Digidexo.com

hikking etter influensa

Hva som forårsaker hikke Etter Ler?

Hva som forårsaker hikke Etter Ler?


Å få hikke etter ler er en vanlig foreteelse, selv om det blir irriterende hvis det vedvarer i mer enn et minutt eller to. Noen ganger grunnen til at folk blir så frustrert med hikke er fordi de ikke forstår hva som forårsaker dem. Å vite hvorfor du hikke etter ler hjelper deg å forstå nøyaktig hva som skjer i kroppen din når det skjer. Hvis du vet årsaken, er det mulig å hindre at det skjer igjen.

Rush av luft til Membran

Mellomgulvet hjelper deg å puste. Noen ganger når du ler ukontrollert, eller le for en lengre periode uten å ta riktige åndedrag i mellom, siv luft inn mellomgulvet. Denne plutselige rush av luft tvinger kroppen til å utvise luften i en unormal måte, noe som resulterer i hakking.

Air Fanget i magen

Når ler, er det mulig for luftoverskudd for å bli fanget i magen, slik at den distend og utvide. Dette fører magesyre for å bli skjøvet inn i spiserøret. Kroppen beskytter seg selv ved å produsere hikke. I tillegg overdreven buildup av luft i magen forårsaker acid reflux, som fører deg til hikke i mye på samme måte som du oppstøt som et resultat av magesyre buildup.

Irritasjon av phrenic Nerver

Phrenic nervene strekker seg gjennom membranen. Kroppen din har to phrenic nerver, en venstre en og en rette. Disse nervene er det som forteller mellomgulvet når man skal trekke seg sammen og når man skal slappe av. Enkelt sagt, uten phrenic nerver, trenger du ikke puste. Siden latter produserer typisk unormal pusting, irriterer det phrenic nerver, som fører dem til å fortelle membranen til kontrakt når den ikke skal, noe som resulterer i hakking.

Fylogenetisk Hypotese

Ikke alle årsaken til hikken er vitenskapelig eller medisinsk akseptert som fakta. Ifølge den fylogenetiske hypotese, flere grupper av amfibier oppviser en sammentrekning av luft lik hikke, som en måte å holde vann ute av lungene. Tilhengere av denne hypotesen mener at mennesker har holdt på noen rest av denne atferden skyldes evolusjon. Noen hevder at babyer trenger å hikke å holde melk ut av lungene under amming. Dette tyder på at hiccupping er, i hvert fall noen ganger, en ufrivillig, men nødvendig tiltak. Tilhengere av denne hypotesen hevder at ukontrollerbar latter fører til en risiko for kvelning hvis hikke ikke er produsert som et alternativ.

Natural Cures for en baby med en tørr hoste etter influensa

Når det gjelder å hoste og babyer, må den mest delikate behandlinger anvendes. Du ønsker ikke å være å gi barnet ditt kjemisk fylt farmakologiske produkter, så å finne et naturlig middel virker som den mest åpenbare svaret på barnets lunger og hoste.

Badstuer

En naturlig måte å kurere en tørr hoste som barnet kan lide gjennom er et dampbad. Dampen at det varme vannet avgir vil hjelpe rehydrere luften passasjer som har blitt tørre og sveve i din baby. Tegn et varmt bad og la babyen å suge i varmt vann i ca 10 minutter. Babyen vil puste inn dampen og det vil fjerne hennes system. Du kan gjøre badet enda mer effektiv ved å legge inn noen badesalt, eucalyptus eller timian olje.

Urtete

Urtete er også en annen stor rette for en hoste, selv for en baby. Lakris, svart, kamille, salvie og timian te er alle gode valg. De antibakterielle egenskapene som te avgir er perfekt for behandling av tørr hoste. Bakteriene som er årsak til hoste trenger å bli angrepet, men halsen må også være hydrert. Dette er grunnen til at te er så gode på å behandle hoste. Ikke gjør vannet for varmt, men varmt nok til å skikkelig slipper de helbredende enzymer som finnes i te. Du kan legge til en skvett sitronsaft og en spiseskje honning for te å bli enda mer effektive.

Herbal Rub

En urte gni kan også være svært effektiv i behandling av en baby dårlig hoste. For å forberede, bland noen spiseskjeer med olivenolje med to dråper eukalyptus, salvie, rosmarin eller peppermynte olje. Softly massasje oljen blandingen inn i barnets bryst og rygg. Sett en skjorte tilbake på babyen å varme opp blandingen til å bli frigitt. Etter hvert som barnet puster i oljer, vil hoste smelte bort.

Hikke hos barn

Barn ser ut til å bli offer for hikke oftere enn voksne. Hikke kan være irriterende eller smertefullt avhengig av kraft indrawn luft. Hjem rettsmidler og andre antatte midler har blitt sendt rundt i mange år, noen av dem interessante og andre rett og slett merkelig.

Medisinsk definisjon

Hikke er forårsaket av en membran som har spasmer. Luft trekkes inn med rykk på ukontrollerte intervaller.

Ler

Barn ofte vil ha et anfall av hikke etter ler hardt. Spasmer ler kan irritere mellomgulvet, som fortsatt vokser i barn.

