Digidexo.com

rense kroppen etter hard antibiotika

Hvordan å rense kroppen din etter å ha spist for mye salt

Hvordan å rense kroppen din etter å ha spist for mye salt


Selv salt mat smaker godt, har for mye salt en utfordrende effekt på kroppen. Sin tilstedeværelse i kroppen systemet tvinger kroppen til å holde på vann for å håndtere det. Videre, for mye salt i kosten kan øke blodtrykket, hovne ankler og påvirke helsen til noen av dine viktigste organene --- primært hjertet, magen og tarmene. Men ikke bekymre deg for at du ikke kan spise bare én (potetgull), her er en enkel måte å skylle den ekstra salt ut av kroppen din.

Hvordan å rense kroppen din etter å ha spist for mye salt

drikke 64 oz. av renset fjær vann i tre dager. Dette oversettes til 8 glass som holder 8 gram vann hver. Kildevann er blottet for salt --- noen naturlige farvann er det ikke. Det er viktig å velge et vann som er naturlig salt-fri, og selv om dette kan virke som en stor mengde vann, at legemet beholder vann, selv om det er litt dehydrert. Denne teknikken sørger for at kroppen får rikelig med vann og ironisk reagerer på dette hydrering ved å slippe overflødig vann. Og det er i det overskytende vann i vekt hvor kroppen lagrer salt.

Spis mat som er lav i salt for de tre dagene. Du ønsker å begrense saltinntaket til under 1500 mg om dagen. Les etiketter for å finne ut hvor mye natrium er til stede i maten du har tenkt å svelges. Åpenbart junk mat er ute av bildet som de er vanligvis svært høy i natrium. Og selvfølgelig, ikke legg salt til noe. Bruk alternative saltfrie krydder i matlagingen som for eksempel hvitløk, pepper og andre krydderkombinasjoner som er markedsført som "salterstatninger."

Kutt ned på karbohydrat inntaket. Komplekse karbohydrater, frukt og grønnsaker er de eneste karbohydrater som du bør spise i løpet av denne tre-dagers salt flush. Glem brød og pasta. Hvert pund av karbohydrater lagret i kroppen din holde 2 eller 3 pounds av vann, og det er dette vannet som holder overflødig salt. Dermed skikken med å spise høy-protein matvarer lav i karbohydrater, som magert kjøtt, havregryn og brun ris, bistå hele prosessen med å drikke store mengder vann for å rense kroppen system av overflødig natrium.

Svette ut overflødig salt. For de tre-dagers flush, velger å trene aerobt mens iført varme klær som vil tvinge deg til å svette når du er i bevegelse. Alternativt kan du velge å hjemsøke en badstue daglig. Bo i badstuen lenge nok til å bryte en svette. Når du svetter voldsomt, la badstue og dusj med lunkent vann. Etter at du er renset for overflateurenheter samt kjøligere i kroppstemperatur, gjør dette badstue trinnet igjen. Pass på å drikke rikelig med vann.

Hint

 • Vann er din venn. Jo mer du drikker, jo flere besøk på badet, og jo mer salt-free kroppen din blir.
 • Ikke drikk vann kvotient alt på en gang --- spre den ut i løpet av dagen. Ikke bruk en badstue uten å sjekke først med medisinsk helsepersonell (e). Badstuer kan være farlig for personer med høyt blodtrykk, visse medisinske tilstander, samt alle som har inntatt alkohol eller narkotiske stoffer.

Hvordan rense giftstoffer fra kroppen etter Radiation

Toksiner bygge seg opp i kroppen under perioder pasienten mottar strålingsterapi. Når en pasient reduserer mosjon og spiser mindre mat, kroppens normale rensing mekanismer ikke fungerer like godt. Gjenopprette kroppens evne til å rense ut giftstoffer forbedrer utvinning styrke. Ifølge en gruppe av medisinske fagfolk brakt sammen av American Cancer Society (ACS), god ernæring og regelmessig mosjon bedre helse i løpet av kampen mot kreft og bidra til å rense kroppen.

Bruksanvisning

•  Spis minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag som en del av et sunt og balansert kosthold. Hele korn vil gi deg viktige næringsstoffer. Med et sunt kosthold, kan du holde vekten på et nivå godt for å leve gjennom en dag uten fysisk stress.

Tren regelmessig på et lavt til moderat intensitet i minst 30 minutter fem ganger i uken eller mer, anbefaler ACS. Prøv å gå eller sykle til jobb eller jevnlige besøk. Hvis du føler deg opp til kravene, legge til styrketrening. Begynn på lav intensitet. Hev intensiteten sakte for å spare energi.

Øvelsen holder ditt hjerte-systemet sunn og rensende organer - lever og nyrer - aktiv. Med sunn blodstrøm og aktive organer, den normale kroppen rensing arbeider konsekvent mot giftstoffer.

Ta kosttilskudd for å gjenopprette næringsstoffer og eliminere oksiderte giftstoffer. En flere vitamin og mineral supplement erstatter de næringsstoffene tapt under stress fra strålebehandling. Kosttilskudd hjelpe deg å holde normale nivåer av næringsstoffer, slik at din vitalitet er fortsatt sterk. Den antioksidantvitaminene C og E eliminere oksiderte frie radikaler i blodet og cellene.

Drikk 8-10 glass vann hver dag. Levere fordøyelsessystemet og rensing organer med nok væske til å kontinuerlig behandle mat ernæring godt, hindrer giftstoffer buildup og støtte rensing. For antioksidant væske, nippe te regelmessig. Ingefær, kamille og peppermynte gjøre gode valg, sammen med grønn og svart te.

Sleep 8 til 10 timer hver natt. En fullt restaurert kroppen renser ut giftstoffer best. Hvis tretthet blir sterk, hvile i en halv time til to timer i løpet av dagen frem til din styrke kommer tilbake.

Tips og advarsler

 • • Planlegg måltider og mosjon rutiner på en kalender for å holde sunn praksis vanlig. Konsekvent god ernæring og regelmessig mosjon pålitelig forbedre helsen.
 • • Hvis du er blodfattig, ikke trener mindre rådet av legen din.

Naturlige måter å rense kroppen fra Lyme

Lyme sykdom er forårsaket av flått infisert med spiralformede bakterier som kalles Borrelia burgdorferi. Vanligvis vil bite området utvikle seg til en lesjon, som ligner en blink. Influensalignende symptomer vises: feber, hodepine, stiv nakke, leddverk og tretthet. Hvis Lyme-sykdommen ikke behandles med antibiotika, bakterier kan finnes i kroppen og forårsake leddgikt, neurologisk og hjertekomplikasjoner som kan bli vanskelig å behandle. Giftstoffer i kroppen kan drivstoff bakterievekst. Komplementær behandling som renser giftstoffer, brukt sammen med antibiotika, kan hjelpe kroppen få fullt.

