Digidexo.com

kalsium bulimi

Helsemessige fordeler av Coral Kalsium

Helsemessige fordeler av Coral Kalsium

Coral kalsium gir de samme helsemessige fordeler som andre kalktilskudd. Men noen annonsører hevder at dette tillegget kan gjøre mer. I tillegg er korall kalsium mye dyrere enn andre kalsiumtilskudd. Finn ut hva som er hype og hva som er fakta før tilbringe ekstra penger på dette tillegget.

Rapporterte fordeler

Ifølge mange markedsførere, er korall kalsium mer basisk enn andre former for kalsium, som angivelig endrer syrenivå i kroppen. Dette, i sin tur, kan visstnok helbrede mange lidelser, inkludert kreft og Alzheimers sykdom.

Mineral Content

Coral kalsium inneholder kalsiumkarbonat og andre mineraler og sporstoffer som er lik mange andre, billigere former for kalsiumtilskudd. Disse mineralene er viktige for sunn beindannelse, og både nevrologiske og emosjonelle helse.

Juridiske Bekymringer

Påstandene på TV av markedsførere, spesielt Robert Barefoot, har bekymret både Federal Trade Commission (FTC) og det amerikanske Food and Drug Administration (FDA), noe som resulterer i ulike rettssaker. Faktisk, FDA har utstedt advarsler om at påstandene om coral kalsium evne til å helbrede kreft og andre slike sykdommer har noe vitenskapelig grunnlag eller bevis (se Ressurser).

Expert Insight

Ifølge Steven Barrett, MD, er korall kalsium noe mer enn kalkstein. Mr. Barrett sier: "For folk som trenger å konsumere ekstra kalsium, renset kalsiumkarbonat piller er sikrere og langt billigere enn koraller kalsium" (se Ressurser).

Betydning

Coral kalsiumtilskudd er en utmerket kilde til kalsium og sporstoffer mineraler som magnesium, men de er ikke den eneste kilden. Til tross for påstander fra markedsførere, antyder forskning de samme fordelene kan fås fra nesten alle andre kalsiumtilskudd.

Kalsium deficency & Restless Leg Syndrome

Restless Leg Syndrome er en nevrologisk lidelse der en person lider av ukontrollerbare benbevegelser når beina er i ro. Kalsium mangel er en av flere årsaker til rastløse ben syndrom.

Hva er Restless Leg Syndrome?

Restless legs syndrom er en nevrologisk lidelse preget av ukontrollerbare lyster til å bevege beina når de er i ro, oftest under søvn. "Skumle crawly" følelsene er ledsaget av smerter. Ifølge Johns Hopkins Center for restless legs syndrom, anslagsvis 5% av befolkningen lider av denne lidelsen.

Betydning

Kalsium er nødvendig for riktig muskelkontraksjon i kroppen. En mangel på kalsium har en negativ innvirkning på nerve overføring og kan føre til muskelkramper og skjelvende.

Funksjon

Lave nivåer av natrium i kroppen kan gjøre kalsium biologisk utilgjengelig. Natrium er nødvendig for å holde kalsium i en brukbar tilstand. Tretthet, stress og traumer kan redusere binyrene aktivitet, forårsaker kalsium for å komme ut av blodet og innskudd til mykt vev som ledd og hår. En mindre vanlig årsak er akutt mangel på kalsium, hvor en person tar med for store fosforsyre fra forbruke for mye sukkerholdig mat og soda.

Forebygging / løsning

Leger ofte foreslår endringer i livsstil for å eliminere eller redusere symptomene på rastløse ben syndrom. Dette inkluderer å redusere bruken av koffein og sukkerholdige matvarer som fører til kalsiummangel.

Kosttilskudd

Kalsiumtilskudd kan tas inn til kroppen er i stand til å gjøre kalsium tilgjengelig. Når kroppens natrium nivåer bedre, vil det være i stand til å gjøre kalsium tilgjengelig igjen.

Hva er behandlingen for mye kalsium?

Hva er behandlingen for mye kalsium?


Mineralet mest sannsynlig til å være mangelfull eller mangelfull på en diett er kalsium. Kalsium er ansvarlig for sterke bein og tenner. Det beskytter hjertet, det bidrar til å holde vekten nede, og det beskytter mot tykktarmskreft. Ja, kalsium-rik melk og andre matvarer gjør en kropp godt, men for mye av noe er aldri bra.

Betydning

Den medisinske termen for for mye kalsium er hyperkalsemi. Alvorlig hyperkalsemi kan være årsaken til ekstrem slapphet, en uregelmessig hjerterytme, kvalme, metallsmak i munnen, mage plager, forvirring og høyt blodtrykk. Venstre ukontrollert, kan det være en veldig alvorlig tilstand.

Betraktninger

Mange matvarer og drikker nå har tilsatt kalsium. Les etiketter, og ikke overstige RDA beløpet på 1000 til 1200 mg / dag. Kalsiumtilskudd er best når spredt ut over dagen. Ta en 600 mg tablett om morgenen og en om kvelden.

Effekter

Hyperparatyroidisme er en av årsakene til for mye kalsium. Når biskjoldkjertlene, som ligger i halsen, ikke fungerer normalt, kan høye kalsiumnivå føre. Dette er ofte arvelig og rammer kvinner over en alder av 65 mer enn menn. Dessuten øker en vitamin D-mangel risikoen for for mye kalsium i blodet.

Behandling

Hvis for mye kalsium er forårsaket av biskjoldbruskkjertelen, blir operasjonen for å fjerne nippelen anbefalt.

Advarsel

For mye kalsium kan føre til nyrestein. Tiazid-diuretika blir brukt for å senke kalsium i urinen. Også hjelper en lav-natrium diett.

Forebygging / løsning

Kalsium er viktig for en sunn kropp og mange kroppsfunksjoner. For mye kalsium resulterer fra å ta tre til fire ganger den anbefalte mengden. Se mengden av kalsiumtilskudd tatt og kalsium-forsterkede matvarer forbrukes. Ikke overdriv.

