Digidexo.com

kraftig slag mot leggen blåmerke

PCL Surgery Protocol

PCL Surgery Protocol


PCL er den sterkeste ligament i kneet og gir en stor mengde av stabilitet. Det er ligament som forhindrer tibia fra å gli for langt bakover. En rift i PCL er sjelden på grunn av sin styrke. Imidlertid, hvis det er en rift i PCL, så kirurgi er et alternativ.

Årsak / symptomer

Den vanligste skade PCL skjer når kneet er bøyet, og det er en kraftig slag mot leggen, skyve den bakover. Den andre vanlig skade er hovedsakelig en idrettsskade når en idrettsutøver faller på forsiden av kneet. Kneet er bøyd bakover mens fotsopp peker nedover. Disse skadene kan rive PCL hvis kraften er sterk nok. De viktigste symptomene på en PCL tåre er knesmerter, hevelse og nedsatt bevegelse. Noen med denne skaden kan føle at kneet popped eller ga ut.

Fakta

PCL rekonstruksjon innebærer fire faser av rehabilitering. Disse fire faser ta minst 36 uker på å fullføre. Rekonstruksjon av et ligament anordning ligament er erstattet med vev enten fra en donor eller fra en annen del av legemet; patellarsenen og hamstring er vanlig valg for denne prosedyren.

Utfallet

Å ha en vellykket utvinning, er det viktig å følge rehabiliteringsprogram designet for å styrke musklene i kneet. Målene for kirurgi og rehabiliteringsfaser er å beskytte bein og vev i området, for å holde kneet mobilisert, for å øke omfanget av bevegelse, for å komme videre i vektbærende, for å gjenopprette tap av bevegelse, for å forbedre funksjonell styrke og trygt og gradvis komme tilbake pasienten til normal hverdag og fysiske aktiviteter.

Hva er årsakene til Blåmerker på kroppen?

Hva er årsakene til Blåmerker på kroppen?


En skramme, også kalt en bloduttredelse, er en skade på mykt vev som forårsaker kapillærene ved skadestedet for å bryte og lekkasje røde blodceller. Dette vil føre til en misfarging å danne som begynner rødlilla farge, deretter som kroppen helbreder seg selv, vil bli blå-lilla, så gulbrun, før huden tilbake til normalt.

Årsaker

Skader, aldring, Battle fortegn, visse sykdommer og til og med visse medisiner er noen av de mange årsaker til blåmerker på kroppen.

Injury

Dagligdagse skader føre til mer alvorlige traumer til området. Slike årsaker kan være stump kraft (som i et slag mot ansiktet eller andre kroppsområde), barn eller vold i hjemmet, fallende, motorkjøretøy kollisjon eller idrettsskader. Idrettsskader blåmerker skyldes mikroskopiske rifter i blodårene under huden.

Aldring

Som vi alder, vev som støtter kapillærene svekke; som et resultat, de kapillære vegger blir mer delikat og utsatt for brudd. I tillegg blir huden tynnere og mister noe av fettlaget som beskytter blodkar fra skade.

Battle sin Sign

Battle er merket er et blåmerke som vises bak en eller begge ørene som skal vises i løpet av 24 til 36 timer etter et skallebrudd eller timelig beinbrudd. Det kan være en indikasjon på den underliggende hjernetraume. Årsaker til Battle påloggings inkluderer motorkjøretøy ulykker, faller, kraftige slag mot hodet eller fysisk misbruk.

Sykdommer og medisiner

Visse sykdommer også forårsake blåmerker. Slike sykdommer er skrumplever, Marfans syndrom (en tilstand som påvirker bindevev), denguefeber (virus som overføres av mygg), hemofili, thrombocytopenias (plateforandringer) og benmargsforstyrrelser. For eksempel, i Marfans syndrom, er mange kroppens systemer berørt, inkludert skjelettlidelser, øyne, hjerte og blodårer. I denguefeber, en person kan oppleve symptomer som hodepine, feber, alvorlig muskel og leddsmerter, hovne kjertler og utslett. Medisiner som kan forårsake blåmerker inkluderer blodfortynnende som aspirin og warfarin, NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler), kortikosteroider og enkelte kosttilskudd som fiskeolje og ginkgo.

Tegn og symptomer på TMJ Disease

Temporomandibulær leddene er plassert på begge sider av kjeven din. De er sammensatt av blod, ben, muskler og nerver. Leddene styre bevegelsene kjeven din. Kjeveledd syndrom eller lidelse, påvirker måten kjeven fungerer. TMJ lidelser er mest vanlig hos kvinner i alderen 30 og 50.

Symptomer

Symptomer for TMJ uorden er smerter i ansiktet og kjeven som noen ganger kan komme ned til skuldrene. Muskelspasmer, hevelse, spratt og klikke i kjeven er også vanlig. Noen ganger pasienter opplever problemer med å svelge på grunn av muskelkramper. Hodepine og svimmelhet ledsaget av kvalme og oppkast er andre tegn på TMJ uorden. En ujevn eller ubehagelig bite kan også være tegn på sykdommen.

Misforståelse

TMJ lidelser blir ofte forvekslet for øre problemer. Noen av TMJ symptomer spinner rundt ørene. Noen ganger pasienter opplever ekstremt ubehag i deres ører, fylde og høre ringing. Noen ganger hørselstap oppstår. Hvis du opplever øre-relaterte symptomer sammen med kjevesmerter, ikke skriv det ut som en liten ørebetennelse uten å konsultere lege først.

Årsaker

Kjeveleddet lidelse er forårsaket av traumer. Traumer kan være intern eller ekstern. Tenner sliping og tygging er karakterisert som intern traumer. Stadig tygge negler, tyggegummi, penner eller andre gjenstander kan føre til TMJ uorden. Ekstern traumer ville være et kraftig slag mot kjeven. Revmatoid artritt, fibromyalgi og slitasjegikt er andre mulige årsaker.

Behandling

For hjemme behandling kan du ta over-the-counter medisiner som aspirin og ibuprofen. Spis myk mat og unngå å åpne munnen bred. Unngå stress. Stress kan være årsaken til sliping eller konstant tygging. Leger vil ofte foreskrive resten. Noen ganger kan en splint vil være nødvendig å holde kjeven fra knuger eller sliping. Av og kirurgi er nødvendig på temporomandibulær leddene for å spyle dem ut. Kortison injeksjoner er også brukt til å behandle TMJ lidelser. Noen ganger stress management terapi bidrar til å bekjempe den interne kjeve traumer.

Forebygging

Ikke bite negler eller tygge på andre objekter. Avstå fra tyggegummi ofte. Hvis du skjærer tenner eller ofte merke deg selv knuger din kjeve, bør du oppsøke lege for å ha en spesiell skinne laget for kjeven din.

