Digidexo.com

divertikler blære problem

Problemer med å svelge mat

Problemer med å svelge mat


De fleste tar for gitt deres evne til å svelge mat. Men for noen er å svelge et stort problem. Det er litt rart at flere personer ikke opplever problemer med tanke på at det tar 50 par av muskler samt nerver for å oppnå det handler om å svelge.

Kompleks prosess

Et problem kan oppstå når det er et problem med en hvilken som helst del av prosessen med å svelge, noe som er ganske komplisert. Når svelge, tungen presser mat til baksiden av halsen og deretter muskelsammentrekninger flytte maten raskt gjennom svelget, som ligger på baksiden av halsen på opp til toppen av spiserøret. Mat deretter flytter forbi luftrøret, som også kalles luftrøret, inn i røret som kobler halsen og magen, som kalles spiserøret.

Lukkemuskler

Den handling av muskler, kalt sphincters, som er sirkulære bånd lokalisert ved både toppen og bunnen av spiserøret, er viktig. Musklene åpner og lukker spiserøret slik at maten kan passere gjennom mens også disallowing magesyre spyle. Musklene skyv maten i retning av magen.

Esophageal Dysfagi

Hvis en person lider av esophageal dysfagi, betyr dette at personen opplever følelsen av mat setter seg fast i bunnen av halsen eller brystet. Dette skjer når lukkemuskelen ikke er avslappende nok til å tillate mat å gå inn i magen. Musklene i esophageal veggen også blir svake. Resultatet er gulpet opp mat som ennå ikke har hatt tid til å blande seg med innholdet i magesekken. Maten kommer tilbake opp i halsen. Eldre mennesker er i faresonen for å utvikle denne tilstanden, ifølge MayoClinic.com, fordi de har mistet muskel koordinasjon og styrke.

Spasmer og Innsnevring av Striktur

En diffus krampe, som produserer dårlig koordinert esophageal spasmer etter en svelger, gjør svelge vanskelig som gjør innsnevring av esophageal innsnevring, som lar biter av mat for å bli fanget og kan føre til arrvev å danne. Esophageal Innsnevringen er noen ganger produktet av gastroøsofageal reflukssykdom, også kjent som GERD, eller fordi tumorer er til stede.

Neuorological Problemer

Nevrologiske problemer som følge av en ryggmargsskade eller hjerneslag kan føre til svelgevansker eller helt manglende evne til å svelge.

Kreft og divertikler

Kreft kan forårsake svelgeproblemer som kan faryngeal diverticula, noe som betyr at en pose har dannet og mat opplysninger samle over spiserøret i halsen.

Sklerodermi

Personer som lider av sklerodermi kan oppleve svelgevansker som ligner på det som skjer når man lider av GERD. Denne tilstanden innebærer utvikling av arr-lignende vev, noe som gjør vev blir hard og stiv og som svekker lukkemuskelen.

Informasjon om Social Security Disability for nevrologiske problemer

Informasjon om Social Security Disability for nevrologiske problemer


Mens mange nevrologiske problemer kan betraktes funksjonshemninger medisinsk, folk noen ganger synes det er vanskelig å få uføreforsikring fra Social Security.

Typer

Det er seksten kategorier som Social Security Administration plasserer nevrologiske lidelser. En liste og detaljer om disse finnes på FreedomDisability.com (se referanser).

Krav

Hvis du har en nevrologisk lidelse, må det være alvorlig eller alvorlig nok til å møte Social Security Administration uførhet guidebok notering. Det må holde deg fra å være i stand til å arbeide eller fungere normalt.

Søknad

Etter søknad om uføretrygd, kan du bli undersøkt av en lokal nevrolog godkjent av Social Security Administration. Han vil bekrefte eller legge til eventuelle medisinske notater som er sendt inn av deg, din lege eller advokat.

Stroke funksjonshemminger

Uføretilfeller arkivert av slagpasienter kan ikke avgjøres i minst tre måneder etter et hjerneslag oppstår. En av grunnene er at Social Security Administration må måle effektene av hjerneslag for å sikre at full funksjon ikke har returnert til pasienten.

Epilepsi og astma

For pasienter med epilepsi eller astma å bli godkjent for uføreutbetalinger, må de ha et bestemt antall angrep over en alloted tid som har skjedd selv om pasienten har trofast tatt foreskrevet medisiner.

Behandlingen for Problem Gambling

Behandlingen for Problem Gambling


Problem gambling anses å være en impulsiv kontrollforstyrrelse, noe som gjør det vanskelig for enkeltpersoner å kontrollere deres behov for å gamble. Denne avhengigheten kan føre til brutte relasjoner med familiemedlemmer og sted gamblere i økonomiske problemer. For å behandle problemet, må spillerne først erkjenne at det er et problem. Når problemet er identifisert, kan gamblere søke behandling for å bidra til å endre atferd som forårsaker gambling lyster.

Støttegruppen Behandlinger

Spilleavhengige kan søke hjelp gjennom støtte grupper som Anonyme Gamblere. Dette programmet, mye som Anonyme Alkoholikere eller Anonyme Narkomane, følger en 12-trinns recovery program som hjelper gamblers identifisere deres problem med gambling og opprettholde et liv borte fra den. Disse programmene gir også ikke-dømmende støtte fra andre problemspillere og tildeler en sponsor som kan yte bistand til gamblere bekymringer i deres nød.

Kognitiv atferdsterapi

Kognitiv atferdsterapi er en form for terapi for å hjelpe spilleavhengige identifisere sine spilleproblem. Gamblers er trent til å endre sine usunne sedvanlig tanker og atferd, samt lære å motstå deres trang eller trenger å gamble. Problemspillere lære å møte økonomiske problemer og reparere ødelagte relasjoner forårsaket av deres gambling besettelse gjennom denne formen for terapi. Kognitiv atferdsterapi kan også problemspillere å restrukturere sine tanker og ReWire deres sinn for et sunnere gambling-fritt liv.