Rensing

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan urter å behandle Lyme sykdom ved rensing kroppen av bakterier. Enkelte urter inneholder antibakterielle og soppdrepende kjemikalier som bekjemper bakterier og øke immunitet.
En star performer er grønn te med sine høye nivåer av EGCGs. Ifølge utrolig-grønn-tea.com., En rapport 2007 generert av US Department of Agriculture funnet at grønn te hadde høyest EGCG telle ut av nesten 400 matvarer testet. EGCG er kraftige antioksidanter som virker å skure de skadelige frie radikaler som genereres av giftstoffer. I tillegg har grønn te anti-inflammatoriske egenskaper. Dette er gode nyheter for 60 prosent av Lyme sykdom pasienter som lider av smerter forårsaket av betente ledd.

En annen populær urte detoxifier er burbur, en peruansk plante. Ifølge herbalremedies.com., Kan Burbur hjelpe avgiftning av leveren, nyrene og mer med sine antimikrobielle kjemikalier.

The University of Maryland Medical Center anbefaler også andre urter som gingko biloba, kattens klo, reishi sopp, oliven blad og hvitløk. Disse urtene kan bli funnet som tørkede ekstrakter, glyserin ekstrakter eller tinkturer. Du kan også lage te med disse urtene. Bare bratte 1 teskje urt i en kopp varmt vann i fem til ti minutter, og drikke.

Bytt mikroflora

Ta antibiotika for å behandle Lyme sykdom kan utarme mage-tarmkanalen av gode bakterier, også kalt probiotika. Th \ han University of Maryland Medical Center anbefaler minst 5 til 10 milliarder kolonidannende enheter, eller CFUs, av probiotika en dag.

Du kan samle din tilførsel fra naturlig probiotiske-rik mat som yoghurt, kefir, miso, fermenterte grønnsaker som kimchi og surkål, og vanlige krydder som løk og hvitløk. Du kan også se etter probiotiske kosttilskudd som inneholder Lactobacillus acidophilus.

Øke immunitet

Siden Lyme sykdom stammer fra bakteriell invasjon, styrke immunforsvaret hjelper deg å kjempe tilbake. Steven J. Bock, MD, diskuterte viktigheten av næringsstoffer for å øke immunforsvaret, "The Integrative Behandling av Lyme sykdom," publisert i International Journal of Integrative Medicine, mai / juni 1999 Han pekte på at intravenøs næring, for eksempel vitamin C og B-vitaminer, blir ofte brukt til å styrke immunforsvaret.

Hvordan å rense kroppen for giftstoffer

Dag-til-dag liv, stress og dårlig kosthold kan la deg følelsen svak og usunn. Dette er grunnen til at avgift renser er så populære. Målet med en detox er å rense giftstoffer og deretter fylle opp kroppen med sunne næringsstoffer, forlater du revitalisert. Det er varierte teorier om hvordan å rense kroppen for giftstoffer, men det mest vanlige fremgangsmåten er å rense systemet gjennom faste, renset din kolon og fylle opp kroppen med sunne næringsstoffer.

Hvordan å rense kroppen for giftstoffer

Hvordan å rense og rense kroppen for giftstoffer.

eliminere din toxin inntak. Fasting gjennom juicing for en periode på tre til sju dager er ideelt. Bare drikke grønnsaksjuice, ferskpresset juice (fersk Juiced er best - du må kanskje kjøpe en juicer) og renset vann i faste perioden. Dette gir deg sunne vitaminer og mineraler og lar dine organer å hvile. Teorien er at kroppen din vil være i stand til å spyle giftstoffer ut når de ikke lenger blir inntatt. Mens ideen om å bli kvitt kroppen for giftstoffer kan være tiltrekkende, kanskje du ikke ønsker å gå den "væsker bare" rute. For dette, bør du begrense kosten valg til noe som ligner på et vegansk kosthold. Du trenger også å kutte ut alkohol, kaffe, sigaretter, raffinert sukker, mettet fett og så mye stress som mulig. Alle disse legger giftstoffer til kroppen under rens.

Bruk kosttilskudd for å hjelpe deg detox. Gå til din lokale helsekost butikk og kjøpe detox te eller urter som er rettet mot spesifikke kroppsdeler. Det er mange urter og te du kan ta for å målrette bestemte organer som lunger, tykktarm og lever. For eksempel, er løvetann rot bra for leveren, og ingefær og cayenne hjelp til å rense nyrene. Begge disse organene filtrere systemet og må bli renset.

Rens din kolon. Giftstoffer behandlet av leveren blir sendt til tarmene for å bli eliminert. Kolon er som byen dump for giftige oppbygging. Den beste måten å rense kolon er å vedta en høy-fiber diett som inneholder massevis av frisk frukt og grønnsaker og høy-fiber hele korn. Noen velger rask vei og gå for en colonic. Colonic hydroterapi bryter ned toksisk ekskrementer og fjerner avfall og oppsamling i en serie av behandlinger. En colonic kan også hjelpe fremskynde metabolske prosessen, utvise parasitter og føre til vekttap.

vedta en sunn livsstil. Etter å ha gått gjennom renselsesprosess, må du endre dine daglige vaner. Det gir ikke mening å gå gjennom den vanskelige rens bare å dumpe mer giftstoffer tilbake i kroppen din. Den mest effektive måten å gjøre dette på er gjennom kosthold og sunn livsstil praksis. Spis rikelig med fiber, og beskytte leveren med urter som løvetann rot og ved å drikke grønn te. Ta vitaminer. Drikke 2 liter vann daglig. Håndtere stress med verktøy som yoga og meditasjon, og svette ut giftstoffer gjennom trening eller i badstuer.

Hint

 • Prøv å rense under nedetid eller en ferie. Arbeide under en rens er ofte slitsomt og anstrengende.
 • Hvis du føler ubehag eller smerte under renseprosessen, bør du kontakte lege.

Kan drikke masse vann rense kroppen?

Ifølge Mayo Clinic, er omtrent 60 prosent av en persons kroppsvekt vann. Vann er viktig å rense kroppen for giftstoffer og for å holde deg hydrert. De fleste mennesker ikke oppfyller minste daglige anbefalte vannbehov.

Toksiner

Når du drikker store mengder vann hver dag, du naturlig rense kroppen for giftstoffer. Giftstoffer som finnes i vitale organer skylles ut med vannet og kan forebygge sykdommer. En daglig stort inntak av vann hjelper også bære næringsstoffer til kroppens celler. Hvis du er på en bestemt kroppsdel-rensing program, for eksempel en lever rens, deretter Den naturlige veien anbefaler at du drikker to ganger anbefalt mengde vann.

