Digidexo.com

hostedempende med timian

Hvordan å behandle en kronisk bronkitt hoste med timian

Timian er kjent ikke bare som en kulinarisk krydder, men også for sine mange medisinske formål. Denne urten har vært brukt i årevis for å behandle lidelser i luftveiene på grunn av sin evne til å frigjøre slim, noe som gjør det spesielt effektiv i å hjelpe bronkitt lider. Det er også en krampeløsende, så det hjelper å slappe av bronkiene og lindrer hoste passer. Timian olje er brukt i mange hostemiksturer som den har slimløsende, antibakterielle og antiseptiske egenskaper og er ofte brukt i Tyskland for å behandle kikhoste og emfysem.

Bruksanvisning

Brygge en kopp timian te for å behandle din bronkitt hoste. Plasser 2 ss. av frisk timian (det er OK å bruke tørket, men bare bruke 1 ss.) til en te kopp og tilsett kokende vann. La dette trekke i minst fem minutter før anstrengende urter. For å gjøre timian te mer spiselig, prøve å legge honning, sitron eller ingefær.

Hold luftveiene åpne ved å puste i varmt, dampende luften fylt med timian. Kok 2 kopper vann og satt i en liten, glassbolle. Tilsett 1 ss. av timian olje og dekker hodet med et håndkle, lene seg over bollen og sakte puste inn dampen gjennom nesen. Som timian er en slimløsende, kan det løsne slim som gjør at du hoster midlertidig, men etter noen minutter i timian og damp sammen skal slappe av bronkiene, rense luftveiene og hindre ytterligere hoste.

Foreta hjemmelaget timian hostesaft. Kok 2 kopper vann og tilsett 1 kopp tørket timian. La vannet kjølig og avløp, kaste timian. Rør i 1 kopp honning og hell i en glassbeholder, og deretter lagre i kjøleskapet. Rist godt før hver bruk, og ta 1 ss. omtrent tre ganger om dagen.

Hint

 • Når du gjør ditt timian te eller timian hostesaft, prøve å bruke en maske te ball infuser. Dette er mye enklere enn å måtte tømme timian fra vannet hver gang.
 • Hvis timian te eller hostesaft er ikke tiltalende, prøve å ta en timian supplement, som er tilgjengelig online og på helsekostbutikker.
 • Legg timian til noen kylling suppe; Ikke bare vil du få de medisinske fordelene fra urte men også de dampende damp fra en beroligende mat.
 • Bare bruker den timian olje i dampbadet og å inhalere. Timian olje er ansett som giftig, så bruk kun fersk eller tørket urt i te eller hostesaft.
 • Ikke bruk timian hvis du er gravid, så det er en livmor stimulerende.

Hvordan Kill Bed Bugs med timian

Timian vil ikke drepe bedbugs. Men det kan gjøre soverommet så uønsket at de vil gå et annet sted. Bli kvitt veggedyr er notorisk vanskelig, selv ved bruk av plantevernmidler. Hvis du er spesielt uvillig til å bruke farlige kjemikalier der du sover, det er urte alternativer, herunder bruk av timian. Vær oppmerksom på, men at løsningen trolig ikke vil virke over natten, og det vil trolig være mest effektiv når den kombineres med andre tilnærminger.

Bruksanvisning

Gjør eterisk olje spray. Eteriske oljer har en potent duft som kan avskrekke veggdyr. En effektiv spray består av en kopp vann i en fin-dugg sprayflaske, til hvilken det er tilsatt 10 dråper lavendel eterisk olje, 10 dråper rosmarin eterisk olje, 10 dråper eukalyptus eterisk olje og tre dråper eterisk olje av timian. Spray rikelig rundt og under madrassen og hvor som helst du har mistanke om angrep.

Gjør en urt satchet. Tørkede urter i en liten musselin bag kan være nyttig i å holde veggdyr ut av små trange rom, som en sovepose eller koffert. I en enkelt bomullspose med snorer, kombinere en kopp løsblad svart valnøtt te, en halv kopp hver av tørket eucalyptus blader og tørket lavendel knopper, en kvart kopp tørket timian og to laurbærblad. Du kan plassere disse i skap, under hjørnene av sengen og andre steder du ønsker å holde fri for bedbugs.

Få en madrass innstøping. Madrasser er ikke det eneste stedet veggdyr leve og rase, men hvis madrassen din er infisert, ett alternativ til å kaste den ut er å få en forseglet, med glidelås madrass encasement som hindrer nye bugs fra å komme inn og presentere bugs fra å forlate. Det tar omtrent et år, men til slutt alle feilene vil dø av. I mellomtiden vil det ikke være noen flere biter hvis madrassen var den eneste kilden til angrep, og din urte spray og satchets vil bidra til å forhindre nye angrep.

Tips og advarsler

 • Det er en god idé å dampe rense teppet før du bruker urte-behandlinger siden dette kan bidra til å redusere Veggedyr befolkningen. Også bruke caulk å forsegle eventuelle sprekker i vegger eller langs vinduene for å hindre insekter i å komme inn på soverommet.
 • Bruk alltid hansker når du blander eteriske oljer siden de kan bli absorbert direkte gjennom huden. Essential olje spray kan flekke noen stoffer, så vær forsiktig.

Hvordan behandle en feber med urte rettsmidler

En feber består av symptomene forbundet med en betydelig økning i kroppstemperatur, vanligvis brakt videre av en infeksjon. Fordi i tradisjonell medisin, feber var det mest vanlig tilstand, og også en viktig årsak til død, har urtemedisiner er i stor grad rettet mot å behandle feber i århundrer. Herbal forvaltning av feber har vist seg å være svært effektive, spesielt fordi det tar sikte på å hjelpe kroppen til å få gjennom sin feber. Legemidler som aspirin "slå av" feber og antibiotika dreper de invaderende organismer. Begge disse metodene se bort fra den mulige verdien av feberen i seg selv. Herbalist ser feber som en mulighet til å styrke og forbedre kroppens forsvar.

Bruksanvisning

Hvordan behandle en feber med urte rettsmidler

Medisinske eksperter medgir at selv om normal kroppstemperatur er gradert på 98,6 F, er dette en standard gjennomsnitt. Noen folks kroppstemperatur er normalt høyere, mens andre er vanligvis lavere. En feber er definert som et legeme temperatur over 100,5 ° F. Kroppstemperaturen reguleres ved hypothalamus delen av hjernen; Dette er kroppens termostat. Det har vært antydet at feber kan være nyttig i noen grad, fordi økningen i temperaturen skaper et miljø der noen patogener ikke kan overleve.

