Digidexo.com

burdock og acetylsalisylsyre

Hvordan ta Burdock

Hvordan ta Burdock


Borre er en naturlig urt kjent for sine rensende egenskaper som brukes til å behandle en rekke lidelser. Urten er tradisjonelt brukt for å fjerne giftstoffer fra blodet, rense kroppen for overflødig vann og behandle ulike hudsykdommer som psoriasis. Det kan anvendes i mange former, inkludert som en tørket rot, tinktur (en oppløsning som inneholder alkohol og en del av den urt), flytende ekstrakt og kapsler. I utseende, den har en rund form med små nesler og en lilla blomst som springer ut fra toppen. Her er noen retningslinjer når du tar denne urten.

Hvordan ta Burdock

•  Påfør burdock flytende ekstrakt topically å behandle akne. Hell noen dråper av ekstraktet på en bomullsdott og DAB på de berørte områdene. La den tørke og la på over natten. Skyll den av i morgen.

Swallow burdock kapsler (ca 2 gram per dag, tre ganger i uken) for å bli kvitt overflødig vann i kroppen. Ikke ta for mye som det kan føre til dehydrering.

Ta tørket burdock root ved bløtlegging den i kokende vann i ca 15 minutter. Suge en vaskeklut i grøtomslag og vikle rundt berørt av psoriasis eller eksem områder. La virke i et par timer og oppdatere. Du kan også vikle den rundt sår for å hjelpe dem å gro raskere, men ikke legg den på åpne sår.

Drikk burdock te om tre ganger om dagen. Dette er en trygg og sunn måte å rense giftstoffer fra blodet og generelt rense blodstrømmen.

Hint

 • Bruk urter, for eksempel burdock, med ekstrem forsiktighet. Noen mennesker har opplevd negative reaksjoner ved bruk av urter feil. Unngå å blande burdock med andre urter, medisiner eller kosttilskudd. For best resultat, ta alltid burdock og andre urter under tilsyn av en lege. Burdock urt bør ikke tas av gravide kvinner som det kan skade et ufødt barn. Ikke samle burdock direkte fra naturen. Burdock ligner tett belladonna og søtvier (to giftige urter), og du kan ubevisst plukke disse giftige urter og gjøre deg syk.

Hvordan behandle gikt Med Burdock Root

Urinsyregikt er en smertefull inflammatorisk sykdom karakterisert ved alvorlig, plutselig smerte og hevelse. Den er forårsaket av dannelse av smertefulle nållignende krystaller mellom leddene og bindevev som er et resultat av en høy konsentrasjon av urinsyre i blodet. Reduksjon av mengden av urinsyre er nøkkelen til å lindre symptomene på gikt og kan gjøres på en rekke måter, inkludert bruken av borre roten. Burdock root fungerer som en rensende middel og bistår i rensing giftstoffer fra blodet, inkludert høye nivåer av urinsyre.

Hvordan behandle gikt Med Burdock Root

Forbereder Burdock Root Tea

•  Skjær av en 2-tommers delen av burdock rot for hver servering av te. Skrelle av tøffe ytre bark av roten, utsette marg. Skjær margen i tynne skiver (du bør ha ca 1 ts. Full) og plasser i potten.

•  Dekk burdock rot med 6 til 8 oz. vann og kok opp. Kok i 10 til 15 minutter. Te kan bli blått.

•  Sil teen ved løst dekke til munnen av kruset med cheesecloth. Hell forsiktig blandingen i kruset, slik at væsken passerer gjennom osteklede. Kast solid burdock root saken som samler seg i cheesecloth.

Start ved å drikke en servering gang om dagen, gradvis øke inntaket til to kopper te per dag.

Hint

 • Du bør alltid sjekke med legen din før du bruker noen urtemedisiner. Burdock rot er også en vanndrivende, noe som fører til at kroppen mister vann. Å drikke denne te bør ledsages av å drikke ekstra vann for å supplere dette tapet.

Hvordan bruke Burdock frø for å bekjempe kreft

Det finnes mange alternative behandlinger ute som kan brukes til å bekjempe kreft, og de blir kombinert med et utvalg av andre behandlinger, både alternativ og konvensjonell. Burdock har en lang historie med medisinsk bruk, og en av dem er rensing av blodet og et middel for å bekjempe kreft. Ved bruk av urter til å behandle tilstander, brygging dem inn i en te er en av de vanligste måtene å innta urten.

Hvordan bruke Burdock frø for å bekjempe kreft

Making Burdock Tea

Fyll kjelen eller kjele med 2 kopper avionisert vann og kok opp.

lett knuse burdock frø i morter. Alternativt kan du lett knuse dem med en baksiden av en kniv på en skjærefjøl.

