Digidexo.com

dysenteri antibiotika

Dysenteri Årsaker og symptomer

Dysenteri er den medisinske termen for smittsomme blodig diaré. Denne tilstanden er mer vanlig i utviklingsland som har dårlige sanitærforhold. Hvis venstre ubehandlet, kan dysenteri være dødelig.

Amøbedysenteri

Amøbedysenteri er forårsaket av parasitten Entamoeba histolytica. Amøbisk dysenteri er mindre enn dødelig bakterietypen og har en tendens til å bli isolert til individer.

Basillær Dysenteri

Basillær dysenteri er forårsaket av bakterier, inkludert salmonella og Shigella. Basillær dysenteri er mye farligere enn amøbisk variasjon på grunn av sin evne til å spre seg gjennom hele befolkningen.

Sammentrekning

Folk får dysenteri ved å drikke vann som er forurenset av menneskelig avføring. Frukt og grønnsaker vaskes eller vokst med forurenset vann også kan forårsake infeksjon.

Symptomer

Foruten blodig diaré, folk med dysenteri også lider av magesmerter, frysninger, feber og vekttap. Folk vil basillær dysenteri vil også ha slim blandet med avføring.

Behandling

Det er viktig å rehydrere folk med dysenteri siden væsketap via blodig diaré kan være ekstreme. For bakteriell dysenteri, antibiotika er ofte brukt. Amøbedysenteri er behandlet med antimikrobielle stoffer som Flagyl, ofte brukt i kombinasjon med et annet medikament som diloxanide furoate å drepe parasitten.

Dysenteri Treatment

Dysenteri er forårsaket av en infeksjon i tarmen. Det er to typer av infeksjoner. Man er forårsaket av bakterier, og den andre er forårsaket av amøber eller protozoer (encellede organismer). Denne infeksjonen fører til alvorlig diaré, som kan føre til ubehag for pasienten og komplikasjoner som dehydrering og død.

Dysenteri Behandling for Basillær Dysenteri

Når dysenteri er forårsaket av bakterier, er det spredt fra person til person gjennom kontakt eller forurensede forbruksvarer. Når du er i et område med dårlige sanitære forhold, er din mottakelighet høyere. Du vil begynne å merke symptomer 05:59 dager etter at du er smittet. Symptomer innbefatter, men er ikke begrenset til, abdominal smerte, kvalme, diaré, blod i avføringen og feber.

Noen ganger, hvis igjen å gå sin gang, vil denne tilstanden forsvinne av seg selv. Leger har også behandle denne type av dysenteri med hell ved bruk av antibiotika, vanligvis 10 dager. Det er siste motvilje mot å umiddelbart starte antibiotikabehandling fordi bakteriene er raskt å utvikle resistens mot narkotika. De vanligste antibiotika foreskrevet er Ciprofloxacin og Loperamid.

Ved behandling av en pasient med basillær dysenteri, dehydrering av pasienten er en risiko, men kan forhindres med utskifting av væsker. Sportsdrikker er stor for dette fordi de inneholder elektrolytter, trenger essensielle salter kroppen å holde seg riktig hydrert. Hvis sportsdrikke ikke er tilgjengelige, bland en sukker-pakke og / eller en klype salt med et glass vann. Hvis du reiser i utlandet, vil en lokal lege være godt kjent med tilstanden og kan foreskrive en urte behandling. Pasienten bør komme innen en uke til 10 dager.

Dysenteri Behandling for amøbedysenteri

Denne type av dysenteri, som tidligere nevnt, er forårsaket av amøber og protozoer. De er levende vesener og derfor er parasitter. Når du er inne kroppen din de forårsake sårdannelse - skader i tarmen - og kan også spre seg til leveren, testiklene, lungene og hjernen. Spredningen av denne type dysenteri er gjennom inntak av forurenset mat, vann eller avføring. Symptomene kan utvikle dager etter infeksjon, men noen ganger symptomer kan ta år å manifestere seg. Du kan merke at du har dårlig fordøyelse, vekttap, anemi og diaré.

En lege vil ofte foreskrive metronidazol eller tinadazole for en lengre periode. Ifølge en artikkel av Kai Tullin, GP, på netdoctor.com, kan reisende som har disse stoffene i deres førstehjelpsskrin behandle seg selv ved å ta to, 400 mg tabletter, tre ganger om dagen i fem dager. "Noen parasitter er narkotika resistent og vanskelig å behandle. Hvis dette skjer med deg, alternative behandlinger, for eksempel de som finnes i kinesisk medisin, kan være nyttig.

Dysenteri Fakta

Dysenteri Fakta


Folkemunne kalt løper, trots eller Montezuma hevn, er dysenteri faktisk ikke noe å le. I alle fall er det ubehagelig, forårsaker smertefulle magekramper og hyppig diaré med slim og blod. Men tarminfeksjon kan også være livstruende hvis alvorlig dehydrering oppstår.

Symptomer

Typiske symptomer på dysenteri inkluderer intestinal kramper og hyppige løs avføring, som ofte inneholder blod, puss eller slim. Mange som pådrar seg infeksjonen også erfaring hodepine, oppkast, frysninger og plutselig høy feber.

Årsaker

Dysenteri kan være forårsaket av bakterier, parasitter og virus. Når menneskelig avføring inn i nærings eller vannforsyning på grunn av dårlig hygiene eller sanitær, sprer smitte raskt.

De vanligste typene

Amøbedysenteri utvikles når cyster av en liten parasitt inn i kroppen i form av forurenset mat eller vann eller ved kontakt med avføring. Basillær dysenteri, også kjent som Shigella, er en bakteriell infeksjon ofte overføres av fluer fra infisert avføring til mat.