Hydration

Å drikke rent vann bidrar til å holde cellene i kroppen hydrert. Når du er dehydrert, kroppens celler begynner å deformere. I alvorlige tilfeller, dette fører til en mangel på konsentrasjon, black outs og død. Et fravær av vann i kroppen hindrer også fjerning av giftige celler i kroppen.

Antall

Du kan sjelden bruker for mye vann, som det er så gunstig for kroppen. Imidlertid, i henhold til de Mayo Clinic, kalt en sjelden tilstand hyponatremi kan resultere fra for mye forbruk av vann spyle ut for mye natrium. Dette er mest vanlig blant utholdenhetsutøvere. Det er minimum mengder av vann som du bør drikke for å høste fordelene. Den generelle regelen er å drikke minst åtte 8 oz. briller hver dag. Dette tilsvarer ca 2 liter. The Mayo Clinic sier også at Institute of Medicine har forskjellige anbefalinger av daglig inntak av væsker for menn og kvinner. Det forteller at kvinner drikker ni briller eller omtrent to liter væske om dagen, mens menn bør drikke 13 kopper eller ca tre liter om dagen.

Typer

Det er mye debatt om hvilken type vann er virkelig trygg. Vann fra springen kan være førstevalget for folk flest, som det er lett tilgjengelig, og prisen er allerede inkludert i den månedlige strømregning. Imidlertid ikke rens og Detox Lifestyle ikke anbefale inntak av vann fra springen, og sier at den inneholder en mengde giftstoffer, inkludert klor, fluor og reseptbelagte medisiner. Dette i sin tur hindrer muligheten av vann for å rense kroppen riktig og kan til og med føre til kreft over tid. Rens og Detox Livsstil støtter bruk av vannfiltre i stedet, som sine påstander at selv flaskevann kan være farlig på grunn av mulig tilstedeværelse av kjemikalier i vannet fra plasten. The Mayo Clinic ikke fremme noen bestemt type vann, men anbefaler at du rengjør gjenbrukbare beholdere etter hver bruk for å forhindre sykdommer.

Anbefalinger

The Mayo Clinic anbefaler at du ikke venter å drikke vann før du er tørst, da dette er et tegn på dehydrering og tilstedeværelsen av giftstoffer i kroppen. Også, som vi blir eldre, er det vanskeligere å oppdage dehydrering. Drikk vann i løpet av hvert måltid, samt mellom måltidene. Drikk et glass vann etter behov i løpet av fysiske trening, så vel som før og etter trening. Selv om andre drikker inneholder vann, de har ikke de samme fordelene som rent vann og kan føre til dehydrering og sette mer giftstoffer i kroppen din. Eksempler inkluderer alkohol, kaffe og soda.

Hvordan rense kroppen for herdet olje

Hydrogenerte oljer som er skapt når hydrogen tilsettes til en olje for å gi det en tettere, mindre fet tekstur. Det forlenger holdbarheten på matvarer, sparer matvarekjedene mye penger. Det er dermed nesten allestedsnærværende i den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet. Dessverre kan det gjøre mye skade på folk spise det, spesielt den delvis hydrogenert slag, som inneholder langt mer transfett enn fullt hydrogenert olje. De transfett som finnes i hydrogenerte oljer kan tette blodårene, heve risikoen for kreft og hjertesykdom, heve dårlige kolesterolet, og påvirker metabolsk funksjon. Det er best å unngå dem og fjerne dem fra systemet så snart som mulig.

Hvordan rense kroppen for herdet olje

Rengjøring kroppen din

Les etikettene på alt du spiser deg og unngå alt som inneholder ordet hydrogenert i ingredienslisten. Rensing kroppen av hydrogenerte oljer betyr at du må sørge for at du ikke legger noe mer i. Kroppen din vil til slutt bli kvitt dem på egen hånd.

Drikk to gram av aloe vera gel tre ganger per dag for å fremme avrusning prosessen. Det er tenkt å hjelpe til med fordøyelsen, noe som vil bidra til å fjerne oljer fra kroppen din raskere.

•  Ta en kapsel av fiskeolje tre ganger per dag. Fiskeolje inneholder sunne, gunstig fett for å motvirke skader som kan ha blitt forårsaket av hydrogenerte oljer.

Drikk minst åtte 8-unse glass vann hver dag for å bidra til å fjerne giftstoffer og spyle ut systemet.

Hint

 • Når du leser etiketter, også se etter mono og diglyserider. Dette er andre navn for hydrogenerte oljer.
 • Noen matprodusenter bruker begrepene "hydrogenert" og "delvis hydrogenert" om hverandre. Hvis det står "hydrogenert," det er best å unngå det.
 • Det tar 51 dager å forbrenne bare halvparten av transfett du spiser på en dag. Hvis du fortsetter å spise dem, vil avgiftning prosessen ta betydelig lenger.

Naturlige måter og produkter for å rense kroppen din

Naturlige måter og produkter for å rense kroppen din


Kroppen vår er stadig under angrep fra giftstoffer i maten vår og miljøet, som kan negativt påvirke vår generelle helse. Det er viktig å av og rense kroppen av disse giftstoffer for å hjelpe kroppen din fungerer optimalt. Heldigvis finnes det mange ulike produkter og hvordan du kan rense kroppen av disse giftstoffer.

Fast

Fasting er en naturlig måte å rense uten å bruke noen produkter. Prosessen innebærer å drikke minst 12, 8-oz. glass vann hver dag for å skylle systemet av forurensende stoffer. I tillegg vil du ønsker å drikke to glass vann i løpet av dagen med 1 ss. honning, 2 ts. sitronsaft, 3 til 4 ss. cider eddik og en dash av cayenne pepper blandet sammen. Fasting kan vare tre til 10 dager. Etter å ha fullført den raske, bør du gjeninnføre maten sakte og forsiktig, spise frukt og grønnsaker for de første to til tre dager.

Badstue

Badstuer er en effektiv måte for kroppen å eliminere giftstoffer gjennom svette. Temperaturene i steam-type badstuer er mellom 90 til 120 grader. Temperaturene i en tørr-type sauna kan være mer enn 150 grader. Når du sitter i denne type varme, vil kroppen din svette for å prøve og kjøle seg selv, og vil eliminere miljøgifter som er i huden din. I tillegg er det viktig å drikke rikelig med vann for å hjelpe flush toksiner ut av kroppen din. Bruken av badstuer å rense har vært populære i Europa i hundrevis av år.

Diett

Rensing dietter er i hovedsak laget for å rense fordøyelsessystemet, men kan være gunstig for å avgifte andre deler av kroppen også. Disse diettene som regel innebære mye frukt og grønnsaker, høy-fiber produkter som linfrø eller psyllium, og gunstige bakterier som kalles probiotika. Matvarer som har sukker, koffein og kjemikalier og bearbeidet mat er eliminert fra kostholdet. Det er viktig å drikke rikelig med vann. Disse diettene varer vanligvis 1-3 uker. Når rens er fullført, lette tilbake til ditt vanlige kosthold.

