Digidexo.com

høyt blodsukker farlig

Er lavt blodsukker farlig?

Lavt blodsukker kan være livstruende hvis du har en alvorlig sykdom som diabetes eller Graves sykdom. Men noen andre plager - slik som reaktiv hypoglykemi - resultere i lavt blodsukker uten risiko for koma av død. Denne artikkelen forklarer farene ved lavt blodsukker for de mer vanlige tilstander.

Diabetes

Ifølge National Institutes of Health, kan mange diabetes medisiner føre til hypoglykemi som klorpropamid og glimepirid. Hypoglykemi kan føre til koma eller død hos pasienter med diabetes; livstruende hypoglykemi er mer vanlig i type 1 diabetes.

Postprandial reaktiv hypoglykemi

Til tross for den ubehagelige fysiske symptomer på postprandial reaktiv hypoglykemi (kvalme, frysninger, rister etc.), ikke sant reaktiv hypoglykemi ikke føre til koma eller død. Når blodsukker dråper, kroppen kompenserer ved å produsere vanligvis mer glukose i løpet av 20 minutter, unngår en livstruende tilstand.

Ketotisk ("smårollinger") Hypoglykemi

Ketotisk hypoglykemi oppstår vanligvis hos små barn opp til ti år gammel. Hvis venstre ubehandlet, kan hypoglycemic staver føre til hjerneskade.

Medfødte tilstander

WedMD sier at det er mange årsaker til medfødt hypoglykemi hos nyfødte, inkludert: et barn med en diabetiker mor, traumer eller redusert oksygen under fødselen, Beckwith-Wiedemann syndrom (en overvekst lidelse), og sjeldne genetiske tilstander. Avhengig av alvorlighetsgraden av den underliggende lidelse, hjerneskade og koma er mulige utfall for hypoglykemi.

Kreft

Hypoglykemi kan være forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand som kreft. WebMD lister opp flere mulige hypoglykemi forårsaker kreft inkludert: leverkreft, fibrosarcoma, hepatoma, mesothelioma, og fibrosarcoma. Akutt hypoglykemi i disse tilfellene kan være livstruende.

Andre alvorlige forhold

Det er mange andre årsaker til hypoglykemi som kan være livstruende tilstander, inkludert lever og nyre lidelser. Det beste løpet av handlingen for udiagnostisert hypoglykemi er å besøke en lege omgående.

Farlig lavt blodsukker

Farlig lavt blodsukker


Lavt blodsukker, eller hypoglykemi, er definert som noe under 70 i en blodsukkermåling. Normale målinger er i området fra 70 til 120. Lavt blodsukker er et vanlig problem for personer som tar insulin eller andre medikamenter for diabetes. Det er lett løses hvis behandlet raskt, men kan være farlig hvis blodsukkeret synker til under 40.

Årsaker

Lavt blodsukker oppstår vanligvis fordi en person tar for mye diabetes medisiner, hopper eller forsinker et måltid eller engasjerer seg i mer fysisk aktivitet enn forventet.

Første symptomene

De fleste episoder med lavt blodsukker er milde, med de mest typiske symptomer inkludert følelse ustø, ør eller litt kvalm; ha håndskjelvinger; svetter; og ha hjertebank.

Alvorlige symptomer

Lavt blodsukker kan føre til forvirring, antagonistisk atferd, besvimelse eller anfall. Noen av disse kan oppstå når blodsukkeret synker under 40.

Advarsel

Alvorlig hypoglykemi er sjelden direkte dødelig, men det skaper et stort potensial for ulykker under kjøring eller fra å falle. I tillegg, kan forårsake anfall hjerneskade.

Betraktninger

Noen tar insulin eller andre diabetes medisiner bør alltid ha en blodsukkermåler tilgjengelig og bære karbohydrat mat sammen for å motvirke lavt blodsukker symptomer.

Farlig høyt blodsukker Symptomer

Langvarig høyt blodsukker kan føre til en alvorlig tilstand som kalles diabetisk hyperosmolær syndrom. Ofte denne tilstanden utvikler seg snart etter en alvorlig sykdom som for eksempel influensa. Blodsukkernivåer i overkant av 600 mg / dL føre blodet til å tykne og blir som sirup. Ifølge Mayo Clinic, passerer sukker deretter gjennom til urin og får kroppen til å begynne å gi ut mye væske som kan føre til livstruende dehydrering. Diabetiker hyperosmolær syndrom kan presentere følgende symptomer.

Høyt blodsukkernivå

Blodsukkernivået på eller over 600 mg / dL anses farlig.

Hyppig vannlating

En person som lider av diabetes hyperosmolær syndrom kan ha å urinere mye mer enn normalt. Sleep kan bli avbrutt sterkt av hyppige turer til toalettet.

Økt tørste og munntørrhet

Som kroppen forsøker å eliminere overskytende sukker, er det også slippe altfor mange fluider fra kroppen. Denne begynnelsen stadium av dehydrering kan forårsake intens tørste. Til tross for å drikke mer væske, kan en tørr munn vedvarer.

Døsighet og svakhet

Å ha farlig høyt blodsukkernivå tar en toll på kroppen og kan føre til søvnighet. Svakhet kan forekomme på en side av kroppen.

Tap av Vision

Synsproblemer kan oppstå når blodsukkeret pigg.

Fever

Enkelte personer kan oppleve feber av 101 grader F eller høyere.

Alvorlige komplikasjoner

Ifølge ADA, kan ubehandlet farlig høye blodsukkernivå føre til diabetisk koma og død.

Hva er farlig høyt blodsukker?

Hva er farlig høyt blodsukker?


Farlig høyt blodsukker er referert til som hyperglykemi. Hyperglykemi kan føre til ekstrem sykdom, koma eller død hvis den ikke behandles raskt.

Identifikasjon

Symptomer på farlig høye blodsukkernivåer kan inkludere uskarpt syn, tretthet, ekstrem thirstiness og hyppig vannlating.

Effekter

Ekstremt høye blodglukosenivåer kan resultere i hyperosmolar diabetisk syndrom, som er karakterisert ved tykk, sirupsaktig blod, eller ketoacidose, som er en tilstand som resulterer i produksjon av toksiner som er kjent som ketoner.

Årsaker

Hyperglykemi kan oppstå som et resultat av ikke å ta foreskrevne doser av insulin eller andre diabetes medisiner, emosjonelt stress eller fysisk stress.

