Digidexo.com

redusert lateralfleksjon

Om Redusert leverfunksjonen

De fleste kan ikke forklare de ulike funksjonene i leveren, selv om disse funksjonene er kritiske til menneskelig overlevelse. Leveren er et sammensatt organ. I motsetning til enkelte andre deler i kroppen, betyr leveren ikke utføre en enkelt funksjon. Den har flere funksjoner, som alle er viktige for god helse. Når du forstår hva leveren gjør det, kan du forstå hvordan redusert funksjonalitet kan være farlig.

Betydning

Uten leverens evne til å produsere og behandle akkurat riktig type og mengde kjemikalier for å bryte ned giftstoffer i blodet, kan man ikke forvente å leve et langt og produktivt liv. Det gjelder spesielt hvis en person ikke er pliktoppfyllende om ting som er tatt inn i kroppen hans i form av mat og drikke, samt hva inhaleres fra omgivelsene. Leveren fungerer litt som en fabrikk. Det tar i ett produkt --- giftstoffer --- og kjemisk endrer dem slik at de kan bli skikkelig metaboliseres og elimineres.

Funksjon

Leveren utfører en rekke oppgaver. Det eliminerer giftige ammoniakk, referert til som urea, at kroppen naturlig produserer og disponerer gjennom urinen. Den håndterer også giftige stoffer som er inntatt, som narkotika og alkohol. Kanskje mest viktig, leveren er ansvarlig for rengjøring av blod av skadelige bakterier. Det oppnår dette ved å produsere proteiner (plasma) som kreves for riktig blod flyte, regulering, og blodpropp. Den danner også galle, som er kritisk til nedbrytning av kroppens avfallsprodukter for enklere eliminering. Den behandler og lagrer de riktige typer fett og karbohydrater som trengs for kropp helse og energi. Leveren produserer også den gode typen av kolesterol, som kroppen trenger for å bevege seg fettstoffer i hele kroppen.

Effekter

En rekke bekymring oppstår når leveren ikke fungerer som den skal. Kanskje den mest kjente er effekten av hepatitt, som forårsaker leverbetennelse. Det finnes ulike stammer av hepatitt, hvor noen er mer alvorlige enn andre. Disse inkluderer hepatitt A, B, C og E. Hepatitt kan føre til flere problemer for kroppen. Noen former kan med hell behandles med medikamenter, mens andre kan bli resistente og resultere i en rekke andre helsemessige problemer.
Gulsott gjør huden og øynene ser gult. Det resulterer vanligvis fra ett eller flere av de andre problemer forbundet med nedsatt leverfunksjon.
Milde til alvorlige nevrologiske sykdommer kan skyldes nedsatt leverfunksjon. Dette er referert til som hepatisk encefalopati. Venstre ukontrollert, kan det føre til hjerneskade samt alvorlige skader på viktige deler av nervesystemet.
Levercirrhose er kjent først og fremst på grunn av sin tilknytning til alkohol og narkotikamisbruk. Selv om det ikke er den eneste årsak til levercirrhose, er det kanskje den vanligste. Andre årsaker er akutt hepatitt C og autoimmune mangel. Mens cirrhose ikke kan reverseres, kan det behandles for å hindre ytterligere leverødeleggelse.
Redusert leverfunksjon kan også resultere fra en rekke andre problemer som medfødte defekter og svulster.

Diagnose

Leverfunksjonstester, noen ganger referert til som LFT, kan bidra til å diagnostisere den aktuelle årsaken til nedsatt leverfunksjon. Hver av de forskjellige tester som er utviklet for å oppspore ut mulige endringer i leverfunksjon, så vel som å finne spesifikke problemområder. De kan gi innsikt i årsaken til leverskader eller skader, samt konstatere om produksjon og distribusjon av galle er tilstrekkelig. De kan til og med noen ganger utrydde de tidlig varsling tegn på leverkreft.

Advarsel

Pasienter som ikke klarer å ense sin lege eller apotek advarsler og ikke følger medisinske instruksjonene gitt kan være å sette deres leveren helse i fare. Slike handlinger kan føre til en rekke problemer eller sykdommer, og med død.

Årsaker Redusert leverfunksjon

Leveren er den største kjertel i kroppen din, og ligger i høyre øvre del av magen. Det er en av de viktigste organer i kroppen. Når problemer oppstår, opphører leveren til å fungere effektivt, noe som kan få alvorlige konsekvenser for helsen. Det finnes en rekke ulike årsaker til denne nedgangen.

Formål med Liver

Leveren er en meget viktig organ som er involvert i avgiftning av de fleste av de skadelige stoffer som genereres i kroppen som et resultat av fordøyelses og andre prosesser, så vel som de som er inntatt utenfra (narkotika, alkohol, fattig diett). Det er viktig ved fjerning av ammoniakk, et giftig stoff dannet i kroppen, som, når økt, kan føre til hjerneskade. Leveren omdanner det til urea, som kan skilles ut i urinen.

Infeksjon og redusert leverfunksjon

Viral infeksjon av hepatitt A-virus, hepatitt B virus, hepatitt C-virus, hepatitt D (i forbindelse med Heptatitis B virus), hepatitt E-virus, hepatitt G virus og andre virus slik som Epstein Bar-virus og cytomegalovirus forårsake nedsatt leverfunksjonen. Bakterielle infeksjoner som tuberkulose (TB), Staphylococcus aureus, tyfoidfeber og parasitter som malaria, schistosomiasis, og Leishmaniasis (Kala-Azar) kan også forårsake leverproblemer.

Stoffer og leverfunksjon

Alkoholinntak over en lang tid fører til uopprettelig skade på leveren, redusere dens funksjon. Vanlige legemidler som paracetamol, aspirin og p-piller (OCPs), som når det tas i store mengder for en lang varighet, kan føre til toksisitet til leveren. Mange andre stoffer er også i stand til å forårsake leverskade.

Andre årsaker

Noen arvelige sykdommer som Crigler-Najjar syndrom, Rotor syndrom og Gilbert syndrom er noen årsakene til nedsatt leverfunksjon. Genetiske leversykdommer som Wilsons sykdom (defekt kobber metabolisme) og hemochromatosis (defekt i jern metabolisme) kan føre til defekt funksjon av leveren. Svulster på leveren, kan autoimmune sykdommer som angriper i leveren, og noen betingelser under svangerskapet også påvirke leverfunksjon.

Testing leverfunksjon

Leverfunksjonstester vurdere formative funksjoner, ekskresjonsfunksjoner og spesifikke enzym nivåer for å oppdage skader på leveren vev.

Hva er redusert glutation?

Glutation eller GSH, er en antioksidant som finnes i hver celle i kroppen. Det er allment kjent for styring av frie radikaler. Flertallet av glutation i kroppen er til stede i sin reduserte form, fordi dette er den eneste måte den kan utføre sin kritiske rolle.

Reduksjon-oksidasjon

Legemet er avhengig av kjemiske reaksjoner til å bryte ned store molekyler til energi og for å bygge små molekyler tilbake opp i funksjonelle elementer. Oksidasjon refererer til en kjemisk reaksjon hvor oksygen kombineres med et atom eller molekyl. I løpet av denne prosessen, hydrogen og ett eller flere elektroner går tapt. Reduksjon er motsatt kjemisk reaksjon, hvori oksygen er tapt og hydrogen og elektroner blir oppnådd. I en balansert tilstand, oksidasjon og reduksjon går hånd i hånd --- er det alltid en reduksjonsreaksjon for å låse på en hvilken som helst av hydrogen og elektroner fra oksydasjonsreaksjonen. Den forkortede betegnelse for dette er en "redoks" reaksjon.