Cleanser

Det er mange cleanser produkter tilgjengelig på markedet i dag. Disse vanligvis innebære å ta et supplement i pille eller pulverform hver dag i noen uker sammen med en god diett av naturlige, økologiske matvarer. Populære alternativer kan inkludere acai berry, psylliumfibre eller grapefruktekstrakt, som har vist seg effektiv på å rense fordøyelsessystemet. Sørg for å konsultere legen din før du starter en rens med disse over-the-counter produkter.

Grønnsaker som renser kroppen

Grønnsaker som renser kroppen


I enkelte asiatiske og indianske kulturer, er rensing en flere hundre år gammel praksis der matvarer er vant til internt ren kroppen. I dag er dusinvis av kommersielle renser på markedet er utformet for å bli kvitt systemet av giftstoffer, men å spise et sunt kosthold, spesielt en rikt på grønnsaker og frukt, naturlig renser kroppen. Grønnsaker er gode kilder til næringsstoffer og fiber som hjelper flush toksiner, og de skaper ekstra enzymer som fremmer fordøyelsen helse. Etter at du har fått tillatelse fra legen din for å gjøre en rens, lager ditt kjøleskap med disse grønnsaker for å hjelpe avgifte kroppen din.

Artisjokker

Artisjokker har et svært høyt fiberinnhold: en mellomstor artisjokk kan ha 10,3 gram fiber, noe som er dobbelt så mye i en kopp brokkoli. Fiber er viktig for enhver sunt kosthold; mens rensing, er det nødvendig å laste opp på fiber-rik mat, som de beveger seg lett gjennom fordøyelseskanalen, rengjøring det underveis. Ifølge Mayo Clinic, bør kvinner spiser 21 til 25 gram fiber per dag og menn bør spise 30-38 gram fiber. Lagt fordelene med et fiberrikt kosthold er fordelene til ditt hjerte helse og en reduksjon i risikoen for diabetes.

Reddiker

Reddiker kan være stebarn av vegetabilsk familie, men de bidra vesentlig til en godt avrundet kosthold. Ikke bare er de rike på folsyre, kalsium og kalium, men disse små runde grønnsaker er fullpakket med fiber. Greenene er gode kilder til antioksidanter, og pærene er ideelle grovfôr for en rensing diett. Disse grønnsakene kan holde litt varme, så det er lurt å spise dem i mindre tall først for å finne ut hvordan kroppen din tåler det. Som en bonus, kan reddiker gi opptil 30% av det daglige vitamin C behov og deres antibakterielle fordeler kan beskytte mot visse matbårne virus.

Brokkoli

Ikke bare er brokkoli rik på fiber og kalsium, noe som gjør det idé for en rens, men brokkoli bidrar også til leveren helse. Tenk på leveren som kroppens filter; det holder de gode tingene kroppen din trenger og fjerner giftstoffer, som er en viktig del av et sunt fordøyelsessystem. I tillegg har brokkoli lenge vært spioneringen som et hjelpemiddel i forebygging av visse kreftformer, blant annet på grunn av de nærings isothiocyanater som er funnet i cruciferous grønnsaker.

Spinat

Spinat er høy i kalsium og magnesium, som er viktig for god kolon helse. Ifølge Colon Cleanse råd nettsted, kalsium "hjelper flex interne muskler" mens magnesium "slapper musklene dine." Denne prosessen holder fordøyelsessystemet fungerer optimalt. Takket være Popeye, de fleste vet at spinat er full av vitaminer og avgjørende for et sunt kosthold, men spinat er enda mer gunstig enn de fleste innser. The Institute of Brain Aldring og demens ved University of California i Irvine tyder på at spinat faktisk kan skru tiden tilbake. Instituttet har syntetisert data som indikerer at spinat, blant annet frukt og grønnsaker, kan redusere aldersrelaterte tap i motor og kognitive funksjoner.

Hvordan rense kroppen Juice

Hvordan rense kroppen Juice


Rensing kroppen juice har mange helsemessige fordeler, inkludert klarere hud, økt fysisk energi og økt generell styrke immunforsvaret. Hverdagslige toksiner lagre i våre fettceller, og rensing av kroppen juice er en svært gunstig, ikke-invasiv måte å gjenskape optimal helse for kroppen. Ved hjelp av juice, kan du skylle systemet og rydde bort kjemikalier dvelende inni deg.

Bruksanvisning

•  Å rense kroppen din juice, kjøpe ferske, økologiske frukt og grønnsaksjuice. Kjøpe en juicer og lage din egen juice er optimal. Ellers kjøpe usøtet frukt og grønnsaksjuice på din lokale co-op, helsekost butikk eller bondens marked. Frukt og grønnsaksjuice mest anbefalte for rensing kroppen juice er eple, ananas, tranebær, selleri, gulrot, grønnkål, kål, rødbeter og spinat og andre grønnsaker. Unngå sitrus som det er for surt, spesielt grapefruktjuice. Drikk rundt 64 gram av juice av ditt valg en dag for en periode på tre dager. Nipp juice i løpet av dagen.

Drikk minst 32 gram av frisk, renset vann i tillegg til 64 gram juice per dag i tre påfølgende dager. I løpet av denne tiden, avstå fra all mat, alkohol, sukker, koffein og brus. Utelate mat og øke væskeinntaket i tre dager renser kroppen saft av giftstoffer som bygges opp i blodet fra kosten og miljø.

Få rikelig hvile i løpet av tre-dagers rensing perioden. Plukk en tid til kropp rens i løpet av en tre-dagers helg, ferie eller annen hvileperiode. Unngå tunge treningsøkter i løpet av tre-dagers periode for å unngå økt tretthet. Ta en eller to naps i løpet av dagen for å fremme helbredelse.

Kle seg i lag og slitasje varme klær under rensing perioden. Kroppens temperatur senkes i fravær av fast føde, noe som gjør at du føler deg kald. Pakke opp selv om det er sol ute.

I løpet av denne tre-dagers periode, følg med til din kropp og bivirkningene fra den faste mens rensing likene juice. Være forberedt på mulige hodepine, vanligvis på grunn av koffein tilbaketrekning, og trøtthet og svimmelhet, som et resultat av å ikke spise fast føde. Hvis du opplever disse normale symptomer, nippe til juice og vann og legge seg ofte som nødvendig. Ikke gjør noe krav på deg selv. Hvis negative bivirkningene vedvarer, må du avslutte fort og snakke med din lege som du kan ha skjulte helseproblemer.

