Digidexo.com

teori været og leddgikt

Indian rette for leddgikt

Indian rette for leddgikt


Ayurvedisk medisin er en helhetlig form for medisin som praktiseres i India. Det understreker en balanse mellom Vaya, pitta og kapha, de tre energiske krefter i kroppen. Ayurvedisk behandling av leddgikt innebærer urter, oljer og andre praksiser som kan bidra til å forbedre denne energibalansen og for å helbrede smerten av leddgikt pasienten. Rådfør deg med en lege før du legger nytt tilskudd til kosthold.

Indiske Urter

Det første trinnet i din indiske leddgikt behandling er å bli kjent med og prøve ut noen av de urtene som brukes i ayurvedisk medisin. Her er noen til å få ned betennelsen. Tumeric, som er kjent i ayurvedisk medisin som haldi, kan fungere som både en anti-inflammatorisk og smertestillende. Det kan også bli funnet i mange karriretter og i krydder delen av dagligvarebutikk. Ginger root eller sunthi i India har vært koblet til bedre betingelser for smerter og betennelser i leddgikt. Lakris kalles yashtimadhu i ayurvedisk medisin, og kan bidra til å lindre smerter i leddene og redusere kroppens betennelse. Hvitløk (lehsun) og guggul (commiphora mukul) er brukt i indisk medisin for å rense kroppen for giftstoffer og forbedre immunforsvaret. Disse kosttilskudd kan finnes i kapselform i din lokale helse butikken. Prøv dem ut for en måned og se om det har vært noen endring i symptomene dine.

Indiske Oljer

Det er mange forskjellige oljer i ayurvedisk medisin som har vært brukt til å hjelpe leddgikt. Hvis urter alene ikke har hjulpet, kan du prøve noen av disse for å lindre symptomene dine. Mahanarayan olje har vært brukt for å forbedre fleksibilitet, muskeltretthet, stivhet og smerte. Du kan blande det i en en-til-en-forhold med sesamolje for å fjerne blokkeringer og begynne helbredelse. Du kan også kombinere sennep olje med sesamolje for å lindre smerter i ømme ledd. Prøv Mahanarayan olje å forbedre sirkulasjonen i underkroppen, helbrede leddsmerter og hjelp med ubalanser i kroppen forårsaket av aldring. Castor olje eller kokosolje kan også hjelpe med smertelindring. Har en venn eller elsket en massasje dette inn i dine leddgikt ledd en gang om morgenen og en gang om kvelden. Mange av disse oljene kan finnes på helsekostbutikker eller i en indisk spesialitet butikken.

Andre Practices

Hvis du har hatt litt flaks med urter og oljer, kan det være på grunn av ting som du trenger å kutte ut eller legge inn din diett og livsstil. Det anbefales at du legger ut på en 3- til 5-dagers avgiftning diett full av grønnsaker, saft, urter og krydder for å forbedre appetitten og øke hastigheten på stoffskiftet. Noen av mat og juice du bør prøve å spise er gulrot, slo rot og agurk juice, grønn salat, epler, druer, papaya, appelsiner, squash, gresskar og squash. Du kan lage din krydder i gurkemeie, ingefær, spisskummen og koriander for å få en ekstra betydning. Ayurvedisk medisin anbefaler også yoga, med bestemte positurer som kan hjelpe ditt spesielle tilfelle av leddgikt. Ta kontakt med en yoga instruktør kjent med ayurvedisk medisin for videre hjelp. Prøv å gjøre disse endringene i livet ditt sammen med urte og olje behandling i minst en måned.

Hjem rette for leddgikt i fingrene

The American Academy of ortopediske kirurger anslår at én person i fem har minst én felles rammet av leddgikt. Leddgikt i håndledd, hender og fingre gjør enkle oppgaver som å åpne en krukke eller snu en dør nøkkel smertefullt. Symptomer på leddgikt i fingrene kan inkludere betente knokene som føles varmt, hevelse i fingerledd, grating når fingrene er bøyd eller små cyster på slutten fingerledd. For mange mennesker, hjem rettsmidler er enkelt, effektivt og billig.

Hjem Finger Therapy

Start med enkle fingerøvelser for å løsne stive ledd. Klem en myk gummi eller skum ball i hånden. Eller holder hånden foran deg selv med fingrene spredt åpen og bøy hver finger individuelt mot håndflaten og opp igjen. Leketøy butikker bære myke baller laget for å suge opp vann. Fyll en vask eller panorere med varmt vann og forsiktig klem leketøy under vann.

Bruk hansker for rengjøring husarbeid. Leddgikt fingre kan være nummen og ikke føle varme eller kalde rensemidler som kan irritere eller skade huden. Bruk terapeutisk eller kjørehansker for vinterkjøring fordi de beskytter fingrene mot kulde og gir støtte for finger sener og leddbånd. Bruk alltid utendørs hansker for hage husarbeid fordi husarbeid og verktøy lett skade knokene.

Lettelser Pain

Putting smertefulle fingre i varmt vann letter hevelse og stive ledd. Anvende alternative varme og kalde omslag hjelper noen ledd, også. Spør legen din om over-the-counter, non-steroide anti-inflammatoriske legemidler. Noen er effektive for hodepine lettelse, men ikke trådt i kraft for leddgikt leddsmerter.

Prøv felles salver og kremer som inneholder smertestillende midler for ømme ledd. Sett på lotion eller salve, og deretter ta på bomullshansker mens du ser på TV eller går tur med hunden. Hansker holde fingrene varme så den medisinert salve bedre absorbert av leddene.

Livsstil endringer

Forenkle oppgaver for såre fingre. Spør på apoteket for ikke-barnesikring caps. Kjøp saks og andre husholdningsredskaper med ergonomiske eller hulk håndtak. Velg klær med snaps eller krok-og-løkke festene i stedet for små knapper. Sett dekorative nøkkelringer på jakke glidelåser for enkel gripende.

Bytt runde dørhåndtak med dør spaker. Endre smale lysbrytere å rocker brytere eller bevegelsessensorbrytere. Når går tur med hunden, bruke halsbånd med quick-release klemmer eller utbryter krage i stedet for metallspenner. For mange mennesker, gjør finger leddgikt dem føler seg klønete, som om de har på seg hansker for daglige gjøremål. Velg verktøy, mat og utstyr egnet for fingerferdighet begrensninger.