Antioxidant

Prosessen med oksidasjon produserer frie radikaler. Frie radikaler er atomer eller molekyler som har et uparet elektron, som gjør dem ustabile og svært reaktive. Disse atomer og molekyler "ser" for å inngå i en kjemisk reaksjon som vil stabilisere sine elektroner. Disse reaksjonene er avgjørende for kroppens helse. Imidlertid kan de samme frie radikaler også forårsake betydelig celleskade.

Redusert glutation

Glutathione beskytter cellene mot frie radikaler som produseres gjennom oksidasjon. Den kan kun gjøre dette ved å forbli i sin naturlig redusert tilstand slik at det er lett tilgjengelig for å nøytralisere frie radikaler ved liming med dem. Som GSH obligasjoner den konverterer til sin oksidert form, kalles glutation disulfide. Deretter et enzym --- glutation reduktase --- går den tilbake til sin reduserte tilstand. Forholdet mellom redusert GSH til oksydert GSH i cellene kan anvendes til å måle cellulær toksisitet. I friske celler, bør 90 prosent av GSH være i sin reduserte form.

Kosttilskudd

Siden glutation er så viktig å opprettholde celle helse det ville virke logisk å ta kosttilskudd for å sikre en tilstrekkelig tilførsel. Men forskerne har funnet ut at glutation ikke absorberes godt gjennom fordøyelsessystemet. GSH produseres naturlig i legemet fra cystein, glutamat og glycin. Siden cystein er byggesteinen som gjør sin deltakelse i redoksreaksjoner, er fokus for kosttilskudd om bruk cystein for å sikre at kroppen har nok mengder til å produsere GSH.

Betydning

Uten dette kraftig antioksidant, vil cellene i kroppen ikke være beskyttet mot oksidativ skade. De ville bli skadet og drept, innstilling av en betennelse respons. GSH har også flere andre roller. I leveren hjelper det til å transportere aminosyrer over cellemembraner, slik at de kan omdannes til proteiner. Det er også viktig for avgiftning av paracetamol, så hvis tilførselen av GSH blir for lav, levertoksisitet resultater.

Smoke Free: Hva er forbundet med redusert forbruk av sigaretter?

Smoke Free: Hva er forbundet med redusert forbruk av sigaretter?


Den reduserte forbruket av sigaretter er et kontroversielt tema. Det er gyldige argumenter fra hver side. Mange røykere som kuttet ned på antall sigaretter hver dag suger hardere på sigaretten. Selv om færre sigaretter røykt hver dag, kan inntaket av røyk være den samme. Det er viktig å merke seg at eventuelle fordeler ved redusert røyking avhenger av den enkelte.

Rikdom

På tidspunktet for publisering, kostnaden for en pakke sigaretter varierte oppover på $ 8 til $ 12 eller mer. En røyker som går gjennom en pakke om dagen til en pris på $ 10 tilbringer $ 3650 i året. Redusere røyking med 50 prosent koster røyker $ 5 per dag for å røyke. Det betyr at hvert år, røyker sparer $ 1850 å bruke for ting som en givende ferie, for eksempel.

Produktivitet

Med flere steder blir røykfrie områder, er det vanskeligere å finne steder å røyke. Løpet av arbeidsdagen, er det mindre sjanse for å gå utenfor for en røyk, noe mer tid til å få jobben gjort. Hjemme, slapper en røyker med kaffe og en sigarett. Selv om det er bare 10 eller 15 minutter for pause, i løpet av en kveld seks røyker legge opp til mer enn en time tapt. Redusere forbruket gir mer tid til andre ting.

Avhengighet

Nikotin i tobakk er et psykoaktivt stoff som skaper avhengighet. Mange som er i stand til å redusere inntaket av nikotin er bedre i stand til å håndtere fullt slutte etter noen måneder. Mens redusere nikotininntaket, kan de røyker føler abstinenssymptomer som falmer i tid. Mangel på nikotin forårsaker irritabilitet, angst, mangel på konsentrasjon og en økt appetitt. Redusere kroppens avhengighet av nikotin er gunstig på veien til å slutte.

Lunger

Etter en omfattende gjennomgang av medisinsk litteratur om røyking, professorer Charlotta Pisinger og Nina Godtfredsen fra Danmark viser at å redusere inntaket med 50 prosent kan forbedre noen respiratoriske symptomer, sammen med den generelle risikoen for lungekreft. Utførelsen av lungefunksjon, derimot, forble den samme. Mens mindre røyk i lungene er en god ting, stammer alle forskjellige ytelser fra reduksjon.

Cardiovascular

Høye nivåer av karbonmonoksid fra røyking er vist å øke kolesterolnivået og hvite blodlegemer, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Dette er viktige faktorer for hjertesykdom. En studie publisert i august 2001 utgaven av nikotin og tobakk Forskning viser at en smoking reduksjon på 50 prosent resultater i en 17 prosent reduksjon av karbonmonoksid nivåer. Dette tilsvarer lavere kolesterolnivå og høyere blod oksygen kapasitet redusere kardiovaskulær risiko.

Redusert nyrefunksjon Symptomer

Nedsatt nyrefunksjon er en livstruende tilstand hvis det ødelegger nyrene til et punkt der de ikke lenger er i stand til å filtrere avfall og biprodukter ut av kroppen. Ifølge National Kidney Foundation, nyrene også produsere vitamin D, som er viktig for opptaket av kalsium. Røde blodceller og hormoner som regulerer blodtrykket er også produsert av nyrene.

Fravær av symptomer

Ifølge Mayo Clinic, de fleste vil ikke merke noen symptomer på nyresvikt symptomer før nyrene jobber på mindre enn 25 prosent av normal mengde. I noen tilfeller vil du ikke merke noen symptomer før skaden er uopprettelig. Dette er fordi nyrene kan tilpasse seg den mindre funksjon og kompensere deretter.

Innledende Symptomer

MedlinePlus rapporterer at hodepine, tretthet, hyppige hikke, kløe, kvalme og uforklarlig vekttap er sannsynlig å være de første merkbare symptomer på nedsatt nyrefunksjon. Alle disse symptomene er forbundet med en rekke forhold. Det faktum gjør det vanskelig å diagnostisere redusert nyrefunksjon ved symptomer alene.

Påfølgende Symptomer

Som nyrefunksjonen fortsetter å synke, andre symptomer manifest. Disse symptomene inkluderer tap av følelse i ekstremiteter, kramper, muskelkramper, sterk tørste ledsaget av redusert vannlating, blod i oppkast eller avføring, og blødninger og blåmerker lett. Hvis noen av disse symptomene er til stede, må du kontakte lege eller dra til legevakten umiddelbart. Ved dette punktet, er tiden av kjernen for å stoppe nyrene fra sviktende.

Mindre vanlige symptomer

Det er noen symptomer på avtagende nyrefunksjon som kan bli avdekket. Fordi nyrene filtrere avfall fra kroppen og kontroll urinmengde, er vannretensjon mulig. Dette manifesterer seg som uforklarlig hevelse i øyne, hender og føtter, noen ganger strekker seg til beinet. Halitosis, uforklarlig uro, høyt blodtrykk, og endringer i hudfarge og negler er noen andre symptomer på avtagende nyrefunksjon.