Spenning

Lyst til å le, kan over-spenning forårsake hikke. Barn er lett nervøs, med barn yngre enn 5 er spesielt utsatt.

Air Svelging

Barn svelge luft oftere enn voksne, spesielt barn som drikker med sugerør mye av tiden. Svelget luft vil føre til at membranen til krampe.

Hjem Rettsmidler

Ideen bak hjemme rettsmidler er å sjokkere membranen tilbake til normalitet. Veldig surt og veldig søte smaker i svelget rettsmidler arbeid langt oftere enn noen annen, inkludert populære skremselspropaganda.

Long Term

Hikke anses ikke farlig, selv om de vare i svært lang tid. Den lengste tilfelle av hikke på posten ble påført en mann i Iowa i 68 år. Han led ingen merkbar skade.

Hvordan kurere kroniske Hikke

Hvordan kurere kroniske Hikke


Kroniske hikke er en tilstand mye mer irriterende enn du kanskje tror. Faktisk noen mennesker ansikt hikke i lengre perioder av gangen, noen ganger uker på slutten. Tilstanden er først og fremst forårsaket av en mangel på blodtilførsel til mellomgulvet. Hvis du har kroniske hikke, lese videre og finn ut hvordan du kan kurere tilstanden.

Hvordan kurere kroniske Hikke

•  Praksis alternerende nesebor å puste i og puster. For eksempel sette den ene neseboret som puster inn. Koble deretter det andre neseboret til å puste ut. Fortsett denne øvelsen i 5 minutter for å stoppe kroniske hikke.

Bruk honning og Castor olje for dine kroniske hikke hvis pusteøvelse fungerer ikke. Bland de to væsker sammen og slikke en liten del av fingeren ever 2 minutter.

Utfør en sesamolje klyster hvis Castor olje fungerer ikke. Hold sesamolje i kolon i minst 3 minutter. Dette vil bidra til å slappe av dine indre organer, og dermed stoppe kroniske hikke.

Fortsett med et varmt vann klyster hvis sesamolje klyster virker ikke. Du bør vite det fungerte ikke hvis du fortsatt har kroniske hikke etter en halv time.

Hint

 • Ikke overse besøker lege dersom hikke varer mer enn et par dager. Kroniske hikke kan faktisk være et tegn på mer alvorlige tilstander som for eksempel hjertesvikt.

Hva er Hikke?

Hva er Hikke?


Singultus, det medisinske navnet for hikke, er en ufrivillig refleks av membranen muskelen. Irriterende og ukontrollerbare, spesielt hvis en kamp varer i mer enn noen få minutter eller gjentar seg kort tid etter at tidligere episode, hikke påvirker nesten alle på et tidspunkt i Årsaker er varierte, og ideer om hvordan å bli kvitt dem er enda mer -. Fra medisinsk medikamentell behandling for å hjem rettsmidler.

Årsaker

Noen mennesker får hikke etter å ha spist et stort måltid eller etter å ha hatt en alkoholholdig drikke eller to. Andre hikke hvis de opplever et støt av spenning eller er involvert i en følelsesmessig stressende situasjon. Hvis hikke siste for mer enn to dager, kan de være forårsaket av en underliggende medisinsk tilstand som nerveskader eller irritasjon til enten vagus nerve eller phrenic nerve forårsaket av noe i personens hals, for eksempel en cyste, eller noen ganger bobler av en kullsyreholdig drikke. En alvorlig sentralnervesystemet lidelse, som for eksempel hjerneslag eller hjernebetennelse kan også påvirke nerver som forårsaker hikke. Systemiske tilstander, som for eksempel elektrolyttforstyrrelser eller diabetes kan også utløse hikke.

Symptomer

Hikke er når ufrivillig sammentrekning av membranen (muskelen på toppen av magen) etterfølges av den plutselige stengning av stemmebåndene, som produserer det "hic" lyd. Noen mennesker gispe hørbart med hver hikke. Et tall mellom fire og 60 hikke per minutt er normalt for en bout. Siden muskelen strammer som det kontrakter, kan hikke bli smertefullt. En bout varer vanligvis bare noen få minutter, men alvorlige økter kan være mer enn to dager, og da bør du søke legehjelp.

Rettsmidler

Legemidler for alvorlige anfall kan inkludere antipsykotika eller anti-convulsants, anti-kvalme narkotika eller muskelavslappende. Prosedyrer som stimulerer eller langsom blokk nervefunksjon kan benyttes i ekstreme tilfeller. Hjem rettsmidler, som for eksempel å puste inn i en papirpose eller holder pusten er tenkt å stimulere nerver å korrigere krampe i mellomgulvet. Noen mennesker tar en skje med sukker for å påvirke lignende respons. Dette synes å fungere for noen (ikke for babyer): Slapp av. Pust sakte ut. Hold pusten mens du plasserer en skje honning i munnen og svelge sakte, noe som gjør så lite bevegelse som mulig. Veldig sakte inhalerer.

Forebygging

Personer som er utsatt for hikke bør unngå store mengder alkohol og overspising .Hvis du får hikke når du opplever sjokk, stress eller spenning, la venner vet ikke å overraske deg, og prøve å holde ut av situasjoner som forårsaker dette. Avstå fra å drikke kullsyreholdige drikker.

