsvingninger, vrangforestillinger og irritabilitet har også vært opplevelsen av de som tar Efavirenz. I mange tilfeller Drugs.com fastslår at pasientene har sluttet å ta dette legemiddel på grunn av disse bivirkninger.

Bivirkninger - Dermatologic / Gastrointestinal

Tørr hud, utslett, Stevens-Johnson syndrom, følsomhet for sollys og misfarging av huden har blitt rapportert av de som tar Efavirenz, sier Drugs.com. Hudutslett forekommer hos opptil 40% av de som tar dette stoffet. Gastrointestinale bivirkninger er kvalme (10%), diaré (10%), oppkast, dårlig fordøyelse, forstoppelse, magesmerter og sjelden, svie i munnen, tannkjøtt og tunge. Drugs.com forklarer at i noen tilfeller, ble behandlingen stoppet på grunn av brennende munn syndrom.

Ytterligere bivirkninger

Andre bivirkninger omfatter økning i visse enzymer i leveren, slik som ALAT, ASAT og GGT. Leversvikt og hepatitt har også blitt rapportert. Hjertebank, muskelsmerter, leddsmerter og rødme er andre mulige bivirkninger rapportert av Drugs.com. Trøtthet, unormalt syn, feber, hoste, steiner i urinveiene, lungekomplikasjoner og lungebetennelse har også blitt opplevd.

Capecitabine bivirkninger

Capecitabine er et stoff som brukes til å behandle visse typer kreft som brystkreft og tykktarms. Ifølge medicinenet.com ", kapecitabin dreper kreftceller og krymper tumorer ved å blokkere den prosessen som cellene deler seg og er dannet (DNA / RNA-syntese)." Pasienter har rapportert mange milde til alvorlige bivirkninger mens de behandles med dette stoffet.

Side Effects-Gastrointestinal

Mens du behandles med Capecitabine har pasienter rapportert mange gastrointestinale bivirkninger. Drugs.com forklarer at disse er diaré i nesten 50 prosent av pasientene, kvalme (44 prosent), oppkast (26 prosent), stomatitt (23 prosent), magesmerter (17 prosent), forstoppelse (9 prosent) og fordøyelsesbesvær i 6 prosent av de som blir behandlet. Selv om mange av disse er ikke alvorlig, må du kontakte lege hvis de blir vedvarende eller forverres.

Side Effects-Hematologic

Hematologiske bivirkninger har vært opplevelsen av mange å ta Capecitabine og har vært alvorlig. Som rapportert av drugs.com, har pasienter som hadde lave nivåer av hvite blodceller (58-94 prosent), anemi (44-74 prosent) og lavt antall blodplater (15 til 21 prosent). Drugs.com sier også at pasientens organer reagerer på dette stoffet ved ikke å gjøre nok hvite blodlegemer. Denne lidelsen har blitt rapportert i nesten 20 prosent av de som ble behandlet.

Side Effects-Dermatologic

Ifølge drugs.com, dermatologiske bivirkninger er vanlige i de som tar Capecitabine. Disse inkluderer hånd og fot syndrom (35 til 45 prosent), dermatitt (23 til 31 prosent), sykdommer i negler, håravfall, utslett og kløe. Maligna-lignende lesjoner, stråling tilbakekalling dermatitt, hud vekster og økninger i pigmentering har også blitt opplevd av de som behandles med dette stoffet. Inflammasjon og hevelse i huden kan også være mulige tilstander drugs.com.

Allergisk reaksjon

Alvorlige allergiske reaksjoner er mulig mens du tar Capecitabine. Symptomer på en allergisk reaksjon som forklart av drugs.com inkluderer, hevelse i ansikt, munn og tunge, alvorlig utslett, blodig avføring, blodig diaré, brystsmerter, redusert mengde urin, tørr munn, rask eller uregelmessig hjerterytme og høy feber og frysninger. Andre symptomer er alvorlige brekninger, smerter i bena, prikking, nummenhet, humørsvingninger, uvanlige blåmerker og blødninger, tretthet, endringer i visjon og endring i fargen på huden.

Ytterligere bivirkninger

Andre bivirkninger forbundet med Capecitabine inkluderer lem smerte, anoreksi (20 prosent), dehydrering, prikkende følelse (12 prosent), hodepine, svimmelhet og søvnløshet. Ekstra milde til alvorlige bivirkninger er tretthet, øyeirritasjon. ødem, alvorlige brystsmerter, muskelsmerter og smerter og feber stater drugs.com. Hvis noen av disse blir alvorlig eller er vedvarende, oppsøke lege umiddelbart som behandling kan være nødvendig å bli stoppet eller doser kan være nødvendig å justere.

Bivirkninger av Cytarabin

Cytarabin er en kjemoterapi narkotika brukes til å behandle visse typer kreft. Ifølge cancerbackup.org.uk, "Cytarabine er som oftest brukes til å behandle akutt myelogen leukemi." Dette stoffet er gitt over en flere måneders periode og er plassert inn i kroppen gjennom injeksjoner i vener. Som er vanlig med de fleste kjemoterapi narkotika, visse milde til alvorlige bivirkninger er forbundet med Cytarabine.

Allergisk reaksjon

Det er mulig at de som ble behandlet med Cytarabine vil oppleve en allergisk reaksjon på stoffet. Ifølge drugs.com, symptomer på en alvorlig allergisk reaksjon inkluderer ryggsmerter, tarm eller blære problemer, forvirring, ekstrem tretthet, pustevansker, brystsmerter og hevelse i ansikt, munn, tunge eller lepper. Andre symptomer er nedsatt hørsel, feber, hodepine, kvalme, nakkesmerter, nummenhet, prikking, muskelsvakhet i armer eller ben, rødhet eller hevelse nær injeksjonsstedet, oppkast og endringer i synet.

