Digidexo.com

zeolitt erfaringer

Zeolitt bruksområder

Zeolitter er en særlig allsidig mineral som strekker seg til mange bransjer. Mens visuelt attraktivt, zeolitt tilbyr også et variert utvalg av applikasjoner basert på dens kjemiske struktur. Dermed dette mineralet er ettertraktet av amatører så vel som industri. Zeolitt er klassifisert av en streng formel som definerer forholdet mellom dets oksider (Se referanse 1). Mineralet er ofte dannet i grotter og vulkaner og er strukturert på en slik måte at andre mineraler og stoffer til å oppholde seg i sine hulrom.

Samlere

Inkludert zeolitt i en stein og mineral samling er en populær bruk av dette mineralet (Se referanse 1). Zeolitter har en viss grad av sjeldenhet som gjør dens tilstedeværelse i en samling verdifull. I tillegg er mineral ganske attraktiv og viser komplekse mønstre og former.

Avgiftning

I flytende form er zeolitten ofte brukt til å fjerne giftstoffer og metaller fra kroppen (se referanser 2 og 3). Den selges som kosttilskudd, ikke et rusmiddel, og utgir seg for å styrke immunforsvaret. Noen mener at zeolitt har en antiviral nytte og dermed er det noen ganger brukt for å forhindre forkjølelse eller influensa symptomer. Andre lignende bruksområder inkluderer reduksjon i symptomer assosiert med allergi og for å bidra til å balansere pH-verdier for mer sunt levesett. I landbruket er zeolitt noen ganger lagt til dyrefôr for å fjerne skadelige elementer som setter dyr.

Ionebytte

Ionebytting er en spesiell egenskap ved silisiumoksid konstruksjon av zeolitt (Se referanse 1). Denne prosessen har en rekke bruksområder, men er oftest funnet i funksjonaliteten av vann myknere. Når den brukes som et filter, zeolitt-feller kalsium i vann og erstatter den med natriumioner. Dette fjerner de kvaliteter av hardt vann og distribuerer mykt vann gjennom et hus eller bygning.

Lukt Fjerning

På samme måte som zeolitt kan utveksle kalsium for natriumioner, kan den også gjør det motsatte. Den unike kjemiske struktur kan benyttes for å fange ioner som produseres av lukt og andre giftstoffer, og for å la luft eller en annen substans gjennom filteret uten dem. Zeolite er ofte brukt til å rense byen vann før den distribueres til publikum.

Akvarier

Ulike produkter er tilgjengelige for akvarier som benytter zeolitt for å behandle vannet (se referanse 1). Siden akvariet vann er følsomme for lukt, misfarging og forurensning, forbedrer zeolitt opplevelsen for både fisk og eier. Ammoniakk er en spesielt vanlig toksin i akvarier og kan lett fjernes ved zeolitt.

Zeolitt Typer

Zeolite er et naturlig forekommende mineral gruppe som ble opprettet da smeltet lava ble avkjølt av sjøvann millioner av år siden. Ifølge Zeoponix.com, er det over 50 forskjellige typer av zeolitt, og dens anvendelser varierer fra legemidlet til landbruket til vannbehandling. Kjemisk, har Zeolite en negativ molekylær ladning, noe som betyr at når det er satt i nærheten av positivt-ladet element, absorberer det det, og gjør det inaktivt. På grunn av denne reaksjonen, er Zeolite hyllet som et viktig mineral med en rekke bruksområder.

Clinoptilolite

Clinoptilolite brukes til kloakkrensing, som tilsetning til dyrefôr og for lukt fjerning. Denne zeolitt er ideelle for slike anvendelser på grunn av sin store porøs overflate, evne til å tåle meget høye temperaturer og sin negative molekyl kostnad. Studier for bruk i menneskemat er underveis.

Analcime

Også kjent som analcite, kan analcime brukes til å forbedre jordas fruktbarhet. Det øker veksten og helsen av avlinger når den er blandet med andre zeolitter som clinoptilolite og phillipsite. Ifølge en studie utført av den georgiske Academy of Sciences, ga denne blandingen en 16 prosent vekst økning i agurker i forhold til agurker dyrket i normal husdyrgjødsel gjødslet jord.

Zeolite

Brukes for avgiftning av menneskeblod, er Zeolite tiden markedsført i pulver og flytende form, men ifølge flere kilder, inkludert zeolitefacts.org, er flytende Zeolite ineffektiv siden liquifying mineralet benekter sin negativ ladning. Det er den negative ladningen, når det forbrukes, som tiltrekker seg positivt ladet molekyler - for eksempel tungmetaller, skadelige kjemikalier og giftstoffer - i blodet. Ifølge NaturalNews.com, er Zeolite fremstår som en viktig del av kampen mot kreft, hjertesykdom og andre medisinske tilstander.

Zeolitter for Health

Zeolitter er en art av et aluminiumsilikat mineral. De er referert til som molekylsikter på grunn av deres porøse struktur, som gjør dem anvendelige som filtre. De er begge fremstilt og funnet i naturen.
Oppdagelsen av zeolitter resultert i en rekke kommersielle anvendelser, spesielt i helse. De er også brukt i landbruket, medisinske og sanitære bransjer.

Typer

Ett hundre syttifem ulike zeolittspecies har blitt funnet siden 2008, og 40 av disse forekommer naturlig. De vanligste zeolitter er clinoptilolite, natrolite, stilbitt, chabazitt og phillipsite.

Mat

I landbruksnæringen, er zeolitter noen ganger brukt i jord behandlinger, som med clinoptilolite, som frigjør kalium når den plasseres i jord. For en langsom frigjøring av nitrogen, kan zeolitter fylles med ammonium.
Deres porøs naturen tillater zeolitter til moderate vannstand, fordi de kan absorbere mer enn halvparten av sin vekt i vann og vil sakte slipper det som trengs av plantene.

Medisin

Zeolitter blir vanligvis anvendes i produksjon av medisinsk kvalitet oksygen. Deres porøs struktur filtrerer ut nitrogen.
I tilfeller av blødning, er kalsium-lastet zeolitter brukes i en clotting agent for alvorlig blødning.

Sanitær

Zeolitter er også brukt i vaskeri på verdensbasis. I 1992 ble mer enn en million tonn vannfri 'zeolitt A' brukes i vaskebransjen.

I vannrensing, er zeolitter brukes som ionebyttesystemer senger kommersielt og innenlands.

Advarsel

Flytende zeolitt, en suspensjon av mikronisert pulverformet zeolitt, selges som et kosttilskudd. Den langsiktige sikkerheten ved inntak zeolitter er ukjent.

Zeolitt Fakta

Zeolitt fungerer på cellenivå for å fjerne tungmetaller og giftstoffer fra kroppen, ifølge Zeolite.com. Zeolitter er et produkt som inneholder en clinoptilolitt zeolitt molekyl som er formet i form av en bikake, og har en naturlig negativ ladning som brukes til å fjerne metallgiftstoffer fra kroppen.

Advarsel

Zeolite er ikke godkjent av Federal Drug Administration (FDA) til å behandle kreft eller annen alvorlig medisinsk tilstand. Imidlertid har FDA plassert Zeolite på listen over allment anerkjente trygge produkter. ZeoliteAutismStudy.com hevder at Zeolite molekyler dannes fra herdet lava som reagerer med salt over tusenvis av år, og er helt trygt å bruke. Zeolite bør brukes på egen risiko.

