Digidexo.com

seoquel slanking

Slanking tips for nye moms

Slanking tips for nye moms


Det er naturlig å legge på seg når du er gravid. Å ta vekten av etter at barnet er født er litt vanskeligere. Men det er ikke umulig. Hvis du tar en fornuftig tilnærming mot å skape et sunt vekttap diett, kan du miste graviditet vekt og holde den av.

Når skal man begynne Slanking

Hvis du ammer barnet ditt, det er en grense for hvor mye du kan kosthold og fortsatt sykepleier vellykket. Du kan føle distressed om den ekstra vekten du har oppnådd i løpet av svangerskapet, men det er ingen hast med å ta av pounds. Du har råd til å vente til barnet er avvent å starte slanking. Hvis du bestemmer deg for å kutte ned mens du ammer, må du passe på å spise sunn mat og drikk rikelig med vann.

Selv om du er flaskemating, bør du ikke kutte kalorier altfor alvorlig. Å ta vare på en baby er hardt arbeid, og du trenger all den energien du kan få. Så ikke kutte sunne matvarer fra kostholdet ditt. I stedet, redusere eller eliminere forbruket av søtsaker som brus, godteri, kjeks og kake og fett som smør og saus. Begrens høyt kalori næringsrik mat som ost og peanøttsmør til om en unse per måltid eller mellommåltid. Også kuttet ut hvit stivelse som hvitt brød, ris og pasta. Erstatte disse matvarene med sunnere seg som frukt, vegetabilske oljer og hele korn brød, ris og pasta.

Planlegging måltider og snacks

Å være oppe halve natten for å mate og berolige barnet ditt til å sove igjen vil nødvendigvis ta en toll på deg. Sørg for at du får riktig ernæring i løpet av dagen, men ikke tillate deg selv å hengi i stress-indusert spising. Ta med en porsjon protein, stivelse, grønnsaker, frukt og fett til hvert måltid. Snack på sunn og tilfredsstillende matvarer som en bit av hele korn toast eller en banan. Unngå fruktjuice, som er høy i kalorier, men ineffektiv på å tilfredsstille sult. I stedet drikke koffein-fri te eller vann hele dagen. Sørg også for at du drikker to eller tre glass med lav-fett eller skummet melk per dag.

Ikke eliminere hele matvaregrupper fra kosten eller hoppe over måltider i et forsøk på å gå ned i vekt. I stedet, redusere kalorier ved å ta mindre deler av hver mat. Når du handler, velger matvarer som har færre kalorier per porsjon når det er mulig. Hvis en mat har 200 eller flere kalorier per porsjon, bare spise en halv porsjon under hvert måltid eller snack.

Trening

Du kan gå ned i vekt med mindre slanking hvis du trener regelmessig. Dette kan virke vanskelig når du har en ny baby, men det er ikke umulig. Få en god vogn som du kan passe lett i bagasjerommet på bilen. En atletisk barnevogn er et godt valg hvis du liker å gå, løpe, jogge eller rollerblades. Et annet alternativ er å investere i treningsutstyr til hjemmebruk. Deretter kan du ta en rask treningsøkt hver dag mens barnet sover. Det er også øvelser du kan gjøre med babyen. Sjekk din lokale bokhandel eller lete etter bøker eller DVDer på hvordan å trene med babyen din i en trygg og hyggelig måte.

Hvordan å miste vekt uten slanking

Hvordan å miste vekt uten slanking


Slanking har en negativ konnotasjon. Selv når du starter en diett med de største intensjoner er det vanskelig å holde oppe det viljestyrke og motivasjon er nødvendig for å lykkes. Å miste vekt uten slanking er en sunn og positiv måte å lykkes på å nå dine vekttap mål.

Hvordan å miste vekt uten slanking

•  Reduser kaloriinntaket ditt. Kroppen din forbrenner kalorier hver dag, hele dagen, bare ved å være i live. Hvis du spiser færre kalorier enn kroppen forbrenner, vil du gå ned i vekt uten å føle at du er på slankekur. Du må være sikker på at du spiser nok kalorier slik at du ikke går inn i "sult" modus.

Spis ofte og innta små porsjoner. Du må spise regelmessig for å holde kroppen brenner kalorier. Stoffskiftet vil avta hvis kroppen din ikke er gitt mat. Å spise frokost innen en time for å få opp om morgenen vil bidra til å få kroppens stoffskifte går.

Walk. Turgåing er den beste øvelsen du kan gi kroppen din. Det får deg i bevegelse og ikke er for intens. Hvis du ikke er i veldig god form, må du starte sakte. Sørg for at du bruker litt tid hver dag til å komme ut og vandre. Det trenger ikke å være på veldig lenge, men det må skje. Legge trening til din daglige rutine vil hjelpe deg å miste vekt uten å sette deg på en diett.

Bland opp treningen. Legg variasjon til øvelse diett. På den måten du ikke vil gå lei og ønsker å slutte. Ta klasser på det lokale rekreasjonssenter eller et treningsstudio er en fin måte å se hva slags klasser er der ute.

Ta en tur. Få på en sykkel og omvisning gatene i nabolaget eller lokale parken. Riding en sykkel er flott mosjon og er en god måte å se ting. Få en venn til å bli med deg og dele i eventyret.

Re-evaluere belønningssystem. Hvis noe bra skjer, og du alltid belønne deg selv med mat, endre dine belønninger i ikke-matvarer. Unner deg selv en pedikyr eller en kveld på kino for en godt utført jobb er en bedre belønning enn noen informasjonskapsler eller iskrem.

Start en ny hobby. Folk har en tendens til å spise når de er lei. Hvis du ikke la deg gå lei, kan ditt ønske om å spise avta. Hvis du starter en hobby, for eksempel strikking, hendene vil være bundet opp slik at du ikke kan klippe snack. Andre hobbyer, som å spille tennis, vil holde kroppen aktiv og ditt sinn stimulert.

Hvordan virker Slanking fungerer?

Hvordan virker Slanking fungerer?

Hva er en diett?

Slanking kan defineres som prosessen med å spise et redusert antall kalorier per dag for å gå ned i vekt. En diett kan oppnås på flere måter. Noen ganger er det en forpliktelse til å bare spise mindre gjennom forbruk av lavere-kalori mat eller ved å redusere porsjonsstørrelser.

En diett kan også ta form av et program med måltider, spise planer og støttegrupper kjøpt. Noen dietter kan kategoriseres som kjepphest dietter. Disse typer krever ofte fjerning av en bestemt mat-gruppe eller forbruk av kosttilskudd. Det er vanligvis et løfte om raske eller store mengder vekttap.

Kalorier forbrukes vs forbrenning

Kroppen trenger en bestemt mengde kalorier for å opprettholde vekten. Når kalorier forbrukes gjennom mat lik de som er brent hver dag gjennom funksjon og aktivitet, er kroppsvekt vedlikeholdt og holder seg konstant.

