Digidexo.com

forgiftning i kroppen muggsopp

Metabolske forstyrrelser som forårsaker kroppslukt

Årsaker til metabolske forstyrrelser

Metabolske forstyrrelser stammer fra defekte gener, som hindrer kroppens stoffskifte. Selv om det er tusenvis av metabolske forstyrrelser, om en i hver 4000 mennesker er berørt av dem.

Metabolisme er prosessen der kroppen bruker mat til energi. Enzymer bryte ned fordøyd mat i enkle stoffer, som i sin tur absorberes av kroppen, og som brukes som brensel. Enzymer fungere også for å gi cellene med stoffer den ikke får fra mat og eliminere unødvendige stoffer. Metabolske forstyrrelser oppstår når genetiske defekter er til stede. I løpet av denne prosessen, produsere enzymer feil og enten for lite eller for mye av visse stoffer, som kan føre til forgiftning i kroppen og åpenbar i slike problemer som kroppslukt. Metabolske forstyrrelser er inndelt i typer basert på cellemekanismer, de berørte enzymer og biokjemiske mekanismer.

Vanlige metabolske forstyrrelser

Mens noen kroppslukt kan skyldes dårlig hygiene, dårlig ånde og enkelte stikkende matvarer som hvitløk, i andre tilfeller er en stoffskiftesykdom å klandre. Selv om god hygiene praktiseres, opphoping av toksisitet i kroppen på grunn av en metabolsk defekt forårsaker overdreven og noen ganger ukontrollerbar lukt.

Mens tusenvis av metabolske forstyrrelser eksisterer, er det flere spesifikt knyttet til kroppslukt. En av de vanligste er trimethylaminuria, eller "fiskelukt sykdom" som det er allment kjent, den tilstand hvor kroppen ikke kan behandle den organiske forbindelsen, trimetylamin. Et merkbart fishy lukten er tilstede i pusten, urin og svette.

Diabetes er kroppens manglende evne til å forbrenne sukker og kan gi kroppen en fruktig lukt. Skjørbuk, noe som betyr at kroppen er vitamin C-mangel, kan produsere en råtten eller råtnende duft. Diabetisk ketoacidose som oppstår når en diabetiker blodsukkeret er for høyt og i respons kroppen gjør "ketoner" å bryte ned fett. I likhet med diabetes, kan en overdrevet fruktig lukt utgå fra kroppen.

Diagnose og behandling

Det kan være en utfordring å diagnostisere metabolske forstyrrelser fordi det er så mange og symptomene kan speile andre, mer generelle plager. Imidlertid vil personer som kan lider av kroppslukt må gjennomgå en rekke tester for å fastslå om en stoffskiftesykdom er roten årsaken til problemet. Disse evalueringene omfatter nevrologiske vurderinger, blod og urin testing, en MR (magnetisk resonans bildebruk), MR spektroskopi, en electromyogram, genetisk veiledning og en Spinal Tap (spinalpunksjon). Selv om ikke alle disse prosedyrene kan utføres, de er designet for å identifisere eventuelle biologiske, nevrologiske og / eller genetiske årsaker for den mistenkte stoffskiftesykdom.

Behandlinger vil variere avhengig av alvorligheten av sykdommen og andre helsebekymringer. Et balansert kosthold sammen med kosttilskudd kan kalles for i visse tilfeller, mens andre løsninger inkluderer fysioterapi, medisiner og kirurgi, inkludert en benmargstransplantasjon. I noen tilfeller kan en benmargstransplantasjon stall veksten av en stoffskiftesykdom. Imidlertid er denne behandlingen bare gunstig i de tidlige stadier av sykdommen.

Den beste behandling for manisk depresjon

Den beste behandling for manisk depresjon


Manisk depresjon, også kjent som bipolar lidelse, er en ødeleggende psykisk lidelse som forårsaker ekstrem humør ustabilitet, alt fra suicidal depresjon til eufori. Mennesker plaget med bipolar lidelse er i stand til å regulere sine stemninger og kan bli suicidal. Hvis du eller noen du kjenner har bipolar lidelse, er den beste behandlingen en kombinasjon av stemningsstabiliserende medisiner og samtaleterapi.

Stemningsstabiliserende

Den mest effektive måten å kontrollere manisk-depressiv sykdom er ved å ta stemningsstabiliserende legemidler i kombinasjon med andre medisiner. Merker regnet som effektive inkluderer Carbatrol, Tegretol, Zyprexa og Seroquel. Men ikke alle stemningsstabiliserende fungere for alle, og legen din kan forskrive legemidler på en prøveordning for å se hvilke som er best egnet for dine behov. Å finne den rette balansen av medisiner for å behandle hele spekteret av bipolar lidelse kan være en utfordring, så du bør kommunisere med at legen din så mye som mulig før du har funnet den rette blandingen.

Lithium

Litium er et naturlig forekommende mineral som er effektive i behandling av depresjon og impulskontrollspørsmål som følger bipolar lidelse. Det har vært i bruk siden 1940-tallet, og det har vært en rekke studier i løpet av årene som attesterer sin effektivitet. Fordi litium doser må overvåkes nøye for å unngå toksisitet, mange mennesker med bipolar sykdom foretrekker å prøve alternative metoder. Tatt i små doser sammen med stemningsstabiliserende, kan mineralet være nyttig i behandling av plutselige sinne og suicidale tendenser uten å forårsake forgiftning i kroppen, men den anbefalte dosen for de fleste pasienter er minst 900 milligram når det brukes alene. Personer med lever-eller nyreproblemer bør unngå å ta litium hvis mulig, og bivirkninger kan være kvalme, vektøkning, ødem, sterk tørste, slurring av tale og desorientering. Overdoser av mineralet kan være dødelig.

Anti-beslag medisiner

Mange av de mer vanlige anti-beslag medisiner også fungerer godt som effektive humør regulatorer. For eksempel kan Depakene og Depakote jobbe sammen med andre legemidler til behandling av noen av de alvorlige humørsvingninger i forbindelse med bipolar lidelse. Lamictal er et annet anti-krampe stoff som er blitt funnet effektive i behandling av manisk depresjon.

Andre medisiner

Selv om noen leger har vært kjent for å foreskrive antidepressiva i behandling av manisk depresjon, er praksisen ganske kontroversielt. Ikke bare kan antidepressiva bidra til suicidale tendenser hos noen pasienter, kan de ikke være effektiv i behandling av depresjon assosiert med bipolar lidelse, og de kan bidra til maniske episoder.
Andre medikamenter som kan være foreskrevet for å behandle lidelsen er antipsykotika, som Zyprexa, Risperdal og Seroquel.