Tips og advarsler

 • Bruk begge frukt og grønnsaksjuice for rensing. Spis lett med det meste grønnsaker uken før og etter tre-dagers juice raskt. Under den raske, ta en pause fra aktiviteter som kan føre til stress, for eksempel telefonsamtaler, arbeid, e-post og andre stimuli.
 • Konsultere legen din dersom du er ta medisiner før fasten. Snakk med legen din før fasten hvis du har noen av følgende tilstander: nedsatt immunforsvar, leversykdom, diabetes, terminal sykdom, kreft, spiseforstyrrelser, anemi, ernæringsmessige mangler eller lavt blodsukker.

Sunn måten å rense kroppen din ut hjemme

Sunn måten å rense kroppen din ut hjemme


Giftstoffer finnes i ulike former, og er til stede alle rundt deg. De finnes i miljøet, din husstand gjennom produkter du bruker, maten du spiser, og din livsstil valg du gjør - for eksempel røyking. Toksin buildup kan påvirke din helse over tid, hvis kroppen ikke kan kvitte seg med disse giftstoff; forårsaker problemer som for eksempel hudproblemer, fordøyelsesproblemer, kognitiv dysfunksjon, og lav sexlyst. Du kan rense kroppen av disse giftstoffer i hjemmet ved å følge en naturlig, sunn avgiftning prosessen.

Bruksanvisning

•  Reduser eksponering for giftstoffer. Du kan ikke riktig rense giftstoffer buildup, hvis du setter giftstoffer tilbake inn i systemet ditt. Avstå fra røyking, drikker kaffe og brus, og fra bruk av ikke-essensielle medisiner, spesielt under avrusning prosessen.

rense kroppen for giftstoffer ved å avstå fra fast føde for 3 til 7 dager. Legemet vil begynne å fjerne giftstoffer i løpet av en hurtig, siden det ikke er mat å fordøye. Drikk rikelig med fersk juice og buljonger for å fjerne giftstoffer raskere, mens du holder deg mett. Velg klorofyll, gulrot, eple eller andre grønne grønnsaker juice for å hjelpe kroppen din rens.

Legg en probiotiske supplement til rutine. Ta en probiotiske daglig med måltider for å hjelpe din rens. Probiotika er en vennlig mikroorganisme som opprettholde syre-alkaliske balanse i tykktarmen, gjør det vanskelig for dårlige patogener å eksistere, øke immunsystem, bidra til å regulere avføring, og redusere diaré og forstoppelse.

Opprettholde ren og sunn kropp etter avrusning prosessen. Hold deg unna bearbeidet og raffinert mat, sukker og mettet fett og transfett som kan angre toksinet rensing du nettopp utførte. Fortsett forbruket av fargerike grønnsaker og frukt, vann og urtete, og hel-korn brød, frokostblandinger, pasta og ris.

Tips og advarsler

 • Grønne grønnsaker juice inneholder klorofyll som binder seg til giftstoffer og tungmetaller, og fjerne dem fra tykktarmen.
 • Faste kan være tøff. Spis en mono eller rå mat diett Hvis du må spise fast føde, men likevel ønsker å gifte.
 • Erfarne rensemidler kan forsøke å utvide sin detox til 10 dager.
 • Spør legen din før du prøver å gifte seg hjemme.
 • Detox-programmet kan gi ubehagelige bivirkninger, inkludert hodepine, kvalme, trøtthet, kroppslukt og dårlig ånde.

Urter som Tone og rense kroppen

Urter har en rekke bruksområder. De smaken våre matvarer, men de kan også bidra til å avgifte og rense kroppen. Våre blod, organer og til og med huden vår kan dra nytte av visse urter. Det er imidlertid viktig å huske på at urter har medisinske egenskaper. Som sådan bør de bli behandlet som medisiner, noe som betyr at før du begynner en urte rens, bør du rådføre deg med legen din for å være sikker på at de urtene du har tenkt å ta vil ikke reagere med noen av dine medisiner.

Urter som renser

Mange urte rensing produktene er tilgjengelige. Ingredienser kan bli brukt alene eller i forbindelse med andre. Berberis root hjelpemidler i fjerning av sykelig saken fra magen og tarmen og fremmer produksjonen av galle. Hvis du er rensing for å bli kvitt parasitter eller ormer, vurdere svart valnøtt skrog. Svart valnøttskall er også brukt for å bli kvitt soppinfeksjoner. Buckthorn bark anvendes som et avføringsmiddel, og selv om den har avføringsmiddel egenskaper, er det ikke dehydratisering så mange avføringsmidler kan være.

For en blod purifier, prøv burdock root. Vassarve motvirker blodtoksisitet og inflammasjon ved å oppløse plaque i blodet. Løvetann rot fungerer som et vanndrivende og stimulerer leveren. Mullein blad hjelper rense kroppen ved å løsne slim. For en generell rens, vurdere fersken blader. De fungerer som et avføringsmiddel, en slimløsende og vanndrivende. Psylliumskall har lenge vært brukt som et kolon rengjøringsmiddel, men det kan føre gass. Yarrow blomst, gul dock rot og yucca er alle brukt som blod renseanlegg.

Urter som tone huden

Hud tonere fremme sirkulasjon og bidra til å gjenopprette hudens normale surhet. Tonet hud er sunnere hud. Mange urter kan brukes som ansikts tonere eller drukket som te for å fremme sunnere hud. Kamille både lindrer og fukter, og Comfrey både lindrer og bedrifter. For lyse huden, bruk kjørvel. Eldste og øyentrøst er begge gode astringents. For fet hud eller kviser, kan du prøve lavendel. Persille bidrar til å redusere store porer. Sage er en god samlet toner for alle hudtyper. Og ryllik er en annen god rensing snerpende.

Bratt de passende urter i varm eddik (for det tilsatt astringens) og deretter fortynne dem med destillert vann. Holde dette nedkjølt. Etter vask ansiktet, bare spritz på en liten eller DAB den på med en bomullsdott.

En te kan være laget av burdock rot, kanel. Sibirsk ginseng, ingefær, kinesisk eller koreansk ginseng, lakris rot, appelsinskall, sarsaparilla rot og wild yam rot. La det småkoke i kaldt vann i 30 minutter før du drikker.

Hvordan å rense kroppen med lønnesirup og sitronsaft

Kombinasjonen av lønnesirup og lemonade for et organ rensing regime er en del av Master Cleanse Detox som først ble utviklet av Stanley Burroughs i 1941. Målet med detox er å rense kroppen for alle skadelige kjemikalier som bygger opp på innsiden av kroppen, inklusive nyrer og tarmene. Rens ble oppsto som en kur til utallige plager og tilvenningen som alkoholisme og røyking. I dagens vekt-besatt verden der hud-og-bein er i, er detox rens brukt mer som en flaske diett verktøy for hurtig vekttap.

Bruksanvisning

•  Bland 3/4 kopp lønnesirup med 3/4 kopp sitronsaft, ½ ts. kajennepepper og 2 liter vann. Rør til det er helt innarbeidet. Bruk varmt vann for å løse opp lønnesirup.