Den aktiviteten som forbrenner kalorier er ikke bare trening. Bare å holde kroppen i live og funksjon bruker kalorier. Dette inkluderer ting som Basal Metabolic Rate (BMR), som er normal kroppsfunksjon som respirasjon, resting metabolic rate (RMR) eller mengden kalorier du forbrenner ved hvile for eksempel når du ligger i sengen, og Thermic Effect of Food (TEF), som innebærer bruk av kalorier til å utnytte eller fordøye mat. Alle disse kombineres med trening bestemme mengden av kalorier kroppen trenger på en daglig basis.

Når du kosthold, spiser du færre kalorier enn kroppen din trenger for å støtte din nåværende vekt. Når færre kalorier blir gitt gjennom mat, karbohydrater, fett og noen ganger protein lagres i kroppen brytes ned til energi. Dette resulterer i vekttap over tid.

Farene ved ekstrem slanking

Selv om å spise mindre og kalorireduksjon er viktige komponenter i vellykket vekttap, er det lurt å ikke begrense kalorier altfor drastisk. Når kroppen har for få kalorier for å opprettholde normal funksjon, kan den begynne å reagere som om den er i sult modus. Det vil begynne å spare kalorier, og mindre vekttap vil resultere. I tillegg, lav-kalori diett føre til tap av muskelmasse. Det må være et sunt forhold av kalorier spist versus kalorier brent gjennom aktivitet for å produsere generell sunn vekttap.

Når kosten, er det best ikke å spise færre enn 1200 kalorier hver dag. Også styre klar av å eliminere hele matvaregrupper. Spis et utvalg av frukt og grønnsaker, hele korn og magert protein og kalsium kilder for å sikre at kroppen får riktig mengde av nødvendige næringsstoffer som det kaster overflødig vekt.

Om slanking belter

Om slanking belter


En elektrisk belte bæres rundt midjen din for toning er kjent som en slankende belte, sauna belte eller vekttap belte. Disse fitness verktøy hevder å bruke elektrisk muskelstimulering (EMS) eller varme for vekttap og toning. Mens begrepet beltet kan virke tiltalende, ifølge US Food and Drug Administration (FDA) elektrisk muskelstimulering er ikke tilstrekkelig til å brenne kalorier.

The Slim Truth

Du kan gå ned i vekt og trim kroppen din gjennom en kombinasjon av kosthold og mosjon. Du mister vekt når du oppretter et kaloriunderskudd, eller spise færre kalorier enn du forbrenner. Slanking belter er passive treningsapparater. Du trenger ikke brenne kalorier hvis du sitte og se på TV mens iført en slankende belte. Hvis beltet bruker varme, kan du svetter, men vekten du mister er vann. Hvis beltet bruker strøm til å trekke sammen musklene, du fortsatt ikke vil bruke nok kalorier til å endre form, ifølge FDA.

Belte Fordeler

Noen slanking belter som bruker elektronisk stimulering har en hensikt, når du bruker dem under oppsyn av en lege eller sykepleier. Ifølge FDA, kan en EMS belte være effektiv for å lindre muskelkramper, fremme muskel omskolering, øke omfanget av bevegelse, forebygge muskel svinn, eller gjenopprette fra redusert muskelfunksjon på grunn av episoder som et slag. Elektrisiteten kontrakter muskelvev, men ikke på en styrke er høy nok til å øke muskelstørrelse.

Slitasje med forsiktighet

Hvis du velger å bære en slankende belte, må du være forsiktig for å beskytte kroppen, innvendig og utvendig. Ifølge FDA, har forbrukerne bruker EMS belter rapportert støt, brannskader, hudirritasjoner, blåmerker og ubehag. Også, hvis du har en pacemaker, kan den elektriske strømmen forstyrre pacemakeren signal. En av de største bekymringene mens du bruker en varme regulert beltet er at den høye temperaturen kan brenne huden din eller lage hud følsomhet. Sjekk med legen din før du bruker disse produktene, spesielt hvis du har en hjertesykdom eller høyt blodtrykk.

Belt It Out

De ulike typer slanking belter kan bli funnet på nettet, på TV, på fysioterapi sentre eller andre typer treningssentre. For å redusere skaderisikoen, bruker bare de produkter som er FDA godkjent, eller bruke en under tilsyn av en trenet helsepersonell. Ikke forvent å utvikle "Six Pack" Mage som følge av bruk av en slankende belte. For å oppnå vekttap og endringer i kroppens utseende, prøve øvelser som turgåing, jogging, svømming og styrketrening, kombinert med sunn mat.

Hvordan slanke seg låreneHvis du ønsker å slanke seg lårene da er du ikke alene er det millioner av kvinner som er i samme båt du er. Noen av dem kan aldri være i stand til å få sine lårene å se ut slik de vil ha dem til. Det er imidlertid ingen grunn til at de ikke kan få dem til å lete bedre. Det vil si, hvis de er villige til å gjøre noen endringer i livsstil og gi opp sine urealistiske forventninger.

Hvordan slanke seg lårene

Når du bestemmer deg for å slanke seg lårene må du ha en plan. Først av alt hvis du er over vekt trenger du å miste det fordi du har å miste samlede kroppsfett å miste fett i lårene. Du kan målrette lårene med trening for å tone dem, men ikke å miste dem.

Hver person mister vekt annerledes det er derfor en diett fungerer ikke for alle. Å tilpasse den for deg selv du trenger å skrive ned hva du er villig til å gi opp og følge gjennom. Du gjør dette ved å lære om kalorier og hvordan å beregne mengden kalorier du spiser og hvor mange du bruker.

Når du lære hvordan å beregne kalorier du trenger for å redusere det daglige kaloriinntaket til 1200-1500 ikke mindre enn 1200 er det best å gjøre dette litt om gangen ved å spise 200-500 mindre om dagen til du når målet ditt.

Mens du jobber med dette du begynner en treningsøkt som fungerer hele kroppen, men fungerer lårene litt hardere enn andre områder. En god aerobic / step video er en flott måte å komme i gang hvis du ikke ønsker å gå til gym.

Det er visse beinøvelser som vil hjelpe slanke ned lår og tone mer enn andre på grunn av vanskelighetsgraden. De to øvelser er utfall og knebøy, begge jobber hele benet samt lår og øke forbrente kalorier.

Den viktigste delen for å få ned er riktig form og balanse. I tillegg følger nøye med på hvor dypt du tar knebøy og hvor bredt utfall. Jo dypere / bredere du går jo mer du jobber øvre lår og rumpe. Det kan ta en stund å få dem ned pat bare ikke gi opp.

Du kan bruke en øvelse ball å hjelpe deg i knebøy og utfall på denne måten de er ikke så vanskelig. Youtube har videoer av hvordan du bruker ball for de fleste alt inkludert lår treningsøktene. I tillegg gjør alltid en varm opp og strekker før du gjør leg arbeid for å forberede muskler og unngå skader.