Unn feber med solhatt, som også har stor antiviral og antioksidant. Den er tilgjengelig i ekstrakter, tinkturer, tabletter, kapsler og salver. Den er også tilgjengelig i kombinasjon med andre urter, vitaminer og mineraler. Den anbefalte dose for en voksen person er: 1 til 2 gram tørkede rot eller urt, som te 2 til 3 ml av skjær standardisert ekstrakt 300 mg av pulverisert ekstrakt inneholdende 4% fenoliske tone (1: 5): 1 til 3 ml (20 til 90 dråper) Stabilisert flytende ekstrakt: 0,75 ml (15-23 dråper) Halver doseringen for et barn.

Bruk lakris som en annen urte middel for å behandle feber. En typisk dose av hele lakris er 5 til 15 g daglig. Det er ikke anbefaler bruk av doser denne høye for mer enn et par uker. For langsiktig forbruk, er ca 0,3 g lakris rot daglig trygt for voksne.

Unn feber med timian. Dette medisinsk urt er også stor for behandling av bronkitt og laryngitt. Forbered timian te ved å legge til to teskjeer full av tørket urt til en kopp kokende vann, bratte i 10 minutter, så sil. 1-2 gram urt bør tas flere ganger om dagen inntil feber pausene. En flytende ekstrakt, 1 / 4-3 / 4 teskje (1-4 ml) tre ganger per dag, kan også anvendes. Et annet alternativ er å anvende et skjær, 1 / 3-1 ts (2-6 ml) tre ganger per dag.

Tips og advarsler

 • Echinacea bør ikke brukes av personer som er allergiske mot de daisy-lignende planter av Asteraceae familien (f.eks. Ragweed).
 • Echinacea er ikke anbefalt for bruk under graviditet eller ammende.
 • Echinacea bør også unngås av personer med progressive systemiske sykdommer som tuberkulose eller multippel sklerose.
 • Tar høye doser av lakris for to eller flere uker kan føre til høyt blodtrykk, væskeretensjon, og symptomer relatert til tap av kalium.
 • Ikke bruk timian under graviditet eller ammende.
 • Ikke bruk timian hvis du har nyre- eller leversykdom.
 • Må ikke svelges eterisk olje av timian.

Hvordan bruke Herb Timian å rense parasitter fra kroppen

Parasitter i kroppen pleide å være tenkt som en sjelden forekomst i vårt samfunn, men i dag er de stadig mer vanlig. Mat håndteringsprosesser og mat i seg selv kan inneholde nok parasitter som du kan bli smittet uten å vite det. Sammen med konvensjonell terapi administreres av legen din, er det noen urter som kan hjelpe kroppen å kvitte seg med parasitter. Chief blant dem er timian. En infusjon laget med timian kan hjelpe dine symptomer. Sjekk med legen din før du bruker noen urte terapi.

Bruksanvisning

Process

•  Bland en bunt frisk timian (en sjenerøs håndfull), eller en unse av pulverisert timian med en halvliter vann i en kasserolle.

Plasser kasserolle på komfyren og bringe blandingen til en byll.

Ta kjelen fra varmen og la bratt i 15 minutter.

Sil blandingen. Du kan plassere infusjon i en beholder, og oppbevar den i kjøleskap i opptil en uke.

Drikk åtte gram timian infusjon to ganger om dagen i en uke for å behandle tarmparasitter. Du vil trenge å gjøre mer av infusjonen for å følge gjennom med denne behandlingen.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid med legen din før du tar fatt på en urte behandling programmet. Ikke bruk urtepreparater hvis du er gravid eller tar reseptbelagte legemidler uten å konsultere lege. Slutte å bruke timian infusjon hvis du opplever magesyke.

De Anbefalte bruksområder for Oil of Oregano

De Anbefalte bruksområder for Oil of Oregano


Hvis du kjemper en soppinfeksjon eller bakteriell infeksjon eller visse typer virus, er oregano olje et flott supplement å ha på hånden. Ta oregano olje muntlig når du kjemper interne bakterielle infeksjoner som strep hals, eller velg virusinfeksjoner, spesielt forkjølelsessår. Påfør oregano olje lokalt for bakterie- eller sopp hudinfeksjoner. Ikke ta oregano olje hvis du har en følsomhet eller allergi mot oregano. Oregano olje er ikke en erstatning for konvensjonell medisinsk behandling.

Soppinfeksjoner

Oregano olje fungerer godt som et soppmiddel, ifølge en 2007 studie publisert i "Japanese Journal of Medical mykologi" som undersøkte effekten av varme, salt, og en rekke essensielle oljer på sopp som forårsaker fotsopp. Oregano olje rangert i den høyeste kategorien av effektivitet, sammen med timian og kanel bark, bemerket forfatterne av studien Shigeharu Inouye og kolleger fra Teikyo University Institute of Medical mykologi. Studien konkluderte med at et fotbad, oppvarmet til 108 grader Fahrenheit og infused med salt og essensielle oljer som oregano, er en lovende naturlig terapi for behandling av fotsopp. Bruk oregano olje til å behandle fotsopp ved å plassere 30 til 40 dråper i et varmt fotbad sammen med havsalt eller Epsom salter. Swish føttene i badekaret å fullt sirkulere dem gjennom løsningen.

Bakterielle infeksjoner

Oregano olje viste signifikante antibakterielle effekter i en 2009 studie designet for å forlenge holdbarheten av kylling, publisert i tidsskriftet "Poultry Science." Studier forfatter Nebahat Lense Oral og hennes kolleger ved Kafkas Universitetet Veterinær fakultet i Kars, Tyrkia, bemerket at legge absorberende pads som inneholder oregano olje til pakker med kyllinglår forlenget holdbarheten med om lag to dager ved å begrense bakterie reproduksjon. Påfør oregano olje direkte på sår for å hindre bakterieinfeksjoner før de kan ta fatt. Være i forkant, men kan som ufortynnet oregano olje brenne. Fortynne en eller to dråper oregano olje i en teskje olivenolje før du bruker den til sensitive områder.

Virusinfeksjoner

Mange alternativ helse og helbredende utøvere anbefaler oregano olje som en antiviral, særlig mot influensa. Som i 2010, derimot, oregano anti-influensa effekter er ikke sterkt støttet av forskning. En 2004 studie, publisert i "Journal of Agricultural and Food Chemistry" av Munevver Sökmen og kolleger ved Cumhuriyet University i Sivas, Tyrkia, fant at i laboratorietester, hadde oregano olje noen effekt på HSV-1, viruset som forårsaker forkjølelsessår . Nøkkelen til noen av de anekdotiske påstander som oregano olje kamper influensa kan ligge i sin kraftige antioksidantaktivitet, som demonstrert i en 2010 studie av Ismihan Goze og kolleger, publisert i "Journal of Medicinal Food." Den antioksidant effekt av oljen kunne øke immunforsvaret, slik at du kan bekjempe virusinfeksjoner lettere. Å bekjempe virusinfeksjoner, spesielt herpes, er én 500 mg kapsel fire ganger daglig en passende oral dose, ifølge James Balch, MD, ledende autoritet på integrerende medisin, og Mark Stengler, direktør ved La Jolla Whole Health Clinic, i sin bok "Resept for Natural Cures".