Tester for å Slå Symptomer inn en diagnose

Siden de fleste symptomer på avtagende funksjon kan peke til en rekke forhold, vil en lege bestille et batteri av tester for å gjøre en sikker diagnose. Han vil se for protein og / eller blod i urinen, som blir detektert av en urinanalyse. Hvis det er positivt for blod og / eller protein, vil labben går gjennom andre tester som inkluderer en test for blodureanitrogen nivåer, som, i henhold til National Kidney Foundation, som øker nyrefunksjonen reduseres. Kreatinin nivåer vil også bli kontrollert. Derfra kan legen bestille en serie av bilde tester på buken. Disse inkluderer CT, røntgen, MRI og ultralydundersøkelser.

Redusert kalori diett

Før du bestemmer deg for å gjennomgå en redusert kaloriinntak, bør du være klar over at ikke alle dietter er trygge eller sunt for kroppen din, og noen kan til og med føre til permanent skade. For å unngå disse komplikasjoner, bør du vite nøyaktig hva din diett av valget bør bestå av.

Daglige kalorier

Hver person, uavhengig av vekt, alder, eller høyde, må minst 1200 kalorier per dag. Noe mindre enn det fratar kroppen av viktige vitaminer og næringsstoffer som den trenger for å fungere. Vanligvis trenger du mellom 1400 og 1500 kalorier, men 1200 er den absolutt laveste du bør gå uten lege godkjenning og tilsyn.

Step One

Det første trinnet i enhver diett er å finne ut hvilke matvarer som er aktuelle. I en kaloriredusert diett, bør du finne ut hvilke matvarer du spiser regelmessig og vet kalorier i hver. De fleste matvarer og drikkevarer har kalorimengden per porsjon på emballasjen.

Å gjøre å holde styr på kalorier lettere, bør du holde en journal dedikert utelukkende til kosthold. Spill hver mat som du spiser regelmessig og kalorier i hver. Du kan beregne kaloriinntaket du trenger daglig ved å besøke en lege. Vanligvis bør du trekke fra 500 kalorier fra det du trenger hver dag for å opprettholde din nåværende vekt for å miste pounds, men det er best hvis du spør din lege hva et sunt nivå av kaloriinntaket ville være for deg.

Trinn to

Når du har spilt de matvarer som du spiser regelmessig og hvor mye kalorier de inneholder, bør du finne ut hvilke matvarer har for mange kalorier. Du bør ta hensyn til at du trenger tre fulle måltider om dagen for at kroppen skal fungere skikkelig. I dagboken din, sørg for at du har mat til frokost, lunsj og middag. Organiser din journal, slik at du har et sett måltid for hver dag med et utvalg av matvarer.

Til frokost bør du ha minst én hvete, melkeprodukter og frukt produkt for å gi kroppen din den energien den trenger å våkne opp og funksjon til lunsjtid. Et eksempel på en sunn, lav kalori frokost ville bli havremel søtet med kunstig søtningsmiddel, tørr hvete toast og frukt.

Lunsj bør bestå av en godt balansert måltid inkludert en stivelse, frukt, grønnsaker og kjøtt. Lunsj bør være ditt største måltid, som du vil ha tid til å fordøye det før middag, og det vil tillate deg å spise mindre før du går i dvale. Ved å se på de matvarer som du spiser regelmessig, kan du finne ut hvilke ville være passende for din lunsj måltid.

Middag er vanligvis den samme, men du bør spise mindre i løpet av dette måltidet. Ved å spise et stort måltid under lunsj, kan du spise mindre under middagen og gi kroppen din tilstrekkelig tid til å brenne fett og kalorier før du går til sengs.

Etter hvert måltid, sørg for å ta opp de matvarer som du forbrukes og mengden kalorier i hver. På slutten av dagen, beregne kalorier for å se om du møtte målet ditt. Hvis du ikke gjorde det, ikke bli motløs. Se på hver enkelt mat og se hvilke som inneholder mest kalorier, og se om du kan eliminere dem eller finne en sunn erstatning. Ved å gjøre dette, vil du ha kaloriinntaket kuttet ned til et nivå som vil tillate deg å slippe vekt med letthet.

Advarsel

Som nevnt ovenfor, trenger kroppen din minst 1200 kalorier om dagen for å fungere, så ikke falle under dette med mindre du er ellers regissert av en lisensiert lege. Alvorlig skade kan komme til kroppen din hvis du ikke leverer den med de riktige næringsstoffene som den trenger daglig. Noen av effektene av dette inkluderer bein tap, et svekket immunforsvar, infertilitet, tannkjøtt infeksjoner, dårlig konsentrasjon, anemi, og redusert skjoldbrusk funksjon.

Ingredienser av redusert fett Peanut Butter

Redusert fett peanøttsmør generelt inneholder nær 25 prosent mindre fett enn vanlig; ingrediensene er lik blant de fleste merker. Det er noen viktige ingredienser eller beløp som brukes av visse ingredienser som skiller den fra full-fett varianter.

Peanuts

Ristede peanøtter er den viktigste ingrediensen i redusert fett peanøttsmør, og de er gode kilder til fiber og protein. Peanøtter er også høy i fett; de er grunnen peanøttsmør er så fetende i første omgang. Imidlertid er det fett som finnes i jordnøtter monosaturated, som regnes for å være en "god fett." Faktisk, ifølge artikkelen "Good Fats Bad Fett" på Helse Castle hjemmeside, monosaturated fett har ikke bare vært knyttet til vellykket kroppsfett vekttap, men de jobber også for å senke det dårlige kolesterolet og øke det gode kolesterolet i kroppen .

Corn syrup og sukker

Corn syrup og sukker er oppført som de neste to ingrediensene hver for seg. Det er imidlertid viktig å merke seg at maissirup-faststoffer er i det vesentlige sukker (de er en type dekstrose sukker) når det kommer ned til den ernæringsmessige verdien.

Soy Protein

Ifølge Soya nettside, som gir informasjon om soyaprodukter, gir soyaprotein tekstur og bistår i emulgering. Den legger også litt ekstra protein til den allerede høye protein redusert fett peanøttsmør.

Andre ingredienser

Redusert Fat Peanut Butter består vanligvis av to prosent eller mindre av følgende ingredienser:

Salt er vanligvis en vanlig ingrediens mellom redusert fett og full fett peanøttsmør; det er lagt for smaken.

Helt hydrogenerte vegetabilske oljer virke til å forhindre separasjon og ikke inneholder transfettsyrer.

Mono og diglyserider bidra til å smelte sammen ingrediensene og opprettholde en kremet tekstur eller konsistens.

Vitaminer og mineraler finnes i små mengder.

Redusert Fat bedre?

Redusert fett peanøttsmør inneholder vanligvis ca 25 prosent mindre fett enn full-fett varianter. Men de to generelt inneholde en sammenlignbar antall kalorier om ikke nøyaktig samme mengde. Dette er på grunn av substitusjon av sukker for fett i redusert fett peanut Butters. Mens du kan spare deg fra ca 4 til 5 gram fett per servering ved å velge redusert fett peanøttsmør, vil du velger for et valg som er høyere i sukker. På grunn av den høyere sukkerinnhold, kan redusert fett peanøttsmør ha opp til det dobbelte av karbohydratinnholdet full-fett peanøttsmør.

