Digidexo.com

Hvordan velge Anti-inflammatoriske matvarer

Betennelse i kroppen din føles som en irritasjon eller smerte i et lokalisert område som er ledsaget noen ganger ved et tap av bruk eller bevegelse. Arthritis smerte er en av de mest vanlige inflammasjoner som folk opplever. Inflammasjon i kroppen kan også være en del av kroniske sykdommer, som for eksempel slag eller hjertesykdommer. Imidlertid, kan langvarig bruk av medikamenter føre til andre problemer som for eksempel nyre-og mageirritasjon. Det er andre forebyggende tiltak som du kan ta for å lindre tilstanden din.

Hvordan velge Anti-inflammatoriske matvarer

•  Unngå mat som er kjent for å forårsake betennelse. Disse inkluderer sukker, mais sirup, kjøtt med høyt fettinnhold, rask mat og junk food med transfett og mettet fett, bearbeidet kjøtt som pølser, lunsj kjøtt og pølse som inneholder nitritt.

Velg magert kjøtt, magre oster, melk og meieriprodukter. De protein, kalsium, vitaminer og mineraler som finnes i disse matvarer er viktig å opprettholde en god helse. Imidlertid er mettet fett også funnet i disse matvarer. Jo lavere fettinnhold betyr at du er inntak mindre mettet fett som kan føre til betennelse.

Legg oljer og fett i kostholdet ditt som vil redusere kroppens betennelse. Omega-3 fettsyrer har vist seg å bekjempe betennelser. Denne fettsyren finnes i valnøtter, linfrø, gresskarkjerner, kaldt vann fisk og rapsolje. Ved å legge disse matvarene i kostholdet ditt kan du gjøre en markant forbedring over tid, i mengden av betennelse i kroppen din. Olivenolje er en annen gunstig fett for å redusere betennelse.

Suppler kosthold med Omega-3 kapsler i form av tran eller linfrøolje. Hvis du ikke er i stand til å legge til mat med høyt omega-3 fettsyrer i kostholdet, kosttilskudd er et godt valg.

Ta med mer fiber i kosten. Studier har vist et høyt fiber diett reduserer betennelse. Når du kjøper brød, pasta og kornprodukter på matbutikken, se etter 100 prosent hele korn produkter. Gammeldags havregryn til frokost er en god måte å legge mer fiber i måltidet morgen. Frukt og grønnsaker legge fiber til kosthold. Prøv å få de anbefalte minimum fem porsjoner per dag.

6. Drikk vann. Gode ​​drikker som rent vann, fruktjuice, grønnsaksjuice, lettmelk eller urtete er alle gode valg for å legge til ekstra vann til kosthold. Friske væsker har vist seg å forbedre kropps betennelse.

Hint

  • Lett trening, nok hvile, stretching og opprettholde riktig kroppsvekt kan alle redusere betennelse.
  • Olivenolje reduserer betennelse. Som en ekstra bonus studier har vist at det å redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer.
  • Før du legger noe mer enn anbefalt dose av kosttilskudd, søke råd fra legen din.
  • Hvis du er resistente insulin eller diabetes, kan fruktjuicer legge til blodsukker og bør unngås. Velg rent vann eller grønnsaksjuice i stedet.