De medisinsk bruk av urter og krydder

De medisinsk bruk av urter og krydder


Du ville trolig være enige om at krydder gjøre maten smaker bedre, men krydder du bruker på din mat kan også hjelpe deg med å bli sunnere! Mange av urtene vi bruker til sesongen maten vår også har medisinsk verdi. Hvis du vet litt om noen av krydder på kjøkkenet, kan dine valg nytte for din helse.

Gurkemeie

Gurkemeie smaker curry og forsyninger fargelegging i sennep, ost og smør. The University of Maryland Medical Center (UMMC) rapporterer denne varme, vepsebol, og litt bitter krydder har vært brukt i 4000 år å behandle en rekke forhold. Den curcumin i gurkemeie har anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper. Medisinske studier har vist at gurkemeie kan redusere gass og oppblåsthet, lette ulcerøs kolitt, redusere betennelse og stoppe blodplater klumper.

Gurkemeie kan forårsake fordøyelseskanal opprørt, magesår, og hypoglykemiske effekter, slik at enkeltpersoner advares mot å ta store doser. Personer som tar blodfortynnende, diabetiker medisiner og magesyre medisiner bør konsultere en kunnskapsrik helsepersonell for å hindre legemiddelinteraksjoner.

Oregano

Oregano er en svært aromatisk krydder som brukes i mange meksikanske og italienske matvarer. Oregano har antibakteriell og antioksidantegenskaper. Oregano olje har blitt vist å hemme veksten av visse bakterier og kan bidra til å bekjempe matbårne sykdommer. I henhold til en 2 Z Health, oregano kan være en av de høyeste antioksidant matvarer.

Medisinske studier med mus har vist at oregano olje er effektiv mot candida og Staphylococcus infeksjoner, og en menneskelig studie rapporterte at oregano olje kosttilskudd er effektive mot parasitten blastocystis hominis.

Hvitløk

Hvitløk har blitt brukt til både matlaging og healing siden antikken. The American Academy of Family Physicians (aafp) rapporterer at hvitløk har mild kolesterolsenkende effekter, kan redusere blodplater klumper og reduserer risikoen for mage og tykktarm kreft uten negative bivirkninger. Studier vedrørende hvitløk evne til å senke blodtrykket hos hypertensive personer har vist blandede resultater.

Spise rå hvitløk er generelt ansett som trygt og synes ikke å samhandle med medisiner, selv om folk som til kirurgi kan bli rådet til å unngå høye doser av hvitløk fordi det kan forlenge koagulasjonstid. Spise hvitløk på tom mage, men kan forårsake mage opprørt. Aktuell bruk av hvitløk kan forårsake brannsår og blemmer.

Timian

Timian distinkte aroma og smak kan forbedre smaken av bønner, gryteretter og eggeretter. Det er høy i vitamin K og jern, og har antioksidantegenskaper. Thymol er en flyktig olje komponent av timian, og medisinsk forskning bekrefter de helsemessige fordelene av denne komponenten. Timianfrø studier på rotter dokumentert en økning i sunt fett i cellene og forbedring i DHA nivåer.

Timian har effektive antimikrobielle egenskaper mot stafylokokker og flere andre giftige bakterier.

Timian fordeler hjernen din. En studie med rotter er rapportert i "British Journal of Nutrition" viste at supplere med timian øker Omega-3 fettsyrer i hjernen og øker antioksidanter. Dette kan bedre kognitiv funksjon som vi blir eldre, og opprettholde en positiv stemning.

Hvordan rense og behandle Skrubbsår hjemme

Hvordan rense og behandle Skrubbsår hjemme


Skrubbsår vondt og kan vare lenge. Men det er ting du kan gjøre hjemme for å fremskynde helbredelsesprosessen. Denne guiden vil lære deg å gjøre det ved hjelp av vanlige husholdningsprodukter.

Bruksanvisning

•  Rengjør slitasje ved å ta varmt vann og mild såpe. Sørg for at du får all skitt ut. Ta en ren gasbind og forsiktig skrubbe området for å sikre at det er alt rent.

Bruk en antiseptisk løsning eller hydrogen peroxide å rense det videre. Hvis du ikke har disse, kan du også bruke rent salt med jod som er en naturlig snerpende. Det vil definitivt svi, men starter herdeprosessen.

Adresse såret ved å bruke sterilt gasbind, bomull, og antibiotika krem eller pudder som Neosporin. Du må endre disse minst en gang om dagen for å fremskynde helbredelsesprosessen.

For å hjelpe din helbredelse, legge ren aloe gel på den. Calendula er også bra fordi det er anti-inflammatorisk, snerpende og antiseptisk. Det fremmer også ny hud vekst og stopper blødning. Noen få dråper lavendelolje hjelper i healing skrubbsår. Det berørte området kan desinfiseres med timian te eller med en kopp vann med 3-5 dråper av den essensielle oljen. Hjemmelaget salver og salver laget med tea tree og Comfrey er også svært effektive i behandling av skrubbsår. Sist, men ikke minst, er eddik en naturlig snerpende så søker tre deler vann til en del eddik vil hjelpe utrolig.

Hint

 • Du trenger ikke å gjøre alt det som er angitt i trinnene, men det vil definitivt bidra til å helbrede sår.
 • Hvis det er en dyp slitasje, og du kan ikke få alle skitt ut, kan det føre til infeksjon som kan være alvorlige.
 • Gå til legene om det er en dyp slitasje for å få hjelp og få en stivkrampe skudd hvis din siste var for 10 år siden.

Urter for kaldt symptomer

Urter for kaldt symptomer


Kaldt symptomer som sår hals, lunger og hoste er mulig å behandle hjemme med enkle urtepreparater. Mange ganger, kan forkjølelse bli jaget bort med noe mer enn varm te og en urte damp behandling. Men før du tar noen urter medisinsk, ta kontakt med en kvalifisert lege, slik at du kan være sikker på at de er trygge for deg. Dette er spesielt viktig hvis du tar reseptbelagte medisiner, eller er gravid eller ammende.