Hjem rette for leddgikt smerte

Leddgikt er en alvorlig medisinsk tilstand. Og uansett om du lider av en mild eller moderat form av denne sykdommen, kan leddsmerter og stivhet påvirke din livskvalitet og begrense aktiviteten. Flere reseptbelagte legemidler er på markedet for å bidra til å lindre leddgikt smerter og betennelser. Men hjemme rettsmidler også er verdt å prøve.

Fight Arthritis Pain med kosttilskudd

Det er vitamintilskudd eller hjem rettsmidler for alle tenkelige tilstand. Og hvis du lever med leddgikt smerte, ta kosttilskudd som vitamin C, vitamin D og omega-3 fiskeoljer kan forbedre tilstanden din og redusere smerte.

Ifølge Leger Bestill av hjem rettsmidler, er et vitamin C-mangel vanlig hos personer med leddgikt, og en mangel på vitamin C kan komplisere leddgikt eller forverre symptomene. I tillegg kan en vitamin D-mangel føre til en rekke komplikasjoner som svake bein, leddsmerter og tretthet.

Omega-3 fiskeoljer fungerer som en naturlig anti-inflammatorisk, og tar dette tillegget kan redusere smerter og betennelser. Snakk med en lege før du tar kosttilskudd for leddgikt.

Varme og kalde for Pain

Et annet effektivt middel for leddgikt smerte inkluderer varme og kulde terapi, som lindrer betennelse og lindrer stive ledd. Noen lider foretrekker varme for smerte, mens andre foretrekker kaldt. Eksperimentere med begge alternativene, og velg den som gir de beste resultatene.

Ved å bruke en ispose eller varmepute, bruke komprimere til smertefulle ledd som trengs for smerter i korte intervaller - 10 til 20 minutter. Fjern kompress i 10 minutter, og på nytt hvis det er nødvendig.

Hvis du ikke har en ispose tilgjengelig, hente en pakke med frosne grønnsaker fra fryseren eller plassere noen isbiter i en fryser bag. Pakk den kalde objekt i en tørr klut før du bruker på huden din for komfort. Og hvis du ikke har en varmepute, kan et varmt bad gi de samme resultatene.

Vekttap og trening

Leddgikt er ikke en tilstand som bare rammer overvektige personer. Men bære ekstra kroppsvekt kan forverre leddgikt og øke leddsmerter. Redusere vekten din kan lette trykket på knær, hofter og ankler, og muligens forbedre din mobilitet.

Snakk med legen din om en sunn kroppsvekt, og gjøre kosttilskudd og livsstil endringer. Spise færre junk mat og innlemme sunne alternativer som frukt, grønnsaker, magert kjøtt og hele korn i kostholdet ditt kan hjelpe deg å kaste overskytende pounds raskt.

I tillegg serverer regelmessig mosjon et dobbelt formål. Sammen med brennende fett og kalorier og hjelpe vekttap innsats, kan en vanlig treningsprogram styrke leddene, bekjempe tretthet og økt mobilitet. Velg lav-effekt eller lette øvelser som for eksempel vannaerobic, gå eller svømme.

Korrelasjon mellom vær og leddgikt smerte

Korrelasjon mellom vær og leddgikt smerte


Mange leddgikt lider hevder å merke en sammenheng mellom endringer i vær og leddgikt smerte nivåer. Studier har blitt utført av respekterte medisinske fagfolk til å vurdere gyldigheten av disse påstandene.

Været skader ikke Joints

Været relatert leddgikt smerte har ingen effekt på progresjon av sykdommen leddgikt.

Pain Theory

WrongDiagnosis.com hevder at endringer i været kan føre til økt smerte for leddgikt.

Expert Insight

Johns Hopkins Health varsler rapporterer at en studie i Florida av 154 mennesker viste at været hadde svært liten effekt på leddgikt smerte.

Fibromyalgi

Mayo Clinic inkluderer fibromyalgi blant leddgikt-relaterte sykdommer som påvirkes av endringer i været.

Årsak

Forskere mener at leddgikt smerte kan utløses av endringer i barometerlufttrykket som kunne forårsaker ekstra hevelse i leddene og resultere i økt leddgikt smerte.

New Knee Behandling for leddgikt

New Knee Behandling for leddgikt


"Leddgikt" er et begrep som dekker mer enn 100 revmatiske sykdommer og tilstander. Når folk flest snakker om leddgikt, men de vanligvis refererer til slitasjegikt. Siden denne sykdommen angriper ofte store ledd, som for eksempel kne, fører det til mer uførhet enn noen annen sykdom i USA. Ifølge Center for Diseases Control, som i mai 2005 27 millioner amerikanere i året trenger medisinsk behandling for dette ødeleggende, smertefull sykdom. Innen 2030, statistikere anslå leger i USA skal behandle 67 millioner mennesker i året for leddgikt.

Artrose

Selv om folk i alle aldre kan ha slitasjegikt, vanligvis viser den opp i folk over 40. Som rapportert av US Department of Health and Human Services, slitasjegikt fører til mer mobilitet problemer for eldre 65 år og over enn noen annen sykdom. Brusken i leddet plass bryter ned med bruk eller over tid, noe som skaper en degenerativ prosess som ikke kan stoppes. Medisin Net definerer brusk som "fast, gummiaktig vev som puter bein i leddene." Med slitasjegikt i kneet, betyr dette at så puten i leddet sakte går i oppløsning, til slutt ender du opp med bein gni mot bein når du går eller gå i trapper.

Tidlige Behandlinger

Artrose har ingen kur, så behandlinger konsentrere seg om å lindre smerte og prøver å bremse utviklingen av sykdommen. The American College of Rheumatology anbefaler en behandlingsplan som i utgangspunktet kan inkludere øvelser for å styrke kneet muskler og leddbånd, varmeterapi og muligens en støttende spenne. Revmatologer vanligvis råde gjør fysioterapi i varmt vann.