Betraktninger

Ukontrollerte høyt blodsukker kan føre til diabetisk koma og død. En lege bør konsulteres dersom blodsukkeret holder seg høy etter bruk av foreskrevet medisiner. Blodsukkernivået i løpet av 600mg / dl bør alltid motta akutt behandling.

Behandling

Diabetisk ketoacidose blir behandlet med intravenøse væsker og insulinbehandling. Diabetiker hyperosmolær syndrom behandles med intravenøs væske og medisiner til å behandle eventuelle underliggende infeksjoner eller tilstander som kan bidra til problemet.

Om farlige nivåer av blodsukker

Diabetes, preget av fastende glukose (blodsukker) nivåer over 120, krever vanligvis oral medisin eller insulin injeksjoner for å kontrollere blodsukkeret. Endringer i diett og mosjon hjelpe kroppen til å opprettholde riktige nivåer av blod sukker i løpet av dagen. Men selv med riktig behandling og god kontroll av glukose, personer med diabetes risikerer hypoglykemi (lavt blodsukker) eller hyperglykemi (høyt blodsukker).

Typer

Hypoglykemi oppstår når blodsukkeret synker under 70, og det kan oppstå som et resultat av å hoppe over et måltid, å glemme å spise en matbit eller rett og slett ikke å konsumere nok karbohydrater for å opprettholde et tilstrekkelig nivå av glukose. Anstrengende trening eller sykdom kan bringe på hypoglykemi. Medisiner som brukes til å behandle diabetes noen ganger føre til et fall i blodsukkeret i midten av natten.

Hyperglykemi oppstår når glukosenivået når 200 til 240 eller mer, avhengig av målområdet for den enkelte. Vanligvis begynner en plutselig økning i glukose etter måltider for å komme ned i løpet av en time eller to etter å ha spist, men - når blodsukkeret ikke klarer å slippe eller fortsette å klatre - hyperglykemi fører til bekymring. Å spise for stor et måltid eller et måltid som inneholder store mengder karbohydrater, mangel på mosjon eller stress og sykdom bidra til høyt blodsukker.

Funksjoner

Symptomer på hypoglykemi (lavt blodsukker) inkluderer blek hud, jitters, følelsen av ekstrem sult, hodepine, svimmelhet, endringer i atferd eller humør, problemer med å betale oppmerksomhet, eller prikking rundt munnen. Symptomer på hyperglykemi inkluderer overdreven tørste og økt vannlating. Blodsukkermålingene over 200 indikerer at hyperglykemi krever behandling. Ved nivåer på 240 eller mer, eksisterer faren for diabetisk koma (ketoacidose).

Effekter

Ketoacidose oppstår når kroppen har utilstrekkelige mengder insulin for å behandle glukose og begynner å bryte ned fett som brensel. Denne prosess skaper keotones som ikke kan tolereres av kroppen. Keotones er deponert i urinen i kroppens forsøk på å kvitte seg med store mengder keotones. Fordi kroppen ikke kan slippe alle keotones, bygge de opp i blodet og føre til ketoacidose, en tilstand ofte kalt diabetisk koma.

Forebygging / løsning

Behandling av lavt blodsukker består av å konsumere karbohydrater for å bringe nivået opp. Sukkerholdige drikker som ½ kopp juice eller vanlig brus, glukosetabletter eller harde drops generelt produsere de ønskede resultater. En bør sjekke glukose nivå 15 minutter etter den første målingen. Diabetikere bør se Hvis blodsukkeret er fortsatt lave. Prosessen bør gjentas hvert 15. minutt inntil det ønskede resultat oppnås. En vanlig tidsplan for måltider og snacks bør opprettholdes.

Behandling av høyt blodsukker krever trening så lenge personen ikke produserer keotones i urinen. En enkel urinprøve bestemmer om keotones er til stede. Pasienter med risiko for hyperglykemi bør holde en tilførsel av prøvemateriale for å se etter keotones. En lege som er kjent med pasienten bør konsulteres. Hvis keotones ikke er til stede i urinen, bør man utvise umiddelbart å bringe blodsukkeret ned. Utøvelse når keotones er tilstede i urinen produserer en invers effekt og hever blodsukker enda høyere.

Advarsel

Søke deg legens råd for målet nivåer av sunn blodsukker og instrukser for behandling av hyperglykemi. Justeringer i medikament kan være nødvendig for å opprettholde en sunn glukosenivå. Denne informasjonen er presentert for pedagogiske formål og bør ikke erstattes av lege.

Hvordan behandle et lavt blodsukker

Hypoglykemi er en tilstand som oppstår når det er for mye insulin og ikke nok glukose (sukker) i blodet. Denne tilstanden er mest vanlig hos diabetikere, spesielt de som tar insulin. Dårlige matvaner, vanstyre av diabetes medisiner og alkoholforbruk kan føre til hypoglykemi hos en diabetiker. Når blodglukosenivået blir for lavt, til kroppens frigjør adrenalin i et forsøk på å få reservere forsyninger av glukose inn i systemet. Dette utslippet av adrenalin kan forårsake rystelser, irritabilitet og hjertebank. Andre symptomer er tap av koordinasjon, tap av motoriske ferdigheter, tap av bevissthet, svimmelhet, slapphet, hodepine, forvirring og beslag. Behandling av akutt hypoglykemi er veldig enkelt, men må overvåkes nøye. Les videre for å lære hvordan man skal behandle et lavt blodsukkernivå.

Hvordan behandle et lavt blodsukker

Bruke blodsukker test kit, sjekk blodsukker nivåer. Dersom måleren viser et blodglukosenivå under 70 mg / dl, er det for lavt.

spise eller drikke noe med høyt sukkerinnhold, for eksempel godteri, kake frosting, fruktjuice, vanlig brus (ingenting diett), 1 ss. av rent sukker eller gelé eller tre glukosetabletter.

Vent 15 til 20 minutter og test blodsukkeret igjen.

Hvis blodsukkernivået er fortsatt for lavt, gjenta trinn 2.

Hvis personen er sløv eller bevisstløs, bør glykogen gis gjennom injeksjon. Vet at 10 til 15 minutter etter å ha fått injeksjonen bør personen viser signifikante tegn på forbedring. Dette inkluderer oppvåkning, hvis de hadde vært sløv eller bevisstløs. På dette punktet, administrere sukker muntlig og kontakte helsepersonell.