Diagnose og behandling

Dysenteri er vanligvis diagnostisert ved mikroskopisk undersøkelse av avføringsprøver. Leger kan foreskrive bestemte antibiotika for å behandle infeksjonen. Siden dysenteri kan føre til livstruende dehydrering, er det viktig å ta i så mye væske som mulig.

Forebygging

Nøye håndvask etter toalettbesøk og riktig disponering av kloakk kan hindre spredning av dysenteri. Noen mennesker er bærere av infeksjonen og er i stand til å smitte andre, men viser ingen symptomer selv. Å gjøre god hygiene en vane er lurt, siden ingen kan noensinne være sikker på at han ikke ble utsatt for dysenteri.

Om Dysenteri

Smittsomme, blodig diaré er medisinsk referert til som dysenteri. Dehydrering og elektrolyttforstyrrelser kan oppstå som følge av dysenteri og kan være livstruende hvis venstre ubehandlet. Dysenteri forårsaker dødsfall meste i den tredje verden hvor medisinsk behandling kan begrenses. Dysenteri er sjelden forårsaket av en parasitt; oftest, bakterier er å klandre.

Fakta

Når dysenteri er forårsaket av en bakterie, er det referert til som smitteførende dysenteri eller shigellose. Når en amøbe er årsaken, kalles det amøbedysenteri eller intestinal amebiasis. Bakterier som forårsaker dysenteri inkluderer salmonella, E. coli, Campylobacter og Shigella. Amøbedysenteri er forårsaket av en parasitt som kalles Entamoeba histolytica. Diagnosen er ofte gjort gjennom en avføringsprøve.

Infeksjon

Å spise mat eller drikkevann forurenset med bakterier som salmonella kan føre til dysenteri. Infeksjonen kan også spre seg fra kontakt med avføring fra en smittet person. Bakterier kan overføres fra person til person ved å ha sex som inkluderer anal kontakt. Risikoer inkluderer reiser til land med dårlige sanitære forhold og bor i gol forhold, for eksempel fengsler.

Symptomer

Amøbedysenteri symptomene vanligvis starter to til fire uker etter eksponering. Basillær dysenteri symptomene vanligvis vises innen tre dager etter eksponering. Symptomer på begge typer dysenteri inkluderer hyppig, blodig, løs avføring og magekramper. Avføringen kan også inneholde puss. Feber, kan frysninger og tretthet forekommer også. Noen mennesker har også kvalme, oppkast og hodepine. Komplikasjoner av dysenteri inkluderer dehydrering, anemi fra blodtap og, sjelden, lever abscess.

Behandlinger

Ulike medisiner brukes til å behandle dysenteri avhengig av om det er forårsaket av en amøbe eller en bakterie. Antibiotika som azitromycin blir brukt til å behandle dysenteri forårsaket av bakterier. Ytterligere behandling kan være nødvendig for å erstatte tapt væske. Vann eller muntlig rehydreringsvæsker skal konsumeres ofte. I tilfeller med alvorlig diaré, der dehydrering har skjedd, kan intravenøs væske må administreres av helsepersonell. Meieriprodukter kan øke diaré og bør unngås inntil symptomene bedres.

Forebygging

For å hindre dysenteri mens du reiser til land med dårlige sanitærforhold, drikker bare flaskevann eller vann som er kokt. Bruke flaskevann eller kokt vann å pusse tennene. Ikke bruk is i drikker med mindre det ble gjort fra flasker eller renset vann. Ikke spis eller drikk upasteurisert melkeprodukter, som melk og ost. Ikke spis rå grønnsaker i land med høy forekomst av dysenteri.

Dysenteri Disease

Dysenteri er en bakteriell sykdom der stammer av bakterien shigella forårsake en infeksjon i tarmen. Det er spredt gjennom forurenset mat og vann, og kan også spres fra person-til-person-kontakt, samt i form av menneskelig avføring.

Symptomer

Symptomer på dysenteri regel i løpet av noen få dager etter smitte, og inkluderer fordøyelsesproblemer som magesmerter, oppkast, kvalme og alvorlig diaré som kan være ledsaget av blod. Hvis symptomene blir alvorlige og ubehandlet, kan kritiske nivåer av dehydrering føre til døden.

Risiko

Det er en risiko for dysenteri i alle deler av verden. Områdene som er mest utsatt er de som finnes under forhold med spesielt dårlige sanitærforhold, og inkluderer fylte områdene hvor sanitær vanskeliggjøres, for eksempel skoler eller tilfluktsrom.

Behandling

Å bekjempe infeksjonen, hvile og væske forbruk er som regel tilstrekkelig til symptomene forsvinner helt. Under ekstreme tilfeller, sykehusinnleggelse og / eller antibiotika kan anvendes. Fordi dysenteri er ekstremt smittsomt, infiserte individer bør ikke gå inn igjen i fellesskapet i minst to dager etter at symptomene har helt ryddet.

Forebygging

Fordi sykdommen trives i områder med dårlige sanitærforhold, er de beste forebyggende tiltak renslighet; Vask hendene før du tilbereder mat og etter toalettbesøk. Hvis du vet at du er i et område hvor tilfeller har blitt rapportert, unngå å dele hygieniske produkter som håndklær og tannbørster.

Historisk Note

Dysenteri var et vanlig problem under første verdenskrig, da soldatene levde i dårlige sanitære forhold og latriner ble ikke ordentlig isolert fra vann og mat kilder. På grunn av høye nivåer av forurensning og manglende evne til å behandle alvorlige dehydrering ble det rapportert et antall dødstilfeller.