Talk Therapy

Talk behandling alene ikke er en effektiv behandling for personer med bipolar lidelse, men på grunn av de spenninger og kaos som oppstår som et resultat er det tilrådelig å gi pasienten, så vel som pasientens familie, med en mulighet til å snakke med en terapeut som del av den totale behandling av manisk depresjon. En terapeut kan gi råd pasientens lege om eventuelle faresignaler pasienten kan ha oppstått selvmordstanker. I tillegg å være i stand til å kommunisere med noen kunnskap om sykdommen kan hjelpe pasienten i hans utvinning.

Har Colon Trenger rensing?

Etter den øvre fordøyelseskanalen, magesekken og tynntarmen, har fjernet nesten alt av næringsverdi i løpet av prosessen med fordøyelsen, blir kolon (tykktarmen) mottakeren av venstre over giftstoffer, bakterier og ufordøyelig avfall.

Slim

Tykktarmen er foret med slim for å forhindre absorpsjon av giftig avfall tilbake i kroppen etter fordøyelse. Avfall fanget av slimet kan samle og holde seg til tarmveggen som sitert i "Colon Therapy" av Ron Kennedy, MD, på nettsiden, The Doctors 'Medical Library.

Symptomer

Ron Kennedy, MD, rapporterer også at forstoppelse, gass, hodepine, dårlig ånde, og illeluktende lukt fra avføring er noen av symptomene på et kolon som har over-beholdt giftig avfall.

Autointoxication

I sin artikkel i Western Journal of Medicine, James Whorton, Avdeling for medisinsk historie og etikk, University of Washington School of Medicine, forklarer teorien om auto-rus som forgiftning av kroppen ved putrefying avfall igjen å hope seg opp i tykktarmen.

Betydning

Fordi aldring er en faktor i å bremse eliminering, kan kolon rensing hjelpe til med fjerning av akkumulert giftig avfall. Kolon renser kan også fjerne parasitter, som sitert av Dr Lynn Hardy, ND, CNC, på Global College of Natural Medicine nettside.

Typer

Kolon renser kan utføres av en godkjent colonic terapeut eller gjøres hjemme med kommersielle kolon renset, kolon rensing urte rettsmidler, te, eller klyster. Michael Picco, MD, på Mayo Clinic nettsiden, anbefaler å spise frukt og grønnsaker for å "skrubbe" tarmveggen, forbruker en tilstrekkelig mengde væske, og trene på en jevnlig basis.

Hva er symptomene på Rat Poisoning i menneskekroppen?

Den aktive ingrediensen i rottegift kalles stryknin, som kommer i form av et pulver og er satt inn i et agn felle for rotter til å spise og bære tilbake til reiret. Stryknin kan forgifte deg selv i svært små doser, og du kan ikke engang klar over at du kom i kontakt med den. Ifølge Centers for Disease Control og Drugs.com, symptomer på stryknin forgiftning i kroppen inkluderer humørsvingninger og kramper.

Angst

Angst, agitasjon og angst er humørendringer som er tidlige symptomer på forgiftning rotte i menneskekroppen. Disse symptomene kan oppstå kort tid etter eksponering.

Mørk urin

Stryknin kan fort være giftig for leveren din, noe som kan forårsake symptomer som mørk urin innen seksti minutter for å bli utsatt.

Pustevansker

Innen 15-60 minutter for å bli forgiftet med stryknin, kan du oppleve pustevansker gjennom munnen eller nesen.

Smerte

Du kan oppleve smerter i musklene i hele kroppen din i løpet av seksti minutter av eksponering for rottegift.

Kramper

Alvorlige spasmer eller kramper i buen av rygg og nakke er et tegn på at du har blitt forgiftet med en moderat eller stor dose stryknin.

Respirasjonssvikt

Respirasjonssvikt er en livstruende krise som kan være forårsaket av en stor dose av rottegift og kan raskt føre til hjerne død.

Medisin for matforgiftning

Matforgiftning er preget av plutselige sykdom forårsaket av inntak av mat eller drikke som er forurenset med en gift eller infeksiøs organisme. Det kan påvirke en person eller gruppe av mennesker som spiste samme forurenset mat i en fest, piknik, restaurant eller fast-food outlet. Symptomene kan starte timer eller dager etter inntak av mat eller drikke.

Symptomer

De vanligste symptomene når du opplever matforgiftning er diaré og oppkast, ofte ledsaget av magesmerter. Du kan også få hodepine, feber og frysninger, så vel som svakhet, avhengig av alvorlighetsgraden av forgiftning i kroppen din.

Årsaker

De fleste tilfeller av matforgiftning skyldes forurensning av vann eller mat av bakterier. Ifølge Medline Plus leksikon, kan matforgiftning være forårsaket av:

* Bacillus cereus
* Botulism
* Campylobacter
* Cholera
* E. coli enteritis
* Fish poisoning
* Listeria
* Mushroom poisoning
* Staphylococcus aureus
* Salmonella
* Shigella
* Yersinia

Forebygging

Vask alltid hendene med varmt og kaldt rennende vann og såpe i minst 20 sekunder før og etter tilberedning av mat for å unngå forurensning. Sørg for å bruke rene tallerkener, bestikk og tellere; deretter vaske dem grundig med desinfeksjonsmiddel etter bruk. For å holde bakteriene sprer seg, bruke ulike redskaper og skjærefjøl for å kutte rått kjøtt eller kylling. Sjekk temperaturen på maten med termometer. Ifølge Washington State Food and Beverage Worker håndboken, de fleste bakterier ikke vokser på varme eller kalde temperaturer. For å holde maten trygg, må kald mat holdes 41 ° C eller kaldere. Varm mat må holdes 140 ° F eller varmere. Matlaging temperaturer er:

165 ° F (15 sekunder) for fjørfe (kylling og kalkun), stappet mat eller stuffing,
alle rå animalske produkter tilberedes i mikrobølgeovn og alt varmes opp
potensielt farlige matvarer, for eksempel animalske produkter, kokt stivelse, frukt og
grønnsaker.

155 ° F (i 15 sekunder) for hamburger og pølse.

145 ° F (15 sekunder) for egg, fisk, kjøtt og flesk.

140 ° C i grønnsaker som vil bli varmt avholdt og pakket klar til å spise mat
(For eksempel pølser og hermetisert chili) som er oppvarmet for varmt beholdning.

Hot beholdning er å holde maten varm inntil servert med 140 ° C temperatur eller varmere. Du kan bruke suppevarmere, damp tabeller og andre varme-holding enheter.

Behandling

Det er mye lettere å vite om det er matforgiftning når folk i en gruppe viser de samme symptomene, vanligvis oppkast og diaré. I de fleste tilfeller forsvinner matforgiftning løpet av et par dager uten behandling. Ta en god hvile og drikke mye væske, for eksempel vann og rehydrering løsninger. Unngå å drikke melk eller koffeinholdige drikker. Hvis du er alvorlig syk, må du medisinsk behandling umiddelbart.