Hvordan ta Hydroklortiazid for kalsium absorpsjon

Opprinnelig ment som et vanndrivende, er hydroklortiazid også indisert for å øke hastigheten som kroppen absorberer kalsium. Det virker ved samtidig redusere mengden av vann som beholdes av nyrene og øke mengden av kalsium som absorberes av nyrene. Her er hva du trenger å vite om å ta hydroklortiazid for kalsium absorpsjon.

Hvordan ta Hydroklortiazid for kalsium absorpsjon

Snakk med legen din

•  Fortell legen din dersom du er allergisk mot sulfa medisiner eller andre medikamenter.

Fortell legen din om eventuelle medisiner som du allerede tar, spesielt høyt blodtrykk medisiner, anti-inflammatoriske medisiner, litium, diabetes medisiner, kortikosteroider, eller vitaminer.

Snakk med legen din om din medisinske historie. Sørg for å nevne noen historie av diabetes, gikt, eller nyre, lever, skjoldbruskkjertel, eller parathyroid sykdom.

Fortell legen din dersom du er en postmenopausal kvinne. En 1984 studie i Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism fant at hydroklortiazid er ikke effektiv for å fremme kalsium absorpsjon for postmenopausale kvinner.

Tar Hydroklortiazid for kalsium absorpsjon

Konsumere den anbefalte doseringen av hydroklortiazid i henhold til opplysninger gitt av legen din.

Oppbevar medisin i beholderen at det kom inn. Oppbevar den i romtemperatur og vekk fra varme og fuktighet. Ikke holde hydroklortiazid på badet.

Monitor for vanlige bivirkninger til hydrocholorthiazide. Vanlige bivirkninger omfatter muskelsvakhet, svimmelhet, kramper, tørste, magesmerter, kvalme, oppkast, diaré, tap av matlyst, hodepine, og håravfall. Slutt å ta legemidlet og ringe legen din dersom noen av disse symptomene er vedvarende eller alvorlig.

Monitor for alvorlige bivirkninger forbundet med hydroklortiazid. Slutt å ta legemidlet og ringe legen din umiddelbart hvis du opplever sår hals med feber, uvanlige blødninger eller blåmerker, alvorlige hudutslett med peeling hud, eller problemer med å puste eller svelge. Disse symptomene kan være tegn på et alvorlig helseproblem.

Hint

  • Hvis du også ta kolestipol eller kolestyramin, sørg for å ta disse stoffene i minst én time etter inntak av hydroklortiazid.

Hva er symptomene på for høyt kalsium?

Overflødig kalsium kan oppstå når du spiser for mange kalsium-rik mat eller mer kalsiumtilskudd enn den foreslåtte daglige verdi. Noen medisinske tilstander kan også påvirke hvordan kalsium absorberes i kroppen; og resultere i overskytende kalsium oppbevaring over tid. Det er flere symptomer mest identifisert med overflødig kalsium.

Kalsium-rik mat

Kalsium-rik mat inkluderer melk, ost, andre meieriprodukter og laks, samt mørkegrønne grønnsaker og tørkede bønner. Ifølge Helse Castle nettsted, det foreslåtte kalsiuminntak for voksne menn og kvinner er 1000 mg per dag, med gravide kvinner å følge samme kvote. Menopausale kvinner har lov 1200 mg per dag. Daglige verdier utover dette området bør vurderes og godkjennes av en medisinsk faglig.

Vanlige symptomer

De vanligste symptomer assosiert med overskudd av kalsium omfatter: svake muskler, forstoppelse og oppblåsthet, kalsium steiner (som kan danne i urinveiene), svekket nyrefunksjon og lave jernnivåer (kalsium kan forhindre jern absorpsjon i kroppen). Andre symptomer kan forekomme, og bør vurderes av en medisinsk faglig.

Hyperkalsemi

Personer med høye nivåer av kalsium i blodet må oppsøke lege for testing. Kjent som hyperkalsemi, overflødig kalsium i blodet er forårsaket når biskjoldbruskkjertelen excretes for mange PTH (parathyroid) hormoner i kroppen. PTH hormoner er en del av et regelverk som balanserer og vedlikeholder balansert nivå av kalsium i kroppen. Når dette systemet går inn i overdrive (for en rekke årsaker), kalsium nivåer økning og andre forhold, som nyrestein, kan føre til. Medisinering kan være foreskrevet for å behandle denne og andre hyperkalsemi relaterte problemer.

Betraktninger

Overskudd av kalsium i kroppen kan alder huden, øke tretthet, langsom mobilitet og fører til depresjon. Hvis disse forholdene oppstår, eller øynene ser skyet, bør den lidende slutte å ta noen kosttilskudd som inneholder kalsium, samt matvarer som er rike på kalsium. Når kalsiumnivåene tilbake til det anbefalte nivået, kan meieriprodukter inntas igjen.

Advarsel

Personer med overflødig kalsium i kroppen bør unngå å spise laks, sild og tunfisk, fordi disse matvarene kan være skadelig for kroppen når forbrukes mens overflødig kalsium er i blodet. Når kalsiumnivåene normaliseres, kan disse matvarene spises igjen.

Hva som forårsaker en kalsium innskudd?

Kalkavleiringer er bitte små ansamlinger av kalsium. De kan dukke opp i en hvilken som helst del av kroppen, selv om de ser ut til å være spesielt vanlig i skuldrene. Årsakene til disse forekomstene er uforståelig for mange, selv om listen over potensielle gjerningsmennene knyttet til dem inkluderer mangler ved tilførsel av enkelte vitaminer og følelsesmessig stress. I mange tilfeller trenger kalkavleiringer ikke krever noen legehjelp, og ofte herder de seg ved at de er absorbert inn i kroppen.

Identifikasjon

Kalkavleiringer i utgangspunktet føler meg veldig myk. De har blitt beskrevet som å ha et mykt og grøtaktig tekstur, lik som tannkrem. Imidlertid, med tiden de gradvis øker i størrelse, og deretter kalsium begynner å tørke og herde, med en konsistens som føles lik som kritt. Etter hvert innskudd begynner å føles som en tung stein i en del av kroppen, enten det er skulderen eller foten. Kalkavleiringer er generelt smertefullt.

