Digidexo.com

mat som reduserer dht

Mat som reduserer Restless Leg Syndrome

Selv om opprinnelsen er ofte vanskelig å fastslå, har forskere knyttet noen tilfeller av rastløse ben syndrom (RLS) til mineralmangel som kan lindres ved endringer i kosthold.

Hva er RLS?

RLS påvirker ca 12 millioner mennesker i USA. Det viktigste symptomet på RLS er en brennende eller snikende følelse i beina, spesielt når en person ligger nede. Som et resultat, folk som lider av RLS har vanskeligheter med å sovne eller forbli sovende, noe som kan føre til alvorlig tretthet og utmattelse.

Primære årsaker

RLS er vanligvis forårsaket av en kronisk sykdom som påvirker nervesystemet. Nyresvikt, diabetes, Parkinsons sykdom og perifer neuropati alle har vært knyttet til RLS og har en tendens til å avta eller forsvinne helt ved behandling av sykdom. Noen medisiner, inkludert anti-anfall narkotika, anti-psykotiske medisiner og til og med kalde og allergi medisiner, har vært kjent for å utløse RLS. Gravide kvinner har også vært kjent for å vise milde RLS symptomer i deres siste trimester, men symptomene har en tendens til å forsvinne fire uker etter levering.

Andre årsaker

Selv om 50 prosent av RLS tilfeller betraktes idiopatisk (opprinnelse ukjent), andre har vært knyttet til lave nivåer av jern eller anemi. Forekomsten og alvorlighetsgraden av RLS symptomer kan også utløses av inntak av koffein, tobakk og alkohol, men de er ikke de grunnleggende årsakene RLS.

Ting å spise

Det finnes ingen kjent kur for RLS, men endringer i kostholdet kan ha en innvirkning på symptomer, inkludert jerky ben spark og rykninger som forstyrrer søvnen, og kan ha en ødeleggende langsiktig effekt. The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds) antyder at det å spise mat med høyt folat som spinat, asparges og grønne grønnsaker kan bidra til å redusere symptomer. Andre matvarer som lever, egg, fisk, frisk frukt og nøtter er også en god kilde til folat og bør spises på en jevnlig basis.

Hvordan spise

I tillegg til å spise riktig mat, spise hyppige, små måltider hjelper også ved å holde nivået av næringsstoffer og mineraler i kroppen på et jevnt nivå. Som tilfellet er med mange medisinske tilstander, spise riktig mat er ikke en kur-alle, men er et godt supplement til andre former for behandling.

Hvordan redusere DHT

Hvordan redusere DHT


Mange menn over hele verden lider av hårtap peke fingrene på DHT. DHT eller dihydrotestosteron, er et organ hormon og den ledende årsaken til skallethet. Når hormonet binder seg til hårsekken, er håret vekst syklus kastet av og fører til at hårsekkene å svekke og falle ut. Området rundt er også berørt, og slutter å vokse nye hår. Det finnes ulike naturlige metoder for å redusere DHT og potensielt treg hårtap.

Hvordan redusere DHT

•  Vask håret daglig med en god sjampo. Du kan bruke en sjampo som inneholder urt Shen Min. Denne urten hindrer veksten av DHT og kan kjøpes i helsekostbutikker.

Ta grønn te tabletter, to etter hvert måltid. Du kan også drikke tilsvarende fem kopper i flytende form hvis du foretrekker det. Grønn te inneholder flavonoler og katekiner som hjelper grense DHT samt kolesterol.

Konsumere mer sjømat. Sjømat, spesielt skalldyr, inneholder sink. Sink har vist seg å redusere produksjonen av DHT.

Øke soya inntak. Soyabønner inneholder isoflavoner som begrenser DHT produksjon. Prøv å spise fire tofu retter per uke.

Bruk gresskar frø olje. Gni det inn i hodebunnen før sengetid i tre måneder. Gresskarfrøolje hemmer produksjonen av DHT.

Svelg nesle tabletter hver dag med to glass vann. Brennesle er en urt som reduserer DHT og er kjent for sine helbredende evner.

Konsumere så Palmetto kapsler to ganger om dagen. Saw Palmetto stopper DHT dannelse og åpner hårsekkene til proteiner fører til tykkere hår.

Hint

  • Bruk en syv-dagers bunkeren for å holde kosttilskudd organisert.
  • Følg instruksjonene som følger med kosttilskudd for å hindre ubehag.

Hvordan velge matvarer som redusere stress

Hvordan velge matvarer som redusere stress


Sunn mat kan lindre og forebygge stress sammen med medisiner og andre former for stress relief. Læring hvilke matvarer for å spise og for å unngå kan hjelpe deg å føle deg bedre, gladere og sunnere. Følg disse trinnene for å velge mat som reduserer stress i livet ditt.

Hvordan velge matvarer som redusere stress

Velg matvarer med protein for å styrke og vedlikeholde muskler. Matvarer som mandler, fisk, sushi og magert kjøtt bidra til å redusere psykisk stress ved å holde kroppen fysisk friske.

Spis uraffinert "gode" karbohydrater for å forbedre humøret. Mens "dårlige" karbohydrater, sukker og fett kan forverre stress og dårlig humør følelser, kan hele korn som brun ris, hvete pasta og brød hjelpe Level blodsukkeret og lindre stress.

•  Klokke for vitaminer og mineraler slik som kalium, jern, sink og kobber, som bidrar til å hindre høyt blodtrykk, transport av oksygen gjennom blod og hastighet metabolske nedbrytning av proteiner. Du finner disse vitaminer og mineraler i matvarer som kylling, lever, østers, bananer og bønner.

Gjør friske grønnsaker og grønnsaksjuice en del av ditt stress reduksjon diett. Grønnsaker av lyse farger som brokkoli, gulrøtter, paprika og asparges er best.

Se etter frisk frukt, som gir deg rikelig med vitamin C og naturlig sukker. Noen gode valg er frukt som honningmelon, jordbær og blåbær.

Drikk lettmelk og spiser mat med kalsium, slik som lav-fett ost, cottage cheese og yoghurt.

Drikk rikelig med vann. Vann er nøkkelen i ethvert kosthold som det gjør kroppen din til å skylle ut giftstoffer og holde cellene hydrert.

Hint

  • Unngå fast food og mye fett og konserveringsmidler.
  • Unngå for mye salt og natrium, noe som kan øke blodtrykket.
  • Unngå koffein og sukker. Koffeinfri te, for eksempel kamille, produserer positiv innvirkning på humøret, men hvis du prøver å redusere stress, holde seg borte fra høyt koffeinholdige drikker.

Mat som forhindrer Iron Absorpsjon

Mat som forhindrer Iron Absorpsjon


Jernmangel er den mest utbredte typen av ernæring problem som berører folk i dag. Det er også nr 1 grunn for en diagnose av anemi. Det er viktig å vite at selv om jernmangel og anemi er ofte tenkt på som synonymer, er de ikke. Jernmangel er knyttet til utarmet butikker av jern som ikke skaper en funksjonell helseskade. Anemi, på den annen side, gjør ha implikasjoner for funksjonelle problemer med noen organer i kroppen. Det finnes en rekke matvarer som kan forhindre jern absorpsjon.