Bivirkninger-Hematologic / Åndedretts

Drugs.com sier at den vanligste hematologisk bivirkning assosiert med Cytarabine er nedgang aktivitet av benmarg hos pasienter. Også kjent som myelosuppresjon, oppstår denne feilen vanligvis mellom den fjerde og tolvte dag i terapi og avtar rundt en måned i terapi behandlinger, forklarer drugs.com. Andre vanlige hematologiske bivirkninger inkluderer reduksjon i blodceller (røde, hvite blodplater), feber og anemi. Respiratoriske bivirkninger er kortpustethet, irritasjon i halsen, sår hals og åndenød.

Bivirkninger-Nervous System / Cardiovascular

Som forklart av drugs.com, har studier vist at lillehjernen og hjerne toksisitet har forekommet hos pasienter som tar høye doser av Cytarabine. Andre studier har rapportert at pasienter har opplevd cerebellar degenerasjon mens du tar høye doser. Mer vanlige bivirkninger inkluderer nevritt, apati, forvirring og hodepine. Vanlige kardiovaskulære bivirkninger har inkludert hevelse av årer på grunn av blodpropp, blødning og betennelse i sac rundt hjertet (Perikarditt).

Bivirkninger-Gastrointestinal / Dermatologic

Pasienter har også rapportert mange gastrointestinale og dermatologiske bivirkninger under behandling med cytarabin. Gastrointestinale bivirkninger inkluderer oral og anal betennelse, kvalme, oppkast, anoreksi og diaré, sier drugs.com. Andre vanlige bivirkninger er skade på tarmer, stomatitt og pankreatitt. Dermatologiske bivirkninger er utslett, sår hud, freckling av huden, rødhet, kløe, i enkelte tilfeller, elveblest. Kontakt legen din hvis noen av disse forverres eller vedvarer.

Tilleggseffekter Side

Leverlidelser som gulsott har blitt rapportert av de som tar dette stoffet. Andre bivirkninger har inkludert brystsmerter, magesmerter, svimmelhet, lungebetennelse og sykdom i blodet av bakterier (sepsis). Drugs.com sier også at urinretensjon, nyre dysfunksjoner, øyeinfeksjoner og overfølsomhets spørsmål som allergisk reaksjon er mulig. Rødhet i øyet, feber og makulopapuløst utslett (som hovedsakelig er funnet hos barn som tar høye doser av Cytarabine) har også blitt opplevd av pasientene.

Bivirkninger av Leukeran

Leukeran er en kjemoterapi narkotika brukes til å behandle ulike typer kreft. Ifølge Medicinenet.com, det fungerer ved å bremse vekst og spredning av kreftceller i kroppen, og vil ofte være kombinert med andre cytostatika for å oppnå de beste resultatene. Som med mange kjemoterapi narkotika, kan visse bivirkninger forårsaket av Leukeran være mild eller alvorlig.

Allergisk reaksjon

Det er mulig at mens du tar Leukeran, vil pasienter opplever en allergisk reaksjon på stoffet. Ifølge Drugs.com, symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer hevelse i ansikt, lepper, munn og tunge, utslett, brystsmerter, pustevansker, fravær av månedlige perioder, frysninger, ekstrem tretthet, feber og hallusinasjoner. Andre mulige symptomer er smerter i hofte, mage, eller ledd, infertilitet, kramper, vedvarende hoste, kvalme, sår på munnen og leppene og uvanlige blåmerker og blødninger. Kontakt legen din hvis noen av disse oppstår.

Hematologisk

Det er vanlig at pasienter behandlet med Leukeran vil oppleve hematologiske bivirkninger. Drugs.com sier at legene har sett at benmargssuppresjon er den mest utbredt bivirkning. Ytterligere hematologiske bivirkninger inkluderer anemi, en reduksjon i antallet hvite blodceller i kroppen (forårsaket av en reduksjon av produksjonen av benmargs), mulig reduksjon i alle de blodceller i kroppen og mangel på blodplater i blodet. Benmargssuppresjon kan være reversible.

Nervous System

Drugs.com stater i at bivirkninger av sentralnervesystemet er ganske sjelden i de som tar Leukeran. Mulige bivirkninger inkluderer skjelvinger, rykninger i muskler, rykning av muskelfibre, agitasjon, forvirring, mangel på orden (ataksi) og ryggmargs lidelser. Hallusinasjoner og beslag er også mulig. Anfall forekommer hovedsakelig i de som opplever akutt overdose. I de fleste tilfeller, melder drugs.com, vil disse bivirkningene avta etter pasienter slutter å ta Leukeran.

Gastrointestinal / Dermatologic

I mange tilfeller, gastrointestinale bivirkninger forekommer sjelden og er ikke alvorlig. Men hvis de gjør blir alvorlige, oppsøke lege umiddelbart. Symptomer er kvalme, diaré, oppkast og sår som finnes i munnen. Dermatologiske bivirkninger kan være allergiske reaksjoner der pasienter vil oppleve elveblest, hevelse under huden (angionevrotisk ødem) og utslett. Dette vil vanligvis skje etter innledende doser sier drugs.com. Andre bivirkninger kan være Stevens-Johnson syndrom og erythema multiforme som forårsaker kløe, feber og hudlesjoner.

Tilleggseffekter Side

Ytterligere bivirkninger forbundet med Leukeran omfatter gulsott, lungefibrose, skade på leveren, narkotika feber og lungebetennelse. Mulige urin bivirkninger omfatter sterile blærekatarr og infertilitet. Alvorlige onkologiske bivirkninger som er rapportert er leukemi og sekundære maligniteter, forklarer drugs.com. Slapphet, svakhet, sløvhet og visjon endringer er også mulig. Kontakt legen din hvis noen av disse blir alvorlige eller vedvarer, så må du kanskje slutte å ta Leukeran.

Om Desipramin for behandling av Migrene

Migrene kan unngås ved å bruke ett av flere medisiner, fra triptaner til kombinasjoner av acetominofen og et antihistamin. Trisykliske antidpressants som desipramin, hvis tatt på en daglig basis, kan hjelpe migraineur unngå vanlige migreneanfall.