Diet

Det antas at det å ha et dårlig kosthold er relatert til utviklingen av kalkavleiringer, slik at folk med dietter ikke er ernæringsmessig balansert er ofte i fare. Dietter med lite kalsium og som mangler i andre mineraler kan føre til problemer. Et minimum på 1000 milligram kalsium daglig (enten fra kosttilskudd eller diett) anbefales. Dietter mangler i magnesium og vitamin K er også tenkt å forlate mennesker utsatt for kalkavleiringer.

Andre Teorier

Det er noen andre mindre vanlige teorier om hvorfor kalkavleiringer utvikle seg på kroppen. Noen av disse teoriene er dårlig blodtilførsel samt sene aldring.

Risikofaktorer

Kvinner utvikle kalkavleiringer oftere enn menn gjør. Andre risikofaktorer som vanligvis forbindes med utviklingen av kalkavleiringer på kroppen inkluderer osteoporose (et bein lidelse som resulterer i brudd forekommer oftere), og aldringsprosessen.

Vitamin D-toksisitet

Én teori er at vitamin D-toksisitet kan føre til kalkavleiringer tilsynekomsten. Vitamin D-toksisitet er en tilstand som oppstår når for mye vitamin D er fortært. Symptomene på vitamin D-toksisitet inkluderer kvalme, oppkast, anoreksi, angst og svakhet, alle relatert til hypercalcemia (en tilstand som funksjoner hevet kalsiumnivået i blodet).

Kalsium Innskudds Symptomer

Kalsium Innskudds Symptomer


Opphoping av kalsium innskudd i løpet av de myke vev i kroppen er kjent som calcinosis. Det finnes flere hovedtyper av calcinosis; hver kategori er antatt å være forårsaket av ulike forhold, og hver har sitt eget sett av karakteristiske symptomer, selv om noen kan være lik. Calcinosis lider har en rekke tilgjengelige behandlingstilbud; Imidlertid, er den beste behandling for ethvert individ bestemmes av omfanget av hans eller hennes tilstand.

Aspekter

Kalsium avleiringer oppstår når store mengder av kalsiumfosfatkrystaller klumpe seg sammen i kroppen. Disse avleiringene kan forekomme i en hvilken som helst mykt vev i kroppen, og ofte samle seg i nærheten av organer, ledd og direkte under huden. De vanligste stedene for kalkavleiringer er under huden på fingrene, og i nærheten av skuldre, knær eller albuer, men innskudd kan oppstå hvor som helst. De klumper, som er myk og små i begynnelsen, herde og gradvis vokse over tid. Avhengig av deres plassering, kan de forårsake en rekke ubehagelige symptomer.

Plasseringen, alvorlighetsgrad og symptomer forbundet med innskudd i stor grad avhenge av type calcinosis. Det er to hovedkategorier av calcinosis: metastatisk og dystrofe.

Metastatisk calcinosis symptomer

Metastatisk calcinosis forekommer hyppig hos personer som lider av nyresykdom, active parathyroid kjertler (som resulterer i unormalt høy kalsium nivåer) eller underactive parathyroid kjertler (som resulterer i unormalt høye fosfatnivåer). Pasienter som lider av metastatisk calcinosis kan utvikle hvitaktig kalkavleiringer under huden; Hvis huden knuses, kan et hvitt, kalkholdig væske fremstilles. Forekomstene i denne formen for tilstanden kan også oppstå nær ledd, spesielt skulderleddet, og alvorlig skulder smerter og betennelse kan oppstå som innskudd blir større.

Dystrofiske calcinosis symptomer

Dystrofe calcinosis oppstår, ikke på grunn av unormale kalsium eller fosfat nivåer, men på en del av mykt vev som nylig har blitt skadet, enten gjennom kirurgi, skade eller fra autoimmune sykdommer som revmatoid artritt. I tilfeller av dystrofe calcinosis, kan kalkavleiringer ikke være smertefullt i begynnelsen, men kan føre til store smerter og betennelse som klumper vokse i størrelse. Hvis forekomstene ligger i nærheten av et organ, kan de forårsake smerter og symptomer som er spesifikke for orgelet de trykker mot.

Årsaker

Metastatisk calcinosis er forbundet med systemiske helseproblemer, men årsaken til dystrofe calcinosis er ukjent. Kvinner mellom 35 og 65 har en tendens til å bli diagnostisert oftere med sykdommen enn menn, og noen studier tyder på at arve unormalt i metabolismen av fosfat kan også spille en rolle.

Behandlinger

Medisiner og kirurgisk fjerning er de to viktigste behandlingstilbud for personer som lider av kalkavleiringer, men verken er effektivt for å forhindre nye innskudd fra forming i fremtiden. Antikoagulerende medikamenter kan redusere størrelsen på små avleiringer, mens anti-inflammatoriske medikamenter kan bli brukt til å redusere smerte forårsaket av avleiringer i området leddene. Når kalkavleiringer blir svært store eller true et organ, er kirurgisk fjerning den raskeste og mest effektive alternativet.

Hva er farene ved for mye kalsium?

Kalsium er den mest rikelig mineralet i kroppen. Den finnes i noen matvarer og er tilgjengelig som et kosttilskudd. Kalsium har mange funksjoner, men er trolig best kjent for å bevare tenner og bein. Kroppene våre trenger kalsium for å fungere skikkelig. Det hjelper i overføring av signaler i nerveceller, og spiller en rolle i muskelkontraksjon. Men når et overskudd av kalsium er til stede, kan kroppen har en rekke negative responser.

Target mengder kalsium

The National Institute of Health sier tolerabelt daglig mengde kalsium for voksne menn og kvinner varierer fra 1000 til 1300 mg.

Hyperkalsemi

Ved ekstremt høye nivåer av kalsium er i blodet, en tilstand som kalles hyperkalsemi kan utvikle og svekke nyrefunksjonen. Men, National Institute of Health sier hyperkalsemi er sjelden forårsaket ved å ta kalsiumtilskudd. Det er vanligvis forbundet med avanserte tilfeller av kreft eller massive doser av vitamin D og hyperparathydroidism.

Hyperparatyreoidisme

Hyperparatyreoidisme er definert som en overdoser av kalsium i blodet på grunn av over-aktivitet i en eller flere av de fire parathyroid kjertler som sitter på halsen.