Advarsel

Hvis du har diaré og oppkast så mye, sørg for at du tar rikelig med væske for å hindre deg fra dehydrering. Hvis symptomene er alvorlige eller varer mer enn 72 til 96 timer, kan du ringe legen med en gang, spesielt hvis en eldre person, barn, gravide eller ammende kvinne er berørt. Hold prøver av eventuelle gjenværende mat spist og avføring for testing av bakterier nærvær. Hvis du spiser giftige matvarer, for eksempel giftig sopp, må du gå til et sykehus for legevakt for å bli kvitt giften fra kroppen.

Quad & Hamstring Skader

Gitt overgrep, etterspørsel og press den gjennomsnittlige biten tar, er det utrolig at de viktigste lår / beinmuskulaturen av quadriceps og hamstring ikke blir skadet oftere. Disse to settene muskel, arbeider motsatt av hverandre, trekker voldsom kraft regelmessig for å drive den menneskelige ben fremover og bakover. Til slutt, spesielt med den ekstra krav i studioer eller stress, disse musklene ikke blir skadet. Utvalget av skade kan kjøre fra enkel muskel trekker til regelrett tårer og komplette separasjoner. Som et resultat, ingen skade kan tas lett gitt betydningen av disse fysiske kraftprodusenter.

Skadetyper: Drar og Stammer

Den mest vanlige og lett å pådra seg skader etter en hamstring eller quadriceps er muskelen pull eller belastning. Både firerne og hamstring kan bli rammet, men hamstring er mer sannsynlig av de to. Quadriceps tendens til å arbeide sammen og kan distribuere sine belastning blant hverandre. Hamstring er mer isolert og må ta på seg samme belastning arbeids motsatte av firemannsrom. Denne skadetypen lett kan avhjelpes ved å hvile og ta det med ro en stund. Ved hjelp av RICE (Rest, Ice, Compression og Elevation) er en standard kur. Økt strekke bidrar til å unngå disse mindre smerter i fremtiden.

Skadetyper: Delvis Tears

Den neste typen skader er delvis rive. Igjen er det hamstring jo mer sannsynlig å lide på grunn av urettferdig belastning tilnærming versus quadriceps, men firemannsrom kan ofte rive på grunn av kronglete. Løpere vil finne seg selv plaget med disse to versjonene av delvis tårer ganske mye, spesielt hamstring skader. En idrettsutøver tar på brute force og kronglete slik som fotball, fotball og rugby-spillere, vil lide mer fra kvadricep tårer. I alle fall er delvis rive en gjenvinnbar faresignal. Den skadde muskelen er for overbelastet og kan ikke ta den aktuelle belastningen etterspørsel. Noe er overutviklet og underutviklet til det punktet at muskelen stoffet gir ut. Dette er et signal om at øvelsen tilnærming må endres for å kompensere.

Delvis tårer komme med gang på gang anvendelse av RICE. Disse alvorlige skader kan ta fire til seks måneder å rehabilitere før full funksjon oppnås igjen. Mye avhenger av pasientens disiplin til å følge rehabilitering retning og beskytte muskelen fra skade igjen. Stretching er også nøkkelen til fremtidig unngåelse av partielle tårer.

Skadetyper: Full Tears

Full tårer eller separasjoner er en fullstendig svikt i hamstring eller quadriceps. Muskelen sett har blitt fullstendig ødelagt og er nå ikke-fungerende. Uten kirurgi, vil muskelen sannsynlig ikke helbrede riktig og pasienten vil bli arbeidsufør for fremtiden. Vanligvis rive er i nærheten av et festepunkt eller et ligament som forbinder muskelen til beinet. Stifting eller tvunget reattachment er nødvendig for å holde den gjen festet ende tilkoblet til fullstendig helbredelse er fullført. Veldig ofte, gjør benet ikke fungerer på samme måte som før, og pasienten har å omstrukturere deres livsstil og mosjon regime tilsvarende.

Contusions og Blåmerker

Blåmerker eller dyp muskel kontusjon er en annen vanlig skade, mer sannsynlig å skje med lårmuskelen. Igjen, sport som involverer kontakt har et stort potensial for denne skaden, og resultatene som regel innebære støtskade, hevelse og manglende evne til å bevege seg uten smerter dypt i kontaktområdet. Is og stretching er de beste behandlinger, blant annet å unngå videre kontakt i det skadde området for tiden. Kontusjon skader vanligvis gå bort i løpet av noen få uker med vanlig glasur og bevegelse.

Punkteringer og Piercing

Endelig, punkteringer / kutt / kompliserte brudd / kuttskader er alle potensielle skader for begge sett av muskler. Kort sagt, har noe skarpt revet muskelen. Mesteparten av tiden, disse resultere i delvis tårer, men noen ganger kuttet kan være betydelig eller alvorlig nok til å kreve mer kirurgi enn bare rengjøring vanning og masker. I noen alvorlige åpningen ned til muskelen, bør pasienten gå til sykehuset for umiddelbar omsorg. Risiko for smitte er høy, noe som kan føre til muskel forverring eller verre, nekrose av kjøttet. Anti-bakterielle medisiner og regelmessig rengjøring / lukking av såret er de mest sannsynlige første behandlingene; utbruddet av infeksjon eller nekrose kan kreve kirurgisk fjerning av den infiserte / dødt vev for å unngå forgiftning av kroppen.

Om Carbon Dioxide Poisoning

Den kjemiske forbindelsen karbondioksid er en gass som finnes naturlig i jordatmosfæren og er produsert av mennesker som et biprodukt av åndedrett. Imidlertid er karbondioksid forgiftning en ekstremt farlig tilstand som kan føre til respirasjonssvikt.

Funksjon

Mennesker er utsatt for små mengder av karbondioksyd på en daglig basis, som det er til stede i luften i små konsentrasjoner. Det er også til stede i menneskelig blod på et svært lavt nivå, og bidrar til å automatisk regulere kroppens blod forsyninger ved å signalisere kapillærene å ekspandere som et middel for å øke blodgjennomstrømningen.

Hvordan det skjer

Karbondioksid forgiftning kan forekomme i en rekke måter. Hypoventilering, eller redusert hastighet på pusting kan føre til en farlig oppbygning av nivåer av karbondioksyd. Personer som er utsatt for høydeforholdene svært høy med lave oksygennivået er også underlagt dette problemet. Rebreathing utåndet karbondioksyd eller eksponering for høye miljø nivåer kan også føre til forgiftning.

Advarsel

Karbondioksid forgiftning, eller hyperkapni, er ekstremt farlig. Høye nivåer av blod forbindelsen reduserer kroppens evne til å ta opp oksygen og tilstrekkelig til å forsyne organene. Langvarig eksponering for giftige nivåer av karbondioksid kan være dødelig. Behandling for hyperkapni inkluderer eksponering for høye nivåer av oksygen og hvile. Hvis offeret ikke svarer, skal 911 bli kalt.