Betraktninger

Zeolite har ingen smak og kan tas på tom mage, ifølge Zeolite.com.

Misforståelse

Ifølge Zeolite.com, betyr Zeolite kan fjerne kreftfremkallende eller kreftfremkallende kjemikalier fra kroppen, men det kan ikke kurere kreft.

Fordeler

Tar Zeolite fjerner giftstoffer og tungmetaller som arsen, sink, nikkel, kadmium og kvikksølv fra kroppen gjennom urinen. Zeolite bidrar også til å gjenopprette kroppens pH til sunne nivåer.

Kostnad

Zeolitt områder i pris avhengig av leverandøren fra 180 piller for $ 27,97 til 16 oz. for $ 8,80, som i 2009.

Erfarings Utdanning og autisme

Barn lærer gjennom ulike virkemidler. Barn med autisme lære gjennom verden rundt dem, i motsetning til standard klasseromsundervisning. De lærer gjennom erfaringer.

Hva er eksperimentelle utdanning?

Eksperimentelle utdanning, eller "learning by doing", er en pedagogisk tilnærming som gjør det mulig for studenten å oppleve en situasjon og deretter diskutere det. Dette gjør det mulig for studenten å danne sine egne ideer og meninger om hva de har lært gjennom erfaring.

Hvem Introdusert eksperimentelle utdanning?

John Dewey begynte å spre ideen om eksperimentelle utdanning i det 20. århundre. Som et pedagogisk filosof, mente han at direkte erfaring var mer verdifullt enn den typiske pedagogiske tilnærming av studentene inntar informasjon gitt til dem, eller standardisert undervisning.

Autisme bruksområder

Studenter med autisme lære gjennom å utforske og oppleve verden rundt seg gjennom syn, berøring, lukt, smak og lyd. Erfarings pedagogisk brukes til å trekke på styrkene til studenten med autisme å utvikle nye ferdigheter. Evaluering av en opplevelse arbeider for å teste kunnskap om autistiske studenten i motsetning til standardiserte tester.

Hvordan ser det?

En eksperimentell pedagogisk klasserommet vil bestå av læringssentre. På disse sentrene, er studenter med autisme oppfordres til å arbeide gjennom oppgaver selvstendig og i sitt eget tempo ved hjelp av verktøyene som følger med. Det er ingen feil svar kun funn. Studenter opplever suksess gjennom å utforske nye måter å fullføre oppgaver. For eksempel kan en elev med autisme gis et sett av tangrammene og bli bedt om å fullføre et bilde. Studenten vil ofte studere stykker, og når de vet hva de ønsker å gjøre, vil de danne seg et bilde ut av Tangram stykker. Dette kan ikke være det samme bildet som noen andre har gjort.

Hvorfor bruke eksperimentelle utdanning

Eksperimentelle utdanning oppfordrer Autistic student til å tenke og kommunisere ideer. For Autistic barnet, kommunikasjon er en utfordring. Eksperimentelle utdanning kan bidra til å fjerne denne utfordringen på en positiv måte. For eksempel, gjorde en gruppe Autistiske barn en musikal om autisme for en HBO spesiell. Barna ble gitt grunnleggende verktøy å bruke til å utvikle sitt spill. Barna skrev sanger og små sketsjer til å kommunisere sine ideer om autisme. Foreldrene til barna ble intervjuet sier at de ble overrasket over effekten opplevelsen hadde på sine barn.

Hva er forskjellen mellom Amnesia & demens?

Hva er forskjellen mellom Amnesia & demens?

Hukommelsestap og demens har visse fellestrekk selv om de er svært ulike lidelser. Begge forhold kan gjøre livet vanskelig for dem som lider av dem.

Definisjon

Amnesia, som også kalles amnestisk syndrom, er en tilstand som involverer tap av minner av fakta, informasjon og personlige erfaringer. Demens er ikke en sykdom, men heller tap av mentale funksjoner, som for eksempel kognisjon, hukommelse og språkfunksjoner, som kan være forårsaket av ulike sykdommer.

Typer

Hukommelsestap forårsaket av hjerneskade, slik som slag, hjernebetennelse, og tumorer, kalles nevrologisk eller organisk hukommelsestap; hukommelsestap som følge av ekstrem stress eller psykiske traumer kalles psykogen eller dissosiativ amnesi. Forskjellige typer av demens inkluderer Alzheimers sykdom, Lewy-legeme demens, vaskulær demens og frontotemporal demens.

Årsak

Hukommelsestap kan være forårsaket av skader på det limbiske system i hjernen, som regulerer minne. Årsaker til demens inkluderer Alzheimers, Parkinsons og Huntingtons sykdom, hjerneslag, toksiske reaksjoner på narkotika og alkohol, hjernesvulster, og hodeskade.

Symptomer

Primære symptomer på hukommelsestap omfatte nedsatt evne til å lære og huske ny informasjon og en manglende evne til å huske tidligere hendelser. Generelle symptomer på demens kan omfatte hukommelsestap, manglende evne til å lære og huske ny informasjon, svekket språkfunksjoner, endringer i personlighet, hallusinasjoner og uro.

Behandling

Ifølge MayoClinic.com, er det ingen spesifikk behandling for amnesi. Medisiner som Aricept, Exelon, Razadyne, og Namenda kan bremse utviklingen av symptomer på demens.

Forskjellen mellom Dilusions og demens

Forskjellen mellom Dilusions og demens


Vrangforestillinger er falske tanker med ingen logisk grunn for deres eksistens. Den viktigste funksjonen i en vrangforestilling er i hvilken grad personen er overbevist om at troen er sann. Vrangforestillinger er et symptom på enten en medisinsk, nevrologisk eller psykisk lidelse. Noen mennesker med demens har vrangforestillinger.

Demens er et begrep som beskriver en rekke forhold som er forårsaket av problemer som påvirker hjernen. Det vanligste symptomet med alle demens er kortsiktig hukommelsestap.

Typer

Ifølge en artikkel i "Psychiatry Research," det finnes to typer av vrangforestillinger som er anerkjent. Oppstår Primære vrangforestillinger plutselig uten noen forbindelse til en persons normal tankeprosess. De fleste vrangforestillinger av denne typen er sett i sammenheng med andre "psykotiske" symptomer som hallusinasjoner eller uforståelig tale. En vrangforestilling kan være en del av en mental lidelse som manisk depresjon, schizofreni eller generalisert hjernesykdommer som demens. Sekundære vrangforestillinger er sett hos personer som ikke har noen psykiatriske symptomer. De påvirkes av personens bakgrunn (etniske, seksuell legning, religiøs tro, overtroiske) eller en aktuell stressende bosituasjon. Personen har vrangforestillinger som en del av en mestringsmekanisme i en vanskelig tid i livet sitt. Sekundære vrangforestillinger kan også være et resultat av fysisk sykdom, eller en bivirkning av et medikament.

Det finnes flere typer demens: Alzheimers sykdom (mest vanlig), vaskulær demens, frontotempotal og Lewy legeme demens (minste felles).

Årsaker til Delusions

Ifølge Merck Manual of Healthy Aging, alvorlige fysiske sykdommer som en dårlig infeksjon kan forårsake sekundære vrangforestillinger. Hjerneavvik fra demens, hjerneslag eller svulst, overdrevent inntak av alkohol eller søvnmangel kan føre til primære vrangforestillinger. En bivirkning forbundet med noen medikamenter opplever vrangforestillinger.