Disse små kjertlene produserer parathyreoideahormon, noe som bidrar til å opprettholde riktig nivå av kalsium i blodet og vev som er avhengige av mineralet å fungere fullstendig.

Hyperparatyreoidisme kan skyldes dysfunksjonelle parathyroid kjertler. Det kan være lite tegn på at du har hyperparatyreoidisme, men symptomene kan omfatte nyrestein, magesmerter, bein og leddsmerter, osteoporose, depresjon, glemsomhet, kvalme og mangel på matlyst.

Hvis du er diagnostisert med denne tilstanden legen din kan velge å ta en vente-og-se-tilnærming, foreskrive medisiner, eller, i noen tilfeller, er kirurgi anbefales.

Tidlige indikasjoner Kalsium Overdose

The Mayo Clinic viser flere mulige reaksjoner som kroppen din kan ha til overskudd av kalsium. De omfatter alvorlig forstoppelse, en pågående hodepine, tretthet, tørrhet i munnen og eller en metallisk smak i munnen. Noen ganger overskytende mengder kalsium kan føre til depresjon, irritabilitet og tap av appetitt.

Sene advarsel tegn på Calcium Overdose

De senere tegn på kalsiumdosering kan bli alvorligere i naturen. Ifølge Mayo Clinic de kan omfatte høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme, alvorlig døsighet og en økning i mengden og / eller frekvens av urinering.

Ta kalsiumtilskudd

Med mindre annet er regissert av legen din, er det best å ta et kalsiumtilskudd en time til en og en halv time etter å ha spist. Du bør ta det vil et fullt glass vann eller juice.

Ta kontakt med legen

Hvis du tror du kan ha tatt for mye kalsium, kan du oppleve andre symptomer som ikke er oppført. Hvis du føler at noe ikke er riktig, varsle legen din med en gang.

Symptomer på for mye kalsium

Kalsium spiller en viktig rolle i mange kroppsfunksjoner, slik symptomer på hyperkalsemi, eller for mye kalsium i kroppen, vanskelige å oppdage. Symptomer er ofte feildiagnostisert som funksjoner av andre forhold.

Årsaker

Hypertyreose forårsaker 90 prosent av hyperkalsemi tilfeller med resten tilskrives overdreven inntak av kalsium og endokrine lidelser som Addisons sykdom, ifølge virtualcancercentre.com. Nesten 20 prosent av kreftpasienter og 40 prosent av myelom står i fare for hyperkalsemi.

Effekter

Merkbare symptomer på hyperkalsemi inkluderer dehydrering, hyppig vannlating, forstoppelse, forvirring, tretthet og oppkast. Kvalme og oppkast kan gjøre dehydrering verre.

Betraktninger

Visse symptomer kan kun bli detektert av en lege. Blant disse er høyt blodtrykk, hjerteflimmer og nyrestein.

Advarsler

Ubehandlet hyperkalsemi har alvorlige konsekvenser, herunder beslag, nyresvikt, koma og død. Spasmer og kramper kan vare i flere dager etter kalsiumnivåene tilbake til det normale, spesielt hos eldre.

Misforståelse

Selv om kalsium er kjent for å styrke tenner og bein, kan for mye kalsium føre til skjelettsmerter. Overflødig kalsium angriper nervesystemet, utløser smerter i hele bevegelsesapparatet.

Unormale nivåer av kalsium, kalium eller natrium

Unormale nivåer av kalsium, kalium og / eller natrium har en rekke symptomer, årsaker og behandlinger. Deres unormale nivåer er ofte på grunn av organfeil eller medisiner. Bytt til en vanlig diett er en delvis behandling for hyperkalsemi og hyperkalemi. Imidlertid er mer invasive prosedyrer er nødvendig for enkelte tilfeller. For alle mineraler, normale nivåer er mest ønskelig.

Hyperkalsemi

Ifølge Cleveland Clinic, unormalt høye nivåer av kalsium, eller hyperkalsemi, har flere årsaker, inkludert hyperparatyreoidisme, kronisk og akutt nyresvikt, vitamin D forgiftning, Tiazider og medfødt laktasemangel. Symptomer inkluderer depresjon, hodepine, polyuri, forstoppelse, og brudd. Behandling av hyperkalsemi avhenger av årsaken. Hvis det er hyperparathyroidisme, da behandlingen er fjerning av unormale parathyroid vev. Hyperkalsemi pasienter bør ikke tillate kalsium i kosten.

Hypokalsemi

Ifølge Cleveland Clinic, unormalt lave nivåer av kalsium, eller hypokalsemi, har flere årsaker, inkludert hypoparathyroidism, vitamin D-mangel, hyperfosfatemi fra nyresvikt eller tumorlyse og kjemoterapi. Symptomer kan inkludere beslag, demens, muskelstivhet, hypotensjon og andre. Hypokalsemi kan medføre flere betydelige problemer, og derfor behandling av det er viktig. Den første behandlingen innbefatter å motta kalsium intravenøst. Etterfølgende hjemme behandling omfatter kalsium og vitamin D piller. Hvis den underliggende årsaken til hypokalsemi er mulig å behandle, så leger bør behandle det også.

Hyperkalemi

Ifølge Medline Plus, årsaker til høyt kaliumnivå, eller hyperkalemi, er akutt eller kronisk nyresvikt, noen medisiner, binyresvikt eller alkoholisme. Hyperkalemi kan føre til flere problemer, blant annet muskeltretthet, generell svakhet, lammelse, hjertearytmier og kvalme. Hvis diagnostisert med hyperkalemi, omfatter behandling for å redusere pasientens kalium inntak og potensiell dialyse. Det finnes også medisiner som kan hjelpe kroppen din til å skille ut ekstra kalium. Den beste behandlingen for å redusere kaliumnivået behandle årsaken.

Hypokalemi

Hypokalemi er unormalt lave nivåer av kalium. Ifølge Medline Plus, årsaker til hypokalemi inkluderer noen medisiner, diaré, nyresykdommer, spiseforstyrrelser og overdreven svetting. Hjertearytmier, forstoppelse, tretthet, muskelsvakhet og lammelser er symptomer på hypokalemi. For mindre saker, grunnleggende behandling av hypokalemi omfatter muntlige kaliumtilskudd. Bruken av intravenøs kalium er reservert for mer alvorlige tilfeller. Hvis hypokalemi er forårsaket av store mengder skjoldbrusk hormon, deretter behandling er rettet mot å redusere det overskytende av skjoldbruskkjertelen hormon.

