Digidexo.com

Bivirkninger av Hypershock

Hypershock er et kosttilskudd som er markedsført til kroppsbyggere, idrettsutøvere og vektløftere. Produktet er utviklet for å hjelpe brukere med å øke muskelmasse, kropps weightand styrke, i tillegg til å gi ekstra energi til treningen. Ingrediensene i Hypershock er en blanding av vitaminer, kjemikalier, mineraler og urter. Den viktigste aktive ingrediensen i Hypershock er kreatin. En sammensatt på emballasjen er oppført som '' Hypershock proprietær blanding '' og viser ikke de ingrediensene som finnes i det sammensatte. Før du bruker noen kosttilskudd, bør du kontakte legen din for å sikre at det er trygt for deg å bruke.

Vannretensjon

Kosttilskudd som inneholder kreatin, for eksempel Hypershock, kan føre til at kroppen til å beholde mer vann enn vanlig. Kreatin fører vann til å bli trukket til både fett og muskelvev. Dette vannretensjon fører til hevelse i hele kroppen, spesielt i muskler og fettvev der kreatin i å bli lagret. Dette hevelse effekten er ofte oppfattet som en rask økning i muskelmasse når det i realiteten er en stor andel av volumøkningen i muskelen vann. Hypershock kan forårsake oppblåsthet. Ansett en lav natrium diett mens du bruker Hypershock, som for mye natrium kan føre til overflødig vann oppbevaring.

Dehydrering

Dehydrering kan oppstå fra å bruke Hypershock. Dehydrering oppstår fordi for mye vann trekkes fra orgel vev til muskler og fettvev. Unngå dehydrering mens du bruker Hypershock ved å øke væskeinntaket. Før noen treningsprogram eller trening, sørg for at du er godt hydrert. Trene eller trene mens dehydrert kan føre til heteslag, og i ekstreme tilfeller heteslag, eller til og med hjerteinfarkt.

Muskel kramper og skader

Muskel kramper kan oppstå ved bruk av Hypershock. Ikke overskrid doseringen anbefales på emballasjen. For mye kreatin i kroppen kan føre til dehydrering, som kan føre til muskel kramper. Unngå trening med stramme muskler, som det øker sannsynligheten for muskel tårer, ligament skader, og forstuinger.

Gastrointestinal Distress

Gastrointestinale plager er en mulig bivirkning av Hypershock bruk. Symptomer på gastrointestinale plager inkluderer overflødig luft i magen, magekramper, diaré og kvalme. Vanligvis oppstår det gastrointestinale plager på grunn av overflødig kreatin settling i magen før ekskresjon. Ta dosen din Hypershock med en 16 oz. glass vann eller juice for å unngå gastrointestinale plager.

Stress på nyrene

Bruke for mye av den Hypershock supplement har potensial til å forårsake økt stress på nyrene. Nyrene må jobbe hardere for å fjerne overflødig kreatin fra blodet. Personer med et forhåndsdefinert helsetilstand som påvirker nyrene bør konsultere lege før du bruker Hypershock. For mye stress på nyrene kan føre til tretthet, og i ekstreme tilfeller, nyresvikt.