Effekter

Karbondioksid forgiftning fratar kroppens vev av oksygen, noe som resulterer i det som utgjør kvelning. Forgiftningssymptomer omfatter muskelrykninger og rød hud utvikler seg til panikk og hyperventilering som offeret forsøker febrilsk å puste inn mer oksygen. Venstre ubehandlet, vil det utvikle seg til kramper, bevisstløshet og til slutt død.

Forebygging

De fleste tilfeller av karbondioksid-forgiftning fra et miljø kilde oppstå i dykkere. Dykkere bør være nøye trent som til årsakene og symptomer på forgiftning, og bør alltid dykke med andre som også er utdannet og kan tilby hjelp om nødvendig. Årsaker til tilfeller av forgiftning i dykkere kan tilskrives feil vare på pusteutstyr, våtdrakter som er for stramt, regulator feil og utilstrekkelig pust.

Hvorfor er nyrer og urinveier viktig?

Hvorfor er nyrer og urinveier viktig?


Excretory systemet spiller en viktig rolle i å opprettholde kroppens funksjon ved å finne og fjerne avfallsstoffer i kroppen. De viktigste delene av excretory systemet er de nyrer, lunger og hud.

Nyrer

Nyrene er to små organer som filter og fjerne flytende avfall ved å produsere urin, som lagres midlertidig i blæren. Nyrene produserer ca 1,5 liter urin daglig.

Lunger

Lungene er plasseringen av respirasjon, noe som omfatter fjerning av avgasser. Every breath you take, er lungene tvinge ut avgasser.

Skin

Huden din er også viktig; den bidrar til å fjerne overskudd av salt, vann, urea og urinsyre gjennom svetting.

Interaksjon

Den ekskretorisk systemet er nært beslektet til andre systemer, særlig i sirkulasjonssystemet, noe som kontrollerer strømmen av blod gjennom kroppen, og det endokrine system, som regulerer interne hormoner og kjemikalier.

Sykdom

Den vanligste excretory system sykdom er svekket nyrefunksjon, noe som kan føre til høyt blodtrykk og til og med den langsomme forgiftning av kroppen. Nyreproblemer er vanligvis behandles med dialyse eller transplantasjon.

Alkohol og antibiotika Interaksjoner

Antibiotika er medisiner som bekjemper veksten av bakterier som forårsaker infeksjoner. Alkohol kan samhandle med noen antibiotika eller andre medisiner. Dette er fordi alkoholen beveger seg gjennom blod til hjernen for å forårsake forgiftning. Kroppen deretter gradvis forbrenner det, og excretes det fra kroppen. Medisiner også reise via blodbanene, og kroppen forbrenner og excretes dem. Hvis disse to stoffene bruke samme rute, kan føre til at alkohol medikamenter for å ta lengre tid for å nå infeksjon eller til å metabolisere ut av kroppen.

Myte

Det er en myte at å blande noen antibiotika med alkohol vil føre til negative effekter. Blande alkohol med noen antibiotika kan ikke forårsake en interaksjon. Dette er fordi de ofte ikke har den samme rute for metaboliserende og forlate kroppen.

En effekt av å blande alkohol og antibiotika

Selv om ikke alle antibiotika og alkohol vil samvirke og forårsake en reduksjon i effektiviteten av medisinen, er det andre negative muligheter for å blande de to. Mange medisiner kan ha en bivirkning av kvalme, svimmelhet eller søvnighet. Alkohol kan også ha som resultat. Blanding de to kan øke disse symptomene.

Seriøse Interactions

Noen alvorlige interaksjoner av å blande alkohol og enkelte antibiotika er rødme, uregelmessige hjerteslag, åndenød og lavt blodtrykk. I tillegg kan effektiviteten av antibiotika bli redusert. Antibiotika som må tas med advarselen om å unngå alkohol er Flagyl, Tinidazole, Furoxone, Gisactin, Atabrine og Bactrim.

Andre grunner til å unngå å blande medisiner og alkohol

Selv om det ikke er noen interaksjon mellom alkohol og antibiotika, bør du vurdere nøye om du ønsker å drikke mens du blir behandlet. Jo bedre du behandler kroppen din, vil den raskere helbredelse finne sted. Hvis du er på et antibiotikum, du har en infeksjon. Du bør ikke gjøre noe som vil tømme din energi og langsom tilheling.

Andre stoffer med alkohol

Hvis du tar et antibiotikum som ikke bør blandes med alkohol, er det viktig å huske at det er alkohol i andre stoffer. Sjekk etiketten på noen hoste medisiner, ekstrakter for matlaging eller munnen vasker, som mange inneholder alkohol.

Konsultasjon

Hvis du er foreskrevet en antibiotika, ta kontakt med din lege eller apotek. De vil kunne gi deg råd om eventuelle interaksjoner og hva du skal unngå. Alltid være ærlig og klar til å stille spørsmål når du blir foreskrevet medisiner.

Honey Lemon hostemedisiner

Honey Lemon hostemedisiner


Enten du er hoste på grunn av bronkial agitasjon av allergi eller røyke, eller lider av forkjølelse, vil en ekkel hoste forlate halsen følelsen kløen og rå. Honning og sitron, når kombinert, har makt til å hjelpe sooth en opphisset hals, og samtidig hjelpe slappe kroppen og undertrykke irriterende hoste.

Undertrykk Nighttime Hoste

Natt tid hoste kan gjøre det vanskelig å få hvile, og når du er syk, er avgjørende for helbredelse resten. Formilde en irriterende hoste med en hostesaft blanding laget av honning og sitronsaft.

Varm en kopp honning og tilsett 3 ss. sitronsaft. Når blandingen er blandet, tilsett 1/4 kopp varmt vann og rør til en jevn røre. Ta 1 til 2 ss. før sengetid for å hjelpe sooth halsirritasjon og undertrykke hoste. Kjøle ubrukte porsjoner for senere bruk.

Beroligende Sore Throat

En gammel folkemedisin foreslår å bruke en faktisk sitron og rå honning for å gjøre en beroligende blanding for å undertrykke hoste og berolige irritert hals. Kok en hel sitron i seks kopper vann i 10 til 15 minutter. Mens sitron er fortsatt varm, rull den over en hard overflate for å myke massen inne i huden. Skjær sitronen i to og klem saften og fruktkjøttet i en bolle. Bland en halvliter rå honning inn i sitronsaft og rør inn 1 ts. glyserin. Det fine med denne blandingen er at i motsetning til de fleste over-the-counter og reseptbelagte medisiner, kan du ta dette midlet så ofte du trenger å uten risiko for overdose eller forgiftning i kroppen.

