Digidexo.com

sæd gutt eller jenta posisjon

Hvordan finne hvis gutter eller jenter har en bedre hukommelse

Hvordan finne hvis gutter eller jenter har en bedre hukommelse


Kampen om hvorvidt gutter eller jenter er bedre har pågått på så lenge det har vært gutter og jenter. Et spørsmål som kan være lettere å svare, er imidlertid hvilken av de to har bedre minner. Selvfølgelig, du kan ikke gjøre dette på en svært stor skala, men hvis du er en lærer, barnevakt eller noen annen voksen med et rom fullt av barn, kan du spille minne spill med barna for å måle minne ferdigheter i din gruppe .

Bruksanvisning

•  Del gruppen inn i gutter og jenter. Hvis det er mer av det ene kjønnet enn en annen, spør etter frivillige som kan hjelpe deg med å administrere aktiviteten i stedet for å delta, slik at hver side er lik i antall. Du vil ikke være i stand til å nøyaktig sammenligne resultater hvis du har 15 gutter, men bare 11 jenter.

Design din aktivitet. For eksempel kan du gjøre noe relativt enkelt som å vise en liste med 10 stk på en projektor i 30 sekunder, slå den av og se hvor mange av hver elev skrive ned hvilke elementer - og hvor nøyaktig det gjelder rettskrivning, store bokstaver og andre lignende faktorer.

Run flere studier. Som tilfellet er med alle forsøk, resultater blitt mer og mer nøyaktig hvis man kan duplisere dem. Snarere enn å vise en enkelt liste over elementer for elevene å prøve å huske, gjøre en, gi dem en fem-minutters pause, og deretter gjøre en annen. Dette vil også redusere sjansene for at enhver student vil være i stand til å jukse.

tabulere resultatene kvantitativt. For eksempel, hvis du hadde fem gutter som fikk ni, åtte, ni, ni og fire listeelementer av 10 riktige, kan du uttrykke dette som en prosentandel ved å legge sammen poengsummene sine (9 + 8 + 9 + 9 + 4 = 39 ) og dele dem med den totale mengde av elementer (5 x 10 = 50). Resultatet av 39/50 = 78%. Vise resultatene slik at elevene lett kan sammenligne dem.

Hvordan vet jeg om det er en gutt eller en jente

Hvordan vet jeg om det er en gutt eller en jente


Foreldre som venter barn ofte ønsker å vite om de skal ha en gutt eller en jente. Imidlertid bør denne kunnskapen ikke bli forfulgt lettsindig eller brukes til å eliminere en uønsket kjønn, men være en del av en kvinnes omfattende obstetrisk helse. Alle kjønn besluttsomhet bør gjøres under omsorg av kvalifisert helsevesenet utøvere, for eksempel fødsels leger og ultralyd teknologer. Foreldre bør ikke stole på overtroisk folklore som kan gi feilaktige og villedende ideer om barnets kjønn.

Bruksanvisning

•  Unngå butikk-fronten ultralyd butikker. Disse butikkene er vanligvis ikke forbundet med tjenestene til en kvalifisert helse-omsorg utøveren som vil være i stand til å tolke resultater hvis det er medisinske anomalier. Ultralyd er en klinisk diagnostisk verktøy, ikke et leketøy, og bør brukes innen en medisinsk sammenheng. Det er også noen bevis på at ultralyd som brukes i en ikke-klinisk setting er ikke trygt for fosteret. Ifølge Pasko Rakic, MD, av Yale School of Medicine i New Haven, Connecticut, kan ultralyd endre nevron integritet i hjernen hvis det brukes for ofte. Imidlertid er dets anvendelse for å diagnostisere problemer føtale ofte nødvendig og det er trygt i et klinisk miljø.

Snakk med din helse-omsorg utøveren om det er tilrådelig å ha en ultralyd. Det er gyldige grunner til å ha ultralydundersøkelser, for eksempel å bestemme fosterets alder, fosterets helse og hvorvidt fosteret vokser med en alderstilpasset pris. Kvinner som er over 35 og gravide oppfordres til å ha ultralydundersøkelser for å bestemme fosterets helse. En ultralyd gjøres enten transabdominalt, med sonden på abdomen, eller transvaginalt, med proben i vagina. Translabial prober benyttes ved åpning av vagina.

Gjør en avtale med ultralyd tekniker gjennom jordmor eller fødselslege. Drikk en 1/2 liter vann tidlig på morgenen hvis du er mindre enn 18 uker gravid, eller to glass hvis du er mer enn 18 uker gravid, slik at sonden kan finne livmor. Ikke evakuere blæren til slutten av ultralyd. Teknikeren vil plassere gel på magen, hvis hun bruker en mageonde, og vil kjøre sonden langs magen. En vaginal eller labial sonde vil bli plassert i skjeden din. Hvis teknikeren ikke ser store problemer med fosteret, vil hun spørre deg om ønsker å vite kjønnet. Eventuelle problemer med fosteret vil bli henvist til en lege.

Bruk fostervannsprøve som et alternativ til å finne et barns kjønn. Denne prosedyren, som ikke bør gjøres ganske enkelt på grunn av kjønnsbestemmelse, er bedt om å finne genetiske problemer med et foster. En nål er plassert gjennom bukveggen og gjennom foster sac å samle føtale celler for genetisk undersøkelse. Gjør denne prosedyren under veiledning av kvalifisert helsepersonell.

Gjør en avtale for å møte med din helse-omsorg leverandøren for å diskutere ultralyd eller amniocentese resultater. Husk at de viktigste årsakene til disse testene er for mors og fosterets helse, ikke for kjønnsidentitet.

Tips og advarsler

  • Ved hjelp av kjønnsidentitet for abort har ført til en skjev forholdet mellom jenter og gutter i mange land. I Kina, for eksempel, der kjønns abort er utbredt, vil det være 40 millioner flere menn enn kvinner i 2020. Denne kjønnsubalanse kan føre til destabiliserende samfunns ills som voldtekt, prostitusjon og leiesoldat ekteskap.

Forskjellen mellom gutt og jente bleie Care

Forskjellen mellom gutt og jente bleie Care


Den dagen en ny baby kommer hjem fra sykehuset er en dag fylt med glede og utfordringer for nye foreldre. En av de første utfordringene som foreldre har til å takle er diapering. For å komplisere saker videre, kan nye foreldre ikke være klar over at det er forskjeller mellom gutt og jente bleie omsorg. Kunnskap om disse forskjellene kan gjøre en forskjell mellom en glad baby og en skitten, våt baby. Verre, unnlatelse av å være klar over og ta i bruk de ulike diapering prosedyrer kan føre til utvikling av en infeksjon i barnet eller i forekomsten av en våt forelder.

Hvordan Tørk a Girl

En av de viktigste forskjellene mellom diapering en jente og en gutt, er at jentas kjønnsorgan må rengjøres på en bestemt måte eller hun kan utvikle en urinveisinfeksjon på grunn av innføring av avføring inn i skjeden eller urinrøret. Baby jenter må skiftes straks etter avføring slik at avføringen ikke flytte inn i vaginal området. Dernest, når du tørker av avføring fra endetarmen området, spesiell omsorg må gjøres for å sørge for at avføring ikke er tørket inn i vaginal området. Dette oppnås best ved å tørke i retning av forfra og bakover, eller fra skjeden til endetarmen.

