Digidexo.com

hvordan føles hoftebrudd

Hvordan forbedre LES Med Reflux

Magesyre strømmer tilbake til spiserøret forårsaker acid reflux. Når nedre esophageal sphincter (LES) slapper av, symptomer inkluderer halsbrann, oppstøt og brystsmerter. Mens det er ingen kur for acid reflux, kan du redusere symptomer.

Hvordan forbedre LES Med Reflux

•  Unngå utløse mat som sjokolade, mynte, og tomat-baserte matvarer, samt krydret, fet og fritert mat. Disse matvarer slappe LES, slik at syre strømmer tilbake til spiserøret.

Spis mindre måltider, som er lettere på magen under fordøyelsen og redusere sannsynligheten for overdreven mage syre produksjon.

Øk trening og redusere kalorier. Overvekt presser på magen, noe som fører til syre å strømme inn i spiserøret, ifølge Mayo Clinic. Mister 1 til 2 pounds per uke til du kommer til en sunn vekt.

Ta over-the-counter medisiner før eller umiddelbart etter måltider. Protonpumpe-inhibitorer blokkerer produksjonen av syre, noe som gjør at spiserøret for å helbrede, ifølge Mayo Clinic. H-2-reseptorblokkere blokkere kroppens histamin reseptorer på de sure-sekresjon celler, noe som reduserer mengden syre som produseres i magen, ifølge "Halsbrann og reflux for Dummies".

Unngå stramme klær. Press på LES øker risikoen for acid reflux.

Hint

 • Ta kontakt med din lege hvis symptomene vedvarer etter en uke.

Hvordan løse Hoftebrudd & Surgery

Når brudd hoften, har bein i øvre fjerdedel av låret eller nær toppen av benet er brutt. Tegn på et hoftebrudd er manglende evne til å bære vekten på den ene siden og sterke smerter i bekken eller hippe områder. Du kan også legge merke til de berørte benet kan se kortere enn den andre, eller er slått utover. I tillegg kan du se blåmerker eller føler hevelse i hip-området. Hvis du er frisk, må du gjennomgå en operasjon for å sikre riktig healing. Utvinning fra din hoftebrudd vil også omfatte rehabilitering, kanskje med et opphold på et rehabiliteringssenter hvis du ikke har et familiemedlem eller hjemmesykepleier for å hjelpe deg med daglige oppgaver som matlaging eller bading inntil du helt gjenopprette.

Bruksanvisning

Utvinning fra Hoftebrudd og kirurgi

En operasjon. Din kirurg vil bestemme den beste måten å fikse brudd basert på det området av hoften som er ødelagt. Også, kan kirurgen bruke enheter som spiker eller skruer for å hjelpe reparere bruddet. Hun kan velge å bruke en plate med skruer som er satt inn i femur i stedet for spiker for et komplisert brudd. Hvis femur er brutt, vil kirurgen bruke en enkelt kompresjon hip skrue eller enkelte skruer for å fikse bruddet.

Rehabilitering hoften. Etter operasjonen gjennomgå fysioterapi. For eksempel, dagen etter operasjonen kan du bli oppmuntret - til med hjelp fra en fysioterapeut --- prøve å bære vekten på den reparerte hofte. Rehabilitering kan ta om lag tre måneder eller lenger. Du må kanskje bruke en stokk eller rullator i flere måneder etter operasjonen, ifølge Family Doctor. Under fysioterapi, vil du lære å stå, sitte eller gå uten reinjuring hoften. I tillegg vil din fysioterapeut viser deg øvelser for å forbedre din hip styrke.

Ta medisiner. Legen din kan foreskrive medisiner, enten piller eller injeksjoner, i seks uker for å tynne blodet og redusere sjansen for blodpropp. Han kan anbefale at du bruker elastiske kompresjonsstrømper eller oppblåsbare kompresjons støvler for å redusere sjansen for blodpropp, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons.

Følg opp med din kirurg. Etter hip kirurgi, vil du trenger for å holde alle avtaler. Kirurgen må fjerne sting, sjekke såret og sørge for at hoften er healing riktig. Også, kan kirurgen anbefaler ekstra fysioterapi, hvis det er nødvendig.

Administrere bruddet. Ikke-kirurgisk behandling vil være nødvendig hvis du er begrenset til rullestol eller seng, for syk til å gjennomgå en operasjon eller har noen anestesi og lider av et stabilt brudd, ifølge AAOS. I stedet for kirurgi, kan legen plassere deg i trekkraft for å hjelpe hoften riktig helbrede. Siden trekkraft vil gjøre deg immobile, vil legen din overvåke eventuelle komplikasjoner, som seng sår, infeksjoner eller ernærings sløse. Også med legen din vil klare bruddet med periodiske røntgen av det hippe området sørge for at knoklene ikke har blitt ustabile eller endrede posisjoner.

Hvordan Vurdere en Hoftebrudd

Jo eldre du blir, jo mer utsatt er du for å bryte hoften. Det kan skje i alle aldre, mye som alle andre brukket bein; men som du alder, dine bein blir mindre tett og svakere. Det er mest vanlig hos personer 65 år og eldre som de mister benmasse over tid og sine hofter er mer sannsynlig å bryte, ifølge American Academy of Family Physicians (aafp). (Se referanse 3.) Hip frakturer som vanligvis forekommer etter et fall, spesielt til pasienter med andre medisinske tilstander som osteoporose og kreft. I yngre voksne, kan det skje som et resultat av et traume for eksempel en bilulykke eller atletisk skade (se referanser 1 og 2.) Det er viktig å anerkjenne muligheten for et hoftebrudd og få skaden vurderes med en gang.

Bruksanvisning

Identifisere eventuelle symptomer du har som kan tyde på et hoftebrudd. Hvis du nylig har falt, kan du føle intense smerter i hoften eller lysken, ikke er i stand til å legge vekt på hoften, har blåmerker eller hevelse; og hvis hofte er helt brutt, kan det ene benet ser kortere enn den andre. Hvis du har noen av disse symptomene eller nylig har falt, ringe legen din umiddelbart. (Se referanser 1 og 3.)