Hjem brygget te

Det finnes en rekke varme te oppskrifter utviklet for å bidra til å undertrykke en ekkel hoste, og mange av dem inkluderer bruk av honning og sitron. Lage en te ved å koke 1 ss. revet ingefær, den ene halvdelen av et skiver sitron, ett fedd finhakket hvitløk og 2 kopper vann. Putre denne blandingen i 20 minutter og deretter la det bratt. Jo lenger du bratte blandingen, jo sterkere blir det. Blid med honning for å hjelpe kvele en ødeleggende hoste. Du kan også legge til sitron og honning til dine favoritt hot te blandinger. Varmen vil berolige og sitron og honning vil hjelpe undertrykke hoste.

Cutler protokollen

Den Cutler protokollen er også kalt chelation Protocol og er en avrusningsbehandling for heavy metal forgiftning i kroppen. Protokollen foreskriver bruken av antioksidanter for en rekke ødeleggende og psykiske lidelser som har blitt diagnostisert som uhelbredelig av mainstream medisin.

Historie

Den Cutler protokollen ble først introdusert i boken "Amalgam Illness: Diagnose og behandling" av Andrew Hall Cutler, en forsknings biokjemiker og forsker. Boken ble utgitt i 1999 etter forfatterens diagnostisert seg med kvikksølvforgiftning fra sine amalgamtannfyllinger og utviklet en behandling for å rense kroppen for tungmetallet.

Behandling

Programmet i Cutler protokollen foreskriver bruken av antioksidanter DMSA (Dimercaptosuccinic acid) og ALA (alpha-lipoic acid) som er både tilgjengelig over disk i apotek. Ifølge boken "Amalgam Illness," det vil ta 2-6 måneder å føle seg bedre, og opp til fire år med kontinuerlig behandling for å være helt fri for heavy metal forgiftning symptomer.

Teorier / Spekulasjoner

Den Cutler protokollen har vært spesielt omfavnet av foreldre med barn som lider av autisme eller atferdsproblemer fordi de over-the-counter antioksidanter har mindre skadelige bivirkninger enn de medisinske behandlinger foreskrevet av leger. Flere autisme organisasjoner gir sin tilslutning til protokollen og kreve betydelig reduksjon av atferdsproblemer hos barn behandlet i henhold til protokollen.

Hjem rette for Sun Poison

I medisinske termer, sol forgiftning og solbrenthet som i hovedsak det samme, begge faller inn under det vitenskapelige navnet photodermatitis. Sun forgiftning, men er generelt mer alvorlig og ledsaget av svimmelhet, kvalme, hodepine og feber, i tillegg til kløende, betent hud over de berørte områdene. Sun forgiftning er forårsaket av langvarig eksponering for solens skadelige UV-stråler. Det er viktig å holde seg hydrert med sol forgiftning og holde huden fuktig for å unngå peeling. Det finnes en rekke hjem rettsmidler for sol forgiftning, og det vanligvis ikke krever noen utenfor medisinsk hjelp, unntatt i de mest alvorlige tilfellene.

Hydration

Med sol forgiftning, kan kroppen din bli dehydrert lett, enda mer enn med en mild solbrenthet. Den beste måten å holde seg hydrert er å konsumere mye vann og drikke lastet med elektrolytter, som Gatorade. Unngå kontakt med solen, som ytterligere kan tørke ut huden.

Hudbehandling

Det finnes dusinvis av naturlige behandlinger som kan hjelpe lindre Søn forgiftning og fremskynde helbredelsesprosessen. Ren aloe vera gel eller juice er en av de mest vanlige rettsmidler for solbrenthet og sol forgiftning. Bare bruke aloe til den berørte huden flere ganger om dagen ledsaget av en kald komprimere for å redusere hevelse. Calamine lotion kan brukes til å redusere kløe. Påføring kul helmelk i ca 20 minutter kan også være ganske beroligende. Du kan også prøve peppermynte olje til å kjøle ned huden.

Andre rettsmidler

Enkelte bad og skyller kan hjelpe utvinning prosessen med sol forgiftning. Ta en lunken bad med havregryn i 10 minutter og tørk grundig med pat-down metoden. Prøv å ta en varm dusj for å bidra til å øke blodstrøm, selv om det er smertefullt i begynnelsen. Tar noen aspirin eller ibuprofen kan gi god smertelindring i tillegg. Hold våte håndklær hendig, og holde huden fuktig. Du kan bruke litt natron, trollhassel eller Epsom salter til det berørte området ved hjelp av et vått håndkle. Vask huden forsiktig med en mild anti-bakteriell såpe for å unngå smitte. Betakaroten vitamintilskudd kan også brukes til å redusere betennelse.

Forebygging

For å hindre sol forgiftning i fremtiden, bruke SPF 30 eller høyere solkrem rikelig før soleksponering. Unngå å tilbringe lengre perioder i solen, selv på overskyete dager. Sørg for å holde seg hydrert når du er utendørs. Sun forgiftning kan også være forårsaket av visse reseptbelagte legemidler, eksisterende hudsykdommer eller solkrem som inneholder PABA.

Forgiftning Fra Permanent Markers

Forgiftning Fra Permanent Markers


Selv om det ikke er noen bestemt navn for tilstanden, må permanente markører inneholde et farlig kjemikalie som kan forårsake hud forgiftning. Mens de fleste markører anses å være ikke-giftig, mange merker inneholder et kjemikalie som kalles Xylen som kan utløse en allergisk reaksjon, spesielt når blekket påføres direkte på huden.

Xylen

Xylen inneholder tre isomerer: orto-xylen, meta-xylen og para-xylen. Alle tre er fargeløs, brennbar væske preget av en søt lukt. Inntreden i kroppen kan oppstå ved innånding, svelging eller hud og øyekontakt. Ved lave nivåer fungerer det som et irritasjonsmoment for øye og slimhinner; ved høyere konsentrasjoner det fungerer som et narkotisk stoff. Ekstremt høye nivåer har vært knyttet til leversvikt, hukommelsestap og død. Det er viktig å merke seg at slike store mengder xylen ville kreve eksponerings langt utover kapasiteten til en enkelt markør.

Symptomer på eksponering

Akutt eksponering for xylen kan være kvalme, hodepine, svimmelhet, tretthet, irritabilitet, irritasjon i øyne, nese og hals, og tap av motoriske ferdigheter. Det er mulig, ved bruk av en permanent markør for en lengre tidsperiode uten ventilasjon, for slik eksponering kan forekomme.

Kronisk eksponering kan forårsake lever-og nyreskader, konjunktivitt, eksem, og tørrhet i nese og hals.

Nødprosedyrer

Hvis Xylen er introdusert inn i øynene, må du skylle umiddelbart med kaldt vann i minst 15 minutter. For hudeksponering, vask med såpe og vann. For innånding, fjern personen til frisk luft. Skulle offeret slutter å puste, utføre HLR og kontakt krisepersonell umiddelbart. Dersom det svelges, ikke fremkalle brekning. Har offeret drikke store mengder vann og varsle krisepersonell.