Omskåret Boys har spesielle behov

Hvis en liten gutt har blitt omskåret, omsorg av penis krever spesiell oppmerksomhet under bleie endringer. Dette er fordi omskjæring såret tar tid å fullt nært og til den er helt leget, kan innføring av avføring på penis føre til at omskjæring såret for å bli smittet. For å unngå forurensning av penis med avføring, bruke en annen tørk å rengjøre penis enn det som brukes til å rense endetarmen. Alternativt rengjøre penis først og rektum neste med samme tørk.

Hvordan Tørk a Boy

Ved rengjøring noen gutt, omskåret eller ikke, er det viktig å rense området nær bunnen av penis før bringe tørke i kontakt med noe område som inneholder avføring. Spesielle områder av en gutt anatomi som må rengjøres inkluderer: hudfolder under pungen, lysken og rumpe.

Slik unngår du at Being urinerte

Det er mer sannsynlig at en gutt vil tisse på en forelder i løpet av en bleie endring enn en jente. For å hindre at dette skjer, når du endrer en baby boy bleie, holde penis dekket så lenge som mulig. Dette kan oppnås ved ganske enkelt å holde bleien løsnet på toppen av sin penis, eller ved å legge et rent tørker eller bleie dekke penis mellom endringene. Grunnen til at gutte penis skal dekkes så lenge som mulig, er at de har en tendens til å urinere under bleie endringer og hvis ikke dekket tisse kan sprutes mot bleien veksler ansikt. Det er viktig å raskt bleie en gutt før han tisser på bleie veksler. Når diapering er fullført, ta vare å peke penis i en nedadgående retning for å avverge urinlekkasje.

Baby Gender Tips for valg

Baby Gender Tips for valg


Fra koner 'tales som har gått ned gjennom generasjoner til medisinske prosedyrer, er det en rekke tilnærminger til å ta for å prøve å påvirke kjønnet på en baby dersom paret har sine hjerter satt på en liten gutt eller jente. Selv om det er lite bevis for å støtte mange av disse teoriene, noen par fortsatt velger å følge dem.

Koner 'Tales

Det er mange koner 'tales relatert til emnet i babyens kjønn utvalg. For eksempel, noen av disse fortellingene tyder på at å spise rødt kjøtt, salt mat og brus kan bidra til å unnfange en gutt mens de spiser fisk, grønnsaker og søt mat vil gjøre et par mer sannsynlig å tenke seg en jente. Visse elskov posisjoner, for eksempel å stå opp, er tenkt å hjelpe et par til å ha en baby gutt mens misjonærstillingen er ryktet å produsere mer baby jenter. Noen koner 'tales innebærer at avslappet eller tilfredse par er sikker på å unnfange en jente mens par som er bekymret eller stresset er mer sannsynlig å ha en baby gutt.

Medisinske metoder

Den Ericsson metoden skiller X og Y-sperma gjennom en filtreringsprosess, og deretter parene en sperm inneholdende en Y-kromosom med en egg for å ha en gutt eller en X-kromosom med en egg for å ha en pike. Den Silverman Center for Gender Selection hevder at denne metoden er 70-72 prosent effektiv.

IVF / PGD metoden innebærer egg blir fjernet fra en kvinne og befruktet med mannens sæd i et laboratorium. Kjønn på fosteret blir kontrollert etter celledeling og bare embryoene som det foretrukne kjønn blir returnert til moren. Den Silverman Center for Gender Selection tyder på at suksessraten for denne teknikken er høy.

Naturlige metoder

Noen naturlige metoder for kjønnsvalg hevder å være basert på vitenskapelig forskning, men det er lite som tyder på at disse metodene er pålitelig. Den Shettles metoden, utgitt av Landrum B. Shettles i 1970 i en artikkel med tittelen "Faktorer som påvirker kjønnsfordelingen," er basert på teorien om at sperm bærer X-kromosomer er sterkere at Y-bærer kromosomer slik at de overlever lenger. Som sperm bærer en Y-kromosomet er nødvendig for å unnfange en gutt, antyder denne metoden at samleie bør skje nær eggløsning når Y sperm er større etterspørsel hvis en gutt er å bli oppfattet.

Den Whelan metoden er også avhengig av timing samleie, men antyder det motsatte av Shettles Method, oppfordrer par til å ha sex 4-6 dager før eggløsning for en gutt. Det faktum at disse to metodene helt imot hverandre fremhever sin upålitelighet.

Astrologiske metoder

Noen par velger å følge kjønns utvalg teknikker basert på astrologiske diagrammer. Ved hjelp av denne metoden, bør et par som ønsker å ha en baby gutt ha sex om kvelden, helst når det er et kvarter, samt forsøk på å bli gravid på ulike dager i måneden og med kvinnens hode peker mot nord. Hvis en jente er å foretrekke, kjønn valg basert på astrologi krever et par å ha sex på ettermiddagen, på selv dagene i måneden og når månen er full.

Måter å fortelle en babyens kjønn

Måter å fortelle en babyens kjønn


Finne ut babyens kjønn før du føder lar deg velge navn, plukke ut farger for barnehagen og kjøpe kjønnsspesifikke klær. Du kan gå til legen din for ulike kliniske testprosedyrer for å finne ut om du har en gutt eller jente. Hvis det er for tidlig i svangerskapet for å finne ut kjønnet for en lege, kan du benytte metoder for gamle koner 'tales.

Ultralyd

Hvis du er mellom 18. og 26. svangerskapsuke, kan en ultralyd bestemme kjønnet på babyen din. Under en ultralyd, en lege eller tekniker gnir en håndholdt enhet via magen. Denne enheten avgir lydbølger som passerer gjennom livmoren og resulterer i et bilde av babyen din på en skjerm. Helse-omsorg utøveren kan da undersøke bildet av fosteret for tegn på en penis eller vagina. Husk at nøyaktigheten av en ultralyd avhenger av utstyret, alder og posisjon av fosteret, og kjennskap til teknikeren.

Fostervannsprøve

Leger generelt utføre en fostervannsprøve, en genetisk test, på gravide kvinner for å teste for visse genetiske sykdommer og misdannelser. Fordi denne testen ser på barnets gener, kan det også bestemme barnets kjønn. Fostervannsprøve innebærer en lege ved hjelp av en nål for å få en prøve fostervann fra livmoren, vanligvis mellom niende og 18. uke av svangerskapet. Leger deretter analysere denne væsken. Denne testen er ansett som 99 prosent nøyaktig å bestemme kjønn, men prosedyren bærer en 1 prosent sjanse for spontanabort. Du vil motta resultatene i to til fire uker.

Chorionic Villus Sampling

Vanligvis er det bare kvinner som kjører en høy risiko for å føde et barn med en kromosomfeil lov til å gjennomgå chorionic villus sampling, eller CVS. En gang mellom den åttende og 11. uke av svangerskapet, samler en lege celleprøver fra morkaken din ved hjelp av et kateter inn gjennom skjeden eller tynn nål inn i magen. Leger analysere disse cellene for genetiske problemer og for å bestemme kjønn. Resultatene er 99 prosent nøyaktig, men du er underlagt en 4 prosent risiko for spontanabort, for tidlig fødsel og fosterskader.

Gamle koner historier

I fravær av medisinsk teknologi og kompetanse, kan du forsøke å finne ut kjønnet på babyen din ved hjelp av gamle koner historier. For eksempel, hvis du venter en gutt, kan du forvente at mangelen på morgenkvalme tidlig, en mage som ser ut som en basketball, mørk areola og lyse gul urin, i henhold til slike urbane legender. Kvinner forventer jenter kan oppleve morgenkvalme tidlig i svangerskapet, magen som ligner vannmeloner, hår som utvikler røde høydepunkter eller kjedelig yelllow urin. I den endelige analysen, har du en 50-50 sjanse for noen av disse metodene blir rett.