Legg 2 ss av de lett knuste frø i en tekanne.

Hell kokende vann over toppen av frøene og la bratt i tre til fem minutter.

Hell yret te gjennom en sil i en kopp eller krus og drikke.

Hint

 • Drikk 3-4 kopper om dagen for å få maksimalt med fordel danne te.
 • Du kan kombinere frøene med andre urter for å skape en spesiell blanding, men sjekk med en herbalist eller naturaopathic lege for å finne den rette kombinasjonen for din tilstand.
 • Med noen behandling for en potensielt alvorlig sykdom, bør du rådføre deg med en medisinsk eller en naturopathic lege for å se om dette kan være et behandlingsalternativ for din tilstand.

Er Burdock Trygt for diabetikere?

Burdock (eller Arctium lappa) tilhører tusenfryd familie og har vært i bruk i hundrevis av år som et vanndrivende, som en aktuell kur for hudproblemer (som akne eller eksem), og til å behandle plager som leddgikt og diabetes. På grunn av sin innvirkning på blodsukkeret, bør diabetikere bruke burdock med forsiktighet.

Burdock Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center, burdock først og fremst består av fete oljer, karbohydrater, tanniner, flyktige oljer og plantesteroler. Det kan ha antioksidant, antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper.

Blood Sugar

Ifølge Medline Plus, har roten og frukten av burdock anlegget vært knyttet til å senke blodsukkernivået hos forsøksdyr.

Advarsel

Du bør konsultere legen din før du bruker burdock hvis du har hypoglykemi eller diabetes. Du må kanskje økt overvåking av blodsukkernivået på grunn av anleggets innvirkning på blodsukkeret.

Interaksjoner

Burdock kan samhandle med diabetes medisiner (som Glucophage eller insulin). Legen din må kanskje justere doseringen avhengig av kroppens reaksjon på burdock.

Betraktninger

Medline Plus påpeker at det ikke er nok kliniske bevis studere burdock innvirkning på mennesker; kan det imidlertid være lovende for anvendelse i behandling av kreft, bakteriell infeksjon og HIV. Diabetikere bør bare bruke dette produktet med legens veiledning.

Hvordan dyrke Burdock

Hvordan dyrke Burdock


Burdock (eller Arctium Lappa) er en biennale tistel hører hjemme i Europa og Asia. Det er først og fremst dyrket for sine røtter, på grunn av deres påståtte blod-rensende egenskaper, selv om dets blader, stilker og frø kan også brukes for medisinske formål.

Den naturlige urter Guide rapporterer at burdock root kan brukes til å behandle over 40 plager, noe som gjør dette anlegget et nyttig tillegg til mange urtehager.

Bruksanvisning

Opprett en fruktbar frø seng for din burdock i et solrikt sted i hagen din ved å grave med en spade over et område på jorda minst 4 meter fra 6 meter. Også fjerne stener og ugras opp til en dybde på 2 meter.

•  Bland kompost og hage sand på med jord, ved hjelp av en spade, for å etablere en rik, godt drenert miljø som gjør at din burdock å trives.

Tynt purke dine burdock frø i rader to meter fra hverandre en gang all fare for frost har passert (vanligvis i midten av våren). Dekk with1 / 2 tommers av jord, og forsiktig klapp jorda ned. Vann lett hvis jorda er tørr.

Thin spirene til tre inches fra hverandre når de har vokst til 3 inches i høyden. Gjør dette ved å nøye grave opp planter som er for nær hverandre, ved hjelp av en håndsparkel. Pass på at røttene ikke blir skadet i prosessen, og plante spirene å oppnå ønsket avstand.

Opprettholde en fuktig, ugressfritt miljø, og bruke en flerbruks flytende gjødsel i henhold til instruksjonene i pakken. Den unge stilker og blader kan beskjæres og brukes som planten vokser, og røttene kan høstes etter ca fire måneder.

Tips og advarsler

 • Regelmessig beskjære blader, blomster og grader (de klebrige lilla frø) å oppmuntre til en sterkere, tettere burdock anlegget.
 • La en plante å vokse til modenhet for å tillate det å selv frø og skape andre burdock planter i nærheten.
 • Burdock planter er notorisk hardfør. Sikre alle spor av anlegget er fjernet hvis du ikke ønsker noe mer å vokse.

Hvor trygt er Burdock Root?

Hvor trygt er Burdock Root?