Gå til legen din for å få en diagnose. Vurderingen av hoftebrudd vil begynne med en X-ray. Legen vil vanligvis ser etter uregelmessige stillinger i hoften og lårbeinet som hoftebrudd oppstå i den øvre enden av lårbeinet, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons (AAOS). (Se referanse 2.) Det er vanligvis to steder de oppstår langs femur bein (lår): i lårhalsen i øvre del av benet rett under ballen en del av ball-and-socket hofteleddet; eller intertrokantære regionen, som er den delen av den øvre femur som stikker ut, sier medisinske forskere ved The Mayo Clinic. (Se referanse 1.)

Hvis du har en ufullstendig brudd som ikke er sett på en X-ray, har legen gi en MR. Den magnetiske bildebehandling vil være i stand til å vise en skjult fraktur. Hvis du ikke klarer å ha en MR på grunn av fysiske begrensninger, kan en CT scan gjøres i stedet, ifølge AAOS. Etter de aktuelle testene er fullført, vil legen være i stand til å vurdere om du brukket hoften. (Se referanse 2.)

Spør legen din om behandlingsalternativer. De fleste vil trenge kirurgi for å hjelpe hoftebrudd helbrede. Avhengig av type brudd du har og nivået på helsen din, legen din kan reparere det på forskjellige måter. Han kan sette inn metall skruer i beinet for å holde det sammen mens det gror, erstatte en del av femur eller helt erstatte hoften, ifølge The Mayo Clinic. Kirurgi er generelt ansett som det beste alternativet, med mindre du har en alvorlig medisinsk tilstand som ville sette din helse i fare. Da legene kan vurdere å sette deg inn i trekkraft, et sett med mekanismer som vil ordne beinbrudd, men dette vil kreve at du skal være stille over en lengre periode. (Se referanse 1.)

Hint

 • Det finnes måter å unngå lårhalsbrudd. Sørg for å være fysisk aktiv og holde skjelettet sterkt. Spis kalsium og vitamin D, og ​​følger et generelt sunt kosthold. Gjøre huset trygt å unngå risiko for å falle, som gjør det godt opplyst og være ekstra forsiktig går opp og ned trapper. (Se Referanse 3.)
 • Hoftebrudd kan føre til komplikasjoner fra immobilitet etter kirurgi eller trekkraft. Man kunne utvikle en tilstand som kalles dyp venetrombose, som er en blodpropp inne i en blodåre. Blodpropp kunne reise gjennom blodet og blokkere et blodkar, som til slutt kan være dødelig. Andre komplikasjoner er lungebetennelse, liggesår og urinveisinfeksjoner, ifølge aafp. (Se Referanse 3.)

Hvordan jeg Les SDB Do?

Et sikkerhetsdatablad (HMS) er opprettet for å gi spesifikk informasjon om kjemikalier utpekt farlig ved Occupational Safety and Health Administration. Mens regjeringen krever et datablad skal inneholde visse opplysninger om den kjemiske skiller formatet fra selskap til selskap. Her er det du trenger å vite om å lese databladet.

Produsent og Basic Produktinformasjon

De fleste datablad inneholder informasjon om produsenten, inkludert full firmanavn, fysisk adresse og telefonnumre. Også oppført på eller nær toppen av siden, vil du finne produktnavnet og føderale tall klassifisering, inkludert Federal Forsyning Class (FSC) og National Element identifikasjonsnummer (niin), som ikke alltid vises på en HMS-datablad.

Produktsammensetning og Fysiske data

HMS-datablader inneholder lister over farlige innhold, formler og egenskaper av alle kjemikalier, blant annet farge, lukt og utseende, som finnes i produktet. Denne informasjonen vil hjelpe i identifikasjon av et produkt i tilfelle søl eller lekkasje.

Sikkerhet og Hazard Informasjon

Hver datablad inneholder informasjon om hva du skal gjøre i tilfelle av forurensning, brann, søl eller ta kontakt med menneskekroppen. Det vil liste spesielle helsefarer og fremgangsmåter for å redusere eller eliminere faren etter eksponering for de farlige kjemikalier som finnes i produktet. HMS-databladet gir også retning på opprydding og avhending av produktet.

Lagring og håndtering Informasjon

Retninger for forsvarlig oppbevaring, inkludert lysnivåer, temperatur og krav til atskillelse fra andre kjemikalier er inkludert på databladet. Riktig håndtering teknikker er også indisert, inkludert hva sikringstiltak, som for eksempel briller, hansker og andre beskyttende slitasje, er nødvendig.

Hvor å finne HMS-databladet

Mens spesifikke prosedyrer kan variere, må ethvert selskap som bruker eller produserer farlige kjemiske produkter gir merking og HMS-datablader til eventuelle arbeidstakere som vil bli utsatt for og gi skikkelig opplæring i bruk og håndtering av disse stoffene. Hvis du er usikker på hvor du finner datablad informasjon, spør din veileder eller menneskelige ressurser administrator for mer informasjon.

Hvordan føles fantastisk på en glutenfri diett

Hvordan føles fantastisk på en glutenfri diett


Hvis du har cøliaki, er en glutenfri diett er nødvendig for å opprettholde en sunn livsstil. Gluten er vanligvis funnet i bygg, rug, hvete og andre produkter som inneholder korn. Ifølge University of Chicago cøliaki Center, hindrer cøliaki en person fra å konsumere gluten produkter fordi kroppen vil angripe tynntarmen, noe som resulterer i mangel på ernæring absorpsjon. Hvis kroppen ikke får nok næringsstoffer, kan du føle deg svak og svak. For å føle fantastisk og mer energisk, er en skikkelig glutenfri livsstil nøkkelen.

Bruksanvisning

•  Sjekk etikettene på dine medisiner, kosttilskudd og vitaminer for gluten innhold. Konsumere produkter med gluten ingredienser mens på en glutenfri diett kan gjøre deg syk. Forfatter av "Gluten-Free Girl" Shaw Ahern, anbefaler å sjekke for dekstrin på etikettene siden de kan også påvirke en glutenfri diett.

Unngå inntak av gluten-fylt mat og drikke mens du er på diett. Matvarer og drikker som pizza, jello, øl eller pasta inneholder nok gluten å gjøre deg syk. På matbutikken, være bevisst på hva du kjøper ved å se på den ernæringsmessige etiketten under "ingredienser". Hvis du spiser ute på en restaurant, be om glutenfrie alternativer eller spør servitøren om menyvalg uten gluten.

