Digidexo.com

Hvordan hjelpe en Kid miste vekt Fast

Hvordan hjelpe en Kid miste vekt Fast


Hvis barnet ditt er overvektig, er det mest sannsynlig fordi han har vært spise fetende, kalori-laden matvarer og ikke får nok mosjon. For å finne ut om barnet er overvektig, vil en barnelege sammenligne sin vekt med andre barn på samme alder og høyde. Hvis barnet ditt er tyngre enn 95 prosent av andre barn, han regnes som overvekt. Å hjelpe barnet ned i vekt raskt, bør du ha ham spise sunn mat, uten drastisk begrense kalorier.

Hvordan hjelpe en Kid miste vekt Fast

•  Sørg for at hele familien spiser sunnere mat, ikke bare overvektige barn. Gjør miste vekt en familie innsats, fordi mest sannsynlig, hvis barnet ditt er å spise usunn mat, resten av familien gjør det så bra. Spis måltider sammen som en familie på spisebordet, slik at fokus er utelukkende på mattilbudet.

Sørg for frisk fare for barnet ditt å spise. Ta med mat fra alle matvaregrupper, inkludert grønnsaker, frukt, kjøtt, fjærkre, korn, bønner, umettet fett og meieriprodukter. Unngå steking matvarer; damp, broil eller kok dem i stedet.

Gi barnet ditt sporadisk avlat, slik at hennes sunne matvaner er enklere å vedlikeholde for det lange løp, og så at hun ikke føler seg fratatt. Gi en og annen pizza slice, iskrem og bursdagskake. Begrens hurtigmat til en gang i uken.

La ikke mer enn to timer om dagen for å se på TV, spille spill eller surfe på internett. Motivere barnet ditt til å bli mer aktiv. Bli med skolen og samfunnet sportsprogrammer som basketball, volleyball, fotball og baseball. Gå på familie spaserturer eller sykkelturer.

Arbeid sammen med ditt barns barnelege eller ernæringsfysiolog hvis din innsats ikke fungerer, eller barnet ditt nekter å samarbeide. Har legen snakke med barnet ditt, fordi barn ofte lytte til utenforstående lettere enn de gjør sine egne foreldre.