Selvstyrt terapi

Selvsentrert terapi gir en fire-trinns program undervisning problemspillere å relabel, reattribute, refokusere, og revaluere sine tanker og lyster. Relabeling brukes for å ha gamblers identifisere sine tvangsproblemer og fortelle seg selv at deres trang til å gamble er en tvangstanke. Det neste trinnet er å ha gamblers reattribute og gjenkjenne sine lyster heller enn å bekjempe dem. Gamblere må forstå at de som ikke trenger å handle på slike lyster. Refokusering, det tredje trinnet, hjelper gamblers refokusere sine tanker ved å gjøre andre aktiviteter for å tømme tankene for trang til å gamble. Etter de tre første trinnene har vært praktisert, blir spilleavhengige da lært å revaluere sine tanker og minner hjernen at disse tanker og lyster er bare tvangshandlinger som ikke trenger å bli handlet på.

Hvordan behandle Balance & Sway Problemer

Hvordan behandle Balance & Sway Problemer


Mange tilstander, slik som lavt blodtrykk, angst og ulike medikamenter, kan føre til balanse og svaie problemer. Kroppen din bruker flere systemer for å opprettholde balanse, og hvis en av disse ikke fungerer som den skal, kan ubalanse oppstår, forårsaker du å føle deg ør, kvalm og off-balanse. Mengden av behandling som en ubalanse tilstand vil kreve avhenger av tilstanden i seg selv - kan ta bare noen dager, andre år.

Hvordan behandle Balance & Sway Problemer

•  Diskuter din tilstand med legen din. Han vil være i stand til å gjennomføre en rekke tester for å identifisere årsaken til problemet du har og foreskrive en passende løpet av medisinering.

Unngå brå eller raske bevegelser, som for eksempel å stå opp for fort, hvis saldoen problemene er forårsaket av lavt blodtrykk - også kjent som hypotensjon. Dette kan føre til en ekstra blodtrykksfall, forårsaker svimmelhet og bevisstløshet i alvorlige tilfeller.

Gå for regelmessige turer. Øvelse som krever balanse - som gåing og løping - kan hjelpe deg med å administrere din tilstand. Selv mens du står stille, forsiktig flytte saldoen fra den ene foten til den andre. Dette vil bidra til å trene kroppen til å takle eventuelle balanse problemer.

Unngå situasjoner der stressnivået vil stige, som noen balanse Problemene forsterkes ved stress. Hvis du finner deg selv stresset, lindre spenning ved å ta en lang tur eller et varmt bad, eller gjør noen andre aktiviteter som du finner avslappende. Du kan også finne at terapitimer bidra til å roe deg ned.

Hvilke problemer kan Neck Problemer Årsak?

Hvilke problemer kan Neck Problemer Årsak?


Problemer i ryggraden og ører noen ganger stamme fra uløste nakke problemer. Vedvarende smerte, stivhet eller annet ubehag i nakke og langs ryggraden, så vel som andre symptomer, inkludert endrede hørsel, signalisere behovet for konsultasjon med en lege.

Ringing i ørene

Nakkeproblemer kan foreslå skader på nerver og muskler, belastningen på som kan påvirke vevet i ørene. Slikt stress kan resultere i konstant øresus, en tilstand som kalles tinnitus.

Spinal Problemer

Ubehag i halsen kan være knyttet til spinal betingelser. Dr. Sanjog Mathur skrev i Deccan Chronicle i februar 2010 at nakkesmerter kan være en indikasjon på ulike spinal lidelser.

Skuldersmerter

Nakkesmerter og skuldersmerter er ofte relatert. Krisha McCoy skrev i mai-2009-utgaven av Everyday Health at nakkeproblemer som for eksempel et bein anspore eller en herniated disk kan forårsake skuldersmerter.

Nevrologiske problemer

Siden halsen er en del av nakkesøylen, eller de første syv ben som går fra bunnen av hjernen til skulderbladene, kan skade på dette området fører til neurologiske problemer. Hvis nakkesmerter vedvarer, er det nødvendig utredning og behandling for å hindre varig skade.

Betraktninger

Nakkesmerter kan være ledsaget av andre symptomer som hodepine, smerter rundt skulderbladene, svimmelhet, tåkesyn, feber, nattesvette og utilsiktet vekttap.

Smerter på grunn av problemer med disken i Neck

Smerter på grunn av problemer med disken i Neck


Hvis du opplever smerter i nakke og nærliggende områder som skuldrene, kan det være forårsaket av problemer med cervical disker i halsen. Legen din kan anbefale behandlingstilbud.

Cervical Disks

Cervical disker er myke runde pads som ligger i mellom ryggvirvlene i nakken. De pute ryggraden og bidra til å gi den fleksibilitet.

Diskproblemer

Diskproblemer er mer vanlig hos eldre voksne fordi diskene tørke ut og krympe over tid. Dette gjør det mer sannsynlig en disk vil sprekke. Når dette skjer, kjernen av disken skyver ut gjennom kanten av disken, legger press på ryggmargen.

Neck Pain

Diskproblemer i nakken kan føre til smerter i nakken. Det vil vanligvis oppstår når du beveger nakken og kan føles som prikking, svie eller pulserende.

Andre Pain

Hvis du har problemer med disken i halsen, kan du også oppleve dyp smerte i området av skulderblad. Smerte kan også stråle ned armene.

Behandlinger

Behandlinger for disk problemer i halsen inkluderer anti-inflammatoriske medisiner, immobilisering av halsen og kirurgi for å fjerne den utstikkende del av platen.

Jakie są objawy hip Flexor problem?

Zginacze biodrowe są grupą mięśni znajdujących się w biodra i uda, które pozwalają na elastyczność w biodrze i kolanie. Ta grupa mięśni pomaga stabilizować nogi. Zginacze bioder mogą doznać obrażeń ciała lub przepracowany lub szczepu, jeśli nie są odpowiednio rozciągnięte. Oto kilka objawów problemu zginaczy stawu biodrowego.

Sztywne nogi

Problem zginaczy stawu biodrowego jest zwykle wskazywany przez niemożność podniesienia nogi lub kolana. Stara się podnieść nogi mogą być bardzo bolesne.

Nieruchomość

Szkoda zginaczy stawu biodrowego może spowodować unieruchomienie przez co trudne, bolesne lub praktycznie niemożliwe do marszu lub biegu.

Obrzęk

Obrzęk, zaczerwienienie i bolesność w okolicy stawu biodrowego może być oznaką uszkodzenia zginaczy stawu biodrowego.

Siniaki

Mięśni zginaczy stawu biodrowego może zobaczyć siniaki przez skórę, jeśli są ranni, co wskazuje na problem z mięśniem.

