Digidexo.com

fettsuging nerve

Ulike typer fettsuging

Ulike typer fettsuging


Fettsuging, eller "lipo" som det kalles, er en medisinsk teknikk som brukes for å eliminere områder av fett fra under huden. Fettsuging kan være målrettet mot et bestemt problem område, for eksempel hoftene eller armer, og er mest effektiv når den kombineres med tradisjonelle vekttap metoder, som inkluderer kosthold og mosjon.

Tumescent fettsuging

Tumescent fettsuging er den mest brukte prosedyren for å redusere fett ved hjelp av minimal invasiv kirurgi. Denne fremgangsmåten bruker en spesiell bedøvelse forbindelse som inneholder lidokain og adrenalin, som fungerer først og fremst som en smertestillende. Medisinen fungerer også som en vasokonstriktor, krymper blodårene og redusere blødning.

Når den anestetiske forbindelse er sløvet nerver, er et lite innsnitt gjøres og fettceller suges ut av kroppen. Vanskelige områder av fett kan være spesielt målrettet ved å mette cellene med ytterligere mengder av narkosen sammensatte, noe som gjør dem lettere å manipulere og fjerne. Adrenalin bidrar til å hindre overdreven blødning oppstår, og innsnitt området helbreder vanligvis raskt etter operasjonen.

Ultralyd fettsuging

Ultralyd fettsuging bruker høyfrekvent lyd for å skape vibrasjoner i målrettede områder av fett. Når dette fettet vibrerer med en høy nok hastighet, forvandles den til væske og forsvinner. Dette liquidized fett blir så fjernet ved hjelp av spesialiserte fettsuging verktøy. Ultralyd fettsuging kan brukes til å nå områder, inkludert haken og ankler som ikke er godt egnet for andre fettsuging typer på grunn av sin form.

I tillegg til flytendegjøring fett, er ultralyd fettsuging også effektiv til å øke tettheten av posefolie. Dette gjør at to kosmetiske fordeler skal oppnås på en gang, noe som sparer tid og penger for pasientene. I noen tilfeller kan ultralyd fettsuging kombineres med andre prosedyrer som for eksempel tumescent fettsuging for å fjerne store mengder fett raskt.

Smartlipo fettsuging

"Smartlipo" er varemerkebeskyttet navnet på en spesialisert fettsuging prosedyre utviklet av det medisinske selskap Cynosure. Denne type fettsuging benytter laserlys levert gjennom en fiberoptisk kabel for å målrette lommer av fett. En kanyle blir brukt til å træ liten sonde under huden. Når laserlyset blir tilført, blir fettceller ødelegges.

Sammenlignet med andre metoder for fettsuging, er Smartlipo relativt smertefri og kan gjennomføres med minimal blåmerker og blodtap. På grunn av lokal anestesi, pasienter som får Smartlipo er i stand til å være bevisst og våken under inngrepet, som ofte kan være ferdig i en time eller mindre. De fleste pasienter helt gjenopprette fra Smartlipo løpet av noen dager.

Servo Fettsuging

Servo fettsuging er lik tradisjonelle tumescent fettsuging, men bruker spesielle verktøy for å øke mengden av fett samlet samtidig redusere mengden av ubehag. Samlingen tuppen av en makt assistert fettsuging verktøy vibrerer og en svært rask hastighet. Disse vibrasjonene bidra til å bryte opp grupper av fettceller.

Fordi servo fettsuging er mer effektiv enn standard fettsuging, kan mer fett kan fjernes på kortere tid. Den vibrerende verktøyet lar leger å målrette områder mens du bruker mindre kraft på instrumentet. Dette betyr mindre potensiell risiko for pasienten, og færre bivirkninger som smerte og blåmerker.

Fordeler og ulemper med fettsuging

Fordeler og ulemper med fettsuging


Fettsuging er kirurgisk fjerning av fett innskudd fra kroppen. Prosedyren er vanligvis gjennomført for å slanke og omforme visse områder av kroppen for å forbedre oneâ € ™ s utseende. Som enhver kirurgisk prosedyre, er det en rekke av risiko forbundet med fettsuging. Derfor er det viktig å veie disse risikoene mot fordelene ved fettsuging før de bestemmer seg for å gjennomgå en operasjon.

Kirurgiske Risiko

Ifølge US Food and Drug Administration, noen av de vanligste risikoene forbundet med fettsuging inkludere infeksjon, emboli, hud nekrose og nerve komprimering. En lege kan forskrive antibiotika for å unngå infeksjon, som det er viktig å holde operasjonssåret ren etter operasjonen. En emboli fra fettsuging kan oppstå hvis fett blir løsrevne og blokkerer blodkar. Hudnekroser, eller lyddempende av huden over fettsuging området, kan også oppstå etter inngrepet. Nerver, som refererer til endringer i følelse eller økt smerte eller nummenhet i området for fettsuging, varer vanligvis i en kort tidsperiode. FDA anbefaler å informere legen din hvis du opplever langvarig endringer i sensasjon. Noen av ulempene ved fettsuging er forbundet med utvinning fra kirurgi, inkludert smerte og hevelse i området for opptil flere uker. Sørg for å snakke med legen din om risikoen ved fettsuging før operasjonen.

Bildeforbedring

Ifølge Liposuction.com, de primære grunnen til at folk gjennomgår operasjonen er å forbedre sitt utseende. Noen opplever at det å ha prosedyren forbedrer deres selvfølelse og selvtillit som et resultat av deres forbedret utseende. Disse fordelene kan være immaterielle, men de er viktige å vurdere når du gjør din beslutning.

Helsemessige faktorer

Det er noen debatt om hvorvidt fettsuging har tilknyttet helsefordeler. En artikkel i "The Wall Street Journal" adressert en studie av National Institute of Health som fant at pasienter med risiko for å utvikle diabetes ble mindre insulinresistent og hadde lavere blodtrykk etter operasjonen. "The New York Times" publisert en artikkel som viste til en rapport fra New England Journal of Medicine som fant at det ikke er noen varige helsemessige fordelene avledet fra plastisk kirurgi. Fettsuging er en kosmetisk prosedyre og ISNA € ™ t anbefales som en metode for å oppnå vekttap eller som behandling for fedme eller annen medisinsk tilstand.

Risiko og Farene ved fettsuging

Fettsuging er en svært populær plastisk kirurgi prosedyre der fett innskudd fra under huden blir støvsugd. I hovedsak er fettsuging fjerning av overflødig fett fra ulike områder av kroppen, inkludert lår, mage, hofter og overarmer. Fettsuging har vært praktisert siden 1974; selv om det er generelt ansett for å være en svært trygg praksis, som med alle kirurgi, er det ulike risikoer og farer forbundet med fettsuging.