Noen mennesker kan ikke være i stand til å slanke seg lårene så mye som andre på grunn av genetikk. Hvis du kommer fra en familie som har store lår det vil være noe du kan gjøre for å endre det. Så, du må være realistisk og gjør det du kan med kosthold, toning og iført klær som flatere din figur.

Et siste tips er at en ekte brunfarge eller sunless tan vil hjelpe lårene ser slankere. Jeg har hørt folk si tan fett ser bedre enn hvitt fett og jeg pleier å være enig.

Hvordan få en slank midje

Hvordan få en slank midje


En slank midje er ikke bare attraktivt, det er også et tegn på vitalitet og god helse. Ifølge American Heart Association, kvinner med waistlines større enn 35 inches og menn med waistlines større enn 40 inches har økt risiko for diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå. Å ha en stor midje er også usunt fordi fettet samler rundt organene i buken og legger press på lungene. Å vite hvordan du får en slank midje er en viktig del av å forbedre din helse og oppnå attraktive six-pack abs. Hvis du leter etter måter å få en slank midje, følger tipsene nedenfor.

Hvordan få en slank midje

•  Unngå å spise sent på kvelden. Spis siste måltid minst fire timer før du går til sengs. Spise sent på kvelden, har en tendens til å føre til vektøkning, spesielt i magen.

Gjør både styrketrening og aerobic øvelser. Brenne kalorier og øke muskelmasse er de beste måtene å få en slank midje. Gjøre aerobic øvelser i 20 minutter eller mer minst fem ganger i uken, og gjøre styrke øvelser i minst 30 minutter tre ganger i uken.

Gjør mageøvelser. Få en video eller kjøpe en ab maskin for å bidra til å få en ab workout. Husk at hvis du er overvektig, ab øvelser er ikke nok - du trenger også å gå ned i vekt for å få en slank midje.

Unngå alkohol og kullsyreholdige drikker, som de forårsaker vektøkning rundt midten. Drikk rikelig med vann i stedet. Vann vil hjelpe detox kroppen din og redusere beholdt vann fra for mye inntak av natrium.

Unngå junk food. Spis en diett høy på protein og komplekse karbohydrater. Velg magre proteiner fra matvarer som fisk og kylling. Komplekse karbohydrater finnes i frukt, grønnsaker og hele korn brød og korn.

6. Reduser stress. Stress fører kroppen din til å øke kortisolnivå og signaliserer kroppen din til å gå inn i fight-or-flight-modus. Disse effektene, genetisk nedarvet fra forfedrene til å håndtere stress, føre til at kroppen til å øke produksjonen av fett rundt midjen din til å forberede en mulig matmangel.

Kontroller at du får nok vitaminer og mineraler hver dag. Ta daglig kosttilskudd. Vitamin og mineral mangler, spesielt på aminosyrer, kan utløse vektøkning rundt midjen din.

Arbeidet med god holdning. Stående rett opp vil hjelpe din waistline se slankere.

For å gi alle andre forsøk litt hjelp, kan du oppnå bildet av en slankere midje ved å bære et belte eller annet elastisk plagg laget for dette formålet. Bare husk at elastisk er ikke erstatning for Shedding reelle pounds og inches.

Hint

  • Sjekk alltid med legen din før du starter et treningsprogram og en diett program.

Hvordan å slanke seg Fat Arms

Hvis du har fett våpen, trenger du ikke å bare leve med dem. Du kan ta skritt for å gå ned i vekt og slanke seg armene. Mens fett kan samle hvor som helst på armene, pleier det å samle på overarmene, noe som resulterer i jiggly områder. For å slanke seg armene, må du gå ned i vekt generelt. Du kan ikke velge hvor du gå ned i vekt, slik at du kan finne deg slank ned andre områder av kroppen din første. Hvis du er flittig i vekttap tilnærming, vil du til slutt slanke seg armene.

Hvordan å slanke seg Fat Arms

•  Vurdere kaloriinntaket ditt. For å slanke seg fete våpen, må du miste kroppsfett ved å brenne mer kalorier enn du forbruker daglig. Bestem hvor mange kalorier du bør spise daglig bruke en online kalori kalkulator verktøyet. Du må skrive inn din høyde, vekt, kjønn, alder og aktivitetsnivå for å få resultater.

innta små måltider ofte. Når du spiser tre store måltider daglig, bremser stoffskiftet ned under den lange perioder mellom måltidene. Når du spiser små måltider hver 2 til 3 timer, holde deg stoffskiftet fungerer på prime priser, hjelpe deg å slanke seg armene raskere. Split ditt daglige kalori tildeling i fem eller seks måltider, slik at du spiser noen få timer.

Få kardiovaskulær trening. Kardiovaskulær trening akselererer pulsen, hjelpe deg å forbrenne mer kalorier. Opt for utfordrende former for kondisjonstrening som løping, svømming og aerobic. I tillegg til å brenne kroppsfett, disse formene for cardio også bidra til å tone armmusklene. Sikt i minst 45 minutter med kardio daglig.

Spis en godt balansert kosthold. Selv om du kan ta en daglig multivitamin å supplere kostholdet ditt, prøv å få næringsstoffer og vitaminer fra ferske, naturlige matvarer. Velge sunn mat som frukt, grønnsaker, helkorn og magre proteiner. Unngå for mye sukker og natrium, noe som kan hindre vekttap innsats, noe som gjør det vanskeligere å oppnå slanke armer.

Løft vekter. Når du løfter vekter regelmessig, vil du bygge og tone musklene, bidrar til å øke stoffskiftet og støtte din vekttap plan. Mens muskel hvor som helst på kroppen hjelper deg å miste kroppsfett mer hensiktsmessig, fokusere på et par øvelser som er rettet mot biceps og triceps. Du trenger ikke fancy vektløfting utstyr heller. Enkle pull-ups eller push-ups er svært effektive for å arbeide armene.

6. Prøv yoga. Ulike yoga krever at du støtte din egen kroppsvekt, bidrar til å styrke og tone armmusklene. I tillegg oppfordrer yoga sirkulasjonen og fremmer en samlet kroppsbevissthet, som kan bistå i vekttap. Siden de fleste yoga er ikke kardiovaskulær trening, legg det til som et supplement til din cardio og vektløfting regime.

Hint

  • Drikk rikelig med vann. Hydration er nøkkelen til generelle helse.

Den beste maten for slanking

Rene, naturlige matvarer er de beste valgene for slanking fordi de fleste rene matvarer er naturlig lav i fett, kalorier og natrium. Matvarer som frukt, grønnsaker, magert kjøtt og nøtter er høy i fiber og protein. Dette gir kroppen en mer tilfreds, full følelse, som bidrar til å holde hånden ut av kakeboksen. Unngå slathering mat i sauser, salt, fritering, eller legge sukker eller kunstig søtere.

Velg fiber rik mat

High-fiber matvarer bør være din viktigste matkilde for en vellykket diett. Naturlige fibrøs mat ikke bare holde deg mett lenger, men du vil også oppleve helsemessige fordeler som lavere forekomst av visse kreftformer, diabetes, lavere blodtrykk og et sunnere hjerte.

