Digidexo.com

pfo hjerte

Hva er årsakene til PFO Migrene?

Et hull i hjertet (patent foramen ovale, eller PFO) kan utløse migrene. Selv om det er tegn på en link, trengs mer forskning før kirurgi er anbefalt som en migrene behandling.

Hva er PFO

PFO er et hull i veggen som skiller høyre og venstre hjertekamrene. Blod fra høyre kammer vandrer til lungene, plukker opp oksygenet, går til venstre kammer og ut i kroppen. Med PFO, kan blod fra de to kamrene blandes, slik at unoxygenated blod sirkulere og "sulte" organer.

Årsak

Alle babyer har PFO, men det vanligvis stenger før fødselen. Rundt 20 prosent av voksne har PFO, nesten alle uten symptomer eller problemer. Færre enn 1 prosent trenger korrigerende kirurgi.

Migrene

Migrene er en alvorlig hodepine ledsaget av kvalme, oppkast og følsomhet for lys og lyd. Migrene kan vare fra fire timer til fire dager.

PFO og migrene

PFO kan utløse migrene ved å tillate blod med tilstrekkelig oksygen til å nå hjernen.

Link

Studier funnet en høyere prevalens av PFO hos personer med migrene enn de uten. Også, migrene redusert etter PFO ble kirurgisk korrigert. Non-migrene ikke redusere.

Forsiktig

PFO kirurgi er ikke anbefalt som migrene behandling. Forskning pågår.

Hva er årsaken til hjerte hjertebank?

Den hvilepuls er antall ganger hjertet slår per gitt tidsperiode. For voksne, 60 til 100 slag per minutt er gjennomsnittlig hvilepuls. Denne serien er lavere for idrettsutøvere, som har hvilepuls er vanligvis 40 til 60 slag per minutt. I noen situasjoner kan hjertet palpitate eller slå hardere og raskere. Når dette ender opp som skjer, er det flere grunner til det.

Trening

I hvile pumper hjertet blod til resten av kroppen din uten store anstrengelser. Men når du trener, har ditt hjerte til å forsyne resten av kroppen med oksygenrikt blod, som tar mye mer arbeid. Dette i sin tur fører til hjertebank. De hjertebank som oppstår kan bli forverret i varme, fuktige temperaturer og under særlig høy intensitet øvelser som sprint trening. Effekten av varme på hjertet kan også ses i en badstue eller deltar på en varm yoga klasse der temperaturen ofte overstiger 100 grader F.

Koffein

Produkter som inneholder koffein brukes for mental klarhet, øke forbrenningen og for å øke energinivået. Noen produkter som inneholder koffein er kaffe, te, sjokolade, brus, energidrikker og ulike vekttap kosttilskudd. Koffein kan føre til hjertebank. Noen ganger folk prøver å øke effekten av koffein og de blander det med andre ting som alkohol. Dette kan øke intensiteten av hjertebank og forårsake sykehusinnleggelse eller død.

Arytmier

Et hjerte arytmi er en tilstand der hjerterytmen endres. Et symptom på arytmier er hjertebank. Arytmier kan sees hos personer med mitralklaffprolaps. Mitralklaffprolaps er en tilstand der ventilene som skiller venstre atrium og venstre ventrikkel ikke lukker ordentlig når blodet pumper gjennom hjertet. I tillegg til hjertebank, andre symptomer inkluderer brystsmerter, følelse ør og kortpustethet.

Panikkanfall

Stress kan være forårsaket av mange forskjellige ting. Det kan være jobbrelatert, forårsaket av lange arbeidsdager, eller resultatet av familie problemer som skilsmisse. Når dette stresset får til en forhøyet punkt, panikkanfall kan sette inn. Når dette skjer, ekstreme følelser av frykt og bekymring ta over kroppen og pulsen blir opphøyd til et punkt der hjertebank oppstå.

Nikotin

Nikotin er et vanedannende kjemisk stoff som finnes i tobakk produkter som sigaretter, sigarer, pipetobakk og tygge tobakk. Den vanlige bruk av nikotininneholdende produkter er kjent for å forårsake emfysem, kreft munn, strupekreft og lungekreft. Men nikotin kan også ha en annen virkning på kroppen. Når røyken er inhalert eller spytte fra tobakk er inntatt, blir kroppen ranet av oksygen som igjen kan føre til hjertebank.

Bivirkninger

Astma er en tilstand der lungene "luftveiene er innsnevret og betent på grunn av luftforurensning. Når et astmaanfall oppstår, kan episoder med hoste, piping i brystet og tung pust skje. For å avhjelpe denne situasjonen er en inhalator som brukes til å stoppe eller redusere symptomene. Det er imidlertid en stimulant i inhalatoren som kan føre til hjertebank. Det er også noen hostemiksturer som har et stoff som heter pseudoefedrin, som også kan føre til hjertebank.

Hormoner

Hormonene i kroppen er alltid i endring, og er svært viktig for riktig funksjon. De er ansvarlig for stoffskiftet, kroppstemperatur regulering, humør støtte og søvnmønster. Det er tider når hormonene i kroppen kan bli kastet av. Noen eksempler på slike tilfeller inkluderer graviditet, overgangsalder, menstruasjon og skjoldbrusk forhold. Alle disse situasjoner kan føre til hjertebank.

Tegn på hjerte hjertebank

Tegn på hjerte hjertebank


Hjertebank er en vanlig hjerte-klage. Selv om ikke alle personer som opplever hjertebank har alvorlige underliggende helseproblemer, noen hjertebank er tegn på unormal hjerterytme eller hjertesykdom. Det finnes en rekke tydelige tegn og symptomer på hjertebank og behandling for tilstanden variere.

Definisjon

Hjertebank er best beskrives som følelsen av hjertet slår uregelmessig. Under normale omstendigheter, er et individ ikke bevisst klar over hans eller hennes hjerte juling. Når det oppstår et hjertebank, synes hjertet skal slå høyt og hardt, noen ganger tilsynelatende selv å stoppe et øyeblikk.

Hjerte-Signs

Det finnes en rekke kardiovaskulære symptomer individuell kan oppleve under episoder av hjertebank. Disse inkluderer brystsmerter, en følelse av at hjertet dunker høyt nok til å bli hørt hørbart, følelsen at hjertet er "flagrende" eller "flip-flopping" i brystet, en bevissthet om at pulsen ikke er rytmisk, og den plutselige følelsen av pulsen sterkt i hodet eller nakken.