Advarsel

Hvis du opplever sterke smerter i ansiktet eller kjever, bør du søke behandling umiddelbart. Et annet alvorlig symptom på TMJ lidelse er stivkrampe. Hvis kjeve låser i en åpen eller lukket stilling, dra til sykehuset med en gang.

Hvordan vet jeg om du har en brukket nese

Å ha en brukket nese er svært smertefullt i de fleste tilfeller --- ikke å nevne potensielt skjemmende. En pause kan føre til nesen din til å bli misdannet hvis den ikke får riktig pleie. Når du opprettholde et kraftig slag mot nesen din, er det mulig å brekke septum, eller nese bein, forårsaker nesen å bryte vekk fra sin anker til skallen. Det kan da "skyver" av på den ene side. Å kunne fortelle om nesen er brukket er første skritt til riktig behandling.

Bruksanvisning

Hvordan vet jeg om du har en brukket nese

•  Innse støyen som følger med skade. Høre en "snap" når du opprettholde et kraftig slag i ansiktet eller nesen, samt oppleve en stor mengde av intens smerte og / eller blod fra nesen, er en god indikasjon du kan ha brutt nesen.

Se for blåmerker rundt øynene eller rundt nesen med blåmerker sildret inn i øynene. Blåmerker ledsaget av smerter i nesen eller på neseryggen er en annen god indikator på at nesen blir ferska.

Se i speilet, eller har en annen person studere ansiktet forfra. Hvis nesen vises "skjevt", og det er ledsaget av smerte, har du sannsynligvis en brukket nese.

Se en lege hvis nesen føles "innestengt", renner slim som kan eller ikke kan være blodig, sveller eller blir mer øm, spesielt ved berøring. Selv om det har vært flere dager siden skaden ble påført, se en lege er viktig for best mulig restitusjon.

Tegn på en Fractured Nose

Brukket eller brutt, kan nesen være smertefullt og kan føre til nesen din til å bli vansiret uten legehjelp. En brukket nese kan oppstå under sports spill, faller, kamper og ulykker som involverer et kraftig slag mot ansiktet.

Identifikasjon

Hvis brukket, vil nesen generelt hovne opp, blåmerke og vises bulkete. Ved berøring, vil nesen være svært følsom og kan gjøre en knaser eller sprakende lyd. Hvis brytes nesen det kan også blø eller slippe ut slim, og det vil være vanskelig eller umulig å puste gjennom neseborene.

Diagnose

En ffractured nesen trenger å motta legehjelp for å unngå permanent skjemmende. En lege vil diagnostisere en brukket nese gjennom en fysisk undersøkelse; denne undersøkelsen kan være smertefullt som legen må berøre ødelagte området. Vanligvis er røntgenstråler ikke nødvendig.

Behandling

De fleste brukket nese ikke krever mye behandling annet enn smerte kontroll. Umiddelbart bruke is og holde hodet hevet hele tiden inkludert mens han sov. Leger kan manuelt rette brukket bein under eksamen. For spesielt dårlige brudd eller pauser, kan nesen trenger en splint eller kirurgi.

Traumatiske hodeskader

The Centers for Disease Control og Prevention anslår at 1,4 millioner amerikanere vil lide en traumatisk hodeskade hvert år, noe som resulterer i ca 50 000 dødsfall. En traumatisk hodeskade, ofte referert til som en traumatisk hjerneskade, oppstår når et slag eller rykk i hodet eller en gjennomtrengende hodeskade resulterer i en eller annen form for skade på hjernen.

Typer

Mens folk kan opprettholde en rekke typer traumatiske hodeskader, kraniebrudd, blåmerker, hematomer og kuttskader er blant de mest vanlige. En skallebrudd er et brudd i skallebenet som følge av et kraftig slag eller støt mot hodet. Skallen er faktisk ganske tøff og utformet for å beskytte hjernen, men et kraftig slag mot hodet kan føre til det oppsprekking det. Støt eller blåmerker til hjernen, tyder hevelse eller blødning i hjernen. En hematom er en samling av blod som kan bli levret som danner utsiden av blodkar. Dette kan skje inne i selve hjernen eller mellom kraniet og hjernen. Endelig flenger er en annen traumatisk hodeskade preget av å rive i front eller side fliker av hjernen eller av selve blodårene i hjernen.

Årsaker

Traumatisk hodeskade kan skje for et utvalg av grunner. Motorvogn ulykker, faller, skuddsår i hodet, slag mot hodet og fysiske overgrep når hjernen er rystet er vanlige årsaker til hodeskader. I tillegg kan visse medisinske tilstander forårsake alvorlig hjerneskade, slik som slag, tumorer, toksisk kjemisk eksponering, mangel på oksygen til hjernen og infeksjoner.

Symptomer

Både fysiske og psykiske symptomer kan være til stede etter å ha fått en traumatisk hodeskade. Hodepine, kramper eller anfall, brekninger, elev dilatasjon og utydelig tale er noen vanlige symptomer på en traumatisk hodeskade. Forvirring, uro, mangel på koordinering og unnlatelse av å våkne fra dvale er andre symptomer å se etter om en alvorlig hodeskade er mistenkt. Videre uskarpt syn, redusere eller tap i hørsel, øresus, kan blære og tarm inkontinens og svakhet i beina også indikere en traumatisk hodeskade har oppstått.

Behandling

Ved mistanke om alvorlig hodeskade, vil helsepersonell sannsynligvis utføre en CT eller MR for å i utgangspunktet bestemme hvor skaden er lokalisert og alvorlighetsgraden av skaden. I løpet av behandlingen for en traumatisk hodeskade er svært avhengig av den slags skader, og kan variere sterkt. Kirurgi kan være nødvendig for å fjerne eventuelle klumper, å avlaste trykket i hjernen eller for å reparere en fraktur til skallen. Det er ikke uvanlig for leger å sette hodeskade pasientene inn i en narkotika-indusert koma for å midlertidig tregere hjernens funksjon slik at hjernen til å helbrede. Ulike medisiner er gitt til hodeskade pasienter som diuretika for å redusere mengden av væske i hjernen og anti-beslag medisiner fordi etter en hjerneskade er påført det er en høy sannsynlighet for pasient har anfall de. Shunter er også ofte brukt for å drenere fluid fra hjernen for å bidra til å re-etablere normale funksjonen til cellene.

Prognose

Prognosen for en person som lider en traumatisk hodeskade er egentlig avhengig av beliggenhet og alvorlighetsgraden av skaden. Skadde hjerneceller kan ikke gjenopprettes slik at fokus har en tendens til å være med å forebygge ytterligere skade og gjenopprette så mye funksjon til hjernen som mulig. CDC antyder at om lag 5,3 millioner mennesker i USA lider av langtidseffekter som følge av en traumatisk hodeskade. Noen mennesker som lider en traumatisk hodeskade vil falle i koma, i så fall er de i live og hjernen fungerer minimalt, men de er ikke lydhør overfor sine omgivelser. Andre mulige utfall for de som fikk en alvorlig hodeskade er kognitive svekkelser som tenkning, resonnement og minne ferdigheter og sensoriske svekkelser som å høre og se. De som overlever en traumatisk hodeskade kan også ha å lære grunnleggende funksjonene helt på nytt som å gå, skrive og snakke. Den mest alvorlige utfallet ved lider en traumatisk hjerneskade er død.

