Digidexo.com

skin tags hals

Forskjellen mellom genital warts og en Skin Tag

Forskjellen mellom genital warts og en Skin Tag


Forskjellen mellom genital warts og en hud tag er veldig karakteristisk. Genital warts er et resultat av en seksuelt overførbar sykdom (STD). En hud signal er et resultat av alder, graviditet, fedme og arvelighet. I tillegg vil andre faktorer (for eksempel symptomer) gjør disse to forholdene annerledes.

Beskrivelse av Skin Tag

Ved første, vises en hud tag som en liten, myk bump; Da det langsomt blir større, i henhold til InteliHealth. En hud tag ser ut som en myk vekst som ligner på hudfarge. Det henger fra huden din via en stengel eller tynt stykke vev.

Hvor får Skin Tags fremstå?

I tillegg til kjønnsorganene, vises en hud tag vanligvis på overkroppen, hals, armhuler eller under brystet.

Beskrivelse av genital warts

Om menn, genital warts vanligvis vises utenfor spissen eller skaftet av penis, pungen eller anus. Om kvinner, genital warts vokse på vulva eller vegger av vagina, ifølge Mayo Clinic. For begge kjønn, kjønnsvorter utvikle seg i halsen eller på munnen hvis de hadde oralsex med en berørt person, eller de kan utvikle seg på anus hvis anal sex ble utført.

Hva gjør genital warts ut?

Genital warts ligne små støt eller flere små, blomkål-formet vorter gruppert sammen.

Forebygging / løsning

I motsetning til kjønnsvorter, er en hud tag ikke forebygges. Imidlertid kan hud koder fjernes av en lege.

Remedy for Skin Tags

Remedy for Skin Tags


Skin tags er godartet hud vekster som oppstår stort sett hos middelaldrende mennesker, ifølge National Institutes of Health. Skin tags er vanligvis smertefri og ikke vokser eller endrer. Hyppigst, hud koder finnes på øyelokkene, kinn, hals, nese, armhuler, bryst og lyske. For noen mennesker hud koder bli smertefullt som klær gnir på dem, eller kan være skjemmende og gjøre en person føler selv bevisst. Skin tags er normalt ikke fjernet, fordi de ikke forårsaker noen alvorlig risiko for helsen din. Men hvis de plager deg, de kan fjernes veldig lett.

Frysing

En populær metode for huden tag fjerning er iskaldt --- kryoterapi --- med flytende nitrogen. Frysing fører til at huden tag til å falle av i løpet av kort tid, men kan la noen misfarging av huden. Frysing er en relativt sikker metode for å fjerne hud koder. Ifølge Katherine Lim, Dr. of Dermatology ved Mayo Clinic, er det best å ha en lege stille diagnosen og evaluering, og å veilede behandling.

Cutting

En enkel og ofte effektiv behandling for hud koder er å kutte dem av med saks eller en skalpell. For å unngå unødvendige helserisiko, bør dette gjøres av lege. Huden rundt koden kan nummen først, og deretter koden er trukket opp og kuttet i bunnen så nær den friske huden som mulig. Noen blødning oppstår vanligvis. Området må holdes rene etter denne prosedyren for å unngå smitte. Bruk en antiseptisk salve på huden der koden ble fjernet for å redusere arrdannelse.

Bind dem av

Et hjem rette, ikke ofte brukt av leger, men svært effektive, er å kutte av sirkulasjon til huden tag, som dreper vev og fører til at koden til å falle av. Med denne metoden er det mindre smerte, mindre arrdannelse og ingen blødning. Vikle et lite stykke klart fiskesnøre eller sytråd rundt bunnen av huden tag og knyt linjen tett. Dette fungerer best på større hud koder; for små, har noen til å hjelpe deg. Etter 4-6 dager ble huden tag vil bli svart. Du kan vri den eller dra litt på det. Hvis den er klar til å gå av vil det falle av lett, og strengen vil gå av med det. Vanligvis kan du ikke engang fortelle lappen var aldri der.

Dry Ice Skin Tag Treatment

Skin tags er vekster som kan vises som en forstørret føflekk eller en liten klaff på hengende hud. De er harmløse, men mange mennesker velger å få dem fjernet fordi de kan være skjemmende, irriterende og til tider smertefull. Det er flere måter å fjerne hud koder, som for eksempel kirurgi og hjem rettsmidler, men en av de mest populære metodene er å fryse dem av med tørris. Denne metoden er kjent som kryoterapi.

Årsaker til Skin Tags

Den viktigste årsaken til hud koder har ikke blitt oppdaget, men det er noen få innflytelsesrike faktorer som kan gjøre deg mer utsatt for å utvikle dem. Arv kan spille en rolle i utviklingen av hud koder. For eksempel, babyer født til foreldre som har hud koder er mer sannsynlig å utvikle dem også. Fedme er også en årsak til disse hud vekster. Folk som er overvektige vil vanligvis se dem på deres hals, lyske, armhuler og øyelokk, som huden gni sammen bidrar til deres vekst. I tillegg gravide kvinner har en større sjanse for å få hud koder, som gjør personer med type 2 diabetes. Gravide kvinner vanligvis ser vekster forsvinner etter at de føder.