Smertebehandling

Behandling omfatter også medisiner for å lindre smerte og reduserer betennelse. Leger ofte gi resepter for muntlig stoff, som for eksempel paracetamol og NSAIDs (aspirin, ibuprofen, etc.). De fore aktuelle medikamenter --- f.eks et NSAID gel, som pasienter gni direkte på kneet. Ved behov, leger skriver resepter for narkotiske stoffer for å bekjempe mer alvorlig smerte. I tillegg til forskrivning muntlig og aktuelle medikamenter, leger noen ganger injisere kortikosteroider og / eller hyaluronsyre (HA, et smøremiddel) direkte inn i leddet.

Kirurgisk intervensjon

The American Academy of Orthopaedic Surgeons anbefaler kneprotesekirurgi når de fysiske begrensningene skapt av kneet leddgikt påvirke din livskvalitet. Med denne fremgangsmåten, leger reparere skadede bein og sette inn en kunstig protese som erstatter den gamle brusk. Kneerstatninger varer vanligvis ca 10 til 15 år. Men med nye materialer og teknikker, noen nå vare i opptil 20 år.

Ny forskning

Endelig er leger og forskere prøver å finne mindre invasive måter å reparere kneet. Ortopediske kirurger ved University of Washington i Seattle prøver en minimal invasiv kirurgi. De gjør en mindre snitt og bypass skjæring gjennom quadriceps muskel, deretter implantere tradisjonell protese. I en enda mer spennende utvikling, har forskere ved Northwestern University opprettet et biologisk materiale, bioaktive nanomateriale, at når injiseres inn i kneet vil føre til stamceller som finnes i benmargen til å regenerere og vokse ny brusk. Dette gjennombruddet har potensial til å eliminere behovet for kneprotesekirurgi helt.

Ansvarsfraskrivelse

Hvis du opplever kroniske smerter eller mistenker at du har slitasjegikt i kneet, bør du kontakte lege. Kun legen kan diagnostisere og behandle leddgikt.

Hvordan bruke naturlig leddgikt rettsmidler

Hvordan bruke naturlig leddgikt rettsmidler


Leddgikt kan behandles med naturpreparater. Leddgikt smerte er lettet med urter. Folk rettsmidler har blitt brukt til å behandle leddgikt. Urter og homeopati kan lindre leddgikt smerte. Selv hydroterapi kan brukes til å hjelpe leddgikt.

Bruksanvisning

Ingefær er en urt som bidrar til å redusere betennelse. Du kan lage en te med fersk eller tørr ingefær. Skrap en fjerdedel av en teskje ingefær i varmt vann. Filtrere det gjennom en bomullsklut, eller du en tesil å røre ingefær i vannet. Du kan også bruke ingefær i et bad for å redusere betennelse eksternt.

homøopatisk middel RUTA er nyttig for leddgikt symptomer som er verre fra fuktig vær, og verre etter trening. Hvis leddene er fine i morgen, men verre etter en dag med å bruke da, bør du vurdere dette midlet. Ruta er tilgjengelig over-the-counter i mange helsekost og spesialitet dagligvareforretninger.

En gammeldags rette for leddgikt er eple cider eddik. Legg en skje av eddik i et glass vann og drikk. Dette kan fjerne inflammasjon.

Sitron kan også kutte ned på betennelse i leddene. Klem en halvdel av en sitron i et glass vann. Blid med honning eller lønnesirup etter smak. Denne forfriskende drink bidrar til å redusere leddgikt smerte.

Tips og advarsler

  • Trening er bra for leddgikt, spesielt lav-effekt idrett.
  • Dette rådet er ikke ment som medisinsk diagnose eller behandling. Se en lege hvis smerte eller symptomer vedvarer.

Cherry Juice: Et alternativ bøte for leddgikt

Cherry Juice: Et alternativ bøte for leddgikt


Cherry juice, en populær folk rette for leddgikt, har fanget oppmerksomheten til forskere for sine potensielle anti-inflammatoriske egenskaper. Faktisk har forskere funnet ut at antocyaniner-en type antioksidant som finnes i kirsebær-kan lette leddgikt symptomer for noen pasienter.

Denne forskningen har store løftet for dem som lider av leddgikt. Men eksperter advarer om at mer forskning er nødvendig. Det er viktig å snakke med en lege før du gjør noen endringer i behandlingsplanen.

Moreller kan bidra til gikt og slitasjegikt Pasienter

Urinsyregikt er en type leddgikt som rammer mer enn 8 millioner amerikanere. Symptomer på gikt, som inkluderer sterke smerter og hevelse, er forårsaket av krystallisering av urinsyre i leddene. Det finnes ingen kur for gikt. The Arthritis Foundation oppfordrer pasienter til å håndtere sine symptomer med medisiner og livsstil strategier.

Forskere fra Boston University Medical Centre mener at å spise mer kirsebær kan være en av disse strategiene. De fant at pasienter som spiste vanlige porsjoner av kirsebær var 35 prosent mindre sannsynlighet for å lide gikt flares. Tar kirsebær ekstrakt hadde lignende resultater. Når pasienter kombinert sin kirsebær inntaket med allopurinol, en urinsyre reduserende stoffet, de var 75 prosent mindre sannsynlighet for å oppleve fakler.

Det er mulig at kirsebær bidra til å redusere oppbygging av urinsyrekrystaller. Forskere fra det amerikanske Department of Agriculture (USDA) fant at kvinner hadde lavere blod nivåer av urat-forløperen til urinsyre-etter å ha spist 45 Bing kirsebær til frokost.

Moreller kan også bidra til å lindre slitasjegikt. En studie publisert av American College of Rheumatology fant at pasienter med artrose følte mindre smerte og stivhet etter å ha drukket cherry juice daglig i seks uker.

Legg Cherries til kosthold

Ønsker du å gi den potensielle helsemessige fordeler av kirsebær en prøve? En eller to porsjoner om dagen kan være alt som trengs. Du kan begynne med å drikke kirsebær juice med frokost, lunsj eller middag. Du kan også:

• Blend kirsebær til hjemmelaget frukt smoothies eller popsicles
• Dryss pitted kirsebær løpet boller av kalde frokostblandinger, granola eller havregryn
• Substitute kirsebær for blåbær i din favoritt bakt gode oppskrifter
• Legg tørket kirsebær til salat eller blande friske kirsebær i salatdressing

Ifølge USDA MyPlate mat guide, er en servering av kirsebær lik en kopp kirsebær juice. Du kan også nyte en porsjon ved å spise en halv kopp tørket kirsebær eller en full kopp friske kirsebær.