Å forsterke immunforsvaret

Prøv solhatt. Det er allment ansett som effektive i bekjempelsen av kaldt symptomer. Echinacea virker ved å øke antall hvite blodceller i kroppen med å bekjempe infeksjoner, og reduserer mengden av tid sykdommen er tilstede i kroppen. En studie publisert i Clinical Therapeutics i 2006 fant at Echinacea er effektiv i forebygging av symptomer på forkjølelse sammenlignet med placebo. Ta 10 til 20 dråper solhatt ekstrakt hver halve time når kalde symptomene har startet, eller 30 til 90 dråper 4-6 ganger per dag hvis kulden er allerede etablert.

Kjemper en sår hals

Gurgle med ingefær eller drikke en varm ingefær-te. Ingefær er en varmende urt og inneholder anti-inflammatorisk agenter som hjelper lindre og helbrede en tørr, sår hals. Skrell en to-tommers stykke ingefær og skjær den i små strimler. Ta med fire kopper vann til en rullende koke i en kjele, fjern fra varmen og tilsett ingefær. Dekk til og la blandingen bratt i 15 minutter. Sil væsken i en varmesikker beholder, tilsett honning og sitronsaft etter smak, og drikke for umiddelbar lindring eller la det avkjøles litt og bruke som gurglevann.

Combat Congestion

Unn brystet lunger med timian. Det er en naturlig slimløsende og decongestant, og kan brukes for effektivt å behandle bryst lunger forårsaket av forkjølelse. Ta med fire kopper vann til å koke i en kjele, ta den av varmen og tilsett to spiseskjeer fersk eller en spiseskje tørket timian. Inhalerer dampen dypt for umiddelbar lunger lettelse. For vanskelige tilfeller kan du bruke et håndkle til å lage et telt over hodet og pannen mens inhalasjon av damp. Ikke bruk dette midlet hvis du er gravid eller ammende.

Reduser Hoste

Fight hoste med hyllebær, som ofte brukes i naturlige og hjemmelagde hostemiksturer. Rosemary Gladstar, amerikansk herbalist og forfatter av Family Herbal, anbefaler å lage din egen hyllebær sirup for å bekjempe hoste i forbindelse med forkjølelse. Plasser en kopp friske eller ½ kopp tørkede hyllebær i en kasserolle og dekk med vann. Bring til en rullende koke, reduser varmen og la det småkoke i 45 minutter. Mos bærene med en potet masher, og deretter press gjennom en finmasket sil. Legg til en kopp honning eller mer etter smak, overføre sirup til en mørk flaske og oppbevar i kjøleskap i inntil tre måneder.

Combat Generelt kaldt symptomer

Kjempe kaldt og influensa symptomer med kattemynte, en urte universalmiddel som beroliger og fremmer hvile mens beroligende feber, lunger, hoste og sår hals. Ta en kopp kattemynte te før sengetid for å fremme helbredelse søvn. Ta en kopp vann til å koke, og fjern fra varmen. Legge til én til to ts av tørket kattemynte, cover og la blandingen til å steile i 10 til 15 minutter. Sil blandingen i en kaffekopp, blid med honning hvis ønskelig, og drikk umiddelbart.

Botemidler for Itchy & Sår flekker i hodebunnen

Beroligende din kløende hodebunn er omtrent like enkelt som å finne ut hva som forårsaker det. Når du skjelne hva som forårsaker sårhet, kan du bruke en målrettet behandling og kurere kløe. Årsaker kan være alt fra godartet tørr hud til hodelus, eksem eller psoriasis. Men det er strategier du kan bruke til å berolige kløe som et symptom mens du komme til roten av problemet.

Fukte

Fukte hodebunnen. Hvis huden din krever fuktighetsgivende, følger det at hodebunnen trenger også daglige behandlinger. Prøv å finne en sjampo og balsam som ikke inneholder natrium laureth sulfat, som kan være veldig harde på en sensitiv eller altfor tørket hodebunnen. De fleste kommersielle merker av shampoo inkludere denne ingrediensen, så du må kanskje ta turen til din lokale helse butikken og begynne å lese etiketter. Ingredienser som jojoba eller emu olje vil lette tørrhet og ta vare på kløen.

Medisinering

Se etter sink PCA i listen over ingredienser hvis flass er ditt problem. Dandrufftreatment.org rapporterer at flass faktisk skjer når håret er for fet og fett og smuss hoper seg opp, eller på grunn av bakterier eller en sopp som heter Malassezia, så de må tas opp med en sjampo spesielt utviklet for å behandle det problemet.

Naturlige behandlinger

Skyll hodebunnen naturlig. Kok opp en spiseskje med timian i en kopp med vann i minst 10 minutter. Sil og avkjøl før det er varmt å ta på, men ikke varmt. Masser væsken inn i hodebunnen. Det er ikke nødvendig å skylle den ut. Du kan også bruke tea tree olje, som har anti-sopp egenskaper, for å stoppe flass. Det er sjampo som inneholder tea tree olje, men du kan legge olje til din vanlige sjampo og bruke den til å vaske håret. Selv olivenolje kan anvendes som en behandling. Massere det inn i hodebunnen når håret er tørt, og deretter børste håret kraftig. Vent 20 minutter og sjampo. Du må kanskje gjenta shampoo to ganger for å få oljen ut av håret ditt, men dette vil gå raskere hvis vannet er på varmere side.

Prøv aloe vera rett fra planten som foreslått av eksperter på Priceless hjem rettsmidler. Hvis det er en slitasje på hodet som er kløe, prøv cracking åpne en aloe vera blad og smøre væsken i hodebunnen. Dette fungerer spesielt godt hvis kløe er forårsaket av eksem.

Advarsler

Hvis hodebunnen begynner å sive med pus, søke legehjelp så du kunne ha utviklet en infeksjon.

Hvis du legger merke nits i hodebunnen eller se bevis på bugs som lus, legehjelp og holde seg borte fra andre mennesker --- lus er svært smittsom.

Husholdning rettsmidler for Common Cold

Forkjølelse har eksistert i muligens tusenvis av år. Naturligvis har hjemme rettsmidler blitt utviklet over tid å bidra til å lette symptomene på denne pesky bug vi kaller "kulden". Mange urter har antimikrobielle egenskaper som kan hjelpe. Bare inges disse nyttige urter kan redusere lengden og alvorlighetsgraden av kaldt symptomer.