Advarsel

Hvis du mistenker at du eller noen andre har lidd en traumatisk hodeskade, er det viktig å søke legehjelp umiddelbart. Jo raskere skaden blir vurdert av en lege, kan jo raskere behandlingen starter. Risikoen for langsiktige effekter er redusert.

Leder Trauma Definition

Hodeskade skjer med alle. Noen hodeskade kan være mindre, og vil ikke kreve medisinsk behandling. Noen mennesker opplever hodeskader som endrer deres livsstil, mens store hodeskader kan føre til dødsfall. Når det kommer til hjernen, er det viktig at en person med en hodeskade er forsiktige og søker omsorg.

Fakta

Hodeskade er en skade i hodebunnen, skallen eller hjerne. Ca 2 millioner mennesker i USA lider hodeskader hvert år, med mer enn 500.000 tilfeller som krever sykehusinnleggelse. Mellom 75.000 og 100.000 av disse skadene vil føre til dødsfall. Den vanligste årsaken til hodeskader er motorsykkel og auto ulykker, som står for halvparten av alle rapporterte hodeskade. De alders 15-24 er mest utsatt for en hjerneskade med hodeskade.

Typer / årsaker

Folk kan oppleve ulike typer av hodeskader forårsaket av en rekke hendelser. Noen av de vanligste typene av hodeskader er hjernerystelser, hjerne støt og kraniebrudd. En mer alvorlig hodeskade er intrakranielt hematom (ICH), hvor blodpropper dannes rundt hjernen. I tillegg til ulykker med motorkjøretøy, hendelser som kan forårsake skade og skade på hodet inkluderer sykkelulykker, fallende, spille utenfor, fysiske overgrep, skader på grunn av skytevåpen og arbeidsulykker.

Symptomer

Hvis du har lidd hodeskade, kan du oppleve noen av disse symptomene: elever endrer størrelse eller være ulik, væske drenering fra nese, munn eller ører, brudd og blåmerker i ansiktet, hevelser rundt skaden, svekket sanser som hørsel, se, lukte eller smake, være ute av stand til å bevege armer og ben, endringer i personlighet og atferd, lavere blodtrykk, rastløshet og manglende koordinering, hodepine, tap av bevissthet, forvirring eller døsighet, stiv nakke, og oppkast.

Behandling

Fremgangsmåte for behandling av hodetraume, avhenger av alvorligheten av skaden, og faktorer som alder, generell helse og medisinsk historie, og type og omfang av hodeskader. Behandling av hodeskader kan kreve øyeblikkelig legehjelp samt is, hvile, masker, anvendelser av salver og plaster og kirurgi. Noen hodeskade kan kreve et sykehusopphold for lengre observasjoner. Dette føre-trekk er å overvåke for intrakranielt trykk, eller hevelse på innsiden av skallen, som kan føre til hjerneskade hvis trykket forårsaket av hevelse er alvorlig.

Advarsel

Hodeskade kan forårsake store skader på en persons helse og i noen tilfeller kan føre til døden. Skader i hode er en ledende årsak til uførhet og død blant voksne i USA. Mer enn 50% av kraftige slag mot hodet resulterer i død, og mer enn 5,3 millioner amerikanere lever med en funksjonshemming som følge av en hodeskade. Ignorerer symptomene og ikke søker legehjelp raskt kan være skadelig for en skadet person medisinske utvinning. Det er viktig å overvåke for symptomer etter en hodeskade og å ringe 911 hvis symptomene er tilstede.

Problemer av ørene

Problemer av ørene


Mange problemer og infeksjoner kan oppstå i de tynne vev, små ben og brusk som skaper øret. Fra hørselstap og alvorlige sykdommer, til komplikasjoner fra ubehandlede ørebetennelser, kan helseproblemer være mange. Øresmerter kan også være et resultat av andre helsemessige problemer.

Mastoiditt

Mastoiditt var en av de viktigste årsakene til barnas død før den æra av antibiotika, ifølge Medline Plus, en tjeneste som tilbys av det amerikanske National Library of Medicine. Selv om mindre vanlig, som i 2010, er mastoiditis fortsatt vanskelig å behandle. Symptomer på mastoiditis inkluderer øret drenering, øresmerter, høy feber, hodepine, hørselstap, rødhet i øret eller området bak det og hevelse bak øret, noe som kan føre til at brusk skallet til å stikke ut. For å teste for mastoiditis, kan legene bestille CT-skanning av øret eller hodet, skull røntgenbilder eller en kultur av væske fra øret. Infeksjonen kan spre seg fra øre til mastoid bein i skallen, som ligger like bak øret. Injeksjoner og oral antibiotika er den ordinære behandling, selv om kirurgi for å fjerne en del av mastoid bein eller myringotomy, drenering mellomøret gjennom trommehinnen, kan være nødvendig.

Svømmer øre

Svømmer øre er kjent som otitis externa og oppstår når vannet er fanget i øret. Den fanget vann fra bading, svømming eller høy luftfuktighet gjør at bakterier å vokse og infisere øret, ifølge American Academy of Øre. Svømmer øre kan også være forårsaket av en rift i øregangen, hårspray og omfattende rengjøring med bomullspinner. Folk diagnostisert med eksem eller seborrhea er mer sannsynlig at kontrakten svømmer øre. Ubehandlet svømmer øre kan føre til hørselstap, tilbakevendende ørebetennelser eller bein og brusk skader. Symptomer på svømmer øre inkluderer kløe, mild eller moderat smerte som føles verre når øret er rykket i, en blokkert eller full følelse i øret, smerter i nakke, ansikt eller på siden av hodet, og hovne nakken lymfeknuter. Grundig rengjøring av øret og øredråper vil kurere svømmer øre.

Sprukket trommehinne

En sprukket trommehinne regnes som et hull eller rift i trommehinnen, en tynn vev som skiller øregangen fra mellomøret, ifølge Mayo Clinic. Innen et par uker, vil trommehinnen ofte helbrede seg selv uten behandling, selv om kirurgisk reparasjon er noen ganger nødvendig. Sharp eller plutselig øresmerter som blekner raskt, øre utflod, hørselstap og vertigo er symptomer på en sprukket trommehinne. Tårer i trommehinnen kan være forårsaket av trykket fra fluider fra et mellomøret infeksjon, høyt eksplosjoner som en pistol skudd, en betydelig forskjell i lufttrykket i øret versus utenfor øret og kraftige slag mot hodet. En sprukket trommehinnen kan føre til delvis eller fullstendig hørselstap og forlater mellomøret utsatt for smitte.