Unormale natrium nivåer

Ifølge Medline Plus, årsaker til høyt natrium nivåer er stort væsketap fra «svette, diaré, bruk av diuretika, eller forbrenninger." Andre årsaker er diabetes, lave vasopressin-nivå, hyperaldosteronisme, Cushing syndrom eller en feil kosthold. Årsaker til lav natrium nivåer inkluderer dehydrering, oppkast, diaré, overdiuresis, ketonuria, høy vasopressin-nivå, hypotyreose, Addisons sykdom, eller hjertesvikt. Behandling for unormale natriumnivåer omfatter dietter med den passende mengde natrium, så vel som behandling for enhver underliggende årsak til de unormale nivåer.

Kalsium orotate Behandling for Fatty Liver

Fettlever beskriver en tilstand hvor leveren holder farlige nivåer av fett. Leveren bør inneholde litt fett, men hvis fett utgjør mer enn 10 prosent av leverens masse, har du fettlever syndrom. Dette kan være forårsaket av overskytende kaloriinntak, så vel som kompliserende faktorer, slik som diabetes eller alkoholmisbruk. Den vanligste løpet av behandlingen er en mer regulert diett. Noen tilhengere av ukonvensjonelle midler, nemlig Dr. Hans Nieper av Tyskland, mener at kalsium orotate kosttilskudd gir effektiv behandling for fettlever.

Kalsium orotate

Kalsium orotate er en muntlig kosttilskudd for pasienter med noen form for kalsiummangel. Det er vanligvis anbefales for pasienter med osteoporose, rakitt, eller hypoparathyroidism. Det bør tas sammen med mat to til tre ganger daglig, avhengig av dosering; du bør ta 600-800 mg per dag. Dens eneste kjente medisinsk funksjon er som et kalsiumtilskudd. Kalsium er fordeler inkluderer styrke bein, regulerer hjerte og sunn blodpropp.

Kalsium orotate for Fatty Liver

Det er svært lite medisinsk bevis som tyder på at kalsium orotate er en effektiv behandling for fettlever. Noen få case-studier fra Tyskland, utført av Dr. Hans Nieper, rapporterer at kalsium orotate mobiliserer lagret fett i fettlever. Disse studiene har aldri blitt gjengitt med hell, har ikke blitt publisert i medisinske tidsskrifter, og bør ikke anses som pålitelige kliniske bevis. Fatty lever pasienter bør være på et godt balansert kosthold, og kalsium er en viktig del av ligningen, men kalsium i seg selv er usannsynlig å redusere fettinnholdet i leveren din. I stedet fokusere på de grunnleggende forslag til behandling av fettlever: unngå fet mat, drikker ikke alkohol, og trene regelmessig.

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene


Våre arterier fører blod og næringsstoffer i hele kroppen vår. Inne i blodet er stoffer som for eksempel fett, kalsium og kolesterol, noe som utgjør plakk. Plakk fester seg til veggene i blodårene og fører til en tilstand som kalles aterosklerose, som er en innsnevring eller tilstopping av blodårene. Visse aktiviteter som å spise riktig, regelmessig mosjon og tar medisiner kan bidra til å rense plakk og kalsium fra blodårene.

Hvordan du rengjør plakk og kalsium ut av blodårene

•  Spis en diett rik på frukt og grønne grønnsaker og omega 3 fettsyrer. Omega-3-fettsyrer finnes i fisk som for eksempel tunfisk og laks. Begrense eller unngå trans-fatty eller mettet fett som stekt mat.

Øvelse daglig i minst 20 til 30 minutter. Ta trappen i stedet for heisen, gå på pausene på jobb eller gjør verksted eller hagearbeid kan alle legge opp til din daglige øvelse diett uten å måtte sette av en egen øvelse rutine.

•  Slutte å røyke. Røyking bidrar til overmål plakk i blodårene, noe som kan resultere i tilstoppede arterier.

Senk stressnivået ditt. Stress kan bidra til høyere nivåer av plakk og kalsium i arteriene. Lytt til velvære bånd, ta rolige spaserturer, sitte på verandaen og nyte naturen, ta opp en ny hobby som omsorg for innendørs blomster, strikke eller lese en morsom bok.

Ta noen medisiner legen råder å fjerne overflødig plakk og kalsium fra arteriene. Kolesterol medisiner kan reversere LDL, eller dårlig kolesterol, som bygger seg opp i blodårene dine. Høyt blodtrykk medisiner kan også bidra til å redusere fett bygge opp på blodårene.

Snakk med legen din om en angioplastikk hvis legen din anbefaler prosedyren for å hjelpe til med blokkering fra plakk og kalkavleiringer. En angioplasti omfatter et tynt rør som er satt inn blokkerte arterier med ledninger gjennom røret og en deflatert ballong festet til enden av ledningen. Ballongen er oppblåst på det området av blokkeringen, klemme på fettavleiringer mot blodåreveggen, og en stent er på plass for å holde arterien åpen.

Hva er kalsium oksalat?

Kalsium oksalat er en forbindelse som av og til dannes i nyrene eller urin som et resultat av visse kost og kjemiske faktorer. Det er en viktig komponent i dannelsen av nyrestein.

Fakta

Kalsium oksalat dannelse begynner vanligvis med tilstedeværelse av overskudd av kalsium i blodstrømmen, i henhold til Urology kanal. Nyrene fjerne dette kalsium fra blodet, og en oppsamling av dette mineralet i nyrene kan få den til å kombinere med oksalat, et stoff som produseres av leveren og som finnes i visse matvarer.

Høy oxalate Foods

The National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse (NKUDIC) lister matvarer med store mengder oksalat som inkluderer rødbeter, spinat, rabarbra, hvetespirer, peanøtter, okra, søtpoteter og sjokolade.

