Digidexo.com

kløende eksem på knær og lår

Hvordan behandle kløende eksem

Atopisk eksem er et annet navn for eksem, en hud betennelse som forårsaker alvorlig kløe. Denne kronisk tilstand er ofte sett med tilfeller av høysnue eller astma. Eksem rammer oftest babyer og små barn, men det første angrepet kan også dukke opp hos voksne. Atopisk eksem er oftest sett på armene og bak knærne, men kan oppstå hvor som helst på kroppen. Det er mange ting en person kan gjøre hjemme for å behandle og forebygge utbrudd.

Bruksanvisning

Noen medisiner en person kanskje ønsker å prøve hjemme er muntlig antihistaminer som Benadryl, og anti-klø kremer. Orale antihistaminer kan forårsake døsighet, slik at noen mennesker kan ikke være i stand til å tåle å bruke dem på dagtid timer.

Identifiser ting som utløser eksem angrep, slik som stress, plutselige endringer i temperatur, svette og visse stoffer som ull. En person kan også legge merke til at når du bruker visse såper eller kremer tilstanden forverres, så de bør unngå parfymerte toalettartikler og produkter som inneholder fargestoffer. Iført myk bomull i klær kan også hjelpe avverge eksem angrep.

Fukte huden daglig og bruke kule komprimerer for å lindre kløe. Bading med ukokt havregryn eller natron kan også berolige kløe. Unngå å klø når det er mulig; slitasje lette bomullshansker om natten for å unngå riper under søvn.

søke behandling fra en lege hvis hjemme tiltakene ikke kontrollere eksem tilstrekkelig. Medisiner som antibiotika, orale kortikosteroider, steroid kremer og immun som Protopic og Elidel kan være fordelaktig, ifølge Mayo Clinic. Legen kan også være lurt å prøve lysbehandling, som er en lys behandling ved hjelp av kontrollerte mengder av kunstig lys.

Behandling for kronisk Eksem

Eksem, også kjent som atopisk dermatitt, er en kronisk hudsykdom som forårsaker røde, skjellete, betente flekker. Vanligvis er disse lappene kjent for å dukke opp i nærheten ledd som albuer og knær, men kan også vises rundt øynene, hodebunn, føtter eller bagasjerommet. Avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand, er det mange behandlinger samt forebyggende tiltak som du kan ta for å få kløende eksem under kontroll.

Hvem er mottakelig?

Ikke alle er utsatt for eksem. Hvis du eller din familie har en historie med allergi eller astma, så du kan være utsatt for denne huden. Hvis du er usikker på familien din historie, så er det en god ide å få testet. Allergi tester er ganske smertefri og kan gjøres ved allergolog. Finne ut hva slags ting kan du være allergisk mot, kan hjelpe deg og legen din bedre behandle din tilstand.

Forebygging

Forebygging av flare ups er nøkkelen til å holde kronisk eksem under kontroll. Moisturizing er en av de viktigste tingene å gjøre. Kremer, for eksempel Aquaphor er sterkt anbefalt av leger som de ikke bare fukte, men fungere som en barriere mellom deg og irritanter. Noen av de store eksem irritanter er støv, røyk, vaskemidler, rensemidler og ull. Når du har målrettet din trigger, prøv å unngå det så mye som mulig.

Øke immunitet

Fordi eksem er kjent som en autoimmun sykdom, øke din immunsystem er nøkkelen i å hjelpe deg å holde seg frisk og holde bluss ups i sjakk. Drikke mye vann og spise mat med høyt omega-3, som for eksempel laks, mandler og avocado er et godt sted å begynne. Sørg for å ta en daglig multi-vitamin og supplere det med quercitin, omega-3 og B-kompleks vitaminer. Disse er godt kjent for sine anti-inflammatorisk helbredende krefter, og kan gjøre underverker for immunforsvaret.

Behandlinger

For kronisk eksem som ikke ønsker å gå bort, noen leger foreslår UV-lys terapi, som kan undertrykke immunsystemet og hjelper med betennelse. Vanligvis leger foreskrive kortison krem, som vil klare opp lapper, men kan ikke brukes i lengre perioder, på grunn av sin langsiktige bivirkninger av hud tynning. Ikke-steroid kremer, for eksempel Elidel er også tilgjengelig på resept. I ekstreme tilfeller, kortison skudd eller orale steroider såsom prednison kan administreres, men disse også må bli tatt for meget korte tidsperioder på grunn av deres mer farlige bivirkninger.

Tips

Ta korte, varme dusjer, fukte umiddelbart etter vask og bruk parfymefri rensemidler, som Cetaphil å gjøre behandlinger for eksem mer effektive.

Hvordan holde en Toddler fra skrape Hennes Eksem

Eksem er en tilstand som fører til en tørr, kløende, patch-lignende utslett på huden. Det kan være veldig irriterende hvis den ikke behandles, og er kun excaberated ved å skrape. Kloring vil bryte huden, irriterer området ytterligere, og muligens forårsake infeksjon. Det er flere måter du kan holde en pjokk fra riper.

Bruksanvisning

Unn det berørte området. Påfør en petroleumsbasert salve slik vaselin på huden. Gni forsiktig nok på å berolige området og gjøre skrape vanskeligere. Kjøpe et "klø krem" eller en fuktighetskrem utviklet spesielt for eksem og tørr hud vil også hjelpe.

Hold barnas neglene korte med en negl Clipper størrelse for små barn. Hvis neglene er korte nok, vil de ikke være i stand til å trenge gjennom huden.

Du kan ha din pjokk slitasje hansker eller pjokk sokker om natten for å holde henne fra å skrape mens hun sover. Du kan handle på nettet etter "eksem friendly" klær som organiske nattøy og eksem hansker. Moisturizing eksem hansker for barn vil ikke bare hjelpe med kløende eksem på hendene, men holde pjokk fra skrape andre områder.

