Digidexo.com

Hvordan du får din liten midje Tilbake etter overgangsalderen

Hvordan du får din liten midje Tilbake etter overgangsalderen


Vektøkning i overgangsalderen trenger ikke å være en uunngåelig del av aldring. Redusere din midje størrelse kan forbedre helsen din. Visceralt fett, som ligger dypere i magen og omgir de indre organer, kan føre til helseproblemer, som for eksempel diabetes, metabolsk syndrom og hjerte-og karsykdommer. Selv om hormonelle endringer under menopause kombinert med en naturlig slitasje i muskelvev brakt videre av aldring gjøre vekttap vanskeligere, er det fortsatt mulig med litt innsats og endringer i livsstil.

Hvordan du får din liten midje Tilbake etter overgangsalderen

Skjerm og redusere kaloriinntaket ditt. The Mayo Clinic anslår at kvinner i femtiårene trenger 200 færre kalorier per dag. Dette er tilsvarende to brødskiver. Lær caloric verdier av ulike matvarer for å bli mer bevisst på hvordan det du spiser vil påvirke vekten din. Husk at hvis du prøver å gå ned i vekt i stedet for å bare opprettholde din nåværende vekt som du blir eldre, må du redusere kaloriforbruket med mer enn 200 kalorier per dag. Ett kilo fett tilsvarer 3500 kalorier, noe som betyr at for å miste £ 1 per uke, må du forbruke 500 kalorier mindre enn du forbrenner hver dag.

Spis et sunt kosthold. Redusere kaloriinntaket ditt betyr at du har færre muligheter til å forsyne kroppen med den næring den krever. Minimere forbruket av høy fett, sukker og salt snacks. Fokuser i stedet på å spise mer frukt, grønnsaker, hele korn, magert kjøtt og meieriprodukter.

Spis oftere. Øv porsjonskontroll for å sikre at du opprettholder målet ditt kaloriredusert. Spise sunt snacks eller hyppige små måltider vil bidra til å stabilisere blodsukkeret og hindre den fra å falle, noe som reduserer sannsynligheten for at du vil ha karbohydrater krav som er vanskelig å kontrollere og vil øke din kalori teller.

Øk aerobic trening. Rask gange er et eksempel på en aerobic øvelse som krever ingen gym medlemskap og kan bli innlemmet i din daglige rutine. The Mayo Clinic anbefaler en konsultasjon med legen din for å finne den beste øvelsen strategi for din nåværende helse og livsstil.

bygge muskelmasse for å øke metabolic rate. Muskler forbrenner mer kalorier enn fett, og som du alder, muskelvev naturlig forverres. Yoga, vegg push-ups eller løfte lys hånd vekter kan oppnå dette målet.

innlemme mild strekking i din daglige rutine. Økt fleksibilitet kan redusere sjansene for skader som vil tvinge deg til å være inaktiv.