Skurcz

Choć skurcze są rzadko objawem, mięśnie zginaczy biodra mogą skręcać lub drgać po szczepu lub szkody.

Hip problemer hos barn

Hip problemer hos barn


Den vanligste hip problem hos barn er utviklings hofteleddsdysplasi eller DDH. Det påvirker babyer og små barn. Ifølge Lucille Packard Children Hospital, DDH skjer en gang i hver 1000 fødsler. Tilstanden utvikler seg i livmoren eller i løpet av barnets første leveår. Det er en mye mer vanlig forhold i jenter enn gutter. Forholdet mellom femur og hofteskålen påvirkes på den ene eller begge hofter. DDH kan være mild eller alvorlig avhengig av barnet og situasjonen. Hvis det er mildt, er barnets hofte i leddet, men kan bli forstuet ganske enkelt. Det kalles ustabil hofteleddsdysplasi. Hvis DDH er alvorlig, kan hip være helt eller delvis ut av ledd, som kalles subluksasjon.

Årsak

Legene kan ikke forklare hvorfor hofteproblemer forekommer hos barn. Noen ganger, senene rundt leddene er løs, noe som kan være arvelig. Andre ganger kan barnets stilling i livmoren eller etter fødselen påvirker dannelsen av hofteleddet. Stress er satt på hoftene om babyen er seteleie under fødselen, noe som motvirker normal utvikling.

Symptomer

Du kan ikke merke noen symptomer fordi noen barn ikke kan oppleve noen smerte. Imidlertid kan barnets ben og rumpe ser annerledes ut. Dette kan ikke være merkbar før han begynner å gå. Barnet ditt kan ha en svak halting hvis en hip påvirkes av DDH. Han kan svaie eller vralte når han går hvis tilstanden påvirker begge hofter. Imidlertid kan det være vanskelig å oppdage noe unormalt under bevegelse dersom begge hofter er helt forstuet.

Diagnose

Tidlig diagnose av hofteproblemer hos barn er viktig for å unngå store problemer. Barnelege tidlige helsen er det viktigste verktøyet for å diagnostisere DDH. Har babyen din vist så tidlig som mulig, spesielt hvis hun var seteleie, eller hvis du har en familiehistorie med hofteproblemer. Legen vil bruke tester som Barlows test eller Ortolani manøver for å oppdage om babyens hip beveger seg upassende.

Behandling

Behandling av hofteproblemer hos barn varierer avhengig av alvorlighetsgrad og alder på barnet. Du må kanskje sette to eller tre bleier på barnet ditt til enhver tid. Hvis dette ikke fungerer, det er en spesiell sele som kalles en Pavlik sele som kan brukes i flere måneder. Dette holder hoftene på plass. Hvis barnet ditt er eldre, vil legen bruke røntgen for å se om hip er stabil. Legen kan anbefale en stående program for å hjelpe hofte utvikle riktig.

Kirurgi

Eldre barn kan gjennomgå en operasjon for å behandle hofteproblemer. Det er gjort under narkose. Kirurgen flytter hip forsiktig og bestemmer om det kan settes tilbake i stikkontakten. De bruker Gjennomlysning, som er en X-ray system, for å se bekken og hofte bein mens de stiller opp. Barnet har å bære en cast fra livet til tå for å holde hofteleddet på plass til vevet stramme.

Problemer med Elbow

Problemer med Elbow


Mange baseball-spillere og folk som løfter vekter har problemer med sin albue. Fabrikkarbeidere, havnearbeidere og folk som bruker albuene mye kan også være utsatt for albue smerter og skader. Albue problemer kan variere fra enkle muskelbetennelse og smerte til ligament stammer og tårer. De fleste kan behandles med resten, is og legemidler som ibuprofen. Avrevne leddbånd vanligvis krever kirurgi.

Tennis Elbow

Tennisalbue (epikondylitt) eller senebetennelse påvirker utsiden eller radius (tommelen side) del av albuen. Det kan utløse både betennelse og smerter. Tennis albue oppstår vanligvis når arm og underarm muskler stadig gni mot lateral epicondyle, en fremtredende bein i det området. Tennisalbue kan ansporet av repeterende bruk av arm eller overtrening på treningsstudio. Bursitt (betennelse i bursa sacs) oppstår som regel når tendinitis er til stede. Personer eldre enn 40 er spesielt utsatt for begge problemene.

Golfalbue

Gjentatte bruk av musklene på innsiden av albuen kan føre til golfalbue. Denne skaden oppstår når armmusklene stadig gni mot den mediale epicondyle, en fremtredende bein på innsiden (lillefinger side) av albuen. Betennelser og smerter kan føre til. Idrettsutøvere bruker ofte albue bukseseler for å støtte dette området bedre når du spiller deres bestemt idrett.

Elbow Smerter i nedre Triceps

Av og til kan folk ha albue problemer i nedre del av deres triceps (muskel sener). Dette kan være forårsaket av en rekke fysiske aktiviteter som vektløfting eller tunge arbeidsoppgaver. Enhver bevegelse der man støtter sin vekt ved å trykke ned kan potensielt belastningen dette området. Vektløfting som utfører sittende og stående fall kan ofte anspore denne type skader.

Elbow Smerter i nedre del Biceps

Folk som gjør mye av biceps curls eller løfte tunge gjenstander gjentagelser kan være utsatt for albue smerter i nedre biceps området. Dette kan føre til muskel spenninger og betennelse. Underarm flexor muskler som strekker seg inn i de nedre utenfor biceps får ofte overarbeidet. Musklene på innsiden fremre delen av albuen kan påvirkes også.

Leddbånd Stammer & Tears

Ligament stammer og tårer kan oppstå når en person faller eller rykk tunge gjenstander rundt. Baseball mugger ofte skade deres radial eller mediale leddbånd (bak armen) fra år med å kaste baseballs. Ligament stammer ta lengre tid å lege enn muskel stammer. Dette er fordi blodgjennomstrømningen er mer begrenset i leddbånd enn muskler. Ligament tårer er ekstremt smertefullt. Man kan lide av tretthet og tap av koordinering med denne type skader.