En av de beste måtene å slutte å skrape er å håndtere den underliggende sykdommen. Prøv å holde pjokk bort fra materialer, produkter, miljøer eller mat som kan forårsake en eksem blusse opp. Kloring vil bli mildnet etter hvert som barnet blir mindre utsatt for utbrudd. Ditt barns barnelege eller en hudlege kan administrere en allergi test for å finne ut hva som kan være årsaken til excema.

Hvordan å behandle Eksem hos spedbarn

Eksem er en tilstand som fører til at huden blir rød og betent. I noen tilfeller kan en eksem utslett klø eller danner væskefylte oser humper. Hos spedbarn, er eksem vanligvis knyttet til allergi; risikoen for eksem er høyere i babyer med en familie historie av astma og allergi. The Nemours Foundation sier at cirka 10 prosent av spedbarn utvikler eksem, med symptomer generelt begynner i det første året av livet. Å vite hvordan å behandle eksem hos spedbarn kan redusere kløe og betennelser og hindre hudinfeksjoner.

Bruksanvisning

Bade spedbarn i lunkent vann, og fjerne ham fra vannet før hans hud svisker. Lange bad, varmt vann og sterke såper kan irritere eksem og øke hyppigheten av fakkel-ups.

Påfør en fuktighetskrem til babyens hud. The Nemours Foundation advarer mot å bruke kremer som inneholder alkohol, da disse kan tørke en babyens hud og forverre eksem.

Bruk en kul-tåke luftfukter om natten og gi barnet rikelig med vann og andre væsker i løpet av dagen. Dette vil bidra til å holde huden hennes hydrert og redusere alvorlighetsgraden av betennelse og kløe.

Se for allergier som kan være årsaken eller medvirkende til barnets eksem. Kumelk, soya, hvete, fisk og sitrus er alle potensielle triggere for barneeksem. Hvis du ammer, må du fjerne disse og eventuelle andre mistenkelige matvarer fra kosten din for å fastslå om de forårsaker barnets eksem. Pet dander og støv kan også forårsake eksem hos spedbarn.

Ikke bruk duftende tørketrommel ark eller parfymert vaskemiddel når du vasker babyens klær. Ikke kle barnet ditt i grov eller potensielt allergifremkallende materialer som ull.

6. Påfør lokale kortikosteroider til betente områder av barnets hud to ganger daglig. Disse medikamentene kan bidra til å redusere rødhet og lindre kløe. Bruk den laveste effektive dose på barnet ditt: bruker feil styrke kan skade skjøre spedbarns hud.

Prøv et antihistamin medisiner for å bekjempe allergiske reaksjoner og redusere betennelse og kløe. Spør legen din om riktig dose for spedbarn, basert på hans vekt og alder.

Hindre babyen fra skrape kløende eksem patcher ved å holde neglene trimmet kort, sette votter på hendene om natten og dekker de berørte områdene når det er nødvendig. Havremel bad og kule komprimerer kan også hjelpe lindre kløe og unngå riper. Skrape eksem øker risikoen for infeksjon og forsinkelser healing.

Se etter tegn på hudinfeksjon, og bruke en aktuell antibiotika krem på rå områder av huden for å hindre smitte. Tegn på infeksjon er feber, varme og rødhet på huden, og pus fylte blemmer. Ring legen din umiddelbart hvis du tror barnet ditt kan ha en hudinfeksjon.

Tips og advarsler

  • Ifølge American Academy of Dermatology, de fleste tilfeller av barneeksem rydde opp over tid. Mange barn er fri for symptomer ved sin andre bursdag.

Eksem Krem Behandlinger

Eksem Krem Behandlinger


Eksem er en vanlig tilstand preget av oppdateringer av tørre, røde kløende lesjoner på huden. Når riper, gir kløende området vei til et utslett, og uten behandling, læraktig hud tekstur. Lider inkludere barn og voksne, og alle deler av kroppen kan påvirkes. Atopisk eksem er den vanligste typen eksem, påvirker anslagsvis 10 til 20 prosent av mennesker over hele verden, ifølge American Academy of Dermatology. Forskere forstår ikke fullt ut årsakene, selv om de mistenker at det kan være et resultat av en overdrevet immunrespons mot hud irritanter. Selv om det er ingen kur for eksem, det er en tilstand som kan ofte være effektivt håndtert med bruk av hudkremer.

Antibiotika

Det er vanskelig å motstå trangen til å klø et kløende eksem patch. Som du skraper, huden blir skadet, og smittsomme bakterier kan bli innført. Aktuelt antibiotika kremer er ofte foreskrevet for eksem lider å behandle infeksjoner som utvikler. For mer alvorlige infeksjoner, kan en muntlig eller injiserbare antibiotika anbefales.

Barrier-reparasjon Fuktighetskremer

Barrier-reparasjon kremer bidra til å beholde fuktighet mens fremme gjenoppbygging av skadet hud lag. Mange av dem inneholder lipider, som er naturlig produseres av kroppen for å øke beskyttelsen av huden. De bør påføres tre ganger daglig, og brukes som en del av en helhetlig behandlingsplan. Barrier-reparasjon fuktighetsgivende formler er tilgjengelige over-the-counter og på resept. Noen reseptbelagte varianter, men er dyrt, så prisen kan være en vurdering for mange pasienter.

Coal Tar

Kull tjære er en hevdvunnen behandling for hud betennelser. Aktuelle preparater som inneholder steinkulltjære kan fås over-the-counter eller via resept. Fordi disse kremene noen ganger lukter ubehagelig og kan sette flekker, noen eksem lider unngå dem.

Kortikosteroider

Kortikosteroider gir rask og kraftig lettelse for irritasjoner forårsaket av eksem. Brukt i flere tiår for å behandle hudsykdommer, disse kremer er tilgjengelige over-the-counter eller reseptbelagte, avhengig av styrke. Leger har en tendens til å foreskrive dem for kortvarig bruk for å unngå bivirkninger som fortynning av huden og strekkmerker. Når det brukes sammen med andre tiltak, kan kortikosteroider være en integrert del av en helhetlig eksem behandlingsplan.