Trans Issues in Gender Selection

Trans Issues in Gender Selection


Kjønn utvalg, også kjent som balansering familie, er et forsøk på å velge kjønnet på et foster. Dette gjøres som en del av preimplantation genetisk testing i løpet av in vitro fertilisering etter en kvinnes egg blir befruktet men før embryoene blir overført til livmoren hennes. Testing starter rundt $ 4000, ifølge Reproductive Health Technologies Project. Grunner til at potensielle foreldre forfølge kjønn utvalg varierer, som gjør kulturelle og religiøse perspektiver på metoden.

Religiøse Views

Procreating minst en gutt og en jente er ønsket under jødisk lov, men minst én gutt er obligatorisk og kjønn utvalg anses som akseptabel, ifølge US National Library of Medicine, som publiserte en rapport fra Hebrew University Hadassah Medical Center i Jerusalem. Rapporten sier også den katolske kirke motsetter kjønn valg, selv om det er medisinske årsaker som for eksempel kjønnsbundet genetiske sykdommer. I islam, sjiamuslimer og noen sunnier ville tillate kjønns utvalg, men andre sunnier ville ikke, ifølge den arabiske Association of Obstetrics and Gynecology Societies.

The Male Factor

Preferanser for sønner er mest vanlig i Kina og i andre deler av Asia; preferanse er sterkere når en ettbarnspolitikken blir håndhevet. Noen religiøse tradisjoner der staten en førstefødte sønn utføre bestemte ritualer ved foreldrenes begravelse kan forsikre foreldrene kommer til himmelen. Det er også en negativ stigma i India knyttet til å ha en datter, men kjønn utvalg for ikke-medisinske grunner er ulovlig i India, ifølge Verdens helseorganisasjon. Sosiale preferanser for gutter enn jenter er vanlig, og noen tilfeller av drap på jentebarn har skjedd i land som Kina, som reiser spørsmål om sexisme og kvinnelige status, American Journal of Bioetikk stater.

Profesjonelle Meninger

The American College of Fødselsleger og Gynekologer og International Federation of Gynecology and Obstetrics støtte kjønnsvalg gjennom preimplantation genetisk diagnose hvis det er for å hindre hemofili, Duchenne muskeldystrofi, Turners syndrom, Wiskott-Aldrich syndrom eller andre kjønnsbundet genetiske forhold. De fraråder kjønn utvalg av personlige grunner på grunn av potensielle tro at det ene kjønnet er mer verdifullt enn det andre. Disse gruppene også motvirke kjønnsselektiv abort etter en prenatal ultralyd for å bestemme en fosterets kjønn.

The American Society for Reproductive Medicine etikkutvalg advarer mot kjønnsseleksjon hvis ingen kjønnsbundet sykdom er forventet. Men leger som er medlemmer av ASRM kan tilby kjønnsvalg til pasienter for å balansere familie formål. The American Journal of Bioethics sier rådgivning bør gjøres på forhånd for foreldre velger for kjønnsvalg i tilfelle de får en baby av uønsket kjønn.

Hvorfor Vesten Gjør Kjønn Selection

Pasienter søker familie balansering å ha en baby av en annen sex enn deres første barn eller tidligere barn. Andre har en preferanse for et spesielt kjønn for en første barn. De som gjør kjønn valg for en første barn ønsker kanskje en gutt eller jente basert på personlige erfaringer. For eksempel kan en mor vil ha en datter på grunn av en nærhet hun tror hun vil dele eller ønske om å gi barnet hva hun ikke hadde under oppveksten.

Hvordan overleve Barnas Birthday Party med cøliaki

Hvordan overleve Barnas Birthday Party med cøliaki

Overflod av kake og snacks på barnebursdager kan gjøre opplevelsen stressende for glutenfrie eaters. Foreldre til glutenfrie barn frykter deres barn vil bli utsatt for glutenholdige matvarer, mens også betenkelig at deres barn kan føle seg ekskludert. Heldigvis finnes det en løsning for å la dine barn, deg selv og alle involverte nyte feiringen ... uten å bli utelatt av moroa.

Hvordan overleve Barnas Birthday Party med cøliaki

Hvordan overleve Barnas Birthday Party med cøliaki

Gjør en innsats for å snakke til verten for festen på forhånd og høflig forklare behovene til deg eller barnet ditt. Hvis du kort forklare de matvarer som må unngås, vil verten forstår det er ikke deres matlaging som blir utstøtt.

Spør hvordan du kan hjelpe bidra til festen og gjøre vertens jobben enda enklere. Prøv å spørre hva matvaren de ville foretrekke for deg å ta med, eller hva mat er en favoritt av bursdagen gutt eller jente. Fortsett å sikre verts at matlaging en glutenfri alternativ er ikke en byrde, og sørg for å høflig bringe et offer i hvilket som helst format.

Kontroller at enten du eller barnet ditt har spist en sunn satiating snack før festen (for å holde sulten i sjakk). Sørg for å pakke ekstra snacks som forholdsregel mot å kjøre ut av elementer å spise, eller å holde barnet fra følelsen utelatt. Diskret pakke små poser med sunne snacks som nøtter, rå grønnsaker eller glutenfrie proteinbarer.

Pakk sekken på forhånd med rensemiddel eller baby kluter for å unngå utilsiktet krysskontaminering av barnet ditt fra glutenholdige matvarer. Prøv å være diskret når du rengjør barnet ditt (fordi du ikke ønsker å fornærme verten eller andre part deltakere). Men er ditt barns sikkerhet og helse alltid første prioritet. Det er avgjørende å unngå utilsiktet inntak eller kontakt med gluten ingredienser.

Sørg for å være informativ og nyttig i å forklare hva glutenfri spising innebærer, hvis andre part deltakere eller venner stille spørsmål. Prøv å bringe nok glutenfri snacks for alle involverte. I stedet for å bringe en individualisert pose med cookies eller kjeks til arrangementet, spør verten på forhånd hvis bringe et større tilbud for deling ville være akseptabelt.

Fysisk utvikling for 4 og 5 åringer

Tenk på gjennomsnittlig fire eller fem år gammel, og du vil sannsynligvis trylle frem bilder av en gutt eller jente som går rundt en mil ett minutt spør hundrevis av spørsmål. Selv om dette stereotype syn har noen svakheter, fremhever det betydningen av å forstå de fysiske endringene, utvikling av finmotorikk og stor motor utvikling av den lille øyeblikket opptatt stadium av barndommen.

Fysiske endringer

Mellom fire og fem år, vil barnet ditt viser en rekke endringer i fysisk utvikling, inkludert høyde, vekt og generell kroppsfasong. The University of New Hampshire Cooperative Extension sier at i løpet av dette året, gjennomsnittlig fire-åringen er litt over 40 inches høy og veier ca 36.5 pounds oppgang på ca 3 inches i høyden og 4 pounds i vekt i løpet av neste år. Med de fleste vekst oppstår i bena og bagasjerommet området, begynner den lille å merkbart ligne en ungdom mer enn en pjokk i løpet av denne tiden. Et annet vesentlig fysisk endring er en økning i din lille ens blære størrelse, noe som gjør henne til lengre tidsperioder mellom bad besøk nå.