Trisykliske antidepressiva

Desipramin faller i trisykliske antidepressiva klassifisering. Denne medisinen påvirker visse hjernen kjemikalier, for eksempel noradrenalin og serotonin. Det er ikke helt klart hvordan desipramin virker på hjernen, spesielt når den brukes for å hindre anfall. Desipramin er først og fremst foreskrevet for å behandle depresjon symptomer, selv om det har blitt godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for andre bruksområder.

Off-label bruk

For migraineur (migrene lidende), desipramin, tas daglig, kan bidra til å forebygge migrene. For at denne medisiner for å være så effektiv som mulig, må det tas på en daglig basis, slik at pasienten har en konsistent nivå av medikamentet i hans system. Det vil ikke bidra til å redusere eller avslutte migrene smerte hvis det er tatt en gang hodepine har startet.

Medisinering Forholdsregler

Når et barn eller tenåring tar et antidepressivum som desipramin, kan hun oppleve selvmordstanker (tanker om å drepe seg selv). Andre forholdsregler inkluderer å unngå bruk av alkohol mens du tar denne medisinen, og ikke kjører hvis medisinen gjør deg søvnig; beskytte deg selv fra for mye eksponering for sol (medisiner kan forårsake følsomhet for sollys). Hvis du er diabetiker, bør du overvåke blodsukkeret tettere når du begynner å ta denne medisinen. Hvis du lider av en alvorlig reaksjon på desipramin, må du fortelle legen din med en gang.

Bivirkninger

Disse bivirkningene er sjeldne, men skal rapporteres: tåkesyn, forvirring, problemer med å snakke / svelge, smerter i øyet, besvimelse, hallusinasjoner, tap av evne til å kontrollere balanse, nervøsitet / rastløshet, maske-lignende ansikts tone, skjelving / skjelving, redusert seksuell aktivitet, forstoppelse, rask / uregelmessig hjerterytme (hoppe, pounding eller racing) og vannlating problemer. Disse bivirkningene er også sjeldne: brystforstørrelse, sekresjon av melk fra brystene, hårtap, angst, irritabilitet, muskelrykninger, rød / brune flekker på huden, summende eller øresus, hudutslett / kløe, beslag, hevelse i ansikt / tunge, sår hals og feber, gule øyne og hud og svakhet.

Annen informasjon

Andre, mindre alvorlige bivirkninger som kan gå unna omfatter munntørrhet, kvalme, hodepine, økt appetitt (spesielt for søtsaker), vektøkning, dårlig smak i munnen og svakhet / tretthet. Andre inkluderer økt svetting, halsbrann, diaré, oppkast og problemer med å sove.

Frova bivirkninger

Frova bivirkninger


Frova (Frovatriptan) er et reseptbelagt medikament som brukes for å avbryte migrene. Det tilhører en gruppe legemidler som kalles triptaner, og bør bare brukes av pasienter som har hatt en definitiv diagnose av migrene. Fordi den aktive migrene mekanismen er entall, er dette produktet ikke indisert for vanlige hodepine. Migrene er et resultat av blodårene i hjernen vokser, utløser smerte. Frovatriptan innsnevrer blodårene, gjenopprette dem til normal størrelse og eliminere smerte.

Mindre bivirkninger

Frovatriptan er godt tolerert av de fleste voksne. I en kontrollert klinisk studie av 1554 pasienter som ble behandlet med 2,5 mg Frova, de vanligste bivirkningene over en 48-timers periode var svimmelhet (åtte prosent), tretthet (fem prosent), rødming (fire prosent), vanlige hodepine (fire prosent ), prikking (fire prosent), skjelett-og leddsmerter (tre prosent), munntørrhet (tre prosent), varm eller kald følelse (tre prosent), fordøyelsesbesvær (to prosent) og ubehag i brystet (to prosent). Døsighet og kvalme ble rapportert hos mindre enn to prosent av deltakende pasienter. Ring din lege eller apotek dersom noen av disse mindre bivirkninger vedvarer eller forsterkes.

Alvorlige bivirkninger

Slutt å ta Frova og varsle legen din umiddelbart hvis noen av disse mer alvorlige bivirkninger oppstår: oppkast, diaré, tørr munn, nummenhet i hender eller føtter, brystsmerter, tetthet i halsen eller kjeven, uvanlig svakhet eller hevelse, muskelsmerter, humørsvingninger, smerter i øyet, ringing i ørene eller problemer med vannlating. Selv om alvorlige, disse bivirkningene er sjelden dødelig.

Svært alvorlige bivirkninger

Oppsøke lege umiddelbart hvis du opplever noen av disse svært alvorlige bivirkninger: høy / lav / uregelmessige hjerteslag, sterke brystsmerter, alvorlige magesmerter, blodig diaré, svakhet eller nummenhet på den ene siden av kroppen, tåkesyn, sløret tale, forvirring eller pustevansker.

Allergisk reaksjon

Søk øyeblikkelig legehjelp i uvanlig hendelse du utvikler symptomer på en allergisk reaksjon: utslett eller kløe, hevelse i ansikt, tunge eller svelg, ukontrollert svimmelhet eller pustevansker.

Advarsel

Fordi triptaner constrict cerebrale blodkar, kan Frova ikke være egnet hvis du har blitt diagnostisert med koronarsykdom, ukontrollert høyt blodtrykk eller perifer vaskulær sykdom, på grunn av økt risiko for iskemisk hjerneslag. Diskuter din nåværende medisinske tilstand med legen din for å finne ut om behandling med Frova presenterer uakseptable risikofaktorer.

Premarin å hjelpe til med Migrene

Premarin består av en blanding av østrogen hormoner benyttes for å behandle en mangel på naturlig østrogen i den kvinnelige kropp. Den mest vanlige bruken er å lindre symptomer på overgangsalder, inkludert hetetokter og vaginal tørrhet. Den er bare tilgjengelig ved resept, men er en av de mest benyttede medikamentene i USA.