Kjennetegn på Mottakelig Språk dysfasi

Dysphasia oppstår når noe, vanligvis en lesjon eller skade i hjernen, forstyrrer sammenhengen mellom menneskelig tenkning og menneskelig språk produksjon. Dette er ikke det samme som en sensorisk svekkelse (blindhet eller døvhet) og derfor kan være litt vanskeligere å diagnostisere og å skille fra andre kognitive svekkelser - for eksempel hukommelsestap, demens eller schizofreni. Reseptivt språk dysphasia har spesielle symptomer.

Symptomer

Pasienter som lider av reseptivt språk dysphasia vil fortsatt være i stand til å produsere tale i en nær-flytende måte, men talen i seg selv vil være en "ord-salat" - et virvar av meningsløse eller frakoblet ord. Dette er også et symptom på schizofreni. Imidlertid vil schizofrene pasienter også vise manisk oppførsel og andre alvorlige psykiske lidelser, mens dysphasic pasienter kun har problemer med sine taletjenester, ikke noen andre mentale prosesser.

Mottakelig vs. Uttrykks dysfasi

Linjen mellom reseptiv og ekspressiv dysfasi (også ofte referert til som afasi), i praksis, er ofte uklare. I teorien kan mottakelige aphasics produsere flytende tale lyder (for eksempel "min far går gikk der bad døren blir til"), men det er ingen mening til setninger. I tillegg mottakelige aphasics har problemer med å forstå språk, enten muntlig eller skriftlig.
Uttrykks aphasics kan forstå språket som snakkes til dem eller skrevet for dem å lese, men de har problemer med å produsere tale. Sine setninger fornuftig, men er brutt opp ved gjentatte pauser og hakker, og de har problemer med å danne grammatisk korrekte verbformer (for eksempel hvis de ønsket å si sin far gikk til butikken i går, kanskje sin tale høres noe sånt som: "uh ... min ... pappa ... eh ... gå ... butikken ... i går ").

Typer Mottakelig dysfasi

Det finnes flere undergrupper av mottakelige dysfasi. Den mest kjente er Wernickes afasi, som er forårsaket av lesjoner i Wernickes område av hjernen. Wernickes område er ansvarlig for forståelse, finne ord og semantiske innholdet av språket. Således kan skade på dette området forlater pasienten ute av stand til å forstå tale, men fremdeles i stand til å produsere det.

Transcortical sensorisk afasi kan gi lignende symptomer, slik som svekket forståelse og hyppige meningsløse ord i talen, men symptomene er generelt mindre alvorlige. Pasienten kan danne sammenhengende setninger noen av tiden, og han kan være klar når han begynner å produsere en ord-salat.

Global afasi er den mest alvorlige formen for afasi. Det oppstår når det er omfattende skader på venstre halvkule av hjernen, og generelt resulterer i både reseptiv og ekspressiv dysfasi. Pasienten er vanligvis ikke i stand til å forstå eller produsere tale.

Testing Pasienter

En av de vanligste testene for mottakelig dysphasia innebærer å spørre pasienter om å lese høyt ord fra en skriftlig passasje, og deretter be pasienten om å forklare passasjen. Deretter ville hun bli bedt om å lytte til en innspilt, snakkes ord passasjen, og for å forklare hva passasjen diskutert. Hvis pasienten ikke er i stand til å verbalt uttrykke forståelse av enten muntlige eller skriftlige passasjer, kan en nonverbal test av forståelse utføres. For eksempel kan legen late pasienten et ark med bilder av elementer på den, og deretter be pasienten om å peke på den røde ballen. Hvis pasienten lider av mottakelige dysfasi, bør hun være i stand til å peke på den røde ballen, men kan ikke være i stand til å verbalt uttrykke sin forståelse av legens kommando.

Årsaker

Vanligvis mottakelig afasi er forårsaket av skade på venstre halvkule av hjernen. Den vanligste årsak til denne skaden er et slag eller utilstrekkelig oksygentilførsel til hjernen. Imidlertid kan afasi også være forårsaket av en infeksjon i hjernen, en hjernesvulst som ligger nær eller innenfor noen av de språklige anlegg eller kraftige slag mot hodet eller skade.

Recovery

Pasienter med mindre alvorlige former for mottakelig dysphasia er mer sannsynlig å få fullt. Pasienter som ble smittet afasi på grunn av en hodeskade eller ekstern traumer er mer sannsynlig å gjenopprette enn pasienter som led av skader på grunn av et slag. Omtrent en av tre aphasics vil komme seg helt innen 3 måneder etter sin skade. Hvis pasienten ikke har kommet seg innen 6 måneder etter skaden eller hjerneslag, er fullstendig gjenoppretting usannsynlig.

Hvordan lage din egen Anti-Aging kremer

Før du bruker alle dine hardt opptjente penger på dyre anti-aldring kremer som kan eller ikke kan arbeide, lage din egen hjemme med naturlige ingredienser som pakke en kraftig slag mot frie radikaler og andre hud-ødeleggende molekyler. Du trenger ikke å være en kjemiker til å piske opp din egen anti-aldring kremer; du trenger bare noen viktige ingredienser for å sette deg på rett vei.

Bruksanvisning

Enkel Antioxidant Treatment

•  Start med en enkel oppskrift som en anti-aging behandling som bruker naturlig frukt. Plasser 1 ss. blåbær, 1 ss. terninger jordbær og 1 ss. hakket papaya i en food prosessor og bland til du har en godt blandet blanding. Overfør til en plastbolle.

Blend 1 ss. havregryn i food prosessor til du har en pulveraktig konsistens. Tilsett blandingen til de blandede frukter.

Sakte røre i 1 ts. av litt varmet honning og 1 ts. ferskpresset sitronsaft. Fortsett blending til du har en tykk pasta.

Påfør antioksidant, anti-aldring behandling på ansiktet ditt i ca 15 minutter. Tillate at antioksidanter fra frukt og honning til å absorbere dypt inn i porene til å bekjempe frie radikaler. Bruk denne behandlingen to ganger i uken for best resultat.

Anti-Aging Face Mask

Bland 3 ss. grønn leire, 1 ts. honning og 1 ts. aloe vera gel i en plast bolle, og rør med en slikkepott.

I en egen bolle, kombinere 1 ts. vegetabilsk glyserin, faller tre vitamin E og 1 dråpe hver av sitrongress, lavendel og grapefrukt eterisk olje. Under omrøring av grønn leire blanding, sakte legge til glyserin og eteriske oljer blanding.

Fortsett røringen til alle ingrediensene er godt blandet. Den ferdige blanding skal være glatt.