Burdock root er et bredspektret medisinsk urt. Ingen kjente vitenskapelige studier på legemiddelinteraksjoner med burdock root eksisterer, selv om noen bivirkninger har vært rapportert anekdotisk. Burdock root er en grønnsak spises rå i Korea og Japan uten forholdsregel, men det har potente medisinske egenskaper og kan utløse bivirkninger.

Funksjoner

Den burdock anlegget er en biennale, 3-5 meter høy. Den har store, matt grønn løvverk med lilla globular blomster og hektet grader.

Bruksområder

Burdock rot brukes til å forbedre kroppens styrke og blod rensing. Det er også brukt i den kroniske behandling av visse sykdommer som diabetes, artritt og kreft, og slike tilstander som akne, og håravfall.

Skjemaer

Burdock root er tilgjengelig som kosttilskudd i tablett og kapsel form, samt flytende ekstrakt, pulver og te, og dens naturlige form som skiver av roten.

Betraktninger

Folk følsomme for ragweed, tusenfryd eller krysantemum kan også ha en allergisk reaksjon på burdock root. Burdock røtter ligne belladonna og søtvier (som er dødelig), så det er fare for forurensning. Skaff burdock root bare fra pålitelige kilder.

Advarsler

På grunn av burdock rot er vanndrivende effekt, kan det føre til elektrolyttforstyrrelser hos gravide og ammende kvinner og mennesker utsatt for dehydrering. Burdock root kan forstyrre hypoglycemic narkotika, anti-inflammatoriske behandlinger, litium terapi og jern absorpsjon.

Hvordan lage Burdock Root Tea

Hvordan lage Burdock Root Tea


Naturmedisinere har anbefalt burdock rot te i århundrer som en blod purifier og vanndrivende. Mer nylige dyrestudier har vist at det kan stimulere virkningen av leveren og produksjonen av galle, samt redusere nivået av sukker i blodet og hemme veksten av tumorer. "Dessverre, ingen har noen gang vist at noen av disse egenskapene kan hjelpe behandle sykdom hos mennesker," Andrea Peirce skriver i "A Practical Guide to Natural Medicines." Hvis du ønsker å lage din egen burdock te, være sikker på at du kan identifisere anlegget riktig, siden det ligner på giftige søtvier.

Bruksanvisning

Dig røtter av burdock anlegget, Arctium lappa eller Arctium minus, på våren, med en spade eller sparkel. Anlegget er et vanlig ugress i mange områder av USA langs veikanter og i ruiner. Spør en erfaren botaniker for å hjelpe deg å finne riktig plante.

Skjær av toppen med en kniv og spre røttene til tørk i solen. Når de har skrumpet og mistet det meste av sin fuktighet, lagre de tørkede røtter i et tørt, mørkt sted for fremtidig bruk.

Hakk opp en del av en tørket rot og male den til et pulver ved hjelp av en morter eller urt jeksel.

Tilsett 1 ts. av tørket pulverisert burdock rot til en kopp vann og bringe den til en byll. La det småkoke i 20 minutter. Sil ut de resterende burdock rot med en tesil før du drikker te.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din før du tar burdock te. Vær spesielt forsiktig hvis du er gravid, ammer eller diabetiker.
 • Hvis du kjøper burdock rot, sørg for at produsenten er pålitelig, siden tilfeller av atropin forgiftning skjedde i USA i 1970-årene på grunn av kommersielle burdock root kan være forurenset med andre planter. Hvis du graver din egen rot, sørg for at du har identifisert anlegget riktig.
 • Noen mennesker kan bli berørt av kontakteksem fra håndtering fersk burdock.

Fordeler med Burdock Root

Lenge før den farmasøytiske industrien begynte å redusere planter til sine grunnkomponenter, ble urter brukt til å behandle en rekke sykdommer. En urt som ble ofte brukt i det siste, og som fortsatt er ofte brukt for sine egenskaper, er burdock. Selv om det ikke lenger er referert til som en "blod renser», denne urt har fortsatt mange anvendelser.

Vanndrivende

Den mest vanlige bruken av burdock i dag er som et vanndrivende. Diuretika hjelpe rense kroppen for overflødig vann ved å stimulere en forbedret urinmengde. På denne måten burdock kan tas for å hjelpe rense kroppen for "giftstoffer" som er eliminert gjennom urin.

Aktuelt Cream

Burdock er også brukt til å behandle aktuelle hudsykdommer. De som lider av psoriasis, eksem og selv akne kan oppleve at huden er næret og ryddet ved å gni kurer som inneholder burdock i sine irriterte områder.

Vegetabilsk

I deler av verden borre fremstilles og spises som en grønnsak. Studier på sammensetningen av Borre har vist at det inneholder insulin og andre naturlige fibre. Når konsumert denne måten har burdock vist seg å hjelpe fordøyelsen og for å holde folk mer regelmessig.

