Digidexo.com

Hvordan finne en NDC nummer

Hvordan finne en NDC nummer


En NDC nummer, eller National Drug Code, er en spesifikk kode gitt til legemidler produsert for konsum. Ifølge The Drug Listing loven av 1972 skal alle selskaper som produserer alle typer narkotika gir en liste over ingredienser til Food and Drug Administration. FDA gir deretter stoffet en NDC for rapportering og identifikasjon. Alle med tilgang til Internett kan finne en NDC nummer i minutter.

Bruksanvisning

Besøk www.fda.org og klikk på linken for "narkotika". Denne koblingen er plassert på navigasjonslinjen øverst på siden. Når du hører at siden lastes skanne siden for "Narkotika Godkjenninger og databaser" -linken. Klikk på denne linken. En liste over FDA databaser for medisiner vil laste.

Søk i listen og klikk på "National Drug Kode Directory." Listen er sortert i alfabetisk rekkefølge for enkel tilgang. Koden katalogen er en gratis tjeneste av FDA, og kan brukes for informasjon om reseptbelagte, insulin produkter eller over-the-counter medisiner som en gang var et reseptbelagt legemiddel.

Klikk på den måten du ønsker å søke i databasen. Databasen kan søkes av anstendighet navn (medikamentnavn), aktive ingredienser, firmanavn (selskapet som gjør stoffet) eller søknadsnummer. Søknadsnummeret er bare for legemiddelfirmaer som har produkter som blir anmeldt av FDA for godkjenning.

4 Legg inn informasjonen i boksen, og klikk deretter på "Submit Query." For eksempel, hvis du skulle søke etter stoffet, Daytrana, du ville skrive navnet inn i boksen. En liste over alle doser og leveringsalternativer vises. Hvis et stoff er tilgjengelig i ulike doser, har hver dosering sitt eget nummer. Velg den spesifikke stoffet du er ute etter. En forkortet NDC nummer vises ved siden av navnet samt søknadsnummeret, styrke og firmanavn.

Klikk på forkortet NDC nummer. På neste side i en tabell viser hele NDC nummer, varenavn, styrke, pakningsstørrelse, pakke type, doseringsform og om det er resept eller over-the-telleren. Tabellen er utskriftsvennlig, slik informasjon kan enkelt lagres eller skrives ut for fremtidig referanse.

Velg "Tilbake til National Drug Kode-katalogen" linken, for å finne en annen NDC nummer.

Tips og advarsler

  • Hvis medisinen er ikke i databasen, enten medisinen ikke er eller har aldri vært et reseptbelagt legemiddel eller insulinpreparatet, er produktet ikke er på markedet lenger, stoffet blir nå testet, eller firmaet ikke fullt ut i samsvar med oppføringen forpliktelser.