Triks for å bli kvitt Hikke

Triks for å bli kvitt Hikke


Det er flere grunner til at du kan utvikle et tilfelle av hikke - overspising, stress og svelger for mye luft er høvding blant dem. Men sjelden farlig, kan hikke være irriterende og ofte dukker opp på ugunstige tider, som kan være pinlig. Men er det noen triks som faktisk lykkes med å bli kvitt dem.

Hold Your Breath

Ta et dypt åndedrag og holde den så lenge du kan. Det motsatte fungerer også. La all luft ut av lungene dine og hold så lenge du kan uten å ta en annen pust. Vær forsiktig så du ikke å gjøre dette så lenge at du faktisk besvimer. Denne metoden er en enkel, men effektiv metode som du kan gjøre hvor som helst når som helst. Hvis du fortsatt har hikke etter første gang du holder pusten, gjør det igjen. To eller tre ganger bør være nok til å gjøre triks.

Burp

En av de viktigste årsakene til hikke svelges luft. Det gir bare mening at hvis du burp overflødig luft ut, vil du ikke lenger har hikke. Bare gjør deg selv rape et par ganger og hikke skal være borte. Hvis du ikke kan gjøre selv rape, kan du bruke et glass med kullsyreholdig vann eller brus. Carbonation vil hjelpe deg å rape ut overflødig luft. Noen få slurker bør være alt du trenger.

Spise sukker

Det er ikke bra å spise sukker på regelmessig basis, men du kan gjøre et unntak hvis du har hikke som bare ikke vil synes å gå bort. Plasser en teskje sukker (eller peanøttsmør) i munnen og prøve å svelge alt på en gang. Dette skal fungere med en gang, men hvis det ikke gjør det kan du prøve det en eller to ganger til.

Du kan også kombinere denne metoden med sitronsaft. Svelge din sukker og umiddelbart ned en shot glass full av sitronsaft. Dette er som en dobbel whammy. Dine hikke skal være borte etter første forsøk.

Hvordan Stopp Hikke

Hikke skyldes ufrivillige spasmer av mellomgulvet. Mange mennesker får dem etter måltider, og de kan gå på i timevis hvis ikke stanses. Disse triksene kan bringe en sak av hikke til en velkommen slutt. Suksess avhenger av den enkeltes respons og alvorlighetsgraden av hikke. Finn den teknikken som fungerer best for deg og feste med det.

Bruksanvisning

•  Hold pusten i 30 sekunder og slipp den.

Pust inn i en papirpose fem ganger på rad.

Sip 10 sammenhengende slurker langsomt fra et glass vann uten å stoppe for å ta en pust.

Fordyp ansiktet i iskaldt vann i 30 sekunder.

Svelg en teskje tørr hvit kornete sukker.

Hvis du begynte å hikke etter å ha tatt et medikament, søke medisinsk hjelp. Se også lege hvis hikke ikke stopper etter 24 timer (3 timer for små barn) på om de er ekstremt smertefullt.

Hvordan diagnostisere influensa

Hvordan diagnostisere influensa


Å vite forskjellen mellom influensa og forkjølelse er en viktig for behandling. Influensa smitter lett hvis det ikke oppdages og behandles tidlig, og kan føre til alvorlige komplikasjoner. Influensa forårsaker flere tapte dagsverk hvert år enn noen annen tilstand, og fange det tidlig kan bety færre dager følelsen elendig.

Bruksanvisning

•  Se etter en hodepine. Mange forhold kan føre til hodepine, men dette er en av de første tegn på influensa utbruddet.

Monitor kroppstemperatur. I motsetning til forkjølelse, feber er alltid et tegn på influensa.

Se etter frysninger med feber. Frysninger og feber har en tendens til å komme sammen og ganske raskt når influensa streik.

Hør for en hoste. Influensa er et virus som påvirker luftveiene.

Se etter tegn på hele kroppen verker. Verkende muskler og tilbake sammen med de andre symptomene er et sikkert tegn på influensa.

Vær oppmerksom på lengden av sykdom. Influensasymptomer kan avta i løpet av to eller tre dager eller vare opp til en full 7 dager. Forkjølelse kan dra på i opp til 10 dager uten feber. Den resterende hoste som henger etter andre symptomene avtar kan vare i uker etter influensa.

Ikke forvent tarmsymptomer med influensa. Intestinal virus er vanligvis en helt annen sykdom.

Hint

 • Se legen din med en gang ved første tegn på influensa. Det er flere medisiner de kan foreskrive å forkorte varigheten og alvorlighetsgraden av influensa.
 • Se etter komplikasjoner med influensa som bronkitt eller lungebetennelse. En endring i lyden av hoste eller varighet av symptomer kan være et tegn på at noe annet har utviklet.