Betraktninger

Selv om du kan telle det til en prioritet å holde en lav fett diett, kan det være lurt å vurdere handel med din redusert fett peanøttsmør for vanlig. Som tidligere referert, er fettet i peanøttsmør monosaturated, en "god fett" som kroppen trenger. Det er forbundet med et sunt kosthold og enda vekttap mens det er aldri noen helsemessige fordeler forbundet med å konsumere mer sukker.

Redusert diett & Metabolism

Redusert diett & Metabolism


Hvert hjerteslag og hvert åndedrag du tar, avhenger av riktig funksjon av stoffskiftet, den mekanismen som drivstoff disse kroppslige prosesser. Redusert (lav-kalori) dietter kan endre din metabolic rate, noe som resulterer i livstruende konsekvenser.

Minimum kalori kravet

Et minimum daglig kaloriinntak på 1000 til 1200 kalorier er foreslått å opprettholde helse og fitness mens slanking, ifølge Vekttap Resources nettsted. Forbruker færre kalorier kan resultere i en nedbremsing av den metabolic rate og hindre vekttap.

Glukose

Redusert dietter frata kroppen av tilstrekkelige mengder glukose, sier Chemie.De Encyclopedia of Chemistry. Glukose er kroppens viktigste kilde til drivstoff for hjernen, muskelvev og røde blodlegemer.

Sult-modus

En kropp fratatt tilstrekkelig glukose kommer inn "sult-modus". Uten tilstrekkelig glukose fra mat, er protein i muskel-vevet brytes ned til aminosyrer og deretter omdannes i leveren til glukose.

Muscle Mass tapt

Muskelmasse er tapt når kroppen går inn i sult-modus og begynner å mate på seg ved å forbruke sine egne lean vev. I ekstreme tilfeller av utilstrekkelig kaloriinntak, kropps også lever av cellene i lungene og hjertet.

Andre helserisiko

Elektrolytter som kalium, kalsium, natrium og magnesium blir utarmet med fattig diett. Dette skaper en ubalanse i kroppsvæskene som hjelper regulere hjerterytme, muskelsammentrekninger og hjernens funksjon, ifølge WomenFitness.com.

Anbefalinger

Spis et tilstrekkelig antall kalorier for å sikre kroppens helse, og trene for å gå ned i vekt raskere ved å erstatte fett med muskelmasse. Ifølge Vekttap Resources, en kilo muskler forbrenner 50 kalorier. Derfor kan erstatte 10 pounds av fett med 10 pounds av muskel brenne 500 ekstra kalorier om dagen uten slanking.

Redusert fett Foods og vektøkning

Med alle de mat med lite fett som er tilgjengelige på dagligvarehyller, skal amerikanerne ha trangeste nasjonen i landet. Men ifølge National Center for Health Statistics, 66% av amerikanere er overvektige og 32% er overvektige.

Det er grunner til dette fenomenet. Når utdannet, kan de som ønsker å gå ned i vekt ta affære, annet enn bare å kutte ut fett.

Fettreduksjon og vekttap

Bare å kutte ut fett ikke resulterer i vekttap. For å gå ned i vekt, må en person øke fysisk aktivitet og forbrenne flere kalorier enn det som er spist.

Amerikanerne har kuttet ut fett i de siste årene, men de har ikke redusert mengden kalorier de forbruker. Ronette Briefel, tidligere senior forsknings epidemiolog og ernæring politisk rådgiver ved Nasjonalt senter for helsestatistikk, har uttalt, "Mellom 1970 og 1990-tallet, amerikanerne redusert sitt inntak av totalt fett fra om lag 37 prosent av kalorier til om lag 34 prosent av kalorier. Likevel, i løpet av denne samme perioden økte gjennomsnittlig voksen kaloriinntaket med ca 300 kalorier. "

Med mindre de som spiste mer kalorier også økt sin fysiske aktivitet for å få plass til ekstra mat, ville de få vekt, ikke miste det.

Fettfattig mat og vektøkning

Mange matvarer, fra cookies til kjøttpålegg, er tilgjengelig i lav-fett versjoner, men dette betyr ikke at de er sunnere. Fettfattig mat kan være utrolig høy i sukker. USDA anbefaler at ikke mer enn 40 gram (10 teskjeer) sukker inntas daglig, men mange lav-fett matvarer inneholder det. For eksempel inneholder Wish-Bone Red Wine Vinaigrette Salad Dressing 8 gram per porsjon. Spaghetti sauser, som de fleste antar er sunt, inneholder tilsatt sukker; Newmans Own Marinara har 11 gram per halv kopp. Selv Kraft Louis Rich Oven Stekt Fat-Free Tyrkia Breast kjøttpålegg har 0,48 gram sukker per servering. Alt dette sukkeret legger opp raskt.

Dr. Barry Sears, skaperen av Zone dietten, så på en studie fra 4 januar 2006, Journal of American Medical Association. Studien fulgte eldre kvinner etter en høy-karbohydrat, lav-fett diett og fant de mistet 2 pounds over syv år, i gjennomsnitt.

Men dataene viste noe problematisk: kvinnene tjente fett rundt midsection. "Jeg tror studien støtter min påstand at lav-fett, har høy-karbohydrat diett anbefalt av grupper som USDA og American Heart Association forårsaket amerikanerne å få fett," Sears sa.

Løsningen

Det er en løsning: å spise mer næringsrike fettfattige matvarer, som frukt og grønnsaker; og spise færre produsert mat som gir liten nærings fordel. "Sunn spising innsats trenger å skifte fra å fokusere bare på fett - eller dennes fravær - til en samlet satsing på å øke næringstettheten og redusere fett på samme tid," uttalte J. Bruce tysk, professor og John E. Kinsella Velsignet Chair av Department of Food Science and Technology, University of California-Davis.

Fett bør ikke fjernes fra kostholdet, heller. Noen fett er nødvendig for at kroppen skal fungere og spiller viktige roller i hjernen, nerve, hjerte og andre organfunksjon. Men fett bør velges med omhu.

Enumettet fett, som finnes i plantekilder som nøtter, raps og olivenolje, og så videre, er gode fettstoffer. Så er flerumettede fettsyrer, som finnes i fisk (inkludert omega-3 olje, som ikke kan frembringes av menneskekroppen), linfrø og solsikkeolje.

Matvarer fra mettet fett familien (full-fett meieriprodukter, rødt kjøtt, tropiske oljer) bør brukes med måte, da de kan øke dårlig kolesterol.

Transfett bør unngås når det er mulig. Disse fett, som vanligvis inneholder uttrykket "delvis hydrogenert" er skapt gjennom en kjemisk prosess og kan finnes i bakevarer og stekt mat. Transfett øker det dårlige kolesterolet og lavere gode kolesterolet.

Redusert seksuell lyst hos menn

Noen ganger menn finne sin seksuelle lyst har ebbet betraktelig. Menn kan være av hvilken som helst alder når de har redusert seksuell lyst. Årsakene kan være medisinsk. De kan også være psykisk. Det kan være en tilstand som varer, eller en som kan festes. Hvis en mann tror han har en redusert seksuell lyst bør han oppsøke legen sin. Det er mange grunner til redusert seksuell lyst hos menn.