Svart og grønn te

Den tanniner som finnes i te spille en nøkkelrolle i å forebygge jern fra å bli absorbert i matvarer. Drikker sort eller grønn te med et måltid reduserer kroppens evne til å absorbere den naturlige jern i matvarene spises. Det anbefales at svart og grønn te unngås i minst to timer etter å ha spist.

Meieriprodukter

Meieriprodukter, som melk, egg og ost, har vært knyttet til problemer med opptaket av jern. Den virkelige skyldige ser ut til å være det kalsium som er en naturlig del av meieriprodukter. Det anbefales at kalsiumtilskudd ikke tas sammen med måltider - bare for å være trygg.

Brød og korn

De phytates eller phytic syrer som finnes i hele korn er knyttet til redusert jern absorpsjon. Brød og frokostblandinger er mat laget med hele korn, og forbruk av disse matvarene skaper risiko for å forebygge jern absorpsjon. Noen nøtter, frø og bønner har også phytates eller phytic syrer og kan forårsake jern absorpsjon problemer. Bløtlegging bønner i åtte timer eller mer er en effektiv strategi for å redusere mengden av phytates de inneholder.

Spinat

Spinat er høy i jern med mindre det er konsumert med andre matvarer som reduserer dets absorpsjon. Det amerikanske Department of Agriculture rapporterer at en kopp spinat har potensial til å gi kroppen med 3,5 mg. av jern. Det er den oksalsyre i spinat som påvirker opptaket av jern. For spinat for å gi alle sine potensielle jern, har det å bli spist i kombinasjon med matvarer som kjøtt, appelsiner, jordbær og brokkoli.

Swiss Chard

Bladbete er en grønn, grønn grønnsak som er typisk høy i jern. Denne vegetabilsk er som spinat i at det er behov kombineres med andre matvarer slik at kroppen kan absorbere den inneholder jern og hindre jernmangel. Foods høy i sitronsyre støtte jern absorpsjon i bladbete. Appelsiner, jordbær og brokkoli er effektive følges mat når du spiser bladbete.

Søtpoteter

Søte poteter er en god kilde for en rekke viktige næringsstoffer slik som vitamin A og antioksidanter. Søte poteter inneholder oksalsyre, som er kjent for å forhindre jern absorpsjon. Spise mat høy i sitronsyre hjelper kroppen absorbere jern. Hvis du har en tendens til å være jernmangel eller blodfattig, unngå søtpoteter.

Mat som vil senke blod Presure

Høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk, kan føre til dødelige konsekvenser hvis venstre ubehandlet. Å spise sunt er en enkel ting du kan gjøre hver dag. Spise mat som fersk laks, vil kyllingbryst og brokkoli redusere blodtrykket.

Hypertensjon

Hypertensjon kan føre til slag og hjertesvikt. En systolisk trykk over 140 mmHg og diastolisk trykk over 90 mmHg er en grunn til å oppsøke lege umiddelbart.

Natrium

En lav-natrium kosthold er viktig for å senke blodtrykket. Ifølge American Heart Association, bør forbruket av salt begrenses til 2,4 mg daglig.

Magert kjøtt

Forbruket av magert kjøtt som skinn kyllingbryst og biff som er lav i fett er gode kilder til protein.

Fersk fisk

Fersk fisk som laks, kveite, havabbor og tunfisk er gode å spise fordi de senke blodtrykket. Fisk er en god kilde til protein, og inneholder omega-3 fettsyrer, som holder blodet fra clotting.

Fresh Fruit

Friske frukter som inneholder magnesium, kalium og kalsium bære elektrolytter som senker blodtrykket. Du kan finne disse ingrediensene i frukter som bananer, kiwi og datoer.

Friske grønnsaker

Friske grønnsaker gode på å senke blodtrykket inkluderer grønnkål, grønne grønnsaker, gulrøtter, blomkål, spinat og brokkoli.

Mat som senker blodtrykket

Høyt blodtrykk oppstår når blodet strømmer gjennom arteriene med mer kraft enn vanlig. Selv om det har vanligvis ingen symptomer, kan det påvirke din helse og forårsake koronarsykdom, hjerteinfarkt, hjerneslag, blindhet og nyreskader. Livsstilsendringer inkludert kosthold kan senke blodtrykket.

Kalium

Salt øker blodtrykket, og 3500 mg kalium om dagen flush salt fra kroppen din. Mat som inneholder kalium inkluderer grønnsaker som erter, poteter, grønne greener, tomater og spinat og frukt som aprikoser, cantaloupe, epler, sitrus og bananer.

Kalsium

Kalsium kan redusere blodtrykket, og det er lett absorberes i skummet melk og andre magre meieriprodukter. Omfatter tre eller flere porsjoner med skummet melk hver dag i kostholdet ditt.

Fiber

En viktig del av dashbordet (kosten tilnærminger for å stoppe hypertensjon) kosthold er inkludert fiber-rik mat. Spise en høy-fiber diett som inneholder hele korn samt grønnsaker og frukt senker diastolisk blodtrykk med 17 prosent.

Olive Oil

Olivenolje har en gunstig effekt på cellene som linje blodårene og senker både diastolisk og systolisk blodtrykk med 8 mm Hg.

Omega 3

Omega-3 fettsyrer har en gunstig effekt på elastisiteten i blodårene. Mat som inneholder omega-3 inkluderer laks, valnøtter, linfrø, rapsolje og hvetekim.

Mat som øker mage syre

Sure oppstøt og halsbrann er aldri morsomt å leve med. Annet enn å ta medisiner, er det flere tiltak folk kan ta for å unngå økt magesyre. En av de beste måter å holde magesyre ned, er å unngå matvarer som øker magesyre. Dette ett skritt kan bidra til å redusere og noen ganger også eliminere smerter forbundet med sure oppstøt og halsbrann.

Tomater og Tomato-baserte matvarer

Selvfølgelig, tomater er høy i syre, noe som betyr at de øker magesyre. Hva er ikke så opplagt er antall matvarer som er tomatbasert. For eksempel ta en titt på ingrediensene på en boks med okse lapskaus og mer enn sannsynlig det vil liste enten tomatsaus eller tomatpuré. Tomatsaus og tomatpuré er svært vanlig fordi disse legger rik smak til supper og stuinger. Også holde et øye med krydder, slik som grill og biff sauser.

Sitrusfrukter

Appelsiner, ananas og andre sitrusfrukter kan øke magesyre. Det samme gjelder for fruktjuice og brus som har sitrus frukt i dem. Den gode tingen er noen merker nå tilbyr lave sure varianter av appelsinjuice.