Andre kilder

The Mayo Clinic og NKUDIC liste flere kilder til oksalat eller kalsiumkonsentrasjon som inkluderer visse metabolske forstyrrelser, høy vitamin D-inntak, intestinal bypass kirurgi og opprettelse av en tilsiktet åpning mellom et organ og hudens overflate (stomi).

Betraktninger

Den NKUDIC bemerker at mat kilder ikke synes å øke nivåene av nyre stein formasjonen med mindre en person er ellers utsatt for nyrestein.

Tilleggsvurderinger

Kalsium kan også kombinere med fosfat for å danne kalsium fosfat nyrestein, bemerker Mayo Clinic.

Hvor mye kalsium bør barn ha?

Minimumsbeløp

For barn i alderen 1 og 3500 mg kalsium anbefales, økende til 800 mg for barn mellom 4 og 8, og går opp til 1300 mg for barn i alderen 9 og oppover, ifølge Kidshealth.

Inntak Range

MayoClinic.com anbefaler kalsiuminntak faller innenfor et område for de fleste barn, noe som tyder på barn under 3 år får 400-800 mg daglig, barn i alderen 4 til 10 800 mg, og ungdom 800-1200 mg.

Bottom Line

National Institutes of Health Milk Matters hjemmeside anbefaler barn i alderen 1 til 3 trenger 500 mg kalsium daglig, mens barn i alderen 4 til 8 trenger 800 mg, og barn 9 og eldre trenger 1300 mg daglig.

Lavt fosfor, lavt kalsium og lav natrium dietter

Enten din lege foreskrevet tilslutning til en lav fosfor, natrium og kalsium diett for en rådende medisinsk tilstand eller du tok den på deg selv å proaktivt diagnostisere og behandle en oppfattet trussel, kan denne type diett bidra til å lette noe stress ut av din nyrer mens samtidig bidrar til å lindre hypertensjon (høyt blodtrykk). Men husk at noen nivåer av natrium, kalsium og fosfor er nødvendig i kostholdet ditt, så ikke forveksle en "lav" diett med et "nei" diett.

Redusere Fosfor

Redusere det generelle nivået av fosfor i kosten er så enkelt som å gjøre noen enkle mat erstatninger, unngå matvarer som inneholder større mengder fosfor og erstatte dem med mat som inneholder mindre mengder. Ifølge opplysninger fra Medical College of Wisconsin, følgende typer mat er ganske høy i fosfor innhold: oster, iskrem, øl, cola, lever, nøtter, peanut Butters, sardiner, og karamell candies. I stedet for å konsumere disse elementene, forsøke å erstatte i lav-fosfor alternativer som ikke-meieri melk, sherbets, squash, brokkoli, og harde drops.

Redusere Natrium

Reduksjon av natriumnivåer er mye den samme som å redusere nivået av fosfor i dietten. Det første skrittet til å senke natrium nivåer er å slutte å legge noen form for salt til konsumert mat. Det andre trinnet er å skifte ditt matforbruk fra bearbeidede matvarer og hermetikk (som ofte inneholder tilsatt mengder av natrium) til friske elementer og naturlig mat som magert kjøtt, fersk frukt og grønnsaker. Til slutt, helt eliminere forbruk av ekstremt salt mat som chips, vanlig pretzels, saltede nøtter, bearbeidet kjøtt, og hermetisert supper.

Redusere Kalsium

Eliminere eller sterkt redusere forbruket av meieriprodukter for å fjerne det meste av kalsium fra kosten, som meieriprodukter inneholder den høyeste generelle nivået av kalsium av enhver type mat. Dette inkluderer iskrem, ost, yoghurt og melk. I tillegg er kuttet ned på korn forbruk, ettersom mange typer korn inneholder relativt høye nivåer av kalsium. I det minste, redusere forbruket til mer enn to porsjoner meieriprodukter per dag, og ikke mer enn fire porsjoner med hele korn for å redusere kalsium uten helt å gå på akkord med sin tilstedeværelse i kostholdet ditt.

Kalsium Deposit Nyre Stone Diet

Ifølge informasjon fra Mayo Clinic, er nyrestein innskudd dannet fra mineraler, for eksempel kalsium. Nyrestein er en av de mest smertefulle tilstander i medisin, slik at de må føres gjennom urinrøret, og prosessen kan ta ganske lang tid - begynner med lokalisert smerte i ryggen eller sidene som stråler til lysken som nyrestein beveger via urinveiene. Mens nyrestein krever vanligvis ingen reell medisinsk støtte til å behandle, kan et riktig kosthold bli anbefalt av din behandlende lege.

Nyre Stone Diet

Følg en høy-fiber, kalsium-diett som er lav i oxalates, sukker, protein og natrium mens håndtere nyrestein, ifølge informasjon fra nettsiden helse GICare.com. Du bør spise minst åtte åtte unse glass vann per dag. Den ekstra fluid vil bidra til å fortynne urinmengde, å forhindre dannelsen av ytterligere steiner. Kalsium bør begrenses til 800mg per dag (for menn) og 1000 mg per dag (for kvinner). Dette oppnås ved å kontrollere kalsiuminnholdet i matvarer på forhånd og streve for ikke å gå over taket ditt nummeret med nærings informasjon innhentet på nettet, fra din lege eller fra et næringsstoff etiketten. Eksempel matvarer som inneholder et relativt store mengder kalsium inkluderer oster, iskrem, melk, havregryn og brokkoli. Det er ingen grense for mengder oxalates, men du bør unngå følgende matvarer: spinat, jordbær, nøtter, kli, rødbeter, rabarbra og te. Konsumere minst 25 til 35 gram fiber per dag, hovedsakelig fra uløselige kilder som korn som hvete, rug og ris for å hjelpe tvinge kalsium gjennom avføringen i stedet for gjennom nyrene, som kan føre til ytterligere nyrestein.