Prosedyre

Kryoterapi er generelt utføres av en hudlege som et poliklinisk prosedyre uten bedøvelse. Du kan oppleve en liten mengde av smerte under inngrepet, men det varer ikke lenge. Den tørris presses mot huden tag, som fryser den og dreper cellene, og hindre dem fra å vokse videre. Hvis huden din tag er betydelig stor, kan det hende du trenger en ekstra påføring av tørris før det faller helt av. Vanligvis hud koder falle av innen sju til ti dager. Prosedyren tar vanligvis rundt ett minutt å fullføre.

Fordeler

Det er ganske mange fordeler med å fjerne hud koder med kryoterapi, som det er en veldig enkel prosedyre, og bærer mye mindre risiko enn kirurgisk fjerning. Dessuten stimulerer kryoterapi immunsystemet ditt, slik at du kan bekjempe infeksjoner enklere. Noen pasienter, for eksempel eldre, ikke kan svare godt til kirurgisk fjerning, så kryoterapi er den beste veien å gå i slike tilfeller. Dessuten er kryoterapi litt billigere enn kirurgisk fjerning, slik at det er lettere på lommene.

Downfalls

I de fleste tilfeller fordeler av kryoterapi oppveier ulempene. Men gjør kryoterapi har sine mangler. Etter å ha huden din tag frosset, kan du oppleve blemmer og hevelse og kunne sitte igjen med et arr på det stedet der kryoterapi ble utført. Du kan også legge merke til en midlertidig endring i pigment i huden, men varige endringer er sjeldne. Dessuten er det en liten sjanse for å utvikle en infeksjon.

Fare for Skin Tag Ondartethet

Skin tags er en vanlig og irriterende tilstand, som mange mennesker har fjernet hvis de blir ubehagelig og skjemmende. De fleste hud koder er ikke ondartet, men noen kan bli kreft. Noen mistanker bør tas opp med en hudlege umiddelbart.

Definisjon

Skin tags er små hud-farget vekster som kan mørkne over tid. De oftest forekommer i hudfolder, som for eksempel øyelokkene, hals og armhulene.

Årsak

Den eksakte årsaken til hud koder er ukjent, ifølge healenergy.com. Men mengden av huden tags kroppen din utvikler en tendens til å øker når du blir eldre.

Symptomer

Aetna.com rapporterer at huden kodene er vanligvis godartet. Men, skal du se en hudlege umiddelbart hvis du merker en synlig vekst av huden din tag eller om det er kløende eller smertefullt. En rask vekst er et tegn på huden din tag kan være ondartet.

Forebygging / løsning

Skin tags er vanligvis fjernes ved cryosurgery, electrosurgery, eller eksisjon, ifølge aetna.com. Hvis legen mistenker hudkreft, vil han også utføre en biopsi.

Prognose

The American Cancer Society rapporterer at den gjennomsnittlige personen som mottar rask behandling for hudkreft har en 99 prosent fem-års overlevelse.

Hvorfor har jeg Skin Tags på My Neck?

Hvorfor har jeg Skin Tags på My Neck?


Hud koder, også kjent som Kutan Papilloma, er små biter av hud som ser ut til å bli hengende fra hudens overflate. Disse kodene er hudfarget og ufarlig. Selv om det ikke er påvist fakta om hva som forårsaker hud koder, er det noen situasjoner som ofte er forbundet med dem.

Chaffing

Hud koder vises ofte i områder av kroppen der chaffing inntreffer eller huden gnir ofte sammen. Disse stedene inkluderer genitalia, hals, armhuler, under brystene og på øyelokkene.

Graviditet

Mange kvinner utvikler hud koder under svangerskapet på grunn av en utskillelse av hormoner.

Diabetes

Skin tags er vanlig blant pasienter med diabetes som opplever insulinresistens.

Steroid bruk

Steroider som forstyrrer musklene i kroppen kan føre til kollagenfibre å holde sammen, noe som resulterer i dannelsen av hud koder.

Vektøkning

Folk som legger på seg kan utvikle hud koder fordi flere områder av kroppen gni sammen.

Misforståelse

Skin tags er ikke ondartet eller kreft. De er harmløse og ikke forårsake symptomer.

Smertefri måter å bli kvitt Skin Tags

Smertefri måter å bli kvitt Skin Tags


Skin tags er det vanlige navnet på en tilstand som kalles ancrochordons, en vekst som vanligvis oppstår på øyelokkene, hals, mage, bryst og lyske områder. Selv om huden kodene er vanligvis smertefri, kan de være smertefullt hvis gni mot klær eller gjenstander som setebelter. Ansett en godartet vekst, hud koder oftest ikke krever behandling, men mange velger å ha dem fjernet av kosmetiske grunner. Skin tags er oftest funnet hos personer som er overvektige eller insulinresistens.

Salisylsyre

Salisylsyre er en keratolytic eller peeling agent, noe som fører til at huden til å kaste sitt ytterste laget når den brukes. Påfør salisylsyre direkte på huden tag, følgende instruksjoner for bruk, forutsatt på flasken som det kommer i ulike forberedelser og konsentrasjoner. Sjekk med legen din før du bruker salisylsyre hvis du har nyre- eller leversykdom, diabetes eller dårlig sirkulasjon. Salisylsyre skal ikke brukes på sensitive hudområder som ansikt eller lyske.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik brukes som et hjem rette for mange forhold, blant annet hud koder. Begynn med grundig vask det berørte området med varmt vann og såpe. Bruk en bomullsdott dynket i eple cider eddik og forsiktig bearbeid det på huden tag. La eple cider eddik på huden i omtrent 15 minutter, og deretter vaske det av. Gjenta dette flere ganger per dag inntil huden tag tørker opp og faller av.