Mat og drikke som inneholder koffein

The Mayo Clinic anbefaler folk med syre reflux å kutte ned på koffein. Dette betyr ikke bare kaffe, te og brus, men det betyr også sjokolade og mat som inneholder sjokolade. Grunnen koffein forårsaker et slikt problem er at det svekker sphincter muskel, noe som gjør det lettere for syre til å gjøre seg opp i spiserøret. For noen drinker, kan du kjøpe koffeinfri versjoner, bare være klar over at dette ikke fungerer for alle drinker. Kaffe, for eksempel, er så høy i syre at det ikke spiller noen rolle om en koffeinfri versjon er fortært.

Fettrike matvarer

Ifølge nettstedet MedHelp, bør høy-fett matvarer unngås. Fettrik mat ta lengre tid for magen å bryte ned, noe som betyr at de oppholder seg i magen lenger. Etter hvert som mer maten er fortært, bygger det på toppen av ufordøyd fettrik mat og gjør det lettere for syre for å bygge opp.

Peppermynte og Peppermynte

Ifølge en historie omtalt på Fox News, har mint en myte av beroligende magesyre. Egentlig er det helt motsatt. Peppermynte og grønnmynte er faktisk skal unngås fordi de kan øke magesyre. I historien omtalt på Fox News, anbefaler ernæringsfysiolog Tanya Zuckerbrot ved hjelp av lakris i stedet for mint å hjelpe sooth mage problemer.

Mat som inneholder vitamin D

Mat som inneholder vitamin D


Vi trenger alle å fokusere på å skaffe nok vitamin D fra mat kilder, solskinn samt kosttilskudd for vedlikehold av god helse. Den nåværende anbefalt daglig inntak av vitamin D er 1000IU daglig for voksne, og 200 IE for spedbarn og barn.
Dessverre er mat kilder til vitamin D er begrenset, noe som gjør det viktig å forstå hvordan å opprettholde tilstrekkelig nivå av vitamin D. Vitamin D-mangel og mangel har levetid implikasjoner mot dårlige helseutfall. Men kan du få nok vitamin D fra mat kilder?

Betydning

Det er vanskelig å få vitamin D fra mat, men vitaminet er helt avgjørende for trivsel. Ifølge estimater, de fleste voksne og barn ikke får nok vitamin D. Nyere forskning tyder på at alle anstrengelser bør gjøres for å innlemme solskinn, mat kilder til vitamin D og vitamin D-tilskudd som et tillegg til en generell sunn livsstil.
Historisk sett er utilstrekkelig nivå av vitamin D i forbindelse med autoimmune sykdommer, hjertesykdom, osteoporose, periodontal sykdom og kreft. Eldre og barn er spesielt utsatt for skader fra fall fordi vitamin D har en sterk påvirkning av muskelutvikling og ytelse.

Funksjon

Vitamin D er et fettløselig vitamin som krever solskinn for metabolisme. Vitamin D er sammensatt av vitamin D2 (ergocalciferol), og vitamin D3 (cholecalciferol). Ultraviolet B stråler konvertere vitamin D7 til D3. Gjennom en serie av kjemiske interaksjoner, er sluttproduktet som sirkulerer i legemet 25-hydroksyvitamin D. For å gi kroppen med fordel, skal nyrene deretter konvertere 25-hydroksyvitamin D til sin aktive form, 1, 25-hydroksyvitamin D . Vitamin D er viktig for absorpsjon av kalsium og fosfor som det er absorbert av tarmen fra bloodstrea for å lette absorpsjonen av kalsium inn i skjelettet.
Når kalsiumnivået er høyere i blodet, gjennom inntak, og resultatene av UVB-stråler, er opptaket av vitamin D stimulert, sette den til god bruk.

Vitamin D er lett lagres i fettceller, noe som gjør overvektige mennesker mer utsatt for vitamin D-mangel.

Identifikasjon

Vtiamin D-mangel har lenge vært assosiert med utvikling av rakitt, en sykdom som fører til oppmykning av bein og beinbrudd. Det er fortsatt en av de mest vanlige plager av barn i utviklingsland. Den befestede melk program, utviklet på 1930-tallet nesten eliminert forekomsten av rakitt.
Osteomalasi er et symptom på vitamin D-mangel, først manifestert ved muskelsvakhet og skjelettsmerter.
Siden vitamin D er nødvendig for kalsium-absorpsjon, identifisering av vitamin D-mangel er viktig. Lave nivåer av kalsium kan føre til anfall, nummenhet rundt munnen, armer og ben, samt hånd spasmer og hjerterytmeforstyrrelser.
Hyppige brudd fra mindre traumer kan være en indikasjon på vitamin D-mangel hos barn og voksne.

Betraktninger

The National Institute of Health (NIH) tar til orde for ti til femten minutter med direkte sollys, inkludert ansikt, armer, hender eller tilbake to ganger i uken for å opprettholde tilstrekkelig nivå av vitamin D. Men det er ikke alltid mulig, noe som gjør mat kilder viktig. Folk som bor i øvre breddegrader er spesielt behov av å konsumere vitamin D rik mat om vinteren.
Solkrem er tenkt å være en medvirkende årsak til vitamin D-mangel, forårsaker et tveegget sverd for alle som er høy risiko eller med en historie av hudkreft engstelig av UVB stråler.

Solarium er ikke et godt alternativ, som de har blitt funnet å øke risikoen for hudkreft, men deres anvendelse har vært diskutert.

Forebygging / løsning

Mat som inneholder vitamin D er tilsatt melk, frokostblandinger og fet fisk. Den beste kilden til vitamin D er fisk. villfanget versus gården reist. Steke fisken har blitt funnet å redusere vitamin D innhold. Makrell, sardiner og laks er høy i vitamin D. Tran er på markedet har hatt mesteparten av vitamin D fjernet. Pure, uraffinert tran inneholder en 1360 IU av vitamin D.
Noen orange juice er også beriket med vitamin D. Sopp er også en god kilde til vitamin D, og ​​en utmerket erstatning for kjøtt. Den eneste ost med vitamin D er sveitserost. En unse inneholder 12 IE vitamin D.
Laktose intolerante enkeltpersoner kan finne vitamin D i befestet soyamelk. Hermetisert rosa laks inneholder ca, 530 IE vitamin D, mens hermetisk makrell inneholder 213 IU. Hermetisk tunfisk (i olje), inneholder 200 IE per porsjon. Quaker Ernæring for kvinner Instant Havregryn inneholder 154 IE vitamin D - det er OK for menn å spise den, også.
Spis laks minst tre ganger i uken, også anbefalt av American Heart Association for forebygging av hjerte-og karsykdommer. Ikke bare vil ditt hjerte fordel, men du vil bli supplere din diett med vitamin D. Igjen, se etter laks fanget i naturen. Når du velger forsterkede frokostblandinger, se på sukkerinnhold og andre næringsstoffer ved å lese etikettene.