Hvitløk botemidler for leddgikt

Hvis du er ny til folk og hjem rettsmidler, at hvitløk er det faktum så populært hjemme kur kan komme av litt av et sjokk for deg. Det er bra fra alt til å redusere blodpropp og hjerteinfarkt til herding leddgikt. Du kan ikke gå galt hvis du spiser en diett full av hvitløk.

History of Garlic medisinsk bruk

Bruken av hvitløk for å behandle medisinske plager kan dateres tilbake til tidlig egyptiske ganger. Albert Schweitzer, brukt MD hvitløk i en afrikansk klinikk for å behandle dysenteri, tyfus og kolera i 1950. Hvitløk ble brukt til å desinfisere krigsskader og for å beskytte mot skader snu koldbrann under andre verdenskrig. Dagens forskning viser at hvitløk kan være effektive i å beskytte mot kreft og hjertesykdommer.

Hvitløk kan brukes til å behandle bakterielle infeksjoner, for eksempel gjær infeksjoner og blære infeksjoner. I århundrer har det vært en effektiv naturlig kur og behandling for gjær infeksjoner. Kvinner har for lengst satt tærne av hvitløk i sine vaginal områder over natten for å behandle og klare opp en gjær infeksjon. Hvitløk kan også være i stand til å avverge magesår og kan bidra til å beskytte mot matbårne bakterier Salmonella, E. coli, Staphylococcus og Listeria.

Hvorfor Hvitløk beskytte mot leddgikt?

Hvitløk inneholder anti-inflammatorisk egenskaper, slik at det bidrar til å redusere leddgikt. Hvitløk kan spises i løpet av dagen i rå form eller kokt skjemaet. Det er en svært effektiv hjem rette for leddgikt. Hvis du ikke er så ivrig på å spise hvitløk hele dagen, kan du kjøpe hvitløk tabletter fra ditt lokale apotek eller helsekostbutikk. Disse tablettene ikke lage hvitløk smak eller hvitløk ånde at så mange mennesker frykt.

Hvor mye hvitløk trenger du?

Ved bruk av hvitløk tabletter eller piller, ta den anbefalte daglige beløpet. Når du legger til hvitløk til maten på en dag-til-dag basis, spise det så mye som mulig (med snacks og måltider). De fleste synes det effektivt å spise to eller tre fedd hvitløk om dagen. Du kan kjøpe fersk eller rå hvitløk, som regnes for å være den mest effektive, eller du kan også kjøpe hvitløk, som har blitt pre-hakket i en krukke. Denne hvitløk er lagret i hvitløksaft. Du kan enten legge de terninger stykker eller juice direkte til måltider og salater.

Cayenne Pepper Rensing

Cayenne Pepper Rensing


Vi utsetter kroppene våre for giftstoffer hver dag. Toksiner kan finnes overalt: koffein i kaffe og brus, første-, andre-og tredje hånd sigarettrøyk, bil eksos og klor i drikkevannet vårt. Det er ingen overraskelse at flere og flere mennesker ønsker å periodisk rensing for å avgifte kroppen. Naturmedisinere har lenge vurdert påfunn som inneholder cayenne pepper for å være de beste urte rettsmidler for å avgifte kroppen.

Eiendommer

Den primære gunstig ingrediens i cayenne pepper er paprika, en olje som finnes i frøene, stilk og årer av paprika. De fleste paprika er vurdert for hotness basert på mengden av paprika som de inneholder. Leger av tradisjonell medisin favorisere paprika som en aktuell rette for leddgikt smerte. Men naturmedisinere og naturopathic leger tror at Capsicum har interne fordeler, også.

Fordeler

Ifølge Shirley velvære Café, mange naturmedisinere mener at cayenne pepper er den mest nyttige og verdifulle av urter, hjelper ikke bare fordøyelsessystemet, men også sirkulasjonssystemet. Ved hjelp av cayennepepper å rense sies å hjelpe avgifte gastrointestinal (GI)-tarmkanalen, så vel som sirkulasjonssystemet. I tillegg er cayenne sies å ha anti-sopp egenskaper og kan styrke immunforsvaret mot soppinfeksjoner.

Oppskrift for å avgifte

Tilhengere av cayenne pepper foreslår forbruker 1/4 ts. oppløst i 10 oz. vann daglig for en samlet detoxifier. I dette beløpet, får pepper i alle kroppens systemer og bidrar til å rense dem for giftstoffer.

The Master Cleanse

En av de viktigste komponentene i lemonade diett og rens er en sitron drink laget med lønnesirup, økologiske sitroner og cayenne pepper. Den cayenne tjener som et naturlig oppløsningsmiddel for å bryte ned plakk og slimete slimhinnen i mage-tarmkanalen. Cayenne pensjon som en detox er hvorfor det ble valgt av kostens skaperen som en komponent i rens.

Ancient Folk rettsmidler

Ancient Folk rettsmidler


Fra de tidligste tider har folk jobbet med smerter og plager, sykdommer og helseproblemer. Gjennom årene og, ofte uten retning, folk prøvd dette midlet eller at rette. Noen rettsmidler syntes å fungere. Andre ikke. Noen ble fast i mer myte enn realitet, mens andre remedier funnet sannsynliggjøring med moderne vitenskapelig testing. Mange fortsatt sverger til gamle folk rettsmidler som har blitt overlevert fra en generasjon til den neste, eller overlevert fra en venn til en annen.

Leddgikt

Ifølge MedicineNet.com, er leddgikt, "Betennelse i en joint. Når leddene er betent de kan utvikle stivhet, varme, hevelse, rødhet og smerter." En eldgammel folk rette for leddgikt er å drikke eple cider eddik eller eple cider eddik og honning. Pasientene kan også bruke varm eddik som en gni å lette stive ledd.

En annen gammel folkemedisin for leddgikt er et ritual av drikking alfalfa te minst to ganger om dagen. Andre sverger til varmt vannbad og mosjon, som er en rimelig gammel middel fortsatt brukes i forbindelse med moderne medisin. Andre gamle rettsmidler inkluderer parafin og olivenolje og appelsinjuice blandet med tran.