Luftveis ills

I tradisjonell kinesisk og japansk urtemedisin, har burdock root blitt blandet med en rekke andre urter i rettsmidler for forkjølelse og sår hals. I disse tilfellene burdock er ikke den viktigste ingrediensen, men den brukes fordi den samhandler med andre ingredienser i medisiner for å øke sin effektivitet.

Advarsel

Mens du tar burdock kan være nyttig, er det en dårlig idé å ta det eller andre urter uten først å rådføre deg med legen din. Noen tar burdock kan oppleve en allergisk reaksjon på urten, eller det kan samhandle negativt med andre urter, medisiner eller kosttilskudd som blir tatt.

Hvordan behandle leddgikt med Burdock

Revmatoid artritt er forårsaket av feilfunksjon av immunsystemet som forårsaker normalt vev å bli angrepet som om det var patogent. Dette fører til kronisk betennelse som angriper felles fôr. Det kan også føre til betennelse i blodårer, hjerte og lunger. Leddene i hender og føtter er mest berørt, og dersom sykdommen ikke behandles leddene kan bli deformert.

Bruksanvisning

Hvordan behandle leddgikt med Burdock

Burdock root (articium lappa), er også kjent som Fox Coat, Beggars Knapper og Stor Bur. Det er et bredt leaved flerårig urt med spiny, tistel-lignende blomster. Det er innfødt til Nord-Amerika, Afrika og Vest-Europa. Burdock inneholder mange nyttige kjemikalier inkludert biotin, kobber, mangan, jern, vitamin B og E, sink, svovel og inulin. Den søte smaker rot er den normalt den delen av anlegget brukt medisinsk, selv om bladene blir noen ganger brukt.

Klargjør en burdock te ved å bringe fire kopper ferskvann i kok.

Finhakk 2 ss fulle av fersk burdock root. Hvis du ikke har den friske roten tilgjengelig kan du bruke 2 ts tørket rot som et alternativ.

Legg roten til kokende vann og la det småkoke i 10 minutter og deretter slå av varmen og sil blandingen. Nipp sakte mens de fortsatt varm. Drikk 3-4 kopper daglig for forbedring av leddgikt symptomer.

Tips og advarsler

 • Frisk, burdock root kan finsnittet, dampet lett og sauteed eller lagt til supper og stuinger.
 • Burdock root forstyrrer jern absorpsjon når det tas internt. På grunn av sin vanndrivende effekt bør burdock ikke tas under graviditet eller amming. Borre har blitt vist å interagere med, anti-inflammatoriske medikamenter og litium terapi, når det tas internt.
 • Hvis du lider av diabetes, ta kontakt med din helse utøveren før du tar burdock som det kan redusere kravene til insulin.

Burdock Root Bruker

Burdock Root Bruker


Burdock er en slektning av solsikke. Den vokser omtrent fem meter høy og blomstrer med rød-lilla blomster dekket med pigger. I sommer, dyrkere høste frøene og grave opp røttene. Den brukes generelt urtemedisin samt i tradisjonell kinesisk medisin. Det er ofte kombinert med andre urter for å behandle øvre luftveisinfeksjoner. Burdock root fungerer som en blod purifier, clearing problemer fra kroppens systemer.

Leddgikt, urinsyregikt og Isjias

Sannsynligvis på grunn av de anticongestive effektene av burdock rot i sirkulasjons, lymfesystemet og urin systemer, te laget av den er ment å redusere hevelse rundt leddene og eliminere forkalkede avleiringer. Selv om isjias er nerve smerte, er årsaken fra en spinal disk problem, og det er derfor naturmedisinere anbefalt denne urten for smerte av isjias. En medisinsk studie fant at burdock root har viktige anti-elastase aktivitet. Elastase er et enzym som nedbryter proteiner, inkludert flere elastin.

Hudproblemer

Burdock root kan hjelpe kroniske hudproblemer som eksem og flass. Teorien her er at urten bidrar til å hindre kroppens immunforsvar fra å angripe huden. I Europa, en olje ekstrakt av burdock root behandler hår problemer, inkludert flass og kløe.

Leveren

Naturmedisinere mener burdock root har evner til å avgifte leveren og galleblæren, healing skade og hindre ytterligere forverring. Det er også en vanndrivende og hjelper klare nyrene.