Advarsel

Hvis du tar medisiner som antiepileptika, tiaziddiuretika, kortikosteroider, nikotin, cimetidin, kolesterolsenkende midler (ezetimib), heparin, eller vekt-tap narkotika (Xenical og Alli), er det viktig å vite at disse medikamentene forstyrre vitamin D absorpsjon .
Siden mat kilder til vitamin D virkelig er begrenset, er det nødvendig å gjøre en bevisst innsats for å sikre at du får nok vitamin D på en daglig basis. Ta en multi-vitamin hvis du er i faresonen. De fleste multivitaminer inneholder 400IU av vitamin D. Du bør kanskje vurdere å ta en vitamin 3 ganger om dagen om nødvendig, etter å ha diskutert med legen din. Vitamin D-toksisitet, men sjelden, kan forekomme med tilskudd av mer enn 10.000 IU / dag, noe som gjør dem forholdsvis trygge.

Mat som utløser gikt

Urinsyregikt er en svært smertefull form for inflammatorisk leddgikt som er mulig å behandle, men har ingen kur. Det fører til smerte og hevelse i et ledd: ofte på stortåa, knær og ankler. Gikt angrep kan vises veldig plutselig og kan vare i ti dager hvis den forblir ubehandlet. Unngå visse matvarer og livsstil valg kan ofte forhindre utbruddet av et angrep.

Kjøtt Triggers

For å hindre en gikt angrep, unngå å spise kjøtt som er høy i puriner. Disse inkluderer rødt kjøtt, innmat, kalvekjøtt, bacon, kalkun, gås, fasaner og rapphøne.

Sjømat Triggers

Sjømat som utløser gikt inkluderer laks, reker, blåskjell, krabbe, ørret, makrell, ansjos, kamskjell og sardiner.

Vegetabilske Triggers

Personer som lider av gikt bør også unngå visse grønnsaker som kan være høy i puriner. Disse grønnsaker inneholder sopp, kokt spinat, blomkål, erter, asparges og linser.

Andre mat utløser

Andre matvarer for å unngå å inkludere alkohol, koffein, stekt mat, bakevarer, iskrem og rike desserter. Mettet fett og sukker øke urinsyre og svekke nyrefunksjonen.

Forebygging / løsning

Selv om det er mange mat begrensninger for gikt lider, og legger til magre meieriprodukter (som ost og melk) kan redusere risikoen for en gikt angrep. Å drikke vann hjelper også kroppen din skylle ut urinsyre.

Fordeler

Å spise lav-purine matvarer som frukt, brød, tomater, oliven, ris, pasta og tofu også redusere tilfeller av gikt.

Hvordan å spise mat som Nedre urinsyre

Hvordan å spise mat som Nedre urinsyre


Å vite hvordan å spise mat som lavere urinsyre vil hjelpe deg å redusere gikt symptomer. Urinsyregikt er en form for leddgikt som påvirker føttene. Det kan være svært smertefullt. Urinsyregikt er normalt forårsaket eller opphisset av høye nivåer av urinsyre i kroppen din. Urinsyre kan finnes i mange forskjellige matvarer.

Hvordan å spise mat som Nedre urinsyre

UNNGÅ GOUT - Unngå gikt og gikt symptomer ved å redusere nivået av urinsyre i systemet. Ikke spis mat som forårsaker eller irritere gikt i føttene. Matvarer for å unngå er i hovedsak de som kommer fra dyreorganer. Matvarer som nyre, lever, hjerte og hjerne bør unngås av gikt leddgikt. Disse matvarer er ekstremt høy i urinsyre som kan forårsake eller irritere dine gikt symptomer. Det er ikke nødvendig for deg å spise disse matvarene fordi det er mange alternativer som er mye sunnere for eksempel magert kjøtt, kalkun og kylling. Du bør også unngå matvarer som bønner, belgfrukter og grønnsaker som blomkål. En annen mat som kan forårsake eller irritere gikt er fruktose. Unngå sukkerholdige matvarer som inneholder mye fruktose.

Drikk rikelig med vann - Hold urinsyre lav naturlig ved å drikke rikelig med vann hver dag. Rent vann skal konsumeres på frekvensen av åtte til tolv glass per dag på åtte gram per glass. Ikke tell te, melk, kaffe, brus eller smakstilsatt vann av noe slag, inkludert vitamin vann som vannet ditt. Bare rent vann teller mot dine åtte til tolv glass per dag. Å vite hvordan å spise mat som lavere urinsyre vil hjelpe deg å kontrollere gikt symptomer.

MOVE IT - Hold kroppen din aktive og beveger seg hver dag. Trening er best, men hvis du ikke klarer å trene på grunn av smerter eller annen grunn, bør du likevel flytte rundt så mye du kan. Hvis du kan gå, så bør du gjøre det. Spør legen din hvor mye trening du kan gjøre og gjør det. Du bør trene minst tretti minutter per dag, fem dager per uke hvis kroppen din er i stand til å gjøre det. Sakte legger i vekttrening tre til fem dager per uke for å bygge muskler. Hvis du tar vare på kroppen din, vil du ha mye mindre smerter.

Hvis du trenger ytterligere hjelp på naturlig senke urinsyre, se i avsnittet nedenfor. Å vite hvordan du skal spise mat som lavere urinsyre vil hjelpe deg til å bli sunnere og smertefri.

Juice som reduserer urinsyre

Urinsyre er et biprodukt av nedbryting av puriner, som er til stede i en rekke matvarer. Urinsyre er ikke et problem for mange, men for noen kan det bidra til gikt, som er en ekstremt smertefull, leddgikt-type tilstand som vanligvis påvirker leddet i stortåen. Mens gikt er tilstanden oftest assosiert med høye nivåer av urinsyre, kan høy urinsyre også forårsake urinsyre nyrestein.

Noen juice kan bidra til å redusere sjansen for gikt eller nyrestein ved å redusere mengden av urinsyre i systemet.

Cherry Juice

De helsemessige fordeler av kirsebær juice blir fortsatt undersøkt, men det er god dokumentasjon på at visse forbindelser som finnes i kirsebær juice kalles anthocyaniner, bidra til å senke nivåene av urinsyre i kroppen din.

I tillegg til å bruke kirsebær juice for urinsyre, synes det å være verdifulle i andre sunne måter. Ifølge New Hope.com, kirsebær og andre juicer som inneholder antocyaner har også evnen til å beskytte både små og store blodkar mot skader relatert til diabetes, og også synshemning relatert til diabetes. Den anti-inflammatorisk effekt av antocyaniner som finnes i kirsebær juice reduserer også allergiske reaksjoner, ifølge newhope.com.

Orange Juice

Sammen med anti-inflammatorisk fordeler av kirsebær juice, har appelsinjuice vist seg å ha en reduserende effekt på urinsyre, senke risikoen for både gikt angrep og nyrestein, ifølge Helse og Age.com og Journal of American Society av nefrologi.

Mens appelsin og andre sitrusfrukter er syrlig i smaken, la de alkaliske rester i kroppen, noe som motvirker urinsyre og andre syrer, og overflod av vitamin C levert av sitrus juice bidrar til å regulere urinsyre i blodet.

Hvor mye juice bør du drikke?