Aktuelt calcineurinhemmere (TCIs)

Disse aktuelle kremer brukes kun kortsiktig for alvorlige tilfeller av eksem som ikke vil reagere på andre behandlinger. Mens TCIs kan redusere betennelser og irritasjon forårsaket av eksem, kan bivirkningene være potensielt alvorlig. Bruk av disse kremene kan øke følsomheten for sollys, forårsake hodepine og noen ganger forverre huden ubehag. Det amerikanske Food and Drug Administration har også utstedt en advarsel om en mulig sammenheng mellom disse medisiner og visse kreftformer. Disse kremene er tilgjengelig på resept bare. Du bør diskutere sine fordeler og risiko med legen din.

Behandling Planer for Eksem

Kremer er bare ett nyttig verktøy i forvaltningen av eksem. Med veiledning av en hudlege eller en annen lege, kan lider finne effektiv lindring. Før anbefale en behandling, vil legen vurdere din helse historie, omfanget av hudirritasjon, type eksem og annen relevant informasjon. Du kan bli bedt om å holde en "dagbok" for å dokumentere fakkel-ups og identifisere eksem triggere. I tillegg til aktuelle kremer, kan behandlingsplanen også omfatte måter å redusere eksponering for potensielle hud irritanter, muntlig medisiner og / eller injeksjoner for å redusere betennelse.

Proaktiv Skin Care & Eksem

Eksem er et begrep som dekker flere forhold der huden er rød og irritert, ofte betent og noen ganger utvikler små humper og blemmer. Barn ofte utvikle denne tilstanden, som kalles atopisk dermatitt, en kronisk tilbakevendende tilstand intenst kløende betennelse i huden. Årsakene til denne tilstanden er ukjent, men proaktiv behandling av huden kan opprettholde komfort og hindre kløe og smerte.

irritanter

Irritanter er basert på individuelle tilfeller av eksem og kan unngås nøye når de har blitt identifisert. Noen standard irritanter inkludere visse sure eller bearbeidet mat, allergener, materialer og stoffer, kjemikalier og sigarettrøyk. Eksterne løsninger omfatter bytte til bomull klær og sengetøy, unngå røyk og kjemikalier, eller å få en luftrenser for å rense ut allergener som dyrehår, dander, støvmidd, pollen og mugg som kan inflame en forekomst av eksem. Disse eksterne endringer vil lette irritasjon på huden, lindre noen av betennelse og hevelse, redusere kløe og som fører til mindre skrape.

Natural Skin Care

Fukte ofte for å bidra til å redusere eksem kviser. Når omsorg for huden din være sikker på å se etter faktorer som kan påvirke det - såpe og vaskemidler, kremer og parfyme, svette og eventuelle andre kjemikalier som kan ende opp på huden din. Såper og vaskemidler kan være harde på huden, spesielt når de inneholder fargestoffer og parfyme.

Immunitet Boosters

Negative reaksjoner i immunsystemet kan føre til et utbrudd av eksem. Derfor kan styrke immunitet bidra til å forhindre utbrudd av eksem. Legg omega-3 og omega-9-fettsyrer i kostholdet ditt for å bidra til å styrke immunforsvaret. Også, kan vitamin E og C, samt kalsium hjelpe. Mosjon og tilstrekkelig søvn i den daglige rutine er nyttig for styrken av immunitet i tillegg til styrken av kroppen selv.

Hydration

Drikk rikelig med vann for å hjelpe hydrat huden og holde den fuktig, noe som vil bidra til å redusere eksem kviser. For å forbli hydrert, drikke minst 2 liter vann per dag. Ti glass væske kan hjelpe, men sørg for å unngå sure eller salte væsker, da de kan forårsake bivirkninger.

Unngå overdreven fuktighet

Overdreven vann på overflaten av huden kan forårsake eksem avslapnings. Ta dusj i stedet for badekar og unngå ekstremt fuktige eller varme omgivelser når det er mulig, som de kan være skadelig for sensitiv hud også. I tillegg er lunkent vann anbefales når dusjing for å være så forsiktige som mulig angående eksem.

Hvordan velge Eksem Klær for barn

Hvordan velge Eksem Klær for barn


Hvis barnet ditt lider av smertefulle, kløende eksem, klær spesielt designet for eksem lider kan lindre eksem symptomer. Retten eksem klær, spesielt nattøy, kan ikke bare lindre kløe, men kan også hindre barnet fra å forårsake skade på grunn av riper. Fremfor alt, kan rett eksem klær hjelpe barnet ditt fungerer bedre både dag og natt. I løpet av dagen, kan barnet sette fokus på lek, skole og andre aktiviteter. Om natten, vil barnet være i stand til å sove bedre uten smertefull hud irritasjon. Les videre for å lære hvordan eksem klær kan hjelpe barnet ditt.

Bruksanvisning

•  Finn ut om barnets eksem kan være forårsaket eller forverret av en allergi mot noe i miljøet. Den beste eksem klær vil ikke hjelpe hvis barnets hud blir stadig irritert av støvmidd, sterke såper, vaskemidler eller andre irritanter.

Når du har kontrollert ditt barns miljø som best du kan, avgjøre om du trenger å bruke penger på spesialisert eksem klær. Den beste klær for eksem lider er ren bomull, siden den tillater huden å puste og absorberer overflødig fuktighet, fukttransporterende det raskt bort fra huden og minimere bakteriell forurensning og irritasjoner. Unngå syntetiske klær, og unngå å vaske ditt barns klær i sterkt parfymerte vaskemidler. Det er noen naturlige vaskemidler som er helt additiv gratis; Land Lagre er en av de mest populære og høyt anbefalte merker.

