Digidexo.com

Matvarer som hindrer forstoppelse hos barnForstoppelse, som rammer barn i alle aldre, kan være pinlig, ubehagelig og rett og slett smertefullt. Heldigvis er det mange naturlige mat valg som kan brukes til å behandle forstoppelse og oppmuntre regelmessig avføring.

Effekter av forstoppelse

Hyppig, ukontrollert forstoppelse hos barn kan føre til irritabilitet, søvnløshet, manglende appetitt, og mer seriøst, en delvis eller fullstendig tarm blokkering.

Betraktninger

Det er viktig å huske at alle barns fordøyelsessystemet er annerledes; derfor, hva som er normalt i forhold til hyppighet av avføring kan være forskjellig fra barn til barn.

Advarsel

Det er en smart idé å velge naturlig rettsmidler for forstoppelse hos barn over medisinske behandlinger, som noen avføringsmidler kan føre til kramper, magesmerter og diaré.

Frukt

Et kosthold rikt på frukt er en måte å oppmuntre hyppig avføring og for å forhindre forstoppelse. Noen frukter som er spesielt effektive inkluderer druer, pærer, appelsiner, papaya og mango.

Grønnsaker

Fordi mange grønnsaker er høy i fiber, de er en ideell stift for ethvert barns kosthold. Noen av grønnsaker som er best for å bekjempe forstoppelse hos barn inkluderer salat, løk, kål, blomkål, gulrøtter, spinat og tomater.

Andre Foods

Hele korn og belgfrukter (bønner), fordi de er høy i fiber, er ideelle for å oppmuntre et sunt fordøyelsessystem.