Gjør en avtale med legen for å diskutere anfall av hypoglykemi og hvordan du best kontroll eller hindre dem.

Hint

 • Invester i en medisinsk varsle armbånd som indikerer en diabetiker tilstand slik at en diagnose kan enkelt gjøres bør forvirring eller tap av bevissthet oppstår.
 • Bær en blodsukker test kit og en sukkerholdig element til enhver tid.
 • Utdanne familie, venner, kollegaer, omsorgspersoner og lærere om symptomene på hypoglykemi, når man skal administrere sukker muntlig, når man skal gi en glykogen injeksjon, og når du skal søke akutt hjelp.
 • Grunnleggende endringer i livsstil kan redusere antallet og hyppigheten av hypoglykemiske episoder. Foreslåtte endringer er langsiktig måltid planlegging, nøye planlegging av perioder med trening og hvordan de sammenfaller med måltider, til kommunikasjon med helsepersonell om medisiner typer og dosering, og god journalføring av anfall av hypoglykemi å fastslå årsakene.
 • Forsøk aldri å gi sukker muntlig til noen som er søvnig eller bevisstløs. Dette kan være svært farlig.
 • Riktig og streng styring av diabetes medisiner er obligatorisk for effektiv kontroll av blodsukkeret. Riktig behandling og kontroll av hypoglykemi er nødvendig fordi, selv om det sjelden, kan alvorlige tilfeller være dødelig.
 • Alkoholforbruk kan bidra til hypoglykemi. Diabetikere bør begrense alkoholinntaket.
 • Enkelte medisiner, inkludert de som brukes til å behandle hjertesykdommer og høyt blodtrykk, kan maskere symptomene på lavt blodsukker.
 • I noen tilfeller av hypoglykemi, spesielt hos personer tar insulin, sykehusinnleggelse kan noen ganger være nødvendig. Glucagons kan administreres intravenøst.

Hva er lavt blodsukker?

Hva er lavt blodsukker?


Lavt blodsukker er en betingelse for å ha lavere enn normalt nivå av sukker i sirkulerende blod. Også kjent som hypoglykemi, har lavt blodsukker er en patologisk tilstand som har milde til alvorlige effekter. Overvåking blodsukkernivået og opprettholde et sunt kosthold kan forebygge lavt blodsukker under 60 mg / dL.

Identifikasjon

Under normale forhold, er kroppen i stand til å opprettholde normale blodsukkernivået. Lavt blodsukker, men er forårsaket av flere faktorer. Det er forårsaket av inntak av en økt mengde insulin og andre medisiner. Alkohol er kjent for å senke blodsukkernivået. Hoppe over et måltid eller spise tilstrekkelig vil også lavere blodsukkernivået.
Infeksjoner, adrenal funksjonsfeil, kreft, lever-eller nyresvikt, eller en svulst som produserer insulin er flere årsaker til hypoglykemi. Lavt blodsukker er et svært vanlig symptom hos pasienter med diabetes mellitus. Det kan skje fra en ubalanse i sine medisiner program, samt fra deres gratis kosthold og treningsprogrammer.

Betydning

Når blodet faller under 60 mg / dL, kan personen oppleve flere fysiologiske endringer, som for eksempel hodepine, humørsvingninger, problemer med synet, takykardi eller hurtig puls, og sult. Farlige nivåer av lavt blodsukker produserer de mer alvorlige symptomer på atferdsendringer, forvirring og til og med kramper eller bevisstløshet. Eventuelle endringer forårsaket av lavt blodsukker kommando øyeblikkelig legehjelp.

Forebygging / løsning

Lavt blodsukker kan unngås når vernetiltakene er på plass. Den første øyeblikk at eventuelle symptom oppstår, ta opp blodsukkeret umiddelbart. Vær spesielt nøye med å kontrollere blodsukkeret flere ganger om dagen. Også holde på hånden umiddelbare mat kilder til sukker for å bekjempe et anfall av lavt blodsukker når den oppstår. Husk at lavt blodsukkernivå kan også være forårsaket av visse medisiner. Betale hensyn til din egen kropp, og ta kontakt med legen din når du blir bekymret for sukker nivåer. Andre kan gi støtte ved å være bevisst på lavt blodsukker er tegn og symptomer.

Betraktninger

Hvis du er i faresonen for lavt blodsukker, bør noen nær deg bli opplært i å håndtere en glukagon nødssituasjon kit. Glukagon er et medikament foreskrevet av leger, som stimulerer umiddelbar løslatelse av sukker fra leveren. Skulle en nødsituasjon forekomst av lavt blodsukker skje, ring 911 og umiddelbart administrere en nødsituasjon glukagon kit med hjelp av en utdannet person. Snakk med din lege om hvordan du skaffer en glukagon nødssituasjon kit.

Advarsel

Lavt blodsukker forekommer oftere hos kvinner, og det rammer hovedsakelig eldre voksne. Tidlig oppdagelse og en rask behandlingsrespons resulterer vanligvis i en god prognose. Tvert imot, kan ubehandlet hypoglykemi forårsake alvorlige skader på nervesystemet og til og med føre til døden.

Om blodsukker hos barn

Voksne og barn bruke de samme fysiske prosesser for å opprettholde blodsukkernivået. Fordi barn er mer følsomme for effektene av høye og lave nivåer, bør blodsukker hos barn overvåkes nøye.

Fakta

Hos barn, akkurat som hos voksne, nivået av sukker i blood-- glukose - reguleres av hormonet insulin, som er produsert av bukspyttkjertelen. Insulin flytter glukose fra blodet inn i cellene i kroppen, fyre opp muskler og kroppens systemer. Vanligvis denne prosessen er automatisk og balansert. I noen barn, er imidlertid prosessen avbrytes, noe som fører til blodsukkernivå som er for høyt eller for lavt. Enten ekstrem kan indikere eller forårsake helse-og atferdsproblemer.

Diabetes

Hvis et barns blod sukker øke til et farlig høyt nivå, kan det barnet har diabetes. De fleste barn med diabetes har type 1 diabetes, en autoimmun sykdom der bukspyttkjertelen produserer lite eller ingen insulin. Barn med diabetes må overvåke sine blodsukkernivået nøye, følge et balansert kosthold og ta insulin for å holde blodsukkeret på et normalt nivå. Hvis deres blod sukker bli for høy, risikerer de tåkesyn, besvimelse, koma og død.