Impotens

Det kan være en medisinsk årsak til redusert seksuell lyst hos en mann. Det kan være knyttet til erektil dysfunksjon. Dette kan skje i alle aldre, men det spesielt skjer med eldre menn. Det kan være et problem med en mann å være i stand til å bli erigert. Det kan også være et problem med å opprettholde ereksjon. Dette kan føre til redusert seksuell lyst.

Stress og angst

Følelser kan også spille en rolle i redusert seksuell lyst hos menn. Stress og angst ikke hjelpe. Stress kan faktisk bidra til å innsnevre arteriene, som reduserer blodtilførselen til penis. Menn bør prøve å slappe av og være rolig og ikke la stresset overvinne sine daglige liv.

Depresjon

Depresjon er en emosjonell og psykologisk grunn for menn å ha redusert seksuell lyst. Siden depresjon er kjent for å gjøre folk til ikke å ønske å gjøre noe i det hele tatt, er det ikke overraskende at det også reduserer seksuell lyst hos en mann som arbeider med depresjon. Plus, noen av de anti-depressiva gitt av leger også gjøre menn ikke er i stand til medisinsk ønsker å ha sex. Det tar lysten borte.

Medisinering

Foruten anti-depressiva er det andre medisiner som gjør en mann har redusert seksuell lyst. Blodtrykk og hjerte medisiner gjøre det også. Beroligende medisiner og antihistaminer også lavere seksuell lyst hos menn. Menn som også selvmedisinering med alkohol og narkotiske stoffer kan se at at de har senket seksuell lyst.

Sykdom

Mange ganger sykdom kan gjøre en mann har redusert seksuell lyst. Bare en vanlig sykdom som en forkjølelse eller influensa kan gjøre en mann har redusert seksuell lyst. Men noen ganger en mer alvorlig sykdom kan ha den effekten. Tilstander som diabetes og hjertesykdommer forsinke seksuell lyst fordi de begge sykdommene påvirker blodårene.

Andre problemer

Det er mange andre forhold som gjør en mann har redusert seksuell lyst. Noen er fordi det er et overskudd eller mangel på vitaminer og næringsstoffer. Andre har redusert seksuell lyst, fordi de bare tror sex er en slem ting å gjøre.

Redusert karbohydrat diett

En redusert karbohydrat diett vanligvis brukes for å oppnå vekttap. Slike dietter varierer i hva man kan spise og hvor mye av de enkelte matvarer de kan spise. Selv om mange har hatt suksess med redusert karbohydrat diett, det er mange farer, så vel som fordelene ved et slikt begrenset diett.

Fordeler

En redusert karbohydrat diett, ifølge forskere, i betydelig grad kan hjelpe til med vekttap på grunn av reduksjon av karbohydrater og kalorier i kosten. Redusert karbohydrat dietter er svært populært med vektbevisste amerikanere og personer med fedme og relaterte komplikasjoner på grunn av de betydelige resultater mange har oppnådd.

De som følger en redusert karbohydrat diett vanligvis føler deg mettere etter å ha spist en liten del. Dette hjelper med vekttap siden Kosten vil spise mindre. Kosten har også lavere blodsukker nivåer enn noen ikke følger den reduserte kosthold.

Vanligvis kan de som følger en redusert karbohydrat diett forbruke ikke-behandlet grønnsaker, frukt, kjøtt, ost og helkorn, men de faktiske beløpene avhenge av den enkelte. Bearbeidet mat, pasta, brød og fett er ment å bli spist med måte. Midnatt snacks består ikke lenger av pizza eller chips, men frukt og grønnsaker i stedet.

Farene

Selv om mange mennesker er fengslet til trinn på skalaen for å oppdage at pounds raskt kaste bare etter noen få dager, etter en redusert karbohydrat diett har noen farer.

For en, kan dieters føler meg veldig dehydrert. Dette er på grunn av mangel av karbohydrater ender tappe glykogen lagret i leveren og musklene. Glykogen i leveren og musklene blir brutt ned og brukes som brensel når en utilstrekkelig mengde karbohydrater er fortært.

Mangelen av glykogen i musklene fører til tretthet og ubehag når du flytter. Muskel uttømming fører dieters å utøve mindre, og dermed få vekten tilbake at de bare mistet. Dette kan på sikt føre til muskel tap og en nedgang i ens basal metabolic rate, eller metabolisme. Over tid, hvis dieter ikke forbruker en trygg og sunn mengde karbohydrater, vil huden bli hengende på grunn av muskel tap.

Dessuten er redusert karbohydrat dietter mangler i fiber, fytokjemikalier og antioksidanter. De støtter en høyere inntak av protein, som amerikanere allerede bruker for mye av. Denne økning i protein ketose fører til, noe som er en usunn fysiologisk tilstand. Ketosis er en ekstrem type metabolsk syre uorden, slik at det oppstår en situasjon hvor fettet ikke kan være i stand til å brenne.

Er dette kostholdet riktig for deg?

En vellykket kandidat for en redusert karbohydrat diett følger en stillesittende livsstil - noen generelt sunt som tilbringer mesteparten av sin tid på datamaskinen eller arbeider på et kontor. Relativt inaktive mennesker ikke krever et høyt inntak av karbohydrater, i motsetning til noen som er aktiv.

Idrettsutøvere eller personer med alvorlige medisinske tilstander som lever-eller nyreproblemer, høyt kolesterol nivåer, og hjerte-og helsespørsmål, bør unngå en redusert karbohydrat diett. For noen med en alvorlig helsetilstand, truer en redusert karbohydrat diett helse på grunn av høyt forbruk av høy-fett og høy-protein matvarer som er bra for hjertet. For idrettsutøvere, er denne dietten ikke er hensiktsmessig fordi den mangler energi idrettsutøvere må preform.

Hvis du har planer om å ta på seg en redusert karbohydrat diett, først konsultere legen din, som med noen diett. Vanligvis de som følger en redusert karbohydrat diett gjøre det deres livsstil siden når du stopper dietten, pounds kommer ofte tilbake på ganske raskt. Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt for en hendelse, vil en redusert karbohydrat diett kan hjelpe deg å kaste uønskede pounds raskt hvis du holder deg til retningslinjene.

Redusert natrium dietter

Redusert natrium dietter


Amerikanerne bruker mer enn det dobbelte av anbefalt mengde natrium per dag, noe som øker risikoen for hjertesykdom, nyresykdom og høyt blodtrykk. Ved å redusere mengden av natrium i kostholdet ditt, kan du redusere sjansen for å utvikle en alvorlig helsetilstand.

Hva er en Redusert Sodium Diet?

En redusert natrium kosthold er et kosthold som inneholder færre enn 3000-milligram natrium per dag. For å sette dette i perspektiv, inneholder en teskje bordsalt ca 2300-milligram natrium, som er mer enn de fleste trenger for en hel dag.

Hvordan følger jeg en Redusert Sodium Diet?

Spesielle matvarer er ikke nødvendig for en redusert natriumdiett. Reduser mengden salt du bruker når forberede og tilberede måltider; Unngå også å legge bordsalt til mat når de er forberedt. Bruk lave natrium versjoner av dine favoritt mat. For eksempel, Rice-a-Roni tilbyr en redusert natrium versjon av mange av sine produkter. Swanson tilbyr også en lav natrium versjon til sine kyllingbuljong produkter.
Plukk matvarer som er naturlig lav i natrium. Sannsynligvis den viktigste faktoren i å følge en redusert natrium kosthold er å lese mat etiketter. Det er skjult natrium i mange frosne og pre-pakket mat, så lese etiketter for å unngå elementer med en høy mengde natrium. Hvis nødvendig, kjøp et redusert natrium kokebok. Dette vil komme godt med når du prøver å tilberede måltider og vil også ta gjetting ut av matlaging.

