Digidexo.com

kalde omslag

Hvordan lage kalde omslag for Kids

Hvordan lage kalde omslag for Kids


Hvis du har barn, vet du hvor lett skader skje. Om de prøver å fly utenfor verandaen eller utvinne fra en mindre operasjon, vet alle foreldre som en vellaget kaldt omslag er en viktig del av førstehjelp. En kald kompress reduserer hevelse ved å redusere blodstrømmen til hudens overflate, noe som er grunnen til at utøverne først behandle forstuinger med kjøleelementer. En trygg, effektiv kaldt omslag krever ikke mye tid til å lage og er lett for barnet å bruke.

Bruksanvisning

•  Legg en ren vaskeklut flat på telleren. For større skader, bruke en større vaskeklut, eller en ren kjøkkenhåndkle så du har nok plass til å fullstendig legge isbiter.

Pile isbitene i midten av vaskeklut. For områder som nødvendig komplett is kabinett, som for eksempel en forstuet ankel, ordne isbiter på vaskeklut i en linje.

Samle vaskeklut over haugen med is og fest med en gummistrikk. For lengre, kaldere pakker, ruller vaskeklut opp rundt isen og sikre begge ender med en gummistrikk. Vaskeklut fungerer som en beskyttende barriere slik at barnet høster fordelene av en kald komprimere uten å få frostskader.

Tips og advarsler

 • Vikle en pose med frosne grønnsaker i et håndkle hvis du ikke har is.
 • Fjern komprimere etter 20 minutter og vente i 30 minutter før du påfører en frisk komprimere til barnets hud. Langvarig eller kontinuerlig, kan direkte eksponering for is skade barnets hud eller forårsake smerte.

Behandlinger for kalde sår

Behandlinger for kalde sår


Forkjølelsessår er en vanlig sykdom, men de er også irriterende og skjemmende. Når du får infisert med herpes simplex virus og har din første kalde sår, vil du sannsynligvis fortsette å få dem. Heldigvis finnes det måter å behandle symptomene og også å redusere den kalde sår varighet. Hjem rettsmidler eller medisiner fra legen din er tilgjengelige, avhengig av hvor aggressivt du ønsker å behandle den kalde sår.

Bruksanvisning

Bekreft at du faktisk har et forkjølelsessår. Typiske symptomer er ømhet og en prikkende følelse i området der den kalde sår vil bryte ut og en hoven kjertel i dette området. Fordi forkjølelsessår vanligvis gjenta seg når du har hatt en, vil du mest sannsynlig lære å gjenkjenne symptomer før sår faktisk vises.

Påfør Abreva (docosanol), en over-the-counter krem som har vist seg å redusere tiden det tar å helbrede en kald sår. Abreva bør påføres så snart som mulig for å være effektive. Påfør den fem ganger per dag frem til den kalde sår er borte.

Bruk en oral medisin som tjener samme formål ved å besøke legen din. Piller for å minske varigheten av en kald sår er kun tilgjengelig på resept.

Bruk kalde omslag for å lindre smerten av forkjølelsessår. Mens kompress ikke vil minske dens varighet, kan det hjelpe deg til å føle deg mer komfortabel.

Påfør en over-the-counter aktuell medisinering slik som benzocain, lidokain, tetrakain eller dibukain. Disse vil ikke gjøre den kalde sår leges raskere, men de kan midlertidig stoppe kløe og svie. Effekten varer vanligvis ca 20 til 30 minutter når du bruker dem.

6. Påfør vaselin eller leppepomade å holde den kalde sår fuktig og hindre sprekkdannelser. Dette kan bidra til å redusere smerte og blødning fra den kalde kjernen.

Ta en over-the-counter smertestillende som paracetamol eller ibuprofen. Disse vil gi midlertidig lindring fra bankende eller annen smerte.

Tips og advarsler

 • Hvis en kald sår ikke forårsaker for mye trøbbel, kan du bare la den være alene, og det vil gro av seg selv i løpet av få dager. Den trenger bare behandling hvis smertene er plagsomme, eller hvis du er flau av sitt utseende.