Premarin for migrene behandling

For kvinner som lider av migrene knyttet til menstruasjonssyklusen hormonbehandling kan være foreskrevet. Ifølge nettstedet headachedrugs.com Premarin ikke er vanligvis foreskrevet i denne situasjonen.

Ideen med hormonerstatningsterapi, er å tilveiebringe en konsistent nivå av østrogen til legemet gjennom hele måneden. Premarin har en uregelmessig absorpsjonshastighet og kan faktisk utløse migrene. Syntetisk østrogen blir benyttet i disse tilfellene.

Ifølge American Academy of Family Physicians enhver kvinne med en historie med migrene, spesielt alvorlig migrene med nevrologiske symptomer, bør konsultere en nevrolog før du begynner på hormonbehandling inkludert Premarin grunn av en økt risiko for hjerneslag.

Konvensjonelle bruk av Premarin

Sammen med symptomer på overgangsalder Premarin brukes som en hormonbehandling for kvinner som har eggstokker som ikke fungerer. Det kan også forebygge osteoporose hos postmenopausale kvinner. I sjeldne tilfeller er det brukt som en kreft behandling av menn og kvinner.

Premarin bivirkninger

Kontakt lege eller legevakten er noen form for reaksjon på Premarin er mistenkt. Bivirkninger kan være elveblest, hevelse i ansikt og lepper og pustevansker. Medisinsk hjelp bør søkes umiddelbart.

Plutselige hodepine, inkludert migrene, er en annen mulig bivirkning av Premarin.

Tegn på primær pulmonal hypertensjon

Primær pulmonal hypertensjon er en uvanlig, men behandles sykdom som fører deg til å utvikle farlig høyt trykk i arterier som fungerer lungene. Du kan ikke merke tegn på primær pulmonal hypertensjon fordi de utvikler langsomt og ligner symptomer på andre sykdommer. Ifølge American Heart Association og National Library of Medicine, tegn på primær pulmonal hypertensjon omfatter pusteproblemer og hudforandringer.

Tretthet

Noen av de første tegnene du kan oppleve som følge av primær pulmonal hypertensjon er vedvarende fysisk tretthet og mental utmattelse.

Pustevansker

Kortpustethet og smerte når du puster er tegn på primær pulmonal hypertensjon som kan oppstå selv mens du hviler.

Dårlig sirkulasjon

Svimmelhet, ørhet og besvimelse er tegn på primær pulmonal hypertensjon som kan skyldes dårlig blodsirkulasjon.

Pain

Smerter i brystet, øvre del av ryggen og langs sidene av ribbeina, spesielt under eller etter trening er tegn på primær pulmonal hypertensjon.

Hevelse

Hevelse i ansikt, hender, føtter og ankler er et tegn på primær pulmonal hypertensjon etter at du har hatt sykdommen i lang tid.

Hudforandringer

Primær pulmonal hypertensjon kan forårsake dine lepper, fingre og tær for å slå en blålig farge og resten av huden din til å bli blek eller vises mørbanket.

Stevens-Johnson syndrom symptomer

Stevens-Johnson syndrom er en sjelden, men alvorlig reaksjon på medisiner som kan påvirke noen, men det har en tendens til å skje oftest hos barn. Nesten alle medisiner, inkludert reseptbelagte og vanlige over-the-counter narkotika, kan føre til Stevens-Johnson syndrom, som er egentlig en alvorlig allergisk reaksjon eller overfølsomhet overfor et medikament. I tilfelle av Stevens-Johnson syndrom, er akutt medisinsk behandling er nødvendig, og de fleste vil kreve sykehusinnleggelse. Behandlingssentre vanligvis rundt eliminere medisin som forårsaket reaksjonen, kontrollere og behandle symptomene og deretter prøver å unngå komplikasjoner.

Første symptomene

Noen av de tidligste tegn på Stevens-Johnson syndrom er lik influensa eller kaldt symptomer og inkluderer hoste, sår hals, feber og brennende øyne. Disse symptomene kan dukke opp noen dager før andre symptomer manifest.

Hevelse

Hevelse i ansikt og tunge er ett av symptomene som en bivirkning forårsaker Stevens-Johnson syndrom.

Utslett

En rødlig eller lilla utslett som sprer seg over det meste av kroppen er et symptom på Stevens-Johnson syndrom. Utslettet kan ta alt fra noen timer til noen dager å spre seg.

Pain

På grunn av hvordan kroppen reagerer på medisin og endringene det fører til en persons hud, kanskje noen med Stevens-Johnson syndrom oppleve alvorlig smerte i huden over hele kroppen.

Andre hudsykdommer

Noen mennesker med Stevens-Johnson syndrom vil utvikle elveblest eller blemmer som et resultat av legemiddelreaksjon. Som det utvikler seg, vil huden begynne å felle som ny, erstatter sunn hud skadet hud.

Muntlige Symptomer

Et annet symptom på Stevens-Johnson syndrom er blemmer eller sår på slimhinnene i munn, øyne og nese.

Informasjon om blodtrykk medisin Lotrel

Informasjon om blodtrykk medisin Lotrel


Lotrel er en reseptbelagte medisiner som hovedsakelig brukes til å behandle hypertensjon (høyt blodtrykk). Lotrel inneholder en kombinasjon av narkotika Amlodipin; en kalsiumkanalblokker og Benazepril; og en angiotensin-omdannende enzym (referert til som ACE). Lotrel er ofte brukt som en preemptive tiltak, som ubehandlet hypertensjon kan føre til alvorlige sykdommer som hjerteinfarkt, hjerneslag og sykdommer i nyrene.

