Digidexo.com

Hvordan velge Cellulite og hud oppstrammende Body Wraps

Hvordan velge Cellulite og hud oppstrammende Body Wraps


Som vi alder, hud har en tendens til å miste sin fasthet; sagging og svingende i en lite flatterende måte. En hud-oppstrammende kroppsinnpakning er en enkel måte å returnere huden din til sin ungdommelige form. Cellulitt er også et biprodukt av aldringsprosessen. Det fører til at huden til å ha en marmorert utseende og kan ofte gjøre kvinner flau over å bære en bikini på stranden. Ved hjelp av cellulitt kroppsinnpakning vil bidra til å jevne dem stygge humper. Men før du velger en wrap for noen av disse forholdene, er det et par ting du bør vurdere.

Hvordan velge Cellulite og hud oppstrammende Body Wraps

•  Bestem hva det er du ønsker å oppnå med kroppen din wrap. Hvis du prøver å stramme opp huden din, vil du være sikker på at du bruker en hud-oppstrammende kroppsinnpakning. For cellulitt reduksjon, ønsker du å bruke cellulitt kroppsinnpakning. Det finnes mange tilgjengelige wraps på markedet og ved hjelp av en som er rettet mot din individuelle situasjon vil gi de beste resultatene.

•  Bestem bekvemmeligheten av cellulitt kroppsinnpakning ved å sammenligne ingrediensene. Er de lett oppnåelig? Samme vurdering skal bli gitt til en hud-oppstrammende kroppsinnpakning. Det er ingenting verre enn å falle i kjærlighet med en skjønnhet diett bare for å oppdage at neste gang du ønsker å bruke den, er det vanskelig å finne.

Vet kostnader involvert og kvaliteten av produktet. Kostnadene ved hud-oppstrammende og cellulitt kroppsinnpakning kan variere. Sørg for at de er av den kvaliteten du forventer og produsere resultater lovet for dine hardt opptjente dollar.

Finne ut hvor mye tid du kan bruke til å påføre huden-oppstrammende kroppsinnpakning. Når det er kjøpt og ut av boksen, trenger du ikke ønsker å finne at wraps ta timer å søke. I gjennomsnitt, bør cellulitt kroppsinnpakning ta omtrent en time, litt mer enn halvparten av disse vil bli brukt i wrap. Skin-oppstrammende wraps bør ikke ta lenger enn 70 minutter, ca 45 av disse vil bli brukt i wrap.

Hint

  • Spør dine venner eller erfarne som cellulitt innpakninger eller hud-oppstrammende kroppsinnpakning har hatt de beste resultatene.
  • Finne ut nivået på forbedring du kan forvente. Uten realistiske forventninger, kan du bli skuffet.
  • Er produktet tilby noen form for garanti? Finn ut om du kan få pengene tilbake hvis de innpakninger ikke oppfyller dine forventninger.
  • Gravide eller de med sirkulasjonsproblemer bør ikke bruke cellulitter eller hud-oppstrammende kroppsinnpakning.