Hvordan lage kalde kompresser

Du kan lage din egen komprimerer hjemme for å holde i fryseren eller bære i en kjøler på en utflukt. En kald kompress er en god ting å ha på hånden for sportslige arrangementer og aktiviteter som involverer fysisk anstrengelse i tilfelle en ulykke eller skade. Bærbare hjemmelagde kalde omslag er godt å gjøre og ta for en utflukt eller for en nødsituasjon. En ekstra bonus er at de er laget ved å resirkulere plastflasker.

Bruksanvisning

Lagre noen tomme enkel servering vannflasker etter at du drikker vannet. Sørg for at du holde caps også. Du trenger dem for å forsegle flasken.

Fyll flasken ¾ full med vanlig vann fra springen. Du forlater en fjerdedel av flasken tom for å tillate utvidelse av vannet som det fryser. Ellers kan det sprekke eller eksplodere flasken som det fryser.

Sett hettene på flasken godt slik at de ikke lekker og rote i fryseren, eller holde seg til fryse racks.

Sett flasken i fryseren før det fryser fast. La den stå der til du trenger en eller planlegger en outting eller en sportsbegivenhet. Sett ett eller flere i et kjøligere der de kan nås lett i en ulykke mens du spiller utendørs ..

Ta flasken eller boksen fra fryseren eller kulere når man trenger den. Ta en gammel voksen størrelse sokk og sett den frosne flasken inn i den. Deretter knytte toppen eller bruke en vri slips for å holde sokken stengt. Med sokk som dekker flasken isen ikke vil brenne huden, men vil likevel gi lindring til en skade.

Hint

 • Gjør noen av disse på samme tid. De er også bra for å lindre feber eller holde i en varm seng.

Kald behandling for hemorroider

Lider av hemoroider er ikke en hyggelig tilstand å håndtere. Ikke bare kan hemorroider forårsake irriterende anal kløe, men de kan utvikle seg til en smertefull irritasjon. En hemorrhoid kan bli en uønsket distraksjon når du prøver å fokusere på et møte på jobb eller middag med venner. Det er enda ganger når hemorroider kan påvirke avføring og blir smittet, fører til mer alvorlige forhold nedover veien.

Beroligende kalde behandlinger er ekstremt effektive i å lindre hemorrhoid symptomer. Her er noen strategier for å bruke når du tenker på kalde behandlinger for hemorroider.

Hemorroider og tradisjonelle behandlinger

Hemorroider oppstår når blodårene rundt de nedre anus bli irritert og hovne. Hemorroider kan være forårsaket av mange ting, inkludert anal sex, dårlig kosthold fører til straining under avføring eller diaré, aldring og graviditet.

Fordi hemorroider opprette en trang til å klø det berørte området, kan de bli enda mer irritert og tar lengre tid enn nødvendig for å lindre.

Tradisjonelle behandlinger innebærer å tilsette store mengder vann og fiber til kosthold og få rikelig med mosjon. Det er godt å holde området rundt anus tørre og rene fordi konstant fuktighet forverrer tilstanden. I tillegg til det grunnleggende, er det over disk kremer og salver som gjør en god jobb med å redusere den verste av hevelse og kløe.

Mens alle disse metodene fungerer godt for å redusere symptomene på hemorroider, blir kalde behandlinger ofte brukt til å lindre betennelse og hevelse spesifikt.

Kalde behandlinger for hemorroider

Kalde behandlinger for hemorroider bære å bruke kalde omslag eller kjøleelementer til det berørte området for å krympe den hovne årer som forårsaker irritasjon. Med kløe og hevelse reduseres, blir tilstanden mye mer tålelig og behovet for å klø seg er eliminert.

En av de beste aspektene av kalde behandlinger er at de er billige og enkle å bruke, og de kan brukes umiddelbart og naturlig. Kalde behandlinger er ikke-invasiv og ikke trenger anbefaling av en lege. Kalde behandlinger kan brukes for både eksterne og interne hemorroider.

Fordi kalde behandlinger redusere hevelse elendighet området, strømmer blodet mer fritt og gir umiddelbar lindring. Tenk deg å bli klar for en stor dag på jobben, men du er bekymret for ubehaget du kan møte. Snarere enn å bekymre deg for det, kan du bruke noen kule beroligende lettelse mange ganger i løpet av dagen. Og alt mens du håndtere årsaken til hemorrhoid tilstand.