Funksjoner

Amlodipin, kalsiumkanalblokk (eller kalsiumantagonist), arbeider for å øke blodgjennomstrømningen ved lettelser blodårene slik at de er i stand til å utvide og utvide seg. ACE-hemmere som Benazepril, arbeide for å redusere enzymet ACE handling. Ved å hemme den ovennevnte, kan blodkar utvide eller ekspandere, og blodtrykket kan falle. Når dette skjer, til hjertets generelle helse og evne fungere (pumpe blodet) øker.

Administrasjon

Lotrel doser er foreskrevet i henhold til pasientens medisinske tilstand og sin reaksjon på behandlingen. Lotrel er ikke ment å lindre symptomer og redusere en persons blodtrykk umiddelbart; det kan ta opptil flere uker for medisiner for å nå sitt fulle effektivitetsnivå. Det er viktig at Lotrel tas som foreskrevet (vanligvis en gang daglig) og konsekvent. Å ta medisinen på samme tid hver dag anbefales, da det må brukes konsekvent for å oppnå fordelen.

Doser

Lotrel tas oralt i form av en kapsel. Avhengig av dosen, inneholder medisinen forskjellige styrker av de ingredienser amlodipin og benazepril. Den amlodipin i kapslene varierer i styrke fra 2,5 mg, 5 mg eller 10 mg og er benazepril styrke tilsvarende 10 mg, 20 mg og 40 mg. Til sammen er det seks forskjellige kombinasjons styrker som er tilgjengelige.

Identifikasjon

Lotrel doser kan modifiseres og eller reduseres for å passe best til pasienten. De kapselstyrke er laget for å være lett skilles fra hverandre. Lotrel 2,5 mg / 10 mg er hvit med gullbånd, Lotrel 5 mg / 10 mg er brun med hvite bånd, Lotrel 5 mg / 20 mg er rosa med hvite bånd, Lotrel 5 mg / 40 mg er en lyseblå kapsel med hvite bånd , og Lotrel 10 mg / 20 mg er en lilla kapsel med hvite bånd.

Bivirkninger

Bivirkninger av Lotrel er tretthet, ørhet og tørrhoste. Disse effektene har en tendens til å avta når legemet blir vant til medisinen. Alvorlige bivirkninger inkluderer besvimelse, nedsatt libido, infeksjon eller influensalignende symptomer og økt eller redusert urinmengder. Tegn på en allergisk reaksjon på Lotrel inkluderer: pustevansker, utslett, kløe, hevelse i ansikt, tunge eller svelg og ekstrem svimmelhet. Det er viktig å drikke minst seks glass vann per dag mens du tar medisiner for å hindre dehydrering. I noen tilfeller trenger pasientene ikke opplever noen bivirkninger, før de har vært på medisiner for et par måneder. Før du starter Lotrel, er det viktig å informere legen din om alle og alle hatt kontakt sykdommer du har, medisiner du tar og allergier.

Itrakonazolbehandling tips

Itraconazole er en reseptbelagte soppdrepende medisiner som brukes til behandling av soppinfeksjoner av negler og tånegler eller systemiske soppinfeksjoner som påvirker bein, hud og lunger. Å få de beste resultatene fra itrakonazolbehandling innebærer å ta medisinen som foreskrevet, diskutere eventuelle kontraindikasjoner med din lege, og rapportering bivirkninger til en medisinsk faglig.

Drug Treatment

Det er viktig å bruke itrakonazol nøyaktig som foreskrevet for å redusere bivirkninger og forbedre sjansene for å tørke ut din soppinfeksjon. Stoffet kommer i kapselform, og som en oral oppløsning. Ikke slå fra den ene til den andre med mindre fortalt av legen din. Bruk hele behandlingskuren selv om soppinfeksjon klarner opp etter flere doser. Soppen kan ikke være helt drept hvis du slutter å ta medisinen for tidlig. Ta itrakonazol kapsler med et komplett måltid og miksturen på tom mage.

Kontra

Diskutere eventuelle mulige kontraindikasjoner med legen din og vurdere dem før du tar itrakonazol. Legen kan anbefale en annen narkotika dersom du tar medisiner som Lovastatin, Silodosin eller kinidin. Informer legen din dersom du har hjerteproblemer, nyresykdom, kronisk obstruktiv lungesykdom, cystisk fibrose, hjertesvikt, leversykdom eller lavt nivå av magesyre. Fortell legen din dersom du er gravid eller planlegger å bli gravid mens behandlingen av soppinfeksjonen.

Ifølge den itrakonazol medikament informasjonsark fra Drugs.com, itrakonazol tilhører en klasse av antisoppmidler som forårsaker fødselsskader hos dyr. Hvis du velger å ta itrakonazol, bruker prevensjon i løpet av behandlingen og i to måneder etter at behandlingen er avsluttet.

Bivirkninger

Itrakonazol kan føre til en redusert libido, følelser av tristhet, erektil dysfunksjon, irritabilitet, dårlig fordøyelse, muskelsmerter og stivhet, søvnighet, tett nese, hovne ledd, tretthet eller problemer med å sove. Oppsøk lege hvis du opplever kramper, tørr munn, redusert urinmengde, feber, uregelmessig hjerterytme, økt tørste, redusert appetitt, kvalme eller oppkast, eller tegn på en allergisk reaksjon som elveblest eller hevelser i ansikt og lepper.

Albenza bivirkninger

Albenza er en reseptbelagte medisiner som oftest brukes til å behandle bendelorm infeksjoner, men også noen ganger foreskrevet for andre parasittinfeksjoner. Det er en klassifisert som et anthelmintikum som fungerer ved å drepe parasitter, og dermed behandling av bendelorm og andre parasitter. Albenza er vanligvis foreskrives for å bli tatt to ganger daglig. Det er tatt muntlig og bør tas sammen med mat. Pasienter som har problemer med å svelge piller kan tygge eller knuse pillene for å hjelpe dem å ta det.