Ifølge Karl Jaspers, psykiater og filosof, som er den første til å definere de tre viktigste kriteriene for en tro for å bli vurdert psykotisk, er primære vrangforestillinger (også kalt ekte vrangforestillinger) beskrevet ved å liste flere typer. En type kalles delusional intuisjon, der vrangforestillinger har ingen utenfor årsak eller innflytelse. En annen type er delusional oppfatning der en normal konsert har en delusional mening. Det er også delusional atmosfære hvor verden ser ut onde og delusional person kan liksom bli kvitt den ondskap ved å ha denne vrangforestilling. En annen type, delusional minne, er der en delusional tro er basert på tilbakekaller av en falsk minne om en tidligere erfaringer.

Årsaker til demens

Ifølge Alzheimers Association, er demens en samlebetegnelse som brukes til å beskrive en gruppe sykdommer som påvirker en persons hukommelse og tenkning ferdigheter. Årsakene til alle typer av demens er ikke helt forstått. Forskere vet at oppbyggingen av unormal protein som utvikler seg i hjernen til mange mennesker med demens påvirker kommunikasjon av en hjernecelle til en annen; men hvorfor disse proteinene utvikle seg i noen mennesker er fremdeles på spørsmål av den medisinske profesjon.

I Alzheimers sykdom, dannelse og akkumulering av unormale proteiner synes å være ved roten av denne sykdommen. Det er uklart hvorfor disse unormale proteiner utvikle seg i første omgang.

I vaskulær demens, blodårene i hjernen bli hard og lite fleksibel på grunn av høyt blodtrykk, dårlig kosthold eller røyking. Dette fører så dårlig blodgjennomstrømning i hjernen som fører til hukommelsestap og forvirring.

I frontotemporal lapp demens, kan unormale proteiner dannes. Dette fører til forvirring og bisarr atferd. Den frontotemporal delen av hjernen blir påvirket. Dette er den eneste indikasjonen på at noen kan ha denne sykdommen, så funksjoner som denne delen av hjernen kontroll, for eksempel personlighet, evne til å konsentrere seg, sosiale ferdigheter, motivasjon og resonnement er unormal.

I Lewy Body demens, unormale strukturer kalt Lewy Bodies utvikle. Dette fører til at informasjonen går gjennom hjernen til å bli forstyrret, fordi nerveceller i hjernen ikke fungerer på riktig måte.
Det kan være mer enn en type demens påvirker en person på samme tid.

Onset

Vrangforestillinger kan utvikle seg sakte eller raskt avhengig av årsaken. Den raskt innsettende vrangforestillinger i en person med demens betyr ofte at det er en underliggende medisinsk problem.

Ifølge artikkelen, "Perspektiver på Onset of Delusions", i klinisk psykologi Psykoterapi, er det mange beskrivelser i forskningslitteraturen om utbruddet av vrangforestillinger. Det er fortsatt uklart om det er en spesifikk mekanisme eller flere for en person å utvikle vrangforestillinger. Rollen som sosiale vansker tar fortsatt tvilsom.

Demens i seg selv har en langsom start med en usikker utgangspunkt. Ofte en person kan ikke forstå at han har demens i utgangspunktet. Det er først etter hans minne forringes over tid at han innser at noe er galt. En person bør søke lege når hans minne problemer forstyrre hans daglige liv.

Den eneste riktige måten å diagnostisere demens er ved å gjøre en obduksjon. Legene har utviklet noen måter å bidra til å identifisere demens med en viss grad av nøyaktighet mens pasienten fortsatt lever. For det meste, leger utelukke treatable forhold ved å gjøre et fysisk og nevrologiske og nevropsykologiske eksamener, samt kjøre flere blodprøver og en hjerne scan.

Behandling

Ifølge Merck Manual of Sunn aldring, behandling av vrangforestillinger innebærer å finne årsaken. Hvis årsaken er en underliggende medisinsk problem som en urinveisinfeksjon, og deretter behandle problemet eliminerer ofte den vrangforestilling. Hvis årsaken er en slags mental sykdom som demens da helsepersonell, familie og venner må berolige personen i stedet for å konfrontere ham om hans vrangforestillinger. Disse personene får ofte bedre hvis de tar anti-psykotiske medisiner.

Ifølge Alzheimers Association, kan personer med demens behandles med legemidler som er klassifisert som kolinesterasehemmere Disse stoffene langsom nedbryting av signalstoffet acetylkolin, som er redusert i hjernen til personer med demens. Disse stoffene bare hindre forverring og ikke kurere demens. Etter omtrent ett år, medikamenter er mindre effektive i å bremse ned progresjon av demens, fordi selv om nivået av acetylcholin avtar mindre enn den ville ha uten medisinering, når den et nivå hvor hjerneceller ikke kan kommunisere med hverandre for effektivt. Noen ganger er det nødvendig for en demens offer for å ta medikamenter som kontrollerer bestemte uønskede atferds symptomer. Disse stoffene kan være antidepressiva, angstdempende eller anti-psykotiske medisiner.

Minne og Beslag

Minne og Beslag


Beslagene kan være forårsaket av en rekke medisinske tilstander. Mest vanlig beslag er resultatet av sykdommen epilepsi. Andre årsaker til anfall inkluderer feber, infeksjon eller hjerneskade. I noen tilfeller har beslag vært antatt å føre til hukommelsestap. Korrelasjonen mellom beslag og hukommelsestap har blitt studert av forskere til bedre å forstå hvordan de to passer sammen.

Typer krampeanfall

Beslag kommer i flere forskjellige typer: enkle partielle, komplekse delvis, tonic-kloniske eller grand mal, fravær eller petit mal og myoklonisk. Myoclonic beslag, ifølge HealthCommunities.com, oppstå når musklene plutselig begynner å kontrakt, enten i hele kroppen eller sentralt i visse muskler. Absensanfall vanligvis påvirke barn og er generalisert anfall som kan være preget av tomt stirrer, manglende respons eller tilstedeværelse av automatisms som leppe-slikking eller skrape. Enkle partielle anfall omfatter et bredt spekter av mulige symptomer, inkludert muskelkramper, uberegnelig hodebevegelser, inkontinens, svimmelhet og følelsen av å være i en drømmeaktig tilstand. I komplekse partielle anfall, opplever den berørte personen symptomer som med en enkel partielle anfall, men også mister bevisstheten. Tonic-kloniske anfall er en der den berørte person opplever muskel sammentrekning og avslapning, tap av bevissthet, fallende og knuger av fingre og kjeve.

Minneinformasjon

Epilepsi Support Centre forklarer at minnet kommer i enten kortsiktig eller langsiktig. Korttidshukommelsen er informasjon som er lagret i hjernen å bli husket for noen få minutter. Når informasjonen er lagret i hjernen i lengre tid enn dette, er det kjent som langtidshukommelse. Langtidshukommelsen kommer i tre typer. Prosessuelle minner er langsiktige-minne handlinger som kan utføres uten bevisst å tenke på dem, for eksempel sykle eller svømme. Minner lagret som prosessuelle minner tendens til ikke å bli glemt. Semantiske minner er lært gjennom en persons & rsquo; s liv, slik som undervisning på skolen eller personlig forskning. Semantiske minner inkluderer ting som antall inches i en fot eller statlige hovedsteder. Minner som kommer fra personlige erfaringer, for eksempel bryllup eller ferier, lagres som det som er kjent som episodisk hukommelse.