Den gjennomsnittlige amerikaner bruker bare 10g av fiber per dag. For den ultimate helsegevinst, bør du spise mellom 24 til 38g av fiber.

Den gode nyheten er at disse matvarene er rikelig tilgjengelig hos din lokale matbutikk, Farmers Market eller organisk mat markedet. Velg et bredt utvalg av frukt og grønnsaker.

Belgfrukter topper listen over matvarer som er høyest i fiber, som inkluderer svarte bønner, erter, bønner, pinto bønner og marinen bønner. Bran frokostblanding topper faktisk listen på 19.94g av total fiber per gram. Når du spiser bønner, får du en til to slag og får både fiber og protein. En 1/2 kopp bønner inneholder like mye protein som 3 oz. av stekt biff.

Andre grønnsaker å inkludere i kostholdet ditt er de mørkegrønne og grønne matvarer som brokkoli, grønnkål, grønne grønnsaker, spinat og sennep greener på grunn av sin høye vitamin og mineralinnhold.

Protein Foods for Energy

Balansere grønnsaker og belgfrukter med små mengder av magert kjøtt til drivstoff stoffskiftet og gir energi. Proteinrik mat bidra til å holde deg følelsen fyldigere for en lengre tidsperiode.

Ikke alle proteinkilder er skapt like. Velge bare magert kjøtt og fisk for optimale resultater. For eksempel er fisk toppen proteinkilde, fordi det er lite fett og mange fisk, for eksempel laks, er høy i omega-3 fettsyre. Hvitt kjøtt fra kylling eller kalkun er en annen utmerket proteinkilde, men styre klar av mørkt kjøtt som det er høyere i fett. Å spise magert kjøtt har sine fordeler som å legge en ekstra gram protein enn kylling og inneholder sink, jern og B12.

Diet Oppskrifter

Utvikle oppskrifter som mette pallen samtidig som kroppen din forbrenner fett. Prøv marineblå og svart bønnesuppe med spinat. Putre en boks med marineblå bønner og 2 kopper strimlet spinat i 1 ts. av olivenolje og to fedd finhakket hvitløk til bønner og spinat er varmt. Fjern fra varmen og la sitte til kjølig. Når bønner og spinat er kule, hell i en blender og tilsett 1 kopp kyllingbuljong. Legg en halv boks svarte bønner til blender og bland til kremaktig. Hell blandingen i en gryte og la det småkoke på komfyren på svak varme. Tilsett resten av den svarte bønner, og fortsette matlaging seg varm.

Har grillet kylling med grønnsaker til middag. Marinere en 3-oz. stykke uten ben og skinn kylling i 1 ts. av olivenolje og en dash av havsalt. Vask og hogge to kopper din favoritt grønnsak og bland med 1 ss. olivenolje, og 1/2 ts. havsalt. Kaste i en ovn-sikker skillet og stek i ovnen ved 375 grader C i 20 minutter. Varm opp grillen og grill kyllingbryst grundig på begge sider til den er litt brun og juice kjøre klar. Ingen grill? Bare stek kyllingen i en non-stick stekepanne over middels høy varme på komfyren, snu ofte til brun hver side.

Hvordan å slanke seg på H2O

Hvordan å slanke seg på H2O


Hva du drikker gjør hele forskjellen når du er slanking. Prøv disse enkle tips for å redusere inntaket og slank din størrelse.

Hvordan å slanke seg på H2O

•  Å miste vekt er enkelt - bare redusere inntaket av kalorier, ikke sant? Men hvis du er vant til å ha et glass eller to, vin med middag, som kan virke lettere sagt enn gjort. Først bare drikke et helt glass vann - 8 gram eller så - før du spiser eller drikker noe annet. Gjør det til en vane.

To andre, har et glass vin til middagen - eller hva du vanligvis drikker. Nippe det sakte. Nyt den. Gjør det siste. Og før du etterfyller som glass, fyll den først med et glass vann. Prøv en flaske vann eller musserende variasjon, eller legge en kile av sitron for ekstra smak.

Still tørst? Tenk fortynne din alkoholholdig drikk med en glitrende vann, tonic, eller club soda - jo færre kalorier jo bedre. Nøkkelen er å erstatte lav eller ingen kalori væsker for høyere kalori alkohol eller andre drinker du kan ha valgt i stedet. Selv om du bare redusere inntaket av ett glass vin, er du fortsatt redusere inntaket.

Hint

  • Finn ut hvor mange kalorier i din favoritt drikke. Kunnskap er makt.
  • Alternativ vann og andre drikker, en-til-en.
  • Moderasjon er nøkkelen. Selv vann kan være skadelig, hvis du overdriv! Ta kontakt med din helse utøveren med eventuelle bekymringer.

Mest effektiv slanking tabletter

Slankepiller har vært en mani i verden i mange år. Nylig, men forbedringene som er gjort på type og effekter av piller har revolusjonert bransjen. Slankepiller vanligvis kommer i tre typer: legemidler som øker din energi, tabletter som demper appetitten og piller som hemmer fordøyelsen eller absorpsjon. Ved utvikling av en strategi for vekttap, bør du oppsøke legen din først. Din generelle helse kan påvirke din evne til å gå ned i vekt.

Energi og metabolisme

En av de mest populære slanke hjelpere tilgjengelig i dag er også en av de sunneste. Grønn te er tilgjengelig i flere former, som en daglig pille å bli tatt to ganger om dagen omtrent en time før du spiser, så varm te og som et supplement i kalde drikker. Grønn te er populært fordi det ikke har bivirkninger.

Skjoldbrusk pasienter, i særdeleshet, må være forsiktig når de velger vekttap hjelpere. Studier har vist at grønn te synes å være trygg for personer med skjoldbrusk forhold. Lynn Moss, MS, RD, sier, "Grønn te har potensial til å akselerere metabolisme - som kan bidra til vekttap litt -. Uten overstimulating binyrene"

Appetitt undertrykkelse

Hvis du vurderer en appetitt suppressant pille, er Dexatrim et produkt som, til tross for å måtte endre sin formel et par ganger, har overlevd denne bransjen i flere tiår. Det tilbys i flere former, for eksempel Dexatrim Max og Dexatrim Max2O (en effervescing tablett). En vurdering med Dexatrim er koffein. Hvis du reagerer dårlig på koffeinholdige produkter, se etter Dexatrim Natural Ingen Koffein, som tilbyr de samme urte kosttilskudd.

Noen mennesker som har tatt Dexatrim rapporterer at det ga dem en nervøs følelse. Det er nyere produkter som anmeldere hevder ikke har denne bivirkningen.

Hva du bør ta avhenger av hvor mye vekt du gi til vurderinger og til å koste. Alle disse produktene har de samme grunnleggende ingrediensene og er ikke godkjent av FDA.