Nevrologiske tegn

En rekke nevrologiske tegn har også vært knyttet til hjertebank, inkludert svimmelhet, besvimelser, en følelse av uro ledsaget av overdreven svetting, og, i noen tilfeller, alvorlige anfall av angst eller panikkanfall.

Årsaker

Hjertebank kan være forårsaket av et bredt spekter av ting, alt fra kosthold til alvorlige underliggende helsemessige forhold. De vanligste årsakene til hjertebank er overflødig stress, røyking og store mengder koffein eller alkoholforbruk. Andre eksterne årsaker inkluderer bruk av narkotika, for eksempel amfetamin eller kokain.

Hjertebank forårsaket av en underliggende helsetilstand er mer alvorlige. Panikklidelse, problemer med skjoldbruskkjertelen, hjertesykdom, anemi, mangel på oksygen, hypoglykemi og alvorlige hjerterytmeforstyrrelser er alle forhold som har hjertebank som et symptom.

Behandling

Behandling av hjertebank som er knyttet til et kosttilskudd eller livsstil Grunnen er enkel: redusere forbruket av koffein, alkohol eller narkotika forårsaker problemet; slutte å røyke; iverksette tiltak for å redusere stress; og lære å håndtere stress bedre.

For andre pasienter, behandling av den underliggende helsetilstand er nøkkelen til behandling av hjerteklapp. Hvis årsaken er fortsatt uidentifisert, imidlertid, og hjertebank fortsatt hyppige og alvorlige, kan bruk av legemidler som regulerer hjerterytmen være hensiktsmessig.

Hva er farene ved Hjerte palpatations?

Hjertebank er i hovedsak sensasjoner i brystet av en rask eller bankende hjerteslag. Stress er en av de viktigste gjerningsmennene av denne hendelsen, men du kan også lider av hjertebank på grunn av trening, medisiner, koffein og en helserelatert tilstand (selv om dette ikke er like vanlig som resten). Når du opplever disse følelsene i brystet, du mer enn sannsynlig lurer på om de utgjør noen fare.

No Danger

Med de fleste tilfelle av hjertebank, det er egentlig ingen fare. Det er rett og slett en reaksjon på noen form for stimuli, som stress eller trening, som forårsaker ditt hjerte til å rase. Du kan ha hatt for mye koffein eller nikotin. Du kan rett og slett være opplever hjertebank på grunn av feber eller en hormonell forandring, som med mensen eller graviditet. Når stimulus blir fjernet, bør de hjertebank spre uten skade på hjertet.

Tap av bevissthet

Men ikke nødvendigvis så farlig som andre komplikasjoner av hjertebank, er det mulig å miste bevisstheten når hjertet slår raskere enn normalt. Den raske hjertet kan forårsake et plutselig fall i blodtrykket, noe som kan føre besvimelse. For det meste, bør du gjenvinne bevisstheten i en kort periode.

Stroke

Når hjertebank er mye mer alvorlig, som ville bli sett med en arytmi, kan du lider av et slag. Dette skyldes i stor grad reaksjonen ditt hjerte kan ha fra disse uregelmessige hjerteslag, forårsaker orgelet til "skjelve". Som hjertet dirrer, kan blodet begynne å samle og deretter blodpropp. Når en blodpropp former, risikerer du potensialet i det å reise til en arteriell fartøy av hjernen, som fører til et slag.

Hjertesvikt

Hjertebank, nemlig de opplevde for lengre perioder av gangen, kan føre til at hjertet til slutt mislykkes. Hjertesvikt er en tilstand der hjertet ikke klarer å pumpe blod effektivt i hele kroppen. Men denne hendelsen er generelt sett underliggende tilstander, som for eksempel arytmi eller hjertesykdom. Sjelden har et hjerte hjertebank fra stress, trening eller annen form for stimuli utgjør denne typen fare.

Cardiac Arrest

Mens hjertebank sjelden føre til at du lider av en hjertestans, er det potensiale for hjertet å brått slutte å slå, noe som er ganske annerledes enn et hjerteinfarkt. Et hjerteinfarkt er preget av en blokkering av blodstrøm. Og mye som faren for hjertesvikt, ville det bli sett i de tilfeller av en underliggende hjertetilstand.

Hjerte Valve Infeksjoner

En hjerteklaff-infeksjon er også kjent som endokarditt, som kan referere til en infeksjon av hjerteklaffen, hjertemuskelen eller slimhinnen av hjertet. Hvis du ikke behandle infeksjonen så snart som mulig, vil du risikere å skade ditt hjerte og lidelse andre livstruende komplikasjoner.

Årsaker

Bakterier som kommer inn i blodbanen og låsen på hjerteklaffene er årsaken til hjerteklaff infeksjoner. Dette kan oppstå på grunn av forurensede nåler, katetre, tannbehandling som kan kutte tannkjøttet, en vanlig infeksjon, en sykdom som inflammatorisk tarmsykdom og selv aktiviteter som å tygge mat og pusse tennene.

Symptomer

Symptomer på en hjerteklaff infeksjon kan være feber, frysninger, tretthet, nattesvette, leddsmerter, vedvarende hoste, kortpustethet, uvanlig vekttap, blod i urinen, ømme flekker i fingrene, røde eller lilla flekker på huden din, øyne eller munn, og hevelse i bena.

Diagnose

Å diagnostisere en hjerteklaff infeksjon, kan legen kjøre en blodprøve, et elektrokardiogram, en ekkokardiogram, en kiste x-ray, en MR-undersøkelse eller en CT scan.

Behandling

Ifølge Mayo Clinic, er den vanlige behandling for en hjerteklaff-infeksjon antibiotika, som kan gis via en IV.

Kirurgi

Hvis hjertet ditt har vedvarende skader, kan det hende du trenger kirurgi for å reparere eller erstatte ventilen. Hvis tilstanden er forårsaket av en soppinfeksjon, kan du trenger kirurgi for å utrydde infeksjonen.