Hypoglykemi

Hvis et barns blodsukkeret synker for lavt, vil kroppen være ute av stand til å skikkelig drivstoff selv. Denne tilstanden kalles hypoglykemi. Det kan forekomme hos barn med diabetes hvis for mye medisiner blir administrert eller hvis et måltid er savnet. Hvis et barn ikke har diabetes, da blodsukkeret kan falle på grunn av sult, en reaksjon på medisiner eller en stoffskiftesykdom som hyperinsulinism.

Behavior

Noen studier har knyttet økt blod sukker til atferdsproblemer hos barn. Mens ingen definitiv kobling mellom sukker og hyperaktivitet er funnet, kan økte sukker nivåer forårsake episoder av oppstemthet, angst og dårlig konsentrasjon. Det høye nivået av sukker i blodet fører til at kroppen for å frigjøre mer insulin. Kroppen kan overkompensere, skjønt, slippe for mye insulin, og forårsaker blod sukker for å slippe for lavt. Kroppen deretter utgivelser adrenalin å returnere blodsukkernivået til det normale. Dette kan føre til barns dårlig oppførsel, som hormonet adrenalin interesserer dem.

Betraktninger

Barn og voksne ikke håndtere brå endringer i blodsukkeret på samme måte. Barn er mer følsomme for effektene av både høye og lave blodsukkerverdier. Etter opplever høyt blodsukkernivå, barnas nivåer slipp mye lavere enn for voksne. Barn er mer påvirket av den adrenalinrush som følger lavt blodsukkernivå, så vel.

Oppførsel Tegn på lavt blodsukker

Lavt blodsukker, også kalt hypoglykemi, oppstår når blodsukkeret faller under normalt nivå, ifølge National Diabetes Information Clearinghouse. Glukose er en viktig kilde til energi for kroppen, som finnes i matvarer rike på karbohydrater, som ris, poteter, brød, korn og frukt. Hypoglykemi kan påvirke mennesker med lav-karbohydrat diett, men det er også en farlig bivirkning av diabetes behandling, og det kan forårsake anfall og koma. Alvorlige hypoglykemiske kriser hos diabetikere kan forebygges ved å observere atferd tegn, for eksempel mental forvirring, nervøsitet og svimmelhet.

Mental forvirring

Mental forvirring og svakhet er en del av en biologisk varslingsmekanisme til den lave glukosetilførsel i blodet og påfølgende behov for å spise. Disse symptomene raskt bedre etter å ha spist, men når glukose ikke er gitt, begynner kroppen å bruke kroppsfett og til slutt, muskelcellene. Imidlertid, i henhold til diabetikere insulinbehandling, kan denne trappes til en hypoglykemisk beslaget, på grunn av deres mangel på naturlige blodsukkerkontroll.

Nervøsitet

Ifølge National Diabetes Information Clearinghouse, nervøsitet, skjelving og talevansker er andre atferds symptomer på lavt blodsukker. I ikke-diabetikere mennesker, er disse symptomene relatert til lavt blodsukker hvis de skjer innen fire timer etter siste måltid. Å behandle hypoglykemi i mellom måltidene, bør folk ha en matbit eller fruktjuice. Diabetikere bør vente 15 minutter og kontroller blodsukkernivået, og gjenta behandlingen til den når 70 mg / dL eller høyere.

Svimmelhet

Svimmelhet er også en del av varslingsmekanisme utløses av adrenalin og andre hormoner når blodsukkeret er lavt, ifølge National Diabetes Information Clearinghouse. Men hvis normale forhold ikke er gjenopprettet etter å ha spist, svimmelhet kan være relatert til andre problemer, for eksempel labyrinthitis, en betennelse i det indre øret. I en Hypoglykemi Support Foundation spørreskjema med hypoglycemic pasienter, rapporterte 79 prosent svimmelhet som et symptom på tilstanden.

Hva er årsaken til lavt blodsukker Readings?

Hva er årsaken til lavt blodsukker Readings?


Hypoglykemi er en mangel av glukose, eller blod-sukker, i blodet. Glukose blir brukt av kroppen som en energikilde, og når blodglukosenivået faller, bukspyttkjertelen signaliserer leveren for å frigjøre lagret, overflødig glukose til å heve sukker. Utbruddet av lavt blodsukker, og hva som er ment å være en automatisk regulerings svar på denne mangel, kan bli svekket av diabetes; ikke-diabetikere forholdene i leveren, bukspyttkjertelen, binyrene eller hypofysen; eller inntak av for mye alkohol.

Diabetiker messige årsaker

Personer med diabetes tar insulin, et bukspyttkjertelen hormonet, å senke farlig høyt blodsukkernivået og holde dem regulert. Hvis mengden av insulin injiseres inn i blodstrømmen er for høy, i forhold til mengden av glukose i blodet diabetikere ', kan blodsukkernivået falle under normale, friske nivåer.

Et annet problem for diabetikere angående lavt blodsukker er ikke spiser mat nok til å produsere et tilstrekkelig nivå av glukose etter å ha tatt diabetes medisinering. Bruke for mye glukose gjennom hard trening, etter å ha tatt diabetes medisiner, kan også føre til lave blodsukkermålinger.

Non-diabetiker sykdommer og lidelser

De lengre perioder med sult som oppstår for de som lider av anorexia nervosa kan føre til at kroppen ikke klarer å produsere nok blodsukker. Alvorlig hepatitt, en sykdom som forårsaker betennelse i leveren, kan også forårsake blodsukkernivået for å slippe henhold sunne nivåer.

Svulster kan også føre til lavt blodsukker, i kontrast måter. Svulster som blir for stor kan bruke for mye av glukose i blodet, eller - i tilfelle av en sjelden pankreatisk tumor som kalles insulinoma - en svulst kan føre til en overproduksjon av insulin som forårsaker blodsukkernivået for å slippe.

Andre potensielle ikke-diabetikere sykdommer som kan føre til lavt blodsukker er sykdommer i binyrene eller hypofysen, som kan gi mangel på hormonene er nødvendige for å kontrollere og vedlikeholde glukoseproduksjon.