Foods å spise og matvarer for å unngå

Kjøpe fersk kjøtt, fjørfe og sjømat. Bruke fersk basilikum, hvitløk eller timian eller legge til en salt erstatning som Mrs. Dash til smaken kjøtt. Kjøpe fersk frukt og grønnsaker når du kan. Hvis du trenger å velge frosne grønnsaker, sørg for å plukke elementer uten saus eller krydder. Når du spise ute, valgte en salat som hovedrett. Siden de fleste salat dressing inneholder mye tilsatt salt, bruke eddik og olje i stedet. En av de viktigste tingene du kan gjøre er å drikke minst 64-gram vann per dag. Vann hjelper flush salt ut av kroppen.

Mens det er veldig praktisk å kjøpe pre-pakkede frosne forretter, prøv å unngå dem. Mange har mer natrium enn én person bør spise på en dag, så les etikettene nøye. Det er også best å unngå emballerte chips, kjeks og kaker. Når spise ute på en restaurant, unngå matvarer som er svertet eller sautert så mange av disse rettene har en stor mengde salt. Du kan også være lurt å unngå stekt mat. Kullsyreholdige drikker inneholder også natrium, så prøv å begrense deg til bare én eller to porsjoner per dag.

Merking for lav redusert salt Foods

Forbrukerne er oversvømt med etiketter falbyr de helsemessige fordelene av ulike produkter. Men ofte folk som er venstre lurer på hvem som avgjør om noe er "lav natrium", og hvor lavt må det være å sette ordene "lav natrium" på etiketten. Overdreven inntak av natrium bidrar til medisinske problemer som høyt blodtrykk, så det er viktig at du vet hvordan å lese etikettene.

Regulering inntaket

Hvis du spiser mer enn 1 ts salt per dag, og legen din vil sannsynligvis anbefale at du revurdere din diett. Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) anbefaler at alle begrense sitt daglige inntak av natrium på 2300 mg. Og salt er vanligvis gjemmer seg på steder der folk flest ikke ville tenke å se. For eksempel, noen merker av pasta, ost og til og med soyaprodukter inneholder en ublu mengde salt.

Natrium Retningslinjer fra FDA

Ifølge FDA, kan et produkt annonsere "lavt natrium" hvis er ikke inneholder mer enn 140 mg natrium per porsjon. "Redusert natrium" gjelder for et element som inneholder 25 prosent mindre natrium enn det opprinnelige produktet. Men vær klar over at FDA tillater produkter å hevde at de er "helsekost", selv om de inneholder 480 mg natrium. Peiling "Helsekost" etiketten betyr ikke nødvendigvis at varen har et lavt natrium innhold.

Hvordan virker Low Sodium versjon Taste?

Selskaper håper at forbrukerne ikke merker en forskjell i smak. Men folk blitt vant til en viss smak, og markedsføring avdelinger er ekstremt nervøs for reklame endringer. I august 2009, Jim Downing av "The Sacramento Bee" rapporterte at Campbell gjorde den alltid populære suppe med en lavere natrium innhold. Som forventet, virket markedsføring avdelinger engstelig for å finne ut om den nye oppskriften ville bli like godt mottatt som den gamle.

Bevisst Forbruk

Ærlig talt, matlaging tre måltider om dagen er ikke gjennomførbart for de fleste. Det betyr å bruke tid i prepackaged mat deler av matbutikk. Søk etter de lav-natrium etiketter fordi de vil barbere av den ekstra salt som kan sette deg i fare for hypertensjon. Men også sørge for at fersk frukt og grønnsaker gjør vei i tillegg. Tross alt, ingenting parene bedre med pre-laget, lav-natrium suppe enn en fin grønn salat kastet med olivenolje eller lav-natrium dressing.

Det uttrykket du gjør på matbutikken

Når en matbutikk tar inventar, forvaltnings merknader hvilke produkter selger og som ikke gjør det. Det vil arbeide for å gjøre tilbudet matche etterspørselen. Derfor, når du og dine 10 venner kjøpe lav natrium bønner, vil butikken gå til selskapet å be om ytterligere inventar. Hver gang du velger lav-natrium matvarer over konkurransen, sier du at du foretrekker denne type mat og mer lav-natrium alternativer skal være tilgjengelig for deg. Selskaper uten lav-natrium matvarer ønsker din virksomhet og vil legge til rette for å imøtekomme den lav-natrium mengden.

Hvordan Følg en Redusert Salt Diet

Hvordan Følg en Redusert Salt Diet


En redusert salt diett er vanligvis foreskrevet for personer med hjertesykdom, høyt blodtrykk og nyresykdom. Å vite hvilke matvarer for å unngå vil forbedre din helse og gjøre kostholdet ditt føle seg mindre som en diett og mer av en livsstilsendring.

Bruksanvisning

Kjøtt

•  Unngå bearbeidet kjøtt eller bearbeidet kjøtt middager; kjøtt som kjøttpålegg og kjøtt som er behandlet for å smake som noe annet. For eksempel, hvis kalkun er laget for å smake som pølse så er det sannsynligvis høy i saltinnhold.

Reduser forbruket av saltet kjøtt, blant annet bacon, skinke, beef jerky og corned beef. Pølse og lignende kjøtt som pølser og pepperoni er også høy i saltinnhold.

Sjekk saltinnholdet i hermetisert kjøtt, spesielt hermetisert fisk. Syltet sild, sardiner, makrell og kippers kan være svært høy i salt per porsjon. Se etter redusert saltinnhold i hermetisert kjøtt.

Canned Foods

Unngå naturlig salte hermetisk mat som sauerkraut og pickles; også sjekke syltet mat som syltet mais og andre grønnsaker.

Kjøp redusert salt hermetisert grønnsaker; kjøpe ferske eller frosne grønnsaker til å følge den redusert salt diett. Hermetiske grønnsaker er høy i salt med mindre boksen sier noe annet.

Redusere forbruket av hermetisk supper, som er høy i salt. Også sjekke natrium innhold av hermetisert sauser, soyasaus og andre sauser. Se etter de reduserte salt versjoner av dem.

Pakket Foods

Unngå buljong som er høy i salt i kosten. Buljong, sauser og mange andre smakstilsetninger og krydder er høy i salt; lave salt versjoner er best hvis det er tilgjengelig.

Sjekk etiketten på suppe. Tørket suppe og suppe mikser kan også være høy i salt; Ramen suppe mikser og noen suppe forretter kan være høy i salt i tillegg.

Reduser inntaket av salt snacks mens på en redusert salt diett. Pretzels, potetgull, ost snacks og noen nøtter er høy i salt.

Tips og advarsler

  • Kjøpe redusert natrium salt til smaken mat.
  • Øke sterke smakstilsetninger som løk og hvitløk i favoritt retter å redusere ønske om salt.
  • Vær forsiktig med å bruke for mye lav natrium salt i matlagingen, er det lett å gå over med lav natrium salt.