Informasjon om forstørret hjerte

Informasjon om forstørret hjerte


Uttrykket "forstørret hjerte" beskriver ikke en sykdom, men i stedet en helsetilstand som er forårsaket av en underliggende sykdom. Høyt blodtrykk er en ledende faktor i utviklingen av en forstørret hjerte, og New York-Presbyterian rapporterer at omtrent 20 prosent av pasienter som har blitt diagnostisert med høyt blodtrykk utvikle en forstørret hjerte. Mens høyt blodtrykk er sikkert ikke den eneste årsaken, administrerende det kan hjelpe minst 12 millioner amerikanere unngå livstruende risiko for en forstørret hjerte.

Hva er en forstørret hjerte?

En forstørret hjerte er også kjent som kardiomegali og er ofte diagnostisert etter å ha blitt plukket opp på en X-ray av hjertet. CNN Health rapporterer at en forstørret hjerte kan bare være midlertidig hos noen pasienter, men i andre, kan tilstanden være en permanent tilstand. En forstørret hjerte er ikke vanligvis noe som kan forutses; Derfor er det vanskelig å forebygge tilstanden oppstår. Men behandlinger alternativer er tilgjengelige for å redusere symptomene og begrense komplikasjoner.

Årsaker

Det er flere forhold som kan føre til diagnostisering av et forstørret hjerte. Ett av disse forholdene er kjent som hypertrofi, noe som fører til en fortykning av hjertemuskelen, og er vanligvis et resultat av høyt blodtrykk eller syke hjerteklaffer. Ifølge American Heart Association, en tilstand som kalles VVH, eller venstre ventrikkel hypertrofi, kan også være en faktor. VVH er den vanligste årsaken til hjerteforstørrelse og vanligvis forårsaker en betennelse i venstre hjertekammer, som er katastrofalt til hjertets evne til å pumpe blod effektivt. Kardiomyopati, som er en betennelse i hjertemuskelen, også kan føre til utvidelse av hjertet. Skadene fra et hjerteinfarkt kan også svekke hjertemuskelen og føre til utvidelse.

Symptomer

Noen ganger nærvær av et forstørret hjerte forårsaker ingen symptomer. Andre ganger, kan pasienten oppleve symptomer som varierer i intensitet. Hjerte arytmi, som er en unormal hjerterytme, også kan manifestere seg, i tillegg til ødem, eller unormal svelling av kroppsvev. Den Georgia Department of Community Health forklarer at symptomene på hjerte utvidelse kan utvikle og bli en helse nødssituasjon. Det er viktig å oppsøke lege hvis brystsmerter, oppstår kortpustethet eller svimmelhet.

Komplikasjoner

En forstørret hjerte kan føre til andre helsemessige problemer som kan være livstruende. Hjertesvikt, som er betegnet med svekket hjertemuskelen og forstørrede ventriklene, legger ekstra press på hjertet seg selv, noe som gjør det vanskelig for den å pumpe blod effektivt. The Mayo Clinic rapporterer at blodpropp og bilyder også er komplikasjoner som kan oppstå fra en forstørret hjerte. Hjertestans kan også utvikle seg når en forstørret hjerte forstyrrer normal hjerterytme, får hjertet til å slå for sakte eller for fort. Noen av disse scenariene utgjøre risiko for plutselig død.

Behandling

Administrasjon av medikamenter er den vanligste form for behandling for et forstørret hjerte. Hvis livsstil er en faktor i hjerteforstørrelse, kan endringer i kostholdet og daglig mosjon bestilles av behandlende lege. Better Health Channel forklarer at kardiovaskulær trening, er en lav-fett diett og stabilisering av kolesterolnivået også en viktig del av behandlingsprosessen for en forstørret hjerte. Regelmessige besøk til behandlende lege eller kardiolog også er avgjørende i overvåking som de valgte behandlingsalternativer er faktisk arbeider.

Medisiner for hjerte hjertebank

Medisiner for hjerte hjertebank


Hjertebank er når hjertet slår uregelmessig eller hurtig. Det kan føles som hjertet ditt hopper beats eller at det er en flagrende i brystet. Hjertebank kan være skremmende, men de trenger ikke nødvendigvis bety at det er en underliggende helseproblem. Det finnes flere medisiner som kan tilbys som en behandling for hjertebank.

Klasse I Drugs

Klasse I legemidler for hjerte hjertebank er også kalt natriumkanalblokkere. Medikamentet er blitt brukt til behandling av arytmier, som er en lidelse som involverer en uregelmessig hjerterytme, ved å blokkere transporten av natrium til langsom ledning i hjertet. Dessverre, kan Class 1 legemidlene reduserer funksjon av venstre ventrikkel og ytterligere forverre arytmier. Eksempler på Class 1 stoffene inkluderer kinidin, prokainamid, disopyramid og flekainid.

Klasse II narkotika

Klasse II narkotika, for eksempel altenol og metoprolol, er betablokkere, som langsom hjertefrekvens ved å tvinge hjertet til å trekke seg sammen og redusere sin følsomhet for adrenalin. Noen av de bivirkninger omfatter tretthet og magesyke. Betablokkere er også brukt for høyt blodtrykk, brystsmerter, og selv etter et hjerteinfarkt.

Klasse III Narkotika

Klasse III medisiner blokkere kaliumnivå og arbeid ved å gjøre utvinning tid av hjerteceller lenger etter impulsene sendes. Det kan forhindre de elektriske baner fra arytmi eller endre den slik at den kan bli redusert. Noen av klasse III, medisiner inkluderer amiodaron, sotalol og ibutilid.

Klasse IV narkotika

Klasse IV narkotika, for eksempel diltazem og verapamil, blokk kalsium ved å bremse hjertefrekvens, blokkerer transporten av kalsium og endre lednings prisene i hjertet. Disse medikamentene også utvide blodårene.

Pacemakere

Hvis medisiner ikke reduserer hjertebank, kan en pacemaker bli implantert under huden av kragebeinet. Pacemakere fungere ved å sende ut de elektriske impulsene som trengs for å opprettholde et vanlig puls eller få den til å slå hvis det ikke er impuls generert av hjertet.

Årsaker til en racing hjerte hos barn

Årsaker til en racing hjerte hos barn


En racing hjerte, eller takykardi, kan føles som en flagrende i brystet eller en galopperende hjerte. Andre symptomer som brystsmerter eller svimmelhet, kan eller ikke kan være til stede og episoder kan vare noen minutter eller over en time.