Husholdning rettsmidler for kulde

Bestemmer været eller ikke dine kaldt symptomer er alvorlige nok for en tur til legen. Ikke nøl med å sjekke inn på sykehuset hvis tilstanden forverres raskt. De med usunn immunforsvar bør ta ekstrem forsiktighet når kaldt symptomer er tydelig. Prøv å spise en bolle med gammeldags Campbell Chicken Noodle suppe. Dette har lenge vært en favoritt hjemme bøte. Urtene i kylling buljong frigi en behagelig damp og dette er bra for å klarne opp i bihulene.
Kjøp litt frisk timian og lage en te å drikke en eller to ganger om dagen i løpet av din sykdom. Timian besitter naturlig antibiotika og er alltid godt å ta i kosttilskudd. Du må være oppmerksom på at inntak av timian olje kan føre til helseproblemer, så gjør en te eller en tallerken med timian som krydder er den beste måten for forbruk.
Ta en hvitløk supplement eller forberede en tallerken med tung fersk hvitløk. Hvitløk er et annet medlem av den antimikrobielle familie av urter og krydder, og bidrar til å gi immunforsvaret en sunn boost.
Prøv en rett laget med frisk salvie som en ingrediens. Som timian, inneholder salvie en naturlig antibiotika eiendom, og har blitt brukt til å lindre sår hals når laget til en te med honning og sitron. For å redusere feber forbundet med en kald prøve å bruke eldste i en te eller et måltid. Elder har blitt vist å redusere varigheten av en forkjølelse og influensa, og har egenskaper som bidrar til å avlaste lomme lunger. Få masse hvile og drikke rikelig med væske som inneholder vitamin C. Drikk et glass appelsin eller eplejuice to ganger daglig og du skal se dine kaldt symptomer begynner å forsvinne.

Aromaterapi for å slutte å røyke

Røykeslutt er en av de vanskeligste tingene å gjøre. Aromaterapi og eteriske oljer kan endre stemninger, imidlertid, og gi en positiv innflytelse når du prøver å slutte å røyke. Det er aromaterapi kombinasjoner som kan indusere en følelse av ro, og bidra til å avlaste noen av effektene av nikotinavhengighet. Når neste craving for en sigarett treff, kan du prøve følgende essensielle olje oppskrifter.

Redusere effekten av nikotin

For å redusere effekten av nikotin, kan du prøve å blande essensielle oljer av lavendel, merian, palmarosa, røkelse, sedertre, vetiver og geranium. Satt 10 dråper av hver eterisk olje i en lik del av jojobaolje. Dette kan bli spredt gjennom et hjem ved hjelp av en ulmende gryte, eller sette noe av denne blandingen på et lommetørkle, og inhalerer duften når en sigarett craving streik.

Andre alternativer

Hold individuelle essensielle oljer som peppermynte, kanel eller muskat hendig i små flasker rundt ditt hjem og kontor, og inhalerer aromaer når du er fristet til å lyse opp.

Furu eterisk olje blandet med timian og ylang-ylang essensielle oljer kan også dempe suget. Bland 10 dråper av hver av disse oljer med en bærerolje slik som jojobaolje, og inhalerer dypt.

Sort Pepper

Et annet aromaterapi alternativ for røykeslutt er svart pepper olje. Dette er et enkelt notat olje, og det er ganske sterk. Prøv noen dråper på en vev eller bomullsdott, og inhalerer etter behov.

Avslappende Blend

En avslappende blanding av essensielle oljer vil lette stress med å slutte å røyke for folk flest. Kombiner fem dråper rosmarin, fem dråper sitron, tre dråper peppermynte, tre dråper ylang-ylang og en dråpe av kamfer. Diffuse disse oljene i en ulmende gryte.

Utforsk

Prøv å veksle disse oljeblandinger fra dag til dag. Noen essensielle oljer trolig vil fungere bedre for deg enn andre. Eksperiment for å finne den beste blandingen for dine behov.

Fordeler med Oil of Timian

Fordeler med Oil of Timian


Olje av timian har eksistert i århundrer. Siden sin tidligste medisinsk bruk av de gamle grekerne, egypterne og romerne, har timian olje vært et alternativ hjelpemiddel for mange plager. Olje av timian er rødt til gult i farge og kan føre til at noen hudirritasjon. Den har mange helsemessige fordeler og bruksområder.

Hoste suppressant og Cold Remedy

Hovedelementet aktiv i timianolje er thymol. Det fungerer som en hoste suppressant ved å kue hoste spasmer. Som en slimløsende, har timian olje en varmende kvalitet som arbeider for å avlaste slimete bygge opp og slim. Thymol fordeler også immunforsvaret ved å øke antall hvite blodlegemer, noe som hjelper kroppen å forsvare seg mot forkjølelse og andre infeksjoner.

Antibakteriell, soppdrepende og antiviral

Thymol er en effektiv antibakteriell, soppdrepende og antiviral. På grunn av disse egenskapene, er timian olje en vanlig ingrediens i mange munnskyllevann for er effekter mot gingivitt og plakk-bakterier. Det gir også forsvar mot et bredt spekter av sykdomsfremkallende bakterier, inkludert miltbrann Bacillus, tyfus Bacillus og meningokokker. Som en antibakteriell, tymol spiller også en vesentlig rolle i de medisinene som er ansvarlige for battling salmonella, stafylokokker og tuberkulose. Timian olje rolle som en antiviral er lik sin rolle som en kald middel i at det styrker kroppens naturlige forsvar til vern mot virusinfeksjoner.

Pain Relief

Timian olje gir også effektiv smertelindring fra slike kilder som revmatiske smerter, migrene og nervestimulering eller skader. Det kan påføres topisk eller inntatt. Lokalt, lindrer timian olje smerter ved oppvarming av området. Inntatt, den blokkerer smertereseptorer i hjernen og lindrer irriterte nerver som forårsaker smerte.

Symptom Relief

Timian olje lindrer eller forbedrer mange symptomer eller tilstander, særlig knyttet til fordøyelsessystemet. Timian olje kan lindre magesyke med sine carminative (hindrer gassdannelse) egenskaper, stimulere fordøyelsessystemet, og hjelpemiddel i behandlingen av ormer, mage infeksjoner og dyspepsi (fordøyelsesbesvær). Timianolje er også blitt vist å eliminere urinsyre, som hjelpemidler ved behandling av og gir lindring av gikt, isjias, artritt og revmatisme.

Mental Enhancer

Timian olje har også vist stort potensial i å styrke sjelsevner, slik som konsentrasjon og hukommelse.

Hvordan finne midlertidig lindring Med kinesisk hostedempende urter

Antitussive urter er planter som besitter egenskaper som kan stoppe hoste, piping i brystet og visse andre luftveisproblemer som astma, og også bidra til å fjerne slim som kan forårsake nese eller brystet lunger. Antitussive urter er klassifisert som slim-løse urter eller aromatiske fuktighet-løse urter.

I denne artikkelen vil jeg gi noen tips om hvordan du bruker kinesiske antitussive urter for å finne midlertidig lindring fra noen vanlige plager.