Felles Fettsuging Problemer

Fettsuging problemer er sjeldne, men mulig. Noen risikoer og farer forbundet med fettsuging er anestesi reaksjoner, blodpropp, infeksjon og væske tap. Mindre alvorlige fettsuging komplikasjoner inkluderer arrdannelse og blåmerker, hud lammende og mindre hud misfarging og pigmentforandringer.

Andre Fettsuging Problemer

Andre fettsuging problemer som ikke er fullt så vanlig er friksjon brenner, væskeopphopning (der væsken må da tømmes ut), allergisk reaksjon på enten bedøvelse eller medisiner, nerve eller hud skader, skader på vitale organer og utvidet helbredende tid.

Dreven Fettsuging

Det er også farer forbundet med overdreven fettsuging. Hvis for mye fett er fjernet fra et bestemt område på en gang, eller hvis overdreven fettsuging utføres innenfor en enkelt dag, det er potensielle problemer som kan oppstå for eksempel sagging hud, klumper og bulker utviklings.

Mindre problemer

Det er også flere fettsuging komplikasjoner som kan være belastende, men er ikke livstruende. Disse komplikasjonene vanligvis påvirke et individs estetisk utseende og er lumpiness av huden, arr, blåmerker, misfarget hud, sagging av huden, nummenhet og focal hud nekrose.

Alvorlige komplikasjoner

Det er også noen svært alvorlige og farlige fettsuging komplikasjoner som alle bør tenke på før man beslutter å gjennomgå prosedyren. Disse mulighetene inkluderer negative anestesi reaksjoner, interne blodpropp, store blødninger, hjertearytmi, hjertestans, allergiske reaksjoner på medisiner, permanente nerveskader, kramper, kramper, negative interaksjoner og hjerneskade som følge av anestesi.

Fettsuging i magen

Fettsuging i magen


Abdominal fettsuging består av å fjerne uønsket fett og væske fra buken med bruk av en vakuum-suge kanyle. Fremgangsmåten kan også utføres ved å bryte fettet opp i små stykker ved hjelp av en ultrasonisk sonde, og deretter suge den ut. Operasjonen er utført for kosmetiske formål og kommer med sitt eget sett av risikoer og komplikasjoner.

Kirurgisk prosedyre

Abdominal fettsuging består av en kirurg å lage et snitt i buken, setter inn et hult rør som samler uønsket fett og væske og overfører den til en kolbe. Legen kan re-introdusere andre væsker for å erstatte de som er tatt ut ved hjelp av en intravenøs linje (iv).

Forberedelse

Før en pasient er akseptert som en kandidat for abdominal kirurgi, er en fullstendig fysisk eksamen tatt. Pasienten diskuterer eventuelle helseproblemer og medisiner med legen. Når legen godkjenner operasjonen er pasienten gitt informasjon om fremgangsmåten og svar på eventuelle spørsmål. Like før kirurgi, kan pasienten bli gitt en antibiotika for å forhindre infeksjon.

Utvinning

Avhengig av mengden av fett fjernet, kan pasienten bli bedt om å bli på sykehuset over natten, eller få lov til å reise hjem samme dag. Oppfølging omsorg til prosedyren vanligvis krever overvåking av en drenering rør inn nær såret, iført trange bandasjer som komprimerer huden og ta en antibiotika for å avverge infeksjoner.

Komplikasjoner

Som de fleste medisinske prosedyrer, har abdominal fettsuging flere risikoer. Dette kan inkludere infeksjon, emboli (fett propper), sår i de omkringliggende organer, serom (en sammenslåing av serum der vev pleide å være), nerve komprimering, hevelse, død hudceller, brannsår (forårsaket av ultralyd prober), væske ubalanse, og anestesi komplikasjoner. I tillegg har det vært fettsuging dødsfall.

Bivirkninger

Fettsuging kirurgi ofte resulterer i noen smerte når bedøvelsen slutter å fungere. Svelling vil også være til stede, eventuelt i flere måneder. Snittet og drenering tube plasseringen vil også etterlate et arr; imidlertid vil arrene blekner litt med tiden.

Hvordan retter jeg fettsuging?

Hvordan retter jeg fettsuging?


Fettsuging er en prosedyre der en kirurg fjerner uønsket fett fra bestemte områder av kroppen, oftest magen, overarmer, rumpe, hofter, lår og knær. Med over 340 000 av disse operasjonene utføres i USA i 2008, behovet for å finne korrigerende løsninger på fettsuging misdannelser har også økt. Ifølge asaps (American Society for Aesthetic Plastic Surgery), har kirurger som spesialiserer seg på fettsuging korreksjon hatt mest suksess med fett pode. I denne prosedyren, kirurgen avlinger fett fra kroppen, fjerner urenheter ved å spinne fettet i en sentrifuge og deretter injiserer det i det deformerte område.

Bruksanvisning

Søk etter en bord-sertifisert plastisk kirurg. Ring American Board of Plastic Surgery (ABPS), American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS) eller American Society of Plastic Surgeons (ASP) for å be om en liste over kirurger som jevnlig utføre fett pode for fettsuging misdannelser.

Sett opp en konsultasjon. Ta med deg en liste med spørsmål som du ønsker å spørre kirurgen. For å hjelpe deg å avgjøre om kirurgen oppfyller dine behov, spør slike spørsmål som om du er en optimal kandidat for korrigerende fett pode, hvor mange korrigerende fett grafts kirurgen utfører hvert år og hvor mange revisjoner av sitt eget arbeid han har å utføre i gjennomsnitt .

Ha all medisinsk informasjon med deg, og svare på kirurgens spørsmålene ærlig. Slipper å oppgi hele sykehistorie kan føre til unødvendige komplikasjoner. Holde kommunikasjonslinjene åpne. Gi kirurgen et klart bilde av hva du forventer kroppen din til å se ut etter pode. Å ha en åpen diskusjon vil hjelpe dere to nå en forståelse av hva du kan forvente.

Les din preoperativ informasjonspakke, som forklarer alt du trenger å vite og gjøre før operasjonen. Den lar deg også vet hvilke medisiner for å unngå før operasjonen, slik som aspirin og andre medikamenter som kan hemme clotting. Du må også besøke en lab for å få din CBC (Complete Blood Count).