Avhengig av budsjettet, kan du ta barnets eksem klær garderobe et skritt videre ved å velge kun økologisk bomull klær. Dette vil redusere risikoen for irritasjon fra forurensning med sprøytemidler eller andre kjemikalier.

Vurdere å investere i kvalitet eksem nattøy for barnet ditt. Dette kan omfatte bomullshansker for å eliminere riper. De nyeste fremskritt innen eksem klær bære å legge sølvioner til bomullsfibre. Kolloidalt sølv har lenge vært anerkjent som en smokk for eksem, men det er også kjent for sine anti-bakterielle egenskaper. Det er også brukt i sykehus som en antiseptisk tiltak for å forebygge infeksjoner. Eksem er utsatt for bakteriell infeksjon, forverre smerte og kløe. Eksem klær av naturlig bomull med sølvioner kan drastisk redusere smerte, kløe og infeksjon for eksem lider.

Tips og advarsler

  • Avhengig av alvorlighetsgraden av barnets eksem, kan naturlig bomull klær uten tilsatt sølv fungere helt fint.
  • Bomull med ekstra sølv har vist seg å være sikker og miljøvennlig. Det kan kokes for å eliminere allergener, men sølvet vil ikke vaske bort, sikre dens effektivitet og miljøsikkerhet.
  • Bomull med tilsatt sølv kan brukes i forbindelse med typiske eksem behandlinger.

Hva er behandlingen for Nummular Dermatitis?

Påvirker nesten to av 1000 amerikanere, er nummular dermatitt en utbredt hudsykdom. Preget av nummular eller myntformede lesjoner, er denne formen for eksem spesielt belastende og vanskelig å utrydde. Forandringene kan vises som rosa, røde eller brune merker og begynner som små prikker som utvider og vokse sammen til myntformede runde flekker. Selv vanskelig å overvinne, med riktig pleie, kan du finne lettelse og helbrede denne kløende eksem utslett.

Riktig Bading

Riktig bading er et avgjørende skritt i healing nummular dermatitt. Baths tatt for rensing formål bør involvere lunken å kjøle badevann, tas så raskt som mulig, og såpe bør brukes bare på sunn hud. Til hydrat huden etter badet, bør du søke fløte til alle berørte områdene umiddelbart etterpå. Baths tatt for helbredende formål, men bør tas hver kveld og siste 20 minutter. For dette badet, bruke tydelig, lunkent vann og ikke tørke av etterpå. I stedet gjelder resept-styrke steroid krem ​​eller vanlig vaselin til din våt hud for å forsegle i fuktighet, hydrat huden og redusere kløe.

Wet Wrap Treatment

For å utføre en våt wrap behandling, suge huden i lunkent vann i 10 minutter for å fullt dempe den. Deretter gjelder en generøs mengde vanlig vaselin eller steroid krem ​​til den berørte huden og pakk den godt i våte håndklær i én time. Under alvorlige flare-ups, kan denne prosessen gjentas fem ganger daglig og bruke vanlig vaselin eller vaselin.

Reduser Skin Betennelse

Det viktigste å huske på når man behandler nummular dermatitt er at huden bør holdes godt hydrert til enhver tid for å gro. Du bør prøve å redusere hud betennelse når det er mulig. Påfør aktuell steroid salve daglig i fuktig hud, bruk tjærepreparater og anvende aktuell immunmodulatorer å holde huden riktig hydrert hele dagen. Unngå varme bad, løstsittende klær og holde seg borte fra røykfylt branner. Bruk en luftfukter i ditt hjem for å legge fuktighet til luften. Søk råd hos en hudlege hvis tilstanden forverres eller ikke blir bedre i løpet av to ukers behandling.

Håravfall grunn pemphigoid

Håravfall grunn pemphigoid


Bulløs pemfigoid (BP) er sjelden blemmer hudsykdom. Det kan forekomme under graviditet, selv om dette er meget sjelden; det påvirker i hovedsak folk mellom 60 til 80 år gammel. I USA, er rundt 3000 mennesker hvert år diagnostisert med BP.

Det finnes ingen kur, men sykdommen er selvbegrensende, som varer i fem til ti år. Det er ikke smittsom.

BP må ikke forveksles med andre, lignende-klingende hudsykdommer, for eksempel pemfigus vulgaris. Navnet stammer fra det greske «pemphix", som betyr "boble".

Autoimmune Disease

BP er en auto-immun sykdom. Kroppens immunsystem lager antistoffer til å bekjempe sykdomsfremkallende stoffer. I en auto-immun sykdom, auto-antistoffer angripe kroppens egne celler. Cellene som utløser dette angrepet kalles auto-antigener.

I BP, er auto-antistoffer opprettet som angriper membranen som ligger mellom de to øverste lag av huden, epidermis og dermis. Fluid bygger seg opp mellom disse to lagene, forårsaker blemmer.

Effekter

Utgangspunktet, kløende eksem-lignende flekker av hud utvikle. Uker eller måneder senere, fast, dome-form blemmer utvikle. Disse er fylt med væske som kan være klart, skyet eller blod farget. De vanligvis vises i armhulene, lysken og på beina, men de kan oppstå hvor som helst, inkludert inne i munnen og i hodebunnen.

Det kan være flere dager før blemmene sprekker og noen ikke briste i det hele tatt; fluidet blir reabsorbert og blisteren kollapser tilbake på huden. Vanligvis er det ingen arrdannelse.

Identifikasjon

Før blemmer, kan BP være vanskelig å diagnostisere visuelt.

I de innledende fasene, ligner det eksem, en allergisk reaksjon, eller mange andre hud sykdommer og lidelser.

Definitiv diagnose er gjort ved å ta en biopsi, hvor en liten prøve av huden er undersøkt i mikroskop. Den spesifikke antistoff kan også bli detektert i blod, fluid trekkes fra blemmer og urin.

