Digidexo.com

Hvordan redusere Kvalme ved Self Hypnosis

Hypnose er helt trygt og naturlig. Faktisk, har du funnet deg selv i hypnotiske tilstander gjennom hele livet mens du ser på TV, spille spill som barn, ser en god film, lese en bok eller delta i enhver situasjon som fanget din fokusert oppmerksomhet.

Ditt sinn er åpen for forslag mens du er i en hypnotisk tilstand, og det er gjennom denne bevissthetstilstand som du bokstavelig talt kan omprogrammere dine tanker, tro, frykt og atferd, og selv motvirke virkningene av sykdom, som for eksempel kvalme. Din underbevissthet er din lydig tjener og er et flott verktøy for selvhelbredelse. Besøk en profesjonell hypnotisør som kan vise deg hvordan selvhypnose fungerer, eller lære hvordan du gjør det på egen hånd.

Hvordan redusere Kvalme ved Self Hypnosis

Selvhypnose Steps

•  Fjern kjæledyr og slå av TV, telefon og andre enheter som kan forstyrre deg. Drikk et glass vann til hydrat kroppen din og gå på badet hvis det er nødvendig.

Du kan sitte oppreist på en komfortabel stol eller ligge på en seng; sitter er et bedre alternativ, fordi det er mindre sannsynlig at du vil sovne.

Skriv ned noen positive affirmasjoner (setninger) om hva du ønsker å oppnå i løpet av økten. For kvalme, skrive noe sånt som: "Med hver pust ut, jeg slipper alle følelser av kvalme", ​​"Kroppen min føles så bra akkurat nå", "Jeg tenker på kroppen min på positive måter," "Jeg er full av energi og helse »,« Jeg elsker og godkjenne av meg selv "," jeg er trygg. "

Lukk øynene og ta flere dype, langsomme åndedrag, pust inn gjennom nesen og ut gjennom munnen. La hvert åndedrag bære deg dypere inn i avslapning.

Tenk deg en scene som gjør at du føler deg helt avslappet, fylle i så mye detaljer som du kan og bruke alle dine sanser. For eksempel kan du se deg selv vandre langs stranden på en vakker, solfylt dag, følelsen av varm, myk sand mellom tærne, lukte havet bris, smake den salte luften, merke og høre måker som de flyr forbi i formasjon, og se de skummende bølgene rulle inn og ut.

Se deg selv stående foran en dør, åpner den og går inn i en strålende, varmt lys, til du kommer til toppen av en spiral trapp med 10 trinn. Som du kommer ned, telle 10-1 for hvert trinn, føler deg selv å gå dypere i avslapning med hvert trinn.

Si til deg selv etter å ha tatt det siste steget, "Jeg er nå dypt avslappet og rolig." Gjenta de positive påstander du forberedt så mange ganger du ønsker, og legger mer hvis du ønsker det.

8. Gå til lavere trinn av vindeltrapp og begynne din retur, teller hvert trinn fra 1 til 10.

Åpne døren på toppen av trappen, gå gjennom den strålende, trøstende lys og legge merke til du er tilbake på rommet ditt. Smil og ta en liten stund å nyte alle de gode følelsene feiende over deg og sier: "Jeg er nå våken og tilbake på rommet mitt." Deretter åpner øynene dine.

Hint

  • Gjør alltid dine uttalelser i presens, for eksempel "jeg er" eller "jeg har." Å si "jeg vil" instruerer din underbevissthet til å holde hva du ønsker å oppnå i fremtiden, i stedet for nå.
  • Hold alle dine uttalelser positive heller enn negative. Gjør opp din egen affirmasjoner for å lindre kvalme eller ubehag, bruker ord som føles bra for deg.
  • Bruk fantasien til å lage noen avslappende scene du vil. Husk å bruke alle dine sanser, for å gjøre det til en ekte som mulig.
  • Ta kontakt med en mental helse profesjonell hvis du har en stor psykisk lidelse før under selvhypnose.
  • Kontroller at du er lys våken før du starter selvhypnose; ellers kan du sovner.
  • Klyp deg selv å sørge for at du er fullt tilbake før du utfører andre aktiviteter.