Bortsett fra kalde kompresser og kjøleelementer, er det mange "kalde relaterte" produkter tilgjengelig på i butikkene som spesifikt lindre hemorrhoid symptomer. Disse produktene kommer med spesielle applikatorer som holder seg kaldt i lange perioder av gangen, noe som gjør det mye enklere enn å bruke is eller en kald kompress for interne hemorroider.

Tenk kalde behandlinger neste gang du opplever symptomer på hemorroider.

Hvordan bli kvitt en kald sår dag

Hvordan bli kvitt en kald sår dag


Forkjølelsessår er lesjoner som dannes i og rundt munnen. De er forårsaket av herpes-virus og er spredt ved virusbærere. Også kalt munnherpes, kan forkjølelsessår ikke forebygges eller kureres; Imidlertid kan de bli behandlet for å akselerere tilheling. Bruk enten aktuell eller muntlig antivirale medisiner for å lindre symptomene og forkorte forkjølelsessår varighet. I tillegg til medisin, prøv varme eller kalde omslag for å lindre smerte og ubehag.

Bruksanvisning

Se legen din for å finne årsaken til dine sår. Mange mennesker forveksler canker sår --- som i utgangspunktet er sår --- med forkjølelsessår, så det er viktig å diagnostisere bestemt sykdom. Fortell legen din om sårene 'triggere, hyppighet og varighet. Be om behandlingsanbefalinger.

Påfør salven til det berørte området som anvist av produsenten. Kremen vil lindre smerten og ubehaget av sår og fremskynde healing. Det vil også bidra til å myke opp den gule skorpe som ofte følger med forkjølelsessår.

Ta en muntlig antiviral medisin som anvist. Legen din kan forskrive medisiner til raskt å behandle sår. Mange medisiner må tas før et utbrudd for maksimal effektivitet, så lær dine triggere å forutse forkjølelsessår forekomster.

Påfør en varme eller ispose til sår, som begge kan berolige din ubehag. Hold pakningen på det berørte området i opptil 10 minutter flere ganger om dagen.

Tips og advarsler

 • Ta en over-the-counter smertestillende for å lindre smerte. Selv om dette ikke vil gro den kalde sår, vil det hjelpe deg å føle deg bedre og gjenoppta normal aktivitet mens kroppen heles.

Rask behandling for kalde sår

Ifølge den amerikanske Library of Medicine, forkjølelsessår påvirker nesten 50 prosent av USAs befolkning etter når de kommer inn sine 20-årene. En kald sår starter med en kriblende følelse i leppeområdet. Etter et par dager, kan en sår vises på leppen. Til tider kan disse sår også vises på haken, fingre eller innsiden av munnen. Disse sårene kan få blemmer og slam. Tar kaldt sår medisiner hjelper bli kvitt munnsår.

Cold sår medisiner

Ifølge Mayo Clinic, forkjølelsessår rydde opp naturlig i løpet av 10 dager. Men hvis du ønsker å øke hastigheten på utvinning tid, sjekk ut aktuelle reseptbelagte medisiner som Zilactin. Også, spør legen din om forskrivning en antiviral medisin. Begynne å ta medisiner i det øyeblikk du føler kriblende følelse på leppe og det kan forkorte den kalde sår episode og redusere smerte.

Cold sår Natural Therapies

Påføring kalde omslag eller varme pakker til blemmer kan bidra til å lette smerten. Unngå å ta på, klemme eller plukke den kalde sår.

Kaldt sår Forebyggende Therapy

Stress og angst kan utløse forkjølelsessår episoder. Sørg for å få nok søvn og bruk medisiner eller andre metoder for å kontrollere stress. Unngå bor i solen for lenge uten sunblock, som kan gjøre deg mer utsatt for munnsår.

Når skal ringe en lege

Hvis en kald sår ikke forsvinner i løpet av to uker, anbefaler Mayo Clinic ringer en lege. Hvis du oppleve en kriblende følelse i øynene, kan det kalde sår har spredd seg, og det er viktig å få behandling. Ubehandlede forkjølelsessår i øynene kan føre til synsproblemer. Personer med immunsystemproblemer bør også oppsøke lege for å unngå komplikasjoner.