Mat og alkoholrelaterte årsaker

Midlertidige fall i blodsukkernivået kan oppstå etter overdreven drikking av alkohol, spesielt når drikke har funnet sted på tom mage. I denne situasjonen, alkoholen er tilstede i blodet forhindrer leveren slippe nødvendige nivåer av glukose i blod.

Folk som faster i perioder, enten for religiøse eller helsemessige årsaker, kan oppleve midlertidige blodsukkeret reduksjoner på grunn av underernæring. Den motsatte situasjon er tilfelle for de med reaktiv eller postprandial hypoglykemi, hvor spising fører individet for å produsere et overskudd av insulin i reaksjon på inntak av mat.

Høyt blodsukker Symptomer & Dangers

Diabetikere må se sine blodsukkernivået, noe som kan variere avhengig av hva de spiser. Fordi kroppene deres enten ikke produserer nok insulin, eller ikke er i stand til å bruke insulin riktig, kan cellene ikke bruke glukose i blodet effektivt for energi. Resultatet kan bli farlig høyt blodsukker mengder i blodet. Her er noen symptomer og risiko for å se etter.

Hyppig vannlating

Å kvitte seg med overdreven glukose (sukker), nyrene føre diabetespasienter til å urinere oftere.

Dreven tørste

På grunn av den økte vannlating, dehydrering blir et problem. Personer med høyt blodsukker ofte føler meg veldig tørst - noen ganger hele tiden.

Overdreven Hunger

Fordi kroppen ikke kan behandle glukose for energi riktig, fortsetter den følelsen sulten selv om personen spiste nylig.

Fatigue

Uten at energi fra glukose, er personen sannsynligvis føle utslitt og trøtt mye. Jo høyere blodsukker, jo mindre energi personen har.

Diabetisk ketoacidose

En av de største risikoene for høyt blodsukker er diabetisk ketoacidose. Denne tilstanden forstyrrer pH-balansen i kroppen og kan føre til koma eller død hvis den forblir ubehandlet.

Farlige Blood Sugar Ranges

Farlige Blood Sugar Ranges


Diabetes er en medisinsk tilstand som påvirker millioner av mennesker. Et normalt blodsukkernivå er regnet som 70-120-serien. Noe som er for høyt eller for lavt kan føre til at kroppen skade. Men du trenger ikke å være en diabetiker å merke effekten fra farlige blodsukkernivået. Det kan slå til når som helst.

Hyperglykemi

Enhver blodsukkeret som er over 200 regnes som hyperglykemi.

Hypoglykemi

Blodsukkernivået som er under 70 anses hypoglykemi.

Potensiell

Høye blodsukkernivå kan føre til kortpustethet og problemer med å puste, samt føre til problemer med blodårer og sirkulasjon i kroppen.
Lavt blodsukker kan føre en person til å miste bevisstheten eller angi et diabetisk koma.

Advarsler

Farlige blodsukkernivå kan være grunn av andre medisinske tilstander som overspising, mangel på spising, dehydrering og fysisk trening. Du trenger ikke å være diabetiker å lide av unormale blodsukkernivået.

Forebygging / løsning

Hvis du plutselig føler deg dårlig, sjekke blodsukkeret er en klok idé. Hvis du finner ut at du har unormalt høye eller lave resultater, bør du gjenta blodsukkerprøver hvert 15. minutt til resultatene er i normalområdet.

Effektene av lavt blodsukker

Effektene av lavt blodsukker


Diabetes, og medisiner som diabetikere ta, kan føre til hypoglykemi, eller lavt blodsukker. Hypoglykemi er en potensielt farlig tilstand, så det er veldig viktig å kjenne tegn og effekter av lavt blodsukker.

Irritabilitet

Korte temperamentet og irrasjonelle følelser er forbundet med lavt blodsukker.

Shaking

Fordi blodsukkeret faller til et nivå som ikke kan støtte systemet ditt, du begynner å riste ukontrollert; dette er den mest åpenbare tegn på lavt blodsukker.

Svakhet

En svak følelse er ofte assosiert med hypoglykemi. Ser også for muskler følelsen uvanlig tung, forårsaker ting som en problemer med å løfte armene.

Sult

Fordi lavt blodsukker kan ofte tilskrives ikke konsumere nok karbohydrater (eller over forbruk av medisin), er sult en vanlig bivirkning av lavt blodsukker.

Svette

Ukontrollerbare og uforklarlig svetting kan være et tegn på lavt blodsukker.

Løsning

Hver gang du mistenker at blodsukkeret til å være lav, bør du teste den umiddelbart. Hvis den faller under 80, bør du drikke 15 ml juice og vente i 15 minutter for å teste den igjen.

Om lavt blodsukker Comas

Lavt blodsukker er også kjent som hypoglykemi. Dette er en tilstand hvor glukose-blodsukkernivåer er mye lavere enn normalt. Glukose er biprodukt av karbohydrater og er den viktigste kilden til energi for kroppen. Primær hypoglykemi-mao det er ikke en bivirkning av en annen tilstand-er faktisk uvanlig. Lavt blodsukker er mest vanlig blant Type I diabetikere som er insulinbrukere, fordi insulin bidrar til å regulere blodsukkeret. Lavt blodsukker Comas er også noen ganger kalt insulinsjokk.

Faktorer som bidrar til lavt blodsukker

Blodsukkernivået faller av mange grunner: Du er ikke spiser nok, har du økt mengden du trener uten å øke matinntaket, eller du ikke tar riktig mengde insulin eller andre diabetiker medisin. Inntak av alkohol kan også føre til lave blodsukkernivået hos de uten diabetes. Hypoglykemi kan også signalisere en bukspyttkjertelen svulst eller leversykdom.

Testing for lavt blodsukker

I nødssituasjoner, er en blodsukkermåling gjort hvis blodsukkeret er mistenkt for å være enten for høyt eller for lavt. Dette er de samme test diabetikere bruker daglig for å hjelpe dem med å velge hva eller hvor mye du skal spise eller hvor mye insulin de trenger for å kontrollere sine symptomer. Generelt er et blodglukosenivå på mindre enn 70 mg / dl er ansett for lav. Ifølge Lab tester på nettet, for primær hypoglykemi, er at antall mindre enn 40 mg / dL.

