Digidexo.com

Hva Er rekreasjon Tid for en voksen mandlene?

Hva Er rekreasjon Tid for en voksen mandlene?


Legene anslår recuperation tid fra en voksen mandlene å være to til tre uker. Noen voksne kan ta over en måned å fullstendig leget. Voksne gjenopprette fra tonsillectomies i faser, og bør se en lege umiddelbart hvis det oppstår blødninger etter operasjonen.

Sykehusopphold

Pasienter trenger ofte ikke å overnatte på sykehuset etter en mandlene. Leger observere pasienten i fire til seks timer før de går hjem.

Effekter av Anestesi

Narkose er ofte brukt i en mandlene. Effektene av anestesi somle så lenge som 24 timer. Voksne kan føle utmattet og kvalm. Oppkast kan forekomme.

Throat Pain

Hals smerte er vanligvis alvorlig for den første uken etter en mandlene. Isposer under kjeven kan begrense hevelse. Foreskrevet smertestillende medisiner kan bidra til å lette smerter, men vil ikke eliminere den.

To uker senere

Smerte bør begynne å avta for de fleste voksne etter den første uken. Innen to til tre uker, blir smerten gått helt for mange pasienter. Fysisk aktivitet bør være minimal i løpet av de to første ukene av rekreasjon for å redusere risikoen for blødning fra halsen.

Spise og drikke

Drikk rikelig med væske for å kjøle halsen din og holde et glass vann ved sengen for å hindre halsen fra å bli for tørr over natten. Leger råder pasienter til å holde seg med en væske-bare kosthold først. Legg myk mat til kosthold sakte og vente på smerte og hevelse avtar før du går tilbake til et normalt kosthold.