Tips og advarsler

  • Har noen bo hos deg i 24 timer etter operasjonen for å oppmuntre deg selv til å hvile og ikke prøve å hoppe tilbake til den vanlige rutinen. Som du gjenopprette, ta temperaturen regelmessig. En forhøyet temperatur kan bety en voksende infeksjon. For å lette hevelser og blåmerker som følger et fett pode, holde elementer som frosne blåbær og erter nærliggende å bruke som en kompress.
  • Etter fett pode, vil du ha minimal smerte, hevelse og mulig blåmerker. Disse symptomene bør vare i ca to uker. Komplikasjoner fra fett pode inkluderer donor-site arrdannelse, infeksjon, store blødninger og skader på nerver eller blodårer. Overcorrection (for mye fett deponert) og undercorrection (ikke nok fett deponert) er svært vanlig med fett pode; på grunn av denne komplikasjon, er det mulig å gjennomføre flere fett grafts å fullføre fettsuging korreksjon.

Fettsuging for Midje

Fettsuging for Midje


Fettsuging, også kalt "inntaks-assistert lipectomy" og "liposkulptur" er en form for kosmetisk kirurgi der legen fjerner fett fra et bestemt område av kroppen din ved hjelp av sugekraft. Fellesarealer der folk får fettsuging inkluderer hofter, mage, nakke og lår. Midjen er et populært sted for fettsuging, ofte "jobbet" i conjuction med deler av ryggen eller magen.

Kirurgi

I midje fettsuging, legen setter et metallrør, som er koblet til en vakuumpumpe, inn i huden nær midje. Han beveger seg i røret og tilbake, suge ut fettet og samtidig la blodårer og nerver der de er. Noen leger variere teknikken noe, ved hjelp av injeksjoner eller ultralyd for å gjøre støvsuging enklere.

Er Waist Fettsuging for deg?

Leger understreker at fettsuging ikke er en behandling for fedme. Heller, hvis du er fornøyd med din generelle kroppsvekt, men er plaget av formen på midjen din, du er en god kandidat for midje fettsuging. Med andre ord, hvis målet ditt er ikke å miste pounds, men heller for å fjerne en bestemt bule, kanskje fettsuging være nyttig.

Risiko

Noen av de største risikoene knyttet til fettsuging av midjen har å gjøre med anestesi. Midje fettsuging er vanligvis gjort under narkose, noe som kan føre til infeksjoner eller blodpropp i venene; sjansene for noen av disse tingene skjer er svært liten, men hvis de gjør det, kan de være svært farlig. Hvis legen er uerfaren, kan du finne etter at hevelsen har gått ned at fett ble fjernet ujevnt, så pass på å velge en bord-sertifisert, erfaren kirurg. Andre risikoer forbundet med fettsuging er brannskader, nervekompresjon, unormal hjerterytme og unormal hevelse. Hvis legen din bruker ultralyd teknikker, kan du oppleve en oser av kroppen væske under eller fra operasjonsstedet. Vanligvis vil huden trekke etter fettsuging for å samsvare med den nye formen, men det er en sjanse for at dette ikke vil skje, og da må du kanskje ytterligere kirurgi for å fjerne ekstra hud.

Aftermath

På kort sikt, fettsuging forårsaker blåmerker. Jo mer området du har behandlet, jo mer blåmerker du vil ha. Huden bør gå tilbake til sin naturlige farge i et par uker, men det kan ta opp til seks måneder for all hevelsen å spre; Legen din kan foreslå at du bære trykk plagg i to til tre uker for å redusere hevelse og blåmerker. Området kan også være nummen i noen måneder. Lengden av gjenopprettingstiden avhenger av hvor stort område man har behandlet. Små områder krever et par dager med rekreasjon hjemme, mens store områder kan kreve opptil 10 dager.Du vil også ha et arr på 1 til 2 cm hvor sugerøret ble satt inn, men legene er forsiktig med å gjøre innsnitt i en vanligvis relativt umerkelig sted.

Resultater

Når fettcellene fjernes gjennom fettsuging, kommer de ikke tilbake. De du har fortsatt kan vokse, men du vil ikke lage nye. Derfor fettsuging resulterer i en permanent ny kroppsform. Hvis du opp i vekt, vil det nye fettet først bygge opp i andre områder av kroppen din, ikke på midjen din. Din tilfredshet med operasjonen avhenger av dine forventninger på forhånd, hvor mye fett du har fjernet og dyktighet av kirurgen. Hvis du har bare en liten mengde fett trimmet, kan du ikke merke forskjellen med en gang på grunn av hevelsen. Hvis du har en veldig tykk midje, være oppmerksom på at fettsuging ikke kan gjøre deg automatisk tynn. Det er grenser for hvor mye fett legen din kan trygt fjerne på en gang; tre liter er det mest som kan fjernes uten umiddelbar fare. Også, fettsuging ikke korrigere cellulitter eller andre ujevnheter i huden selv.

Brystløft & Fettsuging

Brystløft & Fettsuging


Fettsuging ble oppfunnet i 1974 av to italienske leger, ifølge Liposuction4You.com. Dette far-og-sønn gynekologisk team basert sin oppfinnelse på arbeid gjort av andre leger i 1960. Fettsuging er fjerning av fett fra en persons kropp via en sugeinnretning av et akkreditert lege. Fjerning av for mye fett i løpet av en prosedyre kan resultere i klumper og bulker i hud og kan være farlig for pasientens liv.

Et brystløft er kjent som en mastopexy. I løpet av denne operasjonen, blir bryst løftes og omformet. Overskudd av brystvevet blir fjernet og strammet. Størrelsen av areola blir vanligvis redusert. Svært få komplikasjoner er forbundet med en mastopexy.

Fettsuging Teknikker

Kirurger utfører fettsuging med flere forskjellige teknikker, den sikreste av som kalles tumescent teknikk. Den tørre teknikken er ikke lenger regnes som trygt. Andre metoder omfatter ultralyd-assistert fettsuging, som brukes på vanskelig tilgjengelige steder av kroppen. I denne prosedyren, ultrasoniske bølger slår fettet til flytende, som deretter suges ut.

Tumescent fettsuging

Tumescent fettsuging er ansett som den sikreste metoden hvis det ikke brukes for mye under inngrepet. Lokalanestetikum injiseres i det fett som skal fjernes, og meget små rustfritt stålrør - kalt mikrokanyleanordning - benyttes til å suge ut fettet. Fordi rørene er så små, at de også gi en glattere, mer kosmetisk resultat. Healing er raskere med tumescent fettsuging, og adrenalin som brukes i narkosen krymper blodårene slik at det er svært lite blodtap, og pasienter kan komme raskere.