Del concoction i to 1-liters flasker. Ta flaskene, sammen med en full vannflaske med deg overalt.

Drikk fra flaskene hver gang du føler et stikk av sult i løpet av dagen. Du er ikke å spise noe annet enn det som er i flasken. De to liter "juice" er dine eneste rasjoner for dagen, så du må plass den ut. Etter hvert "slurk" drikke en stor mengde vann for å ikke bare vaske ut pepper sitron smak, men for å holde kroppen helt hydrert å hjelpe renselsesprosess.

Avslutt de to flaskene før sengetid, så vel som minst 2 liter friskt vann.

Skyll tarmen med saltvann flush. Fordi du ikke spiser noe fast føde, vil tarmen være tilbøyelig til å slutte å fungere normalt. Som sådan, må du tvinge avføring selv. Bland 1 liter varmt vann med 1 ss av naturlig havsalt, bland kraftig for å oppløse alle salt, og drikke det. Smaker det vil sannsynligvis gjøre deg spy første gang som forbruker store mengder saltvann fører til at kroppen til å rense det som en instinktiv mekanisme mot drukning. Men ikke gi opp. Hvis du smaker den, prøv å plugge nesen. Flush slutter med svært rotete og lange avføring.

Gjenta trinn 1 til 5 for 10 til 15 dager, huske å drikke mye vann, og absolutt ingen annen mat eller drikke enn sitron concoction.

Begynn å spise mat igjen. Når du er ferdig med de 10 til 15 dager etter rens, kan du sakte lette i fôring kroppen din. Avslutte fleste nær-sult dietter kan føre til ekstrem mage og tarm opprørt; derfor er det lurt å lette inn i den. Begynn den første dagen ved å drikke appelsinjuice, etterfulgt av en dag med grønnsaker og kylling kjøttkraft, etterfulgt av frukt og grønnsaker, og deretter på den fjerde dagen kan du gå tilbake til å spise osteburgere og pommes frites.

Tips og advarsler

 • Sitron, lønn og cayennepepper detox er ikke en diett --- det er en rens for å rense kroppen for urenheter. En av de store bieffekter er ekstrem hurtig vekttap, som for noen mennesker kan være svært farlig. Hvis du allerede er tynn, bør du vurdere en annen detox diett. Mens lønnesirup yter rundt 1500 kalorier per dag, er du fortsatt sulter kroppen av mineraler, protein, vitaminer og fett som den trenger for hver og organ for å fungere skikkelig. Hvis du lider av en tarmsykdom, kontakt lege fra legen din før du starter detox.

Hvordan å rense kroppen for tungmetaller

Hvordan å rense kroppen for tungmetaller


Spor av tungmetaller, som kvikksølv, bly og kadmium, inn i kroppen gjennom mat, vann og luft. Våre organer lagre disse metaller i kroppsvev, slik som hjernen og nyrene. Over tid og med kontinuerlig eksponering, kan tungmetaller bygge til det punktet av toksisitet. Høye nivåer av tungmetaller i kroppen vår kan forårsake symptomer som tretthet, søvnløshet eller pustevansker. Heldigvis kan du rense kroppen for disse giftige metaller, men du må ha tålmodighet. Prosessen kan ta seks måneder eller mer.

Bruksanvisning

•  Besøk en naturlig helsepersonell og få testet for tungmetaller. Forvente å gi en blod, urin eller hårprøve for denne testen. Hvis han anser dine nivåer å være høyere enn gjennomsnittet, begynner en heavy metal rens.

Drikk åtte til 10 gram av flaskevann hver dag sammen med kosttilskudd for å bidra til å bekjempe heavy metal toksisitet som klorofyll, alpha lipoic syre, vitamin C og B, og en multivitamin som inneholder magnesium, kalsium, sink og jern.

Spis rå grønnsaker. Økningen i fiber til kosthold vil hjelpe kroppen din gjenoppbygge sin vev. Grønne "super mat" som grønnkål og spinat også er høy i klorofyll, som er en potent naturlig rengjøringsmiddel.

Unngå alkohol, narkotika, sigaretter, koffeinholdige drikker, vann fra springen, gatekjøkken og raffinert sukker. Hold deg unna stekt mat og mat med høyt tilsetningsstoffer, konserveringsmidler, flerumettet fett og hydrogenerte oljer. Fjern hvitt mel mat, brus og mononatriumglutamat (MSG) fra kostholdet ditt.

Ta et klyster på den første og andre dag av rens. Klyster bistå i å fjerne giftstoffer og bidra til å avlaste stress fra kroppen din.

Øvelse moderat. Utføre dype pusteøvelser mens du tar en rask spasertur eller under morgen trening. Den økte oksygen vil hjelpe tømme lungene og luftveiene.

Besøk din naturlige helsepersonell etter tre måneder for å ha tunge metall nivåer testet. Hvis nivåene fortsatt er forhøyet, fortsetter rens for ytterligere tre måneder, og deretter få testet igjen.

Naturlige måter å rense kroppen

Rensing av kroppen er avgjørende for god helse. Daglig eksponering for miljøgifter, tobakk, alkohol og mat med høyt raffinert sukker, fett og salt veier kroppen ned med giftige bygge opp og hindrer den fra å fungere på sitt beste. Når dine organer slutter å fungere som den skal, vil sykdommer følge. Det er mange måter å rense kroppen din og for å holde den ren.

Fasting

Fasting er en vanlig form for rensing. Å drikke 12 glass vann per dag vil hjelpe skylle systemet og tamme sultfølelse. Å rense organer og tykktarm legg en spiseskje honning, tre spiseskjeer av eple cider eddik, saften av en halv sitron og et dryss av cayenne pepper til morgenen glass vann. Drikk to glass av denne oppskriften i løpet av dagen. Legge sitronsaft til vann alene vil bidra til å rense dine organer, spesielt leveren.
En rask kan vare alt mellom tre til ti dager. Og når det er over, bør mat gjeninnføres nøye, og starter med frukt og grønnsaker for de første par dagene.

Fiber

Rense tarmer med psyllium husk. Du må drikke store mengder vann når du bruker denne fiber urt å unngå oppblåsthet og forstoppelse. Psyllium bulks i tykktarmen som en gel, og med riktig inntak av vann, tømmer avfall fra tarmene.

Diett

Frukt og grønnsaker er høy i vann og fiber og rense kroppen. Spise mer frukt og grønnsaker enn noen annen mat vil støtte kroppens naturlige evne til å rense. Drikking åtte til 12 kopper vann daglig vil også bidra til å holde kroppen, blod og organer klart.