Ikke-alvorlige bivirkninger

De hyppigst rapporterte bivirkningene av Albenza er magesmerter, kvalme, oppkast og hodepine. Noen pasienter kan også oppleve svimmelhet på grunn av medisinen. På grunn av dette, bør pasientene være forsiktig når du kjører eller utføre andre oppgaver som krever konsentrasjon før de vet hvordan medisinen vil påvirke dem.

Alvorlige bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan folk tar Albenza utvikle alvorlige bivirkninger som tilsier at en potensiell komplikasjon har utviklet som kan kreve behandling. Slutte å ta medisiner og informere legen din umiddelbart hvis du opplever noen av følgende: feber, frysninger, eller sår hals; uvanlige blåmerker eller blødning; gulsott; redusert vannlating; mørk urin; rød, hoven, blemmer eller flassende hud; visjon endringer; uvanlig svakhet eller tretthet; og alvorlig eller vedvarende svimmelhet eller hodepine.

Allergiske Reaksjoner

Som de fleste medisiner, er det mulig for folk å ta Albenza å oppleve en allergisk reaksjon. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer elveblest, pipende pust, kortpustethet, tetthet i brystet og hevelse i ansikt, tunge, munn eller lepper. En allergisk reaksjon bør vurderes et medisinsk nødstilfelle fordi folk kan gå inn i sjokk eller miste bevisstheten. I tilfelle en alvorlig reaksjon, få medisinsk hjelp umiddelbart.

Advarsler

Albenza kan ikke være trygg for alle pasienter, inkludert de som er gravide eller ammer og de med lever, benmarg eller øyeproblemer og lavt antall hvite blodlegemer eller blodplater. Sørg for å diskutere din fulle medisinske historie med legen din før du tar Albenza.

Legemiddelinteraksjoner

Som med mange medikamenter, er Albenza kjent for å påvirke en rekke andre medikamenter, slik at det oppstår farlige interaksjon eller ved å øke sannsynligheten for å lide av bivirkninger. Pasienter som også tar praziquantel, cimetidin og deksametason er mer sannsynlig å oppleve bivirkninger. Tar Albenza med teofyllin øker sjansene for å oppleve at stoffets bivirkninger. Sørg for å fortelle legen og apoteket om eventuelle andre legemidler du tar.

Prialt bivirkninger

Prialt er en ikke-narkotiske smertestillende medikamenter for personer som har alvorlig kronisk smerte. Prialt gis kun gjennom en infusjonspumpe. Dosen av denne medisinen er justert for hver person til å bidra til å få den beste smertelindring mulig. Noen bivirkninger av Prialt vil avta etter kort tid. Dersom noen bivirkninger vedvarer, bør lege konsulteres så snart som mulig.

Mindre alvorlige

Bivirkninger som kan gå unna som kroppen tilpasser seg Prialt inkluderer: hodepine, tretthet, svakhet, leddsmerter, svimmelhet, diaré, forstoppelse, magesmerter og nedsatt appetitt. Det kan være et midlertidig tap av balanse eller koordinasjon, har uvanlige drømmer eller søvnproblemer og måtte urinere sjeldnere. Hvis noen av disse bivirkningene vedvarer, informere din primære omsorg lege.

Serious

Flere alvorlige bivirkninger bør umiddelbart rapporteres til legen din. Symptomer inkluderer: problemer med hukommelse, gå, snakke, besvimelse, synsproblemer, depresjon, alvorlig døsighet og svimmelhet. Alvorlige psykiske bivirkninger inkluderer: hallusinasjoner, paranoia, forvirring, fiendtlighet, og uvanlige tanker eller atferd. Andre alvorlige bivirkninger som kan oppstå inkluderer: redusert årvåkenhet, sløvhet, merkelige opplevelser i munnen, feber, stiv nakke, muskelsmerter, slapphet, kramper, og tegn på infeksjon ved pumpen innstikkstedet.

Allergisk

Tegn på en allergisk reaksjon bør få øyeblikkelig legehjelp for å hindre en dødelig reaksjon. Symptomer som kan tyde på en allergisk reaksjon er pustevansker, elveblest, utslett, kløe, kraftig svimmelhet, hevelse i ansikt, lepper, tunge eller svelg.

Infeksjon

En alvorlig bivirkning av Prialt er hjernehinnebetennelse. Meningitt kan oppstå hvis løsningen, eller infusjonsstedet, er blitt tilsølt. Symptomer på hjernehinnebetennelse er: ekstrem tretthet, forvirring, kramper, høy feber, stiv nakke, kvalme, oppkast og kraftig hodepine. Hvis du opplever noen av disse, oppsøke lege umiddelbart.

Psykiatriske og nevrologiske

Noen mennesker kan oppleve psykiatriske eller nevrologiske bivirkninger fra Prialt. Psykiatriske symptomer inkluderer depresjon som forverres over tid, følelse beseiret, sint og kort lunte, hallusinerer, og selvmordstanker. Nevrologiske symptomer kan inkludere uvanlige opplevelser når berøre ting, stølhet eller svakhet, og en manglende evne til å utføre normale daglige aktiviteter.

Betydelig

Personer med en historie med psykose eller psykisk sykdom bør ikke ta denne medisinen på grunn av økt risiko for alvorlige mentale og humørsvingninger. Prialt kan øke noen bivirkninger og samhandle med andre medisiner. Snakk med en lege før du tar noen andre reseptbelagte eller over-the-counter medisiner eller kosttilskudd.

Bivirkninger av Typhoid Shot

Tyfus, av tyfoidfeber, er en alvorlig sykdom forårsaket av bakterien Salmonella typhi. Det er ganske sjelden i den industrialiserte verden, men det er fortsatt vanlig i tredje verden og utviklingslandene, som påvirker om lag 21,5 millioner mennesker i året, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Vanlige symptomer på tyfoidfeber inkluderer en høy feber, magesmerter, hodepine og enten diaré eller forstoppelse. Sykdommen kan behandles med antibiotika, men folk reiser til områder der tyfoidfeber er utbredt kan også motta en vaksine, kalt Typhim, for å hindre dem fra å pådra seg sykdom.