Hvordan diagnostisere Redusert Testosteron

Hvordan diagnostisere Redusert Testosteron


Testosteron er det viktigste mannlige kjønnshormonet, kontrollerende fysisk og seksuell vekst og påvirker sperm produksjon og seksuell ytelse. En reduksjon i testosteronnivå kan lett gå ubemerket, så symptomene varierer mye, spesielt som menn alder. FDA rapporterer at fra 20 til 50 prosent av friske menn, i alderen mellom 50 og 70, har redusert testosteronnivå. Følg disse trinnene for å diagnostisere lavere testosteronnivå.

Bruksanvisning

•  Begynn din diagnose med et enkelt spørreskjema, som hjelper deg å avgjøre om du har lavt testosteron. Den vanligste er den ADAM og AMS-spørreskjemaer. Du kan finne den ADAM spørreskjema på Seek velvære hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Besøk din fastlege hvis du har mistanke om mulig redusert testosteronnivå. Vanligvis kan hun stille diagnosen eller hun kan henvise deg til en endokrinolog eller urolog.

Gi din lege med din medisinske historie, inkludert generelle helseproblemer, familiehistorie og seksuell helse. Forvente konkrete spørsmål knyttet til seksuell aktivitet, renter og eventuelle problemer eller endringer du har lagt merke til.

Beskriv til din lege eller flere av følgende symptomer, som kan tyde på lavt testosteron: ereksjonsproblemer, nedsatt seksuell aktivitet eller interesse for sex, redusert kropps hår og hud tykkelse, søvnproblemer, energitap, hukommelsestap, lavere intellektuell evne, irritabilitet eller depresjon.

La din lege til å utføre en grundig fysisk eksamen, inkludert blodtrykk og puls, samt en eksamen av testikler, pungen og ****.

Få blodet testet for å måle nivået av testosteron, hvis anbefalt av legen din. Du bør få testet mellom klokken 8 og 9 am når testosteronnivået er på sitt høyde. Testosteronnivået reduseres i løpet av dagen. En normal testosteron området er 300-1000 ng / dl.

Ha ekstra blodprøver hvis blodtestosteronnivåene er lave. Legen kan ta blodprøver for FSH, LH og prolaktin. Disse resultatene gir legen et klarere helhetsbilde av din hormonelle tilstand.

Tips og advarsler

  • Hvis du begynner behandling med testosteron tilskudd, er det viktig for legen din for å kjøre flere tester for å utelukke prostatakreft. Din lege bør gjenta disse testene, når du begynner testosteronbehandling, på seks uker, tre måneder, seks måneder og deretter årlig.
  • Noen medisinske tilstander kan forårsake redusert testosteron, inkludert astma, høyt kolesterol eller problemer med hypothalamus eller hypofysen.

Hvordan få tannregulering til en redusert pris

Tannregulering kan rette tennene og forbedre ditt smil i alle aldre. Det finnes mange forskjellige varianter og stiler av bukseseler; dessverre Klammer kan også være svært kostbar og vanskelig å finansiere. Det finnes måter imidlertid å få tannregulering for deg selv eller dine barn til reduserte priser.

Bruksanvisning

•  Sjekk din forsikring for å se om de dekker kostnadene for tannregulering. Mange dental forsikring planer er nå dekker en del (om ikke alle) av kostnadene for tannregulering. Rådfør deg med politikken manuell eller ringe forsikringsselskapet representant for å finne ut om ditt personvern dekker kjeveortopedisk behandling og kostnaden for tannregulering. Hvis den er inkludert i din fordeler pakke, kan dette spare deg for en betydelig sum penger.

Hvis du ikke har forsikring, eller tannregulering er ikke dekket som en del av din politikk, kjøpe en dental rabatt plan. Dental rabatt planer tillate deg å motta tannhelsetjenester som for eksempel tannregulering for opp til 30 til 65 prosent rabatt. Disse planene samarbeider med et nettverk av tannleger og kjeveortopeder som er villige til å tilby sine tjenester til en redusert gebyr hvis du har en rabatt plan. Sjekk ut leverandører som Ameriplan USA.

Ta kontakt med kjeveortoped og spørre om en rabatt for upfront betaling. Mange helse- og tannlegekontor er villige til å tilby rabatter til pasienter som ikke har forsikring dersom de er villige til å betale for tjenestene all forhånd. Besparelsene varierer i mengde avhengig av kjeveortoped og den opprinnelige prisen på tannregulering, men vanligvis er det noen besparelser med denne type forhandlinger.

Finn en lokal tannlege skolen som har en klinikk med rimelige tjenester, som for eksempel tannregulering. Ifølge American Dental Association, tannlegestudentene utfører tjenester i klinikker knyttet til sine skoler til sterkt reduserte priser. Utnevnelsene tar ofte lengre tid siden elevene lærer, men de er under oppsyn av erfarne tannleger.

Hvordan planlegge en Redusert Calorie Meal

Hvordan planlegge en Redusert Calorie Meal


Når du er på en diett, om å gå ned i vekt eller av medisinske årsaker, planlegger redusert kalorifattig mat er avgjørende for din suksess. Du trenger en lav-kalori måltid som er både mettende og deilig, slik at du ikke føler fratatt. Tar tid å planlegge måltider bidrar til å hindre overspising eller gjøre usunne valg fordi du ikke vet hva annet å spise.

Hvordan planlegge en Redusert Calorie Meal

•  Bestem hvor mange kalorier måltidet kan være. I de fleste tilfeller vil legen eller klinisk ernæringsfysiolog fortelle deg hvor mange kalorier per dag bør du være å spise, basert på stoffskiftet og aktivitetsnivå. Bruk dette til å finne ut hvor mange kalorier hver gjennomsnittet kan være. For eksempel, hvis du skal spise 1500 kalorier per dag, kan det være lurt å bryte den opp i tre 400-kalori måltider og to 150-kalori snacks.

Start måltidet med en stor salat. En salat er en god måte å starte et måltid fordi det kan fylle deg opp uten å legge en masse kalorier. Når du gjør ditt salat, unngå høy-kalori ingredienser som kjøtt, ost, krutonger og vanlige salatdressinger, med mindre salat er ditt fulle måltid. Bruk en bandasje som er lav i kalorier og måle riktig del.

Velg en hovedrett som fokuserer på grønnsaker. Fordi grønnsaker er lavt i kalorier, er det ideelt å fokusere måltidet på grønnsaker. Grønnsaker har også mye fiber, som vil holde deg mett lenger. Ratatouille er et eksempel på en grønnsak-basert parabol.

Bruk liten, om noen, kjøtt. Når jeg prøver å lage en redusert kaloririkt måltid, bruker så lite kjøtt som mulig. Kjøtt er en kaloririk mat, noe som betyr at selv en liten bit av kjøtt har en tendens til å være full av kalorier. I stedet bruker alternative proteinkilder, som for eksempel bønner eller tofu. Disse proteinkilder er lavere i fett og har færre kalorier.

Serve frisk frukt til dessert. Hvis du liker å avslutte måltidet med noe søtt, nå for frisk frukt. Dette kan enkelt tilfredsstille din søt tann, uten å legge mange kalorier. Vurdere å unngå dessert alle sammen.

Drikk vann med måltidet. Når du følger en redusert kaloriinntak, ikke drikke kalorier. Selv sunne drikker som melk eller juice legge unødvendige kalorier til måltidet. I stedet fylle glass med vann, som holder deg hydrert og har ingen kalorier.

