Digidexo.com

Hjem rettsmidler for en flat mage

For folk flest, er magen en av de største problemområdene når det gjelder vektøkning. Det virker som fett elsker å bosette rett i kjernen, og det er svært vanskelig å bli kvitt. En vanlig misforståelse av kroppsfett er at å gjøre hundrevis av crunches er den eneste måten å få en flat mage. Men måten du lever bidrar til magen, fra kostholdet ditt, matvaner og selv slik du ta vare på kroppen din.

Diet

De tingene du spiser spiller en stor rolle i hvordan kroppen lagrer magefett. Selvfølgelig er det viktig å spise et sunt kosthold som er lav i fett, men det er også mat du kan spise som vil hjelpe deg å redusere magefett.

Grønn te er en mat som er kreditert med å redusere kroppsfett. Grønn te øker kroppens behandling av mat, spesielt når paret med riktig mengde mosjon. Ikke bare er grønn te bra for vekttap, men det inneholder også kraftige antioksidanter som reduserer risikoen for kreft og reduserer kroppens følsomhet for insulin, noe som forhindrer diabetes.

Hele korn og fiber også spille en viktig rolle i å redusere magefett. Disse matvarer inneholder store mengder fiber, som hjelper kroppen fordøye fett og kalorier rask og spyle dem ut av kroppen før de kan slå seg ned i din midsection.

Når kjemper kampen mot magefettet, er det viktig å ikke kutte fett helt ut av kostholdet ditt. Det er gode fett, som omega-3 fettsyrer, som gir kroppen med energi og regulerer blodtrykk, puls og nervesystemet. Gode ​​fett finnes i nøtter, avokado, soya og fisk. Til slutt, unngå matvarer som er høy i mettet fett, sukker og kolesterol fordi de er de største synderne av magefett.

Matvaner

Det er ikke bare hva du spiser, men også hvordan du spiser som hjelper deg å få en flat mage. Husk å spise sakte slik at kroppen får tid til å fordøye mat som du spiser. Dessuten er det bedre å spise små porsjoner i løpet av dagen i motsetning til å spise bare tre store måltider om dagen. Når du spiser, hopper stoffskiftet til handling for å begynne å brenne fett. Ved å skille dine måltider i mindre, mini-måltider, er stoffskiftet stadig tvunget til å holde arbeids, noe som betyr at det er stadig brenne fett mens du spiser.

Kroppspleie

Måten du bryr deg om kroppen din spiller en stor rolle i hvordan kroppen din forbrenner fett. Ikke får nok søvn er en viktig årsak til økt kroppsfett. Forskning har vist at mangel på søvn påvirker i stor grad de to hormoner som er ansvarlig for sult, ghrelin og leptin. Ghrelin er det hormonet som forteller hjernen at den er sulten, og leptin er hormon som forteller kroppen den er full. Når du er trøtt, dine ghrelin nivåene øker og leptin nivåer reduseres, noe som betyr at du alltid føler deg sulten og aldri føle deg tilfreds.