Digidexo.com

Fat Flush Tips og triks

Konseptet bak fett flush er å avgifte leveren. Mange forskere mener at leveren fungerer som en fettforbrenning organ og bidrar til å regulere stoffskiftet. For fett flush, introdusere deg matvarer og en livsstil som vil stimulere denne prosessen. Et fett flush kan være en nyttig måte begynne å endre noen dårlige vaner.

Linfrø

Fordelene med linfrø i kostholdet ditt er ikke nye. Imidlertid har bølge av kjepphest dietter førte dem til teten. Linfrø og linfrøolje er rike på en viktig fettsyre som kalles linolensyre eller ALA, et medlem av omega-3 fettsyrer gruppe. Ikke bare er det nyttig i vekttap strategier, men omega-3 fettsyrer er effektive i å forebygge hjertesykdom. Linfrø er tilgjengelig i flere former for å legge til mat, vann, eller ta i en kapsel som et supplement. Det kan være bedre å legge linfrø langsomt, siden det er fiber, og arbeide opp til mellom 10 til 50 gram per dag. Hvis Mens du tar linfrø du utvikle diaré, kutte ned dosen din.

God og dårlig mat

En nøkkel til vellykket fett spyling er å innføre gode matvarer i kostholdet ditt. Øk inntaket av mat med høyt omega-3 fettsyrer som fisk. Spis mat som er rik på antioksidanter, som frisk frukt og grønnsaker. Hvis du øker mengden av grønnsaker du spiser, sørg for å unngå hermetisert grønnsaker, som vanligvis er høy i salt.

Matvarer for å unngå å inkludere rødt kjøtt, bearbeidet eller hermetikk, og raffinerte elementer som mel eller sukker. Shun karbohydrater unntatt det som finnes i frukt og grønnsaker, unngå brød, meieriprodukter og stivelsesholdige matvarer som poteter.

Kaloriinntaket

Grunnlaget for fett spyling er å begrense kaloriinntaket til rundt 1100 kalorier om dagen. Dette bør gå på i ca to uker. Da vil du gradvis begynne å øke kalorier til du kommer 1500. bo her før du lykkes og nå dine mål.

Væsker

I noen diett plan, er vannet kommer til å spille en viktig rolle. Drikk åtte til ti glass om dagen. De fleste annonserte fett spyling planer foreslår at du ikke drikke vann med måltider, men mellom dem. Du kan også drikke svart te og kaffe.

Opprettholde en sunn livsstil

Fat flushing virkelig hjelper ikke med mindre du er forberedt på å leve en sunn livsstil, inkludert trening og kosthold. Noen plan for vekttap bør starte med et besøk til legen din. Det er viktig å sørge for at du ikke har noen underliggende forhold som vil påvirke din evne til å gå ned i vekt eller trening.