Injeksjonsstedet

Noen mennesker som fikk vaksine mot tyfoidfeber vil oppleve noen mild rødhet, hevelse, herding eller smerter på injeksjonsstedet. Disse bivirkningene er normalt og er ingen grunn til bekymring. Hvis ubehaget vedvarer, snakke med legen din.

Malaise

I sjeldne tilfeller kan Typhim vaksinen forårsake ubehag eller generelle kroppen ubehag. Dette kan også inkludere en feber. Imidlertid, tilstanden varer vanligvis bare en dag eller to, og er ikke mye grunn til bekymring.

Gastrointestinale bivirkninger

Noen mennesker som får vaksine mot tyfoidfeber før du reiser utenlands kan utvikle diaré eller kvalme. Disse bivirkningene er vanligvis milde og ikke vare veldig lenge.

Andre bivirkninger

Blant de andre kjente bivirkninger av Typhim er hodepine og muskelsmerter. Som med andre bivirkninger, de vanligvis ikke vedvarer i mer enn en dag eller to.

Allergiske Reaksjoner

Som med alle medisiner, i sjeldne tilfeller mennesker kan utvikle en alvorlig allergisk reaksjon etter å ha fått tyfoidfeber vaksine. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer elveblest, pipende pust, pustevansker eller svelge og hevelse i ansikt, lepper, tunge og svelg. En allergisk reaksjon kan føre en person til å gå inn i sjokk, så behov for umiddelbar legehjelp.

Om Tdap vaksine

Den Tdap vaksine er en kombinasjonsvaksine som brukes til å forebygge stivkrampe, difteri og kikhoste. Stivkrampe er en smertefull tilstand som forårsaker alvorlige muskelkramper over hele kroppen og er dødelig i om lag 20 prosent av tilfellene, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Personer med diptheria vil utvikle en tykk hals dekker som kan føre til pusteproblemer, hjertesvikt og død. Kikhoste, også kjent som kikhoste, er en luftveis tilstand som forårsaker alvorlig hoste staver og oppkast og kan føre til lungebetennelse. Den Tdap vaksinen ble godkjent for bruk i 2005 og er nå inkludert i den normale vaksine tidsplan for ungdom. Vaksinen er godkjent for bare én dose pr levetid per person.

Injeksjonsstedet

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, vil mer enn halvparten av folk som får Tdap vaksine oppleve mild smerte på injeksjonsstedet. I tillegg vil om lag 20 prosent av folk utvikle noen rødhet eller hevelse på injeksjonsstedet. Disse er de mest vanlige rapporterte bivirkninger av vaksinen, men de er ingen grunn til bekymring.

Andre bivirkninger

En feber på opp til 100,4 grader Fahrenheit er rapportert i så mange som 1 25 barn og 1 av 100 voksne som mottar Tdap vaksine ifølge CDC. Om lag 25 prosent av barn og 10 prosent av voksne vil utvikle bivirkninger som kvalme, oppkast, magesmerter og diaré kort tid etter å ha mottatt vaksinen, ifølge CDC. Om lag 40 prosent av barn og 30 prosent av voksne som får Tdap vaksine rapport utvikle en hodepine som bivirkning av vaksinering, og tretthet eller tretthet er rapportert av en tredjedel av barn og en fjerdedel av voksne som mottar Tdap vaksine, den CDC rapporterer. Ingen av disse bivirkningene er grunn til bekymring.

Alvorlige reaksjoner

I svært sjeldne tilfeller kan personer som mottar den Tdap vaksine oppleve en alvorlig reaksjon, inkludert en høy feber eller uvanlige atferden endres. Mennesker som opplever slike reaksjoner bør rapportere det til sine leger umiddelbart og søke legehjelp. I tillegg, i sjeldne tilfeller mennesker kan ha en allergisk reaksjon på Tdap vaksine, som ofte er preget av elveblest, pustevansker eller svelge, og hevelse i ansikt, lepper, tunge og svelg. Folk opplever en allergisk reaksjon trenger øyeblikkelig legehjelp.

Bruksområder

Fordi hver person kan kun få en dose av Tdap vaksine per person, er det anbefalt for bruk på tre måter. Første ungdom bør få det mellom 11 og 12. Det kan også brukes som en booster skudd for ungdom og voksne som fikk Td vaksine som barn. Forsterkeren er nødvendig for å gi beskyttelse mot kikhoste. Endelig kan Tdap vaksinen gis for å beskytte mot stivkrampe etter at en person er såret.

Advarsler

Ikke alle mennesker bør få Tdap vaksine, inkludert personer som har hatt en livstruende reaksjon etter å ha mottatt TD, DTP, DT eller DTaP vaksiner og folk som har alvorlige allergier mot noen av komponentene i vaksinen. I tillegg bør folk som har gått i koma eller hadde lange eller flere anfall innen en uke har fått en dose DTP eller DTP-vaksine ikke motta Tdap skudd med mindre kan ellers forklares reaksjonene.

Narkotika Lenket til Stevens Johnson syndrom

Stevens-Johnson syndrom er en tilstand som resulterer fra en alvorlig reaksjon på en medisin. En tilstand som kalles toksisk epidermal nekrolyse syndrom, eller TENS, er en mer alvorlig form av Stevens-Johnson syndrom. Stevens-Johnson syndrom er ganske sjelden, men bivirkningene generelt står for om lag 150.000 dødsfall i USA hvert år, ifølge Stevens-Johnson syndrom Foundation. Nesten ethvert stoff, herunder både over-the-counter og reseptbelagte medisiner, kan føre til Stevens-Johnson syndrom, men noen er mer sannsynlig å enn andre.

Vanlige årsaker

Selv om nesten alle medisiner kan forårsake Stevens-Johnson syndrom eller TENS, de som oftest knyttet til reaksjonen er ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler eller NSAIDs; infeksjon-kampene medisiner som penicilliner sulfonamider; anti-gikt legemidler som allopurinol; og antiepileptika.