Ta vitaminer. Fordi glutenfrie dietter kan føre til at du ikke får tilstrekkelige mengder næringsstoffer, er glutenfrie vitaminer og kosttilskudd som trengs for å fylle opp kroppens næringsbehov. Ifølge Mayo Clinic, bør du ta vitaminer og mineraler som jern, fiber, tiamin, riboflavin og kalsium fordi glutenfrie dietter ikke kan gi nok av disse næringsstoffene.

Tips og advarsler

 • Snakk med en ernæringsfysiolog om glutenfri diett. De kan gi deg informasjon om hva som er den mest effektive måten å holde seg frisk og fornøyd når du er på en glutenfri program. De kan også gi deg måltid ideer og erstatning for tradisjonelle gluten fylt matvarer.

Hvordan lese en digital skala

Hvordan lese en digital skala


En digital vekt er en mye mer presis og enhetlig verktøy for å måle gjenstander enn en manuell skala. Digital Scales også gjøre måle ingredienser for oppskrifter mye enklere og nøyaktig, spesielt for de som er på diett og trenger å overvåke deres matinntak. Digitale vekter kommer i mange stilarter, men de fleste har lignende funksjoner og er vanligvis enkle å betjene. Ved hjelp av en digital skala kan virke litt forvirrende i begynnelsen, men disse trinnene vil forklare hvordan du leser en digital skala.

Hvordan lese en digital skala

Slik Les En digital skala

Følg produsentens instruksjoner for å snu den digitale skala på. Vekten skal automatisk begynne med en avlesning på null, noe som gjenspeiler at det ikke er noen vekt på skalaen. Sett av to mengder for å bli veid for læringsformål. Man bør være meget lett, for eksempel 1/4 kopp av mel og man bør være tyngre, for eksempel et salathode.

•  Digital skalaer måle vekten i måleenheter som f.eks pund (kg), gram (g) kilogram (kg) og gram (g). Legg en lys gjenstand på skalaen. Se på antall som vises på LCD-skjermen. Ved siden av at tallet vil være en måleenhet. Dette gir deg vekten for den aktuelle varen. For eksempel vil 10 kilo lese 10kg.

Plasser en tyngre element på skalaen. Igjen, legg merke til hvor mange og måleenhet som vises på LCD-skjermen. For eksempel vil et salathode som veier 1 1/2 pounds les £ 1,5. Dette er et nyttig verktøy for å vite når man måler ut mengder for oppskrifter.

Digital Scales også har en funksjon som lar deg veie et element mens det er i en container. Denne funksjonen kalles tarafunksjonen. Tara funksjonen brukes ofte for væsker og gjenstander som ikke lett kan plasseres direkte på skalaen. Bruk tara funksjon ved å plassere en container på skalaen. Trykk på knappen som sier "Tara." Dette vil tilbake skalaen tilbake til null, og vil ikke ta opp vekten av beholderen. Legg det elementet du ønsker å måle inn i beholderen. Den digitale skala viser vekten av varen i beholderen ikke er inkludert i beholderen selv. Tara funksjonen vil vise vekt på LCD-skjermen på samme måte som standard målinger.

Prøv veiing en rekke elementer for å bli vant til å lese på LCD-skjermen. Se i måleenhetene i trinn 2 hvis du er usikker på sine forkortelser på LCD. Slå skalaen av når du er ferdig med veiing.

Hint

 • Følg produsentens anvisninger for avanserte funksjoner.

Hvordan å senke blodtrykket naturlig med urter

Høyt blodtrykk er en vanlig sykdom, spesielt som folk alder. Selv om mange reseptbelagte medisiner er effektive for å senke høyt blodtrykk, vil noen mennesker heller oppnå dette målet naturlig. I tillegg til trening og kosthold modifikasjoner, kan urter være en alternativ metode for å redusere høyt blodtrykk.

Hvordan å senke blodtrykket naturlig med urter

•  Legg hvitløk til kosthold. Noen mennesker kan oppleve et fall på høyt blodtrykk nivåer når de spiser hvitløk, selv om effekten varierer fra person til person. Du kan bruke rå hvitløk i matlagingen eller kjøpe hvitløk kapsler fra en helsekostbutikk.

Senk blodtrykket med urte blåbær, en frukt i blåbær familien. Lag en varm te, en kald drink eller spise tørket frukt å høste fordelene av dette tillegget.

Legg ginkgo biloba til din daglige diett. Denne populære urt har antioksidantegenskaper som kan senke blodtrykket ved å forbedre blodsirkulasjonen. Ginkgo er tilgjengelig i flere former, inkludert ekstrakter, blader til å lage te, tabletter og kapsler.

Drikk antioksidant-rik grønn te for å få blodtrykket ned til sunne nivåer. Velg koffeinfri grønn te over te med høye nivåer av koffein for å minimalisere negative effekter på helsen din.

Unn din høyt blodtrykk naturlig med hagtorn. Kapsler og ekstrakter er laget med bladene og blomsten av hagtorn anlegget. Doser varierer avhengig av type forberedelse du velger, så les etikettene nøye.

Hint

 • Ikke ta urte kosttilskudd som en blodtrykksbehandling uten å diskutere dine valg med legen din. Noen urter kan samhandle med hverandre eller andre medisiner du kan allerede være tatt. The Mayo Clinic guide til å kjøpe urte kosttilskudd inneholder nyttig informasjon om hvordan du leser supplement etiketter (se Ressurser).

Hvordan å rense ørene Congestion

En av de mer irriterende symptomene på forkjølelse er overbelastet nesegangene. Som slim bygger seg opp i nesegangene, ikke bare vil du ikke være i stand til å puste gjennom nesen og må stadig tørke rennende nese, men du vil også sannsynligvis oppleve hvordan føles tette ører. Presset som bihulene sette på øregangene når de er fylt opp kan føre til at du ubehag og gjøre alt høres dempet. Å fjerne denne følelsen i ørene må du tømme nesegangene.

Hvordan å rense ørene Congestion

Renser ørene Congestion

•  Sett opp en luftfukter i nærheten av der du sover. Fyll luftfukteren med vann som har en klype salt blandet inn i det, til påfyllingsstreken, deretter plassere varmeenhet i luftfukteren og koble den til. Du bør ikke prøve å sikte luftfukter damp mot ansiktet ditt, og det bør være plasseres minst 4 meter fra sengen. Den luftfukter kan ta fem til ti minutter å varme opp og begynne å produsere damp.