Pioneer Tenker stater at hvis skjøten er hovent et omslag kan være laget av "2 ss mullein, tre av granulert glatte alm bark, en av lobelia, 1 ts cayenne. Bland grundig. Bruk kokende vann for å lage pasta. Spre på klut og sted på hovne ledd. "

Herbal rettsmidler

Ifølge folkerettsmidler, "Urter har blitt brukt som medisin for behandling av sykdommer og tilstander for mange tusen år. Siste årene interesse for urter og folk rettsmidler er på vei oppover." Tidlig skriftlige beretninger om bruk av urter som medisin går tilbake mer enn 5000 år. Det er referanser til urte bruk selv i Bibelen. Mange legemidler som brukes i dag har røtter i gamle urtemedisiner.

Gamle folk rettsmidler inkluderer bruk av løvetann til helseformål. De er næringsrik og fylt med vitaminer inkludert vitamin C og A og betakaroten. Løvetann inneholder også jern, kalsium og kobber. Dagens forskere har funnet ut at dette ydmyk anlegget har anti-kreft egenskaper. Blomstene kan gå inn i salat eller til å lage vin. Røtter er bakken opp og brukes som kaffe --- og uten koffein.

Det var en rekke gamle folk rettsmidler for å lindre forkjølelse. De brukte bladene på boneset anlegget for å lage en te, best drukket kaldt for å hindre urolig mage. En annen gammel folkemedisin inkludert revet eller pulver ingefær i varmt, men ikke kokende, vann og legge i en liten whisky og honning etter smak. Cayenne pepper kan erstatte ingefær rot, noe som gjør en te med pepper, honning og whisky. Kokt åler eller en stekt løk gitt andre folk rettsmidler i arv gjennom generasjoner.

Off Beat

Noen gamle folk rettsmidler kan virke merkelig, selv brutto. Noen gamle folk abonnere bruker ape blod for å øke utholdenhet og styrke. De brukte galleblæren av en ape for alt fra et barns raserianfall til øynene klager. Noen folk som bor i Indonesia spiser ape hjerner til å avlaste impotens og for å forbedre den generelle helsen og trivsel.

Legene i oldtidens Egypt brukte bat blod for å motvirke blindhet. Folk på steder der malaria (en form for malaria) var vanlig tanke ved hjelp av spindelvev tabletter eller levende edderkopper vil avhjelpe situasjonen.

Geiter Milk & sine helbredende kvaliteter

Geiter Milk & sine helbredende kvaliteter


Geitemelk har en rekke helsemessige fordeler, alt fra support blodkar til kreftforebygging, og det gjør en næringsrik alternativ til kumelk.

Kalsium

Geitemelk har en høyere konsentrasjon av kalsium enn kumelk. Kalsium hjelpemidler kroppen mot bentap, migrene, premenstruelt syndrom, og muligens brystkreft.

Laktoseintoleranse

Verdens sunneste Foods hjemmeside antyder at personer med laktoseintoleranse kan ha mindre problemer med å drikke geitemelk, blant annet fordi geitemelk øker kobber og jern metabolisme. Denne kvaliteten kan også også gjøre geitemelk nyttig mot mineral absorpsjon problemer.

Anti-inflammatorisk egenskaper

Geitemelk har vist evne til å lette tarmbetennelse, ifølge The Journal of Nutrition. Geitemelk har også vunnet favør som et hjem rette for leddgikt.

Kalium

Det høye nivå av kalium i geitemelk kan redusere risikoen for høyt blodtrykk og atherosklerose.

Erstatning for kumelk

Ifølge Verdens sunneste Foods hjemmeside, de fleste deler av verden å drikke geitemelk i stedet for kumelk. Helsekostbutikker og andre markeder bære geitemelk i USA, mens geitost kan utfylle en rekke oppskrifter.

Attributter av Krydder

Attributter av Krydder


Foruten å legge krydder til et måltid eller duft til et hjem, har krydder blitt brukt som medisin kosttilskudd for århundrer. Mange krydder har restorative egenskaper som kan hjelpe i alt fra lettelser en urolig mage til å lindre smerten ved leddgikt.

Krampeløsende

Antispasmodic krydder hjelpe undertrykke muskelkramper og beslag. Mynteblader er en allment tilgjengelig krampeløsende, ofte knust og brukes i te-poser for å roe kroppen og berolige kramper i magen. Hvitløk er en annen vanlig krydder som kan bidra til å redusere intestinal spasmer. Det forsterker den naturlige produksjonen av galle i leveren og reduserer kroppens ubehag fra gasser i magen. Safran krokus er en mindre kjent krampeløsende, som kan males til pulver og inge som te eller et krydder for ris. Imidlertid må safran brukes med skjønn, som overdoser kan være dødelig.

Digestive Aids

Ingefær er en lett tilgjengelig krydder som bistår og multipliserer produksjon av spytt og fordøyelsesenzymer juice, lindre smerter fra kramper, oppblåsthet, dårlig fordøyelse og diaré. Det hjelper også i rensing og sletting tarmer og nyrer. Isop olje er nyttig for å lindre kolikk og gass smerter, og isop blader kan brukes i te for å hjelpe fordøyelsen. Sitrongress, laurbærblad og mynte blader har også vært kjent for å hjelpe med fordøyelsesbesvær.

Anti-Inflammatory

I tillegg til å hjelpe fordøyelsen, kan ingefær også redusere hevelse og betennelse i leddene, noe som gjør det til et nyttig supplement til de med leddgikt og ulcerøs kolitt. Gurkemeie, en indisk krydder, er også anerkjent som en naturlig smertestillende og betennelsesdempende behandling for revmatoid artritt. Andre krydder, for eksempel rosmarin, laurbærblad, lakris, mynte og allehånde, kan brukes i te eller omslag som et hjem rette for leddgikt og leddsmerter.

Blodtrykk og hjertesykdom

Foruten å hjelpe fordøyelsesprosessen, kan regelmessig inntak av fersk hvitløk bidra til lavere kolesterol og redusere sjansen for blodpropp og hjerteinfarkt. Store mengder av sukker og salt i kostholdet kan øke sjansen for hjertesykdom, men kanel og rosmarin gi hjerte-sunn substitutter. Malt kanel forbedrer sirkulasjonen og reduserer nivået av glukose i blodet, noe som gir en søt alternativ til raffinert sukker. Skifte salt i kostholdet med rosmarin øker blodstrømmen til hjertet og styrker svake kapillærer.