Utvikling av finmotorikk

I en alder av fire, vil den lille har en åpenbar forkjærlighet for å bruke en bestemt hånd. Selv om de fleste barn er høyrehendt, ikke motet fra den lille hvis han foretrekker å bruke sin venstre hånd. Å la barnet ditt til å bruke den hånden som hun foretrekker vil hjelpe henne bedre utvikle andre viktige motoriske ferdigheter, som å skrive, pusse tenner og bruke håndverktøy. I løpet av dette året, vil barnet lære ferdigheter som hvordan å knytte skoene sine, tegne enkle figurer, bruke enkle håndverktøy og skrive navnet hans, ifølge University of New Hampshire Cooperative Extension.

Stor Motorisk utvikling

For mange foreldre er mest åpenbart i forbedring av store motoriske ferdigheter, spesielt de som involverer føtter og hender fysisk utvikling mellom fire og fem år. I en alder av fem år, kan den gjennomsnittlige barnet hoppe, hoppe, hoppe, gå baklengs nøye og balansere på alternative føtter. Din lille vil mest sannsynlig vise betydelig forbedring i hennes evne til å fange og kaste en ball, også, ved hjelp av hendene for å kontrollere ballens bevegelser mye mer enn hun gjorde i en alder av fire år.

Nyttige aktiviteter

Å tilby en rekke aktiviteter som oppmuntrer til fysisk aktivitet er nøkkelen for barnet ditt i løpet av denne tiden av fysisk utvikling. MissouriFamilies.org tyder på at du tegner en linje langs bakken og oppmuntre ditt barn til å gå langs linjen for å forbedre sin balanse. Hånd-øye-koordinasjon kan gjøres lettere gjennom vanlige spill å spille fangst; sørg for å starte med en større ball og gradvis bruke mindre baller som din lille ens ferdigheter utvikle seg og bli stadig bedre. Gir en matte for barnet å øve tumbling ferdigheter som saltomortale og ruller bidrar til å fremme trening sikkerhet, så vel.

Betraktninger

Mange faktorer påvirker din lille ens fysiske utvikling, inkludert hennes generelle helse, fysisk aktivitetsnivå og grad av fysisk forfall. Sørg for at din lille besøker familien din lege eller barnelege for vanlige vel-barn-avtaler. Legen bruker denne tiden til å vurdere din lille ens fysiske utvikling og for å sikre at han utvikler seg nøyaktig og i rute. Hvis du har spørsmål om ditt barns fysiske utvikling, spør legen din om disse avtalene. Han vil være i stand til å håndtere din frykt og bekymringer, muligens teste barnet ditt eller henvise ham til en spesialist hvis nødvendig.

Fordelene av Reading for fosteret

Fordelene av Reading for fosteret


Du kan vente, men du trenger ikke å vente på forfallsdato å starte omsorg for barnet ditt. Pleie begynner i mors liv. Mens kroppen din næring til fosteret ved å gi for sine fysiske krav, vurdere fremtidige emosjonelle og sosiale behov ved å lese for barnet nå. Høytlesing vil ikke nødvendigvis slå barnet ditt til et geni, men dette bonding aktivitet vil gi deg og din familie noen fordeler.

Sound Therapy

Forskning viser at eksterne stimuli er en av de forskjellige faktorer som påvirker føtal vekst og utvikling. Øret er en av de tidligste organer for å utvikle og er den eneste kontakt som fosteret har med omverdenen. Fosteret begynner å høre på rundt 25 uker gammel. Siden livmoren er dens umiddelbare omgivelser, hører det ikke bare lyden av morens kroppslige prosesser som henne hjerterytme, men også morens stemme. Hvis du synger, snakke og lese høyt ofte, kan du få barnet in utero godt kjent med stemmen din. Foreldre og leger både har observert at nyfødte ofte tune i mer til lyden eller rytmer som de kanskje har hørt mye. Etablering av en følelse av det kjente vil lette barnets overgang fra livmoren til verden. Lyden av stemmen din bærer så mye komfort.

Tidlig Literacy

Selv om det ikke er noen garanti for at selve handlingen av å lese til fosteret vil gi ham et konkurransefortrinn over sine klassekamerater i barnehagen, kan det bane vei til akademisk suksess. Noen teorier har antydet at språkmønstre som babyer hører in utero kan stimulere sine intellektuelle evner. Pluss, å samle bøker lese for barnet ditt in utero vil resultere i et bibliotek med bøker som du kan lese for barnet når han er født.

Justering for familien

Foreldre er egentlig ikke en medfødt talent, men snarere en ferdighet som du utvikle seg over tid. Ved å lese og snakke med liv i magen din, er du anerkjenner det som liten gutt eller jente at det vil bli. Fedre og søsken som leser høyt for deres ufødte barn kan oppleve at denne aktiviteten dekker avstanden mellom seg selv og det ufødte barnet. Så når du og din kjære tar handlingen av å lese som et middel til å bånd med barnet at du venter, alle kan forberede en pleie miljø for det nyeste medlemmet av familien.

Informasjon om puberteten

Informasjon om puberteten


"Pubertet" er betegnelsen som brukes for å referere til prosessen med fysiske endringer gjennom som et barns kropp er forvandlet til det av en voksen. Gjennom prosessen med pubertet, blir individet i stand til reproduksjon. Puberteten starter når visse hormoner fra barnets hjerne blir overført til testiklene eller eggstokkene.

Hanner Versus Kvinner

Selv om prosessen med pubertet kan variere ganske betydelig fra ett barn til neste, typisk jenter inn pubertet om ett til to år tidligere enn gutter. Gjennomsnittsalderen på pubertet for jenter er 9 til 14. Gjennomsnittsalderen for gutter er 10 til 17. Jenter nå reproduktiv modenhet innen ca fire år etter starten av puberteten, mens guttene nå denne milepælen etter ca seks år.

Hormonet som dominerer pubertet hos menn er testosteron. Hos kvinner er den primære hormon østradiol.

Fysiske endringer - Hanner

De første tegn på pubertet hos gutter er en økning i størrelsen på testiklene. Testikkel fungerende starter på denne tiden, noe som betyr sperm produksjonen starter. Hanner går gjennom puberteten erfaring fysiske endringer som inkluderer utseendet på kjønnshår. I tillegg, i løpet av puberteten, hanner også utvikle ansiktshår.

Ved starten av puberteten, gutter opplever en vekst sprute. De fortsetter å vokse, noe som øker deres høyde og utvikle muskler. I tillegg begynner en gutt stemme for å endre - utdype - i løpet av puberteten. Menn opplever mer tydelig kroppslukt etter utbruddet av pubertet.

Fysiske endringer - Kvinner

Kvinner i puberteten begynner å menstruere. Under første menstruasjon, eggstokkene kanskje ennå ikke fungerer. Men som puberteten utvikler seg, gjør en kvinnelig begynner å eggløsning og er i stand til reproduksjon.

Brystene begynner også å utvikle. Kroppene deres også endre gjennom tilførsel av mer vekt sammen hoftene. Hunner utvikle kjønnshår som puberteten starter.

Kvinner faktisk gjennomgår minimale endringer i sine stemmer, men ingenting som hva gutter erfaring i puberteten. Kvinner vil også oppleve mer betydningskroppslukt når puberteten starter.

Ernæring og Pubertet

Ernæringsmessige faktorer spiller viktige roller i tidspunktet for puberteten. Unge mennesker, spesielt jenter, som forbruker overskudds kalorier (som er vanlig i dag) har en tendens til å oppleve puberteten i yngre aldersgrupper.

I tillegg er høyere inntak av animalsk protein også ansett som en grunn for en tidligere start av pubertet. På den annen side, er inntak av høyere mengder av kostfiber tenkt å forsinke begynnelsen av puberteten. Kalsiummangel hos jenter kan også stå for en senere start av pubertet.