Beslag og Memory Connection

Memories arbeid ved hjelp av en selvkontrollerende system i hjernen. Beslag, ifølge Epilepsi Handling, forstyrre selvkontrollerende system på plass. Dette resulterer i midlertidig hukommelsestap for noen mennesker som opplever anfall. I tilfellet med personer som opplever hukommelsestap etter beslag, til de kortvarige minner før beslaget kan gå tapt fordi de hadde ennå lagres i hjernen før utbruddet av et anfall. I tillegg kan minne tap forekomme under beslaget, så som med absensanfall. Handlingene under anfallet kan ikke bli husket av personen opplever beslaget når det er over. Noen epilepsi har økt elektrisk aktivitet i hjernen som også kan føre til redusert minnefunksjon. Epilepsy.com nevner at hukommelsestap kan være felles for dem som opplever komplekse partielle anfall, og enda mer vanlig for de som har tonisk-kloniske anfall. Disse minne forstyrrelser er vanligvis kortvarig og har en tendens til ikke å påvirke langsiktige minner.

Langtidshukommelsen Effects

Siden det finnes unntak til nesten hver eneste regel, det er folk som opplever forstyrrelser i langtidshukommelsen etter en rekke beslag, eller spesielt traumatiske anfall. Som rapportert i Sunday Times of London, er et slikt tilfelle Jan Quinlan, som opplevde langsiktige minne tap som følge av hennes epilepsi. Beki Propst, forfatter av Fraværende Memories: Forover når du kan & rsquo; t Look Back, har også opplevd at du vil slette mange av hennes langsiktige minner etter en tonic-kloniske anfall, ifølge ABC News.

Redusere Impact På Minne

Ved å kontrollere beslag, kan hukommelsessvikt reduseres. Anfall kan reduseres ved hjelp av anti-epileptiske medisiner i mange tilfeller. Imidlertid, som nevnt i Epilepsy Handling, noen anti-epileptiske behandlinger kan også påvirke hukommelsen på grunn av deres inngrep med hjernefunksjon hastighet. Dette antas å være en liten pris å betale, men siden å redusere hyppigheten av beslagene kan være mer fordelaktig enn å forlate beslag ubehandlet. Nettstedet anbefaler også å bruke eksternt minne hjelpemidler som for eksempel kalendere og alarmer, samt holde notepads hendig å skrive ned all informasjon du trenger, slik at den dessverre ikke rsquo; t forsvinne ved et anfall.

Vestibulære hypofunction Definition

Vestibulære hypofunction Definition


Vestibulære hypofunction er definert av Medicine Net som en tilstand der en person opplever svimmelhet eller forvirring forårsaket av problemer innenfor inngangen - eller vestibyle - av øret. Det er i denne vestibylen at biologiske systemer finnes som styrer personens likevekt og følelse av balanse.

Typer

Vestibulære hypofunction kan produsere ulike effekter avhengig av alvorlighetsgrad og hvorvidt det eksisterer i ett eller begge ørene. Dersom det finnes tilstanden bare i det ene øret, er det referert til som ensidig vestibulære hypofunction. En svingninger i nevroner avfyring mønstre i det ene øret beviser hjernen at hodet roterer, noe som fører til balanse problemer og ustabilitet. Hvis tilstanden strekker seg til begge ørene, er det kjent som bilateral vestibulær hypofunction og kan føre til mer ødeleggende symptomer som svimmelhet. Utbruddet av denne tilstand kan enten være ensidig eller tosidig.

Årsak

The Journal of American Physical Therapy Associates antyder at ensidig vestibulære hypofunksjon er vanligvis et resultat av vestibulære neuronitis, ofte forårsaket av herpes simplex virus. Menieres sykdom, hjerneskade og vestibular schwannom kan også føre til den ensidige iterasjon av tilstanden. Bilateral vestibulære hypofunction er ofte forårsaket av aminoglykosid antibiotika, som er kjent for å skade vestibular hårcellene. Det kan også være forårsaket av svulster, hodeskader, BVH hjernehinnebetennelse og omfattende problemer med unilateral vestibulære hypofunction.

Symptomer

Det vanligste symptomet på vestibulære hypofunction er romlig desorientering, som vanligvis forverres med hodebevegelser. Lider kan ha vanskeligheter med å bevege seg rundt, synsproblemer, svimmelhet erfaringer, problemer med å opprettholde god holdning, og en begrenset følelse av balanse. Utføre oppgaver som skaper høyfrekvente svingninger slik som å kjøre på en ujevn vei kan også vise seg å være utfordrende.

Diagnose

Det finnes en rekke fremgangsmåter at en lege kan iverksette for å diagnostisere vestibulære hypofunksjon. En lege kan utføre en synsundersøkelse, mens pasienten er i bevegelse, og kan også overvåke hvordan pasientens hjerne reagerer på visse motoriske bevegelser som raske hoderotasjoner eller støt. Kaldt eller varmt vann kan helles inn i ørekanalen til å måle påvirkningen en endring av temperaturen har på tilstanden. Hvis det er mistanke vestibulære hypofunction, er en ytterligere test for å spinne pasienten i en svingstol og overvåke hjernens aktivitet sammenlignet med hva som ville bli betraktet som normal aktivitet.

Behandling

Hvis det vestibulære hypofunction er et resultat av en annen underliggende problem, bør det problemet løses først. Rehabilitering kan fortsette med grunnleggende behandlinger og tilpasnings øvelser som de for å bedre balanse og muskelstyrke.

Typer Memory Loss

Typer Memory Loss


MayoClinic.com bruker hukommelsestap som en omfattende begrep for hukommelsestap. Hukommelsestap kan være midlertidig, et resultat av skade på hjernen, et symptom på en psykisk helsetilstand eller et resultat av en sykdom. Hjernerystelser er den vanligste typen av hukommelsestap, og Alzheimers sykdom står for 34 prosent av Medicare totale utgifter. Hukommelsestap forbedrer vanligvis med hvile og avslapning. Hukommelsestap grunn av depresjon eller schizofreni blir bedre med medisiner.

Hjernerystelser

Hjernerystelse er vanligvis en kort hukommelsestap etter en ulykke eller skade. Hukommelsestap --- hukommelsestap --- er vanligvis i opptil to uker før og under en ulykke eller skade. En tredjedel av pasienter med hjernerystelser lider hodepine, føler deg svimmel eller irritabel og kan ikke konsentrere seg, men symptomene vanligvis forsvinne med hvile og avslapning. Organisk hjernesyndrom er en kortsiktig hukommelsestap som måtte skyldes ulykke eller skade, og det tar lengre tid å avta enn hjernerystelser. Øvelser, lesing, kryssord og andre stimulerende aktiviteter hastighet utvinning fra en organisk hjernesyndrom.

Den Shipley levende Institute forvalter en rask test av ordforråd for å beregne etterretning før en skade eller utbruddet av en sykdom. Deretter Shipley Institute test del to er abstraksjoner og puslespill gi et estimat av nåværende intelligens eller funksjon. Før intelligens i forhold til etter etterretning anslår graden av tap eller underskudd.

Mental Disorders

Memory er en utøvende funksjon, som inkluderer muligheten til å fullføre oppgaver, ta beslutninger og å planlegge og organisere tanker. Manglende evne til å fullføre oppgaver og organisere tanker er kortsiktig hukommelsestap.

Depresjon er gjennomgripende sorg med tap av appetitt og manglende evne til å sove med et tap av hukommelse. Schizofreni og schizoaffektive personlighetsforstyrrelser har en depresjon fase som går forut for den psykotiske fasen av psykisk sykdom. Depresjon og schizofreni er begge forårsaket av overskytende dopamin nevrotransmisjon.