Hva er årsakene til Basillær Dysenteri?

Basillær dysenteri er et symptom på shigellose, en infeksjon forårsaket av Shigella bakterier. Denne infeksjonen forårsaker tarmbetennelse som fører til diaré, som kan variere fra mindre til alvorlig og kan være livstruende hvis pasienten ikke holde deg hydrert. Lidelsen er vanlig over hele verden, spesielt hos barn.

Primære årsaken

Basillær dysenteri utbrudd er mest vanlig på steder med dårlige sanitærforhold og mangel på riktig avløpshåndtering. Det er først og fremst forårsaket av vann forurenset med avløpsvann med Shigella bakterier. Selv om mennesker ikke drikker dette vannet kan det bli brukt for å vanne avlinger og skyll mat.

Sykdom Spread

Shigella bakterier kan spres med fluer og smittede mennesker som ikke hendene etter å gå på do eller skifte bleier, eller ved å spise forurenset mat eller bading i forurenset vann.

Betraktninger

I USA og andre utviklede land, barn er mest sannsynlig å skaffe og spre smitteførende dysenteri. De har en tendens til å ha dårlig personlig hygiene og ofte er i nær kontakt med mange andre barn. I disse landene, smitteførende dysenteri vanligvis løser seg på egen hånd, men mer alvorlige tilfeller behandles med antibiotika, sammen med væske og elektrolytterstatning.

Prevalens

Ca 600.000 mennesker dør av sykdommen på verdensbasis hvert år, ifølge Aetna InteliHealth. De fleste dødsfallene skjer i utviklingsland i barn under 5. Om 20.000 tilfeller er rapportert i USA hvert år, men den faktiske forekomsten er anslått til å være mye høyere.

Forebygging

God hygiene er viktig for å hindre spredning av smitteførende dysenteri. Folk bør ofte vaske hendene med såpe og vann, spesielt etter å gå på do eller skifte bleier, og før matlaging. Barn også bør overvåkes for håndvask.

Hvordan gjenopprette fra Dysenteri

Hvordan gjenopprette fra Dysenteri


Dysenteri er et begrep som brukes for å beskrive betennelse i tykktarmen forårsaket av en infeksjon. Dysenteri fører til abdominal smerte, oppkast, feber og alvorlig diaré, som kan inneholde blod og slim. Den vanligste bakteriell infeksjon føre til symptomer på dysenteri kalles Shigella. Tilstanden blir ofte referert til som shigellose. Andre eksempler du kanskje har hørt om har salmonella og kolera. Recovery skal ta mellom to og fire uker.

Hvordan gjenopprette fra Dysenteri

Se legen din og få en nøyaktig diagnose av hva som forårsaker dine symptomer på overdreven diaré.

Drikk rikelig med væske. Avhengig av hvor alvorlig tilstanden er, kan du bli pålagt å bli på sykehuset og motta rehydrering intravenøst. Hvis du blir sendt hjem fra legen, kan du bli gitt rehydrering salter for å ta muntlig. Rehydrering salter er mer effektive enn vann alene på å erstatte tapt væske, så følg rådene til legen din og ta dem som anvist. Få nok hvile. Ikke gå på jobb eller skole, og minimere kontakt med andre mennesker for å unngå å smitte dem.

Følg legens retninger angående medisiner. Antibiotika kan være foreskrevet for å drepe bakterier som forårsaker dine dysenteri symptomer.

Praksis god personlig hygiene. Dysentry kan overføres ved eksponering for avføring. Vask alltid hendene grundig med såpe etter å gå på do. Også vaske dem før du berører noe mat.

Botemidler for Dysenteri

Enten det manifesterer seg med mye oppkast eller passasje av avføring eller drenering av kroppsvæsker, er dysenteri forårsaket av visse parasitter som kommer inn i kroppen og fôr på friskt vev i fordøyelseskanalen, som påvirker pasientens helse. De beste behandlingene for dysenteri ville innebære rensing kroppen av de sykdomsfremkallende bakterier og andre urene stoffer.

Kosten behandlinger

Drikk bare melk eller appelsinjuice for første halvdel av uken, ta så mye varmt vann klyster som du tåler. Etter disse første tre eller fire dager, kan du begynne å ta litt ris; vanlig curd; frisk frukt som er moden, som granateple, bael, banan; og oransje sammen med melk. For neste progresjon i fast føde, har litt honning og lunkent vann på begynnelsen av dagen, og fullkornsprodukter som tortillas og roti for middagsmåltidet. Ha lime juice, gulrot juice, vann av anbudet kokos hele dagen. Til middag sørg for å ha friske grønnsaker, supper og spirer. Husk å unngå komplekse matvarer som kjøtt, koffeinholdige drikker som kaffe og te, sukker, mel og raffinerte kornprodukter og stekt snacks.

Enhver frukt rik på riboflavin som bael frukt, som også er en mild snerpende, viser seg effektive komponenter for behandling av kronisk eller akutt dysenteri. Ifølge tid-testet folk rettsmidler, kan bael papirmasse og jaggery tas tre ganger hver dag for en avkjølende effekt på magen. En vann blanding av massen av brann-stekt, umoden bael skjer for å være bra for kronisk dysenteri pasienter. En blanding av massen av samme frukt og lignende mengde tørr ginger har vært kjent for å være fordelaktig dersom det tas med kjernemelk. Ta et par sitroner, fjerne sine skreller og skjær i skiver. Væsken fra de kokte og anstrengt komponenter kunne bli konsumert et par ganger daglig i dysenteri lettelse. Granateple skall og melk, kokt slik at en tredjedel av melkefordamper, kan gjøres om til en blanding og forbrukes også. Tiny lakserolje doser som en emulsjon hjelp til å smøre og fjerne urenheter inne i fordøyelseskanalen, og dermed redusere belastende under passering av avføring. Som en del av den tradisjonelle herding av dysenteri, vil pasienten også dra nytte langsomt tygge på sukker og blader av koriander anlegget, og en blanding av små stykker løk og ostemasse blandet med like deler av unge blader av peepaltre.