Genetikk og miljø

To primære faktorene diktere når puberteten starter. Først genetikk regulerer når en gutt eller jente er sannsynlig å starte puberteten. Hvis en ung persons foreldre kommet i puberteten ved tidlig alder, er det sannsynlig at deres barn vil ha den samme opplevelsen. På den annen side, hvis en ung persons foreldre ble såkalt "sent bloomers", den samme sannsynlig er å være tilfelle med barnet sitt.

Miljøet spiller også en rolle om utbruddet av pubertet. For eksempel, pubertet oppstår senere i barn som bor i høyereliggende strøk.

Hvordan Spore Utvikling av Kjønn

Hvordan Spore Utvikling av Kjønn


Begrepet kjønn vunnet popularitet i 1970 med fremveksten av feministisk stipend som søkte å skille sex identitet og sosiale roller. Mens sex refererer til de fysiske egenskapene til menn og kvinner, beskriver kjønn de sosiale og kulturelle forventninger om atferd, og på hvilke måter menn og kvinners sex identitet er både internt erfarne og utad uttrykt. Kjønn utvikling begynner ved fødselen og fortsetter gjennom hele barndommen og ungdomsårene, og er forsterket gjennom hele levetiden. Å spore utviklingen av kjønn, kan man undersøke kognitive og sosiale påvirkninger tidlig i livet.

Bruksanvisning

•  Undersøk spedbarn kjønnsrolle forsterkning. Begynnelsen ved fødselen, er barn brakt inn i en verden bestående av kjønns divisjoner. Ifølge sine mannlige eller kvinnelige kjønnskarakteristika, er barn gitt navn basert på om de er gutt eller jente. Illene Noppe, professor i utviklingspsykologi, sier spedbarn behandles forskjellig avhengig av deres kjønn. Hun fastholder at baby gutter oftere spratt og roughhoused, mens voksne engasjere seg med jenter gjennom milde ord. I tillegg er spedbarn 'rom, klær og møbler ofte utformet i henhold til kjønn, som legger vekt på forskjellige farger og kvaliteter. Voksne også bruke kjønnsbasert språk når du kommuniserer med eller snakke om spedbarn, ved hjelp av begreper som "søt" og "søt" for jenter, mens beskriver gutter som "sterk" eller "kjekk".

Vurdere kjønns faktorer i tidlig barndom. Professor Noppe beskriver årene av 2 til 6 som kritisk i kjønnsutvikling, og den perioden hvor et barns "kjerne kjønnsidentitet" stivner. I løpet av denne tiden, barn lærer å selv identifisere seg med kjønns oppdrag, og gutter og jenter oppfordres til å spille, handle og kle på forskjellige måter. Videre foreldre forsterke kjønns utvikling ved å fremme eller straffe kjønnsspesifikke atferd hos sine barn. Unge gutter, for eksempel, blir ofte oppfordret til å leke med lastebiler eller byggeklosser, men motet fra å spille med en søster dukke.

Trace kjønns påvirkninger av midt barndom. Midt i barndommen er en periode hvor kjønnsidentitet begynner å sterkt påvirke sosial atferd og interaksjoner. Gutter og jenter blir stadig mer isolert og delta i forskjellige stiler av sosial lek. Gutter vanligvis engasjere seg med hverandre i større grupper som sentrum på fysiske aktiviteter, for eksempel sport, mens jentene danne mindre sosiale sirkler rundt diskusjon og rolig lek. I løpet av denne utviklingsperioden, gutter og jenter lærer å betrakte det andre kjønn som annerledes.

•  Vurder kjønnsuttrykk i ungdomsårene. Ungdomstiden er den perioden hvor kjønnsmodning finner sted, og pubertet stimulerer mange fysiske og kognitive endringer. Utviklingspsykologer teoretisere at ungdomstiden er en tid for personlig avhør og usikkerhet, som er delvis løst ved større kjønnsrolle konformitet. Gutter kan bli oppmuntret til å handle "macho" og å anta roller i ledelse i skolen, mens jenter ofte handle mer sjenert og nedtone sine intellektuelle styrker. I tillegg er ungdom påvirkes av ulike kropps typen standarder, som idealiserer muskler for gutter og tynnhet for jenter.

Undersøke hvordan kjønn blir forsterket gjennom hele voksenlivet. Mens kjønnsutvikling skjer først og fremst i barndommen og ungdomsårene, er voksenlivet en tid da kjønnsroller er forsterket gjennom deltakelse i sosiale og økonomiske liv. Kjønn påvirker den type arbeid som menn og kvinner søker, og deres holdninger med hensyn til å balansere arbeid og familieliv. Kjønnsidentitet ytterligere stivner i voksen alder, som menn og kvinner danner romantiske partnerskap og stadig knytte sosiale kjønnsroller med seksualitet og reproduksjon.

Om Levering forfallsdatoerAnkomsten av en ny baby er en av de mest spennende hendelsene på jorden. Som forfallsdato nærmer seg, foreldre får mer og mer engstelig for å møte sin nye bundle of joy. Planlegger og forbereder babyen er en daglig oppgave. Noen kvinner selv pakke sine sykehus poser og male barnehager flere måneder i forveien. Den siste måneden av svangerskapet kan virke som en evighet. Etter å ha vært gravid i 9 måneder, mange mødre begynner å lure på når deres lille gutt eller jente kommer til å bli født.

Betydning

Forfallsdatoen er veldig viktig; leger trenger å vite når babyen kommer til å komme av flere grunner. Ved å beregne forfallsdato nøyaktig, fødselsleger er i stand til å kartlegge barnets vekst i løpet av svangerskapet. Hvis en baby kommer nær hans forfall, vil legene overvåke pasienten oftere.

Time Frame

En full-term svangerskapet er 40 uker. Forfallsdatoen er beregnet basert på den første dagen av morens menstruasjon. For de fleste kvinner, vil en normal graviditet vare et gjennomsnitt på 267 dager. En forfallsdato er kun en estimert leveringsdato. Noen babyer kommer tidlig, mens andre kommer to uker eller senere etter forfall. Bare en liten prosentandel av babyer er faktisk født på forfallsdato.

Advarsel

Aldri ta Castor olje eller noe annet produkt for å indusere arbeidskraft, med mindre du blir bedt om å gjøre det av legen din eller jordmor. Selv om du er i nærheten av din forfallsdato, tar Castor olje har vist seg å føre til komplikasjoner for noen kvinner. Castor olje kan forårsake forfalte babyer å utvise mekonium, noe som kan føre til død eller puste komplikasjoner om babyen puster inn dette avfallet når hun er født.

Betraktninger

Hvis du er forbi deg betalingsfristen, kan legen gi deg muligheten til å indusere arbeidskraft. I noen tilfeller, inductions mislykkes eller føre til komplikasjoner, så sørg for å veie alle fordeler og risiko.

Sex er en naturlig metode for å bringe på arbeidskraft. Sperm inneholder prostaglandiner, som bidrar til å modne livmorhalsen.

Rask gange kan også bidra til å starte sammentrekninger.

Expert Insight

The American Academy of Family Physicians sier at "en tidlig ultralyd er svært viktig når det kommer til det å forutsi forfallsdatoer." Hvis en kvinne går to uker forbi henne forfallsdato, er en induksjon vanligvis anbefales. Førstegangsfødende vanligvis passere sin forfallsdato.