Brinks CO Detektor Problemer

Brinks CO Detektor Problemer


Selv Brinks Home Security er best kjent for sine hjem sikkerhetssystemer, har selskapet utvidet sin produktlinje i de senere årene for å inkludere ting som karbonmonoksid, eller CO, detektorer. Karbonmonoksid er en fargeløs, luktfri, smakløs, men giftig gass som kan være dødelig hvis det ikke er identifisert. Imidlertid har Brinks CO-detektor vært kjent for å ha sin andel av problemer, som fører til funksjonsfeil og tilbakekallinger av produkter.

Recall

Ifølge DetectaGas.com, alle av Brinks 'ESL SafeAir 240-COE CO-detektorer som ble produsert mellom november 2000 og august 2002 ble tilbakekalt i høsten 2008 Tilbakekallingen skyldes en feil i detektoren som forlot den i stand til å oppdage den giftige CO-gass i ett år etter installasjon. Slik defekt kan føre til død, som CO-detektorer er forventet å vare i minst fem år.

Feilsøking

Brinks CO-detektorer kommer fastkoblet inn i sikkerhetssystemet, som en del av et hjem sikkerhet og CO-detektor kombinasjonspakke. Men fordi det er ikke en frittstående CO-detektor, presenterer det sin andel av problemer i tillegg. For eksempel, hvis detektoren feil, er det vanligvis ikke noe som den gjennomsnittlige hus kan reparere seg selv. Fordi det er fastkoblet inn i sikkerhetssystemet, kan noen fiksing og triksing med det påvirke hele sikkerhetssystem. Når disse fastkoblet CO-detektorer feil, er det nesten alltid nødvendig å ha noen fra Brinks gjøre de nødvendige reparasjon, noe som kan koste hundrevis av dollar.

Kostnad

Ett område hvor Brinks CO-detektorer kan være et problem for huseiere, er i form av deres pris. På tidspunktet for publisering, de fleste CO-detektorer koste rundt $ 20; og kan enkelt installeres av hus. Men en av Brinks 'CO modeller er integrert i et sikkerhetssystem. Så ikke bare er du betaler for sikkerhetssystemet, må du betale for Brinks profesjonell installasjon i tillegg: Ifølge HomeSecurityTopics.com, prisen på ett av disse systemene starter rundt $ 99.

Dekningsnivåer

Ifølge Alarm-Overvåking-Service.com, bare Brinks CO-detektorer plukke opp alvorlige nivåer av karbonmonoksid. Imidlertid, i henhold til Environmental Protection Agency, kan eksponering av selv lave nivåer av CO være nok til å forårsake helseproblemer; som hodepine, svimmelhet, forvirring og kvalme. Catching slike forhold tidlig kan forhindre disse mindre effekter oppstår, i tillegg til de mer alvorlige effekter som kan oppstå ved økt eksponering for dette skadelig gass.

Kan Ear Problemer bli assosiert med migrene?

Migrene er en vanlig foreteelse blant personer i alderen 15 til 55. Det er vanligvis en familie historie med migrene. Øre problemer har vært forbundet med visse typer migrene. Disse kan forårsake reisesyke samt andre balanse relaterte problemer.

Identifikasjon

Migrene påvirker mer enn 29,5 millioner amerikanere og tre ganger flere kvinner enn menn. Migrene kan påvirke mange områder av kroppen, inkludert ørene. Denne type er referert til som en vestibular migrene.

Symptomer

Symptomer på en vestibulære migrene kan føre til balanseproblemer, svimmelhet, bevegelsesfølsomhet, svimmelhet og ustøhet. Videre kan hørselen bli berørt, som lyder kan sløvet og øresus kan forekomme.

Årsaker

Den sannsynlige årsaken til migrene forbundet med øre problemer er en innsnevring av blodårer, i og rundt hjernen. Men eksakte årsakene til migrene fortsatt noe av en gåte.

Betraktninger

Ifølge eksperter ved Johns Hopkins University, er det ikke uvanlig for folk å oppleve indre øret og balanseproblemer blottet for hodepine smerte. Tilstanden kan fortsatt betraktes som en vestibulære migrene.

Triggere

Visse matvarer eller miljømessige forhold - omtalt som triggere - kan motregning en migrene episode. De inkluderer koffein, sjokolade, visse matvarer, stress, søvnforstyrrelser og hypoglykemi.

Hvordan identifisere symptomer på Pancreas Problemer

Mange tilstander kan forekomme i bukspyttkjertelen. Disse inkluderer diabetes mellitus, akutt pankreatitt, kronisk pankreatitt, og tumorer i bukspyttkjertelen. Betingelser for bukspyttkjertelen er mulig å behandle, og resultatet er som regel bra. En rask diagnose er nøkkelen. Her er hvordan du kjenner symptomer.

Hvordan identifisere symptomer på Pancreas Problemer

Hvordan identifisere symptomer på Pancreas Problemer

Rapporter eventuell sterke smerter med legen din. Med pankreatitt, smerten oppstår vanligvis i øvre del av magen. Legen din vil sannsynligvis be deg om å rangere smerten du opplever.

Se deg lege er du opplever oppkast eller feber. Disse er begge tegn på en tilstand av bukspyttkjertelen og bør alltid diskuteres med din lege.

Fortell legen din er magen føles øm. Mange ganger en enkel berøring på magen vil føre til ubehag for den lidende. Legen din vil vite hvilke områder av magen bør sjekkes.

Diskuter med legen din noen generelle følelsen av sykdom. Følelsen syk kan ha en absolutt mangfold av årsaker og kan lett bli avvist. Være vedvarende hvis du må.

Be om å bli testet hvis du føler det er nødvendig. Ingen vet kroppen din som du gjør. Ikke la dine symptomer avvises. En ultralyd eller abdominal CT kan oppdage eventuelle problemer med bukspyttkjertelen.

Hint

  • Mange mennesker har blitt sendt hjem av leger udiagnostisert fordi symptomene er enkle. Fortell legen din alt du opplever. Hvis symptomene blir tatt lett på, får en ny mening.

Vanlige hodebunnen problemer

En sunn hodebunn bidrar til å sikre et sunt hår. Men mange mennesker bekymre deg mer om styling håret og unnlater å ta vare på hodebunnen sin. Noen er heldige nok til ikke å ha en vedvarende hodebunnen problem, men hva er de vanligste hodebunnen problemer andre må møte?