Blood Root

Bloodroot er en svart salve, og er en naturlig behandling for flere hudsykdommer. Bloodroot inneholder en oransje-rød lateks, som oksiderer når de utsettes for luft, snu svart eller mørk brun. Bloodroot påføres som et lim til huden og er en effektiv behandling for fjerning av hud koder. Ikke la denne behandlingen på for lenge fordi det vil også fjerne sunn hud, som potensielt kan føre til arrdannelse.

Clear Nail Polish

Forsiktig vaske det berørte området med varmt vann og såpe, la det lufttørke før du bruker neglelakk. Påfør et tynt lag med klar neglelakk til din hud tag, to ganger om dagen. Fortsett å gjøre dette til huden tag tørker opp og faller av. Må ikke brukes på mer følsomme hudområder som ansikt eller lyske.

Prosedyre

Bruke tanntråd eller en annen tynn streng til å binde rundt stammen av huden tag. Dette vil utrydde blodtilførselen til huden tag, forårsaker den til slutt faller av. Denne metoden er vanligvis effektiv etter noen få dager. Skin tags kan vokse tilbake ved hjelp av denne metoden fordi basen er igjen intakt.

Hauger Vs. Skin Tags

Peler, mer kjent som hemoroider og hud kodene er like ved at de begge er klumper som forekommer på overflaten av huden. Imidlertid er forskjellene mellom de to betingelser er slående.

Definisjoner

Skin tags er små biter av huden som henger ut av hudens overflate, og de er vanligvis funnet på brystet, nær armhulene eller i ansiktet. Hauger oppstå når årer nær endetarmen er betent.

Årsaker

Skin tags er vanligvis forårsaket når huden gnir opp mot andre hud eller hud er gnidd av klær. Årsakene til hauger inkluderer graviditet, forstoppelse og fedme.

Symptomer

Skin-koder er ikke smertefullt, og den typiske symptom er tilstedeværelsen av en hevet eller hengende stykke hud som er brun eller kjøtt farget. Symptomene på peler forekommer i området ved anus og kløe, svie og smerte.

Behandling

Vanligvis gjør huden koder ikke trenger behandling med mindre de blir et irritasjonsmoment, hvor en lege kan fjerne dem ved brenning, skjæring eller fryse dem av. Den vanligste behandlingen for mindre hauger omfatter over disk salver men noen ganger mer alvorlige hauger krever kirurgisk fjerning.

Forebygging

Opprettholde en sunn vekt kan bidra til å forebygge både hud koder og hauger. Hauger kan også forebygges gjennom å minimere forstoppelse, trener jevnlig, og unngå anal sex.

Skin Tags hos barn

Skin-koder er ikke-kreftsvulster som vises på overflaten av huden. Mens huden kodene er typisk funnet i voksne, noen barn har dem.

Om

Skin-koder er små biter av huden som er hevet fra overflaten av hoved hud. De varierer i størrelse fra små til størrelsen av en liten ball.

Fakta

Skin koder ofte er den samme fargen av individets hud, men noen ganger er de brun i fargen.

Beliggenhet

Skin tags kan forekomme på halsen, nær armhulene eller lukke til øyelokkene. Hos barn som er overvektige, huden kodene oppstå der lag av huden gni mot hverandre.

Problemer

Fordi huden kodene er ikke skadelig, kan barn med denne tilstanden leve uten et problem. Den eneste gangen tags bli problematisk er hvis de er fanget på noe og blødning oppstår.

Behandling

Leger vil fjerne hud koder hos barn ved å kutte dem av, fryse dem eller brenne dem av, og alle disse prosedyrene er smertefri. Mesteparten av tiden blir anestesi ikke nødvendig, men med store hud koder, er en bedøvelse noen ganger brukt.

Skin Tags og nyreproblemer hos nyfødte

Skin Tags og nyreproblemer hos nyfødte


Fødselen av et barn bør følges av en undersøkelse for å påvise noe unormalt. Hud koder og nyreproblemer er ikke uvanlig hos nyfødte barn. Skin tags er ikke skadelig for spedbarn, og er en vanlig forekomst, men legene vil anbefale en ultralyd for å vurdere nyrene. Nyreproblemer hos nyfødte er alvorlig og bør tas vare på så snart som mulig.

Identifisere Skin Tags

Skin tags er myke, små hud vekster, selv om noen kan være opp til en halv tomme lang. De vanligvis ikke vokse og kan bli plassert på halsen, armhulene, kropps folder eller andre områder. Skin tags er vanligvis hudfarget men er tidvis mørkere. De er som regel godartet og ikke smertefull. De kan være skjemmende og ubehagelig; hvis de er, kan du enkelt få dem fjernet av en god pediatrisk eller plastisk kirurg. Hvis de ikke forårsake irritasjon, er fjerning ikke nødvendig.