Hvordan detox kroppen Etter Flu

Hvordan detox kroppen Etter Flu


Influensa, også kjent som influensa, er et virus som de fleste får minst én gang. Symptomer på influensa er frysninger, kvalme, feber, hoste, rennende nese, hodepine og hodet lunger. De fleste vil ha influensa i ca en uke, men kan føle seg svak og sliten etter å utvinne. I stedet for å stampet gjennom dagene, prøv en detox diett for å bringe kroppen tilbake i orden raskere etter influensa.

Bruksanvisning

drikke. Legen din vil fortelle deg å drikke rikelig med væske når du har influensa, men han eller hun aldri forteller deg til å fortsette å drikke disse væskene etter influensa å holde opp styrke. Sakte nippe klare væsker som vann, eplejuice, ananas juice, kylling buljong, urtete og selters vann hele dagen lang.

Ikke spis hvis du ikke er sulten. Du kan føle en reduksjon i appetitten når du har influensa. Hvis du er sulten, kan du gå videre og spise, men hvis du ikke er det, hold deg til å drikke væske. Kroppen din er å spare sin energi til å bekjempe infeksjoner og trenger ikke å kaste bort energi å fordøye en biff.

Spis en grapefrukt hver morgen i en uke etter din influensa. Grapefrukt er høy i antioksidanter og vitamin C, og det hjelper også å avgifte leveren. En sunn leveren betyr et sunt immunsystem, så hold spise at grapefrukt hvis du føler deg frisk nok til å spise.

Ikke spise godteri. Nøytrofile, hvite blodceller som bekjemper infeksjoner, bli treg og sløv når sukker er i systemet. Jo mindre sukker du spiser, jo mer energi dine nøytrofile blir nødt til å bekjempe infeksjonen.

Ta en sink pastill tre ganger om dagen. Selv om du føler deg bedre, trenger kroppen din til å fylle opp sin energi og næringsstoffer. Sink vil øke appetitten og immunsystemet ditt, så det er en god idé å ta det regelmessig selv når du ikke er syk.

Hint

 • Fortsett å følge disse trinnene for to uker etter at influensa symptomer har forsvunnet.
 • Unngå melkeprodukter når du er syk - de øker slimete og er vanskelig for kroppen å fordøye.

Hanta Virus Symptomer og Cure

Hantavirus er en sykdom spres gjennom gnagere droppings. Selv om utgangspunktet fremstår som noe mer enn influensa, vil smittede pasienter snart utvikle kortpustethet og sykdommen er ofte dødelig etterpå. Hvis fanget tidlig hantavirus kan behandles, kan om riktig diagnose være vanskelig.

Eksponering

Hantavirus er spredt i avføring og urin fra gnagere, særlig hjort mus, hvite-footed mus, bomulls rotter og ris rotter. I enkelte vestlige stater, opp til 14 prosent av hjort mus befolkningen bære hantavirus, men infiserte gnagere vises sunn. Innånding av støv kontaminert med gnagere droppings er det primære middel for menneskelig eksponering. Huseiere med gnager infestation er den har størst risiko for å pådra hantavirus, men turgåere som oppholder seg i sjelden brukte hytter eller camping områder blir også advart mot å støte smittet muse avfall. Hantavirus kan ikke spres fra menneske til menneskelig kontakt.

Symptomer

Hantavirus Pulmonary Syndrome (HPS) har en inkubasjonstid på mellom fem og 21 dager fra første eksponering for infiserte gnagere droppings. Sykdommen vil først manifestere seg som influensalignende symptomer: feber, frysninger og verkende muskler. Faktisk legemet innledningsvis reagerer som det ville dersom infisert med influensa eller andre virus. Infiserte pasienter vil begynne å føle seg bedre, men innen en dag eller to vil utvikle kortpustethet og en tørr hoste. Dette indikerer at pasientens lunger blir fylt med væske. Innen 24 timer pasienten vil ha store problemer med å puste, og hvis sykdommen forblir ubehandlet, er sannsynlig død.

Behandling

Hvis du har vært utsatt for museskitt og utvikle influensalignende symptomer, besøk din primære omsorgsperson. Siden hantavirus er uvanlig i USA, være sikker på at legen din er klar over din mulig eksponering. I løpet av influensalignende fase av sykdommen, blodprøver er den eneste metode for bekreftelse hantavirus infeksjon. På dette stadiet vil legen forskrive antivirale medisiner. Hvis du utvikle kortpustethet eller hoste etter influensa-lignende fase, søke medisinsk behandling umiddelbart. Pasienter i kardiopulmonal fase av HPS overvåkes i en intensiv-pleieenhet, aggressivt behandlet med antivirale midler og hvis nødvendig, plasseres på en respirator for å hjelpe pusting. Likevel, på dette stadiet hantavirus dødeligheten er mellom 30 og 50 prosent.

Forebygging

Den hantavirus er i stand til å overleve i gnagere droppings i opptil tre dager. For å rydde opp potensielt infiserte gnagere sengetøy, avføring eller støv, don vernehansker og støvmaske og våte kontaminerte områder med en løsning av to kopper husholdningsblekemiddel til én liter vann. Ikke feie eller støvsuge området, så det kan utsette deg for luftbåren smitte. Infiserte klær og sengetøy kan vaskes i varmt vann med vanlig vaskemiddel. Vask hendene grundig med såpe og vann etter fjerning hanskene.