Bruksanvisning

•  En av de viktigste urter for behandling av hoste og astma er Xing Ren (Sm. Armenicae), som er aprikoskjerner. Naturen av urten er bitter og litt varm og i tradisjonell kinesisk medisin er ment å påvirke lungene og tykktarmen meridian kanaler. Urten bør rengjøres og forberedt, hakket og kokt i varmt vann i ca 5 minutter. Denne urten inneholder naturlige emollients og oljer, så du kan også bruke den til å behandle tarmproblemer som forstoppelse.

slim-løse urter kan bidra til å oppløse og skille ut slim, som hindrer lungene og nesegangene forårsaker lunger og andre medisinske komplikasjoner. Kinesiske leger bruker visse urter for å behandle disse forholdene som Ban Xia (Rz. Pinelliae). Denne urten er varm og bitter og påvirker lungene, milt og mage meridian kanaler. Zhu Ru (stammen Bambuseae i Taeniis) eller kinesisk bambus er en annen urt som brukes til å behandle slim lunger. Denne urten er kald og søt og påvirker lungene, magen og galleblæren meridian kanaler. Rengjør urt anlegget grundig i kaldt rennende vann og la det tørke. Forbered urten og kok anlegget eller deler av anlegget i kokende vann i ca 10 minutter. Avkjøl og bruke i henhold til de medisinske instruksjoner.

Aromatiske fuktighet-løse urter har egenskaper som kan styrke kroppen din og forbedre transport og transformasjon av mat og væske. Disse urtene er skarp, varm og tørking. De påvirker lunge, milt og mage meridian kanaler, og er også bra for å lindre kvalme og abdominal oppblåsthet. Rengjør anlegget og forberede urten før matlaging. Kok urt i varmt kokende vann i ca 10 minutter før bruk.

Herbal antitussive teposer er en rask og enkel måte å ta urter. Ta en urte te-pose og legg den i en kopp eller gryte med kokende vann. La den stå i flere minutter for å la urt å sette ut av te-pose i vannet. Legg en skive sitron eller en teskje av naturlig organisk honning for ekstra smak. Bruk bare te-pose en gang, siden styrken og effekten vil avta betydelig etter første gangs bruk.

Tips og advarsler

 • Urte planter kan også kjøpes som oppkjørte produkter fra lokale kinesiske supermarkeder eller urt butikker. Du kan kjøpe prepackaged rettsmidler for å behandle mange forhold uten å måtte forberede og lage urte plante selv.
 • Bruk i henhold til herbalist eller lege tar instrukser eller følg instruksjonene på pakken.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller annet helsepersonell.
 • Alltid konsultere legen din før du starter noen urte medisiner eller behandling.
 • Slutt å bruke noen urte treament hvis du ser tegn til en negativ reaksjon eller giftige bivirkninger.

Bath rettsmidler for barn med forkjølelse

Bath rettsmidler for barn med forkjølelse


En vanlig forkjølelse kan være elendig, spesielt for et barn lider av en rennende nese, sår hals og hoste. Den beste behandling er hvile, men et varmt bad kan hjelpe suge bort smerter og plager i forbindelse med en forkjølelse eller influensa. Det er produkter du kan kjøpe i form av salter, geleer og oljer for å legge til badet som arbeider for å trøste barnet ditt. Du kan også lage din egen urte rettsmidler som er like effektive.

Over mot produkter

Det er flere badeprodukter som kan lindre barnets kaldt symptomer. Prøv Rocky Mountain Soap Selskapets Forkjølelse og influensa badesalt, en kombinasjon av essensielle oljer som letter stress som det fungerer å roe hoste og lindre lunger. Laget av en blanding av essensielle oljer inkludert eucalyptus og lavendel, dette badet suge letter symptomer som det trøster og beroliger. Kiss My Face har formulert en Forkjølelse og influensa badekar og dusj gel som bruker en blanding av eukalyptus, fennikel og horehound å sooth bort symptomer.

To andre Forkjølelse og influensa Bath soaks er Abra Terapeutisk, en botanisk blanding av eukalyptus, rosmarin og peppermynte for å redusere smerter i kroppen og frysninger og CO Bigelow, som bruker ekstrakter av willow bark, solhatt og ingefær. Bare legg den på barnets badevann.

Hjemmelaget

Legge urter til varmt bad vann utvikles naturlige, medisinske oljer for å behandle kaldt symptomer. Mens du legger en håndfull urt til barnets bad vil fungere, er det vanskelig å rydde opp og kan føre til rørleggerarbeid problemer. Ved først å lage en infusjon, ved hjelp av en pose pose eller enkle å bruke eteriske oljer vil fungere som en restorative uten alle problemer.

Infusjonen en urt er prosessen med å helle kokende vann over den og sette den til å steile. Velg urt du ønsker å sette mot. For en effektiv infusjon, vil du trenger 2 ts. tørket urt eller 6 ts. frisk urt. Hakk urtene og legg i en bolle eller stort krus deretter helle en kopp kokende vann over urtene og la det bratt i tre timer. Å behandle såre muskler og smerter prøve å lage en infusjon med Comfrey eller timian. For å bedre humøret eller lindre depresjoner bruk rosmarin, lavendel eller bergamot eller å kjempe søvnløshet bruk kamille, humle, lavendel, sitronmelisse, merian eller vendelrot. Brew en infusjon av noen av disse deretter legge til badet.

Urteposer eller urte bade poser er poser laget av cheesecloth, organza eller muslin fylt med urter og bundet på toppen. Kjøp stoff som vil holde urte saken, men la vannet strømme gjennom så bare sy sidene og bunnen forlater toppen åpen. Stuff posen med urter og sikker topp med en streng eller ledningen. Slip ledningen rundt kranen slik at vannet renner gjennom posen som badekaret fylles. Så la posen flyte i karet sammen med barnet ditt. For en følelse bedre bad pose, fyll med 1/4 kopp timian, salvie, lavendel, mynte, laurbærblad og rosmarin.

Eteriske oljer

Eteriske oljer er skapt gjennom en destillasjon prosess og når du arbeider med disse oljene, aldri bruke mer enn 10 dråper olje per bad. Eteriske oljer er svært sterk og kan brenne huden ved kontakt. Fyll barnets kar med vann og tilsett noen dråper eterisk olje under rennende vann. Etter hvert som oljen beveger seg gjennom vannet, vil lukten stige. Lær barnet å slappe av og puste dypt. Denne metoden fungerer godt for å lette lunger. Prøv å legge til flere dråper eterisk olje av eukalyptus under rennende vann. Duften fra oljen vil stige i dampen for en beroligende innhaleres.