Kreft

Burdock root er en kraftig antioksidant og kan hindre eller redusere celle mutasjon i kreftformer. Det er en del av en alternativ kreft rette kalles Essiac te i en kombinasjon av rot og glatte alm bark, sauer sorrel, og indisk rabarbra rot. Imidlertid American Cancer Society sier, "Noen spesifikke urter i blandingen har vist anti-kreft effekt i laboratorieforsøk", men konkluderer med at på dette punktet bevis støtter ikke dets anvendelse for kreft hos mennesker.

Forsiktig

Som med alle naturmidler, spesielt hvis du er gravid, bør du oppsøke lege eller en lege av naturmedisin om din situasjon før du tar fatt på et kurs i behandling. Denne artikkelen er ikke ment som medisinske råd.

Hvordan lage Burdock Root Oil Extract

Hvordan lage Burdock Root Oil Extract


Selv om tiden ikke verifisert av det vitenskapelige helse samfunnet har roten av burdock planten blitt brukt i århundrer i folkemedisinen for sin påståtte avgiftende effekt på blod, lever og hud. Mens blomstene og frøene av denne planten er også antatt å ha medisinske egenskaper, roten av burdock anlegget - som er 1-3 fot i lengde - er en ideell kilde for denne plantens terapeutiske effekter. En burdock root olje kan utvinnes gjennom å gjøre en olje infusjon. Det finnes en rekke oljer som er nyttige for dette formålet - sesam, jojoba, mandel, eller oliven.

Bruksanvisning

•  Skyll av eventuell skitt fra burdock rot og klapp tørr.

Hakk roten i små biter. Brikkene kan være mellom en fjerdedel til en halv tomme bred.

Plasser hakket rot i glasskrukke. Legg nok olje til å dekke biter og legg på lokket.

Sett glasset på et mørkt skap eller skap hvis du bruker tørr burdock. Hvis du bruker fersk burdock, oppbevares i kjøleskap innholdet for å unngå vekst av bakterier som forårsaker botulisme.

Sil ut roten stykker når du er klar til å bruke olje. Den burdock root vil fortsette å sette mot olje så lenge den forblir i oljen.

Tips og advarsler

 • Gravide og diabetikere bør unngå å bruke burdock root.

Hvordan forberede Burdock

Hvordan forberede Burdock


Burdock, Arctium lappa, er innfødt til Europa og tilhører daisy familien. Mens det

er en nøkkelurtemedisin for å behandle ulike helsemessige forhold, blader, stilk, blomst og roten av burdock er spiselige og kan også inntas som mat.

Bruksanvisning

Culinary

Burdock blader, stilk og blomster kan spises rå eller kokt. Skrelle forsiktig tøff og bitter ytre skall av burdock stammen. Tynt skjære stammen sammen med blader og blomster. Dryss olje og eddik over hakket burdock og tjene rå som en salat.

Kok skiver mør margen av de unge burdock stilk, blader og blomster, og legge den til supper. Alternativt kan du dampe bladene og blomstene og klargjøre den som en grønnsak, akkurat slik du ville gjort med spinat eller asparges.

burdock root har en mild smak, og du kan koke, bake, steke eller steke den. For en interessant smak, marinere burdock rot med en marinade av ditt valg. The Kitchen Doctor hjemmeside anbefaler å erstatte burdock tårnet for gulrot.

Medicinal

Bruk burdock som et grøtomslag å helbrede brannskader og andre eksterne sår. Kombiner en knust burdock blad med en stivpisket eggehvite; legg den i et stykke tøy, og bruke som et grøtomslag. Bruk denne grøtomslag til det berørte området, og erstatte den minst 2 til 3 ganger om dagen.

Forbered et avkok ved å koke burdock frø i vann til den er halvparten av den opprinnelige mengden, og drikke det å kurere forkjølelse, sår hals og hoste.

behandle akne og andre sopp hudinfeksjoner som fotsopp og ringorm med burdock vask. Kok burdock rot i vann og vaske de berørte områdene med dette vannet.

Tips og advarsler

 • Kombiner burdock med andre grønnsaker i wok, gryteretter, pannekaker og muffins retter.
 • Siden burdock er en vill urt, at du nøyaktig identifisere den for å unngå utilsiktet forgiftning ved mista dødelig søtvier (ATROPA bella-donna L.) for burdock blader.

Hvordan lage en Burdock Root tinktur

Urte tinkturer er laget av bløtlegging planter i alkohol. Resultatet er et utdrag, eller skjær. Tinkturer vare lenge og er mer konsentrert enn te. Du må kanskje drikke kopper og kopper en urte te å få samme effekt som gis av et par skjeer av et skjær av samme urt. Burdock (Artium lappa) er en høy, stor-bladde anlegg med stilker dekket med klebrig grader. Den lange roten av planten kan spises som en grønnsak, preges for te eller gjort om til et skjær som har blitt brukt som et vanndrivende, blodrenser, eller for å lette smerter i verkende ledd.