Plante frø som brukes for Akupunktur

Plante frø som brukes for Akupunktur


Et alternativ til å bruke akupunktur nåler er å bruke plante frø tapet over akupunkturpunkter på øret. Dette er spesielt effektivt fordi pasienten kan kontinuerlig stimulere dem mellom besøk til akupunktør.

Teori

Ifølge aurikulær akupunktur teori, kan øret bli sett på som et kart av hele kroppen. Derfor kan du behandle problemer hvor som helst i kroppen gjennom punkter på øret. Det er også empiriske punkter som har spesifikke anvendelser som å forbedre søvn, redusere appetitten og senke blodtrykket.

Plante frø

Plantefrøene som benyttes er fra Vaccaria anlegget. De er små runde frø som kommer på et stykke tape og er den perfekte størrelsen til å søke på øret poeng. I kinesisk medisin, disse frøene tas internt forbedrer blodsirkulasjonen slik at de blir også brukt for sine energiske egenskaper.

Behandling

Akupunktøren tapes frøene på bestemte punkter på øret enten som et supplement til en behandling med nåler eller som selve behandlingen. Frøene som regel holde på i tre-fire dager før han ble byttet ut. I løpet av denne tiden, kan pasienten trykker på frøene å stimulere punktene og dra nytte av de terapeutiske effektene.

Usage

Frø er best kjent for sin bruk i behandling av avhengighet. De brukes for narkotika og alkohol avhengighet, for å slutte å røyke og for vekttap. Andre vanlige tilstander som behandles er depresjon, søvnløshet og smerter.

Resultater

Denne type av behandling har en tendens til å fungere best i forbindelse med andre, for eksempel akupunktur behandlinger med nåler. I tilfelle av avhengighet eller vekttap, må pasienten være forpliktet til resultatene også. Behandlingen vil bidra til å dempe appetitten og forbedre fordøyelsen, for eksempel, men ingen kan stoppe noen fra å spise hvis de ikke er forpliktet til å miste vekt.

Hvordan Calm Restless Legs

Det er frustrerende: Du er sliten, du går til sengs, og bena vil ikke bo fortsatt. Det kalles Restless Leg Syndrome, og det er overraskende vanlig. Det er noen rettsmidler som har blitt prøvd, testet og funnet verdig.

Bruksanvisning

•  Gå videre og dans. Restless Leg Syndrome kan være forårsaket av en kjemisk ubalanse i hjernen, så legg noen kjemikalier. Trening frigjør endorfiner; endorfiner fremme følelsen av velvære og slippe stress; og avslapping kan hjelpe deg med resten lettere. Eller, mange har funnet ut at å ta en kort spasertur før sengetid kan stille den rastløse ben problem.

Kjøl ned føttene. Suge dem i kaldt vann, spesielt hvis føttene er følelsen varmt og irritert. Legg noen Epson salter for å hjelpe slappe av og berolige dem.

Ta vitaminer. Mangler kalsium, vitamin E og folat kan bidra til smerter. Spis meieri og massevis av grønne, grønne grønnsaker for optimal etappe helse.

Ta tak i såpe. For noen merkelig grunn, noen sier at å sette et såpestykke under bunnen av arket ved foten av sengen ser ut til å roe rastløse ben. Det kan være det faktum at foten skal gni på tvers av såpe, eller det kan være et kjemikalium i såpe. Uansett årsak, har mange RLS lider prøvd dette landlige rette og fått gode resultater.

Gni ned bena. Mentholated aktuell krem ​​gnidd inn i bunnen av føttene bidrar til å holde føttene kjølig og rolig. Mentol i rub synker også inn for å gi føttene en miniatyr muskel rub. Eukalyptus i gni er en gammeldags rette for leddgikt og revmatisme smerter, og øker blodtilførselen til føttene.

Tips og advarsler

  • Forskning på såpe rette har vist at såpe bør være en deoderant såpe.
  • Rubbing føttene over en fot massasje vil få de samme fordelene som turgåing, i noen tilfeller.
  • Hvis du opplever RLS for første gang, og plutselig, bør du oppsøke lege. Ofte kan RLS symptomer signalisere alvorlige medisinske problemer som lungesykdom, diabetes eller visse nevrologiske lidelser som Parkinsons.

Været endringer og leddgikt

Været endringer og leddgikt


Når folk sier: "Det må være fuktig ute," når de ikke engang har sett utenfor den dagen, de er ikke spåmenn. Noen mennesker kan føle det i deres ben - fordi de har leddgikt.

Ved Definition

Ordet "leddgikt" kommer fra det greske ordet "arthron", som betyr felles, og det latinske ordet "itis", som betyr betennelse.

Nyere forskning

To 2008 studier viste at forskning på vær sin innvirkning på leddgikt motstridende resultater.

Mangelfulle

Selv om det var bevis som tyder på studiegruppene opplevd mer smerte når været var kald og regnfull, var de foreninger ikke sterk nok til å underbygge smertene prediktorer for været.

Typer

En to-årig studie av eldre Floridians med slitasjegikt kan ikke sterkt korrelerer været og smerte teori heller. En liten forbindelse ble funnet i eldre kvinner med hånden smerte; når barometertrykket steg, så gjorde sitt ubehag nivå.

Konklusjon

Klima er ikke koblet til hvorfor en person lider av leddgikt eller hvor lenge den enkelte vil ha tilstanden. Men folk som lever i varmere, tørrere klima som Arizona lider mindre smerte.

Pektin leddgikt rette

Pektin leddgikt rette


Leddgikt er en tilstand preget av smerter, hovedsakelig i leddene i kroppen, men det kan også være følte langs lemmer og være ledsaget av hevelse og rødhet. Ifølge National Artritt Foundation, kan leddgikt være forårsaket av en betennelse i vevet som linjer ledd. Pektin er et naturlig stoff som finnes i planteceller, og et papir fra London South Bank University viser to roller av pektin som bindende cellene sammen og overvåking av strømning av vann inn og ut av cellene.

