Digidexo.com

Hjem rettsmidler for en Mann Enhancer

For naturlig mannlige ekstrautstyr, bør du vurdere å bruke urter og kosttilskudd. I tillegg kan kosthold og livsstil endringer bedre sædkvalitet, seksualdrift og impotens. Hvis du er en av de 20 millioner mennesker som lider av seksuell dysfunksjon, prøve noen enkle, at-home rettsmidler for naturlig mannlige ekstrautstyr.

Urter til Try

Enkelte urter kan bidra til å øke sexlysten, forbedre erektil dysfunksjon og øke sperm teller. Prøv ginseng, som er aktet i Kina for en rekke årsaker. James Balch og Mark Stengler, forfatterne av "Resept for Natural Cures", sier at ginseng kan forbedre libido og seksuell funksjon hos menn. Ta 120 mg to ganger daglig. For å bedre blodgjennomstrømningen, prøv gingko biloba. Ta 100 mg 2-3 ganger om dagen. Til slutt, prøv den søramerikanske urten potens tre. Balch og Stengler si at studier har vist at denne urten øker seksuell lyst og selv bidrar med impotens. Ta 500 mg tre ganger daglig.

Kosttilskudd

Sammen med urter, kan andre kosttilskudd hjelpe med naturlige mannlige ekstrautstyr. Marilyn Shannon, forfatter av "Fertility, Cycles og ernæring," anbefaler å ta sink, som det er nødvendig for riktig syntese av testosteron av testiklene. I tillegg sier Shannon at selv en mild sinkmangel kan føre til en lav sædkvalitet. Ta 50 mg sink daglig. For å forbedre mannlig kjertel funksjon, Shannon sier også til å legge til essensielle fettsyrer i kostholdet ditt. Som et spørsmål om faktum, menn har et høyere behov enn kvinner for disse fett. Ta linfrø olje kapsler eller en spiseskje på linfrøolje daglig. Du kan også finne disse fettsyrene i safflower eller soyaolje. For å hjelpe med testosteron sekresjon, sørg for at du får nok vitamin B, pantotensyre, biotin og folsyre. Mangler i disse vitaminene kan føre til skade på testiklene, sier Shannon.

Diet endringer

I tillegg til urter og kosttilskudd som kan bidra til generell mannlig helse, sørg for at du spiser en diett full av high-fiber matvarer. Finn fiber i rå frukt og grønnsaker, epler, hele korn og havre. Unngå mat som inneholder store mengder mettet, hydrogenert eller delvis hydrogenert fett. Bach og Stengler hevder at disse fett kan føre til sirkulasjonsproblemer, noe som kan redusere blodtilførselen til kjønnsorganene. I tillegg til å øke libido, spise brønnkarse blader, sesamfrø og bee pollen. Prøv å spise en av disse en gang om dagen.