Deprimerte mennesker husker negative ulykkelige erfaringer, som utdyper depresjon. Depresjon fører til langvarig hukommelsestap. Mangel på oppmerksomhet og manglende evne til å konsentrere seg resulterer i redusert oppbevaring av minner. Hjerneskanning viser at frontallappen aktivitet er redusert hos deprimerte pasienter, og signalstoffet serotonin er redusert hos pasienter som er deprimerte eller schizofren. Minne tap er forbundet med økt dopamin og serotonin ble redusert.

Brain Damage

Fem millioner amerikanere lider av Alzheimers sykdom, som bevirker tanken, hukommelse og språk. The Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at 5 prosent av eldre 65 og 74 år gamle og 50 prosent av de eldre enn 85 år har Alzheimers sykdom. Medicare betaler $ 91 milliard årlig for pasienter med Alzheimers sykdom.

Hjernesvulster er unormal cellevekst. Svulster føre til nevrologiske problemer, blant annet hukommelsestap. Primære hjernesvulster oppstår i hjernen. Sekundære hjernesvulster oppstår i kroppen og spre seg til hjernen. Hjernesvulster kan vokse sakte for år, forårsaker ingen problemer før store nok til å komprimere hjernevev og øve press på skallen, nerver og blodårer i hjernen.

Grunner for en nevrologisk utredning

Grunner for en nevrologisk utredning


Når legene ikke kan finne gode grunner for dine symptomer, er det på tide å få en nevrologisk utredning. Nevrologi avtaler med hjernen og alle de nervene som går gjennom hele kroppen. Nerveskader eller funksjonsfeil kan oppstå fra en rekke problemer som stammer fra ulykker, sykdommer eller arvelige lidelser. Når narkotika og behandles infeksjoner er utelukket, er evalueringer brukes til å begrense mulighetene for å finne hvor du skal lete.

Sykdommer

En sykdom er en uregelmessighet som forstyrrer den normale funksjon for kroppen. Anomalies som virus, bakterier og sopp endre måten kroppen vår fungerer. Immunsystemet består av et nettverk av organer og celler som beskytter kroppen mot skade og noen ganger angriper sitt eget nervesystem. Når det er mistanke om at en sykdom er å endre nervesystemet, en neurologisk evaluering utført. Denne type evaluering er lang på grunn av de mange forskjellige effekter anomali kan forårsake.

Perifer nevropati

Perifer nevropati er skade på nervene som reiser til kroppens ekstremiteter. Disse nervene sender sensoriske signaler tilbake til og fra hjernen og ryggmargen, som er hvordan kroppen din registrerer opplevelser og Køer svar til hver situasjon. Det finnes mer enn 100 typer av perifer neuropati, hver med sine egne problemer fra mild kribling til motor og sensoriske problemer. Nevrologiske evalueringer og tester er prefabrikkert å finne ut årsaken og hvor nerveskader er.

Brain Disorders

Hjernen er et komplekst organ som er i en konstant tilstand av forandring på grunn av livets erfaringer. Strukturelle og kjemiske endringer skjer hele tiden. Nevrotransmittere i hjernen butikken minne og prosess kroppens funksjoner, kontrollerende både emosjonelle og fysiske tilstander. Emosjonelle, sosiale og fysiske lidelser kan være forårsaket av medikamenter eller lege anerkjent sykdommer. Når ingen kjente faktorer for symptomer på disse lidelsene oppstår, kan en nevrologisk evaluering ofte finne årsaken til lidelsen.

Ulykker

Når kroppen er skadet på grunn av en ulykke, er det fare for nerveskade. Nerveskader kan skje fra beinbrudd, kutt og kirurgi, selv alvorlig betennelse fra ulykken. Når skaden er stor, vil en nevrologisk Servitutt gjøres for å sørge for at det ikke er noen alvorlig skade på nervene. Legen må gjøre en oppfølging på alvorlige tilfeller når kroppen ikke synes å være helbredende riktig.

De kultur Effekter av mangfold på menneskers helse

De kultur Effekter av mangfold på menneskers helse


Kulturelt mangfold oppstår når ulike etniske, kjønn, rase og sosioøkonomiske grupper alle eksistere innenfor samme sosiale struktur. I hovedsak er kultur slik at grupper av mennesker lever. Helsevesenet er en kritisk komponent i et individs generelle velvære. Kulturelt mangfold har ulike effekter på helse omsorg problemer.

Kommunikasjon

Kommunikasjon på tvers av kulturelle linjer er nødvendig å forstå hvilke forventninger hver kultur kan ha angående helsetjenester. Språkbarrierer kan skape misforståelser, som kan føre til en unøyaktig diagnose eller en pasient ikke helt å forstå de riktige handlingene han bør ta for å løse sine helsebehov. Noen kulturer kan også være nølende til å diskutere personlige helsemessige forhold, som kan gjøre å gi omsorg vanskeligere. Disse kulturforskjeller påvirker kommunikasjon og kan hindre den enkeltes evne til å styre seg gjennom nyansene av helsevesenet.

Belief System

En pasient ikke er i samsvar med medisinsk veiledning hvis hun føler det er i konflikt med hennes kulturelle oppfatninger støter opp mot helsevesenet. Noen trossystemer kan føre til en pasient for å motstå følgende direktiver som kan redusere risikofaktorer eller lindre visse heia forhold. Helsepersonell som viser respekt for og anerkjenne kulturtrossystemer kan lett ta opp effekter som disse overbevisningene har på å gi omsorg. Bevæpnet med kulturell kunnskap, kan helsepersonell kunne tilpasse hvordan de yter omsorg som vil vise en forståelse for kulturelt mangfold.

Tilgang til helsetjenester

Rasemessige forskjeller for minoritetsgrupper resultere i betydelig mindre tilgang til helsetjenester

omsorg og helseforsikring. Fattigdom rammer helsevesenet tilgang og kvalitet på omsorg som kan være tilgjengelige. Noe forsinkelse søker behandling på grunn av manglende evne til å betale, noe som kan føre til helsemessige komplikasjoner. Som Amerika blir stadig mer mangfoldig, har innvandring status blitt en stor del av ulikheter i forsikringsdekning og tilgang til omsorg, med svært få ulovlige innvandrere som har tilgang til helsetjenester.

Trust

Alle kulturer ikke stoler medisinske fagfolk. I noen kulturer, kan folk søke medisinsk hjelp først etter en nær venn eller et familiemedlem har henvist dem til en bestemt lege. Andre kan ønske å etablere et langsiktig forhold med sine helsepersonell. I noen kulturer, folk har en umiddelbar mistillit til dem som har myndighet på grunn av tidligere erfaringer med dem som har myndighet. En mangel på tillit vil resultere i en pasient å unnlate å søke hjelp eller nekte omsorg på grunn av kulturelle bange anelser.

Hvordan muntre deg opp når du er sint

Hvordan muntre deg opp når du er sint


Sinne er en naturlig følelse, og du kan la det overvelde deg med negative følelser mot noen eller noe på en måte som ikke er konstruktiv. På den annen side, kan du oppleve sinne som noe konstruktivt og la det motivere deg til å finne løsninger på dine problemer. Ifølge American Psychological Association, kan et overskudd av uovervåkede sinne ha en negativ effekt og utløse irrasjonelle tanker samt en økning i blodtrykket. Mange hendelser kan utløse sinne, inkludert mindre ting, for eksempel en trafikkork, eller mer alvorlige problemer, for eksempel tidligere traumatiske opplevelser. For å administrere sinne og muntre deg opp, lære å kontrollere den før den styrer deg.