Hvordan Bestem Baby Gender uten Ultralyd

Hvis du er gravid og ønsker en indikasjon på om du har en gutt eller jente, men er foreløpig ikke i stand til å ta en ultralyd for å få en vitenskapelig innblikk i den lille, eksperimentere med en rekke ikke-invasive og underholdende metoder . Taktikk som spenner fra gamle koner 'tales til enkle spørrekonkurranser kan være en morsom måte å hjelpe deg spekulere og finne ut babyen kjønn uten ultralyd.

Bruksanvisning

•  Forsøk å finne ut babyen kjønn uten ultralyd ved hjelp av en enkel "hjerterytme test." Når fødselslege bruker en fetal doppler å lytte til babyens hjerterytme ved neste sjekk opp, be henne om å hjelpe deg å finne de slag per minutt. De gamle kjerringrådet hevder at hvis pulsen er mindre enn 140 slag per minutt, er barnet en gutt. Hvis det er mer enn 140 slag per minutt, har du unnfanget en jente.

Prøv babyen kjønn blyant test som en måte å finne ut om du ble gravid en gutt eller gravid en jente. Bare stikke spissen av en synål inn øverst på midten av en blyant viskelær. Træ nålen med en 6-tommers-lange stykke tråden og holde tråden til å suspendere blyanten over baksiden av hånden din. Plasser hånden på et bord, palm siden ned. Tillat blyanten til å svinge fritt hvis det begynner å svinge parallelt med armen din, sier babyen kjønn prediktor du venter en gutt. Hvis blyanten svinger vinkelrett på armen din, angivelig avslører babyen kjønn blyant test at du venter en jente.

Kjøp en over-the-counter test som fungerer som en graviditetstest for å fastslå barnets kjønn. Selges på stoff butikker, baby kjønn prediksjon tester angivelig lese hormoner i urinen din for å fastslå om du bærer en gutt eller jente.

Ta en quiz når du prøver å finne ut babyen kjønn. Nettsteder som Childbirth.org, Justmommies.com og Parents.com gi online "tester" som kompilere et utvalg av myter og metoder som en interessant måte å finne ut om du har en gutt eller jente. Enkle spørsmål på babyen kjønns Predictor tester diskutere hvordan du bærer svangerskapet, maten du craving og hvordan du plukke opp en kaffekopp, for eksempel.

Tips og advarsler

  • Aldri ta avgjørelser som for eksempel male en barnets barnehage eller kjøpe crib sengetøy og pyntegjenstander basert på resultatene av en ikke-vitenskapelig "test" som forsøker å hjelpe deg å finne babyen kjønn uten ultralyd. Selv medisinske tester som ultralyd har vært feil til tider.

Hvordan Bestem Baby Gender Fra puls

Mens mange studier, inkludert en 1993 ett ledet av sonographer Terry J. DuBose, fast har tilbakevist den mytiske sammenheng mellom kjønn og hjertefrekvens, mange leger, jordmødre og mødre fortsette å sverge ved denne metoden for å bestemme kjønnet på det ufødte barnet. Selv uten vitenskapelig bevis for effekt, kan bruke pulsen til å bestemme barnets kjønn være et morsomt og ufarlig avledning under svangerskapet. Evaluere dine symptomer på graviditet, og forberede seg til å kombinere dem med pulsen til å avgjøre om du vil snart føde en gutt eller jente.

Bruksanvisning

•  Lytt til babyens hjerteslag med en fetal Doppler. Fetal dopplere, en non-invasiv diagnostisk verktøy, hjelp til å måle hjerterytme ved å sende ut lydbølger og overvåke eventuelle endringer i tonehøyde eller frekvens. Babyens hjerterytme kan vanligvis ikke bli hørt ved hjelp av en Doppler inntil ni til 10 ukers svangerskap tidligst, mer typisk ved 12 uker.

Beregn babyens hjertefrekvens. Mens noen Dopplers automatisk vise puls, andre krever at du finner det selv. Lytt til hjertet i 10 sekunder og deretter multiplisere beats med seks for å fastslå antall slag per minutt.

Sammenlign babyens hjertefrekvens til de som vanligvis brukes i gamle koner 'tales å bestemme kjønn. Ifølge Kidshealth.org, mange tror en hjertefrekvens på 140 bpm eller over indikerer en jente mens en puls under 140 bpm betyr at du skal føde en gutt.

Kombiner hjertefrekvensen med andre aspekter av svangerskapet for å fastslå dine sjanser for å frakte en bestemt kjønn. Hvis du bærer babyen lavt og foran, begjærer salt mat, og ikke opplever morgenkvalme; du bærer en gutt. Kvinner som elsker søtsaker under svangerskapet, bærer høy, lider av akne og føler syk ofte vil føde en jente.

Tips og advarsler

  • Du kan leie en Doppler for hjemmebruk, men legene vil vanligvis bestemme babyens hjerterytme under eksamen starter på 10 til 12 uker.
  • Hjertefrekvensen starter ut veldig fort, i snitt 180 bpm og bosetter seg inn i rekken av 120-160 på 12 uker. De fleste kvinner vil finne at, uavhengig av kjønn, senker hjertefrekvensen betraktelig som barnet modnes og varierer avhengig av om barnet sover eller aktiv.
  • Selv om denne metoden for å bestemme kjønn er ikke farlig, styre klar av eventuelle metoder som oppfordrer deg til å spise eller puste inn ting du mistenker kan skade barnet, eller å gjøre noe som motsier noen av legens medisinske råd.

Hvilke typer aktiviteter er passende for barn med ADHD?

Hvilke typer aktiviteter er passende for barn med ADHD?


Barn med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) har en vanskelig tid på å nyte visse aktiviteter. ADHD påvirker et barns oppmerksomhet og impulskontroll. Et barn med ADHD er ikke alltid i stand til å konsentrere seg godt nok til å følge instruksjoner eller opphold involvert i et spill. Holde et barn med ADHD engasjert i en aktivitet vil oppmuntre henne til å samhandle med andre barn. Over tid sosialisering gjennom aktiviteter kan hjelpe et barn med ADHD forbedre sin opptreden i skole og fritidsaktiviteter.

Start en Collection

Hjelpe et barn med ADHD starte en samling vil oppmuntre ham til å lære om et bestemt emne. Samle frimerker, miniatyrer eller tegneserier gir et barn en mulighet til å sette små mål. Å ha en samling kan hjelpe et barn forbedre sin konsentrasjon og gi ham noe å se frem til. Å vite mer enn jevnaldrende om et bestemt emne vil gi et barn en følelse av stolthet som vil oppmuntre ham til å fortsette å arbeide med å bygge en samling.

Ikke-konkurranseidrett

Sport er en morsom måte for barn med ADHD til å lære om å samarbeide med jevnaldrende. Ikke-konkurrerende idretter som bowling, karate og løping la et barn arbeide av overflødig energi konstruktivt. Uten den ekstra press for å måtte vinne, kan et barn fokusere på å bli kjent med lagkamerater og lære om sporten.

Kunst

Fargelegging og tegning er noen av de tidligste barndom aktiviteter. Oppmuntre et barn med ADHD til å prøve maleri, skulptur og andre typer ekspressiv kunst vil lære henne å fortsette å utvikle en ferdighet. Holde orden på kunst forsyninger og samtidig opprettholde et rent arbeidsområde hjelper henne å lære om organisering.

Ungdomsgrupper

Ungdomsgrupper gi et barn med ADHD en sjanse til å samhandle med andre barn mens du tar del i en rekke aktiviteter. Organisasjoner for barn som gutt eller jente Scouts og kirke grupper kan bidra til å oppdage nye talenter. Grupper for barn også hjelpe dem oppfylle visse mål mens du utfører tjenester som hjelper samfunnet.