Forbindelse

Forbindelsen med hvordan pektin kan bidra til å lindre smerten ved leddgikt er ikke kjent. Mens Memorial Sloan-Kettering Cancer Center siterer flere studier som viser pektin er effektivt for å senke kolesterolet, behandling av diaré og enda noen typer kreft, er det ingen vitenskapelige studier knyttet pektin til leddgikt behandling. Kanskje er det pektin rolle i bindingen av celler sammen eller regulerer cellulær vannstrøm, og det faktum at artritt kan være forårsaket av betennelse. Dette er bare en teori, og til det er en medisinsk studie for å bevise det, vil det bare være en teori. Det vi har, derimot, er mange attester av folk som har prøvd den pektin leddgikt rette og funnet stor lettelse for deres leddgikt smerte. For å lese disse attester, se Folkets Pharmacy lenke i Resources nedenfor.

Pektin er hentet fra skinn av epler og andre frukter. Du kan kjøpe ekstrakt i en matbutikk, ved siden av hermetikkvarer seksjonen eller syltetøy gjør forsyninger. De fleste kokker bruker pektin som fortykningsmiddel for syltetøy og gelé, som det er det som gjør jam tykt og klebrig. For hensikten med leddgikt rette, kjøpe flytende Certo pektin og druejuice.

Putting It Together

La legen din vet at du kommer til å prøve pektin leddgikt rette, slik at han kan være klar over det og gi deg beskjed hvis det pektin kan påvirke eventuelle medisiner du er på nå. Å blande opp rette, bland 1 ss flytende pektin med en kopp drue juice og drikke hver morgen. Folkets Pharmacy antyder også en dose på 2 ts pektin blandet med 3 gram (ikke helt 1/2 kopp) av druesaft inntatt tre ganger om dagen. Hvis du har alvorlig leddgikt, kan det være lurt å starte med den 3 ganger per dag blandingen og lavere til den en gang om dagen blanding som dine symptomer letthet.

Hvordan å lindre leddgikt smerte forårsaket av været

Hvis du lider av leddgikt og smertene er mer intens på kalde, regnfulle dager, kanskje du allerede har vurdert å flytte til et sted med en varmere og tørrere klima. Mens dette kan lindre symptomene på leddgikt, betyr det ikke gjøre tilstanden forsvinner. Det finnes andre måter å administrere og lindre smerte.

Bruksanvisning

Hvordan å lindre leddgikt smerte forårsaket av været

Unnslippe kalde temperaturer og finne et treningsstudio eller oppvarmet basseng i ditt område. Et varmt bad kan også gjøre underverker.

Ta på varme klær når temperaturen synke, spesielt når du går utenfor. Ikke glem vanntett fottøy, lue og hansker. Og hvis du blir våt i regn eller snø, umiddelbart endre i en tørr antrekk når du kommer hjem.

Ta overflødig fuktighet ut av luften i huset ditt med en avfukter. Ved å holde fuktigheten på samme nivå, værforandringer utenfor ikke påvirker deg så mye, og en plutselig økning i fuktighet og reduksjon i lufttrykket vil ikke være like tydelig for deg. I sommer kan du holde temperaturen stabil med et klimaanlegg.

Hold leddene i bevegelse med trening. Opprettholde bevegelse i sommer og vinter. Dette vil bidra til å unngå stivhet i leddene utløst av kaldt vær.

Drikk rikelig med vann og juice, spesielt i vintermånedene. Væsker hjelpe skylle ut eventuelle giftstoffer som bygges opp i kroppen og dette kan lindre leddgikt leddsmerter.

Dekke opp leddene som temperaturen synke. Selv om du er inne i, er det bedre å gå i bukser og lange ermer. Prøv et kne wrap å overliste den kalde ved å simulere varmere enn dagens vær.

Migrene og Revmatoid leddgikt rette

Migrene er hodepine som ofte forårsaker kvalme, oppkast og ekstrem følsomhet for lys og lyd. Revmatoid artritt er en kronisk tilstand som forårsaker betennelse, smerte og hevelse i leddene. Ingen av disse forholdene kan kureres, men mange medisiner er tilgjengelig for deg til å administrere dem.

Medisiner for akutte anfall

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) er over-the-counter medisiner som kan behandle mild migrene. Produkter som excedrin Migrene er spesielt formulert for å behandle denne type hodepine. Disse produktene vil ikke behandle mer alvorlige migrene.

Triptaner, slik som medisiner Imitrex, er den primære behandling for alvorlig migrene. De tar smerter, kvalme og lysfølsomhet. Dette er ikke en passende behandling hvis du er i faresonen for hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Ergot (ergotamin) fungerer på en lignende måte som triptaner; det koster mindre, men er også mindre effektivt. Det fungerer best i folk hvis smertene varer mer enn to dager. Dihydroergotamin, avledet fra ergotamin, fungerer bedre og har færre bivirkninger.

Siden kvalme og oppkast forekommer ofte med migrene, kan anti-kvalme medisiner gis sammen med standard behandling for akutte anfall.

Butalbital kombinasjoner kombinere beroligende butalbital med aspirin. Noen ganger vil de også inkludere koffein eller kodein. Denne behandlingen har en høy risiko for tilbakefall av hodepine og tilbaketrekning, noe som gjør dem uegnet for primærbehandling.

Leger vanligvis foreskrive opiater når du ikke kan bruke triptaner eller ergot. Disse stoffene kan være svært vanedannende og brukes kun som en siste utvei.

Medisiner for Prevention

Forebyggende medisiner kan redusere angrep og gjøre legemidler som brukes for akutte angrep mer effektive.

Kardiovaskulære legemidler og anti-anfall medisiner redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene. Forskerne vet ikke de eksakte mekanismene for hvordan dette skjer.

Antidepressiva forebygge migrene ved å endre nivået av serotonin og andre hjernen kjemikalier. Du trenger ikke å være lider av depresjon å dra nytte av disse stoffene.

Studier som ser på botox for kronisk migrene viste blandede resultater. Hvis du finner dette en effektiv behandling, vil du trenger for å få injeksjoner hver tredje måned.

Medisiner for Revmatoid Artritt

NSAIDs behandle smerter og betennelse av leddgikt. Disse inkluderer din vanlige over-the-counter medisiner som ibuprofen eller naproxen natrium. En lege kan også gi deg resept-styrke versjoner av disse medikamentene.