Bruk denne foryngende ansiktsmaske over ansiktet og halsen et par ganger i uken i 20 minutter.

Tips og advarsler

  • Nettsteder som www.makingcosmetics.com og www.pioneerthinking.com har mange anti-aldring hudpleie oppskrifter. Du kan finne bøker i DIY delen av noen store bokhandel, eller søk nettbokhandlere. Noen få ingredienser, som for eksempel eteriske oljer og Q10-enzymer, må kjøpes fra en skjønnhet grossist eller en hel-mat butikk. (Se Ressurser for koblinger til online skjønnhets grossister.) Oppbevar produktene i glasskrukker i kjøleskapet for å forlenge holdbarhetstiden.
  • Bruk aldri fingrene til å bruke disse anti-aldring kremer på huden din. Bakterier og andre forurensninger kan enkelt overføres fra fingrene inn i de naturlige kremer, forårsaker dem til å råtne. Bruk en ren spatel for søknaden. Hvis du har allergi mot noen av disse naturlige ingredienser, finne en passende erstatning. Noen mennesker er allergiske for eteriske oljer, spesielt lavendel. Før du bruker eteriske oljer i din anti-aging kremer, teste en liten dråpe olje på huden din.

Toddler Hodeskader

De vanligste hodeskader til småbarn forårsake hjernerystelser og blødning. Symptomene kan hjelpe foreldre og foresatte i å bestemme riktig løpet av handlingen i tilfelle av en hodeskade. Og tiltak kan iverksettes for å forebygge disse skadene i første omgang.

Årsaker

Vanlige årsaker til pjokk hodeskader inkluderer en kraftig slag mot hodet, for eksempel fra å bli truffet av en ball eller kjører inn i en vegg, eller et fall fra seng eller lekeapparater eller mens du kjører. Hodeskader kan også skyldes alvorlig risting.

Symptomer

Symptomer på hodeskader er hodepine, svimmelhet, forvirring, tap av balanse, kvalme, oppkast, irritabilitet, gråter, unormal øyebevegelse som krysset øyne eller rullende øyne, tap av bevissthet, eller klar eller blodig væske som kommer fra barnets nese, munn eller ører. Andre symptomer inkluderer endringer i barnets hudfarge (som blir blå), puste eller sove atferd, og rykninger i kroppen.

Førstehjelp

Bruk av en pakke med is til det berørte området i ca 20 minutter er den beste måten å redusere at hevelse som vanligvis følger med en skade i hodet. Med et åpent sår, press med en ren klut for å stoppe blødningen. Et barns dose Tylenol kan gis for å redusere hodepine. Barnet bør observeres for alvorlige symptomer.

Når får du hjelp

En lege bør kontaktes umiddelbart hvis pjokk begynner å puste uregelmessig, har kramper eller mister bevisstheten. Søk hjelp hvis barnet svarte ut, selv for noen få sekunder, da dette kan bety at barnet har en blodpropp i hjernen. I tillegg se en lege hvis barnet kaster opp tre eller flere ganger; mangler fokus; mister balansen og gjentatte ganger faller over mens du går eller blir stadig desorientert; fortsetter å gråte i mer enn en time; eller lider en vedvarende sterk hodepine. Andre alvorlige symptomer inkluderer øyne kryssende eller rullende, eller en elev større enn den andre; barnet kjører inn i ting; eller barnet opplever dobbel eller tåkesyn.

Forebygging

Forebygging av hodeskader starter med å se barnet ditt nøye, spesielt under fysisk aktivitet. Hodeskader hos småbarn kan forebygges ved å sørge for at barn ikke går på våte overflater, spesielt harde, glatte overflater. Småbarn bør spille i en lekeplass med sand, gummi padding eller flis, som hjelper pute faller. Boliger kan være barnesikret ved å legge ekstra polstring til møbler, slik som på de skarpe kantene på bordene.

Hva er en Sports Kneskade?

Hva er en Sports Kneskade?


Mange idrettsutøvere lider av kneskader, som står for nesten 50 prosent av alle idrettsskade legebesøk, ifølge American Academy of Podiatric Sports Medicine. Hvis du opplever vedvarende knesmerter, bør du oppsøke lege så snart som mulig. Forsinket behandling kan forverre tilstanden din.

Typer

En meniskskade er en type kneskade; Dette betyr at du har revet brusk i kneet. Du kan også ha senebetennelse, som er betennelse i sener. En tredje type skade er en revet ligament, som er ofte forårsaket av plutselige traumer.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, bortsett fra smerter, noen vanlige symptomer på en kneskade inkluderer hevelse, rødhet, varme, og en manglende evne til å stå eller rette ut kneet.

Årsaker

Kneskader på grunn av idrett ofte oppstår på grunn av et kraftig slag mot kneet eller et fall. De kan også være forårsaket av stress av gjentatte aktiviteter, slik som de i løpet av praksis eller spill; plutselige, brå vending, svingbare, stoppe eller vridning fra side til side; hopping eller om utøverens bein vokser fortsatt.

Diagnose

Å diagnostisere kneskade, legen din vil sannsynligvis utføre en fysisk eksamen for å se etter tegn på hevelse og å bestemme range-of-motion evner. Du kan også gjennomgå røntgen, MR eller CT scan.

Behandling - Mild

For milde skader, hvile og bruke is til kneet kan hjelpe. The Mayo Clinic anbefaler også innpakning kneet i en spenne for støtte. Avstå fra å delta i idrettsaktiviteter inntil skaden er leget.

Behandling - Alvorlig

Fysioterapi kan også hjelpe kneskader. Hvis skaden er alvorlig, kan det hende du trenger kirurgi. Kirurgi kan reparere en skadet ledd ved å rekonstruere noen avrevne leddbånd, reparere revet brusk og korrigere eventuelle andre skader.

Neseblødning Fakta

En neseblødning er en vanlig tilstand der blodet siver fra en eller begge neseborene. En neseblødning er vanligvis mer av et irritasjonsmoment enn en medisinsk bekymring; blødning vanligvis kommer fra septum, skillestruktur mellom neseborene, som er utsatt for irritasjon og blødning. Hyppig neseblod, eller en neseblødning som ikke vil stoppe etter riktig behandling har blitt administrert kan kreve en lege besøk.

Årsaker

Neseblødninger kan være forårsaket av et bredt spekter av fysiske forhold. Kanskje den vanligste årsaken til neseblod er irritasjon eller traume til nese eller nesegangene. Et slag mot nesen, for eksempel fra en dask eller punch, er svært sannsynlig føre til en neseblødning. Gjentatt bruk av vev er også sannsynlig å gjøre nesen tørr og rå resulterer i neseblødninger. En oppbygging av trykk og blod i hodet kan også forårsake neseblod, for eksempel ved å holde de pusten mens anstreng eller nyser kraftig.