Begrense sukker, natrium og Protein

Å begrense forbruket av sukker, natrium og protein er de siste komponenter til en diett for behandling av nyrestein. Begrense sukker ved å eliminere bruken av tabellen sukker helt, sammen med å unngå matvarer som inneholder mye sukker som godteri, søtsaker og andre typer "junk" mat. Begrense natrium ved å holde ditt daglige inntak etter 2000 mg - unngå bruk av bordsalt sammen med å unngå frosne, hermetisk og bearbeidet mat, som ofte inneholder store mengder av natrium som brukes som konserveringsmiddel. Til slutt, begrense inntak av animalsk protein, begrense det daglige proteininntaket til mellom 80 og 100 gram for det meste fra ikke-kjøtt kilder som meieri, nøtter og bønner.

Hvordan behandle kalsium oksalat Stones

Ifølge National Nyre og Urologiske Diseases Information Clearinghouse, er den vanligste formen for nyrestein en kalsium stein. Kalsium bygger seg opp i urinen hos noen mennesker på grunn av endringer i kostholdet, infeksjon eller arvelighet. En annen kjemisk kalt oksalat kombinerer med kalsium og danner en masse som er en nyrestein. Kosthold endringer, medisiner og kirurgi kan behandle kalsium oksalat stener.

Hvordan behandle kalsium oksalat Stones

•  Gjennomgå blodprøver for å bekrefte at nyrestein er kalsium oksalat stener. Andre former for nyrestein inkluderer urinsyre, struvitt eller cystin steiner. Medisinske tiltak for å behandle andre typer steiner kan ikke effektivt behandle kalsium oksalat stener.

Drikk mer vann. Ifølge National Nyre og urologiske sykdommer Information Clearinghouse (NDKUIC), kan vann hjelpe fortynne oksalat nivåer i urinen din. Vann kan bidra til å oppløse steinene nok for deg å passere dem uten kirurgi.

•  Øk mengden av melkeprodukter du spiser for å både behandle og forebygge kalsium oksalat stener. Den NKUDIC sier får kalsium fra mat kilder kan bidra til å hindre opphoping av kalsium i kroppen og kan hindre gjentakelse. Kalsium pille kosttilskudd kan ha motsatt effekt. I samme ånd, unngå matvarer som inneholder mye oksalat, som peanøtter, spinat, rødbeter, okra, hvetekim, sjokolade og søtpoteter.

Spør legen din om du bruker medisiner for å behandle kalsium oksalat nyrestein, og å hindre fremtidige steiner fra forming. Medisiner kan brukes til å løse opp steinene og for å hindre for mye kalsium fra å vises i urinen.

gjennomgå en prosedyre som kalles ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy å behandle dine steiner. Lydbølger bryte opp massene, noe som gjør dem enklere å passere når du tisser.

Få dine parathyroid hormon nivåer testet. The Mayo Clinic forklarer at noen kalsium nyrestein er et resultat av høyere-enn-normal nivåer av parathyroid nivåer på grunn av svulster på biskjoldbruskkjertelen. Kirurgi kan være nødvendig for å fjerne vekst, slik at fremtidige steiner ikke vil være et problem.

Opt for kirurgisk fjerning av kalsium oksalat stener hvis de er store og ikke svare på andre former for behandling. Nyrestein kirurgi kalles perkutan nephrolithotomy eller ureteroscopic stein fjerning, avhengig av hvor steinene er plassert.

Hvordan virker Kalsium påvirker vekttap?

Vitenskapelig grunnlag

Mens mange anser kalsium en gunstig næringsstoff i kampen mot osteoporose, kalsium gjort nyheter når British Journal of Nutrition publiserte en artikkel knytte forbruket av kalsium til vekttap. Studien fulgte overvektige kvinner på en 15-ukers lav-kalori diett ledsaget ved å ta enten en placebo eller 1200 mg kalsium. Studien fant at kvinner som spiste kalsium tapt så mye som seks ganger så mye vekt (6 kg i forhold til 1 kg) som de som ikke forbruke kalsium.

Hvorfor fungerer det

Forskere i studien nevnt ovenfor funnet kalsium og vekttap ble koblet fordi når kalsium er fraværende eller er tilgjengelig ved lave nivåer i kroppen, detekterer hjernen dette og stimulerer følelser av sult. Disse sultfølelse føre en person til å spise mer i et forsøk på å konsumere mer kalsium.
I motsetning til dette forbruker nok kalsium sender signaler til hjernen av mett, undertrykke behovet for å spise mer. Som ytterligere bevis, en tidligere studie utført i 2003 av det samme forskerteamet som undersøkte ulike kvinners dietter og forholdet til fedme og kalsium poeng til funn som kvinner som ikke spiser nok kalsium var mer sannsynlig å bli overvektige.

Kan Kalsium hjelpe meg?

Det er viktig å være oppmerksom på at inntak av kalsium ble vist å forbedre vekttap hos de som tidligere ble forbruker lite eller ingen kalsium en dag. I tillegg til appetitt undertrukkende fordeler, kalsium reduserer også risikoen for hjerteanfall og osteoporose, noe som gjør den gunstig for kroppen uavhengig av vekttap fordeler.
The Food and Drug Administration anbefaler menn forbruke 1000 til 1200 mg kalsium per dag, mens kvinner bør spise 1000 til 1300 mg daglig. Mens kosttilskudd er gunstig, forbruk av mat og drikke som inneholder kalsium er vist å ha de beste resultatene. Mat kilder som inneholder kalsium inkluderer de fleste melkeprodukter, slik som melk, yoghurt og ost. For de som er laktoseintolerante, og derfor kan ikke konsumere meieri, kilder som spinat, grønne grønnsaker, laks, mandler og havre alle inneholder kalsium også.

Kalsium og vekttap

Kalsium og vekttap


Ernæringsvitenskap har vist at en økning i kalsium legger et løft i vekttap for en betydelig del av overvektige slankere. Hvis du er overvektig og har hatt problemer med å brenne fett, og legger mer kalsium til din spising plan kan være akkurat det du trenger for å ta av pounds. Følgende er en forklaring på kalsium vekt tap fordeler, samt en liste over høy kalsium matvarer.

Kliniske funn

Ifølge Science Daily, har en studie gjort av British Journal of Nutrition viser at inntaket av kalsium ikke øke vekttap i de som er mangelfull i dette mineralet. Forskerne fant at halvparten av overvektige kvinner som deltok i studien var mangelfull i kalsium. De kalsium-mangel kvinner som økte sitt inntak sammen med å holde seg til en redusert kaloriinntak mistet mye mer vekt enn de kvinnene som var mangelfull og fulgte en kalori-restriktiv diett uten å legge kalsium.