Varm- og kald Therapy Hensyn og forholdsregler

Varm- og kald Therapy Hensyn og forholdsregler


Varme og kalde behandlinger er de to mest populære metodene for behandling brukes som førstehjelp for noen skader, smerter eller ubehag. Behandlingene har vært brukt i århundrer, og deres effektivitet er godt anerkjent. Men om du skal bruke varme terapi eller kulde terapi på en bestemt smerte eller skade er ofte forvirrende.

Formålet med Hot Therapy

Hot terapi eller fuktig terapi er best brukt på kroniske tilstander eller for vedvarende smerter som muskel ubehag og stivhet. Heat fungerer ved å trekke blod inn i målrettede vev og deretter lar oksygen og næringsstoffer passere gjennom effektivt. Denne metoden fjerner også celleavfall i prosessen. Den følelsen forårsaket av varmeenergi slapper spente muskler, reduserer muskelspasmer og lindrer smerte, siden det har en tendens til å slappe av veggene i blodårene.

Det finnes mange former for varmebehandling tilgjengelig, inkludert varme og fuktige kompresser, tørre eller fuktige varmeputer, hydroterapi og kommersielle kjemikalier eller gel pakker. Den passende temperatur er omtrent 104 til 113 grader Fahrenheit og den riktige varighet av programmet er omkring fem til 30 minutter.

For å hindre huden din fra brennende mens søknad varmt terapi, ita € ™ s best å pakke varme pakker i enhver form med et håndkle før du bruker. Du bør også umiddelbart kvitte seg med varme pakker funnet med eventuelle punkteringer, som kjemisk middel eller gel vil definitivt brenne huden din.

Selv om varmen er kjent for å redusere muskelkramper, bør det ikke brukes på forstuet eller anstrengt anklene. Hot terapi bør heller ikke brukes under forhold der det er nedsatt følelse, diabetes mellitus, infeksjon, betennelse / hevelse, lukkede infeksjoner, metalliske implantater eller hjerteproblemer (endringer av puls eller press).

Formålet med Cold Therapy

Cold terapi, også kjent som kryoterapi, frembringer en vasokonstriksjon effekt ved å bremse sirkulasjonen og redusere betennelse, opphovning og smerte. Utrolig, er det også kjent å tilveiebringe middel og redusere muskelspasmer beslektet med varmt terapi. Den smertestillende virkning av kaldt behandling er på grunn av sin evne til å forhindre nerve-celleaktivitet. Mesteparten av tiden, påføring av kulde terapi reduserer smerte av skader, i henhold til sykehus studier.

Cold terapi kommer i en rekke former. Disse inkluderer et utvalg av kommersielle pakker, isbiter, iset håndklær / komprimerer og hydroterapi. Behandlingen bør generelt anvendes i mindre enn 15 minutter. Cold terapi har en tendens til å tilveiebringe lindring for en lengre periode enn varmebehandling.

For å hindre hud og nerveskader mens du bruker kulde terapi, trenger ikke å søke kaldt eller is direkte på huden din. Bruk alltid en barriere for eksempel et håndkle mellom den kalde agent og din hud. Du bør også umiddelbart kvitte seg med kalde omslag funnet med eventuelle punkteringer, som kjemisk middel eller gel vil brenne huden din.

Cold terapi bør ikke brukes til å behandle frostskader / frostknuter, redusert eller økt følelse, høyt blodtrykk eller sirkulasjonsproblemer.

Viktig faktor

Hvis enten terapi er brukt feil, i stedet for å få noen lettelse kan du ende opp med en mer alvorlig skade. Av den grunn er det lurt å oppsøke fastlege eller annet helsepersonell for å få en individuell vurdering av hvilke medisiner eller behandling er hensiktsmessig å søke.

Hvordan søke varm eller kald til en sår rygg

Hvordan søke varm eller kald til en sår rygg


The Mayo Clinic sier at smerter i korsryggen oppleves minst en gang i en amerikansk levetid. Ryggsmerter kan skyldes fysisk aktivitet, skader, osteoporose, leddgikt, andre strukturelle tidligere utgaver og noen medisinske tilstander, som kreft i ryggraden. Bruke is eller varme på ryggen kan tilby midlertidig lindring fra en sår rygg. Cold fra is kan redusere betennelse, mens varme kan redusere smerte symptomer og øke omfanget av bevegelse. Hvis symptomene ikke er lindret etter noen dager med kulde og varme terapi, søke medisinsk hjelp fra legen din.