Mens det er ingen harde og raske retningslinjer om hvor mye juice du bør drikke for å redusere uric syrer, to til tre porsjoner per dag allment akseptert som å være riktig for å bidra til å forebygge gikt eller nyrestein angrep.

Andre matvarer for å redusere urinsyre

Bortsett fra å drikke kirsebær juice og sitrus juice, det er andre matvarer du kan konsumere som vil bidra til å redusere nivåene av urinsyre. Disse inkluderer magre meieriprodukter som ost, yoghurt og melk. Også, drikke rikelig med vann for å holde systemet spyles ut og fungerer som den skal, og spise frukt og grønnsaker som blåbær, jordbær, bananer, kirsebær, tomater, kål, selleri og grønne bladgrønnsaker.

Mat og drikke for å unngå

Matvarer som er høy i puriner bør unngås, slik at du kan holde dine urinsyre ned. Disse matvarer inneholder innmat, mat laget med gjær som brød og øl, alkohol, sjømat som ansjos, sardiner, laks og makrell; oksekjøtt, svinekjøtt, lam og bacon. Spis sopp, belgfrukter, blomkål og fjærfe i moderate mengder.

Mat som øker østrogen i kroppen

Østrogen er et hormon som består av tre forbindelser: østron, østradiol og østriol. Både menn og kvinner trenger en viss mengde av dette hormonet å være sunn. Personer som har lavt østrogennivå kan øke østrogen naturlig ved å spise visse typer mat og avstå fra andre matvarer som hemmer østrogenproduksjonen.

Betydningen av lavt østrogen

Kvinner som experienceing premenopausale eller postmenopausale sypmtoms kan ha lave nivåer av østrogen i kroppen. Naturlig østrogen er et kvinnelig kjønnshormon og er en viktig steroid i reproduksjonsprosessen. Sunn østrogennivået bidra til å regulere menstruasjonssyklusen og opprettholde sunne kolesterolet.

Mat som øker østrogenproduksjonen enten inneholder et stoff som kalles di-indolylmethane, eller naturlig inneholder høye nivåer av østrogen som er lett absorberes av kroppen. Di-indolylmethane øker nivået av østradiol i kroppen, en spesifikk type østrogen at kroppen produserer naturlig.

Mat som øker østrogenproduksjonen

Mat som øker østrogen i kroppen er: soyaprodukter som tofu og soyamelk, lima bønner, bær, epler, papaya, dadler, plommer, granatepler, rødbeter, aubergine, tomater, yams, oliven, poteter, bygg, ris, humle , havre, hvete, flaxseeds, kikerter, hvitløk, persille, kløver, gule erter, rosenkål og lakris.

Effekter av østrogen

Øke forbruket av østrogenfremmende matvarer kan ha flere effekter på hormoner og følelser. Østrogenfremmende matvarer har vært knyttet til å redusere pre-menopausal og post-menopausale symptomer, økt energi, bedre hukommelsesproblemer og økt bentetthet.
Hvis østrogen-styrke matvarer ikke kan absorberes lett av kroppen, kan en lege anbefaler østrogen østrogenbehandling og livsstil eller kosttilskudd endringer for å sikre liten eller ingen ytterligere tap av naturlig østrogen.

Betraktninger

Noen matvarer kan hemme østrogenproduksjonen og bør unngås ved inntak av flere østrogenproduserende matvarer. Matvarer som hemmer østrogen produksjon omfatter meloner, ananas, bær, fiken, druer, kål, grønne bønner, mais, squash, brokkoli, hvit ris og hvitt mel.

I tillegg til å spise mer østrogen-produserende mat, bør en person som ønsker å øke østrogen holde en lav-fett, høyt fiber diett som vil hjelpe imøtekomme endrede hormonnivåer. Hele korn, friske grønnsaker, tempeh, nøtter og frø, bønner og tang er anbefalt mat å spise i forbindelse med østrogen-styrke matvarer.

Advarsler

For mye østrogen i kroppen kan være skadelig for helsen din, så det er viktig å bli vurdert av en lege før du gjør noen drastiske endringer i kostholdet. Symptomer på for mye østrogen i kroppen inkluderer uregelmessig menstruasjon, suget etter søtsaker, tap av sexlyst, væskeansamlinger, tretthet, hovne eller smertefulle bryster, endometriose, alvorlige menstruasjonssmerter og vektøkning. Mat som øker østrogen kan være nødvendig å redusere eller fjernes fra kostholdet til østrogennivået blir gjenopprettet til et sunt nivå.

Mat som inneholder Høy Fiber

Å få nok fiber er svært viktig for god ernæring. Fiber, hvis inge med riktig mengde væske, beveger seg lett gjennom en persons fordøyelsessystemet og hjelper det til å fungere skikkelig. Dietter som inneholder mye fiber kan også bidra til å redusere risikoen for både diabetes og hjertesykdommer. Men å velge hvilken mat som er høy i fiber kan være vanskelig og kan kreve litt forsiktig beslutningsprosesser.

Frukt

Frukt er ganske høy i fiber. En kopp bringebær gir 8 g av fiber, og en enkelt eple (med huden) har 4,4 g fiber. Andre frukter som rosiner, pærer, bananer, jordbær og fiken, er også gode kilder til fiber.

Korn

En god kilde for fiber kan bli funnet i korn og korn. En enkelt kopp kokte, hele hvete spaghetti har 6,4 g fiber. En enkelt havrekli muffins har nesten så mye, med 5,2 g fiber. Havregryn, popcorn, brun ris og hele korn brødet kan alle supplere en persons kosthold med mye tiltrengte fiber.

Belgfrukter

En av de høyeste fiberinnholdet matvaregrupper er belgfrukter, som også omfatter nøtter og frø. En enkelt kopp bakte bønner inneholder 10,4 g fiber. Den samme mengden svarte bønner har 15 g fiber. Andre high-fiber belgfrukter inkluderer Lima bønner og gule erter, med lavere fiber nøtter som pekannøtter og mandler også et alternativ for de som foretrekker å ikke spise bønner, men som fortsatt ønsker en anstendig inntak av fiber.

Grønnsaker

Grønnsaker er også en frisk kilde til fiber. En enkelt kopp kokt brokkoli har 5,1 g fiber. En lik mengde kokt nepe greener tilbyr 5 g fiber. Andre grønnsaker som rå gulrøtter, bakte poteter og til og med søt mais har også en god fiberinnhold.

Perspektiv

Mens alt dette høres bra ut, uten noen form for mål i tankene tallene for fiberinnholdet ikke bety mye. Generelt sett bør kvinner prøver å konsumere 21 til 25 g fiber hver dag. Menn trenger mer fiber, og bør satse på 30-38 g fiber daglig.

Mat som inneholder folsyre

Mat som inneholder folsyre


Folsyre er et B-vitamin som reduserer risikoen for hjertesykdommer, visse typer kreft og andre medisinske tilstander. Det er også viktig under svangerskapet for å forebygge fødselsskader. Folsyre er den mest effektive måten å få vitamin B9 inn i kroppen. Denne menneskeskapte vitamin kan bli funnet i kosttilskudd, og det er lagt til mange befestede matvarer som korn.

