Digidexo.com

Hvordan å få vann inn i en Rubber sprøyte

Gummi sprøytene har flere bruksområder som suctioning ut slim eller formel fra en babyens nese eller munn. Det er viktig at etter hver bruk, er rene gummi sprøyter rengjøres grundig for å hindre vekst av bakterier. En del av rengjøring gummi sprøyte innebærer å få vann inni den. Å få vann i en gummi sprøyte, bruk en teknikk som ligner på når det du bruker den til å fjerne slim. Disse grunnleggende trinnene vil lede deg gjennom prosessen.

Bruksanvisning

Hell litt varmt såpevann i en container. Sett tuppen av gummi sprøyte i vannet, deretter fast klem pære (den runde øvre del) med tommelen.

Slipp trykket fra pære til å fylle sprøyten med vann. Swish vannet rundt inne i gummi sprøyte ved å riste den kraftig.

Bruk tommelen til å trykke ned på pære av gummi sprøyte for å tømme ut vannet. Gjenta trinnene over for å få rent vann i sprøyten. Rist vannet rundt for å skylle innsiden av sprøyten, så slipper vannet.

Sterilgummi sprøyte med 70% isopropyl. Tegn alkohol inn i sprøyten ved å trykke ned på pære. Swish alkohol rundt, og slipp den. Plasser gummi sprøyten i et rent glass med spissen vendt ned. La den stå i den posisjonen slik at det kan renne grundig.