Hjem Rettsmidler

Påfør et kjølig, fuktig pakke på magen i en time hver dag. I tilfelle magesmerter, gjelder varmt fomentation til mageområdet. For umiddelbar lindring og for langsiktige fordeler, øve riktige metodene for abdominal pust sammen med utførelsen av yoga Postures som shalabhasana, pawanmuktasana og shavasana.

Medisiner og narkotika

Amøbedysenteri kan kreve antibiotika, nitroimidazolderivat og diloxanide legemidler for riktig behandling. I ekstrem dehydrering og dysenteri, ville sykehusbehandling innebære administrering av intravenøse væsker og vismut subsalicylate.

Hvordan behandle Dysenteri

Dysenteri, som forårsaker blodig diaré, kommer i flere typer som er klassifisert av den smittsomme kilde. Amebic dystentery er forårsaket av noen type amøbe, vanligvis Entamoeba histolytica. Basillær dystentery er forårsaket av bakterier, vanligvis et medlem av Shigella slekten. Dysenteri kan være svært alvorlig og er generelt behandlet av medisinsk personell.

Hvordan behandle Dysenteri

•  Sørg for umiddelbar hydrering for alle med dysenteri. Dette bør bestå av oral hydratisering med vann og elektrolytter. Medisinsk personell kan forberede elektrolytt løsninger ved å blande rent vann med pakker av salt eller sukker i nødhjelpsoperasjoner.

Ta medisiner for amebic dysenteri. Medisinen for symptomatisk dysenteri hvor cystene er tilstede er vanligvis metronidazol med tinidazole. Disse stoffene kan ikke eliminere alle de cyster og bør følges opp med diloxanide furoate, iodoquinol eller paromomycin. Unn asymptomatisk amebic dysenteri kun i ikke-endemiske områder, eller hvis pasienten har AIDS. De anbefalte medisiner for asymptomatisk dysenteri inkluderer diloxanide furoate, iodoquinol og paromomycin.

Tenk kirurgi bare for alvorlige tilfeller av amebic dysenteri. En giftig megacolon kan kreve en total kolektomi og en lever abscess kan kreve kirurgisk drenering hvis det sprekker i hjerteposen.

Administrere støttende behandling for de fleste tilfeller av smitteførende dysenteri. Behandle en høy feber hos barn, men unngå narkotiske antidiarrheal medisiner på grunn av alvorlige bivirkninger av langvarig behandling med denne typen medisiner. Gi antibiotika for de fleste tilfeller av smitteførende dysenteri.

Rådfør deg med en ekspert i gastroenterologi eller infeksjonssykdommer hvis dysenteri er langvarig eller ikke svarer på antibiotika.

Typer Dysenteri

Dysenteri er en generell betegnelse for en fordøyelseskanal sykdom forårsaket av bakterier i systemet. Forskjellige bakterier kan danne forskjellige typer av dysenteri med forskjellige symptomer. Bakteriene kan erverves ved å spise eller drikke god infisert med bakterier, eller fra å passere mellom mennesker av blod, seksuell kontakt, genetikk eller spredning gjennom luften. Hvis du mistenker at du har noen form for dysenteri, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Amebic Dysenteri

Som navnet tilsier, er amebic dysenteri forårsaket av en amøbe i fordøyelsessystemet. Noen mennesker er rett og slett bærere av disse amøber, og kan ha noen uønskede symptomer i det hele tatt. Disse bærere kan oppleve en plutselig innsettende symptomer uten åpenbar årsak til endringen, eller symptomer kan bygge opp gradvis i løpet av årene.

Disse symptomene kan omfatte vekttap, fordøyelsesbesvær, blod i avføringen og anemi, som kan resultere i tretthet og svimmelhet.

Behandlinger for amebic dysenteri kan fokusere på symptomene i starten, inkludert over-the-counter antacids eller fordøyelses medisiner. Imidlertid behandling for selve sykdom kommer i form av antibiotika som er levert av en lege.

Basillær Dysenteri

Basillær dysenteri er også kjent som shigellose, fordi det er forårsaket av bakterier Shigella. Som amebic lidelse, kan noen mennesker bærer denne bakterien, og lider ingen symptomer; men de kan fremdeles passere bakteriene til andre.

Shigellose symptomer inkluderer høy feber, diaré og magekramper. I noen tilfeller kan diaré kan innbefatte blod, og den resulterende dehydrering av diaré kan føre til sykehusinnleggelse, spesielt hos unge barn og eldre. I alvorlige tilfeller hos barn yngre enn 2 år, kan høy feber og infeksjon forårsake anfall.

Som amøbedysenteri, antibiotika er den mest effektive behandlingen for shigellose.

Balantidial Dysenteri

Balantidial dysenteri er forårsaket av bakterier som kalles balantidium coli, som er ofte funnet i grise avføring. Denne tilstanden går også under navnet balantidiasis.

Symptomer på balantidiasis inkluderer feber, kvalme og oppkast, diaré, magesår og magesmerter og hevelse. Som de andre dysenteri forhold kan bærere være asymptomatiske.