Fakta

Vitamin B9, som er kjent som folsyre eller folat, kan ikke produseres i kroppen. Det er en av de vitaminer kroppen trenger og har å komme gjennom matvarer. Folat finnes naturlig i matvarer, mens folsyre er den syntetiske formen av folat som har blitt lagt til berikede matvarer.

Funksjon

Folsyre arbeider med vitamin B12 for å lage hemoglobin for røde blodlegemer. Den har en essensiell rolle om gener og proteiner utviklings DNA og RNA.

Berikede matvarer

Folsyre finnes i berikede matvarer. Når du ser "beriket" korn matvarer, som tyder på at folsyre er lagt til. Beriket mat inkluderer instant havregryn, ris, brød, rundstykker, pasta, havregrøt, pretzels og poster med beriket mel som mel tortillas, kaker og kjeks. Korn er en utmerket måte å få folsyre i kosten din. Frokostblandinger har 100-400 mikrogram folsyre per servering. Sjekk alltid ernæring etiketten for folsyre. De fleste importerte matvarer ikke har det.

Natural Folat Foods

Den naturlige formen for folat, som kalles mat folat, er ikke så lett absorberes av kroppen som den syntetiske formen, folsyre. Folat-rik mat har en unik sammensetning som gir kroppen med bedre kilder til vitaminer, mineraler og høyt fiber. Disse matvarer er også lite fett, lite natrium og kolesterol gratis. Matvarer rike på folat inkluderer spinat, grønne grønnsaker, sennep greener, brokkoli, nepe greener, peanøtter, black-eyed peas, svarte bønner, marineblå bønner, nyre bønner og Pinto bønner. Andre folat matvarer bra for kroppen er avokado, asparges, appelsinjuice, appelsiner og jordbær.

Spis mer Folic Acid

Det er noen enkle ting du kan gjøre for å få mer folsyre i kosten. Drikk 100% appelsinjuice med frokostblanding, eller legge noen jordbær til din frokostblanding. Til lunsj, lage en salat av grønne grønnsaker som Romaine salat eller spinat. For en matbit, lage en sti blanding ved hjelp av høy-fiber frokostblanding med folsyre, peanøtter og tørket frukt av ditt valg.

Når du spiser ute, bestille mat rik med folsyre. For eksempel, hvis du liker burritos eller tacos, bestille dem fylt med bønner i stedet for kylling eller biff. Avokado har folat, så legg til litt guacamole til burrito eller taco. Salatbar har romanosalat og rå spinat som kan være et utmerket valg. Så kle på salat med kikerter, brokkoli, peanøtter eller appelsiner for å gjøre det folat-sunn. Å drikke, bestille appelsinjuice. Og i stedet for de pommes frites, bestille en fersk frukt cup.

Mat som inneholder Omega 3 & Omega 6

Som man vet mer om hva hver næringsstoff gjør for kroppen, kunnskap om hvordan utskeielser og mangler kan føre til sykdom øker. To vitale komponenter i hver diett, omega 3 og omega 6, finnes i en rekke matvarer. Betydningen av å undersøke forbruket av mat som inneholder omega 3 og omega 6 kan ikke bli undervurdert.

Hva er de?

Omega 3 og omega 6 er essensielle fettsyrer. Omega 3 har et rykte som den "gode" fettet. Dette er fordi, i motsetning til fett som finnes i smør og ost, gjør de ikke legge til "dårlig" type kolesterol til kroppen. De er nødvendig i mange prosesser som hormonproduksjon, vekst og opprettholdelse av immunsystemet. Omega 6 har blitt fremstilt som skurken, fordi over forbruk kan føre til at noen av de samme sykdommene Omega 3 forebygger. Begge er avgjørende for riktig helse.

De helsemessige fordeler av Omega 3

Folk som spiser mat rik på omega 3 Opplev økt fordeler i mange områder av deres helse. En av disse er redusert forekomst av hjertesykdom, fordi de gode fettstoffer bidra til å redusere overdreven blodpropp. Dette oppnås ved å redusere tendensen av blodplater til å feste seg til hverandre. Det gode fettet minsker også mengder av andre mindre gunstig fett som kolesterol og triglyserider i blodet. Den videre beskytter sirkulasjonssystemet ved å forhindre arteriell fortykkelse ved å hemme veksten av cellene i sine vegger.

Mat som inneholder Omega 3

Egg er en lett assimilert mat med høye nivåer av omega 3. Når du shopper, se etter spesielle etiketter for å indikere de kommer fra kyllinger fôret med en diett som produserer egg med 100 til 200 mg omega 3, seks ganger større enn en vanlig egg. Svært høye nivåer av omega 3 er funnet i linfrø og valnøtter. Soyabønner og tofu inneholder også store mengder av denne fettsyren. Mye av sjømat, som fisk, reker og kamskjell, er gode kilder til omega 3.

Omega 6 finnes i oljer

Omega 6 er et linolsyre og finnes hovedsakelig i oljer som for eksempel maisolje, sesamfrøolje, solsikkeolje, soyaolje, valnøttolje og hvetekimolje. Oljen med den mest omega 6 er saflorolje. Det er imidlertid omega 6-ere i grønne bladgrønnsaker og korn samt.

Symptomer som indikerer en mangel på omega 3

De som spiser for lite mat som inneholder omega 3 kan oppleve noen av følgende symptomer: hjertesykdom; leddsmerter; hud, hår og tørrhet og skader spiker; diabetes; depresjon; tretthet og konsentrasjonssvikt.

På grunn av mangfoldet av symptomer, er mangel svært vanskelig å diagnostisere, så tilskudd kan forhindre disse problemene oppstår.

For mye eller for lite omega 3 og omega 6?

Produkter for forbruk rik på omega 6 er lett å finne, og de med omega 3 er mindre så. Forskning indikerer at den generelle befolkningen er forbruker altfor mye av den første, og for lite av den andre. Bearbeidet mat, i særdeleshet, er høy i omega 6, fordi maisolje, en rik kilde til omega 6, er ofte brukt. Sjekk ditt inntak av disse matvarene, spesielt hvis det ikke er noen tilskudd av omega 3. Forskere ser inn bi-polar lidelse eksperimenterer med å balansere disse to nivåer for å avlaste de intense symptomer på lider av denne sykdommen. Typiske vestlige dietter har opptil 30 ganger så mye omega 6 og omega 3; en rimelig forholdet er 4 til 1.

Hvordan Supplement Inntak av Omega 3

Legge omega 3 til enhver diett bør skje langsomt, ved hjelp av en pålitelig kilde for fettsyren. Tar 2 til 3 g om dagen av omega 3 regnes som et trygt nivå av US Food and Drug Administration, og vil bidra til å holde betennelsen forårsaket i kroppen ved høye nivåer av omega 6 til et minimum. Du kan hjelpe dette ved å redusere mengden av bearbeidet mat du forbruker.

