Digidexo.com

Campral bivirkninger

Campral brukes til å behandle alkoholavhengighet. Stoffet gjenoppretter hjernen kjemikalier etter at en person har sluttet å drikke og reduserer psykiske plager forbundet med å slutte å drikke. Imidlertid ikke stoffet ikke hjelpe med å lindre alle abstinenssymptomer. Lær mer om Campral er bivirkninger.

Depresjon

Depresjon og humørsvingninger er to av de alvorlige symptomer som oppstår mens du tar Campral. Tegn på depresjon er tilbaketrekning fra familiemedlemmer og venner, følelser av håpløshet, tretthet og tap av interesse i daglige aktiviteter. Kontakt lege umiddelbart hvis du begynner å ha selvmordstanker.

Fordøyelsesproblemer

Diaré og kvalme er vanlige bivirkninger av å ta Campral. Endringer i avføring og avføring frekvens kan oppstå i løpet av de første par ukene av behandlingen. Kvalme eller følelsen av oppkast kan også følge med stoffet.

Søvnløshet

Insomnia er karakterisert som manglende evne til å sove eller bli sovende. Hvis du finner deg selv kaste og slå, kan du bli opplever denne bivirkningen. Snakk med legen din om sove hjelpemidler for å hjelpe deg å sove.

Tap av appetitt

Tap av appetitt er felles for de som tar Campral. Denne bivirkningen kan også være knyttet til kvalme eller oppkast at stoffet kan forårsake.

Munntørrhet

Munntørrhet kan føre til en ubehagelig følelse i munnen. Det kan også føre til en sår hals, dårlig ånde og heshet.

Svimmelhet

Svimmelhet eller en følelse som velter kan være forårsaket av Campral.