Hjerteproblemer

Strukturelle problemer i hjertet kan innebære ventiler, muskelvev, eller elektriske baner. Forhold som Wolff-Parkinson-White syndrom, mitralklaffprolaps, supraventrikulære eller ventrikkeltakykardi, eller medfødte problemer som et hull i hjertet kan også forårsake racing hjerte symptomer.

Andre betingelser

Andre forhold som ikke er direkte relatert til hjertet kan fortsatt påvirke hjertefrekvensen. Disse inkluderer høyt blodtrykk, hypertyreoidisme, og en ubalanse av elektrolytter som kan påvirke den elektriske funksjon av hjertet.

Stoffer

Koffein og kaldt medisiner kan føre til en racing hjerte. Mens mindre sannsynlighet for å være aktuelt for barn, kan andre stoffer som alkohol, kokain, tobakk og slankepiller også påvirke hjertefrekvensen.

Symptomer

Symptomer på en racing hjerte inkluderer svært rask puls, svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, blir tungpustet, og brystsmerter. Noen barn kan ha en rask puls uten flere symptomer eller ubehag.

Advarsel

Hvis et barn opplever en rask puls kontakte lege omgående. Ring 911 eller gå til legevakten hvis brystsmerter, pustevansker eller tap av bevissthet oppstår.

Hjerte effusjon Symptomer

Cardiac effusjon, eller perikardialeffusjon, er en medisinsk tilstand som fører til store mengder væske for å hope seg opp i hjerteposen, en sac rundt hjertet. Denne tilstanden kan være forårsaket av sykdom eller skade av perikardium.

Breathing

Ifølge Mayo Clinic, kan pasienter med perikardialeffusjon utvikle pusteproblemer som kortpustethet eller smertefull pusting.

Hjerte

Perikardialeffusjon kan resultere i en rask hjerterytme eller brystsmerter.

Svakhet

Personer med perikardialeffusjon kan bli svimmel, besvime, eller utvikle utmattelse eller generell svakhet.

Andre symptomer

Hoste og en lavgradig feber kan utvikle seg i mennesker med perikardvæske.

Komplikasjoner

Perikardialeffusjon kan legge press på hjertet og føre til én eller flere av hjertets kammer til å kollapse. Denne tilstanden, som kalles tamponade, er en livstruende sykdom som krever akutt medisinsk hjelp og fører til dårlig blodsirkulasjon og utilstrekkelig oksygennivå i kroppen.

Behandling

En lege kan forskrive anti-inflammatoriske medisiner eller utføre et kirurgisk inngrep for å drenere væske fra hjerteposen og sikre at det ikke fylles opp med for mye væske i fremtiden.

Hva er bivirkningene av et hjerte Pacer?

Hva er bivirkningene av et hjerte Pacer?


Den hjertemuskelen, i midten av brysthulen, virker som en pumpe for å sirkulere blod gjennom hele kroppen til å transportere oksygen og forskjellige næringsstoffer til alle organer. Når hjertet ikke fungerer som den skal, er medisinsk intervensjon er nødvendig for å bidra til å rette problemet. Et alternativ er anvendelse av en hjerte pacemaker.

Et hjerte Pacer, bedre kjent som en kunstig pacemaker eller Pacer, er en liten enhet som er implantert i folk med bradykardi (langsom hjerterytme) eller andre hjerte unormalt. Denne batteridrevet enhet blir implantert enten i magen eller direkte under kravebenet under huden. Denne fremgangsmåten blir vanligvis utført med lokalbedøvelse og et mildt beroligende med pasienten våken, men blir ofte utført med pasienten fullstendig bedøvet. Som med en hvilken som helst kirurgisk prosedyre, kan det være bivirkninger eller komplikasjoner som oppstår ved implantering av slike anordninger.

Infeksjoner

Infeksjoner er en av de vanligste problemene som oppstår etter operasjonen. Leger vil vanligvis bestille intravenøs antibiotika for pasienter som har et svekket immunforsvar eller som et forebyggende tiltak for å bistå i den helbredende prosessen med pacemaker implantasjoner. Det er flere tegn å se etter som kan indikere post-kirurgi infeksjon: feber, frysninger, rødhet og hevelse på operasjonsstedet, og noen drenering fra innstikkstedet. Arealet av innstikkstedet kan også føle seg varm å ta på. Hvis du opplever noen av disse symptomene, ringe legen din umiddelbart.

Dreven blødning

Blødning er en stor bekymring for leger etter hjerte Pacer kirurgi. Store tap av blod kan føre til en pasient for å gå inn i sjokk og muligens føre til dødsfall. Flere blodprøver før kirurgi for å bestemme koagulasjonsfaktor for hver pasient. Et flertall av pasientene som har en varme Pacer implantert er på en slags blod tynnere for en eller annen grunn. Pasienter må slutte å ta alle blodfortynnende flere dager før kirurgi for å bidra til å unngå overdreven blødning. Når hjem, hvis du merker noen blødning fra innstikkstedet, må du kontakte lege. Hvis blødningen ikke kan kontrolleres, ringe 911 umiddelbart.

Feil på Pacer

Mange ting kan føre til et hjerte Pacer til funksjonsfeil. En leder i hjertet pacer kunne komme løs, et batteri kanskje ikke fungerer som den skal, eller elektromagnetiske felt som en mikrobølgeovn, mobiltelefon eller flyplassen sikkerhet detektor kan føre til at hjertet pacer til funksjonsfeil. Selv en veldig varmt bad kan forstyrre hjertet Pacer ved å få pulsen til å øke dramatisk. Sørg for å holde alle elektriske enheter, inkludert mobiltelefoner, mer enn 6 inches bort fra innstikkstedet. Prøv å unngå radar maskiner, magnetiske felt og noe med høy spenning for å forebygge hjerte Pacer feil. Dessuten kan pasienter med hjerte Pacer ikke gjennomgå magnetisk resonans imaging (MRI).

Ruptur av hjertemuskelen

En punktering eller ruptur av hjertemuskelen er sjelden under disse operasjonene. Dette kan imidlertid av og til forekomme i løpet av prosedyren når ledningen er tredd gjennom et kateter gjennom venen og inn i hjertet. Den enkleste måten å unngå at dette skjer er å forbli helt stille under prosedyren.

Pnuemothorax

Når luften blir fanget mellom lungen og foring rundt lungene (pleural plass), kan lungene kollapse. Dette er kjent som en pneumothorax. Dette skjer sjelden med hjerte Pacer kirurgi, men det er en mulig komplikasjon. Hvis dette skulle inntreffe, ville legen sette inn en bryst rør for å fylle på nytt lungen.