Mat for å redusere tørr hud

Mat for å redusere tørr hud


Tørr hud er en vanlig hud tilstand som er forårsaket av mangel på fuktighet; symptomer varierer i alvorsgrad fra en svak følelse av "tetthet" for ekstrem sprekkdannelse og av og til sprekkdannelse i huden. Tørrhet er forårsaket når oljekjertlene i huden ikke leverer tilstrekkelig smøring, hvilket resulterer i huden blir dehydrert. Visse faktorer kan påvirke alvorlighetsgraden av tørr hud som ekstreme temperaturer, air condition og fuktighet.

Vann

Vann er den enkleste, men mest viktig faktor i å bekjempe tørr hud. Dehydrering er en vanlig årsak til tørr og flassende hud, så sørg for at du er hydrert ved å drikke minst åtte glass vann om dagen. Vann bidrar til å drive næring til hver eneste celle i kroppen din, og spyler ut giftstoffer som kan kjedelig hudfarge.

Vitaminer

Vitaminer og antioksidanter er svært viktig for hud fornyelse. Matvarer som inneholder mye vitamin A, B og C er spesielt gunstig når bekjempe tørr hud som disse hjelpemiddel huden vev reparasjon. Tar sikte på å øke inntaket av vitamin A som dette er fremtredende i å styrke og beskytte huden vev, noe som kan bidra til å forbedre flekker av tørr hud. Vitamin innhold er høy i fargerike frukter og grønnsaker som aprikoser, jordbær, gulrøtter og blåbær. Grønne grønnsaker som grønnkål og spinat inneholder også høye nivåer av vitaminer.

Sink

Sink er et viktig mineral som bidrar til å støtte et sunt immunsystem ved å stimulere enzymer; det fungerer som en snerpende som det bidrar til å krympe, constrict og stramme kroppens vev, noe som bidrar til å gjøre huden jevnere. Matvarer som inneholder sink inkluderer østers, krabbe, biff og bønner. Sink er bra for tørr hud problemer fordi det bidrar til å lege sår og er nødvendig i metabolismen av fettsyrer, som gir fuktighet til huden.

Omega-3 fettsyrer

Essensielle fettsyrer slik som omega-3 er viktig for produksjon av sunn hud. De hjelper til å regulere cellefunksjon, noe som øker smidigheten i huden. Eksperter fra National Institutes of Health anbefaler at 2 prosent av kalorier forbrukes daglig bør komme fra omega-3 fettsyrer. Fet fisk som laks, makrell og tunfisk er gode kilder til omega-3.

Raw Food

En godt balansert kosthold er avgjørende for å holde fuktighetsnivået av tørr hud balansert. Som mål å få fem porsjoner frukt og grønnsaker om dagen. Der det er mulig, spise rå mat som motsetter seg til tilberedt mat; varmebehandlet mat mister vitaminer og mineraler gjennom kokeprosessen. Gule og oransje grønnsaker som gulrøtter og paprika er best tjent rå som disse er høy i beta-karoten, en antioksidant som bidrar til å helbrede skadet hud. Vannbaserte frukt og grønnsaker er også god, fordi de hjelper hydrering som tilfører fuktighet til huden.

Uraffinert kaldpresset olje

Hold tørr hud fuktig ved å spise uraffinert kaldpressede oljer som øker fuktighetsnivået i huden. Linfrøolje inneholder store mengder omega-3 fettsyrer og kan legges til salat eller bakt grønnsaker.

Svovel

Svovel er en fleksibel obligasjons komponent som holder cellene sammen. Det forekommer naturlig i hver eneste celle i kroppen og er ofte brukt til å behandle tørr hud. Matvarer som er rike på svovel bidrar til å holde huden myk og sunn. Svovel bidrar til å fremme hudforyngelse og er rik på matvarer som hvitløk, løk og egg.

Tran

Tran tilfører fuktighet til huden og gjør den mer smidig og myk, noe som bidrar til å redusere forekomsten av flass tørr hud. Det er spesielt godt for voksen hud som det har blitt funnet å ytterligere redusere rynker og gjenopprette aldrende hud.

Fettrik mat som er bra for deg

Fettrik mat som er bra for deg


Fettrik mat har et dårlig rykte som fetende og dårlig for deg. Men mens noen fettrik mat, som for eksempel animalsk fett, transfett og frityrstekt mat ikke kan være bra for helsen din, er det ganske mange sunn fettrik mat som vil hjelpe deg å miste de få ekstra pounds og gir deg all den essensielle fettsyrer kroppen din trenger.

Mandler

Mandler er en god kilde til enumettet fett, som kan bidra til å redusere kolesterolnivået, og kan hjelpe til med vekttap. De er høy i protein og inneholder nesten ingen karbohydrater. De er en god kilde til vitamin E, jern, sink, kalium og magnesium. De er også en høy fiber mat. Fytokjemikalier beta-sisterol stigmasterol og campesterol finnes i mandler og kliniske studier har vist at disse stoffene bidrar til et sunt hjerte.

Laks

Laks er en utmerket kilde til omega-3 fettsyrer. Omega-3 holder hjertet sunt, sørger for at hjernen fungerer riktig, stopper betennelser, hjelper blodsirkulasjonen og holder blodsukkeret stabilt. Laks er en god kilde til protein, med en tre-unse servering gir 18 gram protein. Laks inneholder også gode nivåer av selen, vitamin B12 og niacin.

Avokado

Selv avocados mye fett, er dette enumettet variasjon, særlig oljesyre. Oljesyre er en omega-9 fett, også finnes i olivenolje og macadamia nøtter. Studier har vist omega-9 senker kolesterolnivåer, og de som spiser det regelmessig er blitt funnet å ha lavere forekomst av kreft og diabetes. Avocados inneholder også gode nivåer av antioksidanten lutein, noe som er viktig for øye helse.

Coconut

Kokos er en annen god kilde til hjerte-sunt fett. Selv om dette er teknisk mettet fett, er det en mellomkjede triglyserid. Dette betyr at det er svært forskjellig fra den lange kjeden mettet fett. Kroppen bruker denne type fett for rask energi, i stedet for å lagre dem. Rundt 50 prosent av fettet i kokos er laurinsyre, som er antibakterielle og soppdrepende. Kokos inneholder også gode nivåer av fiber, kalium og magnesium.

Olive Oil

Olivenolje er et fast innslag i Middelhavet kosthold, og studier har vist de som regelmessig konsumerer olivenolje har lavere blodtrykk og mindre utsatt for alvorlige sykdommer som hjertesykdommer og enkelte krefttyper. Olivenolje er en omega-9 enumettet fett, og er høy i sammensetninger som kalles fenoler, som er kraftige antioksidanter.

Mat som er bra for å senke kolesterolet

Hvis kolesterolet er høyt du er i faresonen for hjertesykdom. Å spise et hjerte sunt kosthold er viktig hvis du ønsker å redusere og kontrollere kolesterolet. Velg mat som er lav i kolesterol og mettet fett og transfett.