Hvordan muntre deg opp når du er sint

•  Hold sinne i sjakk så det ikke kan kontrollere deg. Avstå fra surring ut i sinne eller uttrykke deg selv på en destruktiv måte. I stedet for å øve på å puste teknikker bidra til å roe deg ned slik at du kan bestemme den beste måten å svare, hvis i det hele tatt. Puster luften fra lungene gjennom munnen. Pust gjennom nesen for en mental teller til fire. Hold pusten for fire teller før du slipper det gjennom munnen for fire teller. Gjenta dette pusteteknikk fem ganger.

2 Fokuser på noe som er behagelig for deg eller på en konstruktiv måte å svare på hva person eller hendelse har ført til sinne. Gi deg selv tid til å slappe av og la sinne avta. Ta et 5 til 10 minutters pause når du føler deg sint. Sett deg ned i en komfortabel stilling og lukk øynene. Tenk på et ord, bilde eller element som ikke stresse deg ut eller sinne deg; kanskje bildet er av katten din spiller eller av en fargerik solnedgang. Pust dypt som du fokuserer på denne tanken. Etterpå kan tankene dine være klarere og din vrede mindre intens.

Lytt til musikk for å muntre deg opp. Ifølge Web MD, musikk, uavhengig av type, kan forbedre humøret. Unngå å spille musikk som du forbinder med traumatiske tidligere erfaringer fordi denne atferden kan ha motsatt effekt.

Ta ditt sinne i treningsstudioet. Løper på tredemøllen, traff en boksesekk, ta en yogatime eller løfte vekter. Når du trener, dine kroppen frigjør endorfiner, som kan gi deg en generell følelse av velvære.

Spis et stykke mørk sjokolade når du er sint. Bortsett fra å nyte smaken, kan sjokolade muntre deg opp, fordi det stimulerer frigjøring av endorfiner og utløser feel-good hormonet serotonin.

Skriv ned fem ting som gjør deg glad og som du er takknemlig for. Se på stykke papir i tider med sinne å minne deg selv på dem. Innse at sinne er bare midlertidig, og at du har mange ting å være glad for.

Hvordan gjenkjenne Multippel sklerose Symptomer

Hvordan gjenkjenne Multippel sklerose Symptomer


Multippel sklerose er en autoimmun sykdom utføring av det sentrale nervesystemet. Av grunner som ennå uforklarlig, visse immunceller angriper det beskyttende belegg rundt nervene kalt myelin. De nerver deretter bli betent fremstilling av en rekke forskjellige symptomer, avhengig av plasseringen i hjernen eller ryggraden av de demyelinated nerver.

Hvordan gjenkjenne Multippel sklerose Symptomer

Gjenkjenne primære symptomer på multippel sklerose

forstå at primære symptomer på multiple sklerose er forårsaket av demyelinisering av nerver, noe som resulterer i inflammasjon og mulig tap av funksjon i disse nerver.

Vit at optikusnevritt (ON) er langt den vanligste formen for forverring hos pasienter som har multippel sklerose. I ON, blir synsnerven betent fra demyelinisering og kan føre til radikale endringer i synet inkludert tap av synet i det berørte øyet samt øyesmerter og store oppdateringer av synstap. ON er generelt ensidig, bevirke kun en optisk nerve om gangen.

gjenkjenne problemer med å gå eller hyppig utløsning som potensiell symptom på MS. Pasienter med MS kan oppleve nummenhet og med lammelser i den ene side av sin kropp eller deres ben eller armer, avhengig av om ryggmargen eller nerver i hjernen er berørt av demyelinisering.

Legg merke til hvis pasienten har balanse problemer eller erfaringer vertigo. Disse, så vel som tap av muskelkoordinasjon, kan indikere tilstedeværelse av MS.

Finn at den mest kjente symptom på MS er tretthet. I motsetning til vanlig utmattelse fra fysisk aktivitet, er MS fatigue en dyp fysisk og selv mental utmattelse som ikke lindres av søvn eller hvile.

Gjenkjenne sekundære symptomer på multippel sklerose

Innse at demyelinisering av nerver kan føre til tilleggssymptomer som ikke er direkte relatert til betennelse.

at hyppige urinveiene eller blære infeksjoner kan indikere et område på demyelinisering påvirket musklene som kontrollerer blærefunksjonen.

Hint

  • Rask behandling av akutte inflammasjoner eller forverring hos pasienter med multippel sklerose har vært vist å redusere permanent skade forårsaket av demyelinisering av nerven. Oppsøk lege umiddelbart hvis du opplever symptomer på multippel sklerose.
  • Depresjon er en vanlig tertiært symptom på multippel sklerose, ofte forårsaket av de medikamenter som benyttes for å behandle sykdommen. Ta kontakt med din lege for å søke narkotika eller terapeutisk behandling hvis du føler at du lider av symptomer på depresjon.

Hva er Tegn og symptomer på MS i nakken?

Hva er Tegn og symptomer på MS i nakken?


Multiple aclerosis, eller MS, er en av flere sykdommer som påvirker den myelin foringsrør som omfatter nervefibrene rundt ryggraden. Skaden gjort til denne casing lar delikat sentralnervesystemet å lekke ut væske og utløser "misfires" langs nerveimpulser og til slutt nerve død. Flere symptomer som vises langs nakken og ryggraden kan være advarsel tegn på multippel sklerose.

Konstant fysisk tretthet

En av de første tegnene på MS er en konstant trøtthet i beina og andre kroppsdeler, for eksempel nakken. Fatigue seg selv kan være relatert til utmattelse eller flere sykdommer, og bør ikke tas som en sikker indikator på MS. Den type tretthet som mer tydelig relatert til MS er ofte ledsaget av en svakhet eller klossethet i bena eller hendene, og vil ikke forsvinne med resten. Hvis du opplever stivhet i nakken sammen med tretthet, hvile mer og sjekke selv for flulike symptomer. Hvis situasjonen ikke løser etter fem til syv dager, kontakt lege.

Nummenhet eller skjelving

Et annet symptom på MS er nummenhet i nakken eller ryggraden. Dette kan være ledsaget av en kjølig følelse eller av varemerket "pins og nåler" som vanligvis er forbundet med nummenhet i ekstremiteter. Skjelving er også mulig og vil vanligvis oppleves som en form for problemer med å holde hodet oppe. Disse symptomene stammer fra nerve "feiltenning", som resulterer i koss signaler. Mens begge symptomene er også en indikasjon på andre forhold (for eksempel Parkinsons sykdom) er det trolig at nummenhet eller skjelving i nakken og ryggraden betyr trøbbel. Oppsøk lege umiddelbart hvis opplever disse symptomene.