Bruksanvisning

•  Grav roten av en burdock plante. Burdock har en svært lang taproot, så du må grave dypt for å få hele greia. Vask det grundig, skrubbing for å fjerne all smuss. La det tørke.

Skrell burdock rot, og hogge den i stykker ca 1-tommers square. Sett bitene i en stor glasskrukke. En gammel pickle krukke fungerer godt.

Dekk hakket rot med 100 bevis vodka. Sett lokket på glasset og sett til side i et mørkt rom eller skap.

Rist glasset en gang i uken eller så for de neste seks til åtte uker.

Sil væsken fra glasset gjennom cheesecloth og dekanter i mindre flasker. Merk flasken "Burdock Root tinktur" og merk datoen på etiketten. Kast burdock root.

Tips og advarsler

 • Du kan bruke eple cider eddik eller konjakk i stedet for vodka. Eple cider versjonen vil ikke være like sterk, men noen foretrekker det for barn.

Hvordan lage Burdock Tea

Burdock te er vanligvis laget med fersk burdock blader eller blomster, og brukes til å behandle en rekke plager. Ifølge University of Maryland Medical Center, tradisjonell bruk av urten inkluderer rensende blod og behandling av sår hals og forkjølelse. Det er en mild vanndrivende, noe som er bra for rensing av hele systemet. Selv om få vitenskapelige studier eksisterer for å støtte effekten av urten, er burdock brukt som et nettsted urtemedisin rundt om i verden. Dette burdock te oppskriften gir en 8-oz. servering.

Bruksanvisning

•  Ta med en kopp vann til å koke i en vannkoker eller liten kasserolle. Hakk 1/4 kopp fersk burdock blader i små biter, deretter i en ildfast krus.

Hell det kokende vannet over burdock blader og dekke krus med en liten skål for å holde varmen inne. Tillat blandingen å stå i fem til ti minutter.

Sil burdock te ved å helle blandingen gjennom en finmasket tesil i en ren, ildfast krus. Kast de brukte urter i komposthaug eller søppelbøtte.

Blidgjøre burdock te ved å legge til 1 til 2 ts. honning eller sukker. Rør godt for å løse opp søtningsmiddel og pynt med sitronsaft eller mynte sprigs, hvis ønskelig. Drikk umiddelbart.

Drikk 2-3 kopper burdock te per dag etter behov. For behandling av kroniske plager, er den anbefalte dosen en kopp te tre eller fire ganger per uke.

Tips og advarsler

 • Tørket borre kan brukes dersom den friske urten er utilgjengelig. Bruk 2 ts. tørket burdock per kopp vann.
 • Burdock knopper, blomster og rot kan også tilsettes til te, men ikke overstiger 1/4 kopp av plantemateriale totalt.
 • Alltid konsultere legen din før du tar noen urte rettsmidler.
 • Gravide eller ammende kvinner bør aldri ta burdock, da det kan skade fosteret.
 • Personer med allergi mot ragweed, tusenfryd eller krysantemum kan oppleve en reaksjon på burdock.
 • Ikke ta burdock hvis du er dehydrert eller hvis du tar reseptbelagte diuretika eller medisiner for diabetes.
 • Ikke tjene burdock te til barn med mindre under oppsyn av en kvalifisert medisinsk eller urte utøveren.

Hvordan lage Burdock Wash

Nesten alle er kjent med burdock. Også kjent som cocklebur eller graden, er de som liker å gå i skogen i løpet av høsten ofte belønnet med sokker og bukseben fylt med hardnakket hekta frø grader. Mens de kan være irriterende for turgåere, anlegget har lenge vært verdsatt av de som praktiserer urtemedisin. Brukes eksternt, har behandlinger laget av burdock røtter blitt brukt til å behandle utslett, kviser, flass, brannsår og andre hudsykdommer. Vasker laget av burdock root inneholde polyacetylenforbindelser, som demonstrerer antibakterielle og soppdrepende egenskaper som er gunstig for skadet hud.

Bruksanvisning

•  Finn en burdock anlegg og trekke det og det er røtter fra bakken. Skjær røttene fra resten av anlegget og vaske dem grundig for å fjerne skitt eller rusk.

Cut burdock rot i ¼ tommers skiver. Mål skiver, oppgi hvor mange kopper du endte opp med og plassere dem i et stort lager potten.

Legg kaldt vann til potten, ved hjelp av to kopper vann for hver kopp skiver burdock root.