Bivirkninger av Flu Shots

Barn i alderen seks måneder til 23 måneder, kvinner som er gravide og personer over 50 år er mest utsatt under influensasesongen, og bør vaksineres. Symptomer umiddelbart etter influensa skutt er vanligvis milde og vil vare kun én til to dager etter injeksjonen.

Sårhet

Sårhet kan oppstå på stedet av influensa skutt og være belastende for de neste ett til to dager.

Muskelverk

Muskelsmerter er vanlig rundt området der influensavaksine ble gitt. Verkende følelsen vil vanligvis vare lenger enn to dager.

Feber

Influensa skudd har vært kjent for å føre til en økning i kroppstemperatur eller feber i løpet av få timer etter injeksjonen.

Generell uvelhet

Uvelhet generelt er også en mulig bivirkning av influensa. Disse inkluderer symptomer som tretthet og føler kvalm.

Allergiske Reaksjoner

Selv om svært sjeldne, kan noen mennesker oppleve allergiske reaksjoner i form av elveblest eller anafylaksi. Hvis allergiske reaksjoner oppstå, og er mer alvorlige, bør du oppsøke lege med en gang.

Swine Flu Farer

Swine Flu Farer


Den såkalte "svineinfluensa" er faktisk 2009 H1N1-viruset, også kjent som romanen H1N1 influensa eller virus, 2009 svineinfluensa og H1N1-influensa. Uansett hva det heter, er influensa en ny type influensa som dukket opp i løpet av våren 2009, et virus som kombinerte gener fra svin, menneskelige og fugleinfluensa virus.

Type A

Svineinfluensa er en influensa A-viruset, den farligste typen. Spanskesyken, som drepte 20 til 40 millioner mennesker verden over i 1918, var en type influensa A virus.

Alvorlighetsgrad

2009 H1N1-viruset har forårsaket mild til alvorlige sykdommer, og noen ofre har krevd sykehusinnleggelse. Dødsårsaker omfatter bakteriell lungebetennelse - bakterielle infeksjoner noen ganger forekommer med eller etter influensa infeksjon.

Økt fare fra medisinske tilstander

2009 H1N1-viruset er mer farlig for personer med visse medisinske problemer, inkludert graviditet, hjerteproblemer, astma og diabetes. Ifølge Centers for Disease Control, 70 prosent av 2009 H1N1 virus sykehuspasienter hadde medisinske forhold som setter dem i fare for komplikasjoner fra sesonginfluensa.

Pandemi

H1N1 svineinfluensa ble raskt en pandemi (et globalt utbrudd) etter å ha kommet i Mexico våren 2009, utenfor normal influensasesongen. Influensasesongen skjer i slutten av høsten og vinteren på den nordlige halvkule, en tid da influensa streiker plutselig, forårsaker epidemier der opp til 50 prosent av et fellesskap befolkning kan bli smittet.

Reemergence

Influensa A og B er ansvarlig for sesonginfluensaepidemier. Siden 2009 svineinfluensa er type A, vil det sirkulere som en sesonginfluensa, kanskje i en mer virulent skjema. Men per september 2009, saker som oppstår under den sørlige halvkule influensa sesong er lik de som tidligere rammet USA

Ikke fullt ut forstått

Som en ny stamme, er 2009 H1N1 ikke helt forstått fra september 2009, og er derfor ikke fullstendig forutsigbar.

Hvordan Løft Etter en influensa skutt

Hvordan Løft Etter en influensa skutt


Hvert år tusenvis av mennesker får influensa skutt med håp om å holde viruset i sjakk under influensasesongen. Løfte etter en influensa skutt kan være ubehagelig hvis du opplever bivirkninger som følge av mottak av vaksine. Potensielle bivirkninger fra influensavaksine kan inkludere sårhet, rødhet eller hevelse der skuddet ble gitt, smerter og en lavgradig feber. Løfte er fortsatt mulig etter en influensavaksine, men kan kreve litt justering dersom området rundt skuddet er sår.

Bruksanvisning

•  Påfør en varm komprimere direkte på armen der skuddet ble mottatt.

Ta en over-the-counter smerte medisiner som paracetamol eller ibuprofen, i henhold til etiketten instruksjoner, for arm achiness etter mottatt influensavaksine.

Strekk og beveg armen som fikk influensa skutt før løfting.

Bruk beina og armen som ikke får en influensa skutt til å tåle vekten av elementet som skal løftes.

Typene Hikke

Hikke oppstår når membranen ufrivillig kontrakter, forårsaker du å produsere en "hic" lyd fordi stemmebåndene lukkes. Denne tilstanden vanligvis skjer fra å spise og drikke for mye og for fort og bli opphisset. Ulike typer hikke signalisere at du har nerveskader eller oppstå på grunn av medisinske behandlinger. Gå til en lege hvis de vedvarer i mer enn 48 timer for å være sikker på at du ikke har helserelaterte hikke.