Natural Cures for en baby med en tørr hoste etter influensa

Når det gjelder å hoste og babyer, må den mest delikate behandlinger anvendes. Du ønsker ikke å være å gi barnet ditt kjemisk fylt farmakologiske produkter, så å finne et naturlig middel virker som den mest åpenbare svaret på barnets lunger og hoste.

Badstuer

En naturlig måte å kurere en tørr hoste som barnet kan lide gjennom er et dampbad. Dampen at det varme vannet avgir vil hjelpe rehydrere luften passasjer som har blitt tørre og sveve i din baby. Tegn et varmt bad og la babyen å suge i varmt vann i ca 10 minutter. Babyen vil puste inn dampen og det vil fjerne hennes system. Du kan gjøre badet enda mer effektiv ved å legge inn noen badesalt, eucalyptus eller timian olje.

Urtete

Urtete er også en annen stor rette for en hoste, selv for en baby. Lakris, svart, kamille, salvie og timian te er alle gode valg. De antibakterielle egenskapene som te avgir er perfekt for behandling av tørr hoste. Bakteriene som er årsak til hoste trenger å bli angrepet, men halsen må også være hydrert. Dette er grunnen til at te er så gode på å behandle hoste. Ikke gjør vannet for varmt, men varmt nok til å skikkelig slipper de helbredende enzymer som finnes i te. Du kan legge til en skvett sitronsaft og en spiseskje honning for te å bli enda mer effektive.

Herbal Rub

En urte gni kan også være svært effektiv i behandling av en baby dårlig hoste. For å forberede, bland noen spiseskjeer med olivenolje med to dråper eukalyptus, salvie, rosmarin eller peppermynte olje. Softly massasje oljen blandingen inn i barnets bryst og rygg. Sett en skjorte tilbake på babyen å varme opp blandingen til å bli frigitt. Etter hvert som barnet puster i oljer, vil hoste smelte bort.

Hvordan å miste vekt med en seks ukers program

Prøver å gå ned i vekt gjennom sult gir ikke suksess i det lange løp. Det senker ikke bare metabolic rate og gjør at du føler deg sliten, men pounds tilbake etter hvert. Etter et fornuftig kosthold sammen med en skikkelig treningsøkt plan for minimum seks uker sikrer god helse og en slankere midje.

Hvordan å miste vekt med en seks ukers program

Sunt kosthold

•  Start dagen med en sunn frokost som er rik på fiber og protein. Har stål-kutt havre, eggehvite omeletter og grovbrød med fruktjuice. Denne frokosten holder blodsukkeret fra varierende i løpet av dagen gjør deg mindre sulten.

Ha suppe og salat til lunsj med hakkede grønnsaker, blandet greener og fire gram kyllingbryst, laks eller kalkun. Bruk balsamicoeddik og olivenolje for dressing.

Spis mer frukt og grønnsaker i løpet av dagen for å avgifte systemet. Lag en bolle med kutt frukt, hakkede valnøtter og mandler blandet med fettfattig yoghurt for en kveld snack.

Sautee grønnsaker i raps-eller olivenolje. Tilsett hakket hvitløk og urter som salvie, rosmarin, timian og dill for smaken.

Ta en håndfull nøtter som valnøtter, pistasjenøtter, hasselnøtter og mandler. Dette proteinrik diett skaper en følelse av fylde og holder sulten i sjakk.

Riktig trening

Fokus på størrelsen på midjen din mer enn det faktiske vekten. Bruk et målebånd for å finne din livvidde på navlen. Den ideelle midje størrelse for kvinner er 32½ inches eller mindre og ikke mer enn 35 tommer.

Ta med en kardiovaskulær trening som løping, rask gange eller trapp klatring i minst tretti minutter, tre ganger i uken. Begynn med lett gang fem minutter å varme opp og løsne musklene. Holde pulsen forhøyet til å brenne kalorier.

Gjør vekttrening for å tone musklene. Bruk en 5 til £ 10 dumbbell å gjøre arm krøller, bryst presser og lunges for åtte teller hver. Gjenta for tre sett.

Hint

 • Drikk minst 2 qt. med vann hver dag.
 • Inkluder strekker i ethvert treningsprogram for å forebygge skader.
 • Unngå å konsumere overflødig koffein, alkohol, raffinert hvitt sukker og hvitt mel.
 • Ikke sjekke vekten hver dag. Gjør det bare en gang i uken på samme dag for å markere din fremgang.

Hva er fordelene med Bacopa monnieri?

Hva er fordelene med Bacopa monnieri?


Bacopa monnieri er en urte vannplante innfødt til Hawaii, Puerto Rico og den sørlige kyst USA. Det er en flerårig krypende plante med kjøttfulle grønne blader, og det bærer små hvite blomster. Bacopa monnieri brukes i helhetlig og tradisjonell medisin som behandling for flere psykiske og fysiske plager. Den har en Lemony smaken og er dyrket som medisin avling.

Historie

Bacopa monnieri har blitt brukt som et holistisk medisin siden det sjette århundre. Det er nevnt i gamle tekster i India for sine helbredende egenskaper. Det har også blitt brukt som en vannplante i koi og andre landskaps dammer.

Medisinsk bruk

Holistisk og folke leger bruker bladene av Bacopa monnieri til bedre hukommelse, kognisjon og oppmerksomhet span. Det er også brukt for å behandle angst, depresjon, mental tretthet, astma, heshet, epilepsi, irritabel tarmsyndrom, ulcus, lepra og anemi.

Bivirkninger

Det er ingen alvorlige bivirkninger rapportert. Imidlertid kan kvalme, tørr munn, sterk tørste, hjertebank og tretthet forekomme. Som Bacopa monnieri kan påvirke kroppens hormon og enzymatiske funksjoner, bør pasienter som bruker cytochrone P450-enzymer, skjoldbrusk medisiner, fenytoin, beroligende medisiner og psykofarmaka rådføre seg med lege før bruk. Bacopa monnieri kan også samhandle med kalsium-blokkerende legemidler. Kvinner som er gravide eller ammer bør ikke bruke Bacopa monnieri inntil videre studier er gjennomført. I alle tilfeller bør du kontakte lege før du bruker.

Vitenskapelige studier

En 2008 studie av Helfgott Research Institute, National College of Natural Medicine, i Portland, Oregon (se Ressurser nedenfor), viste at Bacopa monnieri trygt forbedrer kognitiv ytelse hos eldre pasienter. Studier pågår nå på Bacopa monnieri sin effekt som behandling for schizofreni og andre psykiske lidelser.

Andre navn

Bacopa monnieri er også kjent som bramhi, timian-leaved graticula, urt av nåde, vann isop og wagonin.