Nyreproblemer

Nyresvikt kan være kronisk eller akutt. Akutte sykdommer utvikles raskt og kan være svært alvorlig. Akutte sykdommer pleier å ha langvarige konsekvenser; det kan bare vare en kort tid og gå bort når den er behandlet. Kroniske sykdommer har en tendens til å bo og bli verre over tid. Noen spedbarn er født uten nyrer eller med unormale nyrer, i så fall, vil strenge behandling være nødvendig. Når nyrene kan ikke lenger holde tritt med det arbeidet som er spurt av dem, kalles det nyresvikt, som er når nyrene forsinke eller stoppe filtrere avfall på riktig måte fra kroppen. Dette kan føre til bygge-ups av avfallsstoffer og giftstoffer i blodet.

Knytter de to

Skin tags er vanlig hos nyfødte som har nyreproblemer. Legene er ikke helt sikker på hvorfor dette er fordi det ikke er konsistent. Noen spedbarn med huden kodene er funnet å ha nyre problemer, men på samme tid; mange med dem har ingen problemer i det hele tatt. Når huden kodene er oppdaget på en nyfødt, vil en ultralyd anbefales bare for å være trygg. Skin-koder kan være en god indikasjon på at det er en nyre problem. De vanligvis vises på en baby øre. Ører og nyrer utvikles på samme tid når barnet er i livmoren.

Behandlinger

Behandling for hud koder er valgfritt. Den består av en barnelege eller plastisk kirurg bare å fjerne den. Flytende nitrogen er en vanlig behandling for hud vekster. Når det anvendes, ødelegger flytende nitrogen cellevevet raskt og effektivt. Elektro eller elektrolyse er en annen teknikk. Dette blir alltid utført av en fagperson ved bruk av en elektrisk nål. Kutte av blodtilførselen med bruk av streng eller tråd vil føre til at huden tag å falle av.

Som for nyreproblemer, vil legen din undersøke for andre tilstander eller sykdommer som kan forårsake nyre problemer, inkludert en blokkering i urinveiene eller langvarig bruk av legemidler som kan skade nyrene, for eksempel noen antibiotika eller smertestillende midler. De viktigste valgene er palliativ og støttende omsorg og intensiv behandling med nyreerstattende behandling (RRT). Du kan snakke med en nevrolog (lege som spesialiserer seg på nyresykdommer) for å diskutere andre behandlinger også.

Betydning

Vi trenger våre nyrer for å holde seg hydrert. Uten dem ville vi dø. De er i kontroll over salt og vannbalansen i kroppen vår. Nyrene må være i stand til å skille ut absolutt noe fra blod i urinen. Hvis nyrene ikke kan skille ut noe, fordi det ikke er noen måte å bære den i urinen, blir stoffet ekstremt toksisk. Skin tags er tidvis en indikasjon på en unormal nyre eller problem. Å være sikker på at en nyfødt nyrer fungerer som de skal er nøkkelen til å sikre et langt og sunt liv.

Skin Tags på Face

Skin tags er godartet hud vekster. De er for det meste et kosmetisk problem, og fjerning av hud koder er en vanlig medisinsk prosedyre.

Funksjoner

Skin tags er medisinsk referert til som acrochordons eller som kutan papilloma. De har utseendet av en liten del av hud som rager ut fra kroppen.

Face

Ansiktet er et område spesielt utsatt for utvikling av hud koder. Den vanligste stedet på ansiktet der hud koder presentere seg er øyelokkene. Dette er på grunn av den konstante hud mot hud kontakt som finner sted i øyelokkene.

Betraktninger

Skin tags kan presentere seg på andre punkter i ansiktet i tillegg til øyelokket. Det er viktig å merke seg at huden kodene i ansiktet er de samme som hud koder andre steder, men hud tagger på øyelokket må tas opp av øyelege.

Misforståelse

Mens huden kodene er teknisk ansett svulster, de er ikke kreft. Skin tags som er igjen ubehandlet i ansiktet og andre steder på kroppen vil ikke bli en helsefare.

Fjerning

Skin tags er fjernet ved å være enten kuttet, frosset, eller brent av. Disse fremgangsmåtene krever ikke anestesi når huden merkelappen er relativt liten. Hvis huden tag er stor nok, vil leger å administrere lokalbedøvelse.

Skin Tag fjerning

Skin tags er små flaps av huden som vanligvis utgjør rundt halsen, brystet og underarm området. De fleste hud koder er kjøtt farget og ufarlig. Enhver brå endring i farge eller størrelse på hud koder eller føflekker bør vurderes av en hudlege eller lege. Hvis huden kodene er skjemmende eller altfor stor, kan en person be om å få dem fjernet av sin lege eller hudlege.

Frysing

Ved frysing hud koder for å fjerne dem, legger en lege noen dråper flytende nitrogen på området. Det kan være umiddelbare resultater eller huden tag kan falle av i neste dag eller to.

Brenning

Som frysing, brenning hud koder innebærer å ødelegge tag vev og celler. Leger bruker en elektrisk kauterisering verktøy for å brenne tag.

Cutting

En lege kan anbefale å kutte huden tag off for umiddelbare resultater eller for spesielt store hud koder. I de fleste tilfeller er dette en enkel prosedyre som kan gjøres på et legekontor.

Knytte

Et hjem rettsmiddel som har vært brukt i år er å binde en snor rundt bunnen av huden tag å begrense blodstrømmen. Huden tag vil ofte slå mørk eller sort og faller av etter noen dager. Enkeltpersoner oppfordres til å sjekke med sin lege før du prøver hjem rettsmidler for hud tag fjerning.