Håravfall

Mens hårtap er forbundet med flere andre blæredannelse hudsykdommer, slik som pemfigus vulgaris og epidermolysis bullosa, er det liten eller ingen undersøkelser spesifikt som rapporterer hårtap som er forbundet med BP.

På grunn av at sykdommen vanligvis forekommer hos eldre mennesker, kan noe hårtap allerede være til stede, og noen stoffer som brukes for å behandle sykdommen, for eksempel cytotoksiske midler, er kjent for å være assosiert med hårtap.

Teorier / Spekulasjoner

Forskning i den polske Journal of Pathology heter det: "den viktigste auto-antigen i bulløs pemfigoid er BPAG2", en genetisk protein som fester seg epidermis til dermis. Det er dette proteinet som auto-antistoffer angripe.

The Journal of Investigative Dermatology rapporterer at mutasjoner i dette genet er assosiert med en type hårtap kalles diffus arrdannelse alopecia. Merck Manuals definerer dette alopecia som et resultat av uopprettelig skade på hårsekken, som kan være forårsaket av kjemoterapi.

BP derfor kan være forbundet med hårtap hvor som helst på legemet som et resultat av genetisk mutasjon i et bestemt gen.

Oppsummering

BP er et sjeldent auto-immun sykdom som hovedsakelig rammer eldre mennesker, og som er preget av spente, væskefylte blemmer. Disse Slough off, etterlot flekker av rå hud som kan bli sår og infisert.

Det finnes ingen kur, men sykdommen kan kontrolleres med steroider, men noen ganger cytoytoxic stoffer er brukt. Det er en selvbegrensende sykdom som kan vare i ett til ti år.

Astma Utslett hos barn

Astma hos barn utslett oppstå på grunn av en rekke mulige hendelser som fører til IgE-antistoffer til å produsere kjemisk frigjør histamin i hele kroppen. Dette fører til betennelse i huden og luftveiene, som fører til kløende, tørre utslett og pustevansker.

Betydning

Astma er en luftveissykdom identifisert som en immun overfølsomhet for triggere som allergener, trene eller vær, føre til astmaanfall og allergisk anafylaksi, synlig indikert av elveblest og utslett.

Typer

Anstrengelsesutløst astma utslett er forårsaket av fysisk anstrengelse, mens allergiske astma utslett er utløst av en inntatt, inhalert eller kontakt allergen, med både potensielt resulterer i kløende, irritasjon og kortpustethet hud.

Identifikasjon

Ikke-allergisk astma utslett er identifisert som flekkete, røde elveblest som begynner nær halsen, brystet og skuldrene under trening, emosjonell nød eller hyperventilering, og kan være ledsaget av svimmelhet, forvirring eller tretthet.

Betraktninger

Allergisk astma utslett kan utløses av miljømessige allergener, matvarer eller kjemisk overfølsomhet som forårsaker hevelse i overhuden, noe som fører til tørr, kløende eksem utslett, kvise-lignende støt og hovne luftveier.

Forebygging / løsning

Utslett hos barn kan bidra til å diagnostisere astma, sammen med allergi og lungefunksjonstester. Styring gjennom aktuell og muntlig antihistaminer, inhalatorer, forstøver behandlinger og allergi injeksjoner gir utvidet lettelse.

Hvordan bli kvitt Kløende hud Eksem

Eksem er funnet på ulike hudtyper hele barn og voksen. Det fører til betennelse i huden som produserer et rødt utslett og fører til at huden til å klø. Eksem er stort sett funnet på håndledd, hender, ben og halsen av en person. Behandle symptomene for å bli kvitt eksem.

Bruksanvisning

Først unngå kremer og vasker med visse dufter. Kremer som inneholder en duft irritere huden din og kan være årsaken eller eksem.

Neste, sørg for at vaskemiddel er gratis og klar av eventuelle fargestoffer eller parfyme. Duft gratis lotions inneholder ikke noen kjemikalier som kan forårsake en reaksjon på huden.

Spis sunt. Visse matvarer har mye fettsyrer som kan få huden til å bryte ut med eksem. Eliminere disse fet mat fra kostholdet ditt, samt kaffe eller sjokolade, som også kan føre til et problem for huden din.

Sørg for at huset ditt er støvfritt og så ren som mulig. Prøv å få et annet familiemedlem til å hjelpe deg ren med husholdningsmidler som rensemidler kan forårsake en eksem reaksjon også. Du kan støvsuge og bruke såpe og vann for å fjerne alle allergener.

Kløende Hender & Føtter Symptomer

Kløende hender og føtter er ofte på grunn av allergiske reaksjoner, bakterier eller sopp. De fleste årsaker til kløende hender og føtter er relativt ufarlig, men en lege bør konsulteres for å utelukke komplikasjoner og begynne behandlingen.

Allergier

En allergisk reaksjon på ytre agenter som kjemikalier, insektbitt, planter og dyr, eller til og med klær kan forårsake kløende hender eller føtter. Visse medisiner eller mat kan også forårsake en allergisk reaksjon.

Dyshidrosis

Dyshidrosis er en hud tilstand som forårsaker et kløende utslett på håndflatene og fotsålene. I alvorlige tilfeller, sprukken hud og blemmedannelse kan forekomme. Kortikosteroider kan forskrives som behandling.

Eksem

Eksem, også kalt dermatitt, er en vanlig hud sykdom som forårsaker kløe, hevelse og rødhet. Reseptbelagte kremer kan lindre symptomer og fremme helbredelse.

Psoriasis

Psoriasis kan oppstå hvor som helst på kroppen, inkludert hender og føtter. Rød flassende hud, kløe og smertefulle ledd er symptomer på psoriasis.

Keratolysis

Keratolysis er en bakteriell infeksjon som påvirker fotsålene og håndflatene. Dreven svetting og tettsittende klær kan forverre tilstanden og anti-bakterielle medisiner er ofte brukt for behandling.