Leger behandle denne tilstanden med antibiotika. På grunn av alvorlig dehydrering forårsaket av oppkast og diaré, kan pasienten også må gjennomgå rehydrering eller elektro erstatning.

Bruk av antibiotika Septra

Bruk av antibiotika Septra


Den antibiotiske Septra er en kombinasjon av to individuelle antibiotika - trimetoprim og sulfametoksazol. I USA er den tilgjengelig i både tabletter og flytende form, og kan noen ganger bli referert til av merkenavnene Bactrim og Sulfatrim. Dette raskt absorberende medisiner, brukes vanligvis ved andre antibiotika har vist seg å være ineffektive. For å forhindre pasienten fra å utvikle resistens, bør Septra bare tas når det er en sterk grunn til å tro at sykdommen er forårsaket av en bakteriell infeksjon.

Infeksjoner

Septra kan brukes til å behandle urinveisinfeksjoner forårsaket av en rekke spesifikke bakteriestammer, inkludert E. coli, Klebsiella, Morganella morganii og Proteus vulgaris. Men de fleste leger foretrekker å foreskrive en enkelt antibiotika for slike infeksjoner når det er mulig.

Mellomøret infeksjoner forårsaket av strep eller influensa virus trenger ofte å bli behandlet med Septra. Mens Septra er godkjent for behandling av ørebetennelse hos barn, som i 2010 er det ingen konkluderende studier om sikkerheten ved gjentatt Septra bruk hos barn under to år.

Luftveisproblemer

Leger foreskrive Septra for en rekke luftveisproblemer, inkludert kronisk bronkitt og visse typer lungebetennelse. Vanligvis er dette stoffet reservert for alvorlige, akutte tilfeller av bronkitt blant voksne som ikke har respondert godt mot andre antibiotika. I tilfeller av Pneumocystitis carinii pneumoni (PCP), er Septra kun forskrives hvis pasienten er immun-kompromittert. Det kan brukes til å hindre PCP i pasienter med kreft, AIDS eller senere transplantater.

Shigellose og reisediaré

Septra er også brukt til å behandle en tilstand som kalles shigellose, eller smitteførende dysenteri. Denne tilstanden er forårsaket av en bakteriell infeksjon som bosetter seg i slimhinnen i tarmen. Det er også brukt for travelerA € ™ s diaré på grunn av E. coli-bakterier.

Off-label bruk

Septra har en rekke off-label bruk, herunder behandling av toksoplasmose, bakteriell endokarditt, bein infeksjoner, chlamidial infeksjoner, kolera, kronisk bakteriell prostatitt, diabetisk fot infeksjon, listeria hjernehinnebetennelse, paratyphoid feber, kikhoste, bihulebetennelse, hudinfeksjoner, tyfoidfeber og Whippleâ € ™ s sykdom. Videre studier er nødvendig for å avgjøre om Septra er trygt for bruk hos spedbarn og gravide kvinner.

Antibiotika Effekt på p-piller

Antibiotika Effekt på p-piller


Noen kaller det en myte eller urban legende - at antibiotika kan redusere effekten av p-piller - og noen sier det er faktum. Her får vi til bunnen av tanken, og avgjøre hva slags virkning antibiotika har, hvis noen, på fødselskontroll.

Fakta

Ja! P-piller har en redusert effektiv rente da tatt med antibiotika, av to grunner. Antibiotika redusere mengden av østrogen i kroppen, mens piller inneholder østrogen og arbeid for å øke østrogennivåer for å være effektive. Du kan se hvor dette ville føre til et problem, som p-piller er østrogen ville bli vesentlig vasket bort av antibiotika. Antibiotika også forstyrre p-piller ved å holde tarmen fra reformere østrogen når den er blitt brutt ned i leveren som skal resirkuleres inn i kroppen. På denne måten er østrogennivået igjen redusert, noe som er det motsatte av hva p-piller er ment å gjøre.

Betydning

Med lavere østrogennivå i kroppen, er det mulig å ha en uønsket graviditet, til tross for å ta p-piller. Skaperne av p-piller, samt skaperne av antibiotika, sterkeste advare mot hvor antibiotika kan forstyrre p-piller.

Andre effekter

Annet enn uønsket graviditet, er det ingen andre interaksjoner mellom antibiotika og p-piller som er sannsynlig å ha en negativ effekt på kroppen. Men å ta mer enn ett medikament alltid innebærer muligheten for en slags forstyrrelser, så du bør alltid snakke med legen din og apotek om alle medisiner du tar.

Betraktninger

Hvis du har noen kroniske sykdommer som krever bruk av antibiotika på regelmessig basis, og deretter tar en p-pille er kanskje ikke den mest effektive måten for deg å forhindre graviditet. Sørg for at du snakker med legen din regelmessig om dine forhold og om dine muligheter for prevensjon. Det kan være en bedre løsning.

Prevensjons

Hvis du må ta en antibiotika mens du er på en p-pille, sørg for at du bruker en annen form for pålitelig prevensjon (for eksempel kondom eller sæddrepende middel) for den tiden du tar antibiotika og en uke eller så etterpå , for å være sikker på at du beskytter deg selv mot en uønsket graviditet.

Hva symptomene på Antibiotika kolitt?