Flass

Må ikke forveksles med tørr hodebunn, flass flak er store hvite eller brune døde hudceller i hodebunnen eller i håret som faller av på nakke og skuldre. Ofte flak er fet og kan ha en lukt. Flass lider også oppleve rødhet og kløe i hodebunnen, og ikke skikkelig og grundig skylling etter en sjampo forverrer problemet.

Tørr hodebunn

Når hodebunnen er tørr, føles det stramt, blir kløende og danner tørre hodebunnen flak som er mindre enn flass. Flak faller når håret er kjemmet eller børstet.

Fet hodebunn

Kroppen har en stor samling av kjertler i ansiktet og hodebunnen som skiller ut en fet substans som kalles talg. Dersom et overskudd av sebum er produsert, er tilstanden kalles seborrhea. Denne prosessen skjer i hodebunnen bærer ansvaret for fett hår utseende. Noen med en fet hodebunn kan føle fettete skorper når berøre hodebunnen, og han kan lage riper vanskelig på grunn av intens kløe og forårsake betennelse. Babyer opp til tre måneder gamle og voksne over 40 er mest sannsynlig å ha hodebunnen oiliness. I babyer, er tilstanden kalles vugge cap, en gul og fet skorpedannelse rundt hodet.

Hodebunnen Acne

Akne i hodebunnen er forbundet med overdrevet fet hud og kan forekommer på den øvre panne, langs hårfestet eller over hele hodebunnen. Mild hodebunnen akne er mindre og skjemaer på pannen og langs hårfestet. Mer alvorlig hodebunnen akne er stor, sort og betent; disse er vanligvis cyster forårsaket av midd, gjær, bakterier eller andre mikroorganismer. Hvis akne er virkelig ille, kan det føre til lesjoner som i stor grad skade hårsekkene og føre håret til å falle ut.

Håravfall, Tynning og Brekkasje

Hårtap, tynning og brudd påvirke folk flest som de blir eldre, selv om det kan starte i løpet av tenårene. Genetikk spiller en del i tillegg; menn med en familie historie av hårtap kan gå helt skallet, mens kvinner kan finne håret tynner ut. I gjennomsnitt mister en person opp til 100 hårstrå hver dag. I tillegg kan en person lider av hårtap, tynning eller brudd på grunn av hår trekke eller vri vaner, mangel på protein og / eller jern i kosten, eller skader fra hårpleieprodukter som tørketrommel, curling strykejern eller rett kammer, og perms.

Andre vanlige hodebunnen problemer

Små insekter uten vinger kalles hodelus er vanlig i barn i skolealder, og de forårsaker kløe og røde flekker i hodebunnen. Ringorm, en infeksjon i ytre hodebunnen lag, ser ut som en klar sirkel med hevet, orm-formet kanter som utslettet sprer seg utover.

Hva er årsakene til balanse problemer?

Hva er årsakene til balanse problemer?


Balanseproblemer kan være forårsaket av mange situasjoner. De er spesielt plagsom hos eldre, som er på et høyere risiko for å bryte et bein. Men i yngre individer kan de skape problemer på jobb eller i daglige aktiviteter. Balanseproblemer kan variere fra en mild irritasjon til en mer alvorlig og invalidiserende tilstand. Nedenfor er noen grunnleggende informasjon om de ulike situasjoner som kan påvirke din evne til å opprettholde balansen.

Identifikasjon

For å opprettholde balansere hjernen din trenger for å motta informasjon fra dine øyne og ører, og fra presset mot huden og musklene. Du må også ha god muskelstyrke. Alle disse systemene fungerer sammen for å gi informasjon til hjernen om hvor kroppen din er i rommet og hva er nødvendig korreksjoner for å opprettholde balansen. Når noen av disse systemene er påvirket av sykdom eller når de ikke fungerer som de skal, så du kan ha opplevelser av spinning, ørhet og problemer med å fokusere øynene dine. Du kan da miste balansen og falle.

Alder

Som du alder det skjer endringer i dine øyne, ører og hudens evne til å oppfatte press. Alle disse endringene redusere mengden av informasjon tilgjengelig for hjernen å hjelpe deg å opprettholde balanse. I tillegg, er det en tendens til å bli mer stillesittende, noe som kan føre til muskel tetthet og svakhet. Ifølge National Institute on Aging Senior Health Division, om lag 40 prosent av personer over 65 år faller hvert år. Dette fører til enda mindre aktivitet på grunn av frykt for å falle igjen. Dette skaper en nedadgående spiral, der individet blir mer og mer utsatt for å miste balansen og fallende. Delta i en passende styrke trening programmet kan bidra til å motvirke denne prosessen.

Vertigo

Ifølge Vestibulær Disorders Association, er svimmelhet den vanligste formen for svimmelhet. Det finnes forskjellige typer av vertigo, men alle er forårsaket av et problem i det indre øret. Dette problemet kan være inflammasjon, Menagerie sykdom, tumorer eller andre vekster i øret, visse medisiner og mange andre forhold. Når det er et problem innenfor det vestibulære systemet, kan du oppleve symptomer som svimmelhet, vertigo, ubalanse, romlig desorientering og andre symptomer.

Endringer i blodtrykket

Ortostatisk hypotensjon er en tilstand som oppstår når det er et betydelig fall i blodtrykket. Det har en tendens til å skje når stiger fra liggende eller sittende stilling. Komme opp for fort kan føre til at blodtrykket å slippe for lavt og kan bringe på følelser av ørhet eller besvimelse. Hjertesykdommer som aterosklerose, kardiomyopati, arytmi og andre hjertelidelser kan føre til at blodtrykket å slippe. Dette betyr at du vil ikke ha en tilstrekkelig tilførsel av blodstrømmen fra hjertet. Dette kan redusere nivåene av oksygen og føre til balanse problemer.

Sykdommer og behandlinger

The National Institute on døvhet og Other Communication Disorders sier at balanse problemer kan også være forårsaket av en svulst som påvirker et område av hjernen. Infeksjoner og hodeskader kan også føre til at du føler deg ut av balanse. Medisiner for å behandle disse forholdene og andre medisinske tilstander har ofte en bivirkning av tretthet eller svimmelhet. Det er viktig å snakke med din lege eller apotek for å finne ut hvilken effekt medisiner kan ha på saldoen. Dette kan være spesielt viktig dersom du bruker mer enn én reseptbelagte medisiner eller bruker over-the-counter rettsmidler eller urte-behandlinger som det kan være interaksjoner.