Lhermittes Sign

Mens de fleste av de tegn og symptomer på MS er generelt (kan også være en rekke andre sykdommer fra mild til alvorlig,) Lhermittes tegn er en av de få veldig klare indikatorer. Lhermittes tegn manifesterer fysisk så lesjoner nærheten nakkesøylen og erfarings som en følelse av betydelig smerte i rygg og nakke som føles lik elektrisk støt, ofte som nakken er bøyd fremover. Etter dette en endring i objektiv sensorisk tolkning ofte forekommer. Smak kan endre seg radikalt (for eksempel kan kylling smak altfor flavorful, som pepperoni, eller iskrem kan ha ingen smak i det hele tatt) eller farger kan vises skjevt (enten fargeblindhet eller farge forvirring). De som mistenker opplever Lhermittes skiltet bør søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan behandle Ocular Migrene

Hvordan behandle Ocular Migrene


Okulær migrene, ofte kalt smertefri eller stille migrene når involverer ingen hodepine, kan være vanskelig å diagnostisere. Symptomene kan være svært forskjellig fra den tradisjonelle migrene. De er preget av en blind flekk, uskarpt syn eller se lys som ligner på et fyrverkeri i øyet. Disse indikasjonene, men kan være en del av et visuelt problem som er frakoblet til migrene. Lær å identifisere, behandle og forebygge okulær migrene.

Hvordan behandle Ocular Migrene

Diagnostisere tilstanden din

•  Kjenn symptomene på okulær migrene. I tillegg til synsforstyrrelser, du kan eller ikke kan ha pulserende hodepine smerter etterfulgt av kvalme og tretthet.

Les "Migrene og annen hodepine" for detaljert informasjon. Se Resources nedenfor for en link.

Ta kontakt med en hodepine spesialist for en diagnose. Diskuter familien din historie med migrene og dine symptomer, som beskrevet i en migrene journal.

Behandle symptomer med en rekke løsninger

Cope med gradvis synstap og avkastning som kan vare i ca 30 minutter som du ville en tradisjonell migrene. Hvil i et mørkt rom inntil visjon normaliseres.

Ta en anti-kvalme medisiner, kjøpes over-the-counter eller foreskrevet av din hodepine lege.

Ta ibuprofen eller acetylsalisylsyre for noen hodepine smerte. Bruk bare som anvist, aldri overstiger den daglige anbefalte dosen. Hvis du trenger noe sterkere, ring din lege.

løse eventuelle utløser migrene at legen identifiserer, for å hindre et angrep. Disse kan inkludere mat, søvn eller justeringer miljø.

Hint

  • Ikke få panikk. Okulære migrene symptomer passere i løpet av kort tid og visjon normaliseres.
  • Hold en migrene journal detaljering dine erfaringer og atferd som fører opp til dem. Dette vil bidra til å identifisere de utløser av migrene og diagnostisere problemet.
  • Monter så komplett familie medisinsk historie som mulig for å dele med legen din. Migrene er ofte arvelig.
  • Kort svekket syn kan være en indikasjon på en alvorlig tilstand annet enn migrene, for eksempel slag eller øyeskader. Se en lege for en riktig diagnose.
  • Ta noen medisiner som brukes til å behandle symptomer som anvist og spørre en lege om du bør forutse eventuelle legemiddelinteraksjoner.

Tegn og symptomer på migrene hodepine

Tegn og symptomer på migrene hodepine


Migrene kan være fryktelig erfaringer og de som er kronisk syke kjenner tegn og symptomer også. Alvorlige, plutselig innsettende hodepine kan være indikasjon for mange mer alvorlige forhold. Følg alltid opp med en lege, spesielt hvis symptomene ikke samsvarer med en migrene.

Pain

Smerten i migrene er alvorlig og lokalisert til templene. Dette betyr at smerte skal inntreffe på den ene siden av hodet, hvor som helst fra direkte over til to inches over øret. Det er sjelden å ha smerte på begge sider av hodet.

Lysfølsomhet

Ofte med migrene det er en betydelig følsomhet for lys. Ser på en lys eller å være i nærvær av sterkt lys eller lys kontrast er vanligvis smertefulle og ødeleggende.

Følsomhet for lyd

Noen mennesker opplever følsomhet for lyd hvor lyden forsterker smerten av migrene. Dette kan også brukes til å positivt påvirke migrene med beroligende musikk.

Auras

Mange mennesker opplever visuelle forstyrrelser, eller auraer, manifestere i blinkende farger på kanten av deres visjon som en forløper til en hodepine. Ikke alle migrenepasienter opplever dette.

Kvalme

Alvorlig migrene ofte føre til en så intens smerte at den lidende kan oppleve kvalme og selv oppkast.

Alternativ behandling for migrene hodepine

Alternativ behandling for migrene hodepine


Når medisiner ikke klarer å lette din migrene smerte, kan alternative behandlinger gi deg lindring. Medisinsk forskning støtter bruk av akupunktur og kiropraktikk behandlinger som egnede tiltak mot migrene. Kosttilskudd og urter er også nyttig.

Når du er riktig diagnostisert med migrene, ville en helhetlig tilnærming inkluderer livsstilsendringer som å endre kostholdet ditt. Refleksologi, fysioterapi og homeopatisk behandling kan gi lindring. Alternative og tradisjonelle tilnærminger kan kombineres under omsorg av en kvalifisert medisinsk leverandør.

Årsaken til migrene er et mysterium. Det finnes ulike teorier og en rekke studier. Bevissthet om de ulike medisinske modaliteter kan hjelpe deg å ta bedre valg for behandling av dine symptomer.

Migrene Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center (UMM), ca 28 millioner mennesker lider av migrene. Disse forskerne definere migrene som: "... alvorlig smertefulle, tilbakevendende hodepine som er noen ganger ledsaget av andre symptomer som synsforstyrrelser (aura) eller kvalme Det finnes to typer migrene -. Migrene med aura (tidligere kalt vanlige migrene) og migrene uten aura (tidligere kalt klassisk migrene). "

Hvis ubehandlet, migreneanfall varer vanligvis 4-72 timer. Den lidende erfaringer bankende smerter på den ene siden av hodet, som forverres av fysisk aktivitet. Ekstrem følsomhet for lys og støy, blekhet, og en følelse av å være kald er vanlige symptomer.

Akupunktur

Lisensiert kiropraktisk lege og akupunktør Dr. Robert Scarnecchia, DC, uttalte cscs, "Akupunktur gjenoppretter normal kroppsfunksjon ved å få energi (blod) i tynntarmen, hvor 99 prosent av vårt immunsystem ligger ... Lokalt, stimulerer det poeng å redusere smerter i hode og nakke ved å balansere kroppens energi langs meridianen system. "

UMM forskning validerer akupunktur som et hjelpemiddel i kampen mot migrene. "Akupunktur har blitt studert som en behandling for migrene hodepine i mer enn 20 år. Selv om ikke alle studier har vist fordelen med akupunktur, forskere er enig i at akupunktur vises trygt og at det kan være effektive for noen mennesker."

En analyse av akupunktur behandlinger for å redusere migrene ble publisert i den høyt respekterte Cochrane Library i 2003 det foreslått at du mottar en akupunkturbehandling når migrene symptomer først begynner er like effektivt som å ta medisinen Imitrex, men rapporten uttalt at så symptomene fortsetter, medisinen fungerer bedre enn akupunktur.

Kiropraktisk behandling

Flere kliniske forsøk ved University of Maryland viste at "spinal manipulasjon terapi kan hjelpe i behandlingen av migrene hodepine. I en studie av personer med migrene, rapporterte mer enn en 90 prosent reduksjon av angrep og 49 22 prosent av dem som fikk kiropraktisk manipulasjon prosent rapporterte en signifikant reduksjon av intensiteten av hver migrene. "

I en annen UMM studie ble migrenepasienter randomisert til å motta rotere manipulasjon, en daglig medikament (elavil) eller en kombinasjon av begge. Resultatene var at rotere manipulasjon var like effektive behandling av migrene som medisiner, men det var færre bivirkninger. Dr. Scarnecchia, som praktiserer på Chiropractic Group i Okeechobee by, sier chiropractic omsorg gjenoppretter normal bevegelse til NVG-occipital område (base av hodet) for å redusere nerve press til hodet og muskelspasmer.