Xylen i Markers

En permanent markør er designet for å kunne skrive på nesten alle overflater. Dette blekket får sin permanens ved å være vanntett. Dette gjør rengjøringen blekket vanskelig, selv ved hjelp av såpe. De fleste markører har blekk som inneholder xylen, som anvendes som et løsningsmiddel. Ved hjelp av et slikt løsningsmiddel i en konsentrert form vil faktisk fjerne trykksverte. Permanent da blekket er lik spraymaling ved at den avgir gasser som inneholder ikke-flyktige forbindelser. Disse røyk, men anses ikke-dødelig i doser som vanligvis finnes i blekk og maling, er meget brannfarlig.

Andre kilder til Xylen

Xylen kan også bli funnet i følgende produkter: motor og flydrivstoff; som løsemiddel i lakk, lakk, maling og fargestoffer; hydrogenperoksyd; noen parfymer; Myggmidler; vitaminer; lær behandling; og legemidler.

Symptomer på salmonella forgiftning

Salmonella forgiftning er en smertefull bakteriell infeksjon som påvirker fordøyelsessystemet, forårsaker alvorlig diaré i noen tilfeller. Infeksjonen, kjent som salmonellose, spres gjennom kontakt med forurensede dyr avføring. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), er ca 40.000 salmonellose tilfeller rapportert i USA hvert år.

Primære symptomer

En salmonella infeksjon forårsaker mild til alvorlig intestinal kramper, diaré, oppkast, frysninger, blod i avføringen, muskelsmerter og feber ca 12 til 72 timer etter at en person er smittet. Ifølge CDC, diagnosen sats for barn under fem år er fem ganger høyere enn raten av salmonella-smitte i alle andre aldersgrupper.

Symptomer på Komplikasjoner

Salmonellose, mens smertefullt, er vanligvis ikke livstruende hos tidligere friske mennesker. Personer med nedsatt immun symptomer, transplantasjoner mottakere, eldre og barn er mer sannsynlig å utvikle alvorlige symptomer hvis de kontrakt salmonellose. Vedvarende, alvorlig diaré kan gjøre det vanskelig å holde nok væske i kroppen din og dehydrering kan oppstå som et resultat. Dehydrering kan gjøre noen berørt av salmonellose føle seg enda sykere. Hvis du utvikler dehydrering, kan du merke en tørr munn og tunge, innsunkne øyne, redusert vannlating og en reduksjon i tårer. Reiters syndrom, en form for leddgikt, kan utvikle seg i mennesker som har hatt en salmonella infeksjon, vanligvis på et tidspunkt etter at infeksjonen har gått over. Symptomer på Reiters syndrom inkluderer leddsmerter, smerter ved vannlatning og øyeirritasjon. I noen tilfeller, salmonellabakteriene migrere fra tarmen til blodet. Bakteriene kan reise til slimhinnen i hjernen og forårsake hjernehinnebetennelse, eller spre seg til slimhinnen i hjertet, hjerteklaffer, og bein eller benmarg.

Diagnose

Salmonellose er diagnostisert ved å undersøke en prøve av avføringen Hvis legen mistenker en salmonella infeksjon basert på dine symptomer. Ditt blod kan også bli testet for å avgjøre om salmonellabakterier har tastet blodet.

Behandling

I mange tilfeller vil salmonellose løse inn på egen hånd i fire eller fem dager. I løpet av denne tiden, bør du begrense din diett for å klare væsker. Mild dehydrering kan behandles hjemme ved å drikke oral rehydrering løsninger som Pedialyte eller sportsdrikke som inneholder elektrolytter. I tilfelle av alvorlig dehydrering, kan pasienter trenger å få intravenøs væske på et sykehus. Hvis salmonella kommer inn i blodet, kan bakteriell infeksjon spre seg til slimhinnen i hjernen og forårsake hjernehinnebetennelse, eller spre seg til slimhinnen i hjertet, hjerteklaffer, og bein eller benmarg. Behandling med antibiotika er nødvendig hvis dette skjer og andre komplikasjoner og til og med død, kan forekomme som et resultat av de nye infeksjoner. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler (NSAID) kan anvendes for å behandle smerte som skyldes Reiters syndrom.

Overføringsmetoder

Salmonella-bakterier kan overføres fra et dyr til et menneske på flere måter. Å spise infisert kjøtt, egg, fjærkre eller biff kan forårsake salmonellose infeksjon. Selv grønnsaker kan bli smittet med salmonella hvis de er dyrket i jord forurenset med salmonella. Rå egg og upasteurisert melk kan også havn salmonella. Salmonellose kan spres fra person til person hvis noen som har infeksjonen og ikke vasker hendene etter bruk av bad og deretter håndterer mat som blir servert til andre mennesker. Skilpadder, øgler, fugleunger og unger kan bære salmonella, og det er en god idé å alltid vaske hendene etter å ha håndtert disse dyrene for å hindre salmonellose.

Advarsel

Det er noen varianter av salmonellabakterier som kan forårsake tyfoidfeber. Disse variantene finnes vanligvis i utviklingsland som ikke har de samme kloakk behandling standarder som USA. Hvis du nylig har besøkt et av disse landene og utvikle røde flekker på øvre del av brystet, feber over 102 grader F, diaré, forstoppelse, hoste eller mental forvirring, må du kontakte legen din umiddelbart.

Hva er årsaken til overproduksjon av gjær i kroppen?

Antibiotika

Antibiotika har vist seg å være ansvarlig for spredning av soppinfeksjon. Når tatt å drepe bakterielle infeksjoner, drepe de dårlige bakterier og gode bakterier. Antibiotika må tas over en lengre tidsperiode (vanligvis 5 til 10 påfølgende dager) for å være effektive til å drepe infeksjoner. Hvis den enkelte ikke tar full løpet av behandlingen, bakterier kan ikke være fullstendig eliminert og kan de resterende bakterier kan mutere og utvikle antistoffer som krever sterkere antibiotika.

Lave eller svekket immunforsvar

Svekket immunforsvar som de med HIV og de som har dårlige matvaner kan bidra til gjær infeksjoner. Visse medisiner og mangel på fysisk aktivitet også er medvirkende faktorer. Høyt forbruk av sukker kan føre til overproduksjon av gjær infeksjoner siden gjær sopp strømmer på sukker. Folk som er diabetiker har større mottakelighet for å utvikle gjær infeksjoner siden deres blodsukkeret stiger med jevne mellomrom.

Thrush

Thrush er en candida sopp i fordøyelseskanalen, hud og munn av de fleste friske mennesker. Noen sykdommer, medisiner og stress kan bidra til overvekst av denne soppen. P-piller, kan antibiotika, kortikosteroider, kreft, tørr munn og røyking også føre til en overutbygging av gjær infeksjoner.