Colon Problem Symptomer

Colon Problem Symptomer


Symptomer på kolon problemer inkluderer anal blødning, kløe, magesmerter, diaré og forstoppelse, og deres alvorlighetsgrad kan variere fra mildt ubehagelig å ekstremt alarmerende. Symptomene er tegn på kolon problemer, inkludert hemorroider, polypper, anal fissur, inflammatorisk tarmsykdom, divertikulitt eller kreft.

Anal Bleeding

Anal blødning innebærer blod oser ut av anus. Blodet er vanligvis lyse rødt, men kan noen ganger være mørk rød, og ofte kommer ut som en person har avføring. Hvis blødningen er ledsaget av smerter rundt analåpningen, er årsaken mest sannsynlig hemoroider eller en sprekk (tåre) i anus. Hvis ingen smerte er til stede rundt anus, kan blødningen være et symptom på inflammatorisk tarmsykdom eller divertikulitt (sekker langs tykktarmen).

Anal Kløe

Kløe rundt anus åpningen er vanligvis et tegn på hemoroider, som er hovne vener i endetarmen. Hemorroider er ofte ledsaget av anal blødning og smerter.

Magesmerter

Magesmerter er vanligvis et tegn på en sykdom eller infeksjon i tykktarmen. Smertefulle inflammatoriske tarmsykdommer, slik som Crohns sykdom, er vanligvis ledsaget av diaré. Magesmerter uten andre symptomer er vanligvis et tegn på diverticulitis, som er en betennelse i sekker langs kolon veggen.

Diaré

Diaré ledsaget av blod eller smerte kan være et tegn av inflammatoriske tarmsykdommer, slik som Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt. Disse symptomene kan også indikere en unormal vekst i tykktarmen, som kan være kreft eller benign.

Forstoppelse

Forstoppelse og andre tarmbevegelsesendringer er av og til en indikator på unormal vekst i tykktarmen. Disse vekster kan være godartede polypper, eller de kan være kreft.

Znaki i objawy pęcherza Problemów

Pęcherz może pomieścić ludzki aż 600 ml moczu, ale chęć oddania moczu jest doświadczony, gdy pęcherz zawiera tylko 150 ml. Problemy z pęcherzem może niekorzystnie wpłynąć na zdolność danej osoby do posiadania lub uwolnienia moczu, co może spowodować inne komplikacje zdrowotne. Ale większość problemów kontroli pęcherza moczowego są uleczalne. Trzydzieści trzy miliony Amerykanów cierpi na nadczynność pęcherza. To duża liczba wskazuje, że problemy z pęcherzem są rzeczywiście dość powszechne.

Najczęstszym objawem problemów z pęcherza

Najczęstszym objawem problemu pęcherza jest pilna potrzeba oddania moczu lub częste oddawanie moczu. Ludzie, którzy cierpią z powodu tego problemu może czuć, że pęcherz nie jest całkowicie pusta, nawet po skorzystaniu z toalety. Osoba, która odwiedza łazienkę tak często, że zakłóca pracę, sen czy życie w domu przeżywa potencjalny problem pęcherza. Najczęstsze przyczyny częstego oddawania moczu są zakażenia układu moczowego i niektóre leki.

Częste oddawanie moczu i pilne mogą być spowodowane przez kamienie nerkowe lub zakażenia nerek. Merk farmaceutyczny zaleca, aby ludzie, którzy mają częste pilną potrzebę oddania moczu i towarzyszy ból lub obrzęk powinny być oceniane bezpośrednio przez lekarza.

Inne Problemy pęcherza Efekty

Nietrzymanie ból w postaci pieczenie lub ból w obrębie miednicy, jest kolejnym typowym objawem problemu pęcherza i może nastąpić z wielu powodów. Najczęstsze przyczyny bólu moczowego jest zakażenie układu moczowego (ZUM). Każdego roku miliony ludzi zarażonych UTI, które jest spowodowane przez mocz, który nie jest sterylna. Kiedy mocz zawiera bakterie, grzyby lub wirusy mogą powodować ból cewki moczowej. Czasami bakterie rozwinęła, ponieważ został przeniesiony z jednej części ciała do dróg moczowych, a czasami ból jest nie z powodu chorób przenoszonych drogą płciową, takich jak chlamydia lub mykoplazmy zostało zakontraktowane. ZUM są zwykle leczone antybiotykami, jak penicyliny i mogą być utwardzane po kilku dniach leczenia.

Trudności w oddawaniu moczu jest oznaką problemu pęcherza. Z tym problemem, pęcherz trzyma moczu, nawet jeśli człowiek ma ochotę go zwolnić. Ten problem może być spowodowany urazami, zakażeniami i czasami nawet lekami. Jednym z najczęstszych przyczyn zatrzymywania moczu jest odwodnienie, które mogą być w prosty sposób rozwiązać przez więcej wody pitnej.

Pęcherza Problemy spowodowane ciążą i wieku

Jednym z najbardziej kłopotliwych objawów problemu pęcherza jest nietrzymanie moczu, w którym człowiek nie ma dobrowolnej kontroli nad gdy mocz. Ten brak samokontroli może wynikać ze słabych mięśni miednicy. Pęcherz jest organem, który składa się z mięśni, tkanki i wiele nerwów. Za każdym razem wypełnia się pęcherza moczu, rozszerza się i mocz przechowywano i ewentualnie uwalnia się przez cewkę moczową. Kiedy mięśnie są słabe, to relaks i cewki moczowej i pęcherza nie są w stanie utrzymać moczu pęcherz został zapisany. Mięśnie te mogą stać się słabsze ze względu na urazy, starzenie i traumy, a także w wyniku ciąży i porodu.

Nieporozumień

Krew w moczu jest prawdopodobnie jednym z najbardziej przerażających objawów problemu pęcherza; Jednak nie zawsze jest przyczyną poważnych obaw. Zgodnie z Mayo Clinic, jedna z najczęstszych przyczyn krwi w moczu nadmierne ćwiczenia fizyczne. Jeśli mocz jest krwawe z powodu zbyt dużej ilości ćwiczeń, krew zazwyczaj odejść na własną rękę w dzień lub dwa. Jeśli nie, to osoba powinna zgłosić się do lekarza, ponieważ może to być przyczyna wystąpienia poważnego problemu zdrowotnego.