Fettsuging Risiko

De viktigste risikoene forbundet med fettsuging er at en pasient kan ha urealistiske forventninger til inngrepet, kan kirurgen fjerne for mye fett fra en person i løpet av en operasjon, og pasienten kan også bli utsatt for lenge til narkose. Komplikasjoner som kan oppstå er besvimelse neste dag etter vannlating - anses mindre - arr og misfarging, og skader på nerver. Alvorlige komplikasjoner er blodpropp, skader på indre organer, et tap av for mye blod og kroppsvarme, og hjertestans.

Brystløft

En av tre typer av snitt brukes for brystning kirurgi. Den første snitt er rundt areola. Det neste er et vertikalt snitt fra undersiden av areola til undersiden av brystet, og den siste innsnitt følger den naturlige kurve av brystet. Overflødig hud er fjernet, brystvorten og areola blir omplassert, og brystet blir omformet. Noen nummenhet kan oppstå i brystvorten og areola.

Kirurgi Kandidater

Kvinner som er gode bryst-lift kirurgi kandidater er sunt, ikke røyker og har forventninger som er realistiske. De kan bli plaget av deres saggy og formløse bryster, og denne operasjonen vil rette opp dette problemet. Hva det vil ikke gjøre er å øke eller redusere bryst. I stedet vil den opprettholde den samme størrelse, men heving av brystet. Under konsultasjonen, kan pasientene forventes å diskutere personlige spørsmål om helse og livsstil samt de ønskede forventninger til operasjonen. Brystene vil bli undersøkt og målt for størrelse, form og nøyaktig plassering av brystvortene og areolas.

Fettsuging Farene

Fettsuging Farene


Fettsuging er en form for populære plastisk kirurgi der mengder fett er fjernet fra kroppen for å skape en profilert eller slankere profil. Områder av kroppen som ofte målrettet for denne typen plastisk kirurgi inkluderer magen, innsiden av lårene, overarmer, rumpe og hofter. Men det er fettsuging farene som bør vurderes før under denne typen plastisk kirurgi. Farer omfatter skader på huden, uregelmessig hudoverflaten på healing, infeksjon og blodpropp og lidokain toksisitet.

Skade på huden

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC), en av de meget betydelige fettsuging farer er muligheten for skade på huden og omkringliggende vev i målområdet. Fettsuging er oppnådd ved å plassere en liten tynn metall suctioning rør under huden i lommer av fett. Den plastiske kirurgen beveger røret inn i fettlomme, langsomt flytendegjøring av fettet og deretter suge den ut i en ytre oppsamlingsbeholder. Hvis kirurgen ikke er erfaren og dyktig i å lage glatt rene swipes av utsuging tube, kan huden bli skadet, så kan vev i umiddelbar nærhet til de målrettede områder.

Uregelmessig hudoverflaten

En annen potensiell fare for fettsuging som kan også oppstå fører uregelmessig hudoverflaten på healing. Når den kirurgiske prosedyren er over, vanligvis området er pakket tett med kirurgiske støttebandasjer og pasienten sendes hjem for å helbrede. Ettersom vevet under huden leges, kan det potensielt gro i krusninger eller fordypninger, særlig dersom operasjonen ble utført av en uerfaren kirurg. UMMC anbefaler å bruke tjenestene til en dyktig kirurg for å unngå denne type komplikasjon.

Infeksjoner og blodansamlinger

Som med alle kirurgi, er det mulig komplikasjon av infeksjon og blodpropp en svært reell fettsuging fare for å vurdere. Fettsuging er fullført etter narkose, noe som betyr at pasienten er helt bevisstløs under inngrepet. Ifølge University of Maryland Medical Center, når store områder er målrettet for å suge, det er større fare for eksponering for smitte, blodpropp, fettpropper og skader på omkringliggende vev. Disse farene kan skape alvorlige og betydelige komplikasjoner og med føre til døden hvis ikke adressert umiddelbart.

Volum av Fat Fjernet

En av de høyeste farene ved fettsuging er at det er grenser for hvor mye fett kan fjernes gjennom prosedyren. Ifølge UMMC, ved fjerning av fett fra et stort område av kroppen, slik som i magesekken eller i mageområdet, bør for store mengder fett ikke fjernes. Dette er på grunn av fare for å skape skade på nerver og vitale organer. I tillegg bør fettsuging ikke brukes til å erstatte tradisjonelle vekttap metoder.

Lidokain Toxicity

Lidokain er en bedøvelse og smertestillende. Ifølge UMMC hvis lidokain innhold av narkosen er for høy, er det en betydelig og betydelig risiko for at lungene vil bli oversvømmet med for mye væske. Dette kan føre til at pasienten opplever komplikasjoner og potensielt dø. Som et resultat, er det ekstremt viktig å forstå anestesi som blir brukt. Pasienter bør møtes anestesilegen for å spørre om deres kunnskap og erfaring med fettsuging farene og hvordan de har håndtert komplikasjoner i det siste.

Advatages & Ulemper av fettsuging

Fettsuging er en vanlig kosmetisk kirurgi prosedyre som også er ofte referert til som lipoplasty. Fettsuging Slims og fornyer bestemte områder av kroppen ved å fjerne ekstra fett innskudd. Dette øker andelen, generelle formen og konturene av kroppen. Fettsuging er gjort for å fjerne vedvarende fett som ikke vil gå av ved regelmessig vekttap, eller fjerne områder av hengende hud.

Fordeler

Fettsuging, når det gjøres riktig, kan gjøre mye for å forbedre et individs selvtillit og selvbilde. Det er en rask måte å eliminere overflødige, vedvarende fett fra kroppen, og er spesielt nyttig når en person bare ønsker å gå ned i vekt fra et bestemt område av kroppen.

Midlertidige Ulemper

Det er også mulige komplikasjoner og negative bivirkninger forbundet med å ha fettsuging. Disse midlertidige faktorer inkluderer hevelse (bør gå bort i en måned eller to), smertefull blåmerker, smerte (kan kontrolleres av resept eller over-the-counter medisiner), nummenhet, begrenset mobilitet og allergisk reaksjon.

Lengre sikt Ulemper

Noen negative bivirkninger fra fettsuging kan vare lengre eller, i noen tilfeller også være dødelig. Disse ulempene inkluderer bakteriell infeksjon (forårsaket av små sår gjort under fettsuging), hudskader, hud nekrose (en meget sjelden, men dødelig komplikasjon), nerve eller hudforbrenninger, kontur problemer (humpete eller vissen hud), forstyrre væskebalansen kroppen og Lidocaine toksisitet forgiftning (som i visse tilfeller kan føre til hjertestans).

