Digidexo.com

Kolin Fordeler

Kolin Fordeler


Kolin (noen ganger referert til som Acetylkolin eller Bilineurine) er et viktig næringsstoff som kroppen trenger for å lage ulike forbindelser. Disse forbindelsene er avgjørende for helsen til cellemembraner. Selv, teoretisk, er choline ikke et B-vitamin, er det ofte gruppert i den familien. Det fungerer i kombinasjon med de andre B-vitaminer. Kolin er klassifisert som en lipotropic, et næringsstoff som støtter leveren for å bli kvitt fett. I tillegg gir cholin en rekke andre helsefordeler.

Funksjoner

I tillegg til å opprettholde helse og leveren assistere i metabolismen av fett til energi, kolin spiller en rolle i forskjellige hjernenervefunksjoner og fordi den produserer neurotransmitter acetylcholines.

Funksjon

Cholin hjelper til å regulere det sentrale nervesystemet ved å forbedre overføring av impulser som regulerer muskel funksjon og øker total hjernefunksjon (spesielt minne).

Effekter

Som et resultat er cholin ansett for å være effektive i å hjelpe til å forhindre sykdommer som Alzheimers, Huntingtons og tardiv dyskinesi.

Fordeler

Kolin stimulerer også vevvekst og reparasjon, forbedrer immunsystemet, bidrar til å opprettholde helse av organer, kjertler og vev, og har antioksidantegenskaper, og har evnen til å senke forhøyede nivåer av kolesterol.

Potensiell

Dessuten fungerer kolin å hindre leveren fra farlig buildup; det senker en persons risiko for helseproblemer som skrumplever og degenerative nyresykdommer.

Bruk

Som med alle medisiner eller supplement, er det best å søke hjelp av helsepersonell før du begynner en ny regiment. De foreslåtte doser av kolin er generelt 425 mg. for kvinner og 550 mg. for menn.