Hjerte Pacer Batteri

Et hjerte Pacer batterilevetid er ca seks år. Men det avhenger av hvor ofte pacer har å regulere hjerterytme og hvor stor eller liten hjertet pacer enheten er. På oppfølgings avtaler med din lege, legen vil sjekke batteriet i ditt hjerte Pacer. Dette vil bli sjekket ved hvert besøk. Det kan også være et signal mekanisme inni hjertet ditt Pacer som varsler deg dersom batteriet blir lav.

Gadolinium bivirkninger på hjerte

The United States Food and Drug Administration utstedt en svart boks advarsel for gadolinium i 2007 på grunn av potensialet for alvorlige bivirkninger. Stoffet blir anvendt som et kontrastmiddel i MR, og blir injisert i mennesker som et fargestoff. Gadolinium bivirkninger på hjertet er en komplikasjon fra gadolinium-indusert nyresykdom.

De vanligste bivirkningene

Gadolinium bivirkninger kan inkludere hevelse i ansiktet, utslett, lavt blodtrykk, hodepine, kvalme og ørhet.

Advarsel

En sjelden, men alvorlig komplikasjon kan oppstå på personer med nedsatt nyrefunksjon, når nyrene har problemer med å eliminere all fargestoff fra kroppen. Denne lidelsen kalles nefrogen systemisk fibrose / nefrogen fibrosing dermopathy, og ble først identifisert i 1997, ifølge FDA.

Alvorlige symptomer

Symptomer på NSF / NFD som er oppført av FDA inkluderer harde, blanke og uvanlig mørk hud som blir stram og veldig smertefullt. Det kan også være felles smerte og manglende fleksibilitet, tap av bevegelse, gulaktige øyne, og skader på lunger, hjerte og andre organer.

Funksjon Breakdown

Når hjertet og andre organer er berørt av denne lidelsen, de tykkere og arr, og kan ikke fungere effektivt.

Progresjon

Skader på lunger og hjerte kan forårsake alvorlige, noen ganger dødelige, pustevansker.

Tilgjengelig Treatment

Som i 2009, har ingen effektiv behandling for NSF / NFD blitt utviklet. Mange mennesker har plaget innlevert prosesser mot produsentene av gadolinium for MRI, så vel som andre kontrast stoffer forbundet med uorden, ifølge den NSF organisasjons nettsiden.

Pediatric Hjerte Hypertensjon

Forekomsten av hjerte-hypertensjon hos barn er sjelden, og diagnosen er noen ganger vanskelig, spesielt hos svært unge pasienter. Pulmonal hypertensjon er en tilstand av blodkarene i lungene, karakterisert ved at det forhøyede blodtrykk er. Denne formen av hypertensjon er forskjellig fra systemisk hypertensjon, hvori blodtrykket i hele kroppen er forhøyet.

Symptomer

Unge pasienter med denne formen for hypertensjon kan oppleve brystsmerter, tretthet, tung pust og følelser av besvimelse. Spedbarn og småbarn kan ha problemer med å uttrykke disse symptomene, noe som gjør diagnose vanskelig.

Typer

To typer hjerte-hypertensjon er primær og sekundær. Den primære klassen utstillinger forhøyet blodtrykk uten noen underliggende årsak. De sekundære skjema resultatene fra en annen sykdom, som for eksempel lunge-sykdom, clotting betingelser, stoffer, HIV-infeksjon, en inflammatorisk sykdom eller medfødt hjertesykdom.

Risiko

Pasienter som har pulmonal hypertensjon, sammen med en svikt i høyre hjertekammer, anses å ha en høyere risiko for hjertestans, eller hjerteinfarkt.

Statistikk

I USA, anslagsvis 16.000 barn lider hjerteinfarkt hvert år. Deres overlevelse og prognoser bestemmes i stor grad av miljøet, tilgjengelig medisinsk personell eller HLR-opplæring deltakere, pre-eksisterende forhold og tid uten blodstrøm.

Outlook

Overlevelse for pediatriske pasienter som opplever hjertestans har blitt mye bedre de siste årene.

Risiko og fordeler av et kunstig hjerte for Kids

Risiko og fordeler av et kunstig hjerte for Kids


Barn med hjertefeil noen ganger får kunstige hjerter mens de venter på en transplantasjon. The Food and Drug Administration godkjent den første midlertidige kunstig hjerte i 2004, og en permanent kunstig hjerte ble godkjent i 2006 Mens kunstige hjerter gi mange fordeler til barn med potensielt dødelige hjertesykdommer, er det flere risikoer involvert også.

Langvarig Livet

Den viktigste fordelen med en implantert kunstig hjerte er en lengre forventet levealder for barn med hjertefeil og forhold som forårsaker hjertesvikt. De fleste barn får en midlertidig kunstig hjerte før de kan motta en vanlig hjertetransplantasjon, men noen barn kan gjennomgå en operasjon for å implantere en permanent kunstig hjerte hvis de er kvalifisert for en typisk hjertetransplantasjon. En midlertidig kunstig hjerte kan holde barna i live i flere måneder lenger enn de forventes å leve med sluttstadiet hjertesvikt, ifølge National Heart Lung and Blood Institute.

Kostnad

Den totale kostnaden for en kunstig hjerte kan lett overgå 100.000 dollar, inkludert kostnader for enheten, den kirurgiske prosedyren, og kostnadene ved medisinsk overvåking og omsorg under utvinning perioden. Kostnaden kan være helt eller delvis dekket av sykeforsikring, og usikrede barn kan få økonomisk hjelp for en kunstig hjerte gjennom Medicaid, veldedighetsorganisasjoner og ideelle organisasjoner. Men ofte foreldre, selv de med forsikring, sitter igjen med en betydelig gjeld som følge av inngrepet.

Blødning

Barn som gjennomgår kirurgi for å implantere en kunstig hjerte er i faresonen for alvorlig blødning under og etter inngrepet. Kirurgi for å implantere enheten innebærer å åpne opp brystet og det er mange steder som er utsatt for store blødninger som kan resultere i at barnet krever en blodoverføring.