Arrdannelse

En av de mest permanente ulemper for fettsuging er postoperativ fettsuging arrdannelse. Arrdannelse resultater fra ett eller to små snitt som er laget for innsetting av kanylen. Disse arrene er generelt skjult i navlen av naturlige krøller i huden, men hvis du ønsker å minimere dem mer, kan du massere dem med arr kremer som Mederma eller Cimeosil.

Forebygging / løsning

Fettsuging bør gjøres på enkeltpersoner som har lavest risiko for komplikasjoner. En frisk person bør se etter en erfaren kirurg som benytter tumescent anestesi i en skikkelig poliklinisk. Narkose og trekke ut store mengder fett kan øke risikoen for negative komplikasjoner. Den sunnere en person er, og jo bedre trent kirurgen er, jo høyere er sjansen for individet vil få fordelene av fettsuging.

Hva slags Pain Har en klemt nerve Årsak?

Hva slags Pain Har en klemt nerve Årsak?


Klemte nerver, en tilstand kjent som cervical radikulopati, refererer til en nerveskade som oppstår når det påføres trykk til en nerve. Selv klemte nerver vanligvis leges med hvile, fysioterapi eller medisiner, er kirurgi noen ganger nødvendig.

Symptomer

Klemte nerver føre til flere opplevelser, inkludert nummenhet, prikking eller skarp og brennende smerte. Smerten stråler ofte utover.

Time Frame

Klemt nerve symptomer ofte forverres under søvn.

Beliggenhet

Klemte nerver vanligvis føre til smerter i skulder, arm eller hånd. Personer som lider av klemte nerver også ofte opplever hodepine og nakkesmerter.

Årsaker

Klemte nerver er forårsaket av nerve trykk. Mange årsaker til nerve press eksisterer, inkludert skader, sport, fedme, slitasjegikt og dårlig holdning.

Diagnose

Klemte nerver er diagnostisert gjennom fysiske undersøkelser, røntgen, CT eller MRI-skanner og elektromyografi.

Behandling

Klemte nerver noen ganger bli bedre uten behandling. Leger kan også foreskrive fysioterapi, smertestillende eller steroider. Kirurgisk behandling er noen ganger nødvendig.

Hva er Nerve dysplasi?

Hva er Nerve dysplasi?


Septooptisk nerve dysplasi (SOD), noen ganger referert til som nerve dysplasi, er en øyesykdom som kan føre til blindhet i ett eller begge øyne, ifølge National Institute of nerve lidelser og hjerneslag (ninds).

Kjennetegn

Septooptisk dysplasi, tidligere kalt De Morsier syndrom, er preget av unormal utvikling av de optiske disk og hypofysen mangler.

Årsak

Ifølge California School for the Blind (CSB), er årsaken til nerve dysplasi ukjent. Imidlertid, i de med sykdommen, synsnerven komplikasjoner hindre syns meldinger fra å nå hjernen (synsnerven hypoplasi) og septum pellucidum region av hjernen ikke danner riktig.

Symptomer

Blindhet i ett eller begge øyne er et vanlig symptom på nerve dysplasi. Andre symptomer er elev dilatasjon som reaksjon på lys, ufrivillige øyebevegelser, lav muskeltonus og hormonelle problemer.

Komplikasjoner

I sjeldne tilfeller, nerve dysplasi fører til beslag og gulsott ved fødselen. Hypofysen komplikasjoner i nerve dysplasi kan forårsake plagede personer skal være kortere og tyngre enn gjennomsnittet.

Misforståelse

Selv om noen individer født med SOD har lærevansker eller psykisk utviklingshemning, noen har normal intelligens, ifølge ninds. Mange barn med SOD lider noen forsinket utvikling på grunn av nevrologiske nyrefunksjon eller blindhet.

Behandling

Det finnes ingen kur for nerve dysplasi, men noen symptomer er mulig å behandle. I noen tilfeller er hormonerstatningsterapi anvendes. Vision, fysiske og yrkesmessig terapi kan også gjennomføres, avhengig av tilstedeværelse og alvorlighetsgrad av symptomer.

Helse og klemte nerver

Helse og klemte nerver


Din helse kan midlertidig eller permanent bli påvirket av klemte nerver. Hvis du opplever nummenhet, smerter, svakhet eller redusert følelse i noen del av kroppen din, som ikke blir løst med sengeleie eller over-the-counter medisiner, ville du være klokt å oppsøke profesjonell hjelp. Det er ulike årsaker til klemte nerver, og legen din kan anbefale diagnostiske tester og behandlinger. Det finnes også måter å hindre lidelse fra klemte nerver.

Årsaker

Nerver bære elektriske signaler fra hjernen i hele kroppen. Klemte nerver kan tilskrives mange forskjellige ting, inkludert en herniated spinal plate, som setter press på nerver, skader, dårlig holdning, slitasjegikt, sportsaktiviteter, repetitive jobber og bære ekstra vekt eller fedme. Ekstra press på nervene forårsaker betennelse, noe som enten fører til smerte eller forstyrrer den normale opplevelser. I sjeldne tilfeller kan en svulst legge press på en nerve.

Diagnostiske tester

Hvis du har vært plaget med smerter eller nummenhet i noen tid, kan legen din foreslå at du har en MR (magnetisk resonans), som er en teknikk som bruker radiobølger og et magnetisk felt for å lage cross-sectional bilder av kroppen din. Dette er vanligvis brukes hvis det er mistanke om nerve kompresjon på ryggraden. En annen test kalles elektromyografi, som tester de elektriske ladninger i musklene dine. En tynn nål elektrode plasseres inn i muskelen for å undersøke om de nerver er å gi den riktige stimulering. For å sjekke om du har en skadet nerve, legen kan også plassere elektroder på huden din som vil elektrisk stimulere ulike nerver til å reagere. Dette kalles en nervelednings test.

Behandling

Dersom det fastslås at du har en klemt nerve, kan du bli pålagt å hvile den delen av kroppen som er berørt. Du vil definitivt ønsker å stoppe aktivitet som kan ha forverret nerve i første omgang. Du kan også være nødvendig å bære en spenne eller skinne for å holde en del av kroppen din fortsatt. Medisiner, inkludert anti-inflammatoriske, kan være foreskrevet. Injeksjoner av steroider kan lindre smerte og hevelse. Du kan kreve fysioterapi for å styrke og strekke de berørte deler av kroppen din. I alvorlige tilfeller kan operasjon være nødvendig å fjerne presset av nerver.