Farene

Eventuelle nye eller endrede hud koder eller vekster bør vurderes av en lege eller hudlege for å finne bakenforliggende årsaker.

Dermisil Skin Tag fjerning

Skin tags kan være irriterende, men sjelden et medisinsk problem. Tradisjonelt å bli kvitt dem har alltid betydd lege eller hudlege kontor besøk. Ett selskap, Dermisil, prøver å endre dette med en helt naturlig løsning det hevder kan bli kvitt hud koder ved regelmessig bruk. Ingen resept. Ingen lege. Er det mulig?

Skin Tags

Skin tags er godartet hud vekster som kan bli funnet på halsen, ansikt, øyelokk, armer, kister, under bryster, armhulene og noen ganger på bena. Deres årsaken er ukjent, men de skjer som oftest til de eldre, gravide kvinner, de med diabetes type 2 og overvektige.

Mens hud-koder selv har ingen symptomer som forårsaker ubehag, kan deres plassering være et problem. Mange mennesker tilfeldigvis treffer hud koder når du barberer og hud koder kan bli irritert fra å gni mot klær.

Slik fjerner hud koder, leger tilbyr flere i-kontoret prosedyrer. Cryosurgery bruker flytende nitrogen til å fryse av hud koder. Kauterisering bruker annen temperatur ekstreme og brenner av hud koder. Ligering involvert kutte av blodtilførselen til huden tag til den dør og faller av. Eksisjon er kirurgisk fjerning av huden tag - som er gjort med litt lokalbedøvelse i legekontoret.

Dermisil

Dermisil er en merkevare av naturlige hud produkter som inkluderer produkter rettet mot vorter, skabb, herpes, impetigo, forkjølelsessår, helvetesild eksem, molluscum, arr, strekkmerker, spiker infeksjon, gjær infeksjon, jock kløe, fotsopp, ringorm, interne parasitter og immunsystem. Selskapet hevder sine behandlinger er helt naturlig og svært effektive.

Den eneste klinisk forskning på effekten av Dermisil er selskapets egen - som det innlegg på sin hjemmeside på Dermisil.com. Dette er det samme området hvor Dermisil selger sine produkter.

Skin Tag Produkt

Dermisil hevder at regelmessig lokal applikasjon av sin hud tag produktet vil føre til hud-koder for å tørke opp og flasse bort. Mens Dermisil ikke forklare eksakt teori eller vitenskap bak produktet, sier de viktigste ingrediensene er alfa-terpinen (et utdrag av tea tree olje), melaleuca alternifolia (tea tree olje), thuja occidentalis (felles eviggrønn busk), og Ricinus communis (den castorbean).

Purdue University Center for nye avlinger og planter Produksjonslister castorbean og lakserolje som en naturlig toksin stand til å drepe små dyr og selv folk i riktige mengder. Dette kan være hva som hjelper drepe huden tag vev. Imidlertid er det ingen forklaring eller spesifikk bevis for dette fra produsent.

Skin Tags Vs. Vorter på kjønnsorganene

Hud koder og vorter er to hudsykdommer som kan utvikle seg i regionen i kjønnsorganene. Begge har utpreget separate årsaker, selv om (avhengig av alvorlighetsgraden) de typer behandlinger kan være lignende.

Definisjon

En hud tag er en godartet vekst av hud som vanligvis forekommer i områder av huden med overdreven folder. Genital warts er en seksuelt overførbar sykdom forårsaket av humant papillomavirus.

Utseende

En hud tag er en vekst på huden som kan være i overkant av en halv tomme lang og er vanligvis fargen på huden. En genital vorte er rett og slett en vorte i genital regionen, og er vanligvis flat og fargen på kjøttet. De kan ofte forekommer i grupper.

Prevalens

En hud tag kan utvikle seg på noen, mann eller kvinne, og i alle aldre. Ifølge Medline Plus, de er mest vanlig hos overvektige personer. Ifølge Mayo Clinic, genital warts utvikle seg i to tredjedeler av personer som har noen form for seksuell kontakt med en partner som er smittet. Det kan påvirke både menn og kvinner og i alle aldre.

Andre symptomer

Skin tags har vanligvis ikke flere symptomer, selv om de kan bli smertefull eller ubehagelig hvis gjentatte ganger gnidd mot. Kjønnsvorter kan klø eller ubehagelig, og til tider kan føre til blødning under samleie.

Behandling

Behandling av hud koder og kjønnsvorter kan oppnås gjennom en kirurgisk prosedyre som kalles kryoterapi, som innebærer å fryse dem av; og elektrokirurgi, som innebærer å brenne dem av. Hud koder, men kan også behandles ved å binde bunnen av med et stykke floss og stoppe blodstrømmen, forårsaker det å dø og falle av.

Hvordan stoppe Skin Tags

Skin tags, også kalt acrochordons, er små godartede vekster som oppstår i omtrent halvparten av befolkningen. Selv ufarlig, kan de bli irritert av klær eller hud gnisser mot dem, og de kan betraktes som skjemmende når de vises på ansiktet, halsen, under armene og andre områder av kroppen. Skin tags kan fjernes på en sikker måte med minimal arrdannelse, og tilbakefall kan forhindres. Både medisinsk og hjem rettsmidler er tilgjengelige for å stoppe hud koder.