Blodpropp

Blodpropper kan utvikle seg etter implantasjon av et kunstig hjerte som en del av kroppens naturlige respons til et fremmed objekt inne i brysthulen. Blodpropp kan blokkere blodårene som forsyner vitale organer og føre til alvorlige komplikasjoner, inkludert død, hvis de ikke blir behandlet raskt. Kunstige hjertepasienter ta anticlotting medisiner for å hindre farlige blodpropper for hele tiden de har en midlertidig kunstig hjerte.

Infeksjon

Som med alle kirurgi, kunstige hjertepasienter er i faresonen for å utvikle infeksjoner. Med et svekket organ etter operasjonen, kan disse infeksjoner føre til alvorlige komplikasjoner og kan være fatal i noen tilfeller. Barn som får kunstige hjerter overvåkes meget nøye for eventuelle tegn på infeksjon, slik at de kan motta antibiotika hvis det er nødvendig.

Feil

De fleste kunstige hjerter utføre svært godt med få komplikasjoner eller funksjonsfeil. Som med andre mekaniske innretninger, kan kunstige hjerter fungerer dårlig eller ikke i noen tilfeller, men. Hjertet kan ikke pumpe skikkelig eller kraften som holder den kunstige hjertet pumpe kan mislykkes.

Hjerte Sunn mat valg for kronisk nyresykdom (CKD) Pasienter

Når nyrene fungerer normalt, de fjerner overflødig væske og avfallsstoffer fra blodet. Når nyrefunksjonen avtar, blir det mer vanskelig for disse avfallsprodukter som skal fjernes fra kroppen. Endringer i kostholdet ditt kan være nødvendig å redusere belastningen av nyrene og bremse utviklingen av nyresykdom. Lære å lage hjerte-sunne valg kan bidra til å forhindre ytterligere helseproblemer som du klarer nyresvikt.

Protein

Når proteinet er brutt ned i løpet av fordøyelsen, er et avfallsprodukt som kalles urea opprettet. Nyresykdom gjør det vanskelig for nyrene å effektivt eliminere urea. Reduser inntak av protein for å lindre noen av arbeidsmengden på nyrene dine. Store mengder protein finnes i animalske produkter, blant annet kylling, kalkun, fisk, biff, svinekjøtt og meieriprodukter. Eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt, eller redusere dem betydelig.

Natrium

Natrium er nødvendig for riktig kroppsfunksjonen, men for mye natrium kan øke nyrene 'arbeidsmengde og føre til høyt blodtrykk. Natrium er ofte funnet i bearbeidet mat, brød, brus, hermetisert grønnsaker og supper og snacks som chips og pretzels. Eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt for å hindre progresjon av nyresykdom, og redusere sjansene for å utvikle høyt blodtrykk. Redusere natrium inntaket bidrar til å administrere både nyresykdom og hjerte helse.

Fosfor

Personer med nyresykdom kan ha problemer med å kontrollere fosfatnivåene. Når for mye fosfor bygger seg opp i blodet, kan det føre til tap av kalsium fra skjelettet. Dette kan føre til beinbrudd og osteoporose. Begrens fosfor inntaket ved å unngå melkeprodukter, nøtter, øl, brus og tørkede bønner. Erstatte melkeprodukter med ikke-meieri creamers og melkeerstatning.

Kalium

Kalium er svært viktig for nyrefunksjonen og den samlede funksjon i kroppen. Imidlertid kan for mye kalium sette en belastning på nyrene, og gjøre det vanskelig for avfallsprodukter som skal fjernes fra blodet på en effektiv måte. For å redusere kalium inntak, unngå matvarer som søte poteter, epler, fisk og erter. Noen kalium kan fjernes fra kostholdet ditt ved å fjerne hud fra poteter og yams, hvor det meste av kalium er konsentrert. Kalium spiller en stor rolle i det kardiovaskulære systemet; å få riktig mengde kan bidra til å forbedre ditt hjerte helse mens du administrere nyresykdom.

Balansert kosthold

Eliminere en rekke matvarer fra kostholdet ditt gjør det vanskelig å få riktig mengde kalorier og balanse av næringsstoffer. En ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog som spesialiserer seg i å arbeide med nyresykdom pasienter kan hjelpe deg å designe en diett plan som vil sikre tilstrekkelig kalori og næringsinntak, mens de eliminerer mat og drikke som kan bidra til progresjon av nyresykdom. Å gjøre gode valg for å administrere nyresykdom kan også forbedre ditt hjerte helse over tid.

Hjerte monitor effekter på en baby

Hjerte monitor effekter på en baby


Fosterets hjerte overvåking enheter har vært brukt med hell i mer enn 30 år. Disse enhetene tillater leger og annet helsepersonell for å sjekke om status for babyens hjerteslag gjennom hele svangerskapet til og med under fødselen. Overvåking er vanligvis gjort av ikke-invasiv måte ved å sette en lyd drive olje eller gel på mors mage og deretter plassere overvåkings mottakere på magen for å plukke opp, forsterke og ta opp lydene produsert av babyens hjerte.

Funksjon

Fosterovervåking er utført for å tillate helsepersonell å vurdere styrken på babyens hjertefrekvens delvis å bestemme hvor forberedt barnet er å tolerere fødselsprosessen.

Identifikasjon

En fosterets hjertefrekvens på 120-160 slag per minutt, opptatt av en hjertemonitor, regnes som normalt.

Betydning

Visse avvik, inkludert ledningen kompresjon, føtal hjerteblokk, utmattelse, oksygenmangel og andre kan bli detektert ved bruk av en føtalt hjerte-skjerm.

Fordeler

The Food and Drug Administration har ikke funnet bevis for risiko for enten mor eller baby forbundet med bruk av eksterne hjerte-skjermer foster.

Advarsel

FDA har registrert tilfeller av infeksjon og blåmerker av fosterets hodebunnen forbundet med visse typer intern fosterets hjerte overvåking.

Hjerte Murmur i babyer

Hjerte Murmur i babyer


Foreldre ofte panikk når de blir fortalt deres baby har blitt diagnostisert med en hjerte knurrer, men innser ikke at bilyder er faktisk vanlig i babyer, og at, generelt, de løse seg selv uten å påvirke barnets generelle helse. Det er svært viktig for foreldre å forstå hvilken type knurrer deres barn har blitt diagnostisert med, om det krever videre evaluerings og behandlingstilbud tilgjengelig hvis resultatet er en alvorlig hjertefeil.