Symptomer

Mens uvanlig, kan ekstremt lavt blodsukker føre til koma, så det er viktig å gjenkjenne symptomer. Disse er:
• En ustø eller en nervøs følelse-du kan føle ditt hjerte er pounding for hardt
• Svette
• Irritabilitet
• Sult
• Forvirring

For langvarig diabetikere, de fysiske symptomene en tendens til å falme, så det er viktig å kjenne den igjen hvis talen din er bremse eller koordinering synes off, da disse vil være den primære tegn på lavt blodsukker.

Behandling

Generelt er lavt blodsukker mer irriterende enn farlig, og bare ha en matbit er normalt adekvat behandling. Diabetikere oppfordres til å holde snacks som inneholder sukker med dem hele tiden for å unngå eventuelle problemer. Når du får i deg din snack, vent i 15 minutter; hvis du fortsatt føler symptomatisk, spise en annen snack. Hvis du mister bevisstheten, er en injeksjon med glukagon gitt slik at glukose kan umiddelbart føres inn i blodstrømmen. Injeksjon med glukagon kits kan kjøpes for å holde på hånden for akuttbehandling. Krisepersonell vil administrere denne injeksjon eller gi deg glukose intravenøst ​​hvis de finner deg bevisstløs eller ute av stand til å trygt ta noe i munnen.

Forebygging / løsning

Mens hypoglykemi ikke kan være helt forebygges hos diabetikere, kan det holdes på et minimum ved å spise regelmessige måltider, opprettholde et treningsprogram og testing blodsukkeret regelmessig. Hvis du forventer en økning i den daglige treningen, må du justere matinntaket også.

Advarsel

Lavt blodsukker Comas er et medisinsk nødstilfelle. Hvis du ikke er i stand til å få øyeblikkelig legehjelp, kan du ende opp med permanent hjerneskade eller dø.

Hva kan redusere høyt blodsukker?

Personer med diabetes har ofte å bekymre seg for å senke blodsukkeret. Høye blodsukkernivå kan være svært farlig for personer med diabetes, og det er viktig å vite hvordan du kan redusere høyt blodsukker.

Trening

Trene kan senke blodsukkeret ditt. Som en annen fordel, kan det også føre til at du mister vekt, noe som kan hjelpe deg bedre administrere diabetes.

Drikke

Det er viktig å holde seg hydrert å skylle ut systemet, men hold deg unna sukkerholdig saft og kullsyreholdige drikker. Vann er den beste drikken til å holde blodsukkeret lavt.

Spis

Ikke hopp over et måltid for å senke blodsukkeret; gjør dette kan gjøre blodsukkeret dråpe farlig lavt. I stedet spiser et mindre måltid enn normalt. Hvis du fortsatt er sulten senere, har en liten snack.

Slapp

Stress kan føre til at blodsukkeret til å stige, så avslappende kan bidra til å senke det. Bruk meditasjon, yoga eller stille lese --- avhengig av hva som fungerer for deg.

Sleep

Kutte ned på søvn kan gjøre deg mer produktiv på kort sikt, men det kan øke blodsukkeret i det lange løp.

Viktigheten av Vanlige Kontroll av blodsukker

Opprettholde kontroll over blodsukkernivået er den sikreste måten å forhindre komplikasjoner fra diabetes, slik som nyre og øyenskade, samt kardiovaskulære komplikasjoner. For å holde nivået i sjakk, må du overvåke blodsukkeret for endringer som kan indikere nødvendige justeringer til kosthold og medisiner eller som kan være signaler om andre helsemessige komplikasjoner. Akkurat hvor ofte du sjekke blodsukkernivået bør være noe du og legen din finne ut, men her er noen ting du bør forstå om hvordan blodsukkeret påvirker helsen din.

Grunner

Å vite hva blodsukkeret er vil hjelpe deg å planlegge måltider og aktiviteter, samt bidra til å bestemme den riktige dosen av insulin og / eller andre medisiner du kan ta for å bidra til å regulere stoffskiftet og kroppens blodsukkerkontroll. Blodsukker eller sukker er den viktigste kilden til energi som brukes av kroppen og er avledet fra forbruker karbohydrater. Bukspyttkjertelen produserer insulin for å holde blodsukkeret på et sunt rekkevidde, men hvis kroppen ikke produserer nok insulin, vil du sannsynligvis nødt til å ta syntetisk insulin for å gjøre opp differansen. Hvis blodsukkernivået overstiger en sunn rekkevidde, kan det oppstå skader på nerver, øyne, nyrer og blodårer.

Frekvens

Du bør overvåke blodsukkeret minst fire ganger om dagen, ifølge Cleveland Clinic, som anbefaler tester før hvert måltid, ved sengetid og / eller to timer eller så etter å ha spist. Klinikken antyder også at testing før og etter trening for å se hvordan aktiviteten påvirker blodsukkeret og bidra til å unngå potensielle lavt blodsukker episoder som kan følge med øvelsen. Imidlertid bør du diskutere med legen din en passende testplan for deg.

Alternatives

Hvis du har relativt konsistente blodsukkermålinger, kan det hende du ikke trenger å måle dine nivåer så ofte. Legen kan anbefale en gang om dagen eller en tidsplan som gjør det mulig for deg å måle blodsukkeret før frokost og deretter senere på dagen. Du kan også bli bedt om å overvåke blodsukkeret oftere når du er syk.

Advarsel

Hvis du ikke holde deg på toppen av blodsukkeret, risikerer du å ha blodsukkeret pigg eller slippe til farlig lavt nivå. Lavt blodsukker kan føre til tap av bevissthet, eller et anfall. Høyt blodsukker kan føre til nedsatt nyrefunksjon, nerve og øyeskader og hjertesykdommer, som for eksempel uvanlige hjerterytme og arteriell sykdom.

Betraktninger

Den andre hovedårsaken du vil ofte sjekke blodsukkeret ditt er å forstå triggere for pigger eller dråper i dine nivåer. Hvis enkelte matvaner eller aktiviteter fører til endringer, vil du lære hvordan du kan unngå slike problemer eller planlegge deretter. Ofte, høyt blodsukkernivå, for eksempel, er forårsaket av for mye mat og ikke nok medisiner, vektøkning og selv stress. Ved hyppig overvåking av blodsukkernivået kan du se om en stabil vekt-tap plan er å bidra til å bringe tallene inn i en sunn rekkevidde mer konsekvent.