Gjær infeksjoner i huden

Eldre voksne kan utvikle gjær infeksjoner under brystene, på magen eller på annen hudfolder på kroppen, slik som vaginal gjær infeksjoner. Vaginal gjær infeksjoner er vanlig fordi den fuktig miljø av skjeden er perfekt for gjær å vokse. Tilsetningen av fuktighet i området av vagina, for eksempel i løpet av menstruasjonen og nærvær av spermier fremmer også overvekst. Tilsvarende er bleieutslett kategorisert som en soppinfeksjon.

Gjær i blodet

Systemisk candidiasis er en medisinsk tilstand som rammer folk med nedsatt immunforsvar og vises i andre deler av kroppen som spiserøret og på huden. Når soppen overgrows i fordøyelseskanalen, dets rhizoids eller røtter koble seg til tarmveggene. Dette kan føre til forgiftning av de indre organer, inkludert hjernen og leveren. Når rhizoids feste seg til tarmkanalen, kan de forårsake punkteringer slik at giftstoffer og matrester å lekke inn i blodet. Denne type candidiasis kan føre til multippel organsvikt og har en 80 prosent dødelighet hvis venstre ubehandlet.

Giftig Mold forgiftning symptomer

Det finnes mange typer av mold; de fleste er ufarlige. Men det er noen former som kan vokse i ditt hjem og utgjør farlig helserisiko for deg og din familie. Disse har blitt kalt "giftig muggsopp", selv om formene selv er ikke giftig. De produserer metabolitter som produserer giftstoffer som kalles mykotoksiner. Mykotoksiner er en alvorlig helserisiko. Flere giftige mold forgiftning symptomer kan føre til kreft, hjerteproblemer, kronisk bronkitt, lærevansker og mer.

Farligste Molds

Stachybotrys chartarum og Chaetomium er de farligste formene. De fører til alvorlige sykdommer som for eksempel multippel sklerose, blødende lungene eller autoimmune sykdommer.

Muggvekst

Mold vokser i fuktige områder som inneholder oksygen og noe å mate på. I boliger, disse stedene er bad, fuktige kjellere, kjøleskap drypptrau eller hvor det har vært en lekkasje rørleggerarbeid; det farligste stedet er i gulv og vegger.

Psykiske symptomer

Symptomer på giftig mugg forgiftning er mange, og kan også være symptomer på annen lidelse. Du kan ha mer enn ett symptom. Psykiske symptomer er angst, hukommelsestap, personlighetsforstyrrelser og humørsvingninger.

Fysiske symptomer

I likhet med de mentale symptomer, kan de fysiske symptomene forårsakes av toksiske mugg forgiftning eller ved andre forstyrrelser. Disse symptomene er skjelving, sår hals, hoste, rektal blødning, neseblødning, magesmerter, hodepine og smerter i ekstremiteter.

Beskyttelse

Beskytte et hjem mold krever reparere eventuelle vann problemer raskt, se etter vann flekker, holde fuktighetsnivået lavt og holde sprinkleranlegg fra treffer ytterkledning av ditt hjem. For små områder av mold, er det anbefalt å rengjøre med blekemiddel og vann; for store områder, bør en giftig mold ekspert kontaktes.

Hva kan føre til at kroppen å holde på fett?

Hva kan føre til at kroppen å holde på fett?


En viss mengde fett som er nødvendig for å gi energi, isolasjon, organ beskyttelse og vedlikehold av kroppsfunksjoner. Problemene begynner når folk tar inn flere kalorier enn de kan bruke, og blir forsterket når stoffer i mat forsyninger føre til at kroppen å holde på overflødig fett. Omstendigheter som forstyrrer normale funksjoner, som for eksempel stress eller mangel på søvn, legge til problemet ved å forårsake nivåer av visse hormoner for å bli for høy eller for lav, oppmuntre celler å beholde fett.

Hormoner

Hormon ubalanser ofte føre til vektøkning som fører til fedme. Når østrogen eller kortisolnivå blir for høyt de føre til at kroppen å holde på fett. Mange bearbeidet mat inkluderer høye nivåer av østrogen som forstyrrer normale kroppsfunksjoner. Mangel på næringsstoffer kan gjøre kroppen produserer ekstra hormoner, også. Når kroppen ikke får nok kalsium hormonet calcitrol, som fører til at kroppen å holde på fett, er løslatt.

Dreven slanking

Mange dieters opplever at de mister vekt i begynnelsen, men snart treffer et platå. Uansett hvor lite de spiser, har de ikke mister noe mer vekt. Dette er forårsaket av kroppens reaksjon på sult. Når kroppen ikke tar i nok næringsstoffer den holder på fettet den har allerede så det kan fortsette å gi energi. Hoppe over måltider og sterkt begrense matinntaket for lengre perioder initiere dette svaret og stimulere kroppen til å beholde fett.

Western Diet

Den vestlige kosthold inneholder for mye bearbeidet mat med ingredienser som forstyrrer den normale funksjoner av enzymer i kroppen. Mange mennesker spiser for mange karbohydrater som er ernæring-mangelfull; om vi trenger blodsukker produsert av karbohydrater for å overleve, konverterer kroppen overflødig glukose inn ekstra fett. Spiser for mye hvitt sukker gjør bukspyttkjertelen frigjøre mer insulin for å bryte det ned, og høye insulin nivåer oppmuntre fettlagring. Kosttilskudd, kjemikalier, plantevernmidler og andre giftstoffer som finnes i bearbeidet mat føre til at kroppen å holde på overflødig fett for å fortynne giftstoffer.

Alkohol

Alkohol har ingen næringsverdi til kroppen, men det kommer inn i blodet raskt og blir brent før de fett, karbohydrater og proteiner fra mat. Dette fører til at maten som skal lagres som fett sammen med en hvilken som helst overskytende alkohol. Forgiftning fra overflødig alkohol også fører til at kroppen til å produsere høyere nivåer av stresshormonet kortisol som vil holde på fett, spesielt i magen området.

Hvordan vite symptomene på Aspartam forgiftning

Aspartam, et kunstig søtningsmiddel som er mye brukt i pakket og bearbeidet mat, er markedsført som et alternativ til sukker for diabetikere. Men noen eksperter, som Ramazzini Foundation, tyder på at aspartam kan være en alvorlig helsefare, med bivirkninger som kan etterligne andre helsemessige forhold. Hvis du regelmessig spiser produkter med aspartam, og opplever symptomer som ligner på astma eller epilepsi, snakk med legen din om muligheten for aspartam forgiftning.