Zapobieganie / Rozwiązanie

W badaniu opublikowanym przez BJU International, Arun Sahai i innych naukowców Guy Hospital i Kings College w Londynie odkryli, że Botox może być rozwiązaniem problemów z pęcherza. Chociaż iniekcji są zwykle stosowane do redukcji zmarszczek i linii twarzy, mogą być również stosowane do nadawania pomoc dla osoby cierpiącej z nadreaktywnym pęcherzem. Jab Botox może pracować przez okres do 24 tygodni i ma znaczący wpływ na słabym pęcherzem.

Rozwiązywanie problemów z pęcherzem wymaga wizyty u lekarza i prawidłowej diagnostyki. Na szczęście, większość problemów z pęcherzem może być rozwiązany za pomocą leków lub zmiany w diecie. Indywidualny doświadczających problemów z pęcherzem powinny zgłosić się do lekarza.

Istnieją naturalne sposoby, że kwestia pęcherza można leczyć. Na przykład, zmiany w diecie, wykonujący mięśnie dna miednicy i dodatki, takie jak witaminy może złagodzić objawy choroby pęcherza moczowego, bez konieczności ostre leków lub procedur chirurgicznych.

Tegn på menneskelige sirkulasjonssystemet problemer

Sirkulasjonsproblemer hos mennesker kan være forårsaket av en rekke faktorer og sykdom eller sykdomsprosesser. Noen av de vanligste er forårsaket av høyt blodtrykk, perifer sykdom og åreknuter, bare for å nevne noen. Å få forståelse for noen av de mest vanlige tegn og symptomer på en sirkulasjons problem kan oppfordre enkeltpersoner til å søke råd hos en familie helsepersonell for tidlig diagnose og behandling som kan meget vel forebygge større, mer alvorlige problemer i fremtiden.

Pain

I de fleste tilfeller er smerte som følger med en sirkulasjons-problemer forårsaket av utilstrekkelig oksygentilførsel til en bestemt del av kroppen, oftest ekstremiteter. I en vaskulær sykdom i beina, kan denne smerten merkes når du plasserer din fulle vekt på ett ben, for eksempel når du går i trapper. Smerte forårsaket av mangel på oksygen kan være skarpe og flyktig, men i mange tilfeller ofte genererer en kjedelig, bankende smerte og følelse av fylde eller tyngde i et ben.

Nerve Sensations

En individuell opplever blodsirkulasjonsproblemer kan også vise noen nerveskader fordi trange eller engorged blodkar kan publikum eller klemme nerver. Slike skilt er ofte føltes som nummenhet, prikking eller svakhet i en ekstremitet. I mange tilfeller der nervene er rammet av en sirkulasjons problem, kan armen eller beinet også føle seg kald og med endre farge avhengig av graden av blodtap, til en blålig eller mørk rød farge, ligner på en alvorlig blåmerke.

Hjerte Issues

Alle som lider av avbrutt blodstrømmen til eller fra hjertemuskelen kan også oppleve symptomer som smerter i skuldre eller nakke, en følelse av press eller klemme i brystet, samt en følelse av svimmelhet eller ørhet som produserer angst. Uregelmessig eller avbrutt blodstrømmen i hjertemuskelen kan også føre til en rask og hopper hjerterytme, kvalme og svetting. Forhold som angina er flyktig, mens smerter og symptomer forårsaket av et hjerteinfarkt er kontinuerlig.

Åreknuter

Åreknuter er vanlig hos personer som er på beina mesteparten av tiden. Årer bære deoxygenated blodet tilbake til hjertet og lungene, men kan bli forstørret og fortykket på grunn av skadet ventilene i venene som regulerer blodstrømmen. Åreknuter oppstår når blodstrømmen snur på grunn av feil på disse ventilene, skaper opphoping av blod i venene og til slutt forårsaker skade på veggene i venen. Symptomer på åreknuter inkluderer stygge tråder av blåaktig årer som kan ses oftest i bena og rundt knærne. Ben og føtter ofte føles tungt og prikke med smerter som kan også føre til kramper.

Aterosklerose

Åreforkalkning er en tilstand forårsaket av trange eller tilstoppede arterier som hindrer blodet fra å levere livsviktig oksygen til vev og organer. Aterosklerose kan oppstå i hjertemuskelen, i arteriene som fører til armer og ben og til hjertet. Oftest symptomer på blokkerte eller innsnevrede arterier inkluderer knusing smerter i brystet, hvis hjertet er berørt, nummenhet og kribling, samt smerter i ekstremiteter eller talevansker eller utydelig tale, og nummenhet eller svakhet i andre deler av kroppen hvis arteriene i hjernen blir påvirket.

Problemer med forstørret lever

En forstørret lever kan være et tegn på at det er noe veldig alvorlig skjer med kroppen din. Det finnes en rekke medisinske tilstander som kan forårsake en forstørret lever, og de fleste av dem kan være farlig. Leveren er et svært viktig organ som spiller en stor rolle i hvordan kroppen og andre organer operere. Hvis leveren blir syk og kan ikke fungere skikkelig, kan dette ha en snøballeffekt på andre systemer i kroppen.

Symptomer på en forstørret lever

Når leveren blir utvidet på grunn av sykdom eller annen medisinsk tilstand; det er symptomer. De mest vanlige symptomene føler seg trett, tap av matlyst, svakhet, ømhet i magen over området av leveren, mulig smerte, og til og med gulsott. Gulsott er gulfarging av hud og øyne. Når det hvite området i øynene kjent som sclera slår en gul fargetone, er dette en god indikasjon på at det er leveren problemer.

Problemer knyttet til en forstørret lever

Hepatomegali er forstørrelse av leveren. Det er flere grunner til at en lever skulle bli forstørret, med hepatitt å være en av de vanligste årsakene. Det er også en fettlever, en byll på leveren og polycystisk leversykdom, det vil si flere cyster. Alle disse kan føre til problemer for leveren og føre til at det blir forstørret. Leveren er ansvarlig for å lage galle, en gul eller grønnlig alkalisk-basert væske. Det lagres i galleblæren, og deretter utskilles i tynntarmen til å bryte ned fett. Når leveren er forstørret, gallegangene blir hindret og galle bygger seg opp i systemet. Denne oppbyggingen er det som forårsaker gulfarging av hud og øyne.