Forebygging

For å hindre en klemt nerve, bør du prøve å opprettholde en sunn vekt, slik at du ikke har lagt press på nervene. Du bør også gjøre styrke og fleksibilitet øvelser regelmessig. Prøv å unngå repetitive idretter og aktiviteter som setter deg i fare for skader på muskler og nerver. Hvis du har en jobb som krever repeterende oppgaver, ta pauser regelmessig og holde god holdning. Ikke løfte tunge gjenstander.

Prognose

Klemte nerver er vanligvis lettet med skikkelig hvile og medisinering. Hvis venstre ubehandlet for en lengre periode, kan en klemt nerve forårsake varig skade og påvirke din livskvalitet og generell helse.

Hva er årsakene til vagus nerve skade?

Hva er årsakene til vagus nerve skade?


Den vagusnerven utspring i hjernestammen og sender signaler frem og tilbake mellom hjernen og indre organer. Kroniske sykdommer som diabetes kan medføre vagus nerveskade, som kan traumer til nerven. Røyking og drikking kan forverre tilstanden. Vagus nerveskader kan føre til komplikasjoner som for eksempel problemer med å svelge eller fordøyelsesproblemer.

Om nervus vagus

Den vagusnerven utspring i medulla, en del av hjernestammen, noe som ligger i den nedre bakre del av hjernen. Det er en av de lengste nerver i kroppen, reiser fra hjernen til tykktarmen. Det leverer nervefibrene til halsen området, lunger, hjerte og fordøyelsesorganer. Det tar også signalene fra de indre organer og videreformidler dem tilbake til hjernen.

Symptomer

Fordi vagus nerve innervates halsen, skade på denne nerven ofte resulterer i problemer med å snakke og svelge. Det er ofte et tap av brekningsrefleksen også. Vagus nerve leverer også nervefibrene til magen, og skader det kan føre til fordøyelsesproblemer som tap av appetitt eller mett etter å ha spist en liten mengde mat.

Årsaker

Diabetes er en vanlig årsak til skade på vagusnerven. Den mekanismen som diabetes skader nerver ikke er fullt ut forstått. Enhver nerve i legemet kan påvirkes av diabetes. En annen årsak til vagus nerveskader er traume til nervus vagus. Dette kan være forårsaket av traumer til kroppen, slik som en bilulykke, som setter trykk på en del av vagusnerven. Kirurgi kan også legge press på nervus vagus og forårsake skade. Kroniske sykdommer som HIV eller Parkinsons sykdom også kan føre til skader på nervesystemet, inkludert vagusnerven.

Komplikasjoner

Skade på nervus vagus kan forårsake gastroparese, en tilstand der musklene i magen ikke fungerer normalt. En sunn mage kontrakter for å flytte maten ned til tynntarmen, og skade på nervus vagus kan forstyrre funksjonen, forårsaker mat å bevege seg sakte eller slutter å bevege seg helt gjennom fordøyelsessystemet. Symptomer på gastroparese inkluderer mett etter å ha spist en liten mengde mat, vekttap, halsbrann og kvalme. Medisiner og kosttilskudd endringer kan bidra til å løse symptomene på gastroparese.

Betraktninger

Kroniske sykdommer kan føre til skade på nerve, inkludert vagus nerve, slik at folk som lider av lidelser som diabetes bør snakke med en lege om muligheten for nervøs-system komplikasjoner. Røyking og drikking kan forverre nerveskader. Det er viktig å konsultere med lege hvis symptomer på vagus nerveskader vises for å få riktig diagnose og bestemme den underliggende årsaken.

Hvordan Stopp Nervøse Tics

Hvordan Stopp Nervøse Tics


Nervøse tics kan ta mange former, og dermed kan være svært vanskelig å peke ut og behandle. De fleste vanlige tics er "rask, ufrivillig, gjentatte muskelbevegelser, som vanligvis involverer ansiktet eller nakken." (Se referanse 1) Eye blinker, leder kaste og ansikts griner ville være eksempler på vanlige tics. Det er anslått at enkle tics forekommer i omtrent 10 prosent av befolkningen. Det er noen anerkjente måter å forsøke å stoppe nervøse tics.

Hvordan Stopp Nervøse Tics

•  Slapp av. Det kan høres ut som en forenklet løsning, men hvis du kan bli kvitt nervøsiteten, så du kan være i stand til å kvitte seg med nervøs tic. Lære og anvende anerkjente avspenningsteknikker som yoga, dype pusteøvelser eller meditasjon. Hvis disse metodene fungerer så bør du føler deg mindre nervøs og mindre utsatt for utbrudd av nervøse tics.

Ta et kurs av multivitaminer for å rette opp eventuelle mangler i systemet. Nervøse tics kan være forårsaket av vitamin og mineral mangler, og jevnlig tar multivitaminer kan fylle opp systemet ditt og bli kvitt nervøs tic.

Snakk med en psykiater om din angst, nervøse følelser eller andre følelser. Det kan virke skremmende å besøke en psykiater, men det er ikke et tegn på sykdom eller galskap. De kan ganske enkelt være i stand til å hjelpe deg med å komme til enighet med noen følelser som er årsak til nervøse tics skal vises. Du kan finne når du har møtt opp til problemene, kan nervøs tic forsvinne.

Gå til legen din hvis du er på noen form for medisiner. Hvis en nervøs tic begynte å dukke opp når du startet et kurs av medisiner, så det kan være årsaken. Diskuter din medisinering og dosering med legen din og prøve å komme til en slags oppløsning.

Pudendale Nerve Informasjon

Pudendale Nerve Informasjon


Nerven går gjennom underlivet og anal område av menneskekroppen. Selv om nerve ruten kan være litt forskjellig for hver person, har nerve tre grener. Pudendale nevropati oppstår når noen av de tre grenene blir fanget, betent eller skadet.

Mulige årsaker

Selv om den eksakte årsaken til pudendal nevropati er ikke fullt ut forstått, kan årsaker er infeksjoner, autoimmune sykdommer, traumer til området, press på nerve, fødsel, overdreven sittende eller med kirurgi. Ifølge helseorganisasjon for Pudendal utdanning, kan det være arvelige årsaker også.

Pudendal nevropati Symptomer

Smerter i underlivet eller anal området er det dominerende symptom. Andre symptomer er nummenhet i området, en brennende følelse i nervene, knivstikking eller elektrisk-type smerte, en følelse av en masse i området, smerter under samleie eller seksuell dysfunksjon.

Nevropati Ledelse

Det finnes flere metoder som brukes til å behandle pudendal nevropati. Utøvelse av bekkenbunnsmuskulaturen er en ikke-invasiv behandling. Nerve blokker, medisiner og kirurgi er andre alternativer.