Farlige blodsukkermålinger

Matvarer som inneholder sukker eller karbohydrater gir kroppen med blodsukkeret, også kjent som blodsukker, noe som er avgjørende for god helse. Bukspyttkjertelen skiller ut et hormon som heter insulin som obligasjoner med blodsukkeret og gjør at den kan bli konvertert til mat for hjernen vår og energi for kroppen vår. Det kontinuerlig overvåker nivået av sukker i blodet og produserer tilstrekkelige nivåer av insulin for å hindre at blodsukkernivået fra å heve for høyt.

Normale blodsukkernivået

Normalt blodsukkernivå er mellom 70 mg / dl og 120 mg / dl (milligram glukose til dl blod). Friske mennesker kan oppleve milde svingninger innimellom. Vedvarende eller alvorlige blodsukkernivået utenfor dette området er nesten helt sikkert en indikator på en underliggende medisinsk tilstand.

Hyperglykemi

Enhver forekomst av høyt blodsukker kalles hyperglykemi. Ellers kan friske mennesker oppleve milde episoder av hyperglykemi som følge av rutinemessige aktiviteter som anstrengende trening eller spise et måltid. Det er ikke uvanlig å se blodsukkernivået så høyt som 140 mg / dl i opptil to timer etter å ha spist, spesielt hvis maten var lastet med sukker eller karbohydrater.

Gjentakende blodsukkernivået mellom 130 mg / dl og 200 mg / dl kunne signalisere en tilstand som kalles pre-diabetes, en forløper til diabetes. Vedvarende hyperglykemi med blodsukkernivået høyere enn 200 mg / dL indikerer tilstedeværelse av type 1, type 2 eller svangerskapsdiabetes, bør nedsatt glukosetoleranse (IGT) eller andre alvorlige medisinske tilstander og bli behandlet av en lege. The American Diabetes Association anslår at 8 prosent av USAs befolkning har en form for diabetes.

Hyperglykemi med et blodsukkernivå på 400 mg / dl eller høyere bør tas svært alvorlig. Det kan tyde på en tilstand som kalles ketoacidose som raskt kan føre til koma eller død.

Hypoglykemi

En blodsukkeret under 70 mg / dl indikerer en tilstand som kalles hypoglykemi. Hypoglykemi er ganske uvanlig hos voksne og barn over 10 år med mindre det er forårsaket av en underliggende medisinsk tilstand. Det er ikke uvanlig å se en episode av forbigående hypoglykemi hos nyfødte, spesielt hvis mor er en diabetiker. En tilstand som kalles hyperinsulinisme er den ledende årsak til alvorlig og vedvarende hypoglykemi hos nyfødte og barn.

Diabetikere, særlig de med type 1 diabetes, er utsatt for hypoglykemiske episoder. En savnet eller forsinket måltid, inntak av for mye insulin, drukket alkoholholdige drikker, alvorlig stress eller trener uten å justere insulin og matinntak kan alle føre til hypoglykemi hos diabetikere. Blodsukkeret kan falle raskt eller sakte, avhengig av årsaken til hypoglykemi. Varseltegn som vanligvis er tilstede før blodsukkeret blir faretruende lav, slik som svette, svakhet, skjelvinger, hodepine eller trøtt.

Et lavt blodsukker som regnes som farlig, kan variere. Når bevisstløshet eller kramper satt inn, er tilstanden farlig og kan fort føre til koma eller død uavhengig av hva den faktiske blodsukkeret er.

Testing

Det finnes to typer tester som brukes av leger for å teste blodsukkeret for diagnose: et fastende blodsukker test eller en oral glukosetoleransetest. Begge testene er vanligvis utført på et sertifisert laboratorium eller legekontoret.

Diabetikere og folk med andre forhold bruker en blodsukkermåler for å teste deres daglige blodsukkernivået. På et minimum, bør testing gjøres før hvert måltid og ved sengetid.

Diabetikere vil ha en blodprøve gjøres noen få måneder for å teste sine HbA1C nivåer. De vanligvis opplever pågående stigning og fall i blodsukkeret, og A1C test gir dem et mål på hvor godt blodsukkeret har vært regulert over en periode.

Behandling

Mens det er medisiner som kan kontrollere hyperinsulinisme i noen tid, er de eventuelle fjerning av en del av eller hele bukspyttkjertelen som normalt er nødvendig.

Behandling for diabetes inkluderer en diett lav på karbohydrater og sukker, og en god øvelse diett. Type 1 diabetikere også ta daglige injeksjoner av insulin, mens type 2 diabetikere blir ofte behandlet med orale medisiner.

Hypoglykemi behandles ved innføring av sukker inn i kroppen. En glukose tablett eller drikke høy i sukker, slik som juice eller soda, bør inntas først, etterfulgt 10 til 20 minutter senere av en fast føde som inneholder karbohydrater. Blodsukkernivået bør testes hvert 15. minutt til den når 70 mg / dl.

Hvis personen er bevisstløs eller ute av stand til å spise eller drikke, kan kake ising eller glukose gel bli penslet på innsiden av kinnet sitt. Hvis dette ikke hjelper, kan en injeksjon av glukagon bli kalt for. I alle fall hvis en person er bevisstløs på grunn av hypoglykemi, en ambulanse bør innkalles umiddelbart.

Hva er årsaker til hyppig lavt blodsukker hos diabetikere?

Diabetes er en sykdom forårsaket av høye nivåer av sukker i blodet. Diabetikere trenger insulin injeksjoner eller oral medisin for å holde blodsukkeret stabilt. Men noen ganger blodsukkeret faller til lave nivåer, forårsaker et lavt blodsukker reaksjon som er ubehagelig og til og med farlig for diabetikere. Det er mange grunner blodsukkernivået til ofte bli for lavt hos diabetikere.

Insulin

Insulin er den viktigste årsaken til hyppige lavt blodsukker hos diabetikere. Lavt blodsukker er en bivirkning av mange diabetes medisiner. Hvis du tar insulin skudd eller piller og blodsukkeret faller ofte for lav, kan insulindosen din må justeres. Du kan være å ta for mye insulin eller det kan være feil type for deg. Det kan være luft i sprøyte eller penn som må fjernes før injeksjoner. Hvis du har vært å gi deg selv injeksjoner i samme området i lang tid, bygger arrvev opp i en klump, og insulin kan bli fanget i klump. Roterende de områdene av kroppen som mottar injeksjoner kan bidra til å forhindre vev buildup.