Bruksanvisning

•  Pakk et håndkle rundt en is eller kald pakke og bruke det på ryggen. Dette bør gjøres så snart som ryggsmerter oppleves.

Bruk en ispose i 15 minutter om gangen. Bruk kaldt terapi så ofte som nødvendig i løpet av dagen for å hjelpe med sår rygg.

Påfør en varm komprimere eller varmepute for å bidra til å slappe av ryggmuskulaturen. Bruk varme i opp til 10 minutter. Pakk varmepute i et håndkle hvis du bruker en. Dette vil forhindre brannskader.

Sug i et varmt bad hvis du kan tolerere sitter. Varme bad kan bidra til å lindre anspente muskler.

Tips og advarsler

 • Varme terapi bør brukes et par dager etter å bruke is til ryggen.
 • Bruk aldri punktert kommersielle kalde omslag som kjemikalier i kommersielle kalde omslag kan forårsake hudskader.
 • Unngå å sove med en varmepute, som kan resultere i nerve og hudskader.

Hvordan lage en kald komprimere Bag

Hvordan lage en kald komprimere Bag


De fleste barn og voksne vil ha noen knall og fall i løpet av livet, så holder kalde omslag i huset er en smart idé. Kalde omslag kan kjøpes på apotek eller hvor medisinsk utstyr selges. Men du kan også gjøre en gjenbrukbar kaldt omslag på bare noen få minutter.

Bruksanvisning

Rice Sock

•  Fyll en sokk med tørr ris.

•  Bind en knute rundt den åpne ende av sokken.

Plasser sokken i fryseren til det er kaldt nok for din smak.

Ta sokken fra fryseren og bruke den til det området du ønsker å kjøle.

Ice Compress

Åpne lukkbar plastpose.

Fyll posen med is.

Forsegle posen helt. Påfør posen til det området du ønsker å berolige.

Tips og advarsler

 • Hvis de komprimerer er for kaldt, kan du legge et håndkle eller et papirhåndkle på kroppen din først, og deretter plassere den kalde omslag på toppen.
 • Ris-sokker kan også brukes som en varmepute. Sett ris sokk i mikrobølgeovn og varme den før det er komfortabelt varm.
 • Hvis du er i en klemme, kan du bruke en kald boks med brus, øl eller vann flaske for å bidra til å redusere hevelse.

Varme og kalde behandlinger for skader

Mindre skader kan behandles hjemme ved hjelp av en kald pakke eller varm pack. Du kan kjøpe kjemiske pakker for dette formålet, og holde dem i førstehjelp kit klar til å brukes når en skade oppstår. De kan også gjøres hjemme. Før du bruker disse eller en hjemmelaget pakke, bør du vite om din skade bør behandles med varme eller kulde.

Cold Packs

Bruk en kald pakke når du ønsker å bremse blødning, redusere hevelse og få smertelindring gjennom lammende. Bruk kalde omslag for forstuet ankler, blåmerker, og betennelser som senebetennelse. Når en av disse skadene oppstår i vevet rundt området er skadet og blir betent. Bruk av kulde hjelper nummen området som reduserer smerte. Det reduserer også blodstrøm som reduserer hevelser.
Bruk en kald pakke riktig ved å bruke den for maksimalt 15 minutter om gangen. La huden din varme opp igjen i 15 minutter og deretter på nytt den kald pakke for en annen 15 minutter. Det er viktig å ta hyppige pauser slik at huden ikke blir skadet. Hvis du lar en ispose på plass for lenge, begynner kroppen å kompensere ved å øke blodstrømmen gjennom omkringliggende kapillærer som er det motsatte av hva du ønsker å oppnå.

Hot Packs

Bruk en varm pakke når du ønsker å øke blodtilførselen til en skade, redusere muskelkramper, eller redusere leddstivhet. Når musklene er over-arbeidet de slipper melkesyre som akkumuleres fordi det ikke er nok blodtilførsel til å bære den bort. Ved hjelp av varme på ømme muskler øker blodstrømmen til bidra til å eliminere oppbygging av melkesyre.