Cleanser

Inkludert en naturlig cleanser i kosten er en god idé. Eple cider eddik er en populær healer og rengjøringsmiddel. Det er et vannløselig fiber i eple cider eddik som kalles pektin. Pektin absorberer fett, toksiner og kolesterol, og spyler dem fra kroppen din. Pektin hjelper også med fordøyelse og glukosemetabolisme, så vel som senker blodtrykket og pleier en sunn kolon.

Urter

Urter som løvetann rot, burdock rot, lakris rot og goldenseal er kraftige rensemidler for blod, lever, nyrer og hud. Persille blad renser nyrene, og kan også være nyttig i behandling av nyrestein. Echinacea er en lymfe cleanser og hvitløk er en naturlig antibiotika. Disse urtene kan inntas som mat, eller de kan tas som kosttilskudd. Å gjøre en te er en effektiv måte å bruke rensing urter. Slippe røtter og blader i en gryte med kokende vann og la bratt for fem minutter. Strain og drikke minst tre kopper om dagen.

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide


Kroppen skaper karbondioksid som en del av luftprosess. Når du puster inn, bruker kroppen din oksygenmolekyler fra luften og sukkermolekyler fra hva du spiser for å lage energi. Karbondioksid er en av biprodukter av denne kraften produksjonssyklus, mye som det er produsert i røyk når du brenner veden i en brann. For mye karbondioksid kan gi deg hodepine eller gjøre deg spy. Bruk kontrollerte pusteteknikker for å trygt rense kroppen for karbondioksid uten å bringe om symptomene på lavt karbondioksid.

Hvordan rense kroppen for Carbon Dioxide

En gå et sted med frisk luft. Bilmotorer, branner og industrielle innstillinger er vanlige kilder til karbondioksid. Kroppen din ønsker å puste inn frisk luft, og disse tingene er kilder overflødig karbondioksid.

Pust normalt når du er i ro eller ikke gjennomgår hjerte trening. Hjernen din automatisk forteller kroppen din hvor dypt og ofte det bør puste. Den pustesyklus rids kroppen av karbondioksid og bringer inn frisk oksygen.

Pust sakte når du er andpusten, gisper luft eller legge merke til at frekvensen av pusting har akselerert. Når du tillater deg selv å ta raske, grunne pust i slike situasjoner, risikerer du hyperventilering.

Ta dype åndedrag når du pesende, gisper eller puste raskt. Føler lungene fylle helt, så puster til du føler at du har helt tømt dem. Dette bidrar også kjempe hyperventilering, og blåser det karbondioksid fra kroppen din på en kontrollert måte.

Hint

 • Nummen armer og munn, en ør følelse og svimmelhet er alle tegn på hyperventilering, som betyr at du har kvitte kroppen av for mye karbondioksid.
 • Hodepine og trøtt er tegn på overflødig karbondioksid, noe som betyr at du trenger å finne frisk luft og kvitte kroppen for mer karbondioksid.

Hva Drinker er best for Rehydrating kroppen etter en treningsøkt?

Hva Drinker er best for Rehydrating kroppen etter en treningsøkt?


Det er viktig å holde seg hydrert etter utarbeider. Flere typer drikker er gunstig etter utarbeider. Disse drikker hjelpe fylle næringsstoffer og elektrolytter som er tapt under trening. De inkluderer vann, sportsdrikke og urtete, som alle hjelpemiddel i gjenopprettingsprosessen.

Vann

Folk bør ideelt drikke 2 liter vann om dagen. Det er viktig å holde seg hydrert, spesielt mens du trener. Ha alltid en vannflaske i nærheten mens du trener for å unngå dehydrering. Å drikke vann hjelper rehydrere kroppen etter trening uten noen ekstra kalorier.

Sportsdrikker

Sportsdrikker er designet for å hjelpe fylle kroppens elektrolytter og næringsstoffer som er tapt under trening. Drikker som PowerAid, GatorAid, og Vitamin Water alle hjelpe fylle og rehydrere kroppen, men de inneholder kalorier som kanskje ikke er tiltalende for alle som på en lav-kalori diett. Folk som overvåker deres kaloriinntak kan foretrekke diett sportsdrikker fordi de inneholder færre kalorier enn tradisjonelle sportsdrikker.

Urtete

Urtete hjelpe hjelpemiddel i rehydrering. Urtete laget med bladene fra planter som mint, verbena, lind og balsam kan brukes til å rehydrere kroppen etter trening. Drikker urtete for rehydrering er et alternativ til å drikke rent vann.

Hjemmelagde måter å rense kroppen din

Det kan være nødvendig å detox og rense kroppen din fra tid til annen, da giftstoffer vil bygge opp i kroppen din og forårsake symptomer på tretthet og lav energi. Det anbefales at du detox kroppen din en gang i året. Går gjennom denne renselsesprosess vil tillate deg å komme i harmoni med kroppen din mens du fjerner giftstoffer buildup.

Colon Cleanse Detox

Kolon rens detox innebærer rengjøring av tykktarmen eller eliminere giftig avfall fra kroppen, ifølge Hjemmelaget Body Cleanse. Et kolon rens gir kolon en sjanse til å gjenoppbygge seg selv og opprettholde sin funksjon. Den beste hjemmelaget kolon rens begynner ved å spise riktig mat på daglig basis. Du må øke mengden av rå grønnsaker og frukt som du forbruker på en jevnlig basis, mens på samme tid å eliminere så mye kokt mat som mulig. Dette renser fordøyelsessystemet ved å redusere slimaktig pest.

Sitronsaft Cleanse

Sitronsaft rens vil bidra til å detox hele kroppen. Det kan bidra til å forbedre fordøyelsen, gi deg sunnere hud og balansere kroppsvekten din. Klem saften fra en sitron i en kopp, og tilsett 1 ss. hver av bentonitt leire, psyllium husk frø og colofiber. Bland disse ingrediensene sammen til du får en tykk blanding. Tilsett 1 ss. eple sedertre eddik, 10 oz. vann og 1 ss. honning for å forbedre smaken. Drikk en kopp av denne blandingen hver dag i en uke.

Liver Cleanse

Helsen til leveren vil direkte påvirke din generelle velvære. En god leveren rens kan hjelpe deg å føle deg mer våken og mer sunt. Start med å blande 3 ss. Epsom salter med 3 kopper vann. Drikk 3/4 kopp på 14:00, 18:00 og 20:00 På 22:00, drikke en blanding av 1/2 kopp olivenolje og 3/4 kopp grapefruktjuice. Tidlig neste morgen rundt 6 am, drikke en annen blanding av Epsom salter etterfulgt av en siste dose på 8 am Dette leveren rensing metoden bør gjøres to ganger i året, ifølge Hjemmelaget Body Cleanse.