Tilbake hudproblemer

Når vi tenker på akne, er vår første tanke ansiktet; Men noen mennesker, i tillegg til ansikts akne, har en fryktelig tid med hudproblemer på ryggen.

Betennelse

Akne er langt verre enn en og annen kvise. Det er en betennelsestilstand som nuller inn på de bittesmå hår røtter og talgkjertler som produserer oljer i huden vår. Akne vanligvis oppstår der talgkjertlene er mest aktive og som inkluderer ryggen, ifølge malehealth.co.uk og en artikkel skrevet av Ricki Ostrov.

Kjennetegn

Akne kan være ganske gyselig utseende. Dens egenskaper inkluderer dype knuter som er plassert under huden, som er møre; pus-fylt pustler eller flekker; hudormer, som også kalles komedoner, og dukker opp i ikke-betente områder, og whiteheads, samt betente humper kalt papler.

Pubertet

Acne flater ofte når en gutt eller jente går gjennom puberteten; Dette skyldes økte nivåer av testosteron, som er et mannlig kjønnshormon --- men kvinner har det også. Når et individs talgkjertler og hårsekker endres i løpet av puberteten, på grunn av økningen i hormonelle aktivitet, kan dette resultere i byller og flekker. For noen er akne en kortvarig tilstand; for andre, det er en livslang kamp og slutter ikke når puberteten er over.

Talgkjertler

Fordi talgkjertlene er svært aktive på baksiden, som de er i ansiktet, er akne apt å spire opp over skuldrene og kan også dekke hele ryggen. Dette er en ubehagelig tilstand spesielt hvis du er en kvinne og ønsker å bruke stroppløse kjoler. Gutta ikke liker det, heller. Når talgkjertlene blir ekstremt følsom for selv normale nivåer av testosteron, begynner disse kjertlene produserer enda mer olje (sebum). Oljen reiser til huden via hårsekkene, og resulterer i fet hud. Når huden cellevekstendringer, på grunn av hormonelle forstyrrelser, disse cellene, hvilken linje hårsekkene, bli klissete. Cellene dør og ender opp med å blokkere eller tilstopping follikler. Dette resulterer i en opphopning av olje i hårsekkene, som da stivner og skaper en hudorm eller Whitehead. Bakterier spretter opp i hårsekken, og reagerer på oppsamling av olje ved å produsere flere bakterier og fremstilling av kjemikalier som fører til betennelser.

Bakterier

Kroppen har en reaksjon på denne aktiviteten og skianlegg å bringe i hvite blodceller for å drepe bakterier. Dette fører til dannelse av puss og opprettelsen av en verkebyller. Hvis betennelsen er dypt sitter inne i hårsekken, kan det føre til at hårsekken til å splitte. Dette resulterer i dype inflammasjon i huden i form av en nodul.

Hva å gjøre

Ifølge acne-treatmentreview.com, vil drikkevann bidra til å holde kroppen hydrert og mindre utsatt for å utvikle rygg akne. Holde seg i form vil fremme sirkulasjonen av oksygen til cellene i kroppen din, og hjelper huden din til å bli sunnere generelt. Ta p-piller ofte hjelper en kvinne klare opp eventuelle problemer som hun har med akne. Ta en multi-vitamin som inneholder vitamin A, B-kompleks, C, E, L-carnitine og mineralet sink og dette bør bidra til å rydde opp ryggen din akne.
Siden det er vanskelig å nå og behandle din egen rygg, få noen til å hjelpe deg med å søke over-the-counter krem ​​eller salve som inneholder benzoylperoksid, som vil drepe bakterier som forårsaker betennelse. Imidlertid kan det ta deg et par måneder før du ser noen bedring. Hvis dette ikke fungerer, gå videre til neste trinn.

Andre alternativer

Vurder å bruke en aktuell antibiotika krem. Dette vil rydde opp bakterier og redusere betennelse. Spør legen din om forskrivning en muntlig antibiotika som minocycline eller tetracyklin. Hvis dette ikke fungerer, bør du vurdere å bruke Retin A eller et tilsvarende produkt, som er et derivat av vitamin A og er medisinsk kjent som tretinoin. Dette produktet vil normalisere veksten av celler og forhindre blokkeringer. Hvis akne ikke svarer til noen av disse, vurdere å bruke Accutane, som må være foreskrevet. Det senker sebum (olje) produksjon betraktelig og reduserer også blokkeringer og klarner opp betennelse; Men det er alvorlige bivirkninger, inkludert depresjon og misdannelser hos fostre.
Sollys er bra for healing akne --- men ikke over det. Ultrafiolett lys behandlinger brukes til å bekjempe akne og er effektive på healing milde til moderate tilfeller.

Early Detection of baby Sex

Historie og lore holder mange eksempler på at kvinner blir fortalt at de ville bære et barn av et bestemt kjønn (vanligvis en gutt). Inntil nylig har imidlertid å være i stand til å oppdage en babyens kjønn før fødselen, har strengt vært et spørsmål om prøving og feiling (stort sett feil). Det er nå mulig å korrekt oppdage en babyens kjønn før fødselen. Ultralyd og fostervannsprøve er de mest brukte metoder.

Gamle koner historier

Oppdager en babyens kjønn har vært et samtaleemne siden de tidligste tider. Kvinner som ikke var heldig nok til å ha nyhetene formidles til dem kom opp med mange forskjellige måter å prøve å finne ut om de var bærer en gutt eller jente.
Gamle koner historier er ansvarlig for de fleste av metoder for å oppdage sex av en baby. Disse fortellingene inkludert jakt etter tegn som hvor kvinnen var bærer barnet (ut foran eller bak), hva hun ville eller ikke ville spise, og den metoden som råder kvinnen til å knytte giftering på en snor, og suspendere den over magen for å se hvilken vei den beveger seg. Side til side bevegelse betydde en jente; sirkler betydde en gutt.

Ultralyd History

På 1920-tallet, forskere og leger begynte å bruke "ultralyd" --- forløperen til ultralyd --- som et verktøy for terapi.

På 1950-tallet begynte legene ved hjelp av ultralyd i enkelte gynekologiske situasjoner, vanligvis for å diagnostisere svulster eller andre abnormiteter. Ultralyd utstyr fortsatte å bli bedre på, og på 1980-tallet, begynte leger å bruke ultralyd på gravide pasienter som en måte å sjekke en barnets utvikling. Nå hadde bildene blitt klart nok til at det var som regel mulig å oppdage en babyens kjønn.

Fostervannsprøve

Fostervannsprøve, prosessen med å trekke fostervann fra mors liv og teste den for unormalt, faktisk ble utført mer enn 100 år siden; ble imidlertid studiene og resultatene ikke registrert. Fostervannsprøve opplevde økt bruk i 1950 og 1960, sammen med flere registrerte informasjonen, men det var ikke før en artikkel ble publisert i New England Journal of Medicine i 1970 at det ble endelig akseptert og omfavnet av det medisinske feltet.
Fostervannsprøve utføres ved 16 til 18 uker av svangerskapet, og fostervannet kan bli analysert for å bestemme kjønn på barnet, ifølge BeyondFertility.com.

No Mystery

Oppdager en babyens kjønn på forhånd kan ha en rekke effekter. Det tar mysterium ut av svangerskapet og gir alle en sjanse til å venne seg til barnets kjønn, samt avtale med noen følelser som kan oppstå som et resultat av å vite denne informasjonen.