La blandingen stå i to timer, og deretter flytte potten til komfyren. Plasser over høy varme til blandingen kommer til en full koke.

Reduser varmen og la det småkoke i en time. Deretter fjerne fra ovnen og sett til side. Når burdock vask når romtemperatur, hell løsningen om et kaffefilter for å fjerne eventuelle faste partikler og deretter overføre væsken til en ren krukke.

Fukt en ren klut med filtrert burdock vask og plasser den mot det berørte området for å rense huden og bidra til å bekjempe soppinfeksjoner, for eksempel fotsopp og ringorm. Påfør vaske minst to ganger om dagen for å oppnå de beste resultatene. Ubrukt del i kjøleskap i inntil seks måneder.

Tips og advarsler

 • Denne type forberedelse kan også søtet og drukket som te to til tre ganger om dagen. Ved inntak, burdock root fungerer som et vanndrivende og mild antibiotika. Det har tradisjonelt blitt brukt til å behandle gikt, nyrestein og revmatisme, og for å senke blodsukkeret.
 • Burdock er medlem av samme familie som ragweed og bør ikke brukes av de som har kjent ragweed allergi. Må ikke svelges burdock root te hvis du er gravid, da det kan føre til livmor sammentrekninger.

Hva er fordelene ved å bruke Burdock?

Burdock er en plante som er ansett som en grønnsak i visse deler av Europa og Asia og brukes i alternative medisinske systemer. Det er solgt som mat og kosttilskudd i USA.

Moderne medisin

Moderne medisin har ikke utført nok studier til å formulere en uttalelse på burdock. Imidlertid kan foreløpige bevis støtter visse tradisjonelle påstår at det er anti-inflammatorisk, antioksidant og antibakteriell.

Sammensetning

Burdock består hovedsakelig av karbohydrater (primært inulin), tanniner, flyktige oljer, fete oljer og plantesteroler. Det er ukjent for moderne vitenskap hva er de elementene som er ansvarlige for burdock potensielle fordeler.

Ernæringsmessige fordeler

A 1 kopp servering (125 gram) av kokt og drenert burdock rot med salt inneholder fem prosent jern, 5 prosent vitamin C, 9 prosent fiber, 6 prosent kalsium og 7 prosent protein.

Tradisjonelle Interne Fordeler

Borre tradisjonelt anvendes som et blodrenser, for nyre- og lever helse, artritt, kreft, gikt, som et diuretikum, som et avføringsmiddel og å behandle forkjølelse og influensa. Burdock er inulin innhold kan være gunstig for magen helse.

Tradisjonelle Eksterne Fordeler

Burdock brukes for hudsykdommer som brannsår, akne, psoriasis og som et diaphoretic (som forårsaker svetting) for å avgifte kroppen.

Bivirkninger av Burdock Root

Bivirkninger av Burdock Root


Også kalt Bardana, tigger knapper og vanskelige graden, burdock root (Arctium lapa) er en urt som inneholder viktige fytokjemikalier og næringsstoffer. Brukt for sine antioksidantegenskaper og som et detoxifier, er burdock root anses å være trygge for bruk. Når det er sagt, burdock root har noen notatverdige bivirkninger som kan påvirke bestemte brukere.

Betydning

Ifølge urt guide i "Resept for Nutritional Healing", burdock root hindrer kroppens evne til å absorbere jern. Burdock root bør ikke tas hvis du er gravid, ammer eller diagnostisert med diabetes eller hjerte- og karsykdommer.

Historie

Historisk har burdock root blitt brukt som et blod detoxifier. Kinesiske herbalists fortsette å bruke burdock root for å behandle et bredt spekter av plager, blant annet forkjølelse og sår hals. Faktisk har burdock root ofte blitt brukt for respiratoriske plager i hele Europa, India og Kina.

Bruksområder

Burdock root fungerer som en stimulerende for leveren, bukspyttkjertelen og fordøyelsessystemet fungerer. Burdock root anti-inflammatoriske egenskaper gjør det nyttig for behandling av infeksjoner forårsaket av meslinger og vannkopper. Antibiotiske egenskaper hjelpe pasienter å overvinne infeksjoner forårsaket av byller eller andre hudsykdommer.

Funksjon

Burdock root fungerer som et vanndrivende, og dens rensende egenskaper hjelpe kroppen kvitte seg giftstoffer som forårsaker eller kan forårsake sykdom. Ifølge Herbs2000.com, har arctigenin av borre vært nyttige i behandlingen av tumorer. Polyacetylener, til stede i frisk burdock rot, hjelpe lider å bekjempe infeksjoner.