Kjøp en nesespray, slik som Sudafed, for å bidra til å bryte opp slim i nesegangene. Som slim i nesegangene begynner å bryte opp vil du begynne å føle mindre press på dine øreganger.

Ta en ansikts vev og blåse nesen, alternerende mellom neseborene til ingenting mer vil komme ut, når du begynner å føle den kjøre. Ikke snufser, dette bare suger slimet tilbake opp i nesen, holde bihulene fylt opp.

Hint

 • Sørg for at du skyller ut luftfukteren mellom hver gang du fyller den med vann.
 • Sørg for at du vier spesiell oppmerksomhet til om du får en døsig eller ikke-døsig decongestant formel. En døsig formelen kan hjelpe deg å få hvile hvis du har tenkt å tilbringe hele dagen i sengen, men vil ikke gjøre deg mye bra hvis du skal gå til arbeid og vice versa.
 • Pass på at du leser alle retninger og advarsler på emballasjen av decongestant som du har tenkt å ta. Også, hvis du tar en medisiner, bør du konsultere legen din før du tar noen slimhinneavsvellende, eller andre over-the-counter medisiner.

Hvordan gjøre folk oppmerksomme på hjertet helse

Hjertesykdom er den dominerende drept av amerikanske menn og kvinner, og hjertet helse spiller en nøkkelrolle i hvor lenge en person vil leve. Kosthold, mosjon og medisiner all innflytelse hjerte helse. Du kan utdanne dine kolleger, kolleger og familiemedlemmer om hjertet helse og motivere dem til å leve på en sunnere måte. Enten du er i college eller eldre og pensjonert, er det viktig å lære hvordan de rundt deg få informert om hjertet helse, slik at du kan spre budskapet.

Hvordan gjøre folk oppmerksomme på hjertet helse

Fremme Hjerte helse i skolen

Opprett flyers om hjertet helse å passere ut i deler av din skole eller campus som mottar mye trafikk, som skolens kantine eller studentby. Du kan inkludere informasjon om hjerte-relaterte tilstander og sykdommer som hjertesykdom. Inkluder symptomer på problemer, for eksempel tyngde i brystet eller smerter. Liste opp navn og kontaktinformasjon til organisasjoner eller nettsteder som kan gi mer detaljert informasjon.

Koordinere med andre organisasjoner eller din skole for å gi blodtrykk eller kolesterol testing for studenter. Lage bannere for å publisere arrangementet og henge dem rundt din skole eller campus.

Ta kontakt med skole og hjertespesialister for å se om en spesialist kunne gi en gjesteforelesning på hjertet helse. Du kan også holde et "sunt hjerte" lunsjen med hjerte-sunn mat.

Fremme hjertet helse på arbeidsplassen

Foreslå en "hjertet sunt" spleisefest til veiledere og medarbeidere. Oppmuntre medarbeidere til å lage retter ifølge amerikanske ernærings retningslinjer. Hvis det er mulig, oppmuntre medarbeidere til å inkludere informasjon om ernæring for hver tallerken forberedt.

Lag plakater til å henge rundt på arbeidsplassen. Disse plakatene kan inneholde informasjon om hvordan du kan oppdage tegn på et hjerteinfarkt, eller de kan gi informasjon om hvordan du leser en ernæring etikett. En plakat som gir tips om hvordan å senke blodtrykket og oppmuntre hjertesykdommer, som for eksempel å begrense saltinntak og trener regelmessig, kan også være en gunstig måte å fremme hjertet helse.

Lag en øvelse konkurranse mellom medarbeidere for å fremme hjerte helse. Alle deltakere bør få klarering fra en lege først. Bestem en vinner basert på dine egne kriterier, som å velge den personen som brukte mest minutter trener. Lage hefter om hjertesykdommer eller lage kokebøker med hjerte sunne oppskrifter for vinnerne.

Fremme hjertet helse til familie og venner

Send informasjon om hjertet helse til familie og venner via e-post eller sosiale nettverk. Nettsteder som American Heart Foundation og Cardiovascular Disease Foundation gir artikler om ernæring, mosjon og hjertesykdommer.

Diskuter bekymringer eller symptomer på hjerteproblemer med slektninger og venner. Spør en hjertespesialist for pamfletter og ressurser om hjertet helse for å gi til de rundt deg.

Lær de rundt deg hvordan å lese ernæring etiketter. Gi informasjon om amerikansk anbefalte ernæring retningslinjer, for eksempel hvor mye kolesterol og natrium en person bør spise per dag for optimal hjerte helse.

Gi alternative oppskrifter for favoritt retter til de rundt deg. Du kan redusere natrium i lasagne, for eksempel ved å gjøre vegetarisk lasagne og redusere mengden ost du bruker i oppskriften.

Hvordan hjelpe barn med magesår

Et sår er en smertefull, ubehagelig og degenerative helseproblem som rammer millioner av mennesker hvert år. Mens de fleste forbinder sår med voksen stress og kosthold, i sannhet mange barn også lider av magen sår. Siden det er relativt enkelt å hjelpe et barn som lider av magesår er det viktig å vite hvordan. Les videre for å lære hvordan man kan hjelpe barn med magesår.

Bruksanvisning

•  Se etter de spesifikke tegn på sår hos barn, siden det er vanskelig for et barn å lokalisere og verbalisere symptomene på et sår. Be barnet å peke på hvor smertene er, og se om hun viser til området mellom magen og brystbeinet, som er der sår smerte vanligvis oppstår. Vær også oppmerksom på overdreven raping eller flatulens kan også være symptomer på ulike typer sår.

Ta barnet til en lege som kan kjøre noen enkle tester eller behandle barnet for magesår uten å teste for en sår. Legen er egnet til å teste for en bakteriell infeksjon kalt H. pylori. Hvis legen foreskriver antibiotika er det viktig for deg å sørge for at barnet er ferdig med hele løpet av medisinen hvis du ønsker å hjelpe henne med å få bedre.

Gi barnet ditt en mild syrenøytraliserende som tums å lindre noe av smerten forårsaket av magesyre. Sjekk med legen din er dette er OK for ditt barns sak. Generelt er antacida anses ufarlig og ganske effektiv for midlertidig lindring av effektene av sår i både voksne og barn.