Betydning

Teorien er at kalsiummangel fører til mat cravings og oppfordrer en person til å spise mer i arbeidet med å fylle kroppens behov for ernæring. Når en person bruker mat som ikke er høy i kalsium, pleier han eller hun å få vekt uten å redusere cravings, noe som resulterer i en endeløs syklus av overspising. Får en tilstrekkelig mengde kalsium i kosten løser dette problemet i de som har en tendens til å overindulge på grunn av mangel.

Kalsium-rik mat kilder

Skummet melk
Fettfri yoghurt
Fettfattig ost som mozzarella eller cottage cheese
Kalsium-befestet appelsinjuice
Egg
Grønne bladgrønnsaker (grønnkål, brokkoli ...)
Tofu
Soyamelk beriket med kalsium
Sardiner

Søknad

Den amerikanske anbefalt daglig inntak for voksne er mellom 1000 og 1,200mg av kalsium hver dag.

Som med alle andre vitamin eller mineral, vil du få mest mulig nytte av å spise mat med høyt kalsium. Men, hvis du har en allergi eller følsomhet for laktose, ta et supplement kan være et effektivt middel for å få kalsium du trenger.

Eksempel Høy Kalsium Vekttap Meny

Frokost
½ kopp havregryn
1 kopp skummet melk
1 egg
8 oz. appelsinjuice w / kalsium

Lunsj
Chef salat laget med fettfattig ost, magert kylling eller kalkun, brokkoli, selleri, grønnkål og andre grønnsaker
Lett dressing
En frukt

Snack
Ikke-fett eller lav-fett yoghurt

Middag
1 kopp skummet melk
3 oz. kyllingbryst
Bakt potet med 1 ss. lav-fett rømme
½ kopp grønnsaker
En frukt

Dessert
½ kopp iskrem

Betraktninger

Det er viktig å merke seg at visse matvarer og drikkevarer kan påvirke absorpsjonen av kalsium. Ifølge National Osteoporose Foundation, mat som er høy i oksalat, koffein, phytate natrium, eller protein forstyrre kalsium absorpsjon. High-fiber matvarer som hvete og bønner inneholder høye nivåer av phytate. Spinat, rødbeter greener og rabarbra er høy i oksalat. Spise en stor mengde proteiner kan føre til mangel på kalsium i tillegg.

Det anbefales at kosttilskudd og høye kalsium matvarer inntas to eller flere timer før eller etter inntak av en hvilken som helst av de ovennevnte. Hvis du drikker kaffe på en jevnlig basis, kan du også ønsker å ta kalsiumtilskudd i tillegg til å få mer av det i maten.

Effekter av kalsium Laktat

Effekter av kalsium Laktat


Kalsium laktat er et kosttilskudd som brukes for behandling, forebygging og behandling av kalsiummangel. Det er gunstig for personer som ikke får tilstrekkelig kalsium nivåer gjennom sitt inntak. Kalsium laktat kan også være nyttig i behandling av medisinske tilstander som følge av ikke å ha nok kalsium, inkludert svekket bein (kjent som rakitt eller osteomalasi), osteoporose (tap av bein) og latent tetani (en muskelsykdom).

Kalsium

Kalsium er viktig for kroppens funksjon. Det er nødvendig for sunne og normale operasjoner av bein, celler, muskler og nerver. Hvis blodet ikke har tilstrekkelige nivåer av kalsium, vil det bli trukket ut fra skjelettet, noe som får dem til å bli sprø og svak. Kalsium laktat hjelper opprettholde optimale nivåer av kalsium, noe som sikrer at bein holde seg sterk.

Andre bruksområder

Annet enn å behandle medisinske tilstander som rakitt, osteoporose og latent tetani, kan kalsium laktat ha positive effekter på ulike andre forhold. Disse inkluderer senket biskjoldbruskkjertelen aktivitet (kjent som hypoparathyroidism), og kvinner som er enten postmenopausal, gravid eller ammer. Kalsium laktat kan være fordelaktig for de som lider av hypoparathyroidisme, som det endokrine lidelser kan være forårsaket av mangler av kalsium (så vel som magnesium). Kalsium laktat også hjelper kvinner som er postmenopausal, gravid eller ammer ved å gi dem nok kalsium.

Medisiner

Kalsium laktat kan også hjelpe folk som tar visse medisiner, inkludert fenobarbital, fenytoin og prednison. Folk tar disse medisinene kan oppleve kalsium mangler som et resultat, noe som kan utbedres med kalsium laktat. De medisiner er kalsiumblokkere, noe som betyr at de hindrer kalsium fra å nå muskelceller i blodårene og hjertet. Kalsium laktat bidrar til å gi sunne nivåer av kalsium til personer som tar disse legemidlene.

Vanlige bivirkninger

Bortsett fra positive, kalsium økende effekter, kan kalsium laktat også føre til plagsomme bivirkninger. De vanligste bivirkningene inkluderer urolig mage og forstoppelse. Disse bivirkningene anses ikke å være alvorlige, generelt, og forsvinner vanligvis raskt etter hvert som kroppen blir vant til kalsium laktat. Hvis du merker at bivirkningene er spesielt vedvarende eller plagsomme, men bør du kontakte din lege.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger av kalsiumlaktat er meget uvanlig, men er mulig. Hvis de oppstår, er det viktig å søke legebehandling. Disse mulige bivirkninger inkluderer hyppig vannlating, ekstrem tørste, unormal utmattelse, hodepine, muskel eller ben smerter, humør eller mentale forandringer, appetitt tap, unormal vekttap, kvalme og oppkast.

Allergiske reaksjoner

Noen mennesker også kan oppleve alvorlige allergiske reaksjoner på kalsium laktat. Disse reaksjonene ringe for øyeblikkelig medisinsk hjelp, da de kan føre til farlige konsekvenser. Noen symptomer på allergisk reaksjon på kalsium laktat inkludere ekstrem svimmelhet, pustevansker, hevelse og kløe (spesielt i halsen, tunge og ansikt) og hudutslett.