Flere problemer forbundet med forstørret lever

En forstørret lever kan indusere hepatitt. Dette er en form for hepatitt som er ikke-viral, men snarere er fra giftigheten av den ikke-fungerende, forstørret lever. Hvis leveren ikke virker på riktig måte på grunn av utvidelse, er kroppen i stand til å fordøye matvarer riktig; det er i stand til å absorbere næringsstoffer riktig, og kroppen din er i stand til å kvitte seg med giftstoffer som er nødvendig for å leve. Med en forstørret lever, er kroppen i stand til å forbrenne mat riktig. Det betyr å være på en spesiell diett for å hindre leveren fra å måtte jobbe for hardt.

Advarsler assosiert med en forstørret lever

Hindre ytterligere skade på leveren er viktig, spesielt hvis leveren har en sjanse til å helbrede. Alkohol er svært skadelig på leveren og det er svært viktig å stoppe enhver alkoholinntak inntil videre fra legen din. Sørg for at legen vet om alle medisiner du tar. Du kan være på et medikament som kan øke skaden, og legen din kan være nødvendig å enten endre medisinering eller ta deg ut av det helt. Leve som sunt som mulig er en måte å hjelpe leveren din, herunder å følge alle legens ordre.

Hensyn Hvis du mistenker Liver Trouble

Tegn og symptomer på lever problemer bør tas opp av en lege umiddelbart. Du bør aldri prøve å diagnostisere deg selv, eller unn deg selv. Jo før symptomene på en forstørret lever kan tas opp, kan jo tidligere behandlingen starte. Starte en behandlingsplan så snart som mulig med en forstørret lever er avgjørende. Det kan bety forskjellen mellom å utvikle en syk lever og muligens trenger en levertransplantasjon, eller å ha en full gjenoppretting.

Lavt blodtrykk problemer og symptomer

Lavt blodtrykk eller hypotensjon, er en tilstand der blodtrykket synker til under 90 mm Hg systolisk eller 60 mm Hg diastolisk. Hjerteproblemer, dehydrering og underernæring er de viktigste årsakene til denne tilstanden, spørre problemer og symptomer.

Organskade

Det største problem som kan oppstå ved lavt blodtrykk er skade på hjertet eller hjernen.

Kognitive endringer

Av alle symptomer på lavt blodtrykk, er en kognitiv endring den vanligste, med svimmelhet, besvimelse eller et tap bevissthet. For noen, kan det hindre muligheten til å konsentrere eller føre til depresjon.

Vision Avbrudd

For andre, lavt blodtrykk fører til forstyrrelser i synet, manifestert som uklart, eller noen ganger doblet visjon.

Digestive Endringer

Det er også ganske vanlig for en person som lider av lavt blodtrykk å oppleve en fordøyelses endring, spørre enten kvalme eller tørst.

Luftveis Endringer

Med nedgangen i blodtrykk, er mindre oksygen faktisk beveger seg gjennom hjertet, forårsaker mange mennesker til å oppleve rask eller grunne pust, som fører til tretthet eller utmattelse.

Misfarging

Lav blodtrykket fører også til et nesten blek misfarging av huden, ofte ledsaget av kulde eller clamminess.

Nyresvikt Problemer

Nyresvikt er preget av tap av funksjon i en eller begge nyrer. Dette kan være en plutselig utvikling eller en som finner sted over en lengre tidsperiode, men det vanligvis involverer oppsamling av avfall og fluidum innenfor kroppen. Mens symptomene på denne tilstanden er bekymringsfull, slik som uforklarlig tretthet, forvirring, pusteproblemer og fordøyelsesvansker, problemer eller komplikasjoner kan ofte være ganske alvorlig.

Væskeretensjon

Væskeretensjon er den vanligste av alle problemene forbundet med nyresvikt. Selv om dette kan føre til at du lider av en hevelse i føtter, ankler og ben, kan det også inkluderer betennelse i andre områder av kroppen. Når dette skjer, kan det føre til hjertesvikt eller lungeødem, som er opphopning av væske i lungene og kan svekke åndedrett.

Anemi

Ofte følger med denne væskeretensjon er komplikasjon av anemi, som i hovedsak svekker blodets evne til å transportere oksygen. Dette fører ofte mye trøtthet og kunne endre rytmen av hjertet ditt og påvirker mental funksjon. Men når anemi forblir ubehandlet, kan det føre til døden.

High Blood Pressure

Nyresvikt kan også utløse en høyde i blodtrykket. Ofte referert til som sekundære hypertensjon, kan akkumulering av avfall og giftstoffer i blod svekke sirkulasjon, forårsaker en økning i trykket i arterieveggene. Til slutt, kan dette skade blodårene og føre til tilstander som aterosklerose (åreforkalkning), aneurismer, hjerte-og karsykdommer og hjertesvikt.

Hyperkalemi

Det er også mulig for å forårsake nyresvikt problemet med hyperkalemi, som er høyden av kalium i blodet. Siden nyrene er ansvarlig ikke bare for å filtrere avfall, men også fjerne kalium fra blodet, kan noen endring i funksjon føre til en topp i de nivåer i blodet ditt. Hvis venstre ubehandlet, hyperkalemia uunngåelig hindrer ditt hjerte samlede funksjon og kan føre til arytmier, også kjent som uregelmessige hjerteslag, eller til hjertesvikt.

Immunrespons

Noen ganger nyresvikt kan skape problemer for immunforsvaret. Over tid, skade påført ditt immunforsvar kan svekke immunrespons, forårsaker mer hyppige infeksjoner - bakterier, virus eller sopp.

Skjelettproblemer

For andre, nyresvikt, spesielt det som er kronisk, kan føre til problemer innenfor dine bein, spørre dem til å bli svakere på mer skjøre enn normalt. Dette kan føre til andre problemer, for eksempel pauser eller brudd i bein plutselige slag eller fall.

Andre problemer

Du kan utvikle andre problemer i forhold til nyresvikt, inkludert en endret seksualdrift som kan føre til impotens og mageproblemer som kan føre til utvikling av magesår. Du kan også pådra seg skade i sentralnervesystemet (CNS) eller til nyrene selv.