Hvordan vite symptomene på Aspartam forgiftning

I henhold til Vanderbilt University, har noen mennesker som regelmessig konsumerer brus som inneholder aspartam rapportert kronisk hodepine. I en studie overvåkes av Duke University Medical Center, 40 personer konsumert mat eller drikkevarer som inneholder aspartam, og ble observert for eventuelle endringer. Fagene variert i alder, kjønn og livsstil. Hodepine fulgt, og tendens til å være moderat til alvorlig. Den hodepinen startet innen 24 timer etter inntak av mat eller drikke som inneholder aspartam.

The National Soft Drink Association koblet aspartam-indusert hodepine med høyere nivåer av formaldehyd i kroppen. Fordi hodepine er en vanlig sykdom, kan det være vanskelig å bestemme om de er koblet til aspartam. Aspartam-indusert hodepine tendens til å bli langvarig, og ikke svarer godt til smertestillende medisiner.

Beslag er en mer alvorlig reaksjon som har vært koblet til aspartam forbruk, som foreslått av University of Maryland Medical Center. Beslag føre til at kroppen til å oppleve milde til alvorlige muskelspasmer. Disse spasmer vises i en rekke måter, fra mild muskelrykninger i hendene og armene til en grand mal anfall, som produserer voldelig, hele kroppen rykking.

Disse anfallene ligner anfall typisk for en person som lider av epilepsi. Oppsøk lege umiddelbart hvis du opplever anfall og ikke har epilepsi.

Pusteproblemer ble også sett i resultatene fra Duke University Medical Center studie. Fag rapporterte kortpustethet og astmalignende symptomer. Jo større forbruk av matvarer eller drikker som inneholder aspartam, jo ​​mer sannsynlig at folk skulle oppleve pusteproblemer.

Kortpustethet som er alvorlig nok kan føre til svimmelhet og svimmelhet. Hvis kortpustethet oppleves, og det er ingen historie med astma, søker medisinsk behandling. Leger kan kjøre tester for å avgjøre om en underliggende tilstand som forårsaker kortpustethet, eller om det kunne ha vært forårsaket av aspartam forgiftning.

Håravfall behandling etter Aspartam forgiftning

Aspartam, kunstig søtningsmiddel solgt som Lik eller NutraSweet, har vært nevnt som en mulig årsak til hårtap. FDA holder en logg over forbruker rapporterte bivirkninger. Sjampo som er en av de reaksjoner hyppigst rapportert grunn aspartam bruk. Det er flere måter å motvirke hårtap på grunn av mulig aspartam forgiftning.

Ikke bruk aspartam

Kanskje den mest opplagte løsningen til hårtap som et resultat av aspartam inntak er å slutte forbruker-produkter som inneholder dette kunstig søtningsmiddel. Noen av de matvarer som inneholder aspartam er diett brus, sukkerfrie gelatins og puddinger, kunstige søtstoffer som Lik eller NutraSweet, sukkerfri tyggegummi og lav kalori yoghurt. Snarere enn å konsumere mat med lav kalori søtstoffer, erstatte en mindre del av en mat som er naturlig søtet.

Silica

Silisiumdioksid, et sporstoff som stimulerer cellemetabolismen og dannelse, fremmer håret styrke. Selv om det kanskje ikke hindre håret fra å falle ut fra hårsekken, vil den stoppe håret brekker. Det kan kjøpes som et supplement eller som finnes i matvarer som for eksempel asparges, kål, blomkål, selleri, agurk, purre, salat, havre, løk, pastinakk, rabarbra, ris, jordbær, solsikkefrø og bladbete. Sjampo med silika lagt kan også være fordelaktig.

Sink

Sink er også viktig for sunn hår, da det bidrar i celleproduksjon, vevvekst og reparasjon og vedlikehold av olje-sekresjon kjertler av hodebunnen, så vel som proteinsyntese og kollagendannelse. Dyre-baserte sinkkilder, som for eksempel sjømat (særlig østers), er rike på sink. Det er også funnet i mindre beløp i melk og egg. Plante-baserte kilder til sink som belgfrukter, naturlige korn og nøtter ikke så lett brukes av kroppen. Havre, som også er høy på silika, er et unntak, og kan lett anvendes.

Protein og jern

Matvarer som er rike på protein og jern kan fremme vekst av sterke hår. Håret er sammensatt av proteiner, og jern blir oksygen til håret som gjør håret vokser. Mat rik på begge disse elementene omfatter roastbiff, soyabønner, mandler, helmelk, hel hvete, havre og fisk.

Hvordan virker efedrin påvirke kroppen?

Hva er «efedrin?"

Efedrin er et kjemikalie som ble funnet i mange kosttilskudd på slutten av 1990-tallet. Det er laget ved å ta væske fra en efedrin plante. Efedrin, som i 2003 ble forbudt i USA på grunn av sin uønskede helse påvirker. Folk som tok efedrin noen ganger led av hjerteinfarkt, slag og psykiske forstyrrelser. Pasienter med eksisterende medisinske sykdommer som høyt blodtrykk, fant deres forhold ble gjort verre av efedrin. I et forsøk på å "dodge" forbud mot efedrin, produsenter også gjort pseudoefedrin. Det er et syntetisk variant av efedrin også bannlyst av mange statlige etater, også.

Effekter på kroppen

Efedrin er et sentralstimulerende som forårsaker en persons blodtrykk, hjertefrekvens og puls å øke i en dramatisk rask måte. Alvorlige symptomer kan være kvalme, rikelig svette, hjertebank og brekninger. Døden kan også skyldes langvarig bruk av ephedra produkter. Pasienter som lider av hypertensjon og respiratorisk sykdom har vært kjent for å gå inn i sjokk etter inntak av selv små mengder over en forlenget tidsperiode. Efedrin bruk har også vært kjent for å forårsake disse forholdene i folk som er relativt sunt. Grand mal anfall og Cardiacs arrestasjoner er to hovedvirkningene av å ta efedrin i noen mennesker. Beslagene kan forårsake alvorlig oksygen tap, som kan arr indre organer irreversibelt. De kan også generere langsiktig eller permanent hjerneskade. Efedrin effekter hjertemuskelen ved hovedsak forgiftning det inn lammelser.

Forskning Studier om virkningen av efedrin

Ifølge FDA, Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) og US Department of Health and Human Services, stoffer som inneholder efedrin påvirke negativt det menneskelige nervesystemet, spesielt de systemene som regulerer puste. I 2005 utviklet mer enn 20 prosent av alle efedrin brukere helse og medisinsk sykdom der de hadde ingen før. En stor del av denne persentil var kvinner mellom 18 og 35. Direkte som et resultat av å bruke efedrin, enkelte pasienters autonome systemer opphørt å fungere helt. Den menneskelige autonome systemet er en del av det sentrale nervesystemet som styrer puls og åndedrett. Det forteller lungene ved å utvide og kontrakt, og forteller hjertemuskelen når du skal åpne og lukke. Tidligere baseball pitcher Steven Bechler døde lignende helse og pusterelaterte effekter av efedrin i 2003.