Bruksanvisning

Medisinske behandlinger

•  Ta kontakt med din hudlege eller fastlegen. Sørg for at en mer alvorlig problemet ikke eksisterer. Andre hudsykdommer kan forveksles med hud koder, inkludert føflekker, vorter og hudkreftlesjoner. Skin tags kan også signalisere en underliggende endokrine eller hormonforstyrrelse.

Frys dem av. Kryokirurgi, som innebærer påføring av flytende nitrogen til huden tag, er en metode for fjerning. Som frostskader, anvendelsen av ekstrem kulde ødelegger vev bestående huden tag, og det faller av en kort tid senere. Huden kan bli misfarget etter inngrepet.

cauterize dem. Som med ekstrem kulde, vil ekstrem varme også skade vevet i huden tag og kutte av blodtilførselen til det, slik at veksten til å dø og falle av. Igjen, kan huden misfarging forekomme.

Ta dem kirurgisk. Mindre hud koder kan klippet av med kirurgiske saks, og større de kan bli tatt ut. Som en hvilken som helst kirurgisk prosedyre, blir sterile instrumenter og dressinger brukes til å forhindre infeksjon og skade på omgivende vev.

Hjem Rettsmidler

Skjær av blodtilførselen. Knyt et stykke tråd eller tanntråd tett rundt bunnen av huden tag, noe som vil føre til at det å dø og falle av etter flere dager. Denne metoden kan være smertefullt og ikke anbefales av medisinske fagfolk.

Klem dem av. Mindre hud koder kan fjernes med klippere eller saks etter at basen er bundet av med tråd eller tanntråd. Risiko for infeksjon og arrdannelse gjør følge denne prosedyren, så instrumenter skal være skarp og sterilisert med alkohol eller et annet desinfeksjonsmiddel. Såret bør behandles med antiseptisk etterpå for å drepe bakterier og fremme helbredelse.

Bruk bloodroot lim. Påfør til vekst og dekk med en bandasje, gjenta for 3 dager. Hydrogenperoksid bør brukes før hver ny anvendelse av bloodroot. Dette forårsaker betennelse i bunnen av veksten, skade på stilken av huden festet til den slik at den faller av, og etterlater lite arrdannelse bak. Fordi bloodroot forårsaker en slik ekstrem betennelse i vevet, vær forsiktig når du bruker det for å unngå å skade omkringliggende hud.

Påfør kommersielle aktuelle behandlinger. Over-the-counter produkter er tilgjengelige for å behandle hud koder, selv om Food and Drug Administration ikke har vurdert påstander om at de arbeider. En salve eller krem ​​brukes direkte på huden tag, som forsvinner i løpet av få uker. Hvis du velger å gå denne ruten, fjerner det med legen din først. Noen metoder, for eksempel vortefjerner, kan brenne eller skade omliggende vev. Brukes med forsiktighet.

Tips og advarsler

  • Effekt og sikkerhet av hjemme rettsmidler kan variere. Risikoer inkluderer infeksjon, arrdannelse og skade på omliggende vev. Du bør konsultere legen din før du prøver noen av disse metodene.

Hvordan Trygg fjerning Skin Tags

Skin tags er en skjemmende og noen ganger smertefull tilstand som resulterer ofte når stoff eller hud gnir konstant mot huden på steder som nakke, lår og underarmer. I de fleste tilfeller, hud koder er harmløse, men de kan være skjemmende, og skaper en følelse av selvbevissthet når de dukker opp på steder alle kan se. Trygg fjerning av hud koder er en enkel oppgave som kan vanligvis utføres i den komforten av ditt hjem.

Bruksanvisning

Freeze hud koder med en over-the-counter vorte frysebehandling. Følge instruksjonene på behandlingen, hold tuppen av frysing wand på hud koder i 20 sekunder. Huden tag vil skrumpe og falle av i løpet av de neste syv dagene eller deromkring.

Påfør et lag med klar neglelakk på huden tag to ganger daglig for å tørke ut tag og oppmuntre den til å falle av. Denne metoden kan ta opptil to uker, med deg gjenta programmet daglig til du ser resultater.

isen huden tag og deretter vikle et stramt lag av tråden rundt bunnen av koden. Sterilisere et sett med spiker clippers ved å dyppe dem i isopropylalkohol. Trekk huden tag bort fra huden og klippet det rent langs bunnen for å unngå arrdannelse og gjenvekst.

Wrap hud koder stramme med tråden for å kutte av sirkulasjon. Dette vil føre til at huden tag til å falle av på egen hånd i to til tre dager.

Sjekk inn naturlige behandlinger som inneholder eteriske oljer som bidrar trekke huden tag ut fra røttene, healing huden uten arrdannelse etter at de frafalt.

Ta kontakt med legen din for elektrolyse og fryseteknikker som kan gjøres rett i hennes kontor. Dette er spesielt viktig i tilfeller av store hud koder, som kan blø voldsomt hvis kutte hjemme.

Tips og advarsler

  • Det er viktig at du har legen din minst se på hud koder før du unner dem å sørge for at de ikke er føflekker eller andre maligne vekster som kan føre til farlige konsekvenser hvis feil fjernet.

Hvordan er Skin Tags Fjernet?