Fordeler

Oppdager en babyens kjønn har mange fordeler. Foreldre kan ta valg om hvilken farge å male barnehagen og hva dekorere tema å bruke; venner og slektninger vil vite nøyaktig hva slags klær og andre ting å kjøpe.
Enda viktigere, hvis det er kjent at en genetisk defekt eller problemet er mer utbredt i familiemedlemmene til en bestemt kjønn, tiltak kan iverksettes for å løse slike problemer.

På hvilket stadium kan du vite kjønnet på babyen?

På hvilket stadium kan du vite kjønnet på babyen?


Mange foreldre ønsker å fastslå barnets kjønn før fødselen. Den vanligste måten å fortelle barnets kjønn er ved ultralydundersøkelse. Denne testen er ikke-invasiv med svært få risikoer eller komplikasjoner.

Tidligste dato

Legene kan noen ganger fortelle sex av en baby på 16 ukers svangerskap med ultralyd. Men barnets kjønnsorgan er ikke alltid synlig i denne alderen.

Optimal Age

Ved 22-23 ukers svangerskap, kan en lege fortelle en babyens kjønn med 99% nøyaktighet. Noen få falske prediksjoner oppstå på dette stadiet.

Detaljer

Bestemme kjønnet på babyen ved ultralydundersøkelse innebærer å visualisere genitalia, enten barnet er en gutt eller jente.

Andre tester

Andre tester er ofte gjort i løpet av svangerskapet. Amniocentesis, for eksempel, er en fremgangsmåte som omfatter å sette en nål inn i fostervann sac å trekke fostervann. Når denne testen er gjort, er det å søke etter fødselsskader dersom det er en grunn til å mistenke dem. Babyens kjønn kan også bestemmes fra fostervannsprøve.

Risiko

Bestemme barnets kjønn ikke er en primær grunn til å ha en fostervannsprøve utført. Testen presenterer risiko for både mor og baby som spontanabort, infeksjon i baby eller mor, og for tidlig fødsel.

Stadier av utviklingen inne i livmoren

Etter befruktning av egg med sæd, passerer egget gjennom egglederen til livmoren. Alle nedarvede egenskaper som hår og øyenfarge, kjønn og personlighet har allerede blitt bestemt. Det er tre stadier av utviklingen av en baby inne i mors liv.

Blastocyst

Når du er inne i livmoren, celler av det befruktede egget skillet, bli en tynnvegget, hul-cellestruktur som kalles en blastocyst. Innen fem til ni dager tidligere, implantater blastocyst seg inn i veggen av livmoren, der det blir næring. De indre cellene i blastocysten, som nå har fortykkede i tre til fire dager, blir embryoet. De ytre cellene danner placenta. Det ytre laget av blastocyst veggen omgir fosteret. I den neste dag eller to, et indre lag av membraner blir amnion, som fylles med en klar væske som flyter på babyen for varigheten av svangerskapet.

Embryo

I uke to, hode og kropp bli avdekket. Ben og armer begynner å danne. De fleste av de indre organer, inkludert hjerte, hjerne, ryggmarg og utvikler seg. Ved den tredje uken, har hjertet begynt å pumpe fluid gjennom de nylig dannede blodkar. På åtte uker, er fosteret omtrent en tomme lang. Øyelokk, ører, fingre og tær er alle forming. I løpet av denne utviklingsstadiet, er embryoet ekstremt mottagelige for påvirkning av narkotika, røntgen, eller et virus, noen som kan bidra til fødselsskader.

Fetus

Løpet av de neste tre til fire uker, begynner de to-og-en-halv tomme lang fosteret å flytte. En måned senere, er babyen ca fire og en halv inches lang og veier omtrent tre gram. Fosteret kan blinke øynene og har fingeravtrykk. Ved uke 20, har bevegelsen trolig blitt følt av moren. På dette stadiet, baby gjesper, strekker seg, og kan suge på tommelen. En ultralyd utføres normalt på denne tiden, der fosterets hjerteslag kan sees samt tegn på om barnet er en gutt eller jente. I den sjette måneden, er fosteret nesten en og en halv pounds. Den reagerer på lyd og kan hikke. I en annen måned, blir barnet to og en halv pounds og har en god sjanse til å overleve for tidlig fødsel. Ved 32 uker, lag av fettet begynner å dannes. I de neste fire ukene, begynner hjernen en periode med rask utvikling. På dette stadiet, babyen veier ca fem og en halv pounds, er ca tolv og en halv inches lang og lungene er mest utviklet. Etter uke 37, barnet vurderes til termin, og fødselen kan starte når som helst. Etter 42 uker, vil tilskyndelse av arbeidskraft være planlagt.

Hvordan overleve Foreldre et barn med ADHD

Hvordan overleve Foreldre et barn med ADHD


Barn som er diagnostisert med Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er vanskelige å forelder. Barn med ADHD er ikke som andre barn: De har mye kortere oppmerksomhet spenn, og de har en enorm mengde energi. Mange folk ikke setter pris på hvordan taxing foreldre et barn med ADHD kan være; men de som bor i en husholdning med et barn med ADHD kjenner utfordringene altfor godt. Les videre for å lære hvordan de skal overleve foreldre et barn med ADHD.

Bruksanvisning

Bekrefte at foreldre et barn med ADHD er hardt arbeid. Mange foreldre til barn med ADHD minimere akkurat hvor vanskelig det er og slå seg opp for å miste sin tålmodighet med sine barn. I stedet akseptere at oppdra et barn med spesielle behov er vanskelig.

Slutt å sammenligne din familie til andre familier. Mange foreldre til barn med ADHD måle sin suksess som foreldre mot foreldre til barn som ikke har spesielle behov, og de konsekvent finne seg å komme til kort. De foreldre metoder som fungerer på andre barn ofte ikke fungerer på barn med ADHD. Barnet ditt er ikke dårlig oppførsel på grunn av dårlige foreldre: Han har en medisinsk tilstand som fører ham til å ha mindre impulskontroll enn andre barn.

Gi barnet mange muligheter til å brenne overskuddsenergi. Jo mer du oppmuntre barnet til å gjøre ting fysisk utendørs, for eksempel sykle eller hoppe på en hoppestokk, jo mindre energi skal han brenne ved å være rampete innendørs.

Sett barnet ditt til sengs tidlig. ADHD symptomene blir forverret av mangel på søvn, så sørg for at barnet ditt får nok hvile. Ved å sette barnet til sengs tidlig, er du møte sine fysiske behov, så vel som å gi deg selv en etterlengtet pause på kveldene.

Ta deg tid for deg selv. Mens alle foreldre trenger tid til å holde liv i seg selv, foreldre til barn med ADHD trenger tid for egenomsorg enda mer. Bruke minst to timer hver uke gjør noe du liker, uten barnet ditt. Jo mer du lade opp egne batterier, jo mer tålmodighet du vil ha med barnet ditt.

Finn det humor i din situasjon. Å ha en god sans for humor er avgjørende for å overleve foreldre et barn med ADHD. Som krenkende som ditt barns oppførsel kan være, barnet ditt gir deg også mange morsomme historier å dele.

Legg merke til barnet bak atferden. Bak den rampete skøyer som holder deg på tå hev er en dyrebar liten gutt eller jente som trenger like mye kjærlighet som alle andre barn. Finn måter å få kontakt med barnet ditt kjærlig i de øyeblikkene der han ikke er ødeleggende.

Tips og advarsler

  • De fleste barn ser ut som engler når de sover. Se barnet ditt sover for å minne deg selv på den dyrebare barn bak dårlig oppførsel.