Hold deg unna fra å prøve å hjelpe barnet ditt med behandlinger av konvensjonell visdom siden disse behandlingene, som for eksempel melk, ofte gjør mer skade enn hjelp når det kommer til magesår. I tilfelle av melk, surheten av stoffet faktisk forverrer problemet, til tross for de flestes intuisjon og forutsetninger som melk er en enkel kur-all for syre-lignende symptomer.

Hvordan bruke Tarot for Healing

Hvordan bruke Tarot for Healing


En tradisjonell kortstokk med tarotkort består av 78 kort. Det er to deler i en kortstokk med tarotkort, Major Arcana og Minor Arcana. Når du forstår betydningen av hvert kort, kan du bruke dem til å hjelpe svar på spørsmål om deg selv eller noen andre.

Bruksanvisning

Bruk av tarot-kort behandlingen er avhengig av behovet. De kan brukes til meditasjon, fysisk helse, emosjonell balanse, kreativ visualisering, selvforståelse, for personlig empowerment, åndelig utvikling, utvikle din intuisjon, og for å fremme kreativitet.

Ta en gratis tutorial online på readtarot.com å få mer informasjon om bruk av tarot for healing og lære om kraften i farge, hvordan krystaller og farge bestemme din helse, healing, trivsel og personlig utvikling.

Se nøye på de mange forskjellige typer tarotkort og vier spesiell oppmerksomhet til bildene på hvert kort for å finne ut hvilke dekk som er riktig for deg.

Les tarot-kort instruksjonene som følger med dekk. Dette vil fortelle deg hvordan du kan mikse, hva slags layout som skal brukes til tarot healing og betydningen av hvert kort.

Lær hvordan du leser tarotkort for helbredende formål. Plasser dine instruksjoner ved siden av deg og shuffle dekk. Sett dem ut foran deg med ansiktet ned. Ta det øverste kortet, snu bunken og begynne lesingen.

Finn noen å øve på. Gjør dine målinger i et rolig sted og begrense antall mennesker rundt deg. Hvis det er for mye å gå på om det kan forstyrre lesingen. Spør et par grunnleggende spørsmål mens du stokke kortene og fokusere på denne personen. Shuffle så lenge du trenger til du føler det er på tide å stoppe.

Søk etter online klasser der du kan lære å lese tarot-kort og forstår raskere betydningen av tarotkort.

Hvordan beregne karbohydrater for diabetikere

Karbohydrater er et stort problem for personer med diabetes. Karbohydrater brytes ned til sukker, som øker blodsukkeret. For alle med diabetes, betyr dette alltid vite hvor mange karbohydrater du spiser, og hvis du er på insulin, dosering å matche disse karbohydrater. Den eneste måten å være sikker på karbohydrat inntaket er å forstå ernæring etiketter og hvordan du leser dem. Etter noen få enkle trinn når du tilbereder mat vil hjelpe deg å opprettholde bedre kontroll over blodsukkermålingene.

Hvordan beregne karbohydrater for diabetikere

•  Bestem hvor mange gram karbohydrater du skal spise for dette måltidet, basert på din per måltid eller daglige anbefalinger. Diabetic ernæringsfysiolog kan gi deg et konkret anbefaling for din diett plan.

•  Bestem din insulinbehovet for gram karbohydrater du skal spise, basert på insulin til karbohydrat ratio. Hvis du er usikker på forholdet, bør du snakke med legen din. For diabetikere som ikke er foreskrevet insulin, kan du hoppe over dette trinnet.

Velg mat du ønsker å spise, og har ernæring etikettene for hver enkelt klar. Ernæring informasjonen vil hjelpe deg å identifisere mange ting, blant annet anbefalte servering størrelse samt fett, kalorier og karbohydrater per porsjon.

Finn informasjon servering størrelse på ernæring etiketten. Dette vil fortelle deg hvor mye av maten du kan spise for verdiene som oppgis i næringsinformasjon.

Se på den totale karbohydrater teller per porsjon, sammen med kostfiber beløp. Hvis det er mer enn 5 gram kostfiber per porsjon, redusere den totale karbohydrater teller med de totale gram fiber. Resultatet av dette gir deg dine netto karbohydrater per porsjon.

Multipliser netto karbohydrater med antall porsjoner du har tenkt å ha. Dette tilsvarer det totale antall gram karbohydrater du vil være tidkrevende.

Hint

 • Alltid være sikker på å riktig beregne karbohydrater, og dose insulin nøye hvis du er insulinavhengig.

Hvordan kontrollere en Hot Temper

Hvordan kontrollere en Hot Temper


I dag lever vi i en stressende verden. Så, la oss være ærlige her. Vi har alle et lite temperament problem gang en stund. Ingen er perfekt, ikke sant? Men å miste besinnelsen blir et problem når det kommer ut av kontroll. Spør deg selv, hvor ofte mister besinnelsen? Må jeg mister kontrollen over mine ord? Må jeg ofte angrer si ting jeg ikke egentlig mener? Hvis du svarte ja på disse spørsmålene, så les videre, for å finne ut hvordan du kan få kontroll over temperamentet ditt, så vel som dine ord.

Bruksanvisning

•  Først må innse det var DU som mistet besinnelsen. Du er også den eneste som løser problemet.

Tenk på hva det er som skiller deg ut. Tenk på hva du kunne ha sagt for å bedre situasjonen.

Tenk på hvordan ordene du sa i sinne kunne skade. Hvordan føles det når folk snakker til deg med de samme ordene?

Spør andre for tips om hvordan de holde deg rolig. Be dem om å minne deg når du begynner å bli lei. Når du mister kontrollen, spør deg selv: Hva skjedde med føre meg til å bli så opprørt. Hva kunne jeg ha sagt annerledes slik at ting ikke ville ha kommet ut av kontroll?

Tips og advarsler

 • Alle kan miste besinnelsen, akkurat som alle kan få kontroll over sitt temperament. Det vil ta tid og krefter, men du kan få kontroll. Din familie og venner vil mer avslappet, og det vil du!
 • God helse til deg!