Kjemiske Packs

Grab en kjemisk pakke for rask lindring. Kjemiske varmt pakker inneholder vann og magnesiumsulfat eller kalsiumklorid. For å aktivere pack, kna det å blande de to løsningene. En kjemisk reaksjon oppstår som skaper varme. En kjemisk varm pakke når opp til 90 grader Celsius og varer i ca 20 minutter.
Kjemiske kalde omslag har blitt utviklet for bruk i førstehjelp kits. Disse er sammensatt av to seksjoner; en inneholder vann, og den andre inneholder ammoniumnitrat. For å aktivere pakningen, bryte forseglingen mellom kamrene slik at de to løsningene blandes sammen. Dette skaper en kjemisk reaksjon som absorberer varme og skaper en kuldepakning i området 0 grader Celsius.

Hjemmelaget Packs

Du kan lage en kald pakke ved å plassere isbiter i en plastpose og dekker den med et håndkle. Ikke bruke is direkte på huden, da dette kan føre til frostskader skade.
Du kan lage din egen varm pakke ved å dyppe et håndkle i veldig varmt, men ikke vann i tillegg. Dekk til huden med et håndkle. Varmeplatene kan også brukes. Vær forsiktig når du bruker varme pakker eller varmeputer slik at huden ikke blir brent.

Hva er fordelene med en kald komprimere?

Den beste tiden å bruke en kald komprimere er like etter skaden skjer. En pose frosne erter eller en ispose med klut på toppen vil fungere som en komprimere; det er egentlig ikke nødvendig å kjøpe en, selv om en fra butikken kan være mindre rotete og mer behagelig å bruke.

Typer kulde Komprimerer

Kalde omslag kan komme i mange former og er tilgjengelig over disk på apoteket. De blir vanligvis holdt frosset før bruk, slik at de kan brukes i en time eller mer i en tid for umiddelbar behandling og lindring.

Fordeler

En kald kompress reduserer hevelse fra en skade ved å redusere blodstrømmen til det berørte området; dette er den viktigste faktoren for helbredelse skje. Bruke kald komprimere innen 72 timer blåmerker eller hevelse kan ha en betydelig innvirkning på healing tid og utvinning.

Tips

Bruk kalde kompresser under hodepine, tannpine (ved henvendelse til kinnet eller kjeve), forstuinger, muskelkramper eller smerter og selv insektsbitt å lindre kløe. Hvis skaden er under halsen, kan du heve området mens du påfører kald komprimere hvert 30. minutt for en periode på 15 til 20 minutter.

Advarsel

Gjelder ikke iskaldt pakker direkte på huden - dette kan føre til frostskader. Sørg for å bruke en klut som en barriere, og sørg for at du la huden hvile hvis det blir frost.

Fun Fact

Kjemikaliene inne et øyeblikk kaldt omslag er vann og ammoniumnitrat; det fungerer gjennom en prosess som kalles endoterm reaksjon ved å absorbere varme.

Hvordan behandle en kald sår eller feber blemmer

Forkjølelsessår eller munnherpes er ofte vanskelig å vite hvordan man skal forholde seg til. Hvis du får munnsår og munnherpes, følger du disse trinnene.

Bruksanvisning

Forkjølelsessår og munnherpes er smittsom. Disse blemishes er oftest forårsaket av herpes simplex virus, og hvis du har en på ansiktet ditt, bør du være forsiktig med å dele elementer med andre mennesker eller kysse noen når du har et utbrudd.

Se legen din når du har et utbrudd. Leger kan teste kald sår for å se om det er forårsaket av herpes simplex virus. Hvis din forkjølelsessår er forårsaket av virus, kan legen være i stand til å foreskrive en medisin for å ta så snart du føler den kalde sår kommer på. Legen kan også foreskrive en krem ​​som skal brukes på den kalde sår å fremskynde healing.

Hold den kalde sår ren og tørr. Ikke klem på kalde sår å prøve å tørke det opp. Klemme på kalde sår kan spre viruset til andre deler av ansiktet eller til andre mennesker. Ikke fjern noen skorper som danner over blemme.

Hvis du ikke har en reseptbelagte medisiner du kan kjøpe en over disk medisiner for å gjelde for den kalde sår. Spør på apoteket om råd om hvilke produkter du bruker og følg emballasje instruksjonene nøye.