Nerve Damage

Skade eller irritasjon på nerver som påvirker membran muskler forårsake kroniske hikke. Nerveskader kan oppstå fra pleuritt eller lungebetennelse, ifølge MedlinePlus. Pleuritt er en tilstand der slimhinnen i lungene og brystet blir betent og infisert, noe som gjør det vanskelig å puste. Lungebetennelse oppstår når bakterier og virus reise til lungene via nesen eller munnen. Symptomer på lungebetennelse er feber, frysninger og hoste grønn, gul eller blod slim.

Sentralnervesystemet betingelser

Kroniske hikke oppstå når sentralnervesystemet er skadet av en svulst, infeksjon eller traume som forårsaker hikke refleks å svikte. Disse tilstander innbefatter slag, multippel sklerose, meningitt, encefalitt og traumatisk hjerneskade, ifølge MayoClinic.com. Meningitt, også kalt rygg meningitt, forårsaker betennelse i hjernen og ryggmargen. Symptomer på hjernehinnebetennelse består av høy feber, hodepine og nakkesmerter, ifølge Federal Centers for Disease Control and Prevention. Encefalitt forårsaker hjernen hevelse, og symptomene etterligne en forkjølelse eller influensa.

Cellegiftindusert Hikke

Kreftpasienter som gjennomgår runder med kjemoterapi opplever hakking på grunn av flere legemidler som brukes i behandling. Mer enn 30 prosent av kreftpasienter opplever hakking under kjemoterapi, ifølge "Hikke som bivirkning til kjemoterapi mot kreft", en rapport publisert av Journal of the National Cancer Institute. Stoffet deksametason er blitt isolert som en årsak til kjemoterapi-indusert hikke, ifølge rapporten. Deksametason behandler kvalme og oppkast forårsaket av andre cytostatika. ChemoCare.com sier dette stoffet fører til muskelsvakhet.

Kirurgi Hikke

Kirurgiske prosedyrer og anestesi øke risikoen for lider langsiktige hikke. Når kirurger setter puste rør, utføre abdominal prosedyrer og flytte organer rundt under operasjonen, er risikoen for hikke øke, ifølge MayoClinic.com. Hikke oppstå etter abdominal kirurgi på grunn av luft og gass buildup, ifølge Drugs.com. Anestesi stenger hjernens evne til å sende signaler, slik at kirurger kan flytte kroppsdeler rundt under prosedyrer.

Diagnose og behandling

Leger kjøre et batteri av tester for å se om du ikke har underliggende sykdommer som forårsaker kroniske hikke. Leger vil ta blodprøver for å sjekke for infeksjoner og sykdommer og utføre røntgen, CT og MRI for å sørge for at du ikke har nerveskader. Leger foreskrive medisiner for å behandle hikke eller gjøre kirurgiske prosedyrer for å fikse ødelagte nerver.

Tverrgående myelitt & influensa vaksine

Tverrgående myelitt & influensa vaksine


Tverrgående myelitt, eller TM, påvirker nerver i ryggmargen, forårsaker svakhet i ben, armer rygg, nummenhet og tap av funksjon. Selv om ikke bevist, mange mennesker tror influensa vaksine er en mulig årsak til noen tilfeller av TM.

Hva er transvers myelitt?

Tverrgående myelitt er en nevrologisk tilstand som oppstår når det er en betennelse i myelin nervefibrene i ryggmargen. Ifølge The transvers myelitt Association, er mulige årsaker til TM antas å omfatte virusinfeksjoner, unormale immunreaksjoner, bakterielle hudinfeksjoner og noen vaksiner, inkludert vannkopper, rabies og influensa.

Flu Vaccine og TM

Ingen bevist medisinsk koblingen finnes for å koble til de fleste influensavaksiner og TM. Anekdotiske bevis eksisterer, derimot, inkludert en 14 oktober 2008 artikkel publisert i Kansas nyheter og værmelding på en kvinne som ble diagnostisert med TM fire dager etter å ha mottatt en influensa skutt.

1976 svineinfluensavaksinen og TM

En dom at 1976 svineinfluensa vaksinen var en årsaksfaktor i et tilfelle av TM ble stadfestet av en amerikansk domstol i en 1 mai 1984 appell. US District Court for District of Utah funnet for saksøker, Verlin G. Unthank, som påstått kontrahering TM som en "direkte og andreplassen resultat av svineinfluensavaksinering."

Symptomer på TM

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds), symptomer på TM inkluderer smerter i korsryggen, muskelsvakhet og uvanlige opplevelser i tær og føtter, som fører til tap av ryggmargen funksjon og lammelser. Hvis du utvikler disse symptomene, bør du oppsøke lege.

Behandling

Behandlingen er utviklet for å administrere og lette symptomer; kortikosteroider kan være foreskrevet for å redusere betennelse. Hvile og fysioterapi anbefales for å opprettholde kroppens styrke og funksjon, ifølge The transvers myelitt Association.

Hvordan avlaste Myalgi forårsaket av influensa

Når en person kontrakter influensa, eller influensa, tar det ikke lang tid før han begynner å oppleve muskelsmerter, også kjent som myalgi. Muskelsmerter årsaker ved influensa oftest forekommer i armer, ben og rygg. Myalgi kan gjøre enkle oppgaver smertefullt og vanskelig å utføre. Selv om det er ingen kur for influensa, finnes det måter å behandle symptomene. Det finnes enkle måter å lindre muskelsmerter, slik at du kan begynne å føle seg bedre med en gang.