Definer en Bone Scan

Definer en Bone Scan


Et bein skanning er en test som er gjort for å identifisere bein sammenbrudd eller områder av nye bein vekst. Bein skanner er også nyttig i å finne bein kreft i en individuell og også avgjøre om kreften hadde spredd seg til skjelettet fra et annet område. En beinskanning kan gjøres på et lite område av kroppen eller på sin helhet.

Hvorfor er det gjort?

Et bein skanning er gjort for å diagnostisere plasseringen og årsaken til noen uforklarlige skjelettsmerter. Det kan også bidra til å finne noen skade gjort til bein av infeksjoner eller andre medisinske tilstander.

Hvordan forbereder du deg for en Bone Scan?

Før testen er utført, bør den enkelte informere lege hvis de har tatt noen medisiner som inneholder bismuth. Den kjemiske element, vismut, kan påvirke resultatene. Den enkelte vil også bli bedt om å begrense sine væsker for opptil fire timer før testen.

Hvordan er en Bone Scan Done?

En liten mengde av radioaktivt sporstoff injiseres i den enkelte arm. Det tar omtrent 2-4 timer for tracer å feste til beinet. Den enkelte vil bli bedt om å ligge på ryggen mens en stor kamera skanner kroppen sin. Den bein skanning, selv, vil ta omtrent en time å fullføre.

Hvordan føles det?

Et bein skanning er vanligvis smertefri foruten det faktum at den enkelte kan føle et snev fra punktering av kanylen. Det kan være ubehagelig for noen å holde seg i ro mens skanningen blir utført.

Er det noen bivirkninger?

Enkelte individer kan legge merke til noe hevelse eller ømhet rundt injeksjonsstedet. Risikoen for å skade gjort til celler eller vev er svak. Allergiske reaksjoner på bein scan testene er sjeldne. Mesteparten av tracer vil være borte fra kroppen i løpet av en dag.

Farene ved Hydroxycut

The United States Food and Drug Administration (FDA) har gitt flere advarsler om Hydroxycut. Etter den første advarselen, Hydroxycut fjernet efedrin, et plantebasert kjemisk inneholder alkaloider efedrin og pseudoefedrin. Disse alkaloider har blitt funnet å forårsake høyt blodtrykk, arytmi, hjerteinfarkt og hjerneslag. Selv etter reformulering har Hydroxycut frivillig tilbakekalt 14 av sine produkter og FDA har fortsatt sin andre advarsel i kraft.

Hjerte Helse Farene

Hydroxycut er utformet for å redusere appetitten og øke stoffskiftet. Imidlertid har alvorlige bivirkninger blitt rapportert av folk som bruker det. Hydroxycut inneholder koffein, noe som kan øke hastigheten på pulsen og sette folk i fare for hjerteinfarkt. Kombinasjonen av willow bark, naturlig aspirin og koffein i form av guarana øker denne risikoen så vel som risikoen for høyt blodtrykk, bilyder og hjerneslag.

Nyre Farene

Sammen med koffein og aspirin, inneholder Hydroxycut kalium. Kalium og kalsium er inkludert for å bidra til å regulere vekttap, men de kan interferere med nyre-behandlinger. Personer med nyre plager må begrense sin kalium inntak og bør derfor være forsiktig med å ta Hydroxycut.

Advarsel for diabetikere

FDA advarer diabetikere som kreves for å ta insulin ikke å ta Hyrdoxycut fordi det kan forstyrre hvordan hjernen leser blodsukkernivået. Hydroxycut inneholder krom, som regulerer insulin og kontrollerer kroppens blodsukker. Krom triks kroppen til å tro at den er full. Tar Hydroxycut kan lure hjernen til å tro blod sukker er normalt når de ikke er.

Andre bivirkninger

Foruten hjerteproblemer og forstyrrelser med diabetes og nyre behandlinger, har Hydroxycut vært knyttet til andre bivirkninger. FDA har mottatt rapporter fra folk som har tatt Hydroxycut som hevder at det har ført til lever og nyresvikt, muskelskader og gulsott. Det var en rapport fra en person som trenger en levertransplantasjon og en rapportert dødsfall på grunn av Hydroxycut.

Tilbakekalte Hydroxycut produkter

Selv etter å ha fjernet ephedra, Hydroxycut fortsatt måtte trekke 14 produkter av markedet på grunn av undersøkelser om helseproblemer og død. Produktene trekkes er Hydroxycut Regelmessig rask utløsning Caplets, koffein-fri rask utløsning Caplets, Hardcore Flytende Caplets, Maks Flytende Caplets, Vanlig Drink pakker, koffein-Free Drink pakker, Hardcore Drikk pakker (Ignition Stix), Max Drikk pakker, Væske Shots, Hardcore RTD (Ready-to-Drink), Max Aqua Shed, Hydroxycut 24, Carb Kontroll og Hydroxycut Natural.

Hva er Cryo kirurgi?

Kryokirurgi er en fremgangsmåte som brukes til å ødelegge unormale celler på livmorhalsen. Dette er atypiske celler som kan føre til livmorhalskreft hvis ikke fjernet av en medisinsk faglig. Dersom livmorhalsen viser misdannelser, kan en lege anbefale en kolposkopi, som er en biopsi av små deler av livmorhalsen. Etter colposcopy, kan det anbefales at en kvinne har kryokirurgi basert på alvorligheten av de unormalt.

Hvordan virker det?

Kryokirurgi finner sted når et spesielt instrument er satt inn i vagina, og plasseres fast mot livmorhalsen. Dette instrumentet dekker området av livmorhalsen som har de unormale celler. Flytende nitrogen strømmer gjennom det medisinske instrumentet, slik at det nå rundt -50 grader Celsius. Denne kalde temperaturen ødelegger unormale celler og deretter tillater dem å slough av livmorhalsen i løpet av en to-tre ukers periode. For å fullføre cryosurgery, er cervix frosset i tre minutter og tillatt å tine før prosessen blir gjentatt i ytterligere tre minutter.

Hvordan føles det?

På grunn av at frysing finner sted direkte i livmorhalsen, kan noen kramper oppstå under den første fryseprosessen. Når cervix justeres til kaldere temperatur smerte avtar som prosedyren er fullført. Minutter etter inngrepet, kan kramper bli veldig intens når du begynner å bli kledd og flytte rundt mer. Denne kramper kan være mer intens enn vanlige menstruasjonskramper, men generelt ender på samme dag.