Beskrivelse

Skin tags er utvekster på huden. De sjelden forårsaker symptomer og blir vanligvis fjernet av kosmetiske årsaker eller fordi de blir irritert fra å bli fanget på klær eller smykker. Skin tags er nesten alltid godartet (noncancerous). Hvis det er bestemt at en hud tag bør fjernes, har en hudlege en rekke måter for å fortsette.

Fryse eller brenne

En oppløsning av flytende nitrogen kan brukes til å fryse huden tag. Etter det har helt frosset, vil det falle av på egen hånd. Brenning er et annet alternativ. Utnytte elektro kauterisering, er strøm som brukes på koden for å eliminere blødning mens et blad skjærer gjennom det.

Kirurgisk

Større hud koder er ofte kirurgisk fjernet. Selv om narkose ikke er nødvendig, er en lokal vanligvis gitt gjennom en injeksjon eller topisk krem ​​som lidokain brukes til nummen huden. Legen vil da gjøre et snitt rundt huden tag og kutte det ut.

Postoperativ

Det er vanligvis ikke nødvendig å biopsi hud koder med mindre veksten er uvanlig i form eller størrelse, eller hvis du blør. Etter at huden merkelappen er fjernet, må det område som skal holdes rent, og en aktuell antibiotika (som neosporin) blir påført, vanligvis daglig. Masker er sjelden nødvendig etter fjerning av hud koder.

Skin Tags på mennesker

Skin tags er vekster som vanligvis vises på armhulene, underekstremiteter, øyelokk, kjønnsorganer og andre deler av kroppen som inneholder folder. Selv om de er mulig å behandle disse vekster er ikke skadelig for folks helse.

Årsaker

Hud vekster ofte skyldes huden gnaging med annen hud eller klær. Noen ganger ubalanser av visse hormoner i kroppen, som for eksempel insulin, kan forårsake hud koder, ifølge en artikkel av Peter Crosta for Medical News Today.

Risikofaktorer

Personer som er over 60 år gammel, overvektig eller gravide har en økt risiko for å utvikle hud koder. Personer som bruker steroider eller har humant papillomavirus, akromegali, Crohns sykdom og / eller diabetes har en økt risiko for å få hud koder.

Symptomer

Skin tags er hevet hud formasjoner, forbundet med en stilk, som kan ha en glatt eller humpete tekstur og en hudfarget eller brun utseende. Noen ganger er disse vekster dannes i grupper, og de kan blø hvis du klippe dem mens barbering.

Diagnose

Vanligvis, leger bruker en fysisk undersøkelse og medisinsk historie for å diagnostisere hud koder.

Behandling

Selv om huden koder ikke trenger å bli fjernet, er det mulig å få dem fjernet kirurgisk. En lege bruker flytende nitrogen for å fjerne hud koder for kryoterapi. Kauterisering er en prosedyre der en lege bruker en enhet med en elektrisk strøm til å brenne huden vekster.

Hva er Skin Tags & Hvordan kan en person bli kvitt dem?

Mange mennesker får hud koder på ulike tidspunkt i livet sitt. Disse godartede svulster er vanligvis liten og er helt ufarlig; men de kan bli irritert eller skjemmende. I disse tilfeller er ønskelig å fjerne. Hud tag fjerning er en enkel prosedyre og kan gjøres av en lege eller hjemme.

Definisjon og beskrivelse av Skin Tags

Skin tags er små hudkreft. De er i utgangspunktet små biter av huden som stikker på en liten stengel. Disse biter av huden er lei av en blodtilførsel som beveger seg opp stilken. Skin tags er vanligvis glatt, selv om de kan være rynkete, og som oftest er samme farge som huden rundt eller noe mørkere. Skin tags likne vorter eller føflekker, bortsett fra at de skiller seg ut lengre fra huden. Skin tags også er kjent som acrochordons, fibroepithelial polypper og myke fibromas. Disse navnene kan høres skremmende, men hud koder er ingen grunn til alarm.

Der de oppstår

Skin tags kan oppstå hvor som helst, men de vanligvis finnes der huden gnir mot andre hud eller kommer i jevnlig kontakt med klær eller smykker. Av denne grunn, de er mest sannsynlig i hudfolder, som for eksempel på øyelokkene, under brystene, i lysken og i armhulene. De er også svært vanlig på halsen, hvor huden kontakter skjortekrager og / eller halskjeder.

Prognose

Skin tags er godartede og er ikke knyttet til hudkreft. Hvis du har en hud tag fjernet av legen din, han vil sannsynligvis ikke engang sende tag seg å være vevsprøve, med mindre det er spesielt stor eller presenterer uvanlige funksjoner. I så fall kan det hende at veksten ikke faktisk være en hud tag i det hele tatt, men noe annerledes, som for eksempel en molo eller en annen type av tumor. Skin tags egentlig bare føre til problemer når de er store og i veien, eller når de blir irritert fra å bli gnidd eller trukket. Det er ingen bevis for at fjerning fører til mer hud koder til å vokse eller at irritert eller skadet hud koder slå kreft.

Behandling hos lege

Hvis du har en hud tag du vil skal fjernes, er det sannsynligvis best å ha legen din gjøre det, eller i det minste konsultere legen din før du gjør det selv. En hudlege effektivt og raskt kan fjerne en hud tag ved å fryse den av, cauterizing det eller snipping den av med saks. Hvis huden din tag er stor eller er omgitt av en masse andre sensitive hud koder, er fjerning av en lege best, som legen din kan gi deg lokalbedøvelse. Vanligvis er imidlertid anestesi ikke nødvendig, som er rask fjerning; det gjør vondt i et sekund eller to, og så er det over.