Kolesterol

Det er to typer av kolesterol. Low density lipoprotein (LDL) er det "dårlige" kolesterolet. LDL kolesterol kan bygge opp på veggene i blodårene. Når det kombineres med andre stoffer LDL bygge opp kan danne plakk. Plakk er en tykk, hard avsetning som vil begrense blodkaret og gjøre dem mindre fleksibel. High density lipoprotein (HDL) er det "gode" kolesterolet. HDL bidrar til å beskytte ditt hjerte. HDL bærer dårlig kolesterol til leveren din slik at den kan behandles av kroppen din. Noen kolesterol er laget av kroppen din og resten kommer fra hva du spiser. Holde de to typer kolesterol i balanse er nøkkelen til å ha en god kolesterolnivå.

Løselig fiber

Spise løselig fiber vil redusere LDL-nivå ved å redusere mengden av kolesterol kroppen absorberer. The fiber finnes i hele korn, frukt, grønnsaker og belgfrukter er best. Matvarer som er gode kilder til løselig fiber inneholder havregryn, havrekli, nyre bønner, epler, pærer, bygg og svisker.

Nøtter

De flerumettede fettsyrer som finnes i noen nøtter kan redusere kolesterolet i blodet ditt. Nøtter å spise er mandler, hasselnøtter, peanøtter, pekannøtter, noen pinjekjerner, pistasjenøtter og valnøtter. Valnøtter også bidra til å holde blodårene sunne og elastisk. Alle nøtter er høy i kalorier, så bare spise en håndfull om gangen.

Omega 3 fettsyrer

Omega 3 fettsyrer ikke bare bidra til lavere kolesterol, de også hjelpe hjertet ved å senke blodtrykket og minske risikoen for blodpropp. Spise to porsjoner i uken med fet fisk som makrell, sjø ørret, sild, sardiner, Albacore tunfisk og laks. Omega 3 fettsyrer kan også bli funnet i bakken linfrø og rapsolje.

Olive Oil

Antioksidanter i olivenolje lavere LDL uten å skade din HDL. Ved hjelp av olivenolje kan bidra til å redusere dårlig kolesterol uten å påvirke din gode kolesterolet. Bruke extra virgin olivenolje som den har et høyere nivå av antioksidanter. Unngå lys oliven olje, fordi det har blitt behandlet for å gi den en lettere smak eller farge.

Mat som fremmer en alkalisk Body

Den typiske amerikansk diett er høy i fett, protein og behandlet karbohydrater, og denne kombinasjonen av næringsstoffer kan skape syre i kroppen. For mange syrer gjøre kroppen mer utsatt for sykdom og helseproblemer, og det er derfor vi trenger å spise en overflod av mat som fremmer en alkalisk kropp. Disse matvarer er lett tilgjengelig på supermarkedet og bondens marked; spise flere porsjoner med teser mat hver dag kan støtte en sunn livsstil.

Typer

Det finnes dusinvis av frukt, grønnsaker og korn som fremmer alkalitet i kroppen. Disse inkluderer: asparges, artisjokker, kål, salat, blomkål, løk, erter, rødkål, nepe, spinat, grønne bønner, rosenkål, brokkoli, agurk, rødbeter, gressløk, gulrot, tomater, grapefrukt, vannmelon, rent vann, frisk grønnsaksjuice, ikke-søtet soyamelk, grønnsaksbuljong, mandler, gresskar, linser, spisskummen frø, sesamfrø, linfrø, spirer, hummus, kokosolje, olivenolje, hampolje og avokadoolje.

Effekter

Sykdommen kan ikke forekomme i et oksygenrikt, alkalisk miljø, så spiser mye mat som fremmer alkalitet kan oppveie mange helseproblemer. Legemet er på sitt beste når blodet er svakt alkalisk. Maten du spiser direkte påvirker pH-verdien i blodet, så spise mer basisk mat kan hjelpe kroppen din avverge sykdom og utføre dagligdagse funksjoner så effektivt som mulig. Den anbefalte mengde for optimal helse er en diett bestående av 70 til 80 prosent alkaliske matvarer, og 20 til 30 prosent av syredannende matvarer.

Fordeler

Alkaliske matvarer er typisk lav i kalorier, er fulle av naturlige fibre, og kan tilberedes eller fremstilles på flere forskjellige måter. Fersk frukt, grønnsaker og helkorn er lett absorberes av kroppen, slik at du skal få viktige næringsstoffer, mineraler og makronæringsstoffer fra hver. Akaline forming mat holde kroppen sterk og sunn, og redusere risikoen for smerte, sykdom og dårlig helse. En godt balansert kosthold kan også øke energinivået, gi bedre mental klarhet, og hjelpe til med vekttap.

Misforståelse

Visse matvarer inneholder høye nivåer av naturlige syrer, men dette betyr ikke nødvendigvis gjør dem sure. For eksempel, sitrusfrukter og grønnsaker som tomater og sitroner som inneholder høye nivåer av naturlige syrer, ikke gjøre kroppen mer syrlig. Faktisk er disse matvarer inneholder flere forbindelser som fremmer alkalitet i kroppen.

Betraktninger

Den enkleste måten å finne alkaliske matvarer er å handle omkretsen av supermarkedet eller matbutikk, fordi det er der mesteparten av ferske matvarer og hele korn kan bli funnet. Shopping på en naturlig mat butikk eller co-op kan også gi deg et vell av muligheter i høy-alkaliske matvarer. Bondens marked og farmstands er verdifulle kilder til frisk frukt, grønnsaker og hjemmelagde bakevarer som vil støtte din sunne livsstil.

Mat som øker gode kolesterolet

Ifølge American Heart Association, om lag 100 millioner amerikanere 20 år og eldre har total kolesterolet nivå på 200 eller høyere. (Normalområdet er 100 milligram per desiliter til 200 mg / dl.) Kolesterol øker risikoen for slag og hjerteinfarkt. Kolesterolnivået kan holdes under kontroll ved screenings, opprettholde en sunn vekt, trene, etter legens ordre og spise mat som øker HDL eller gode kolesterolet.

Grønnsaker

Grønne, bladrike grønnsaker er kjent for å være full av polyfenoler, som reduserer risikoen for hjertesykdom. Grønnsaker som inneholder polyfenoler er brokkoli, kål, selleri, løk og persille.

Frukt

Løselig fiber, noe som øker HDL-nivåer og senker kolesterol, kan bli funnet i forskjellige frukter. De omfatter epler, druer og sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt.

Oljer

Ifølge fatfreekitchen.com, matoljer høy i enumettet og flerumettet fett øker HDL nivå. Rapsolje og olivenolje er gode eksempler.

Omega-3

Økende omega-3 i dietten er en annen måte å øke HDL-nivåer. Mat som inneholder omega-3 fettsyrer er laks, vegetabilske oljer, inkludert soyabønner og linfrø olje og nøtter som valnøtter.

Soy

Soya er full av isoflavoner, som så vidt øker HDL nivå. Det anbefales å spise to porsjoner av soya ved å spise tofu eller tempeh.