Antibiotikum kolitt, også kjent som antibiotikaassosiert kolitt, er en tilstand i tykktarmen hvor de bakterier som finnes i tykktarmen lider av en ubalanse på grunn av inntak av et antibiotikum. I hver av oss, det er en grunnleggende symmetri av bakterier, både "gode" og "dårlig". De gode bakteriene holde antall dårlige bakterier i sjakk. Hvis en forstyrrelse oppstår i mengden av gode bakterier, kan den dårlige bakterier legge beslag på legemet, i dette tilfelle i tykktarmen. Når dette skjer, vil slimhinnen i tykktarmen lider en betennelse, forårsaker en rekke ubehagelige symptomer.

Tarm Forstyrrelse

Med antibiotika kolitt, de fleste mennesker lider av forstyrrelser i deres avføring. Den vanligste av disse er et anfall av diaré. Når bakterier overpopulate tykktarmen, er et biprodukt laget i form av et toksin. Dette toksinet forårsaker kolon vegger for å bli opphisset. Når betennelse finner sted, kan det be krakk å flytte gjennom tarmen raskere enn normalt. Vanligvis, som krakk passerer gjennom tarmen, er vann leeched fra den, slik at den til å stivne til en viss grad. På dette nå hurtigere, betyr prosessen med absorpsjon ikke fullt skje, som produserer løs, vannaktig avføring. Dette fører til en person til å lide av diaré og ofte en økt haster med bevegelser.

Blood & Snørr

Under en episode av antibiotika kolitt, er det heller ikke uvanlig for en person å merke tilstedeværelse av blod eller slim i avføringen. Mens det kan være vanskelig for noen å skjelne hvorvidt de har blod i avføringen, er det et par av kjennetegn. Krakken vises enten mørke og tjæreaktig eller med spor av rødt. Slim på den annen side er mye lettere å detektere, som det vil se ut omtrent som de slim fra nesen.

Pain & Kramper

For mange mennesker, bringer antibiotika kolitt med seg noen smerter og kramper. Alles kolon har en naturlig rytme der dens muskler kontrakt og slappe av. Dette er det som hjelper avføringen beveger seg gjennom tykktarmen. Når tykktarmen blir betent, er denne rytmen forstyrres, spørre flere og lengre sammentrekninger og forårsaker en person til å lide både smerter og kramper.

Kvalme

For andre, overvekst av dårlige bakterier - eller i det minste giftstoffer de produserer - vil føre dem til å lide av en viss grad av kvalme. Selv om problemene ligge innenfor de store tarmen, kan virkningene bli følt i hele fordøyelsessystemet, noe som kan føre folk til å oppleve periodiske episoder av kvalme.

Fever

Antibiotika kolitt kan også føre en person til å lide av en feber. Dette feber er vanligvis rundt 101 grader Fahrenheit eller høyere.

Dehydrering

Det er også mulig for en person som lider av antibiotika kolitt å oppleve noen dehydrering. Som nevnt før, kolon igler en viss mengde væske fra krakk under prosessen med fordøyelsen. Men siden avføringen beveger seg på en mye raskere, de samme mengder væske ikke lenger blir absorbert og er faktisk tapt under avføring. Dette kan be dehydrering er noen individer.

Antibiotika av valget for å kurere Sinus infeksjoner

Sinus infeksjoner er forårsaket av bakterier som folk flest utsettes for på en jevnlig basis. En svekket immunsystem, i en person under stress, for eksempel, kan føre til en infeksjon. I mange tilfeller vil infeksjonen gå sin gang og rydde opp, men i noen tilfeller er antibiotika nødvendig å sparke sykdom. Antibiotika bør være foreskrevet av lege og tatt til full overensstemmelse.

Sinus infeksjoner

Bak nesen er et lite hulrom kalt sinus. Dette området bidrar til å varme og fukte luften du puster inn før den reiser til lungene. Et annet aspekt av sinus jobb er å bidra til å flytte partikler opp og ut av lungene ved å produsere slim som vil felle disse partiklene. Når dette området blir infisert, kan det bli betent og overbelastet med overflødig slim og utflod. Denne tilstanden korrigerer ofte seg selv som kroppen dreper bakteriene som forårsaker infeksjonen. Imidlertid, noen ganger antibiotika er nødvendig for å hjelpe kroppen overflate av bakterier.

Anitbiotics

Den beste måten å finne ut hvilke antibiotika vil være mest effektiv mot din bihulebetennelse er å kultur sinus. Dette gjøres ved å sette inn en steril vattpinne inn i nesen og sveipe veggen av sinus. Vanligvis vil dette frembringe en rekke bakterier som vokser i sinus, så er det ikke et sterilt miljø. Du puster inn luft som inneholder støv, dander og pollen hele tiden. Bakteriene som er mest utbredt og er vanligvis årsak til infeksjonen.

Ofte foreskrevet antibiotika er penicillin eller sulfa narkotika. Begge disse narkotika familier har mange varianter i dem. Noen varianter er designet for å bli gitt for en varighet av behandlingen, mens andre kan være en lavere dose for mennesker med en følsomhet. Legen din bør være en å avgjøre om antibiotika er indisert, som antibiotika er indisert, og hvor lenge pasienten bør behandles.

Antibiotika kan ha alvorlige bivirkninger, og bør ikke tas på et innfall. Antibiotika som er foreskrevet bør også tas inntil alle doser fore er blitt administrert. Hvis en pasient slutter å ta dem når han føler seg bedre, men er fortsatt noe syk, noen bakterier ikke kan ha blitt drept av. Bakterier som har vært utsatt for en antibiotika har potensial til å bli resistente. Hvis bakteriene blir resistente, vil antibiotika ikke fungerer neste gang de er gitt for en bihulebetennelse.

Hvis, mens du tar antibiotika, en urolig mage, oppkast eller diaré oppstår, avvikle bruken og se din lege.