Hvordan raskt å rense kroppen din

Hvordan raskt å rense kroppen din


Amerikansk dietter er ofte lastet med for mye fett, sukker og kunstige kjemikalier. En rask, enten det er eller vann-bare en juice raskt, kan være en effektiv måte å rense kroppen for giftstoffer og andre urenheter som kan gjøre oss syke eller utsatt for sykdom. Selv om en fast kan være ubehagelig, kan det gi velvære for hele kroppen.

Hvordan raskt å rense kroppen din

Fasting å rense kroppen din

•  Velg hvilken type fort du ønsker å følge som det er ulike typer rensing faster. Søk på Internett, kan du bruke ditt lokale bibliotek eller ta kontakt med legen din for å undersøke hvilken type fort vil passe dine spesielle smak, preferanser eller medisinske behov. Plukk en dato for å starte raskt og huske på sosiale arrangementer og plikter som potensielt kan true din faste.

Reduser kaloriinntaket i dagene som fører til raskt å forberede kroppen din for begrensninger av den raske du har valgt. Fjern mest mat fra hjemmet ditt for å unngå fristelsen. De fleste faster anbefaler også å stoppe eventuelle kosttilskudd i dagene før fasten.

Begynn din raskt. Følg retningslinjene for fort du har valgt. Begrense fysisk anstrengelse under fort. Hold deg avslappet ved å meditere eller får massasje.

Avslutt raskt med et lite måltid. Et stort måltid kan føre til ubehag, avhengig av hvilken type fort du har fullført. Øk matinntaket gradvis til ditt vanlige kosthold er gjenopptatt.

Hvordan å rense kroppen din for hårvekst

Hvordan å rense kroppen din for hårvekst


La oss innse det, hva du spiser og gjør påvirker hvordan du ser og føler. Hvis du bestemmer deg for å rense kroppen for giftstoffer, vil du ikke bare føle deg bedre, vil din hud og hår også viser tegn til bedre helse. Ved å drikke riktig mengde vann, kutte ut skadelige stoffer, spise sunn mat og øke din oppgave nivå, vil din innsats drastisk øke din detox suksess. Du huden vil begynne å se sunn og håret ditt vil skinne og vokse sterkere.

Hvordan å rense kroppen din for hårvekst

•  Kjøp en hel-kropp rens kit fra en helsekostbutikk. Disse produktene kan variere fra en 7 dagers detox til en 30 dagers detox. Les produktinstruksjoner og advarsler grundig, før du starter detox. De fleste av disse DETOX produkter er utviklet for å rense fordøyelsessystemet med psyllium eller et annet fiberelement. Så er det urtedrikker eller kapsler som naturlig hjelpe de kroppslige organer i detoxing og rensing innenfra. Følgende er detox anbefalinger gå med den første rens for å bidra til å fremme kroppen rensing for hårvekst.

Drikk mye vann. Det anbefales at du bruker 6 til 8 glass vann om dagen, for å opprettholde en sunn kroppsfunksjoner og til hjelp i å spyle giftstoffer ut av kroppen. Hvis du får dehydrert, vil din hud og hår lide.

Eliminer rødt kjøtt fra kostholdet ditt. Spis fisk, kalkun og kylling i stedet. Proteinet i disse kjøtt er et vesentlig byggesten for hårvekst.

Unngå alkohol, koffeinholdige drikker, og bearbeidet mat. Alkohol tapper kroppens av vitaminer. Koffein constricts blodstrømmen til kroppen, inkludert hodebunnen. Bearbeidet mat er full av sukker, mettet fett og mye natrium. Disse matvarer også mangler vitaminer og næringsstoffer som kroppen din trenger for å vokse sunt hår.

Vedta et sunnere kosthold. Rå grønnsaker og frukt er et must. Organiske som er enda bedre. Dette fiber vil holde ting i bevegelse gjennom fordøyelsessystemet. Hele korn, bønner og belgfrukter er også stor for den nye kosten, som de er sunne, fylling og næringsstoff pakket.

Ta nødvendige vitamin-og mineraltilskudd. Velg en (e) med vitamin A, vitamin B-kompleks, folsyre, biotin, jern, selen, sink, mangan og jod. En essensiell fettsyre supplement er også svært gunstig fordi det gir næring til hud og hodebunn og regulerer hormon funksjon.

Øk aktivitetsnivå. De fleste giftstoffer som du ønsker å rense fra kroppen din er lagret i dine fettceller. Stikker til et sunt kosthold og mosjon rutine vil bidra til å frigjøre disse giftstoffene som du brenner fett som lagrer dem. Exercise vil også få oksygen og nærings-rik blodpumping i hele kroppen, noe som er viktig for sunn hud og hår.

Masser hodebunnen når du shampoo håret. Bruk fingertuppene til å massere i små sirkler over hele hodebunnen. Dette vil bidra til å øke blodtilførselen til området, som er nødvendig for hårvekst. Det føles bra i tillegg.

Hvordan å rense kroppen med Wheatgrass

Hver dag du utsetter deg for en rekke miljøgifter. Du puster, berøring og spise disse giftstoffene som til slutt fører til for tidlig aldring, sykdom og mer. Wheatgrass tilbyr en naturlig og enkel løsning, som det er en av de kraftigste naturlige rensemidler kjent mann. De rike aminosyrer, enzymer, klorofyll, vitaminer og mineraler fungerer som vaskemidler til å rense kroppen, innvendig og utvendig.

Bruksanvisning

•  Drikk 2 til 3 oz. wheatgrass hver dag, fortrinnsvis første i morgen på tom mage. Wheatgrass gir kroppen med en rekke viktige mikronæringsstoffer og hjelper til å eliminere tungmetaller og andre toksiner fra blodet. Du skal føle en økning i energi nesten umiddelbart, og en enorm forbedring på kroppens funksjon, hud, hår og mer i løpet av få uker.

Hell 2 kopper av ren wheatgrass juice i et varmt bad og suge i 15 eller 20 minutter. Saften bidrar til å lindre hudirritasjon, trekke giftstoffer fra huden, forebygge utbrudd av eksem og hindre smitte av mindre kutt og brannsår.

Sug en bomullsbandasje i wheatgrass juice og bruke til å dekke sår. Wheatgrass ikke bare bidrar til å hindre infeksjon i såret, hjelper det å øke hastigheten helbredelse og redusere sjansen for arrdannelse.

Fukt en dråpe wheatgrass på kviser før sengetid og skyll i morgen med varmt vann for å bidra til å helbrede en kvise. For de med problemer akne, bland en del hvetegress juice med 3 deler vann og bruke som en ansikts kylling to ganger daglig.

Chew på hvetegress bladene å hjelpe desinfisere tenner, tannkjøtt og sår hals.

Bruk wheatgrass juice for en helbredende og avgift kolon rens. Start med en enkel varmt vann klyster og deretter flush. Avslutt med en wheatgrass klyster, plassere 4 oz. av fersk, romtemperatur hvetegress i klyster bag. Ta vare i minst 20 minutter.