Over disk smertestillende medikamenter som aspirin, Tylenol eller Advil kan hjelpe med smerte. Varme og kalde omslag kan også hjelpe, hva som føles best for deg.

Hvordan nakkekrage Works

Hvordan nakkekrage Works

Cervicalcolumna

Den nakkesøylen består av syv vertebrae fra bunnen av hodeskallen til toppen av skuldrene som støtter skallen og hjernen. Nervene som går gjennom nakkesøylen tjene halsen, ansiktet, bihuler, hals, armer, hender, skuldre, skjoldbruskkjertelen og andre deler av overkroppen. Derfor kan skader på nakkesøylen forårsake smerte og noen ganger funksjonshemming.

Typer av cervical krage

Cervical krage kommer i fire grunnleggende modeller - gelfylte varme og kalde omslag, skum immobilisering krage, hard plast eller metall støtte krage og hard plast immobilisering krage. De er montert tett rundt halsen og nesten alle feste med borrelås. Cervical krage holde hodet og sikkert, og la nakken for å helbrede, hindre ytterligere skade.

Gel-Fylt Varme og kalde Collars

Gelfylte varme og kalde pakker brukes til å lindre smerte, stivhet og betennelser. De kan bli varmet i en mikrobølgeovn eller frosset og deretter påsatt på halsen og festet. Den primære fordelen over varmeputer er deres mobilitet - brukeren er ikke bundet til et strømuttak ved behandling av smerte, og de kan være forberedt og slitt på jobb eller hjemme. Fordi de er montert, de er mindre klumpete enn tradisjonelle kjøleelementer.

Skum Immobilisering Collars

Skum immobilisering krage er foreskrevet til pasienter som har soft-vev skader, som for eksempel whiplash og andre typer nakkeskader, eller som trenger kortsiktig støtte av hodet og nakken mens gjenvinne fysisk styrke etter en langvarig sykdom. De er laget av tett skum formet til å hvile på skuldrene og den øvre krage mens toppen av kragen omslutter bunnen av skallen. De er dekket med et vaskbart strikk stoff og har en borrelås. Noen leger sier at denne typen nakkekrage kan gjøre mer skade enn godt, og at de bør ikke brukes på lang sikt. Immobilisering av nakken kan øke leddsmerter og stivhet og kan gjøre musklene som støtter nakken og ryggraden svakere gjennom stillstand. Se Resources nedenfor for en link.

Metall og plast Support Collars

Hard plast eller metall støtte krage er foreskrevet for å holde hodet og halsen av pasienter med amyotrofisk lateral sklerose (ALS), multippel sklerose (MS) og andre degenerative sykdommer hvor musklene er for svake til å tåle vekten av skallen. De er laget av tekstilkledd hard plast eller metall rør og er sikret med brede borrelåsstrimler. De er designet for å være diskret og lav profil og passer lett inn klær.

Hard Plastic Immobilisering Collars

Hard plast immobilisering krager sikre pigger og hodeskaller av pasienter som har brutt ryggvirvlene, kraniebrudd og andre traumer som krever fullstendig immobilisering under healing. De brukes også under krise redder av ulykken ofre for å hindre flere skader i nakken og hodeskallen under transport. I likhet med skum krage, de hviler på toppen av skuldrene og krageben, men støtte hodet med hylle-lignende haken hvile. De omfatter en stor åpning i fronten av kragen som kan brukes til å overvåke puls i arteria carotis eller for installasjon og vedlikehold av trakeotomi åpninger og respiratorer.

Hvordan å sove mens iført en Cervical (nakke) Collar

Hvordan å sove mens iført en Cervical (nakke) Collar


Iført en cervical (nakke) krage eller seler er vanskelig. Når det er nødvendig for å holde hodet / nakken i en nøytral posisjon, leger vanligvis foreskrive bruk av en, men ikke alltid gi nyttig tilbakemelding om hvordan man skal holde en behagelig bruk. Her er noen enkle tips om hvordan du kan maksimere din komfort og få litt mer søvn mens iført nakkekrage.

Hvordan å sove mens iført en Cervical (nakke) Collar

•  Støtt ryggen - ryggen tar mye press når iført krage, er det holdt i en til tider ubehagelig stilling. Bruk en fin stol med støtte korsryggen (nedre rygg), eller bruke en pute til å støtte ryggen. Sørg for å sitte rett opp, ikke henge slapt, på en nøytral og naturlig posisjon for maksimal komfort.