Hvordan få gratis resepter for antibiotika på Publix

Hvordan få gratis resepter for antibiotika på Publix

Publix supermarkeder (hvis du har en i ditt område) i 700 + steder har signert på å hjelpe syke individer ved å tilby gratis oral antibiotika med en legens resept på 8 typer antibiotika medisiner. Les videre for å finne ut mer!

Hvordan få gratis resepter for antibiotika på Publix

•  Uavhengig av din helsevesenet plan eller helseforsikring eller mangel på medisinsk dekning; Publix supermarked apotek har lansert en plan for å gi gratis reseptbelagte medisiner til syke individer i mer enn 700 steder over hele landet.

Du må ha resept fra lege for å kvalifisere og antibiotika foreskrevet must for for en av de åtte notert på Publix gratis liste over antibiotika. Listen inkluderer:

Amoxicillin
Cephalexin
Sulfametoksazol / trimetoprim (SMZ-TMP)
Ciprofloxacin (unntatt Ciprofloxacin XR)
Penicillin VK
Ampicillin
Erythromycin Stearate og ethylsuccinate
Doxycycline hyclate (kapsler)
Snakk med legen din om forskrivning et antibiotikum som er inkludert på denne listen, slik at du kan få medisiner for gratis. Mengden må være for en 14 dagers tilførsel eller mindre.

Ta din resept til en Publix med et apotek og sende inn informasjon; planen er bra for alle; selv om du aldri har fylt en resept på en Publix apotek før denne. De fleste apotek ventetiden er innen en time; slik at du kan hente noen dagligvarer mens medisinen blir fylt. Ta all antibiotika medisiner for hele doseringsanvisningen som foreskrevet av legen din og gi akt på advarsler eller symptomer på din flaske eller interaksjonslitteratur som følger med din resept.

Hint

  • Snakk med legen din om hva medisiner vil behandle sykdommen din for å se om man kan være tilgjengelig på Publix gratis medikamentliste.
  • Ta alle antibiotika inntil resepten er helt ferdig; selv om du føler deg bedre; med mindre annet er spesifisert av legen din.

Hemorrhoid behandling med antibiotika

Hemorrhoid behandling med antibiotika


Hemorroider er smertefulle, kløe og noen ganger blødning anal årer. De kan oppstå i og utenfor anus og ofte løse på egen hånd, uten behandling. Imidlertid vil noen tilfeller av hemorroider hovne opp smertelig og vil kreve behandling for å fjerne hemorrhoid eller til å bekjempe infeksjoner. For hemorroider som ikke selv-løse, kan behandling med antibiotika bidra til å bekjempe infeksjoner og redusere betennelse, slik at vevet tid til å gro.

Årsaker

Hemorroider kan være grunn av aldring, fedme, graviditet, straining under avføring, anal samleie, sitter på toalettet i lange perioder av gangen og kronisk diaré eller forstoppelse. Ifølge Mayo Clinic, kan en tendens til å utvikle hemoroider være arvelig.

Prevalens

Ifølge nettstedet Hemorrhoid.net, hemorroider påvirke opp til 89 prosent av alle amerikanere en eller annen gang i sitt liv. De har en tendens til å bli verre med alderen og finnes oftest hos personer over 40 år.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, symptomene til hemorroider inkluderer smerte, kløe, hevelse og blødning i området ved anus, samt lekkasje av feces. Innvendige hemorroider ofte forårsake blodig avføring, men ingen andre symptomer.

Behandling

Behandling av hemorroider med over-the-counter kremer som krympe blodkar og redusere hevelsen er ofte nok for hemorrhoid å leges i løpet av noen få dager. Noen ganger kan antibiotika kremer være effektive behandlinger. I noen tilfeller vil dette ikke være nok til å fremme helbredelse. Ifølge indre Dr. Gabe Mirkin, er vedvarende hemorroider vanligvis infisert med bakterier og kan behandles med en antibiotikakur. Selv med kirurgi for å fjerne hemorrhoid, vil det ofte tilbake. Behandling med antibiotika vil utrydde infeksjonen og tillater vevet å gro uten kirurgi.

Antibiotikaresistens

Mange leger vil kun foreskrive antibiotika som en siste utvei, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Mens aktuelle antibiotika kremer kan være effektive for behandling av hemorroider, og ikke øke sjansene for antibiotikaresistens, bør oral antibiotika brukes med måte fordi de bærer betydelig risiko. Ta antibiotika når de ikke er uttrykkelig nødvendig øker mottakelighet for mer farlige, behandlingsresistente bakteriestammer. Dette kan utgjøre en betydelig trussel mot mennesker med tilbakevendende hemorrhoid infeksjoner som krever flere kurs av antibiotika. For disse mennesker, blir kirurgi anbefales over antibiotika, ifølge CDC.

Har Alkohol Gjør Antibiotika Ineffektiv?

Leger anbefaler vanligvis at pasienter som tar antibiotika unngå alkohol for varigheten av doseringen. Alkohol reduserer ikke antibiotika effektivitet, men kan øke negative bivirkninger.

Bivirkninger

Selv om alkohol ikke vil redusere en medisinens effektivitet, kan det øke dens negative bivirkninger. Dette kan inkludere svimmelhet, mage kvalme og tretthet. Alkohol i seg selv forårsaker disse bivirkninger, så kombinere kan doble påvirkning.