Ikke-medisinske årsaker

I noen tilfeller kan Stevens-Johnson syndrom skyldes en infeksjon i motsetning til en alvorlig reaksjon på en medisin. Infeksjoner er kjent for å ha forårsaket Stevens-Johnson syndrom inkluderer HIV, difteri, herpes, influensa, hepatitt og tyfus. I svært sjeldne tilfeller har Stevens-Johnson syndrom blitt sporet tilbake til eksponering for slike stimuli som ultrafiolett lys eller strålebehandling.

Symptomer

Stevens-Johnson syndrom resulterer i alvorlige hudproblemer, men et par dager før huden symptomene begynner å bli merkbar du kan oppleve feber, hoste, sår hals og brennende øyne. Hudforandringer som følge av Stevens-Johnson syndrom inkluderer blemmer i øyne, ører, nese, munn og kjønnsorganer, hevelse i ansikt og tunge, elveblest, en rødlig eller lilla utslett og hud Shedding.

Diagnose

Ofte leger kan diagnostisere Stevens-Johnson syndrom ved å utføre en fysisk undersøkelse og tar en fullstendig medisinsk historie, spesielt spørre om noen resept eller over-the-counter medisiner pasientene har nylig tatt. En biopsi av hud kan også bli tatt slik at vevet kan bli analysert for å bekrefte en diagnose.

Behandling

Personer som utvikler Stevens-Johnson syndrom må legges inn på sykehus, og pasienter kan ha behov for å bli tatt opp til brenne enhet eller intensivavdelingen. Det første skritt i behandling av pasienter er å identifisere årsaken og stoppe eventuelle medisiner som har forårsaket tilstanden. Medisiner er ofte foreskrevet for å lindre smerter og ubehag og forhindre hudinfeksjoner. Kortikosteroider intravenøst ​​og intravenøs immunglobulin blir også ofte brukt for å stoppe betennelser og stoppe immunsystemet reagere på stoffet. Når huden er hardt rammet, kan huden grafts være nødvendig å hjelpe til med healing.

Hva er behandlingen for bakteriell hjernehinnebetennelse?

Bakteriell meningitt er en infeksjon som påvirker fluidet i hjernen og ryggmargen. Bakteriell hjernehinnebetennelse er en alvorlig medisinsk tilstand, men kan med hell behandles hvis oppdages tidlig. Venstre ubehandlet, kan det føre til hjerneskade og død.

Identifikasjon

Bakteriell meningitt er forårsaket av bakterier som kan spres ved nasal utflod, eller fra halsen av en smittet person. Denne type meningitt er mye mer alvorlig enn viral meningitt, som er forårsaket av et virus i stedet for bakterier.

Diagnose

Bakteriell hjernehinnebetennelse er diagnostisert fra en Spinal Tap. En lege benytter en nål for å trekke ut fluid fra ryggmargen til analyse for å identifisere bakterier som infiserer pasienten.

Behandling

Ampicillin, cefotaksim, ceftriaxone, gentamicin sulfat, penicillin G og vancomycin er noen av de antibiotika som vanligvis foreskrevet for behandling av denne medisinske tilstanden. Typen av antibiotika som brukes avhenger av typen av bakterier som infiserer pasienten.

Effekter

Antibiotika kan ha noen bivirkninger som inkluderer kvalme, oppkast, diaré og allergiske reaksjoner. En allergisk reaksjon kan føre til pustevansker, elveblest, hevelse i ansikt og tunge og tungpustethet. Alvorlige allergiske reaksjoner kan være livstruende.

Betraktninger

Antibiotika for bakteriell meningitt er vanligvis gitt ved en IV kateter flere ganger daglig. Varigheten av behandlingen varierer med typen bakterier, alvorlighetsgraden av sykdom, personens alder og sannsynligheten for komplikasjoner.

Bivirkninger av Lamisil Cream

Bivirkninger av Lamisil Cream


Lamisil er et medikament som brukes til å behandle soppinfeksjoner som fotsopp. Den er tilgjengelig over disk i flere former, inkludert kremer og pulver. Det kan også være foreskrevet av en lege for å bli tatt i pilleform. Det fungerer ved å drepe sopp som forårsaker en infeksjon. De fleste opplever få om noen bivirkninger fra medisiner, men det er noen å være klar over.

Hud bivirkninger

Når laminere anvendes topisk og påføres huden påvirkes av en soppinfeksjon, bivirkninger er vanligvis bare huden relatert. Du kan oppleve en utslett eller rødhet eller tørrhet i området der medisinen er brukt.

Ikke-alvorlige bivirkninger

Folk tar Lamisil muntlig i pille-eller tablettform kan oppleve bivirkninger som diaré, dårlig fordøyelse og hodepine. Endringer i måten maten smaker er også noen ganger rapportert av folk tar alle typer Lamisil. Disse bivirkningene er vanligvis ikke så plagsom, men varsle legen din hvis de blir det.

Alvorlige bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan folk tar Lamisil muntlig eller topically utvikle en alvorlig eller alvorlig bivirkning som kan indikere en komplikasjon som krever medisinsk intervensjon. Slutte å bruke narkotika og varsle legen din umiddelbart hvis du opplever noen av følgende: hoven, rød, peeling eller blemmer hud; blek avføring; tap av appetitt; tegn på en infeksjon som feber eller sår hals; synsproblemer; uvanlige blåmerker eller blødning; og tegn på leverproblemer, for eksempel gulsott, oppkast, mørk urin, vedvarende kvalme og tretthet.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på medisiner er sjeldne, men er mulig med noe narkotika. En alvorlig allergisk reaksjon er en alvorlig medisinsk tilstand som krever umiddelbar medisinsk behandling. Tegn på en alvorlig reaksjon inkluderer pustevansker, elveblest, tetthet i brystet og hevelse i ansikt, munn, tunge eller svelg.