Du kan også prøve å drikke vann for å kontrollere appetitten. Legg noen grønne bladgrønnsaker eller et eple, og du har kjøpt deg en time eller så før du blir sulten igjen. Trening også vil bidra til å undertrykke appetitten.

Fat-stopper

Den tredje kategorien for vekttap piller er fett blocker. Alli er dagens navn i fettopptaket. Godkjent av FDA, det fungerer ved å blokkere lag 25 prosent av fettet du spiser, holde kroppen fra absorbere den. Ifølge selskapets hjemmeside, fungerer Alli ved å påvirke enzym som er involvert i fett sammenbrudd. Den mest vanlig rapporterte bivirkningen er endringer i avføringsvaner.

En annen populær blocker er Proactol. Mens ikke godkjent av FDA, hevder nettsiden sin for å ha kliniske data som støtter produktet. Nettstedet sier også dette produktet vil absorbere 28 prosent av det totale fettinntaket og har ingen bivirkninger.

Betraktninger

Mens det er tre forskjellige kategorier for slankepiller, mange kombinere ingredienser for å arbeide på flere måter. For eksempel vil Grønn te med Hoodia handle ikke bare å øke stoffskiftet, men også undertrykker appetitten.

Det er mulige bivirkninger med alle bilag avhengig av din helse. Det er viktig å være klar over mulige interaksjoner. Det beste løpet av handlingen for deg er å se deg lege og arbeidet med en plan for vekttap. La legen din vet at du er interessert i å ta en diett pille for å hjelpe deg slik at du kan unngå eventuelle problemer eller interaksjoner.

Hvordan å miste vekt uten trening og slanking

De fleste av oss skulle ønske vi hadde ikke de ekstra pounds av kjøtt på steder som vi gjør. Mens du trener og slanking sikkert bidra til å redusere kroppsvekt og brining det tilbake til formen, oftere enn ikke, har vi ikke tid til å trene eller diett i dag vår travle liv. Her er noen enkle løsninger for å takle dette svært vanlig problem:

Hvordan å miste vekt uten trening og slanking

Regulere spising timeplan. Sette en fast tid til å spise frokost, lunsj og middag.

Ikke hopp over måltider, bare tilføre verdi til dem. Inkluder frisk frukt og grønnsaker oftere. Gjøre unna med store biter av kjøtt. Prøv å ta magert kjøtt i stedet.

Legg til protein i kostholdet ditt. Konsumere mye belgfrukter, linser og beans.Proteins er byggesteinene i en kropp og stramme og tone din stucture dermed gjør unna med løs fett naturlig.

Unngå luftede drikke på alle kostnader. De bare legge til kalorier i kostholdet ditt uten å faktisk redusere sult. Få ferske fruktjuicer med vanlig vann i stedet.

Be legen din om å få en trimming belte for you.These er slitt rundt steder som mage, lår og andre deler som krever slimming.They er vanligvis bæres i noen timer i morgen eller i kveld, og stoffet brukes til å gjøre disse belter forårsaker varme i kroppen og dermed "smelter" kroppen fett.

Du kan handle for slanking belter i medisinske butikker eller selv på nettet.

Du kan også vurdere å kjøpe noen vektreduksjon piller for å gå ned i vekt raskere. Du må imidlertid vokte seg for bivirkningene de kunne produsere, og det er alltid trygt å bruke disse pillene under tilsyn av lege.

Hint

  • Få din Legens råd før du bruker slanking belter og slankepiller.

Hvordan å slanke seg i to dager

Så har du en stor begivenhet som kommer opp og antrekket føles litt stramt. Hva skal du gjøre? Det er mange tips og triks på internett, men hvilke som vil fungere og som vil bare la deg sulten? Mesteparten av vekten du vil miste i to dager vil være vann vekt og vil gå raskt, men kan være en rask løsning for en engangs hendelse.

Hvordan å slanke seg i to dager

•  Drikk mer vann. Selv om det kan virke counterintuitive å drikke mer vann når du prøver å gå ned i vann vekt, det fyller magen uten ekstra kalorier. Det vil også skylle overflødig salt ut av systemet. Å drikke flere glass vann om dagen vil også forbedre huden din for ditt arrangement.

Kutt ut salt. Natrium i systemet oppmuntrer kroppen til å holde på ekstra vann vekt for å hjelpe behandle salt. Hvis du slutter å spise det, vil det være mindre for kroppen å bli kvitt. I tillegg til å drikke vann for å skylle salt ut av systemet ditt, kan du svette det ut. En god treningsøkt eller 10 minutter i et damprom kan hjelpe.

Limit karbohydrater. Hvert pund av karbohydrater du spiser butikker mellom tre og fem pounds av vann vekt i kroppen din. Kutte ned på karbohydrater kan hjelpe deg å gå ned i vekt raskt. Hold deg til karbohydrater som finnes i grønnsaker og frukt, og hoppe over de som finnes i brød og pasta.

Skjær ut kullsyreholdige drikker. Brus og andre kullsyreholdige drikker kan føre til gass og oppblåsthet, som ikke vil hjelpe deg å slanke seg i det hele tatt. Reach for din kildevann i stedet.

Tell kalorier. Vi vet alle at å spise mindre kalorier enn du forbrenner, vil hjelpe deg å miste vekt, men å spise mindre enn 1050 kalorier per dag kan ha negative effekter. Kliniske ernæringsfysiologer anbefaler forbruker ca 1200 kalorier per dag for å se vekttap. Selv etter bare et par dager med å spise frisk frukt, grønnsaker og proteiner, kan du begynne å se og føle en forskjell.

Hit gym. Ikke bare kan svetting bli kvitt litt overflødig salt, men trener kan ha noen midlertidige toning effekter.

Hvordan slanke seg lårene Fast

Hvordan slanke seg lårene Fast


Mange kvinner klager over at deres lår er en vanlig trøbbel spot når det gjelder å miste fett og toning opp. Mange menn genetisk disponert til å lagre fett i underkroppen kan også finne det vanskelig å slanke seg dette området. Det finnes flere enkle metoder til slanking ned lårene i en hast.

Hvordan slanke seg lårene Fast

•  Sett opp en diett av cardio øvelser. Hvis det er et lag av fett som dekker lårene, er ikke mengden av ben heiser skal slanke området. Kardiovaskulær trening er nødvendig for å brenne av kroppsfett over. The Institute of Medicine og USDA Dietary Guidelines anbefaler å utføre 60 til 90 minutter med moderat intensitet fysisk aktivitet minst fem dager i uken for optimal helse og fitness.

Endre din diett. Reduser kaloriinntaket for å se positive endringer på skalaen, og på lårene. Ikke bry deg med gimmicky kjepphest dietter: I en studie publisert i den 26 februar 2009 "New England Journal of Medicine", konkluderte forskere fra Harvard School of Public Health at så lenge kalorier reduseres, vil vekttap skje, nei rolle om dietten er lav-fett, lav-karbo, høy protein eller annet.