Recovery

Etter kryokirurgi anbefales det at legemet forblir avslappet for resten av dagen. Kvinner kan vanligvis gå tilbake til sine vanlige aktivitetsnivå neste dag. Mens kroppen er utvinne, kan du merke mer utflod og ingenting skal settes inn i skjeden for to til tre uker etter inngrepet. Dette inkluderer å avstå fra samleie og tampong bruk samt skylling.

Effektivitet

Kryokirurgi er en ganske effektiv måte å fjerne og døyve cervical vev opplever effekten av dysplasi når abnormiteter er i den nedre del av livmorhalsen. 85% av dysplasi tilfeller der kryokirurgi brukes for å fjerne cellene er vellykket.

Risiko

Risikoen forbundet med cryosurgery er veldig minimal; men du bør være oppmerksom på flere ting etter å ha prosedyren gjort. Feber, smerter, gulaktig utflod, vond lukt og blødning som ikke er tilknyttet en menstruasjon er tegn på bekymring. Hvis du opplever noen av disse symptomene eller føler du har andre grunner til bekymring, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Hva er en intervall History?

Hva er en intervall History?


Under et besøk, er en av de første tingene en lege vil gjøre ta et intervall historie. Et intervall historie er en beretning om hva som skjedde med pasienten i løpet av tiden mellom besøk og en rekke oppdateringer om spesifikke helseproblemer som foranlediget møtet.

Grunnleggende informasjon og presentere Complaint

Mange intervall historier begynne på samme måte, med en rekke elementære spørsmål: Leger bekrefter pasientens navn, fødselsdato og dato for opptak. Derfra leger ber om presentere klagen eller sjef klagen, som er pasientens uttalte grunn for å komme. Rekken av spørsmål en lege spør under en mellomliggende historie kan ha enorm innvirkning på behandlingsforløp og vellykket diagnose.

Brede Forespørsler

Derfra pleier legen å slå mot spesifikke medisinske touchstones: Hva er årsaken til ditt besøk? Når begynte symptomene begynne? Har din allergi endret, har du vært innlagt på sykehus eller har du blitt skadet? Eventuelle endringer i dine familiemedlemmers helse?
Svarene på disse spørsmålene, kombinert med presentere klagen, hjelp i differensialdiagnose, en systematisk teknikk som begrenser mulige årsaker til sykdom og hjelper legen komme fram til en konklusjon.

Smerte

Hvis en pasient nevner smerter, vil legen stille en rekke konkrete spørsmål: Hvor er smertene? Når begynte det? Hvordan føles det? Har smerter migrere eller utvide i det hele tatt? Gjør noe annet om kroppen din endres når du er i smerte? Hvordan smerten føler hele dagen? Er det noe ser ut til å hjelpe eller vondt? I hvilken grad har smerter påvirket rutinemessige aktiviteter?

Tidligere sykehistorie og risikofaktorer

Leger vil også spørre om tidligere behandlinger. De spør om medisinsk og kirurgisk behandling og vurdere sosiale risikoer ved å spørre om eventuelle endringer i en pasients sysselsetting, ekteskap eller hjemme. Til slutt spør legen om potensielle risikable vaner: kosthold, vekt, mosjon, sigaretter, alkohol, narkotika, vold, psykisk tilstand, seksuell aktivitet, bryst eksamener (for kvinner) og testikkel eksamener (for menn). Når intervallet historie har blitt fullført, vil legen ofte deretter starte fysisk undersøkelse.

Hvordan lese obduksjonsrapporter

Hvordan lese obduksjonsrapporter

Michael Jacksons obduksjonsrapporten vil mest sannsynlig være online i løpet av sekunder til ferdigstillelse og mailet tusen ganger over. Alles nysgjerrige øyne vil komme til å lese post mortem resultatene av The King of Pop, men ikke alle vil forstå hva de leser. Her er hva en obduksjonsrapport inneholder, og enda viktigere, her er hvordan å tyde hva det betyr.

Hvordan lese obduksjonsrapporter

•  Gå over obduksjonsresultatene, leser hver del. De fleste obduksjonsrapporter inkluderer følgende terminologi eller setninger under. Jeg har tatt med betydningene å hjelpe deg å forstå hva hver setning refererer til:

* Organer / Organ vekter-
viser de indre organer undersøkt i løpet av obduksjonen og hvor mye hvert organ veier i gram

* Internt Examination-
forteller de funn og tilstand av indre organer og kroppens hulrom som hjerte, lever, nyrer, mage, lunger, etc.

* Ekstern Examination-
forteller tilstand og fysiske utseende av legemet som den ligger på obduksjonsbord. Dette inkluderer eventuelle kutt, riper på huden.

Se på obduksjonsrapporten for den delen som angir "Identifisere Marks and Scars" hvis du ønsker å vite om den avdøde hadde noen tatoveringer. Plasseringen og en detaljert beskrivelse av alle tatoveringer og fødselsmerker vil bli beskrevet under denne kategorien i rapporten.

•  Legg merke til avsnittet om obduksjonsrapporten at statenes Bevis for skade ". Hva dette viser er skadene at avdøde vedvarende, kan føre til døden. For eksempel, hvis den avdøde ble skutt det ville være dokumentert ved å notere antall skuddsår; hvor kulene angitt i kroppen, og hvor kulene gått ut av kroppen.

4. Se på obduksjonsrapporten for toksikologi resultatene for å se om noen narkotika eller reseptbelagte legemidler ble funnet i kroppen til den avdøde. Det vil også være resultater for en rekke andre blod-og urinprøver på en rekke stoffer som cannabinoid screening (marijuana), og alkoholester.

Finn den delen som statenes Konklusjon 'og' Manner of Death "for å lese medisinsk sensors mening om hva som forårsaket dødsfallet, og hvordan det er klassifisert. Noen eksempler på dette kan være:

Konklusjonen (avdøde navn), døde som følge av en overdose narkotika
Manner av Death- drap

~or~

Konklusjonen (avdøde navn), døde som følge av et enkelt skuddsår
Manner av Death- selvmord

Hvordan lese en Tempa-Dot termometer

Hvordan lese en Tempa-Dot termometer


Den Tempa-Dot termometer opprinnelig kom ut på slutten av 60-tallet som en ny og enkel måte å ta et barns temperatur på bare 60 sekunder. Det gjenstår en helsesøster standby, men noen mennesker sliter med å forstå temperaturavlesninger. Hold lesing for å lære hvordan.