Fotsopp

Fotsopp vanligvis påvirker føtter og tær, men i noen tilfeller soppen kan spre seg til hendene. Dette kan føre til kløe, rødhet, blemmer og flassende hud. Anti-fungal medisiner vil vanligvis klare opp fotsopp.

Koblinger mellom allergier, eksem og astma hos barn

Koblinger mellom allergier, eksem og astma hos barn


Hvis barnet ditt har høysnue, astma eller andre allergier, er han mer sannsynlig å utvikle eksem. Eksem kan være forårsaket av den samme type av svekket immunsystem som astma og allergier.

Høysnue

Høysnue er generelt en sesong lidelse som forårsaker kløe, irriterte øyne og nysing. Det kan være forårsaket av allergi mot pollen eller andre allergener som for eksempel mugg eller støv. Det rammer nesten én av tre personer, og noen ganger forsvinner som barnet blir eldre. Det kan også forverre andre tilstander, inkludert astma og eksem.

Eksem

Eksem, også kjent som dermatitt, er navnet på en gruppe av hudirritasjoner som forårsaker rødhet og hevelse. Den beste behandling er å identifisere og unngå genet når det er mulig. Venstre ubehandlet, kan dermatitt utvikle seg til mer alvorlige hudsykdommer inkludert bakterielle infeksjoner.

Astma

Astma er forårsaket av innsnevring av luftveiene som fører fra lungene til halsen. Det angis av tungpustethet, kortpustethet, utvidet utpust og kronisk hoste. Akutte anfall kan være livstruende hvis venstre ubehandlet. Identifisere miljømessige utløsere av astma og unngå dem.

Høysnue og astma

Respiratoriske effekter av høysnue kan føre til eller forverre astmaanfall. Mens høysnue kan være ekstremt irriterende, kan astmaanfall være skremmende. De føre til at barnet føler han kan ikke puste, og det er vanskelig å si om alvorlighetsgraden av et angrep vil fortsette å øke, eller om det vil avta. Det er flere medisinske rettsmidler for astma angrep inkludert inhalatorer. Snakk med legen din om astma hvis barnet har kronisk høysnue.

Høysnue og eksem

Irritasjon fra høysnue kan være kløende hud. Når et barn klør kontinuerlig, kan dette føre til infeksjon og betennelse eller eksem. Når barnet ditt har høysnue, gi dem en myk klut for å berolige kløe stedet for å la henne klø området. Dette vil redusere hudirritasjon og minske sjansene for barnet ditt å utvikle eksem.

Hva er årsakene til en kløende nese i et barn?

Hva er årsakene til en kløende nese i et barn?


En kløende nese forårsaker ubehag. Foreldre ønsker å ta bort noe ubehag deres barn kan ha og behandle dem deretter. Det er mange årsaker til en barndom kløende nese.

Impetigo

Brennkopper ser ut som et kløende utslett typisk først synlig med små røde nupper rundt nesen. Senere disse blemme og slam.

Allergisk rhinitt

Barn med kronisk kløende eller rennende nese kan ha allergisk rhinitt, oftere kalt høysnue. Andre symptomer er rennende øyne og nysing, ifølge American College of Allergy, Asthma & Immunology.

Seboreisk eksem

Mer vanlig hos spedbarn, seboreisk eksem, gjør hodebunnen og hele ansiktet, inkludert nese, kløe. Røde pimply støt følge vugge cap - en klaka skalp utslett - i løpet av denne tilstanden, ifølge Merck.com.

Common Cold

Små barn ikke forstå symptomer på forkjølelse, ofte berøre prippen og rennende neser. Dette kan se ut som om barnets nese er kløe.

Femte Disease

En svært vanlig sykdom, kalt femte barnesykdom, vises oftere hos barn enn voksne. Det begynner som et rødt utslett i ansiktet, noen ganger forårsaker kløe, ifølge KidsHealth.org.

Naturlig behandling for Baby Eksem

Naturlig behandling for Baby Eksem


Noen babyer utvikle kroniske utslett over ulike deler av kroppen som dukker opp som reddened patcher, med eller uten hevet støt. Ifølge MayoClinic.com, baby eksem eller atopisk dermatitt, er relativt vanlig hos barn under syv år. Heldigvis kan naturlige behandlinger være effektive for å redusere den irritasjon til barnet vokser fra tilstanden.

Diagnose

Din barnelege bør først diagnostisere eventuelle vedvarende utslett på barnets kropp for å utelukke andre sykdommer som lupus. Infantile eksem kan være brun-rød eller rød-grå, og det er sannsynlig å være kløende. Huden er i området av utslett kan fortykkes og sprekke eller skala. Hender og føtter er vanlige steder for baby eksem, samt inne i albuer og knær eller på stammen, nakke og ansikt.

Miljø

Barneleger ofte anbefale å ta naturlige skritt for å lette barnets irritasjon og kløe. Atopisk eksem er babyens reaksjon på allergener, og de mest vanlige allergener finnes i ditt eget hjem, babyens barnehage eller kjøretøyet. Eksponering for passiv sigarettrøyk kan utløse en baby eksem angrep, så vel som å puste i støv, dyr dander eller pollen. Sørg for at ditt hus og barnevakten hus er rene og røykfritt.

Fuktighet

Skru opp luftfukteren hvis barnet utvikler eksem i vintermånedene, når luften i hjemmet ditt blir tørr på grunn av overoppheting. Hvis du ikke har en luftfukter, vil en gryte med vann putre sakte på komfyren sette fuktighet tilbake i luften. Babyer med sensitiv hud kontrakt eksem lettere i tørre forhold.

Hudpleie

Tørr hud er mer utsatt for å utvikle barnet eksem. Hyppig bading tørker ut babyens sarte hud, så velger en rask svamp bad med rent varmt vann, hvis barnet ditt viser tegn på en begynnelse eksem utbrudd. Umiddelbart etter vask, påfør en allergi-fri fuktighetskrem til babyens hud for å holde på fuktigheten. Duft-free babyolje, brukes når huden fortsatt er fuktig, vil bidra til å forhindre nye utbrudd.