Alkoholisme

Ifølge Dr. James Steckelberg, kronisk alkoholbruk eller overstadig drikking "kan føre til endringer i måten enkelte legemidler, inkludert antibiotika som doksycyklin (Vibramycin, Doryx), blir metabolisert." Dette betyr at en høyere dosering av antibiotika kan være nødvendig for å oppnå samme virkning.

Dangerous Interaksjon

Disse antibiotika er mer farlig enn andre når kombinert med alkohol: metronidazol, tinidazole og trimetoprim-sulfametoksazol. Disse resultat i mer alvorlige bivirkninger som oppkast og feber. Metronidazole, for eksempel, er en av de kjemikaliene som brukes i legemidler som alkoholikere ta å føle kvalme når man drikker.

Hvordan behandle Lyme sykdom med antibiotika

Lyme sykdom er en multisystem inflammatorisk sykdom forårsaket av organismen Borrelia, som spres ved bitt av infisert flått heter Ixodes scapularis. Lyme sykdom er mest sett i det nordøstlige og Vesten USA og langs Stillehavskysten. Tekst diagnose bør etterfølges av behandling med forskjellige antibiotika som kan brukes for å ta seg av denne sykdommen. Behandlingen av Lyme-sykdom er avhengig av de kliniske manifestasjoner av sykdommen.

Hvordan behandle Lyme sykdom med antibiotika

Treat tidlig lokalisert Lyme sykdom med en av de følgende antibiotika for 10-21 dager: doksycyklin, amoxicillin eller cefuroxim axetil.

Treat tidlig disseminert og sen Lyme sykdom (særlig sent Lyme nevrologisk sykdom) med intravenøs antibiotikabehandling med tredje generasjons cefalosporiner som ceftriaxone eller cefotaksim eller penicillin G i for to til fire uker.

Gi doksycyklin til voksne og barn som er intolerante overfor ovenfor antibiotika

foreskrive oral behandling med doksycyklin, amoxicillin, eller cefuroksimaksetil for 28 dag i slutten av Lyme sykdom med leddgikt.

Hint

  • Det er ikke påvist rolle for en rekke andre intravenøse antibiotika, slik som imipenem-cilastatin, ceftazidim, cefuroxim, vancomycin og ampicillin. Bruken av noen av disse antibiotika bør unngås for risikoen for samfunnet basert resistens mot disse midler.
  • Doxycycline er ikke anbefalt for barn under 8 år eller for gravide eller ammende kvinner.
  • Ikke behandle i mer enn fire uker som det ikke er gunstig.

Antibiotika for Lyme sykdom

Lyme sykdom er en infeksjon som kan spres med hjort flått og vestlige svart-legged flått. Den eneste måten å kontrakt Lyme sykdom er å bli bitt faktisk av en hake, men ikke hver flåttbitt fører til sykdommen. Den mest populære behandlingen for Lyme sykdom er antibiotika, som vanligvis kurere sykdommen innen 3 uker etter behandlingsstart.

Amoxicillin

Selv amoxicillin er en mild antibiotika, er det ikke anbefalt at alle som blir bitt av en flått ta et kurs av antibiotika. Fordi mange mennesker kan lide bivirkninger fra amoxicillin, bør bare de folk faktisk viser symptomer på Lyme sykdom ta det.

Erytromycin

Erytromycin er et antibiotikum gitt ganske ofte til barn, spesielt hvis barnet er allergisk mot amoxicillin. Medikamentet kan tas gjennom munnen, intravenøst ​​eller som en injeksjon. Det avhenger av pasienten og legen som type vil bli gitt.

Tetracyklin

Studier har vist at tetracyklin gitt i de tidlige stadier av Lyme sykdom er ikke så effektiv som doksycyklin eller amoxicillin (se lenke i Resources). For å være så effektiv som de to stoffer, hadde den tetracyklin som skal gis i høye doser som ikke alltid er sikker.

Penicillin

Hvis Lyme sykdom begynner å påvirke nervesystemet, en av de mest populære behandlinger er penicillin. Det er mest effektive når de gis intravenøst, og den generelle løpet av disse antibiotika kjører vanligvis 2 til 4 uker.

Doksycyklin

Forskning viser at en enkelt dose av antibiotika doksycyklin, hvis gitt innen 72 timer for å bli bitt av en infisert flått, kan redusere oddsen for å få Lyme sykdom med 87 prosent. Dette er en effektiv behandling og en som er svært populære. Dette stoffet bør ikke brukes på barn under 8 år eller på gravide kvinner.

Antibiotika i Polycystisk nyresykdom

Med polycystisk nyresykdom (PKD), mange cyster vokse i nyrene. PKD er en genetisk lidelse som ikke har noen kur, men behandling kan lindre symptomer og forlenge livet ditt. Lidelsen rammer 600.000 personer i USA, ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK).

Typer

Det finnes to typer av PKD: autosomal dominant og autosomal recessiv. Den dominerende form for sykdommen er mer vanlig, og utvikler seg mellom 30 til 40 år. Recessive PKD oppstår hos spedbarn.

Størrelse

Med PKD, cyster vokse fra nyrene 'filtrering enheter kalt nephrons. Dine nephrons kan inneholde tusenvis av cyster og kan føre til en nyre for å veie ca 30 pounds, ifølge NIDDK.

Symptomer

Symptomer på PKD inkluderer hyppig vannlating, høyt blodtrykk, nyrestein, forstørret mage og ryggsmerter.

Urinveisinfeksjoner

Hvis du har PKD, er du i faresonen for hyppige urinveisinfeksjoner.

Betydning

Antibiotika, ifølge Mayo Clinic, er nødvendig for å hindre skade på nyrene og vil bli brukt til å behandle blære og nyre infeksjoner.