Hjem Behandling

Hvis du opplever en neseblødning, er den første tingen å gjøre forbli rolig. Innse at neseblod er overmåte vanlig og nesten aldri resultere i alvorlig skade. Deretter finner en vev eller tårnet for å absorbere blodet, og deretter sitte oppreist i en stol. Gjenværende oppreist er viktig fordi den holder hodet over nivået eller ditt hjerte slik at mindre blod vil flyte inn i nesen. Som du sitter, klem neseborene sammen med vevet som dekker dem og puste gjennom nesen. Lene hodet forover og bruke is til nesen området kan også hjelpe. De fleste neseblod vil stoppe etter fem minutter eller mindre.

Besøker Doctor

Når du går videre med behandlingen av en neseblødning, bør du sjekke for å se om nesen er fortsatt blødning noen få minutter. Dersom neseblødning varer i 20 minutter og har ikke stoppet bør du søke legehjelp. Dersom neseblødning er et resultat av et alvorlig slag mot hodet eller ansikt bør du søke legehjelp, siden en hjernerystelse eller andre skader kan være til stede. Tilsvarende kan et kraftig slag mot nesen resultere i en brukket nese som bør føre en lege besøk.

Regelmessighet

Enkelte mennesker har en tendens til å være mer utsatt for neseblod enn andre, og noen kan oppleve hyppige eller kroniske neseblod. Hyppige neseblødninger kan være resultatet av et problem blodkar; et besøk til legen hvor fartøyet er cauterized (brent av en elektrisk strøm) kan ofte lindre problemet. De med allergi og hyppige forkjølelser er spesielt sannsynlig å ha neseblod.

Betraktninger

Det finnes en rekke faktorer bortsett fra direkte årsaker som kan påvirke sannsynligheten for neseblødninger. Vanligvis et tørt, kaldere klima vil resultere i flere neseblødning, ettersom huden inne i nesen vil være mer utsatt for rå og irritasjon. Høyere blodtrykk og tynnere blod, (som kan resultere fra å ta Aspirin) resultat i flere neseblod. Neseblod hos barn forekommer vanligvis på grunn av nesen plukking.

Hva er årsakene til Sinus Drenering?

Bihulene er et stort, tomt rom som ligger bak nesen og øynene som forhindrer uønskede partikler i luften kommer inn i kroppen. Bihulene blir brukt som et foreløpig luftfilter for lungene. De er veldig følsomme, og er lett irritert av ulike miljøer, allergier og ulike matvarer. Når sinus hulrom er irritert eller infisert, det produserer overflødig slim som resulterer i lunger og drenering.

Fakta

Sinus drenering er kroppens måte å reagere på en unormal stoffet kommer inn i nesehulen. Sinus hulrom er dekket av et Tenk lag av lys slim. Når det er irritert, blir sinus hulrom betent og begynner å produsere mer slim for å kvitte seg med urenheter. Dette fører til at nesen til å løpe, til halsen bli irritert og til tider, å utvikle en hoste.

Common Cold

Ifølge May Clinic, vil den gjennomsnittlige amerikaner lider av forkjølelse 2 til 4 ganger i 1 år. Forkjølelse er en infeksjon i øyne, nese, ører og / eller hals som forårsaker overflødig slim og lunger. Når en person begynner å ta medisiner for den kalde, løsner det blokkerte passasjer, slik at slimet til å flyte fritt, noe som resulterer i en masse nasal drenering.

Forebygging

For å hindre sinus drenering, kan en person ta en over-the-counter decongestant som vil tørke opp overflødig slim og redusere hevelse i sinus hulrom. Opprettholde et sterkt immunforsvar vil også hjelpe en person fra å utvikle sinus drenering. Dette gjør du enkelt ved å spise sunn mat, drikke minst seks 8-unse glass vann daglig og får minimum 8 timers søvn en natt.

Allergier

En annen årsak til sinus drenering er allergi. Personer som lider av allergier vanlige oppleve en masse sinus drenering på grunn av en irritasjon i hele kroppen. Folk som lider av sesongmessige allergi kan lett lindre dette problemet ved å ta en over-the-counter antihistamin på daglig basis. Et antihistamin vil bekjempe eventuelle allergiske reaksjoner, derfor redusere kroppens reaksjon på overdreven nasal drenering.

Identifikasjon

Sinus drenering forårsaket av forkjølelse kan være ledsaget av feber, kraftige slag mot hodet lunger, bihuler trykk og smerte, frysninger og hodepine. Sinus drenering forårsaket av allergi vil demonstrere tegn som vann øyne, nysing og kløende hals og indre øret. Identifisere årsaken til nasal drenering vil hjelpe den enkelte i å behandle og forebygge tilstanden til å vedvare i fremtiden.

Er lett blåmerker forbundet med perimenopause?

Er lett blåmerker forbundet med perimenopause?


Under perimenopause (perioden frem til overgangsalder hvor månedlige perioder stoppe), en kvinnes østrogennivået falle betydelig. Dette kan føre til en rekke symptomer, inkludert tørre, tynn hud som blåmerker lett.

Avtagende Kollagen

Slippe østrogennivået i alderen 40-55 årsaken til at kroppen produserer mindre kollagen, det sammensatte som fremmer hudens styrke og elastisitet. Ifølge hudlege Jessica Wu, MD, under perimenopause, kan kollagen nivåer falle nesten 30 prosent. Tynn hud som lett får blåmerker er ofte resultatet.

Skin Effekter

Disse lave kollagen nivåer føre til avtagende hudens elastisitet. Når huden er mindre elastisk, kan den minste slag mot huden forårsake et blåmerke. Det blir også tørr og tynn, siden talgkjertler produserer mindre olje.

Hormonendringer

Nedgang i det kvinnelige hormonet østrogen og økning i androgen (mannlig hormon) fører til tynt hår og mer ansiktshår. Underhudsfett nivåer i huden også reduseres, noe som gjør rynker mer sannsynlig å vises.

Vaginal Symptomer

De samme årsaker til lett blåmerker fører også til tynning av vaginal fôr, noe som kan føre til irritasjon og smertefulle samleier. Smøring avtar, noe som kan føre til smerter i dette området.

Expert Insight

Flere behandlinger har vist seg å være nyttig for å hindre at enkelte stammer av stafylokokker. Christiane Northrup, MD, anbefaler tilskudd av vitamin C og E, som fremmer hudens helse og styrke. Dr. Wu foreskriver løsninger som for eksempel Solblom (Wolfsbane) og enzymet bromelain, både regelmessig funnet i healing salve.

Er Blåmerker et symptom på Fibromyalgi?

Fibromyalgi har mange symptomer. Smerter, tretthet og depresjon er trolig den beste anerkjente symptomene, men fibromyalgi er mye mer. Mange fibromyalgi lider også rapportere hudsykdommer, for eksempel tørr hud kløe og blåmerker.