Årsaker og symptomer på nervøse sammenbrudd

Årsaker og symptomer på nervøse sammenbrudd


Noen opplever et nervøst sammenbrudd når de har nådd sine emosjonelle og fysiske grense og er å finne press og stress i livet for overveldende å håndtere. I motsetning til de stressende følelsene mange mennesker tidvis opplever, hindrer et sammenbrudd en person fra å fungere som de normalt ville. Grunnene til at folk opplever sammenbrudd er unike for deres situasjon, og symptomene at sufferers displayet vil også variere fra person til person.

Årsaker til nervøse sammenbrudd

Dr. Cosmo Hallström, en konsulent psykiater og klinisk psychopharmacologist, identifiserer samspillet av tre sammenflettede faktorer som forårsaker nervøse sammenbrudd: genetisk disposisjon, et individs emosjonelle elastisitet og en utløsende hendelse. En studie ved Indiana University fant at mer enn 25 prosent av amerikanerne har på et tidspunkt følte seg å være på randen av et sammenbrudd, oftest på grunn av forholdet problemer og / eller stress ved å være enslig forsørger. En annen grunn til sammenbrudd inntreffe er på grunn av resultatet av mindre trykk over en tidsperiode. Ifølge Dr. Phillip Timms, konsulent psykiater til Sør-London og Mudsley Trust, breakdowns er produktet av emosjonell buildup fra ikke arbeider med en depressiv episode.

Atferdsmessige symptomer

Hvor godt noen er å takle stress og press i livet er vanligvis illustrert gjennom sin atferd. Avslørende tegn på at noen har problemer med å takle inkludere hvis de gråter uventet, snakker mindre, har problemer med å konsentrere seg eller bare ikke synes å være deres vanlige selv. Ifølge Dr. Daniel Hall-Flavin av Mayo Clinic, manglende avtaler, ringer inn syk til å arbeide for lang varighet og unngå sosiale engasjement er andre indikatorer på at noen kan ha oppstått et sammenbrudd.

Emosjonelle symptomer

Følelser av inkompetanse og en manglende evne til å takle er ofte medvirkende faktorer til nervøse sammenbrudd, samt vanlige følelsesmessige symptomer følt av sammenbrudd lider. Ifølge Elly Prior, en praktiserende, akkreditert rådgiver for mer enn 20 år, noen opplever et sammenbrudd kan føle seg overvunnet av opplevelser av panikk, irritabilitet, frykt og sinne. Håpløshet, angst og depresjon er også vanlige følelsesmessige symptomer følt av folk som går gjennom et nervøst sammenbrudd. Videre er det ikke uvanlig for lider å bli trukket tilbake fra sine kjære og mister sin følelse av glede for ting som de normalt ville finne fornøyelig.

Fysiske symptomer

Sammen med emosjonelle og atferdsmessige tegn, noen mennesker som lider av et nervøst sammenbrudd også vise fysiske symptomer, inkludert søvnløshet, tap av matlyst, mageproblemer, skjelving, svetting, hjerte uregelmessighet og ørhet. Pre-eksisterende helsemessige problemer som migrene, eksem, sår og irritabel tarm syndrom kan bli forverret av et nervøst sammenbrudd. Noen mennesker opplever et sammenbrudd har nedsatt immunforsvar og er veldig treg til å komme seg fra mindre plager, som for eksempel forkjølelse.

Hvordan avlaste en klemt nerve

Hvordan avlaste en klemt nerve


En klemt nerve er en smertefull tilstand forårsaket av kompresjon og hevelse i en nerve. Oftest skjer dette i albuer, håndledd og rygg, men det kan faktisk skje hvor som helst det er nerver. Heldigvis kan de fleste tilfeller av en klemt nerve bli fikset på egenhånd. Denne artikkelen vil vise deg hva du kan gjøre for å helbrede deg selv av en smertefull klemt nerve.

Hvordan avlaste en klemt nerve

Hvil kroppen din. En klemt nerve trenger tid til å gro. Hvis du er aktiv i idrett, gi den en pause for en uke. Du kan gjøre problemet og smerte verre ved å ignorere symptomene dine.

Hold semi-aktiv. Selv om du bør hvile kropp og klemt nerve-området, må du få hjertet til å pumpe blod til de berørte area.Walk rundt i huset eller gjøre lett aerobic aktivitet for å fremme helbredelse.

Ice den klemt nerve i 20 minutter hver 2 timer. Dette fremmer blodgjennomstrømningen og healing og redusere smerte i prosessen. Pass på at du ikke holde isen på for lenge og få frostskader.

Ta en over disk anti-inflammatorisk narkotika ved anbefalt dosering. Dette bør faktisk holde klemt nerve fra hevelse videre. Når smertene går bort, kan du slutte å ta narkotika fordi problemet er mer enn sannsynlig borte.

Hint

  • Ikke bruk varme for å lindre smerte. Selv om det kan midlertidig ta smerten bort, er det faktisk forverrer tilstanden, fordi det fjerner blodstrømmen fra det skadde området.

Hva hjem rettsmidler for en klemt nerve arbeid?

Hva hjem rettsmidler for en klemt nerve arbeid?


En klemt nerve kan forekomme i en hvilken som helst del av kroppen og er forårsaket av for mye press påføres nerve etter vev. Trykket kan forstyrre nerve funksjon og føre til smerter, nummenhet og kribling. Mesteparten av tiden, vil du komme i noen dager eller uker. Det kan imidlertid hende du må søke medisinsk hjelp. Det er også noen hjemme rettsmidler du kan prøve å hjelpe lindre smerten.

Hot or Cold Pack

For å lindre smerten fra en klemt nerve, prøv å bruke en varm eller kald pakke. Bruk en varmeflaske og hold det på plass i det berørte området.

Du kan også prøve å sitte i et varmt bad eller en boblebadekar. Dette vil bidra til å lindre smerten.

Du kan også bruke en ispose til området. Det kalde press vil hjelpe nummen smerte. Hvis du ikke har en ispose, vil en pose frosne erter gjøre utslaget.

Massasje

Masserer området vil også hjelpe klemt nerve. Har noen til å hjelpe deg hvis du ikke kan nå området selv. Bruk fuktighetskrem og massere forsiktig, deretter bygge opp trykket og massasje til du kjenner at muskelen løsne.

Vær sikker på at du ikke massere muskelen området i en kraftig bevegelse. Dette vil bare legge traumer til området og vil ikke lindre smerten.