Steroider gir rask lindring av smerter og betennelser, samtidig reduserer leddskader. De er bra for å gi dramatisk lindring av akutte symptomer, men over tid vil miste sin effektivitet og forårsake alvorlige bivirkninger.

DMARDs (sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler) styrer leddskader og er mest effektiv på de tidlige stadier av sykdommen. Det tar flere uker til flere måneder for å se nytte og legen din vil sannsynligvis forskrive et annet medikament i tillegg til dette for denne perioden.

Immundempende handle på immunsystemet, som er feilaktig angripe sunt felles vev på dette tidspunktet.

TNF-alfa inhibitorer blokkerer et bestemt protein som forårsaker inflammasjon, og dermed redusere mange symptomer på denne sykdommen. Det begynner som regel å jobbe en til to uker etter behandlingsstart.

En lege kan forskrive abatacept eller rituximab hvis TNF-alfa-hemmere ikke fungerer for deg. Disse medikamentene virker på visse immunsystem celler for å redusere betennelse.

Barometertrykk & leddgikt smerte

Mange leddgikt oppfatter en sammenheng mellom vær og leddsmerter, selv om legevitenskapen ikke har nådd en enighet.

Barometertrykk

Barometer eller atmosfærisk trykk er, éntrådet, vekten av den overliggende søyle av luft over et gitt område. Det varierer ut fra faktorer som temperatur og tetthet.

En Teori

Noen mener at redusert barometertrykk forårsaker vev ekspansjon. Dette kan forverre eksisterende hevelse og øke felles ubehag.

Empirisk forskning

Forskning har vist varierende resultater når de vurderer mulig sammenheng. En 2007 studie fra Tokyo, rapportering på fem år med data, fant sesongvariasjon ved revmatoid artritt, men dette svingninger ble ikke knyttet til varierende barometertrykk eller andre vær faktorer. En annen studie fra samme år, sporing lider av artrose i USA, viste en sammenheng mellom atmosfæriske trykk skift og alvorlighetsgraden av smerte.

Rotter

En undersøkelse fra 2003 Japan syntes å demonstrere et forhold mellom lavere trykk og lavere temperatur på leddsmerte hos rotter.

Komplikasjoner

Noen forskere og medisinske fagfolk fortsatt ikke er overbevist. Det kan være at den uavklarte været forbundet med lavt trykk senker folks stemninger og holder dem fra å utøve, som begge kan forsterke oppfatningen av leddgikt smerte. En studie ser på leddgikt pasientenes oppfatninger om væreffekter på deres smerte, tyder på at psykologi, ikke atmosfæren, kan være årsaken; mennesker kan "skylde" dårlig vær for ubehag.

Virkningene av Weather på leddgikt

Så langt tilbake som 400 f.Kr. Hippokrates, den gamle greske "Father of Medicine," mistanke om at værforholdene påvirket måten folk føler; derimot, er det medisinske samfunnet fortsatt i uenighet om dette, noen enige med Hippokrates, noen ikke. Imidlertid vil de fleste mennesker som lider av leddgikt være på siden av den greske Father of Medicine, og vil fortelle deg at kroppene deres er som været skovler.

Teori

Ifølge Help-with-arthritis-pain.com, er en teori om at fall i lufttrykket som oppstår når det er kaldt og regn kan føre til at kroppens vev for å utvide. Når dette skjer, den allerede betente områdene begynner å skade enda mer og svelle mer. Det er leger som hevder at den regntunge dagen forårsaker depresjon, noe som gjør leddgikt tror hans smerte er verre, men det er virkelig ikke.

Barometertrykk

Rising barometrisk (luft) trykk synes også å påvirke noen typer leddgikt, ifølge en artikkel skrevet av David Freeman for Help-with-arthritis-pain.com. Barometertrykk er mengden av vekten av kraft som utøves av luften som befinner seg rundt oss.

Smertegrense

Det kan være at våre smerteterskler falle sammen med lufttemperaturen, noe som resulterer i mennesker vondt mer når været er kaldt. Hvis du er fanget inne i et hus, og kan ikke trene, kan dette føre til leddgikt å blusse opp fordi trening er vanligvis en god metode for smerte kontroll.

Legene kan ikke enig

Mer enn 40 år siden, Dr. J. Hollander, en leddgikt spesialist, gjennomførte en test for å se hvordan luftfuktighet og barometertrykk påvirket felles maling og stivhet. Hans oppdaget at den eneste gangen disse værskader påvirket smerte var når de oppsto sammen. Dr. Hollander hevdet at hevelse rundt leddene øker og forårsaker irritasjon i de omkringliggende nerver når barometertrykket faller. Som et resultat, er mer smerte følte. Mange leger og forskere er ikke enig med Dr. Hollander funn.

Ulike utfall

Gjennom årene har flere studier blitt gjort, men resultatet er ikke alltid det samme. Det ser ut til at de med revmatoid artritt er mest berørt av høye nivåer av lufttrykk og luftfuktighet, mens de med Artrose føler mer smerte når luftfuktigheten er høy. De som lider av fibromyalgi synes å ha mer smerte når barometertrykket er høyt.

Temperatur

Metrocrest.com forklarer at temperaturen har lenge vært assosiert med stive ledd, leddgikt smerte, sirkulasjonsproblemer og migrene. Fuktighet, som er mengden av vanndamp i luften, synes å spille en rolle i å forårsake smerter for noen mennesker.

Betennelse

Medisinske rapporter dateres tilbake mer enn 150 år beskrive teorier om sammenhengen mellom smerte og barometertrykk, ifølge Intelihealth.com. Noen studier konkluderer med at stigende barometertrykk er faktisk den skyldige når det gjelder leddgikt smerte, mens andre sier det motsatte. I 1997 bemerket en rapport i Journal of Rheumatology at når en viss blodprøve kalt ESR ble gjort på leddgikt pasienter over en periode på 30 dager, nivåene av betennelse - som er vist av denne blodprøve - tett fulgt dagtemperatur . Når temperaturene steg, så gjorde ESR, som indikerte en økning i leddgikt aktivitet. Leddsmerter ble funnet til å bli verre når temperaturene steg og bli bedre når temperaturen falt.