Hvordan lese en Tempa-Dot termometer

Lese Tempa-Dot termometer

Åpne termometer og sørg for at du kan se alle markeringene på padle siden av termometeret. Hvert punkt har en bestemt mengde av en spesiell kjemisk blanding som blir blå når det kommer til viss temperatur.

Ser på større padle en del, vil du legge merke til at det er delt i to deler av små brunaktige prikker. Hver prikk er en representant for 0,2 grader F. kolonner av prikkene er brøkdeler av en grad, og radene av prikkene er de grader selv. Grupperingen på venstre er 100s gruppen. Dette ville være 100, 101, 102, 103 og 104 grader. Kuben av brun rutene på høyre er lavere enn 100 gruppe. Disse ville være 96, 97, 98 og 99 grader.

Når du leser, se etter den siste blå boble som dukket opp. Hver av kubene har fire rader av fem prikker. Først leste venstre side av kuben, som vil fortelle deg hvilken grad det er. Den følg-kolonnen for å se hva brøkdel av en grad det er som indikerer (0.0, 0.2, 0.4, 0.6, 0.8). Derfor, hvis den siste blå dot var i 98 rad og 0,6-kolonnen, har personen en 98,6 graders temperatur.

Les dette termometeret fra høyre til venstre. Se på høyre kuben først. Hvis alle prikkene er fylt (selv en liten bit), så ser over til venstre kuben. Når prikkene i riktig kuben er fylt ut, er det ingen tvil om at personen har en feber.

Hint

 • Ikke bekymre deg om bobler som ikke er fullt fargede. Hvis det gikk til den neste fasen, er varmen beveger seg raskere enn den kjemiske. Les kuben på samme måte som en graf.
 • Ikke spis eller svelge den kjemiske på stripe.

Hvordan å lese en EKG Tape

Et elektrokardiogram er en test som måler hjertets elektriske aktivitet. Forvirring slår folk flest når de ser på de ulike markeringene av et elektrokardiogram (EKG) tape. Likevel, kan du få en ide om hva det vil si ved å vite hvordan elektriske impulser normalt reise gjennom hjertet og hvordan disse blir sett på grunnleggende EKGs. Rutenettet mønster og annen merking på EKG tape er også viktig i å lese EKG tracings. Siden det er mange unormale rytmer (arytmier), vil vi først og fremst fokusere på normal sinusrytme.

Hvordan å lese en EKG Tape

•  Studer rutenett mønster av båndet. Små torg omfatter større firkanter. Fra venstre til høyre hver lille firkant indikerer 0,04 sekunder. Fem på rad bety 0,2 sekunder, slik at hver større firkant representerer 0,2 sekunder. Finn skalamerkene eller indikatorer på toppen eller bunnen av båndet. Det er 15 store rutene mellom to indikatorer, som representerer tre sekunder. Hjertefrekvensen er best beregnet på et bånd i minst seks sekunder lang.

Ta et stykke papir og plassere sin rett kant langs en ​​ledig serie av små firkanter. Lag to skalamerkene nær kanten av papiret som tilsvarer totalt tre små torg og merke det som 0,12 sekunder. På et annet sted å gjøre et skalamerke på hver av de vertikale grensene til et stort torg og merke det området som 0,2 sekunder.

Kjenn hjertets elektriske ledningsbanen. Vanlig lednings begynner i elektriske celler i nærheten av toppen av den høyre atrium ved sinus (SA) node, den normale pacemaker. En impuls oppstår der, deretter reiser over til venstre atrium og også går sentralt nedover gjennom Atrioventrikulær (AV) krysset, bunt av Hans, så ventrikkel høyre og venstre bunt grener som avslutte med Purkinjefibre.

Vurdere P bølgen. Det ser ut som en liten kul like før noen vinklede linjer (QRS-komplekset). Hver normal hjertesyklus har bare en P-bølge. Ingen P-bølger kan bety at normal pacemaker er skadet. Men det kan også bety ventrikkel opplading (T bølge) under atrial utflod, så en T bølge kan dekke en P-bølge. Mer enn en P-bølge kan bety en annengrads hjerteblokk.

Se om tiden fra starten av P bølgen til starten av Q bølge (vanligvis den første nedadgående slag) er mindre enn 0,2 sekunder ved å plassere første skalamerke på 0,2 sekunder delen av måle papir over hvor P bølgen starter. Mer enn 0,2 sekunder kan bety en første-graders hjerteblokk. Ingen sammenheng mellom P bølgen og QRS-komplekset kan bety en tredje grad hjerteblokk.

6. Legg merke til QRS-komplekset som vanligvis fremkommer som en kort nedadgående skrålinje (Q), en oppadgående slag slik at en topp (R), og deretter en dyp nedadgående topp (S) som munner ut i en linje vinklet oppover til omtrent midten av båndet . Det skal bare være ett QRS kompleks per syklus og være 0,06 til 0,11 sekunder bred. Sjekk tiden med 0,12 skalamerkene på din målte papir.

•  Finn T-bølgen som kommer etter QRS komplekset. Det er vanligvis et brak større enn P-bølge. Dette viser ventrikkel opplading. Atrial opplading også forekommer, men at bølgen er ofte skjult i QRS-komplekset.

Estimate hjertefrekvens ved å telle antall QRS-komplekser i en seks sekunders stripe og multiplisere med 10. Normal sinusrytme er mellom 60 til 100 slag per minutt. Mindre enn 60 betegnes gjerne som bradykardi, mens større enn 100 som takykardi.

Hint

 • Løse eller dårlig koblet ledninger, samt elektriske forstyrrelser kan gjøre en falsk eller uleselige EKG lesing.
 • Andre EKG bly innstillingene kan vise forskjellige resultater enn det som er beskrevet i denne artikkelen.
 • Alle bølgene i en QRS kompleks kanskje ikke alltid bli sett.
 • EKGs er også kalt EKG.
 • En EKG måler kun den elektriske aktiviteten i hjertet, og er ingen garanti for at noen del av hjertet har kontrakt.
 • Bare en person med tilstrekkelig opplæring kan tolke et EKG.