Hvordan avlaste Myalgi forårsaket av influensa

•  Ta en ibuprofen hver fire til seks timer for å avlaste muskelbetennelse.

Få nok hvile. Når du er syk med influensa, må du tillate kroppen å hvile slik at immunforsvaret kan bekjempe viruset. Presser deg for hardt kan gjøre symptomene verre.

Fyll en plastpose med isbiter eller frosne erter. Plasser posen på de områdene av kroppen din som er ømme. Fortsett å gjøre dette med jevne mellomrom for de første 24 timene du føler smerter i kroppen.

Bytt til en varmepute hvis du fortsatt føler achey 24 timer etter start ispose behandling. Soaking i varmt vann kan også være nyttig.

Strekk muskler i morgen når du først våkner. Fortsett å strekke på musklene i løpet av dagen.

Kontakt lege dersom muskelsmerter er alvorlig etter tre dager.

Hvordan behandle mage influensa

Hvordan behandle mage influensa


Magen influensa, vanligvis kjent som gastroenteritt, er vanligvis ledsaget av kvalme, oppkast og diaré. Heldigvis, ifølge medicinenet, disse symptomene en tendens til å klare opp i løpet av to til fem dager. I mellomtiden er det viktig å ta vare på deg selv mens du tar tiltak for å stoppe magen influensa sprer seg til de rundt deg, som sykdommen er vanligvis smittsom.

Spis forsiktig

Gi magen en pause ved å unngå fast føde for en stund. Når kvalmen begynner å avta, spise lett fordøyelig mat som ris, brød og kjeks. Selv om disse er blid alternativer, spesielt ved seg selv, de er ikke sannsynlig å utløse nye bølger av kvalme. Som du venter på magen influensa å passere, unngå meieriprodukter, som ost og iskrem, og tungt erfarne matvarer.

Hydrate

Du trenger å drikke rikelig med vann for å holde deg hydrert. Du kan også suge på is chips, hvis faktisk drikkevann er ubehagelig for urolig mage. Imidlertid vil vann alene ikke være nok til å fylle elektrolytter. Disse nøkkel stoffene går tapt når svette og oppkast blitt hyppig på grunn av magen influensa. Fylle dem ved å drikke koffein-fri sportsdrikke. Nippe til disse, heller enn tøffer dem. Ved å drikke dem for fort, vil du bare provosere din kvalme. Unngå koffeinholdige og alkoholholdige drikkevarer helt inntil magen influensa er ute av systemet. Også unngå eplejuice eller andre fruktjuicer som kan forverre diaré.

Hvile og karantene

Holde sengen. Ikke bare vil dette gi kroppen din tid til å hvile, men det vil også hjelpe andre medlemmer av husstanden dodge din smittsom tilstand. Når det er mulig, unngå fysisk kontakt og alltid sørge for at hendene dine er rene. Når magen influensa har passert, vaske klær og sengetøy, da de kan inneholde smittsomme spor av gastroenteritt.

Medisinering

Mens det kan være fristende å strekke seg etter medisinskapet, kan du ikke finne mye lettelse fra magen influensa der inne. Ibuprofen medisiner, for eksempel Advil, kan forverre en urolig mage. Paracetamol produkter, for eksempel Tylenol, kunne sette ytterligere press på allerede skrantende kroppen, spesielt leveren din. Når du arbeider med en ung person (om et barn eller en tenåring), advarer MayoClinc at du bør unngå å administrere aspirin, som det kunne føre til Reyes syndrom, en potensielt dødelig tilstand.

WebMD bemerker at skrantende voksne kan være foreskrevet medisiner, som Zofran, Compazine og Anergan, for å kontrollere oppkast. Men disse stoffene er vanligvis ikke for yngre individer.

Hint

 • Vask alltid hendene for å unngå å få magevirus
 • Unngå all form for melk base produkter
 • Unngå mat som løk, bake bønner, brokkoli og stekt mat.

Hvordan virker Influensa Reprodusere?

Influensavirus forlater en person via hoste eller nysing eller annen utveksling av kroppsvæsker. Viruspartiklene spres gjennom luften og blir inhalert direkte eller de forbli deponert på dørhåndtak, bordflater eller andre fysiske medier inntil partiklene kommer i kontakt med en frisk person. Bakteriene kommer inn i kroppen gjennom alle åpne områder (f.eks munn, nese, øyne). Viruset kan forbli sovende i en dag etter den første infeksjonen.

Viruset reiser gjennom kroppen til den finner en frisk celle at den kan festes til. Den bakterie punkterer deretter det cellulære vegg og setter seg selv i cellen, tar med seg den genetiske kode for andre influensavirus-celler. Slik reproduksjon er svært farlig for de helt unge og de eldre på grunn av influensa aggressive angrep på friske celler, så vel som dens evne til å utvikle seg til lungebetennelse.

Den nå-kapret celle er omdefinert til å produsere andre influensa celler, noe som skaper en syklus for influensa reproduksjon. Som reproduksjon fortsetter, viser kroppen symptomer på infeksjon som feber, muskelsmerter, frysninger, nysing og hoste.