Hjem Behandlinger

Det er mulig å fjerne en hud tag av deg selv, men dette kan være smertefullt, og hud koder har en tendens til å blø (noen ganger ganske mye). Hvis du er forberedt på å påføre litt smerte på deg selv og ikke tankene synet av blod, du bare kan klipp av en liten hud tag med spiker clippers eller liten saks. Det er en god idé å gni saks eller spiker clippers med alkohol eller peroxide først, for å hindre smitte. En mindre smertefull, men mer tidkrevende metode er å knyte en liten hyssing eller tanntråd tett rundt bunnen av stilken av huden tag. Dette vil kutte av blodtilførselen til huden tag, og innen et par dager vil det bli svart og falle av. Det er også kommersielle hud tag fjerning tilgjengelig, vanligvis i form av aktuell kremer eller gjør-det-selv cryosurgery kits. Disse ligner til over-the-counter vorte fjernere.

Slik fjerner Skin Tags med duct tape

Slik fjerner Skin Tags med duct tape


Skin tags er et vanlig problem for mange mennesker. De danner ofte i områder hvor huden bretter, for eksempel i nærheten av øynene eller rundt armhulen. Skin tags er vanligvis ufarlige godartede svulster som kan bli opphisset av klær eller smykker gni mot dem. Med litt tålmodighet, kan du fjerne hud koder ved å dekke dem med duct tape. Du kan snart vise huden din og ikke vær flau.

Bruksanvisning

•  Skjær duct tape i små firkanter ved hjelp av saks. Den nøyaktige størrelsen på duct tape rutene vil variere på grunn av størrelsen på hud koder, men du må dekke huden tag helt. Dekker også 1/4 tomme av huden hele veien rundt koden.

Skrell duct tape ut av huden din sakte når det blir løs. Ikke rive tapen av raskt, eller du vil blø. Tapen bør løsne på huden 1 til 2 dager etter påføring.

Undersøk båndet for å se om huden lappen er festet til båndet. Hvis ikke, bruker du et nytt stykke duct tape til huden tag. Sakte skrelle båndet ut av huden når den blir løs, 1 til 2 dager senere.

Dekk området med en bandasje for en dag for å beskytte huden etter at du har fjernet huden tag. Området kan være sår etter 1 til 2 dager, men det bør ikke blø eller slam.

Tips og advarsler

  • Kontakte lege dersom huden tag ikke går av eller blir rød, hoven, oser eller blør.

Naturlige måter å bli kvitt Skin Tags

Skin tags er godartet og noen ganger stygge kjøttfulle utvekster på huden at de fleste alle opplever på et eller annet tidspunkt i livet. De kan vanligvis finnes på halsen, øyelokk og under armene, men de kan dukke opp nær sagt hvor som helst på kroppen. I mange tilfeller kan huden kodene fjernes uten et besøk til hudlege. Her er noen enkle teknikker som kan brukes hjemme for å bli kvitt dette irriterende, overflødig hud.

Klipp dem av

Klippe en hud tag bort fra sunn hud er den mest populære formen for fjerning. Bruk en saks eller spiker clippers som har blitt sterilisert med alkohol. Bare klipp overflødig hud bort på basen. Hvis koden er spesielt tykk, kan det være noen blødning. Vær forsiktig så du ikke å punktere sunn hud. Når du er ferdig å fjerne taggen, gni litt alkohol over det berørte området og bruke en antibiotisk salve. Det kan være en stikkende følelse i starten, men det bør forsvinne i løpet av få sekunder.

Hvis du ikke orker tanken på å kutte av huden, knytte et stykke floss eller streng tett rundt bunnen av huden tag. Holde dette på for et par dager vil kutte av blodtilførselen til koden. Etter hvert vil det visne bort og forsvinne.

Aktuelle programmer

Påfør en bomullsdott dynket med eple cider eddik på huden tag i ett minutt minst tre ganger om dagen i fem dager. Brikken vil skrumpe inn og forsvinne. Vask hendene etter hvert program, og ikke bruke denne metoden hvis huden tag ligger i nærheten av øynene.

Et annet alternativ er å blande sammen noen lakserolje og natron for å danne en tykk pasta. Bruk den til den berørte huden for samme tidsrom som eple cider eddik for å oppnå samme resultat.

Industriell-ige oppløsninger

Det finnes noen metoder som ikke er naturlig, og er litt mer alvorlig enn de nevnte, men virker raskt. Flytende nitrogen kan kjøpes på de fleste stoff butikker og brukes til å fjerne hud koder. Det er solgt som en vorte medisiner og bør ikke brukes mer enn en gang i uken. Hånddesinfeksjon er et annet element som kan finnes i de fleste stoff butikker og supermarkeder for huden tag fjerning. Sug en bomullsdott med desinfeksjonsmiddel, bruke den til huden tag, og legger inn en selvklebende bandasje over det. Hold den der i én til to dager, og taggen skal falle av.

Se legen din

Hvis du har en stor eller tykk hud tag eller har flere av dem, er det best å ha en lege fjerne dem profesjonelt. En elektrisk nål vil trolig bli brukt til å eliminere dem raskt og trygt.