Digidexo.com

Hvordan bruke en injeksjon Pen & Humalog

Hvordan bruke en injeksjon Pen & Humalog


Den en injeksjon penn er en ferdigfylt penn-lignende injeksjonsutstyr. I stedet for å trekke insulin fra en flaske i en sprøyte og beregning enheter via linjene på sprøyten, kan pennen være vridd til å beregne mer presise doser. Den har et avtagbart, engangsnål på enden slik at pennen i seg selv kan brukes flere ganger. Eli Lilly har fire enheter for Humalog - den opprinnelige ferdigfylt penn, KwikPen, HumaPen Memoir og HumaPen Luxura HD.

Hvordan bruke en injeksjon Pen & Humalog

•  Finn ut hvilken Humalog-kompatibel penn enhet best dekker dine behov. Den opprinnelige ferdigfylt penn og KwikPen begge kommer forhåndsutfylt med 300 enheter av Humalog insulin, og har en enkelt dose maksimalt 60 enheter. Når du bruker opp insulin i noen av disse penner, må du få en ny penn.

Den HumaPen Memoir og HumaPen Luxura HD begge har utskiftbare insulinampuller. Du holder pennen i seg selv, men erstatte patronene som de kjører ut. Memoir beholder dato, tid og mengde av dine siste 16 injeksjoner i minnet; den holder 300 enheter insulin, har en maksimal enkelt dose på 60 enheter og dispenserer insulin i en enhets-inkrementer. Den Luxura HD er best for mer presise doser; det holder 300 enheter insulin, men har en maksimal enkeltdose på 30 enheter og dispenserer insulin i halv-enhet om gangen.

Alle fire insulin penner har avtagbare nåler; du må endre nåler hver gang du setter en injeksjon.

Sjekk med din helse forsikringsselskapet, hvis det er aktuelt, for å se hvilke Humalog-kompatible penner de dekker. Dette kan påvirke din beslutning om hvilke penn til å bruke. Hvis du må betale hele eller deler av kostnadene ut-av-lomme, kan du ønsker å sammenligne pris på å erstatte hele penner (som med de opprinnelige forhåndsutfylte eller KwikPens) med å erstatte bare insulinampuller (som med Memoir og Luxura HD penner).

Sjekk Humalog.com for å se om de tilbyr gratis prøveversjoner av noen av sine penner; de ofte kjører gratis prøve penn kampanjer. Gratis prøveversjoner er nyttige måter å prøve ut forskjellige penner førstehånds for å avgjøre hvilken føles best for deg.

Planlegg en avtale med legen din for å diskutere å bytte til et Humalog insulinpenn og å gå over hvilke pennen du mener er best for deg. Legen din kan ha flere tilbakemeldinger som påvirker den endelige avgjørelsen. Du må ha en resept fra legen din for å begynne å bruke en Humalog insulinpenn; Legen din må også godkjenne noen gratis prøveversjon tilbud før et apotek kan unnvære dem.