Skjemaer

Alle av et borre anlegg kan benyttes til medisinske formål. Roten og frø kan brukes til å lage et avkok for å behandle hudlidelser og for å senke feber, respektivt. Herbalists blande anstrøk av burdock rot med andre urter for å behandle problemer med leddene. Påfør omslag av røtter eller blader til mindre kutt og blåmerker. En vask av burdock root kan være en nyttig behandling for akne.

Betraktninger

Bivirkninger av burdock root er sjeldne unntak for enkeltpersoner spesielt i faresonen. Omvendt kan burdock root trygt behandle mange interne og eksterne helsespørsmål. Som med enhver bruk av urter, ta kontakt med en betrodd herbalist og en lege først.

Hvordan Steep Burdock Root

Hvordan Steep Burdock Root


Burdock root brukes av tradisjonell medisin for å behandle feber, væskeansamling, infeksjon, kreft og nyrestein. Selv generelt ansett som trygt, det har ikke blitt tilstrekkelig evaluert for effektivitet og sikkerhet. Bløtlegging burdock root for å lage te er en enkel måte å introdusere denne urten i kostholdet ditt for sin behagelig smak og fordøyelses fordeler. Tørket og pulverisert burdock root er lettest å finne og enten fungerer godt for bløtlegging. Burdock ligner belladonna, også kjent som dødelig søtvier, som er giftig. Det er lurt å kjøpe burdock fra en anerkjent forhandler og ikke forsøke å samle det vill.

Bruksanvisning

•  Legg to kopper kaldt vann og burdock rot til kasserolle.

Kok opp vannet og burdock til en byll. La det småkoke i 20 minutter.

Stamme væske for å fjerne eventuelle faststoffer.

Drikk blandingen opp til tre ganger per dag.

Tips og advarsler

 • Skjære eller hogge tørket burdock før koking.
 • Ikke bruk hvis du er gravid eller ammende. I tillegg bør barn ikke bruke burdock.
 • Personer som er allergiske mot daises, krysantemum eller ragweed kan reagere på burdock.
 • Burdock kan senke blodsukkernivået, og bør ikke tas av diabetikere på hypoglycemic medisinering.
 • Må ikke brukes hvis du er dehydrert.

Hvor mye Burdock Root Tea bør jeg drikke?

Burdock Root Trygg og Muligens Effektiv

Ifølge Medline Plus, har burdock root blitt brukt gjennom historien som komplementær medisin til å behandle en rekke sykdommer, blant annet leddgikt, urinveisinfeksjoner og gikt. Moderne vitenskapelige studiet av burdock root antyder det kan være effektiv i behandling av diabetes og kreft, selv om Medline Plus advarer mer forskning er nødvendig.

Mulige negative effekter

Siden burdock er vanndrivende, bør folk som allerede er dehydrert ikke forbruke den. I tillegg bør det unngås av gravide og ammende kvinner, da det kan føre til livmor sammentrekninger. Endelig er vill burdock lett forveksles med den giftige planten belladonna eller dødelig søtvier. Unngå å samle burdock i naturen, og bare kjøpe det fra anerkjente selskaper.

Bottom Line

The University of Maryland Medical Center Medical Reference anbefaler folk å ta burdock rot te å konsumere mellom 2-6 gram yret i 500 ml vann, tre ganger om dagen.

Hvordan behandle akne med Burdock Root

Hvordan behandle akne med Burdock Root


Akne kan være en pinlig problem. Det er også noe som kan kontrolleres ved hjelp av en kombinasjon av et godt kosthold, en smart treningsprogram og riktige urter.

En av de beste urtene jeg har funnet for hudproblemer som akne er burdock root. For best resultat, må du bruke den på huden og også ta det internt. De fleste mennesker ser resultater etter ca en måned så gi det en sjanse. Dette er ikke en rask løsning, men det fungerer.

Bruksanvisning

•  Tilsett vann og urter til mellomstor kjele.

Sett ovnen på middels høy og kok opp. La kasserolle avdekket.

Når det kommer til å koke, skru varmen ned til lav. Simmer inntil væsken er redusert til omtrent halvparten.

Ta ca 1/2 kopp internt to til tre ganger om dagen. Også bearbeid væske på den berørte huden med en bomullsdott i morgen og om kvelden.

Tips og advarsler

 • Burdock er kjent som en blod cleanser. Dette betyr at det fungerer å tømme kroppen av urenheter.
 • Pass på at du ikke er allergisk mot burdock root.
 • Pass på at væsken avkjøles.
 • La din lege og hudlege vite at du tar burdock root for din akne.