Hudproblemer og Fibromyalgi

Ingen forstår nøyaktig hvorfor fibromyalgi påvirker huden. Fibromyalgi, derimot, gjør forvirre hjernens evne til å behandle smerte signaler, og dette kan faktor i vanlige hudproblemer som allodyni.

Allodyni

The American Heritage Medical Dictionary definerer allodyni som "Pain at resultatene fra et ikke-skadelig stimulans til huden." Fibromyalgi pasienter med allodyni rapporterer ofte hevelse og blåmerker.

Blåmerker

Sår oppstår når små blodkar bryte nær overflaten av huden, vanligvis forårsaket av et fall eller et slag. Lett blåmerker har forskjellige årsaker, og en medisinsk faglig bør konsulteres dersom det blir alvorlig.

Hva som bidrar til Blåmerker

Medisiner som kortikosteroider og aspirin kan tynne blodet eller huden og forårsake blåmerker. Kosttilskudd som fiskeolje, ofte anbefalt å fibromyalgipasienter, også kan fungere som blodfortynnende.

Hvordan Cope

Iført verneklær og unngå aktiviteter som vil føre til harde slag vil redusere risikoen for blåmerker. Medisiner kan være nødvendig å justere for alvorlig blåmerker; imidlertid aldri slutte å ta noen medisiner eller kosttilskudd uten først å snakke med en lege.

Virkningene av en alvorlig Calf Strain

Virkningene av en alvorlig Calf Strain


Et muskelspenninger, ofte kalt en "trukket muskel," skjer når de små fibre som utgjør den muskel rive. Det er tre karakterer for stammer, og en grade-tre belastning er den mest alvorlige, som involverer mer enn 90 prosent av muskel fibrene, ifølge SportsInjuryClinic.net. De store musklene i leggen starte bak kneet og feste til akillessenen; en alvorlig belastning av disse musklene kan være svært smertefullt og ødeleggende.

Pain

Smerten av en grade-tre kalv belastning er umiddelbar og alvorlig. Smerten begynner plutselig like etter noen aktivitet, for eksempel sprint, et slag mot beinet eller over-stretching-har understreket leggen, ifølge Sports Ortopedisk Klinikk for Cape Town. Smerten er på baksiden av den nederste delen av beinet, og vil bli verre hvis du prøver å peke tærne, eller hvis du trykker på kalven området, ifølge SportsInjuryClinic.net.

Synlige tegn

Rett etter en grade-tre belastning, vil kalven begynner å hovne opp, spesielt i området starter rett under kneet og nå halvveis til ankelen. Grade-tre stammer viser også blåmerker i leggen på grunn av blødning fra den skadde muskelen. Med de mest alvorlige karakteren-tre stammer, kan musklene rive fri for akillessenen og gjeng opp rett under kneet, ifølge SportsInjuryClinic.net. Noen mennesker også kan høre en "popping" støy i øyeblikket når skaden skjer, ifølge University of Michigan Health System.

Tap av funksjon

Etter en grade-tre kalv belastning, vil du ikke være i stand til å stige opp på ballene dine føtter som du ville når du prøver å nå en høy hylle, og du kan ikke være i stand til å peke tærne, ifølge SportsInjuryClinic.net. Det vil trolig være for smertefullt å gå uten hjelp. Du vil sannsynligvis må bruke krykker, ta medisiner og se en fysioterapeut, og utvinning kan ta måneder. De mest alvorlige grade-tre kalv stammer kreve kirurgi for å reparere muskler, ifølge SportsInjuryClinic.net.

Ansikts Fordeler med Vitamin E

Vitamin E er en utmerket, immunstyrkende, antioksidant-rik næringsstoff som er bra for hjertet og for skader forårsaket av frie radikaler, når det spises som en del av et balansert kosthold. Men det er en annen, mindre kjent nytte av vitamin E som har ingenting å gjøre med å spise den. Hvis du vil ha bedre hud, bør du kanskje vurdere å ta vitamin E og sette den på ansiktet ditt.

Vitamin E og Acne

Acne, enten i tenåringer eller voksne, er en pinlig tilstand forårsaket av en rekke ting som spenner fra hormonell ubalanse i kostholdet. Hva er verre enn akne er det som følger; den synlige rødhet og uunngåelig arrdannelse. På Acne.org nettsted, et nettsted dedikert til å vurdere produkter for akne, vitamin E mottatt strålende kritikker som et kraftig verktøy mot avtagende pock merker, arr og selv redusere akne selv.
Vitamin E er antioxidant krefter kan ha noe å gjøre med disse resultatene. National Institutes of Health erkjenner at Vitamin E spiller en sterk rolle i å ødelegge frie radikaler, som er tenkt til alder og lyte huden. Så sammen med å ødelegge de frie radikalene, Vitamin E påføres lokalt er utmerket for å redusere rødhet og hevelse i acne arr, sammen med condition og bidra til å balansere oljer i ansiktet.

Hva slags for å bruke?

Det finnes mange kremer som inneholder Vitamin E som er utmerket for ansiktet, men for de mest drastiske resultater er det best å bruke ren Vitamin E olje.
Ideelt sett ønsker du å finne den høyeste konsentrasjonen av ren Vitamin E olje for å oppnå de beste resultatene, men husk at Vitamin E er en veldig tykk olje som kan føle seg svært tungt på ansiktet ditt. Hvis denne følelsen er ubehagelig, så spe den med noen dråper olivenolje. Hvis dette fortsatt ikke føles bra, så er det Vitamin E oljer blandes med andre typer olje, men husk at dette ikke kan være like effektivt for huden din.
Hvis du ikke finner en flaske av oljen, så ser ikke lenger enn ernæring gangen for en flaske Vitamin E piller. En eller to piller bør ha akkurat den rette mengden av olje er nødvendig for å dekke hele ansiktet - og de er bærbare.

Er det noen risiko?

Påføring Vitamin E direkte til ansiktet ditt bør ikke ha noen skadelige bivirkninger, men for å være trygg, teste en liten mengde av det på huden på innsiden av albuen. Hvis du har en bivirkning som et utslett eller rødhet. deretter oppsøke lege eller allergolog før du bruker Vitamin E.
Hvis du har ekstremt sensitiv hud, så bør du definitivt vurdere å bruke den reneste, høy konsentrasjon av vitamin E du kan finne. Det er mange konsentrasjoner tilgjengelig over disk - bare finne den høyeste og bruke den.
Som med de fleste aktuelle salver og kremer, bør vitamin E ikke brukes på et åpent sår.