Aktuelt

Når barnet ditt har en fullverdig eksem utslett, trenger han trøst og en lindrende behandling som reduserer kløe og irritasjon. Se etter kolloidalt havremel å legge til sin badevannet. Kolloidalt havremel er finmalt havregryn som oppløses lett i vann. Alternativt kan du sette en liten mengde vanlig havregryn i blender og bland det før det blir et pulver. Bruk en halv kopp av kolloidalt havremel i en gallon av varmt vann.

Forebygging / løsning

Bli kvitt skrapete stoffer i nærheten av babyen. Ull fører hudirritasjoner, som gjør klær som er for stramt og ikke tillater barnet å bøye armene eller bena uten å klemme og skape en rødlig krøll. Ett hundre prosent bomull tepper og løse klær vil redusere risikoen for at barnet utvikler atopisk eksem.

Beste behandlinger for baby Eksem

Babyer har veldig sensitiv hud, noe som kan få lett irritert. Et utslett forårsaket av eksem kan være svært kløende og rød, men kan vanligvis bli tatt vare på enkelt. Med noen enkle trinn, bør hennes eksem være kortvarig.

Moisturizing Skin

Å bruke baby lotion rett etter å gi ham et bad vil bidra til å hindre hans huden tørker ut. Du bør også unngå å bruke boblebadet eller noen form for såpe eller badeprodukt som irriterer huden hans. Holde bad kort kan også bidra til å holde huden hans fuktig, siden et langt bad kan resultere i tørrere hud, noe som bidrar til eksem.

Unngå å lage riper

Kloring kan gjøre utslettet verre, samt øke risikoen for infeksjon. Det er umulig å forklare for en baby som hun trenger for å unngå riper, så du må finne måter å holde henne fra å skrape og bryte huden. Hvis du holder neglene klippe kort nok, bør hun være ute av stand til å skade seg selv ved å skrape. Votter er også tilgjengelig for å dekke hennes fingre og hindre henne fra å skrape seg selv.

Passende klær

Du bør unngå å kle barnet ditt i alle klær som er skrapete eller tettsittende. Disse klærne vil gni mot utslett og kan irritere den ytterligere. I tillegg bør babyens klær være lys nok til å hindre ham fra å bli for varm og svett. Det beste valget for barnet ditt i løpet av et eksem angrep er lett, løstsittende bomullsklær.

Betraktninger

Babyens lege bør vurdere et utslett som ikke går bort eller som blir verre. Noen babyer trenger medisiner for å kontrollere tørr, flassende og kløende utslett som oppstår med eksem. Kortison salver er tilgjengelige i både reseptfrie og reseptblokker, men du bør konsultere legen din før du bruker selv ikke-reseptbelagte medisiner.

Eksem hos barn bleieområdet

Ifølge barnelege og forfatter Dr. Sears, ca 10% av barn opplever eksem gang i løpet av barndommen. Eksem er vanligvis en mild betingelse for tørr, irritert hud. Det kan dukke opp hvor som helst på kroppen, og når det vises i bleieområdet, er det spesielt utsatt for komplikasjoner.

Typer

Eksem kan være forårsaket av en genetisk predisposisjon mot tørr hud. Hvis huden ikke holdes fuktig, så det kan bli tørr, irritert og kløende. Hvis eksem vises plutselig og blusser opp etter en endring i vaskemiddel, kosthold eller miljø, kan det være en indikasjon på en allergisk reaksjon.

Identifikasjon

Symptomene på eksem er tørr hud, vanligvis i patcher, ofte med små forhøyninger eller annen rød, oser patcher. Eksem i bleieområdet er forholdsvis sjeldne. Hvis utslettet er bare i bleieområdet, er det sannsynligvis en bleie utslett, ikke eksem.

Time Frame

Eksem er svært vanlig i barndommen. Det kan begynne så tidlig som to måneder gammel, og det kan fortsette gjennom barneårene. Eksem i bleie-området er spesielt vanlig potte før trening, når bleien legger til irritasjon av huden. Gjennomsnittsalderen for pottetrening i USA er mellom to og tre år gamle.

Forebygging / løsning

Forebygge eksem ved fuktighetsgivende regelmessig. Når den har spredt seg til bleieområdet, holde bleier av så mye som mulig for å la huden luft ut. Unngå mulige allergener ved å se på barnets kosthold og bruk av milde, fuktighetsgivende såper. Hyppige bad i lunkent vann uten såpe vil tillate vann for å suge inn i huden.

Behandling

For alvorlig eksem, kan du behandle kløe med orale antihistaminer. Legen kan også anbefale kortison krem, som inneholder et steroid som vil redusere kløe. Imidlertid kan steroidet bli absorbert inn i blodet og forstyrre hormoner, og dette er mer sannsynlig å skje dersom steroidet er påført i visse områder, spesielt bleieområdet. Hvis du trenger å bruke en kortison krem ​​i bleieområdet, bruker den mildeste krem ​​tilgjengelig, og la bleien av for så lenge som mulig etter påføring. Slutte å bruke så snart utslett begynner å bli bedre.

Hvordan behandle baby Eksem med hjem rettsmidler

Ti prosent av barn utvikler eksem, i henhold til Nemours Foundation. Tilstanden forårsaker røde, kløende flekker av hud som kan sive eller blemme, og det skjer vanligvis i ansiktet og hodebunnen av spedbarn. Mens steroider og antihistaminer er ofte foreskrevet for å behandle eksem hos babyer, mange foreldre foretrekker å prøve hjem rettsmidler før du godkjenner medisiner som kan forårsake ubehagelige bivirkninger. Heldigvis finnes det en rekke måter å redusere kløe og inflammasjon uten å bruke medisiner.