Legg til målrettede lår øvelser som termin lunges, dips, og indre og ytre leg heiser til ditt treningsprogram et par dager i uken. Arbeide de indre og ytre lårmuskelen - samt hamstrings og quadriceps - vil gi lårene en strammere, mer tonet utseende og vil styrke bena for å gi deg mer kraft og energi i dine daglige aktiviteter. Sørg for å la musklene hvile en dag mellom toning økter.

Prøv en oppstrammende krem. Selv om mange kremer gjør outlandish krav uten å levere, noen aktuell kremer faktisk gjør forbedre utseendet på lårene ved midlertidig plumping og stimulerende hud med ingredienser som koffein, svart te og retinoider (som er derivater av vitamin A som oppmuntrer kollagenproduksjonen). Paul T. Rose, MD, tidligere professor i klinisk dermatologi ved University of South Florida, sier "Retinoider skape en fastere, tykkere hud dekke som kan hjelpe kamuflasje cellulitter". Se etter kremer med retinol oppført som en ingrediens.

Tenk fettsuging hvis ingenting annet fungerer å redusere størrelsen på lårene. Du vil være i godt selskap: i henhold til American Society for Aesthetic Plastic Surgery, er fettsuging den mest populære formen for kosmetisk kirurgi i Amerika. Det var 403 684 liposuctions utført i 2006; 350 420 av disse prosedyrene var for lår reduksjon. Fettsuging er anbefalt for fettsuging og bør utføres av en autorisert lege.

Hint

  • Det er alvorlig risiko involvert med fettsuging. Grundig forskning alle alternativene, og være sikker på at legen din er sertifisert til å utføre prosedyren.

Hvordan å slanke seg i brystet

Hvordan å slanke seg i brystet


Vektkontroll krever engasjement og bevissthet om hva du gjør for kroppen din, så vel som hva du putter i den. Noen ganger folk ikke innser at de er pakking på pounds før de fange at en talende glimt. Å miste vekt i bestemte områder på kroppen, for eksempel brystet, kan være vanskelig, og irriterende, fordi prosessen, når det gjøres riktig, tar tid. Asses brystet størrelse ved å ta målinger og skrive ned statistikken. Ta med dine nåværende brystet målinger, den størrelsen du ønsker å oppnå og et mål dato.

Hvordan å slanke seg i brystet

Ta innledende målinger med et ikke-strekkbart målebånd. For ekstra forsikring av nøyaktige målinger, har en venn eller et familie ta dem. Ta målinger av andre deler av kroppen til asses noe vekttap trenger i andre områder.

Skriv ned alt av mat og drikke du spise og drikke i en uke, sammen med del størrelser og tider på forbruk, for å gi deg en detaljert idé om din nåværende inntak. Du vil være i stand til å se mat som kan og bør byttes ut eller eliminert fra kostholdet ditt. For eksempel, i stedet for å drikke din vanlige fire vanlige brus på mandager, erstatte dem med slanke seg. Du kan være i stand til å se at din midnatt bolle med rocky road iskrem forstyrrer vekttap innsats og bidrar til å utvide bryststørrelsen. Fortsette å holde en mat logg. Dette gir deg synlig bevis på at du har gjort endringer og fungerer som motivasjon når du begynner å se inches falle ut av brystet ditt.

Utfør cardio øvelser. Dette vil ikke bare redusere bryststørrelsen, men vil også bidra til å brenne fett fra andre deler av kroppen også. Cardio øvelser inkluderer jogging, rask gange, trapp klatring eller andre øvelser som hever pulsen for en varighet på 20 til 30 minutter. Cardio vil også bidra til å styrke ditt hjerte. Ifølge 2008 Fysisk aktivitet Retningslinjer for amerikanerne, utgitt av den føderale regjeringen, bør hver eneste amerikaner engasjere seg i 150 minutter med moderat intensitet fysisk aktivitet eller trening per uke for å redusere kroppsfett og bli hjertet sunt.

Utfør muskel-building øvelser for brystet. Muscle er mer metabolsk aktiv enn fett, og vil bidra til å holde overflødig kroppsfett i sjakk. Muscle også veier mer enn fett, så ikke bli skremt hvis vekten faktisk viser en økning i kroppsvekt. Kjøpe en gym medlemskap å bruke maskiner for å øke muskelmasse i brystet, slik som romaskin, lateral nedtrekk eller sittende brystpress.

engasjere seg i noen form for fysisk aktivitet daglig. Fysisk aktivitet er rett og slett å være aktiv versus slapper av i La-Z-Boy, mens øvelsen er planlagt og strukturert. Bruk push klipperen å klippe gresset eller hånd vaske bilen din og spare de få ekstra dollar. Disse aktivitetene kan virkelig hjelpe trimme ned brystet. Egentlig kan det hjelpe trimme ned hele kroppen. Sats på valg som vil tillate deg å være mer aktiv, og du vil se endringer i brystet og resten av kroppen din.

Slanking og Borage Oil

Slanking og Borage Oil


Borage-olje har en av de høyest kjente konsentrasjoner av gamma-linolensyre (GLA) av en hvilken som helst mat. Kroppen gjør ikke omega-6-fettsyrer, og så dietten tjener som den eneste kilde.

Funksjon

Stoffer i borage olje bidra til å regulere kroppens stoffskifte, og kan redusere betennelse, ifølge University of Maryland Medical Center. Redusere betennelse kan hjelpe deg å holde vekten nede mens slanking.

Balanse

Et sunt kosthold krever et balansert forhold mellom omega-6 og omega-3 fettsyrer. Du kan innta omega-3 fettsyrer fra å spise fisk, for eksempel. Tradisjonelle kosten kilder av omega-6 omfatter vegetabilske oljer, men som typen har en tendens til å fremme betennelse.

Typer

Forskjellige typer av omega-6 fettsyrer oppfører seg forskjellig, avhengig av biprodukt produsert. Omega-6 fra vegetabilsk olje, for eksempel, danne linolsyre, noe som kan fremme betennelse. Den type i borage-olje på den annen side omdanner det meste til et annet stoff som reduserer inflammasjon.

Fordeler

Forskere fra University of California, Davis fant at borage olje hjulpet mennesker frisk fra en betydelig vekttap holde vekten av. I studien, "tidligere overvektige" folk tok fem gram hver dag av borage olje for nesten tre år, og forskerne konkluderte med at fettsyrer kan hjelpe folk holde mistet vekt fra å returnere.

10 måter å slanke seg på et budsjett

10 måter å slanke seg på et budsjett


Ledende en sunn livsstil bør ikke bety å måtte ta ut en andre boliglån. Men med så mange mosjon planer, diett bøker og vekttap moter ut på markedet, er det ikke rart mange folk sier økonomi holde dem fra å komme i form. Med litt planlegging og oppfinnsomhet, kan du spise sunt og slanke seg uten å bryte bank.