Hint

  • Hvis du vasker og forberede grønnsakene dine umiddelbart etter at du bringe dem hjem fra butikken, er det lettere å tilberede sunne måltider i løpet av uken.

Redusert nivå av HDL

Redusert nivå av HDL


Kolesterol kommer i to former, en "dårlig" og en "god". HDL, eller high-density lipoprotein kolesterol (HDL-C), er den gode typen kolesterol, den typen du vil ha høye nivåer av - og hvis testresultatene viser at du har redusert nivå av HDL kolesterol, er det en god idé å forstå hva det betyr for din helse.

Funksjon

HDL fjerner det dårlige kolesterolet (LDL) fra blodet ved å transportere det til leveren. Leveren og behandler deretter fjerner kolesterol fra kroppen. Personer med høyere nivåer av HDL har en tendens til å ha mindre hjertesykdom.

Betraktninger

Niacin-rik mat som meieriprodukter, fisk, egg og nøtter bidra til å øke kroppens nivå av HDL. Genetikk også bidra til HDL-nivåer, og kvinner naturlig nok har mer HDL enn menn.

Lavt HDL

Et godt nivå av HDL er 60 mg / dL eller høyere. De med mindre enn 40 mg / dl er ansett å ha lav HDL.

Årsaker til Redusert HDL

Det er flere årsaker som har vært sammen med lave HDL-nivåer: type 2 diabetes, overvekt, har en dårlig kosthold, røyking og ikke trener.

Oppløsning

Heve HDL-nivåer er oftest gjøres ved å behandle årsaken (e) med lav HDL. Dette kan gjøres ved å behandle eventuelle beslektede medisinske tilstander, forbedring av diett og trener.

Redusert-Sugar Diet

Mange nye kosthold trender clamor om behovet for folk til å vedta en diett med redusert sukker for å gå ned i vekt og bedre helse. Det er viktig, men å forstå begrunnelsen bak disse nye anbefalingene og hvordan du kan adoptere dem i dine daglige matvaner.

Hva er sukker?

Sukker, ihvertfall den typen som finner veien inn i kaffe, godteri, kaker og brus, har en tendens til å komme i form av enkle karbohydrater som sukrose og fruktose. Høy fruktose mais sirup er en stor gjerningsmann i denne forbindelse, og det kan bli funnet i alt fra juice til ketchup.

Vitenskapen bak en Redusert-Sugar Diet

I tillegg må en "diett redusert sukker" også ta hensyn raffinerte eller enkle karbohydrater generelt og redusere alle forekomster av forbruket. For eksempel er mange brød og pasta sammensatt av meget enkle karbohydrater som behandler i kroppen måter ligner sukrose. Den stivelse som finnes i disse matvarer er egentlig bare en mer kompleks form av sukker, sammensatt av flere glukoseenheter. Selv om ikke så ille for deg som raffinert sukker lagt til mat, de har også det som kalles en "høy glykemisk indeks", som betyr at de raskt øke blodsukkernivået.

En studie fra 2001 publisert i British Journal of Nutrition viser at en diett bestående av lavere glykemisk indeks matvarer - i motsetning til den vanlige high-carb, lav-fett diett anbefalt av American Heart Association - var faktisk bedre på å redusere kolesterolnivået for testpersonene. Videre, en annen studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition bemerket at økt forbruk av raffinerte karbohydrater har i betydelig grad bidratt til den epidemi av type-2 diabetes i nasjonen.

Bruke en Redusert-Sugar Diet i livet ditt

Hva du ønsker å gjøre er å begrense både hvor mye raffinert sukker i kosten (dvs. brus, godteri, kaker, te) og enkle karbohydrater med høy glykemisk indeks (dvs. hvit ris, pasta, brød). Disse matvarer kan erstattes med bedre alternativer. For eksempel kan du bruke kunstige søtstoffer som Splenda og velg dietten utvalg av noen brus du vanligvis spiser.

Du kan også erstatte enkle karbohydrater for komplekse de som uraffinert brun ris, helkorn pasta og hel-korn brød. Kroppen din vil ikke behandle karbohydrater i slike matvarer så raskt, og gir deg en langsom og jevn frigjøring av glukose i blodet i stedet for et kraftig utbrudd på en gang.

Redusert kaloriinntak

Det er ett vekttap tilnærming som ernæringsfysiologer og leger er enige om er en sikker måte å slippe pounds: dietter som reduserer kaloriinntaket. For å gå ned i vekt, antall kalorier en person spiser må være mindre enn antall kalorier de forbrenner. Når kroppen ikke har kalorier som den trenger fra matinntaket, har det å bruke kalorier fra fett butikker i kroppen. Begrense kaloriinntaket bidrar til å redusere vekten og de resulterende risiko fra det. Det fremmer også spise sunt, god mat valg og øker bevisstheten om mat kalorier og forbruk for langsiktig suksess.

Identifikasjon

Redusert kaloriinntak er en kosten tilnærming som innebærer å kutte forbruket av kalorier til et lavt nivå. Generelle caloric behov er funnet ved å multiplisere vekten med ti. Den resulterende tallet er mengden kalorier som trengs for å opprettholde nåværende vekt. Redusere kaloriinntaket med ti tretti prosent fra vekten vedlikehold tall resultater i vekttap.

Betraktninger

Å holde styr på kalorier innebærer mye tid i starten. Skrive ned kalorier fra alle matvarer, beregne hvor mange porsjoner og beregne resulterende kaloriinntaket er alle viktige når man teller kalorier. Å ha en nøyaktig og presis logg av kalorier er viktig for å sikre antall kalorier er riktig. Estimering og avrunding føre til overspising, noe som fører til vektøkning.

Fordeler

Den viktigste fordelen av redusert kaloriinntak er vekttap. Redusert vekt reduserer risikoen for hjertesykdom, hjerteinfarkt, hjertesvikt, slag, type 2 diabetes, slitasjegikt, søvnapné, reproduktive problemer, gallestein og høyt blodtrykk. Det senker også risikoen for visse kreftformer, inkludert tykktarm, galleblæren, livmor og brystkreft. Hvis dietten er ernæringsmessig balansert, har redusert kaloriinntak flere andre fordeler som omfatter et forbedret immunforsvar, bedre i skjoldbruskkjertelen og forbedret kardiovaskulær helse. Kosten som teller kalorier og forplikte seg til en redusert kaloriinntak er mer sannsynlig å opprettholde sitt vekttap enn de som bruker alternative kosten metoder.

Advarsel

Se en lege før du begynner på en diett for å vurdere eventuelle helserisiko. Det er spesielt viktig å snakke med en lege hvis noen av de aktuelle medisinske tilstander eksisterer, inkludert type 2 diabetes eller alvorlig fedme. Redusere kaloriinntaket bidrar gradvis unngå ekstrem sult. Humørsvingninger og irritabilitet resultere fra å kutte for mange kalorier for fort, og husk at forbruker færre enn 1000 kalorier om dagen resulterer i en langsommere metabolisme, og derfor er ikke bra for vekttap.

Misforståelse

Mange tror at en kaloriredusert diett innebærer unngå visse matvarer. Men når redusere kaloriinntaket, kan dieters spise nesten hva som helst så lenge det holder dem innenfor det forhåndsbestemte kalori rekkevidde. Kosten bør fokusere på å spise sunt, men en og annen dessert er greit så lenge det er innenfor kalori rekkevidde.