Hvordan å bruke den

Siden ren Vitamin E olje er ganske tykk og tung, gjør det til et utmerket munnbind for å bære til sengs - bare sørg for at du har noe å holde den fra flekker på puter. Du vil våkne opp med mykere, lysere hud etter et par netter med å bruke den.
Ellers kan du blande litt vitamin E i din solkrem før du går ut, eller blande litt i din daglige fuktighetskrem. Det vil ikke være for fet, og det vil beskytte huden din hele dagen lang.

Annet enn Acne, Hva er det godt for?

Som vi hadde kort nevnt før, NIH faktaark oppført Vitamin E som et godt verktøy mot å bekjempe frie radikaler. Antioksidanter som vitamin E beskytter cellene fra de skadelige effektene av frie radikaler, som er molekyler som kan skade celler og kan bidra til utvikling av hjerte-og karsykdommer og kreft.
Selv om det høres ut som mer av en intern sak, det har en effekt på ansiktet ditt. Ansiktet er stadig utsatt for miljømessige frie radikaler som sigarettrøyk, luftforurensing og ultrafiolett stråling fra solen. Hva dette betyr er tidlig alderen og uren hud. Påføring Vitamin E topically kan fukte huden, kaste de gamle-skadede celler og bidra til å reparere skaden av disse frie radikaler.

Endelig

Før du setter noe på ansiktet ditt, ta kontakt med en lege eller ernæringsfysiolog. Vitamin E skal være sikker for de fleste mennesker, og har ikke vist seg å ha uønskede bivirkninger når de anvendes topisk. Det er pågående forskning om effekten av vitamin E på gamle arr, på psoriasis og en hel rekke hudsykdommer som ser svært lovende. Til syvende og sist er du den beste til å bedømme hva som fungerer for ditt ansikt, og vitamin E kan være et billigere alternativ til mange produkter på markedet som lover deg en sunn, yngre ansikt.

Trakk Hamstring Symptomer

Hamstring trekker er en av de vanligste typene av muskel stammer, spesielt blant dem som foretrukket form for trening er i gang. Enten det er treffer fortauet for en maraton treningsøkt eller ta en lett joggetur på tredemølle bare for å holde seg i form, kan hamstring trekker resultere i mindre stammer eller mer alvorlige drag av musklene langs baksiden av lårene.

The Muscle

De tre muskler som går langs baksiden av benene fra under kneet til like over hoften utgjør hamstrings. Bøye kneet og som strekker seg låret - bevegelser som er involvert i driften - er avhengig av hamstrings.

Minor Strain

Mindre hamstringstrekk kan være forårsaket av overarbeide og overstrekking gruppen av muskler på baksiden av låret. Ifølge Mayo Clinic Familie Helse Book, kan smerte eller svakhet langs hamstrings indikere en trakk muskel. En skarp, lokalisert smerte er ofte etterfulgt av ømhet og / eller hevelse når en hamstring belastning oppstår. Hevelse vanligvis utvikler seg snart etter at skaden er påført. Den neste dagen, stivhet eller ømhet i hamstrings kan vedvare. Hamstring spasmer og manglende evne til å bruke hamstring å enten bøye kneet eller utvide låret er andre symptomer på en trakk muskel. Hamstringstrekk kan også hindre deg fra å sette vekt på benet.

Alvorlig Strain

En mer alvorlig skade, ofte etter plutselige stress eller en direkte slag mot hamstring, oppstår når fibre i muskelen faktisk rive. En rift i hamstring får muskelen til å trekke seg sammen og blø internt. Hamstrings kan også sprekke enten helt eller delvis. Skaden nivåer av hamstring trekker klassifiseres fra klasse 1 til klasse 3. Ifølge Johns Hopkins Familie Helse Book, refererer grad 1 til en mild strekk, grad 2 refererer til en delvis rive, og grad 3 indikerer en komplett tåre. I mer alvorlige skader, de diagnostisert som grad 2 eller 3, en pop kan bli hørt som muskel brudd, eller en snapping sensasjon kan bli følt. Blåmerker på baksiden av låret kan følge hvis blodkar er brutt. I motsetning til hevelse, kan blåmerker ikke skje før dager eller uker etter den første smerten. Blåmerker kan også utvikle seg i andre enn hamstrings områder som blodet fra skadet vev sprer seg ut fra muskel før de nådde like under huden, noen ganger resulterer i en ganske stor svart-blå området.

Advarsel

Hamstring trekker kan forveksles med isjias, eller smerter som stråler fra isjiasnerven, som går fra baksiden av hvert ben opp til baken og opp ryggmargen. For å skille mellom disse to typer skader, kan to enkle oppgaver utføres. Mens på ryggen, løfte det ene benet med kneet rett. Hvis smerte resultater, er en hamstringskade sannsynlig. Hvis ikke, rekruttere en venn til å bøye foten mot kneet. Smerter fra denne øvelsen betyr vanligvis isjias. En hamstring pull er ofte følte seg mer i midten av baksiden av leggen, mens isjias er ofte følt på den ytre delen av låret.

Se en lege

Et besøk til legen er i orden dersom dette er vesentlig smerte eller hevelse føles i beinet, eller hvis du ikke kan bruke musklene som normalt til tross for smertene.

Calf Muscle Trekk Recovery Time

Calf Muscle Trekk Recovery Time


Kalven består egentlig av to separate muskler: gastrocnemius og soleus. Både funksjon for å bistå i foten bøyer seg kneet. Skader kan skje gjennom plutselige stress til musklene, et slag mot muskler eller repeterende overforbruk. Gjenopprettingstiden er avhengig av alvorlighetsgraden av skaden.

Grad 1 Strain

Milde påkjenningen på grunn av strekking og mikro-oppriving av musklene resultere i mindre smerte og kan behandles med resten, is, kompresjon, høyde og over-the-counter smerte eller anti-inflammatoriske medikamenter. Recovery kan skje innen to til tre uker.

Grad 2 Strain

Grad 2 stammer indikere skade eller rive i et betydelig antall muskelfibre. Symptomer inkluderer vanligvis sterke smerter og hevelse, muligens mild blåmerker til området. Mer alvorlige belastninger kan ta åtte til ti uker med utvinning tid.

Grad 3 Strain

Grad 3 belastning betyr vanligvis komplett ruptur av muskelen. De avrevne muskler kan ses å haug mot toppen av kalv regionen etterfulgt av sterke smerter og hevelse. Recovery kan ta så lenge som tre måneder eller mer.

Behandlinger

De mest vanlige behandlinger for kalv skader innebære hvile, anti-inflammatoriske medisiner og is eller varme. I de mest alvorlige tilfellene av brudd, kan kirurgi bli anbefalt å bli med muskelfibre eller feste skadde sener.

Forebygging

Regelmessig, vektbærende trening for å holde leggen sterk sammen med regelmessig stretching for å holde musklene smidige er en viktig forsvar mot skade. Riktig vitamin inntak og tilstrekkelig hydrering også bistå i optimal muskelstyrke og funksjon.