Hvordan behandle baby Eksem med hjem rettsmidler

Hjem tiltak minske sjansene for skadelige bivirkninger

bade barnet bruker bare lunkent vann. Ta barnet fra badet før huden hans begynner å beskjære. Såpe bør bare brukes når det er nødvendig, da det kan tørke huden og forverre eksem.

Legg havremel flak til babyens bad for å bidra til å lette kløe. Sørg for at du spør babyens barnelege før bruk, og slutte hvis du merke en økning i kløe eller irritasjon.

Påfør en fuktighetskrem. Spre den rundt noen tørre områder av huden umiddelbart etter å ha tatt barnet ut av badekaret. Unngå å bruke duftende lotion.

Kle barnet i naturlige tekstiler. Bomull er best å oppmuntre luftsirkulasjon og lar hans huden puste. Hold deg unna ull og andre grove materialer, noe som kan øke kløe og inflammasjon.

Bruk kjølig komprimerer å lindre kløe og lindre betennelser. Du kan bruke de komprimerer flere ganger i løpet av dagen, etter behov.

Kjør en luftfukter i barnerommet om natten; Dette vil bidra til å holde huden hans hydrert. Bruk en kul-tåke luftfukter for å redusere risikoen for brannskader, og plasser luftfukteren på et sted trygt fra barn og kjæledyr.

Identifisere eventuelle allergener som kan utløse barnets eksem flare-ups. Vanlige allergiske triggere for eksem inkluderer kumelk, egg, peanøtter, hvete, soya, sitrus og fisk. Hvis du ammer, må du fjerne disse matvarene fra kosten for et par uker for å se om det er en forbedring i babyens tilstand.

Unngå å bruke tørketrommel ark eller parfymert vaskemiddel når du vasker babyens klær. Ofte kan disse produktene irritere sensitiv hud og øke kløe.

Hint

  • Babyen eksem nesten alltid klarner opp av to år, ifølge American Academy of Dermatology.

Hva er årsakene til Infant Eksem?

Ifølge babycenter.com, om lag 20 prosent av babyer og barn lider av en form for eksem. Eksem er en hudreaksjon som vises på armer, ansikt og kinn som flekkete, røde, tørre områder. Mange ganger mindre eksem irritasjoner kan lett bli beroliget med kremer og andre tema kremer, men noen babyer lider av en tjene eksem angrep og må bruke en resept steroid salve.

Fakta

Det er usikkert hva som egentlig forårsaker eksem hos babyer. Det er en allergisk reaksjon, men ikke forårsaket av et bestemt stoff som pollen eller peanøtter. Eksem er genetisk og er gått ned slektslinjer. Mange babyer med eksem har foreldre eller besteforeldre med eksem, allergi eller astma. Babyen eksem kan utløses av mange variabler som varme, visse matvarer og vanlige allergier. De fleste babyer født med eksem vil vokse det av 2 år.

Forebygging

Det finnes måter å hindre en serve utbrudd. Bading babyen på et kjølig havremel bath daglig hjelper roe huden. Etter badet, klapp babyen tørke, etterlot noen fuktighet på huden, og deretter dekke barnet med en duft-fri lotion. Hvis babyen din har allergi, snakk med legen din om muligheten for å gi ham en daglig dose av et antihistamin. Bidra til å hindre et alvorlig utbrudd ved å holde barnet ditt ut av varme omgivelser og kle ham i løstsittende klær.

Behandling

Den vanligste behandlingen for å få en hånd på en eksem utbrudd er å gi barnet ditt et antihistamin som Benadryl. Hydrokortison krem ​​er en over-the-counter salve som hjelper berolige eksem. Noen ganger kan en barsk utbrudd krever resept steroide krem ​​for å tvinge huden tilbake til normal tilstand. Babyer er sjelden innlagt på sykehus for en eksem angrep.

Komplikasjoner

Hvis barnet ditt er allergisk mot katter, kan eksponering for en katt føre til eksem til å blusse opp og forårsake et bluss. Infant eksem som ikke umiddelbart behandlet med lotion eller et antihistamin kan raskt bli svært kløende og spredt over natten. I sin verste tilstand, kan eksem dekke en baby hele kroppen, produserer svært kløende, hovne og oser hud. I slike ekstreme tilfeller kan medisinsk intervensjon i et sykehus være nødvendig.

Identifikasjon

For noen barn en mat kan føre til et utbrudd, mens et annet barn kan påvirkes av varme, og enda en kan reagere på såpe, parfyme og vaskemidler. Hold et øye med barnet ditt og observere når hans eksem fungerer opp for å fastslå årsaken. Unngå slike situasjoner og behandle eksem så snart som mulig.

Hvordan holde Neck Baby Dry til Hjelp Eksem

Infant eksem er en hudsykdom som krever en lege konsultasjon. I tillegg er det en rekke at-home metoder du kan trygt øve som vil bidra til å begrense fakkel-ups og spredning av eksem. Key blant slik behandling er å holde babyens hud tørr og fri for langvarig eksponering for væsker. Men siden eksem er preget av tørr, kløende hud, er det også viktig å holde babyens hud riktig fuktes.

Hvordan holde Neck Baby Dry til Hjelp Eksem

Kontroller at babyen ikke er overopphetet og svetter. Kle barnet i bomull klær og sjekk for å sørge for at han ikke er for varmt. Gi barnet ditt et bad hvis hun blir overopphetet og svett.

Tørk barnets ansikt forsiktig etter at han sykepleiere, drikker noen form for væske, eller er siklende. Prøv å tørke bort væske før den når halsen hans. Vurdere å ha barnet ha på seg en smekke.

Endre babyens skjorte hvis det blir vått fra noe væske.

gi barnet lunken, korte bad. Bruk en mild såpe eller hoppe over såpe helt.

Bruk en fuktighetskrem umiddelbart etter badet til halsen og eventuelle berørte området. Dette vil holde på fuktigheten samtidig beskytte henne fra irritanter som spytt.