Lager Fryser

Frukt og grønnsaker ikke mister sin næringsverdi i frosset form. Aksje opp på frosne alternativer av dine favoritt grønnsaker for rask inkludering i friske oppstuss frites, supper og stuinger. Likeledes, frossen frukt som bær gjøre det perfekte tillegg til sunne desserter og smoothies.

Kjøp Fresh Produce Vanlige

Kjøpe frisk frukt og grønnsaker er en fin måte å begynne å spise riktig. Men en skarpere full av råtten råvarer er like stor av et slag mot lommeboken samt kosthold. Planlegg menyen for uken, så kjøpe kun frukt og grønnsaker du trenger hver to til tre dager for å sikre at pengene ikke er bortkastet.

Klikk på Klikk

Vann (minst åtte glass per dag) er en viktig del av enhver diett plan. Det er forståelig å ønske å kjøpe den reneste, ferskeste vannet, men det regning legger opp raskt. Kjøp en vann filter for kranen, og en bærbar vannflaske. Investeringen vil betale seg på kort tid.

Kjøpe i bulk

Kjøpe magert kjøtt og hele korn i bulk kan hjelpe deg å spare penger på måltider. Prøv å kjøpe "familiepakker" av ulike kjøtt, deretter fryse dem i porsjoner. Aksje opp på havregryn, fullkornspasta og andre sunne korn som du kan holde i pantry for en rask, sunt måltid.

Trim din egen Chicken

Beinfri, er skinn kylling sunnere enn sin hud-on motstykke, men det er også dyrere. Kjøp hud-on, utrimmet kylling og trim hud og fett selv å avsløre sunt magert kjøtt under.

Walk

Turgåing er en av de tryggeste øvelsene for jevn vekttap. Den beste delen: Ingen gym medlemskap er nødvendig. Gjøre walking del av din daglige rutine ved å ta en time å gå rundt i nabolaget.

Spise i oftere

Skal ut å spise er praktisk, men det er også kostbart og fylt med for mange fristelser å jukse på kostholdet ditt. Bare redusere antall ganger du spise ute hver måned kan hjelpe deg å øke budsjettet.

Del dine måltider

Mange dieters er overrasket over å oppdage hvor mye ekstra mat de faktisk spiser når de begynner porsjone maten deres. Cook mat og del dine måltider på forhånd for å sikre at du bare spiser det du trenger.

Klipp Kuponger

Dra nytte av supermarked salg på de sunne elementene du trenger for riktig ernæring. Klippet kuponger eller besøke kupongen nettsteder før innkjøp av mat for å dra nytte av rabatter.

Hold deg til listen

Impuls kjøper på Rimi legge til din dagligvarebutikk regningen samt midjen din. Lag en mat liste hver uke basert på en planlagt mat meny for uke - og hold deg til den.

Hensikten med magneter i slanking belter

Hensikten med magneter i slanking belter


Magnetiske slanking belter gjøre løftet til vekttap og kommer i en rekke "som sett på TV" produkter. Disse slanking belter hevder å bruke kraften til magneter for å hjelpe deg å kaste pounds.

The Claim

Nettsteder som selger magnetiske slanking belter sier at de dra nytte av magnetiske resonansvibrasjoner. Magnetene drive vibrasjoner og er ment å tone magen og brenne kalorier med letthet. Noen hevder også at bio-magnetisme har makt til å forynge stoffskiftet og hjelpe vekttap.

The Science

Ifølge en studie utført av Institutt for Community Health ved University of Oregon, magneter som et vekttap verktøy er ikke alle som de sprakk opp til å bli. Selv små endringer i metabolisme ble funnet å forekomme, var de forandringer ikke nok til å være vesentlig eller til å foreslå at magneter kan hjelpe til vekttap. Studien konkluderte med at bio-magnetisme er ikke et effektivt vekttap plan.

The Bottom Line

Det finnes ingen vitenskapelige bevis for at magnetene i en magnetisk slanking belte vil fremme vekttap i det hele tatt. Det angitte formål av magnetene er å produsere vibrasjoner som resulterer i vekttap, men deres egentlige formål kan være å tilveiebringe en placeboeffekt.

Triks for å slanke seg

Triks for å slanke seg


Enten du prøver å passe inn i en badedrakt eller bare prøver å få sunnere, kan miste vekt vise seg å være en utfordring. Daglige påkjenninger, hektisk tidsplaner og dårlige matvaner kan gjøre veien til slanking ned til tider føles overveldende, men med litt vilje og et par triks, kan du oppnå din vekt-tap mål.

Kalorier

Så kjedelig som det kan være, telle kalorier har fordeler. Working ut vil ikke få de resultatene du forventer mindre på slutten av dagen, du brenner mer kalorier enn du expending. Vanligvis 3500 kalorier tilsvarer en kilo kroppsvekt, så hvis du kutter 500 kalorier per dag, ville du miste omtrent en halvkilo i uken, så lenge du spiser en ellers balansert kosthold. Du kan også vurdere å bryte opp måltidene i 5:56 mindre porsjoner i løpet av dagen, fordi hoppe måltider kan føre til stoffskiftet å bremse ned. Kroppen kan gå inn i sult modus og begynne å lagre flere kalorier. Hvis du spiser mer konsekvent, kroppen din vil ikke tro sin blir sultet. En annen viktig ting å huske på er å fortsette å se på kalorier etter at du har utøvd. Du kan angre kaloriene du nettopp har brent ved å spise en fetende dessert eller ekstra porsjon pasta. Du kan også hjelpe hvert måltid virke større ved å bruke en mindre tallerken, holde deg i å legge mer mat for å fylle opp den tomme plassen.

Ikke for restriktive

De fleste dietter mislykkes, ifølge Dr. Mehmet Oz, fordi de er for restriktive. Kutte ut alle karbohydrater gjør fremme hurtig vekttap, men det er også svært restriktive og vanskelig å vedlikeholde. Frata kroppen helt av noe som gjør det mer sannsynlig at du vil virkelig bryte din diett av overspising når du knekker. Det er viktig å prøve å finne en balanse i kostholdet ditt. Det vil ta lengre tid å felle den pounds, men du vil øke oddsen for de pounds som bor off på lang sikt. Hastverksløsninger er ikke bærekraftig og vanligvis føre til faktisk å få mer vekt i det lange løp.

Fjern Temptation

Hvis du har en favoritt usunn snacks, fjerne den fra skap og ta det ut av huset. I tider med stress, er det mye lettere å spise klippe, noe som kan få deg i trøbbel. En spesiell usunn snacks kan være din go-to når føler seg stresset, og mens du ikke kan fjerne risikoen for å bli stressa, kan du fjerne fristelsen. Bytt fristelsen med et sunt alternativ. Et eple eller fersken inneholder rundt 60 kalorier og 1/2 kopp rå grønnsaker, som brokkoli, inneholder ca 25 kalorier.