Nutrional verdien av matvarer med vitamin K

Vitamin K er et essensielt, fettløselig vitamin som er nødvendig for en rekke viktige funksjoner i kroppen, slik som blod koagulasjon og sunn vekst hos spedbarn. En av de mest effektive og praktiske måter å dekke kroppens behov for vitamin er gjennom kostholdet ditt.

Grønne grønnsaker

Grønne grønnsaker som spinat, grønnkål og brokkoli er store mat kilder til vitamin K, og kan levere nesten halvparten av ditt daglige behov av dette vitaminet.

Frukt

Selv om ikke så rik en ernæringsmessig kilde til vitamin K, er det mange frukter tilby gode mengder vitamin, inkludert blåbær, bjørnebær, tranebær juice, druer, plommer, avokado, pærer og svisker.

Dairy

Melk og andre meieriprodukter slik som ost, smør og yoghurt er en god ernæringsmessig kilde til vitamin K, med kumelk med et høyere innhold av vitamin enn morsmelk.

Soyabønner

Soya melk og soyaolje kan inntas for å gi kroppen med god mengder av vitamin K.

Urter

En rekke urter, som kan brukes som krydder krydder for ulike retter, inneholder høye konsentrasjoner av vitamin K, som basilikum, persille, oregano, timian og salvie.

Matvarer for å unngå med Iron

Jern er et essensielt næringsstoff kroppen din trenger for å overleve. Men noen mennesker, for eksempel de med hemachromatosis, har for mye jern i kroppen og må begrense inntak av kosttilskudd jern for deres helse.

Funksjoner av Iron

Jern er en komponent av røde blodceller som bistår med å levere oksygen til kroppens vev. Uten oksygen, kan organer og kroppen ikke fungere skikkelig. Iron spiller også en viktig rolle i produksjonen av energi i kroppen.

Hemokromatose

Hemokromatose er en lidelse som forstyrrer kroppens evne til å bryte ned jern og resulterer i et overskudd av jern i kroppen. Normale mennesker absorbere bare fire prosent til åtte prosent av jern de forbruker i matvarer, men personer med hemokromatose absorbere opptil fire ganger så mye, ifølge Hemochromatosis Information Center. Siden jern ikke kan skilles ut når det går inn i det menneskelige systemet, jern absorberes med så høye priser kan bygge opp i vitale organer, til slutt resulterer i tidlig død. Personer med diagnosen hemokromatose må avstå fra å konsumere kosttilskudd jern så jern i kroppen ikke øker.

Gikt

Urinsyregikt er en smertefull tilstand forårsaket av overskytende urinsyre i kroppen. Symptomer på gikt inkluderer smertefull betennelse i stortåen, leddsmerter og leddgikt. Forskning av Dr. Hugh McGrath og Dr. PG Rigby ved Louisiana State Health Services Center i New Orleans, som ble publisert i november 2004 utgaven of Rheumatology, avslører at jern øker betennelse i kroppen. Siden personer med gikt prøver å redusere betennelse, er det anbefales at de også unngå jern matvarer.

Matvarer med lav til No Iron

Meieriprodukter, egg, rosiner, dadler, epler, pærer, fersken, blåbær, rødbeter, kål, mandler, blomkål, hasselnøtter, sjokolade barer, ananas, saft, nyre bønner, fisk og mange varianter av Campbells supper har ingen eller lavt jerninnhold .

Matvarer for å unngå

Følgende matvarer inneholder store mengder kosttilskudd jern og bør unngås: Chard, spinat, timian, salat, melasse, tofu, grønnsaker, sopp, biff, vilt, linser, kikerter, brokkoli, purre, rosenkål, asparges, tare og gurkemeie. Matvarer som inneholder vitamin C, som vitaminer og sitrusfrukter, bør også unngås som vitamin C hjelper kroppen absorbere jern.

Andre hensyn

Koffeinholdige drikker, sjokolade, antacida fosfat salter, høy kalsium matvarer og overforbruk av fiberrik mat kan redusere jern absorpsjon i kroppen.

Hvordan behandle Spiseforstyrrelser med naturlig rettsmidler

Hvordan behandle Spiseforstyrrelser med naturlig rettsmidler


Spiseforstyrrelser er alvorlige problemer som krever hjelp av en profesjonell, og bør ikke tas opp av hvem som helst på egenhånd. Fordi de er i psykiske problemer, fremfor fysiske sykdommer, krever de virkemåten modifisering for å kunne overvinnes. Likevel, de som er på vei til å bli bedre kan sikkert forbedre sine sjanser ved å se inn i naturlige rettsmidler for å hjelpe dem å presse frem.

Hvordan behandle Spiseforstyrrelser med naturlig rettsmidler

•  Vurdere urtete. Ayurveda medisin anbefaler brygging visse urter og drikker dem regelmessig for å håndtere følelsesmessige nød, en av de viktigste årsakene til spiseforstyrrelser. Kamille, Echinacea, Comfrey og johannesurt er de mest effektive urter for stress, selv om andre kan være effektive - spesielt kombinert.

Punch opp smaken av maten. Fordi krydret mat er vanskeligere å konsumere i overkant, anbefaler naturlige leger legge krydder som cayenne pepper, spisskummen, chili og karri til mat spist på en daglig basis. Dette kan bidra til å forhindre overspising (assosiert med bulimi) og i sin tur holde stoffskiftet fungerer på et mye høyere tempo.

Prøv yoga eller massasje. Begge er effektive i å redusere stress og balansere ut energien av kroppen og tankene. Meditasjon og pusteøvelser er også nyttig. Ikke bare gjør disse metodene hjelper avtale med overordnet nød, de også holde sinnet opptatt, vekk fra besettelse av mat.

Prøv en appetitt stimulerende. Personer som lider av anoreksi slutt miste lysten til å spise, noe som får dem til å hoppe over måltider helt. Noen naturlig rettsmidler er spesielt bra for dette, for eksempel karve, timian, pepperrot og kvann. Begge kan spises på egen hånd eller lagt til salater eller supper. Andre urter kan inntas som te eller kjøpt som essensielle oljer og brukes til å massere templer eller brystet. Disse inkluderer myrra, kamille, ryllik og lavendel.

Prøv ingefær og hvitløk for å øke appetitten og rense fordøyelsessystemet. Bare koke noen fedd eller en middels root på vann, la den avkjøles og drikke som te gang om dagen, helst om morgenen.

Hint

 • Alltid fortelle legen din at du bruker naturmidler, spesielt hvis du er reseptbelagte medisiner, som det kan være interaksjoner.
 • Naturlige midler skal brukes som en ekstra behandling av spiseforstyrrelser, ikke som den eneste metoden. Profesjonell omsorg er nødvendig for å foreta en full gjenoppretting.