Honning og kanel

Honning og kanel har ingredienser som vil lindre smerten fra en klemt nerve. Ta en kopp honning og legge kanel til honningen blir en lime. Bruke lim til området av smerte i ca 10 minutter. Selv om dette er en god måte å lindre smerte, kan det forlate området av huden lett rød.

For best resultat, prøv dette sammen med å sitte rett opp og sove uten pute.

Kalsium

En årsak for en klemt nerve kan være mangel på kalsium i kosten. For å unngå klemt nerve helt, legge til kalsium-rik mat til kosthold. Disse omfatter matvarer som yoghurt, ost, nøtter og fisk.

Du kan også legge til kalsiumtilskudd i kostholdet ditt. Soy melk er rik på kalsium og kommer i smaker som sjokolade og vanilje.

Prognose av en klemt Livmorhals Nerve

Prognose av en klemt Livmorhals Nerve


En klem cervical nerve, også kjent som cervical radikulopati, kan påvirke flere deler av de øvre ekstremiteter, fra skuldrene ned til fingrene. Smerter, nummenhet, svakhet og prikking kan alle følge av denne tilstanden.

Hva er Cervical radikulopati?

Cervical radikulopati er en entrapment eller klemming av nerve som strekker seg ut fra mellom nakkevirvler, som reiser fra halsen og ned en hel arm.

Symptomer

Pasienter med cervikal radikulopati opplever smerte reiser nedover hele armen, med opprinnelse i nakken. Noen ganger vil prikking og nummenhet være til stede også.

Behandling

Bortsett fra resultatene av en cervikal foraminotomy, hvor åpningen av den cervikale plass er forstørret for å tillate frigjøring av en klemt cervical nerve, foretrekker mange pasienter ikke-kirurgiske tilnærminger først. Noen av disse metodene er kiropraktikk, epidural injeksjoner og fysioterapi.

Prognose

Når klem eller fanget nerve slippes, symptomene har en tendens til å forsvinne. Derfor, hvis man gjennomgår noen form for behandling, enten kirurgisk eller ikke, er prognosen generelt ganske bra.

Expert Insight

Ifølge Jenice Robinson, MD, assisterende professor i nevrologi ved Penn State School of Medicine, 90 prosent av pasienter som gjennomgår noen form behandling for livmorhals radikulopati er asymptomatiske ved sin oppfølging avtale.

Hva er Sural Nerve nevropati?

Hva er Sural Nerve nevropati?


Som andre vev i kroppen, nerver er utsatt for sykdom eller traumer. Dette er spesielt sant i perifere nerver, som fungerer som en kommunikasjons highway forbinder hjernen og ryggmargen med resten av kroppen. Som en subtype av perifer neuropati, har Sural nerveskade viktige egenskaper relatert til anatomien og funksjon av de strukturer som er involvert.

Neuron Typer og anatomi

Nevroner, eller nerveceller, får plass i tre hovedkategorier: sensorisk, motor eller interneurons. Sensoriske neuroner plukke opp signaler og overføre dem til hjernen og ryggmargen. I kontrast, motoriske nevroner motta kommandoer fra hjernen og ryggmargen, som de relé til muskler eller kjertler. Uansett funksjon, nevroner dele visse strukturelle komponenter: en cellekroppen, axon og dendritter. Cellen Kroppen inneholder kjernen, og er sete for et neuron stoffskifte. Den axon er en lang nervefiber som bærer elektriske signaler fra cellelegemet, mens de korte, flere anslag kalt dendritter bære innkommende signaler. En isolerende myelin slire ofte strøk aksonet.

Typer

En nerve er i hovedsak en snor-lignende bunt av axoner. Uttrykket mono-neuropati refererer til en nevrologisk forstyrrelse som resulterer fra en enkelt feil nerve. Når flere nerver samtidig blir dysfunksjonelle, er den resulterende sykdoms polynevropati. Forskere og klinikere generelt enige om at utbredt perifer neuropati --- eller polynevropati --- innebærer ofte Sural nerve. Men isolert Sural nevropati --- eller ekte mono-nevropati --- er svært sjeldne.

Beskrivelse

I en 2006 utgave av "Muscle & Nerve" journal, leger beskrev Sural nerve som et rent sensorisk nerve med en anatomisk bane som gjør det spesielt utsatt for skade. Dette er på grunn av sin nedadgående korrugert selvfølgelig å innerverer ankelen og ytre del av foten. Faktisk oppstår Sural nerve fra tibial nerve i baksiden av leggen, passerer mellom lederne for de største leggmuskelen og reiser dypt i vevet før du kjører overfladisk, i nærheten av akillessenen.

Årsaker

Kliniske data omtalt i "Muscle & Nerve" Journal peker på traumer som den vanligste årsaken til Sural nerve nevropati. Mulige kilder til traumer omfatter: ankel brudd, ankel forstuing, vene stripping, kne kirurgi, langdistanse løping, ankel sårskader, skudd og ekstern kompresjon. I en 2009 utgaven av Ortopedi og Trauma, leger bemerket at nerve komprimering kan resultere fra kalv muskel tårer samt muskelvekst. Andre årsaker til Sural nevropati kan omfatte: vaskulitt, eller blodåre betennelse; ganglion cyste; Sural nerve biopsi og diabetes.

Tegn og symptomer

Nerveskader --- og derfor symptomer --- kan oppstå hvor som helst i fordelingen av Sural nerve. Sural nevropati settes vanligvis i smerte og unormale følelse i huden av foten og ankelen, for eksempel nummenhet og kribling. Ifølge Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, nevropatisk smerte vanligvis forverres om natten, til poenget med å forstyrre søvnen.

Diagnose

The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag viser flere diagnostiske prosedyrer for perifer nevropati, inkludert grundig nevrologisk testing, generell fysisk undersøkelse, detaljert anamnese, blodprøver, nerve eller hud biopsier og bildediagnostikk. I American Journal of Physical Medicine & Rehabilitation journal, Dr. Manouchehr og kolleger oppmerksom på at isolerte Sural nevropati utgjør ofte en større diagnostisk utfordring enn andre typer perifer neuropati og krever elektro-fysiologisk evaluering.

Behandling

For Sural nevropati at resultatene fra nerve entrapment eller kompresjon, viser Ortopedi og Trauma journal kirurgisk utgivelse som den beste behandling. Sural nevropati knyttet til ankelen problemer kan kreve fysioterapi, oppkvikkende eller gjenoppbygging. Totalt sett er nøkkelen til sykdom ledelse å fjerne eller kontrollere de spesifikke årsaker, behandle underliggende sykdommer og adresse atferd som kan føre til ytterligere skade.