Symptomer

Bilyder høres så forskjellige eller ekstra lyder i tillegg til normal juling eller "lub-dub" lyden av et hjerteslag. Bilyder kan være uskyldig og ikke en helserisiko, eller resultatet av en underliggende hjerte problem eller defekt. Babyer med alvorlige hjertefeil kan oppleve symptomer som vanskeligheter med fôring, lepper som vises blå, også kjent som cyanose, rask pust og manglende evne til å vokse og trives.

Diagnose

Bilyder hos babyer blir hørt under en lytte eksamen bruke et stetoskop for å lytte til hjertet som det slår. Bilyder er vurdert på en skala fra 1 til 6 i lydstyrke eller intensitet. Klasse 6 bilyder er veldig høyt og lett å høre, og klasse 1 bilyder er vanskelig å høre og knapt hørbar. Bilyder kan også karakteriseres som myk, blåser, høyfrekvente eller harde. Bilyder er også klassifisert av plasseringen i brystet der de er best hørt, hvor de forekommer i hjerterytme syklus og noen forskjell opplevd dersom barnet endrer posisjoner.

Typer

Den vanligste hjerte knurrer funnet i babyer er en uskyldig eller funksjonell hjerte bilyd. En uskyldig hjerte knurrer er produsert av et normalt hjerte, kommer og går gjennom hele barndommen og ikke utgjør noen form for helserisiko. Uskyldige bilyder slutt løse seg selv etter hvert som barnet blir eldre. Om en i hver 100 babyer født med en medfødt hjertefeil, som er en strukturell hjerteproblem som vanligvis først lagt merke til av en unormal hjerte bilyd. Det er fire kategorier av hjerteproblemer ledsaget av bilyder, inkludert septumdefekter, ventil abnormiteter, utløpskanalen obstruksjon og hjertemuskelsykdommer.

Behandlinger

Babyer med uskyldige bilyder ikke krever noen spesiell behandling eller medisinering. Hvis barnet ditt er diagnostisert med hjerte knurrer som følger et hjerte problem, vil barnelege henvise deg til en pediatrisk kardiolog, som vil deretter vurdere barnets symptomer og lage en behandlingsplan for å effektivt behandle problemet som kan omfatte medisiner, terapi og kirurgi for å riktig blodstrømning og hjerterytme uregelmessigheter, så vel som strukturelle defekter.

Betraktninger

Bilyder med medfødt hjertefeil hos babyer har vært knyttet til Down syndrom, også kjent som trisomi 21, genetiske avvik og eksponering for kjemikalier, inkludert medisiner og alkohol før fødselen. Selv om foreldrene kan ha mer enn ett barn med en medfødt hjertefeil, det er for øyeblikket ikke bevis som støtter at tilstanden er arvelig.

Om Woman & hjerte hjertebank under Menopause

Hjertet ditt vil trolig slå vannvittig hvis du skulle bli tildelt Nobels fredspris, vinne en million dollar eller få skremme av livet ditt. Men for å oppleve et bankende hjerteslag akkurat som du har krysset inn i menopausal stadium i livet kan være litt bekymringsfull for mange kvinner, spesielt de med en familie historie med hjerteproblemer. Men mens hjertebank kan være urovekkende og kan tyde på alvorlige helseproblemer, kan de også være harmless.This kan være sant spesielt i overgangsalderen, når hjertebank kan skyldes en rekke felles faktorer.

Hjertebank Definert

Et hjerte hjertebank er en uvanlig avvik fra normal hjerterytme. Det kan variere i alvorlighetsgrad fra mild flagrende til en sterk og pounding beat. I tillegg har diare kan (eller kanskje ikke) vare en kort periode eller en omstendelig ett. Dette avhenger av årsaken til hjerteklapp.
Noen hjertebank skyldes alvorlige medisinske tilstander og garanterer øyeblikkelig legehjelp; andre er ikke så farlig en helserisiko, og er brakt videre av noe så enkelt som inntak av koffein, nikotin bruk eller hormonelle endringer opplevde under overgangsalderen.

Faktorer Ansvarlig for Hjertebank

En rekke faktorer kan forårsake hjertebank. Noen av disse faktorene omfatter: angst eller stress, hormonforandringer (som overgangsalder, menstruasjon eller graviditet) og selv sterke følelsesmessige reaksjoner. I tillegg utøver som er anstrengende i naturen, medikamenter som inneholder pseudoefedrin (eller andre stimulerende midler), og feber kan være årsaken til hjertebank.
Mer alvorlige årsaker til hjertebank er: hypertyreose (en skjoldbruskkjertel som er overaktiv) og en arytmi (en unormal hjerterytme som kan være for fort, for langsomt eller uregelmessig).

Overgangsalder og hjertebank

Under overgangsalderen, en kvinnes østrogennivået reduseres, noe som fører henne til å være mer utsatt for hjertesykdom. Og siden hjertesykdom er nummer én dødsårsaken hos kvinner over 65, ifølge Mayo Clinic (og den nest største årsaken for de i alderen 45 til 64, i en alder av menopause), og den har potensial til å føre til hjerneslag eller hjerteinfarkt, eventuelle avvik av en kvinnes hjerteslag er en grunn til bekymring, i alle fall i utgangspunktet. Derfor bør uvanlige hjertebank bli sjekket ut med en medisinsk profesjonell minst en gang.

Overgangsalder, hormoner, hormonterapi og hjertebank

Som en kvinne begynner å oppleve bivirkninger av menopause (redusert østrogennivå og økt magefett, hetetokter, tørr skjede, etc.), noen leger anbefaler hormonbehandling for å bidra til å motvirke disse effektene.
Men hormonbehandling er ikke uten sine egne hjertesykdom bekymringer, som noen studier, for eksempel 2002 kvinner Health Initiative, har indikert at slik behandling kan øke kvinners risiko for hjertesykdom. Derfor, hjertebank opplevde under menopause (På grunn av hormonnivået endres) kan - eller kanskje ikke - være et resultat av hormonbehandling, hvis brukt, eller mangelen på bruken.

Hjerte Historie Viktigheten av postmenopausale kvinner og Hjertebank

En kvinnes personlige og familiens medisinske historie (spesielt hvis de gjenspeiler en historie med hjertesykdom), samt hennes egne livsstilsvalg, til slutt vil påvirke avgjørelsen for eller mot hormonbehandling i overgangsalderen. I tillegg vil disse historier og livsstilsvalg lede en lege i forsøk på å evaluere noen erfaringer av hjerterytme hjertebank i overgangsalder.