Kosttilskudd, kosthold og urter

Resept for Nutritional Healing, utarbeidet av Phyliss A. Balch, CNC og James F. Balch MD, siterer 2000 mg daglig av kalsium og 1000 mg daglig av magnesium, med 60 mg daglig av Co-enzym Q10 plus Koenzym A som en verdifull behandling for migrain hodepine. Kalsium og magnesium bidrar til å regulere muskeltonus og overføre nerveimpulser i hele kroppen og til hjernen. Co-enzymer øke blodstrømmen til hjernen og bedrer blodsirkulasjonen. Doser av ekstra vitaminer og næringsstoffer avhenger av migrene lidende kroppens kjemi og historie.

Vedta en diett lav i enkle karbohydrater og mye protein er anbefalt. Mandler, brønnkarse, persille, fennikel, hvitløk, kirsebær og fersk ananas bør inkluderes. Matvarer for å unngå er salt og syredannende matvarer som kjøtt, frokostblandinger, brød og korn. Også unngå stekt mat og fet eller fet mat.

Flere urter er antatt å lindre smerte, men de bør brukes med forsiktighet som urter kan forstyrre reseptbelagte medisiner. Anbefalt urter i Resept for Nutritional Healing omfatter cayenne, kamille, ingefær, peppermynte og rosmarin.

Ansvarlige valg

Det er mange helsetjenester alternativer for migrene lidende. Alternative behandlinger er gunstig. Kombinere konvensjonelle og alternative behandlinger er også mulig under veiledning av helsepersonell. Som enhver sykdom, pasienter har mest nytte av å lære om deres forhold og gjøre de beste beslutningene for bedre helse.

Slik unngår du at migrene Halos

Alvorlig smertefulle migrene er ofte innledes med "advarsel" forstyrrelser referert til som migrene aura. Disse forstyrrelsene kan inkludere et fenomen kalt "Halo", en strålende glødende som vises rundt lys eller andre gjenstander og svekker synet. Mange migrene lider ta utseendet på glorie som en kø for å få medisiner eller delta i andre forebyggende behandling før full utbruddet av migrene. For andre, er halogen i seg selv hovedproblemet som det er aldri ledsaget av en migrene. Uansett kan glorie-effekten forebygges med livsstilsendringer og visse behandlinger og / eller medisiner.

Slik unngår du at migrene Halos

Slik unngår du at migrene Halos

•  Hold en dagbok over glorie erfaringer. Det er mange mulige triggere av halo-effekten og holde styr på deg kan bidra til å identifisere den eksakte årsaken (e). I dagboken skriver ned når hver glorie starter (dato og tid), hva du spiste og drakk i de foregående 24 timer, hvor mye søvn du fikk kvelden før, hva du gjorde på utbruddet av halo, hvor lenge det varte , og hvordan du fikk den til å stoppe.

Styr belysning. Lyse, flimrende og blinkende lys kan utløse migrene glorier. Dimme lysene i huset ditt og prøve å begrense eller eliminere din tid ved datamaskinen eller ser på TV. Bruk solbriller når du går utenfor.

Juster kostholdet ditt. Skipping måltider kan føre til glorier. Og når du spiser måltider, husk at følgende er vanlige utløsere av migrene glorier: alkohol (spesielt øl og rødvin), koffein, aspartam (sukker erstatning), i alderen oster, sjokolade, mononatriumglutamat (MSG), salt mat , og bearbeidet mat. Drikk vann regelmessig for å unngå dehydrering.

Slapp mer. Redusere stress kan spille en stor rolle i å kontrollere dine glorier. Pass på at du får riktig mengde søvn. Prøv avslapping teknikker, meditasjon, eller selvhypnose for å få deg inn i en avslappet tilstand.

Ta medisiner. Betablokkere, kalsiumkanalblokkere, trisykliske antidepressiva. og anti-convulsants er nyttig for å hindre migrene glorier. Snakk med legen din om dette alternativet.

6. Slutte å røyke. Røyking bidrar til migrene glorier i noen tilfeller.

Hint

  • Diskuter dine forebygging alternativer med en lege før du implementerer dem.

Massasje for migrene relief

Migrene hodepine plage om lag 20 prosent av befolkningen. Noen mennesker lider av hyppige migrene, en tilstand som resulterer i forstyrrelser i søvnmønster, familiens rutiner og arbeid. Milde migrene presentere en plage, men alvorlig migrene kan være ødeleggende. Personer som lider av en alvorlig migrene hodepine rapport sterke smerter, ofte ledsaget av følsomhet for lys eller støy og kvalme.

Problemer med tradisjonell behandling

Tradisjonell behandling av migrene vanligvis innebærer over-the-counter eller reseptbelagte smertestillende medikamenter. Det finnes to problemer med tradisjonelle behandlinger.

Overdreven bruk av smertestillende med hyppige migrenepasienter kan føre til bivirkninger. De mest vanlige bivirkningene er skade på mageslimhinnen, som fører til sår, og utviklingen av kronisk daglig hodepine.

Det andre problemet er at smertestillende kan ta kanten av migrene smerte, men ofte ikke fullt lindre symptomer.

Kombinere tradisjonelle behandlinger med massasje terapi kan bidra til å redusere migrene symptomer. Regelmessig massasje terapi kan også bidra til å forebygge migrene utbruddet.

Massasje Terapi for migrene

En rekke ulike typer massasje terapi kan lindre muskelspenninger i nakke og skuldre. Redusere denne spenningen hjelper migrenepasienter sover bedre og i noen mennesker er vellykket på å lindre smerte.

Dyp massasje terapi er ett alternativ. I denne type massasje, bruker terapeuten dype finger press for å redusere spenninger i stramme muskler. Ved å fokusere på nakke og skuldre, kan terapeuten hjelpe lindre noe av smerten og press i forbindelse med en migrene.

En nevromuskulær massasje arbeider for å avlaste trykket og tetthet rundt triggerpunkter (disse er beslektet med akupunkturpunkter) og nerver. Denne typen massasje bruker mer moderat trykk enn en dyp massasje.

Craniosacral massasje er en mild massasje av hodebunnen og skallen. Foreløpige studier utført av Institutt for nevrologi ved University of North Carolina viser lovende for craniosacral massasje som en vellykket behandling for migrene hodepine.

Energy Massage

I tillegg til mer tradisjonelle former for massasje, migrenepasienter vil kanskje prøve energibaserte massasje metoder som akupressur, fotsoneterapi eller reiki.

Akupressur stimulerer de samme energipunkter som brukes i akupunktur ved å bruke fingertrykk i stedet for nåler. Forutsetningen er at disse punktene utvikle energiblokkeringer. Trykket hjelper energien begynner å bevege ordentlig igjen, og bringer lindring.

Refleksologi innebærer å stimulere trykkpunkter på undersiden av føttene for å bringe nødhjelp til smerte eller lidelser i hele kroppen.

En reiki utøveren bruker milde rørende å stimulere energiflyten og healing hele kroppen.

Disse metodene har ikke så mye forskning som støtter dem, men de er hver svært mild og beroligende. Ulike personer har ulike erfaringer, slik at du kan oppleve at de gir deg betydelig lettelse.