Vann

Du kan brenne 25 kalorier bare ved å drikke to kopper kaldt vann som er mindre enn 72 grader F. Det betyr at å drikke en liter kaldt vann om dagen ville føre til å ta av £ 5. et år, hvis du ikke har lagt til noen flere kalorier i kostholdet ditt. Du kan også fortynne juice med vann for å redusere kalori per glass. Drikkevann fyller magen, noe som kan gjøre at du føler deg mettere, redusere mengden mat du spiser og sukkerholdige drikker du absorbere. Noen ganger når du er dehydrert, kan du føle deg sulten. Drikkevann kan redusere følelsen av sult.

Intervalltrening

Ifølge National Academy of Sports Medicine, brenner intervalltrening ikke bare kalorier mens du trener, men også etter treningsøkten. Innføring høyintensive bursts av aktivitet, sammen med en kort tidsperiode ved en lavere intensitet, fremmer vekttap. Gjenta syklusen mellom høy og lav intensitet hele cardio aktivitet. Dette betyr å starte med fem minutter ved 65 prosent av anslått puls, deretter videre til 80 prosent i to minutter, og deretter ned igjen til 65 prosent.

Hvordan å slanke seg raskt og trygt

Hvordan å slanke seg raskt og trygt


Du har å gjøre små justeringer til din nåværende livsstil hvis du ønsker å slanke seg raskt og trygt. Innlemming riktig type trening og spise et riktig kosthold vil hjelpe bidra til din suksess. Unngå å senke kaloriinntaket ditt drastisk i håp om å miste vekt raskt. Vekt mistet raskt er ofte vann vekt og muskelmasse i stedet for fett. Du er også mer utsatt for å få den tapte vekten tilbake.

Hvordan å slanke seg raskt og trygt

•  Pass på hva du putter i munnen. Unngå å spise fetende, bearbeidet og sukkerholdige matvarer fordi de vil gjøre deg opp i vekt. Nyt grønnsaker og frukt, fisk og kylling og umettede "hjerte-sunt" fett. Hold deg unna junk food og kokk, bake eller grille din egen mat, slik at du kan kontrollere porsjonsstørrelsen og ingredienser.

Glem om å spise tre store måltider daglig; i stedet, har små måltider hver to til tre timer av dagen. Spis ofte for å holde cravings bort, holde mett og holde stoffskiftet å brenne fett.

Kombiner styrketrening og kardiovaskulær intervall trening tre dager i uken. Løfte vekter for å skape muskler, som forbrenner mer kalorier enn fett selv når du hviler. Gjennomføre intervall cardio hvor du veksle mellom lav og høy intensitet i 30 til 45 minutter. Jogge 4 minutter på en vedlikeholdsvennlig tempo og akselerere til en rask kjører tempo for opptil 4 minutter. Du vil brenne kalorier raskere med intervalltrening enn du vil med vanlig cardio.

Drikk tre kopper grønn te daglig. Ifølge "Redbook" magazine, katekiner stoffer i grønn te fart på stoffskiftet som resulterer i raskere vekttap.

Konsumere minst 18 milligram jern daglig. Ta en multivitamin, jern supplement eller spise magert rødt kjøtt, soya nøtter og forsterkede frokostblandinger. Iron øker oksygen til cellene som resulterer i en rask metabolisme.

Unngå alkohol fordi det påvirker nervesystemet som resulterer i langsommere metabolisme og det senker energinivået. Drikke åtte glass vann i stedet, fordi vann fremmer fordøyelsen og spyler giftstoffer fra kroppen din.

Gi kroppen din minst 7 timers søvn hver natt, slik at den kan gjenopprette seg selv fullt og holde appetitten påvirker hormoner i sjakk. Ifølge Public Library of Science, stimulerer mangel på søvn produksjonen av ghrelin, et hormon som øker appetitten, og det reduserer produksjonen av leptin, et hormon som undertrykker appetitten.

Hvordan å miste vekt og bli slank

Hvordan å miste vekt og bli slank


Å miste vekt er en prosess som innebærer å gjøre langsiktige endringer i livsstil for å redusere kaloriinntaket for å miste pounds. Generelt, for å gå ned i vekt må man ha en 500 kalori underskudd per dag. Selv om det ofte en kamp, ​​kan vekttap oppnås med et sunt kosthold, en streng øvelse rutine og disiplin.

Hvordan å miste vekt og bli slank

Skift væsker som iste, juice og frukt punsj med vann; drikker har hundrevis av skjulte kalorier. I gjennomsnitt, et annet enn vann drikke har mer enn 150 kalorier per porsjon, og drikker flere porsjoner om dagen vil få deg til å legge hundrevis av unødvendige kalorier. Vann triks kroppen til å tro den er full, og også spyler kroppen for giftstoffer som kan hindre vekttap. Hvis du trenger et annet enn vann å drikke, det er sukkerfritt eller null kalori juice du kan kjøpe som en erstatning.

Kutt tilbake ditt daglige kaloriinntaket til sju kalorier per pund som du veier. Dette betyr at hvis du veier 175 pounds, bør du spise 1225 kalorier om dagen. Hvis du veier mindre, kan beregningen være svært lav, men 1050-1200 kalorier per dag er minimum anbefalt kaloriinntak.

Spis seks måltider per dag for å holde stoffskiftet kjører fort. Ideelt sett bør du spise tre små, næringsrike måltider per dag, med en matbit i mellom. Hvert måltid bør inneholde protein og karbohydrat. Den protein og karbohydrat fungerer godt sammen, fordi proteinet reduserer absorpsjonen av karbo, og derfor beholder sult. Gode ​​carb valg inkluderer hele korn og lav glykemisk frukt og grønnsaker. Fire til åtte gram protein er den ideelle daglige delen, noe som betyr at omtrent 2,5 gram pr måltid; 6-11 porsjoner med karbohydrater er anbefalt per dag. Få en servering størrelse plassering og måle hvert måltid du spiser for å sikre nøyaktigheten av porsjonsstørrelser.

Øvelse for raskere vekttap. Det er ikke alltid lett å begrense din diett og trening kan bidra til å oppveie det. Hvis du ikke har vært trener, begynne å gjøre det. Bruk cardio maskinene som elliptiske, tredemølle eller sykkel for å brenne 500 kalorier per dag i kombinasjon med vekttrening. Hvis du allerede har vært trener, ta din rutine til neste nivå ved å øke lengden og intensiteten på treningen. Hvis du ikke har tid til å trene hver dag, bør du vurdere å doble opp treningen ved å trene om morgenen og om kvelden et par ganger per uke, i motsetning til en gang per dag.

Ikke krasje diett. Crash slanking er kortsiktig, og folk flest få vekten tilbake - noen ganger mer vekt enn det som var utgangspunktet tapt.

Hint

  • Vei deg ukentlig for å spore suksess. Hvis du ikke oppnår resultater, endre én ting i ditt kosthold for den neste uken.
  • Få en servering størrelse oppføringen, og spise den anbefalte servering størrelse med hvert måltid.
  • Hvis du ikke kan gjøre det til et treningsstudio, kjøpe en cardio fitness DVD; det vil fungere like bra.