Etter Effekter av Vestibulær Neuronitis

Vestibulær Nervesmerter er en tilstand som begynner i det indre øret og direkte effekter balanse. Denne tilstanden kan føre til problemer med svimmelhet og svimmelhet, og kan forårsake kvalme og oppkast i alvorlige tilfeller.

Årsak

Vestibulær nevritt er forårsaket når en nerve inne i øret sveller. Dette vestibular nerve overfører informasjon om likevekt og balanse til hjernen.

Effect

Når vestibular nerve blir hoven, fører det til en susete som kan påvirke balansen. Denne følelsen er kjent som svimmelhet.

Kilder

Nerven hevelse ansvarlig for vestibulære nevritt er ofte et resultat av en forkjølelse, influensa eller andre virale infeksjoner. I noen tilfeller, influensasymptomer er ikke tilstede når svimmelhet oppstår.

Diagnose

Diagnostisering av vestibulær nevritt er vanligvis bestemmes fra etter at virkningene av tilstanden, som for eksempel svimmelhet og kvalme. Øyebevegelser og høre tester kan også anvendes, da disse blir påvirket av tilstanden.

Behandling

Tilstanden kan noen ganger klare seg på egen hånd med tiden. I tilfeller der utvinning tar lengre tid, kan balanseøvelser praktiseres for å begrense uønskede After Effects.

Hvordan naturligvis behandle influensa symptomer i barnets

Hvordan naturligvis behandle influensa symptomer i barnets

Influensa, også kjent som influensa, er en smittsom virusinfeksjon som raskt sprer seg fra person til person. Barn er mer utsatt fordi de ofte er i skole eller barnehage med andre barn, og det er nesten umulig å holde bakterier isolert. Siden influensa er et virus som vil gå sin gang i kroppen, som varer ca fem dager, er det godt å prøve og behandle den med naturlige produkter og masse hvile. Følgende trinn vil bidra til å holde influensa under kontroll og barnet ut av legekontoret.

Hvordan naturligvis behandle influensa symptomer i barnets

•  Oppmuntre barnet til å få nok hvile. Dette er en utfordring når det er så mange ting for dem å gjøre, men resten hjelper kroppen komme seg fra virale sykdommer som influensa. Prøv å begrense barnas tid å spille spill og se på TV. Disse aktivitetene tar energi og at energi er best brukt ved å hvile og tillater kroppen å bekjempe sykdommen.

Oppmuntre barnet til å vaske hendene ofte for å unngå å spre bakterier. Ting som dørhåndtak, håndtak, benkeplater og leker er noen av de beste stedene for bakterier å henge ut. Hyppig håndvask kan bidra til å hindre andre mennesker fra å bli syk. Vanlig såpe vil gjøre, men hvis du vil, investere i en antibakteriell såpe under influensasesongen, som er november til april.

Tilby barnet ditt mat rik på vitamin C for å bidra til å styrke immunforsvaret. Hvis barnet ikke føler for å spise, ha ham drikke noe med vitamin C i den.

Tilby sunne væsker som ingefær te og grønnsaksbuljong. Disse væskene holde slimete tynn og hjelpe tømme kroppen. Anis og mullein te er også stor fordi de er både naturlige expectorants. Og hvis du kan få barnet ditt til å spise en liten bit av hvitløk, gjøre det. Hvitløk har gode antibakterielle egenskaper og kan holde infeksjoner fra å bli verre.

Hvis barnet ditt liker å ta et bad, kjøre et varmt bad og satt i et par dråper eterisk lavendelolje. Lavendel har både antiseptisk og antibakterielle egenskaper og kan bidra til å berolige en hoste eller mindre irritasjon. Lavendel har også en beroligende effekt på barn, og det er godt å hjelpe dem å slå seg ned før leggetid.

Hvis barnet ditt tåler smaken, kan echinacea også bidra til å styrke immunsystemet. Besøk et lokalt marked som Whole Foods eller helse-butikken og finne ut den spesifikke dose for barnet ditt.

For å fjerne tett nese og hoven, rosa øyne som ofte følger med influensa, bruker morsmelk. Putting bare en dråpe eller to i øynene eller nesen fungerer veldig bra. Du kan gjøre dette flere ganger om dagen. Hvis du ikke ammer, spør en venn til å låne deg bare noen få gram. Du bør legge merke resultater etter neste dag.

Det er en fantastisk homeopatisk medisin som heter Oscillococcinum som behandler influensalignende symptomer hos både voksne og barn. Det har ingen bivirkninger, interaksjoner og kan ikke døsig. Den kommer i raske-oppløsning pellets og kan finnes på din lokale stoffet eller mat butikken.

Hint

 • Gjør en avtale med en homøopatisk lege eller en herbalist for mer spesifikke løsninger.
 • Hold deg unna melk, noe som kan hindre prosessen ved jevning slimete og gjør det vanskeligere å utvise.
 • Hvis barnet ditt ser ut til å ha problemer med å puste eller har en alvorlig hoste og høy feber, har han undersøkt av helsepersonell.