Mat

Hvis du ikke spiser kort tid etter å ha tatt din diabetes medisin, kan blodsukkeret faller. En vanlig rutine og et vanlig kosthold er nødvendig for å holde blodsukkeret stiger og faller. Riktig mengde og type mat har å bli spist på den tiden legen har satt medisinering beløp for.

Karbohydrater

For diabetikere, er det to forskjellige typer av karbohydrater. Langsomtvirkende karbohydrater, slik som korn, ris, pasta, brød, frukt, mil og poteter hjelpe deg å holde blodsukkernivået opp for en lengre periode. Hurtigvirkende karbohydrater som godteri, sjokolade og sukkerholdige drikker heve blodsukkernivået raskt, men da det faller for fort. Bare spise hurtigvirkende karbohydrater når blodsukkeret faller for fort, og du trenger å ta dem opp for å hindre at en diabetiker koma.

Aktivitet

Diabetikere som får mer mosjon enn vanlig kan finne blodsukkernivået synker. Kroppen din bruker mer energi når du er aktiv, så juster mengden mat du spiser når du vet at du vil få mer trening.

Alkohol

Inntak av alkohol kan føre blodsukkeret til å slippe, spesielt hvis du drikker den på tom mage. Noen ganger stiger det, så faller raskt; andre ganger kan det ikke falle før et par dager etter at du drikker. Måten kroppen bryter ned alkohol kan forstyrre leverens evne til å heve blodsukkernivået.

Vekttap

Å spise mat som er bedre for deg kan få deg til å miste vekt. Når du er diabetiker, jo mindre fett du har, fungerer bedre insulin i kroppen din. Når du mister vekt, må du kanskje insulindosen justeres for å hindre at blodsukkeret faller for lavt.

Er Siberian Ginseng farlig?

I århundrer har ginseng vært en viktig komponent i mange naturmidler, spesielt de som kommer fra Kina. Imidlertid er disse rettsmidler tradisjonelt laget med enten kinesiske eller amerikanske Ginseng planter. Mange midler prøver å bruke Siberian Ginseng som - mens navnet er lik - har forskjellige egenskaper, og en rekke bivirkninger som brukere bør være klar over.

Hjerte Forsiktighetsregler

Siberian Ginseng er også referert til som Eleuthero, Gaia rot, Touch-Me-Not og Wild Pepper. Mens normalt ikke skadelig i små eller kortsiktige doser, har Siberian Ginseng vist seg å øke både puls og blodtrykk. Som et resultat, de som er bekymret for hjertesykdom, eller som allerede lider av høyt blodtrykk bør nok unngå å ta Siberian Ginseng.

Sukker Forsiktighets

De som lider av diabetes eller fra andre forhold som involverer blodsukkeret bør også advares mot å ta Siberian Ginseng. Når det tas i store mengder, kan Eleuthero senke blodsukkeret, som kan føre til hypoglykemi. Tegn på lavt blodsukker variere fra muskelrykninger, forvirring, svetting og forvrengt tale til mer alvorlige tegn, som for eksempel bevisstløshet og til slutt død.

Store bivirkninger

Som nevnt ovenfor, har de med hjertesykdom eller hjertesykdommer rapporterte økt hjertefrekvens og blodtrykk når du tar Siberian Ginseng. Hos personer som har tatt Siberian Ginseng for 2 måneder eller mer rapport har det også blitt assosiert med muskelkramper, på grunn av betennelse i nerveender. Langvarig bruk av Siberian Ginseng er ikke anbefalt.

Mindre bivirkninger

Andre bivirkninger av Siberian Ginseng har tatt med hodepine, tretthet og angst hos de som tar urten. Hos kvinner, har Siberian Ginseng også vært forbundet med brystsmerter og ømhet. Disse bivirkningene, mens mindre alvorlige enn de andre, er mer vanlig i den generelle befolkningen som tar Eleuthero.

Interaksjons Advarsler

Siberian Ginseng, hvis tatt mens du er på andre medisiner, kan også ha noen farlige effekter. Sibirsk ginseng kan interagere med dårlig antikoagulanter og resultere i ukontrollert blødning, for eksempel. I tillegg bør Siberian Ginseng ikke tas sammen med insulin som det reduserer blodsukkeret. Det bør heller ikke tas med beroligende midler så det kan gjøre dem mer kraftig enn beregnet.

Hvordan måle blodsukker uten å bryte Skin

Det kan være vanskelig nok å være diabetiker uten behov for å stikke deg i fingeren fire eller fem ganger hver dag. Til slutt fingrene blitt så tørr og sløvt at det kan bli vanskelig å trekke blod. Ved hjelp av en ikke-invasiv glucometer å overvåke blodsukkeret krever ikke en blodprøve. Avhengig av typen av glukosemåler du har, kan det være nødvendig å kalibrere den ikke-invasiv glukosemåler ved bruk av en normal glukosemåler daglig, noe som krever en finger stikk på begynnelsen av dagen.

Hvordan måle blodsukker uten å bryte Skin

•  Vask hendene og tørke dem før testing. Våte hender på grunn av vann eller svette kan påvirke nøyaktigheten av målingen.

Fest enheten til håndleddet eller fingeren, i henhold til produsentens instruksjoner.

•  Trykk på "Start"-knappen (navnet kan variere). På ulike faste intervaller, vil den ikke-invasiv glucometer måle blodsukkernivået via infrarød teknologi eller ved å trekke væske fra huden. Dette trinnet kan ta flere minutter å fullføre.

Monitor resultatene av glucometer nøye. Ta en lesning med tradisjonelle glukose meter hvis glucometer viser dine nivåer kan være lav.

Gjenta disse trinnene hvis invasiv glucometer ikke får en korrekt avlesning eller det står "Feil."

Hint

 • Det er ennå ikke en ikke-invasiv glucometer på markedet som produserer raske og nøyaktige resultater. Ikke bli skremt hvis måleren ikke viser en faktisk antall, men heller et sikkerhetsnivå eller fare.
 • Det tar opptil 15 minutter for å få en lesning fra noen ikke-invasiv glukose skjermer. Hvis skjermen viser blodsukker kan være på vei inn i farlig nivå, bør du følge opp med en vanlig lesing umiddelbart, da blodsukkeret kan falle raskere enn du kan få resultater.