Betydning

Kvinner opplever hjertebank som har hatt en lege avgjøre de ikke er knyttet til en alvorlig medisinsk tilstand bør ikke forvente noen ekstra komplikasjoner. Dessverre, kan de hjertebank opplevde under menopause fortsette til det stadiet av livet har gått, men unngå de triggere som kan føre dem burde hjelpe. Slike triggere er koffein, nikotin, stress, angst og trener for iherdig.

Instruksjoner for en Nike Hjerte Monitor Watch

Instruksjoner for en Nike Hjerte Monitor Watch


Nike hjerte monitor watch er en enhet du bruker for å gå, jogge eller trene. Den måler pulsen gjennom sin senderen. Det inkluderer også funksjoner som bakgrunnsbelysning, time ganger, tidssoneendringer og en tid og dato. Du vil finne justere Nike watch før treningen tar bare et minutt eller to.

Instruksjoner for en Nike Hjerte Monitor Watch

Trykk på "SET" knappen. Dette er på den øvre venstre på urskiven. Hold nede knappen i 3 sekunder.

•  Trykk på "MODE" knappen. Denne knappen er på nedre venstre på urskiven. Vent til ordet "TIME" for å vise. Trykke på knappene på høyre side av ansiktet for å justere timeinnstillingen til gjeldende tid.

Trykk på "MODE" igjen for å gå videre til innstilling av minutter. Trykke på knappene på høyre side på nytt for å tilpasse seg gjeldende minutt. Trykk på "MODE" igjen for å tilpasse seg gjeldende dato.

Trykk på "SET" for å lagre endringene. Trykk på "Start / View", som er på øvre høyre side av urskiven. Dette lar deg bestemme om du vil at timesignal på eller av.

Hint

  • Det er alltid anbefalt at du snakke med legen din før du starter et treningsprogram.

DASH kosthold for et sunt hjerte

DASH kosthold for et sunt hjerte


DASH Diet ("DASH" står for "Dietary Approaches to Stop Hypertension") står for virkelige situasjoner og busser enkeltpersoner til å ta beslutninger som fremmer lavere blodtrykk og et sunt hjerte. Etter DASH Diet over tid vil redusere risikoen for slag og hjertesykdom, så vel som nyrestein, ifølge DashDiet.org.

DASH Diet for hjertet helse

DASH Diet integrerer frukt, grønnsaker og lav-eller nonfat meieri til hjelp i hjertet helse. Korn, spesielt hele korn, er inkludert i planen, som er magert kjøtt, fisk, fjærkre, nøtter og bønner. Samtidig som man reduserer kolesterol og blodtrykk, er DASH spise plan bevisst fleksibel nok til å møte livsstil og mat preferanser til folk flest.

Hvem bør følge DASH Diet

Utgangspunktet ment å bidra til å senke blodtrykket, er DASH Diet egnet for noen å følge. Det senker effektivt blodtrykket hos barn så vel som voksne. Ytterligere fordeler av dietten omfatter senking av kolesterol og minske betennelse.

Hvordan DASH kosthold hjelper hjertet

Med fokus på næringsstoffer assosiert med lavere blodtrykk, som kalium, kalsium og magnesium, er nøkkelen i DASH Diet evne til å hjelpe til å bygge og opprettholde et sunt hjerte. Selv om det ikke er utviklet for vekttap, hjelper DASH Diet livsstil endringer kaste overskytende pounds, som også fremmer et sunnere hjerte. I tillegg til å øke hjerte helse, DASH kosthold talsmenn ved hjelp av trening, slutte å røyke og drikke alkohol bare i moderate mengder.

Tegn på et hjerte slag

Heteslag skjer når temperaturen stiger raskt, og kroppen din er i stand til å kjøle seg ned. Heteslag kan føre til permanent uførhet eller død, ifølge Centers for Disease Control (CDC). Hundrevis av mennesker dør av heteslag hvert år i USA, ifølge National Institutes of Health (NIH). Ved å kjenne symptomer og behandlinger for heteslag, kan du redde noens liv. Ved å kjenne måter å forebygge heteslag, kan du lagre dine egne.

Symptomer

Heteslag oppstår når kroppen din blir overveldet av varmen og kan ikke regulere varmen. Når dette skjer, mister kroppen sin evne til å svette, og temperaturen kan stige til 106 grader i 15 minutter. Symptomer på heteslag inkluderer varmt tørr hud, høy kroppstemperatur, frysninger, forvirring, svimmelhet, sterk rask puls, svimlende, hallusinasjoner eller delirium, hodepine og sløret tale.

Behandling

En heteslag offeret bør behandles umiddelbart. NIH og CDC begge anbefale å flytte personen ut av solen og inn i et kjølig sted, gi henne vann eller fruktjuice, sprøyting eller snyltende henne med vann, og ha henne ligge på et kjølig område med føttene litt forhøyet. Også ringe 911 umiddelbart fordi varmen slagpasienter ofte trenger intravenøs væske og andre akuttmedisinske behandlinger.

Risikofaktorer

Faktorer som øker risikoen for heteslag inkluderer å ha høyt blodtrykk eller hjerte, lunge, eller nyresykdom; å ta diuretika, beroligende midler eller beroligende midler; å være overvektig; eller drikke alkohol. Eldre voksne og barn er også høyere risiko for å oppleve heteslag enn friske unge voksne.

Drikk opp for å hindre heteslag

Drikk rikelig med væske når det er varmt ute. "Staying hydratiserte vil hjelpe kroppen din svette og opprettholde en normal kroppstemperatur," ifølge CDC. Gode ​​valg er vann, sport drinker, eller frukt eller grønnsak juice. Unngå alkohol og koffein fordi disse kan føre til dehydrering eller øke risikoen for dehydrering.

Stay Cool

Dress for været. Slites lett, løstsittende klær i lyse farger. For å beskytte deg mot solen, bære en lue og solbriller eller bruke en paraply. Unngå å trene eller gjøre anstrengende aktiviteter under den varmeste delen av dagen. Når du arbeider eller spiller utenfor, ta hyppige pauser i skyggen for å hvile og kjøle seg ned.