Prøv å ligge på siden eller foran - Liggende på ryggen setter ekstra press på musklene holder opp halsen. Hvis det er ubehagelig, kan du prøve en annen stilling - på ryggen eller siden. Du kan også prøve å sove oppreist i en stol (se ovenfor) hvis ingenting er ubehagelig. Bruk tilstrekkelig støtte for hode og rygg!

Sørg for å støtte hodet ditt! - Ved hjelp av en nakkekrage stammer hodet samt sternocletomastoid i halsen. Bruk en pute til å støtte hodet i en naturlig stilling, inline med nakken og ryggen for å unngå muskelspenninger.

Hint

 • Snakk med din lege eller kiropraktor om andre måter å bo komfortabelt mens iført en C-Collar
 • Du kan bruke varme / kalde omslag for å lindre muskelsmerter
 • Forfatteren på ingen måte hevder å, eller faktisk gir medisinske råd. Rådfør deg alltid med lege før bruk nye teknikker, for eksempel de som er over eller endre livsstil. Forfatteren er ikke ansvarlig for eventuelle skader påført eller spredd av rådene ovenfor.
 • Alltid legen din før du starter eller endrer noen behandling plan, herunder bruk av over skranke medisiner

Hvordan stoppe muskelsmerter raskt

Hvordan stoppe muskelsmerter raskt


Muskelsmerter kan oppstå fra overanstrengelse, trener for hardt eller selv fra å løfte en tung gjenstand på feil måte. Uansett hvor det kommer fra, det viktigste å vite er hvordan å stoppe det fort. Det finnes ingen mirakelkur for å eliminere muskelsmerter helt, er det noen teknikker for å lindre muskelsmerter snart etter at den starter. Her er noen tips for å stoppe muskelsmerter raskt.

Hvordan stoppe muskelsmerter raskt

opphøre all anstrengende aktivitet. Hvis du opplever muskelsmerter, stopp hva du gjør og unngå tunge løft eller anstrengende bevegelse som innebærer at en del av kroppen din. Ignorerer smerten og fortsette med din aktivitet er ikke bare sannsynlig å øke smerten, men det kan forverre skaden og få den til å ta lenger tid å helbrede. Betalende oppmerksomhet til muskelsmerter ved første utbruddet vil bidra til å holde en mindre skade fra snu i en stor en.

Ta en anti-inflammatoriske medisiner. Over mot anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel ibuprofen, vil redusere betennelse i såre muskler, bidrar kneskaden leges og gi deg litt trøst i prosessen. Begynn med standard dose for over disk styrke ibuprofen eller andre anti-inflammatorisk og ikke overskrider denne dosen uten å snakke med lege eller apotek.

Hev eller immobilisere den skadde området hvis mulig. Redusere bruken av den skadde muskelen og heve det bidrar til å redusere betennelse og risikoen for ytterligere skjerpende muskelen. Heve ankel eller kneskader ved å sitte og plassere beinet på en krakk eller stol overfor deg og immobilisere skader arm med en slynge.

Alternativ kalde og varme-behandling. Hvis du er usikker på omfanget av skaden administrere både varme og kalde behandlinger til området er en god måte å redusere betennelse og smerter i forbindelse med anti-inflammatoriske medisiner. Bruk en varmepute for en halv time til en time på området, og deretter anvende en kuldepakning for en lik tidsperiode. De fleste stoff butikker nå gjennomføre universell pakker som kan fryses som kalde omslag eller varmes i mikrobølgeovn og brukes for varme terapi; å holde et par av disse på hånden er en god idé, slik at man kan brukes til oppvarming, mens den andre er i fryseren.

Drikk mye vann. Hydrerte muskler er sunnere muskler så drikker mye vann vil hjelpe eventuelle skadde muskel områder for å helbrede seg selv. Unngå alkoholholdige drikker; de kan endre effekten av anti-inflammatorisk narkotika, og vil dehydrerer kroppen din.

Kjemikalier som brukes i en kjølepakke

Kalde omslag er instant hjelpemidler som bidrar til å redusere hevelse og betennelse som kommer fra vanlige skader som forstuinger eller muskel trekker. De er praktiske erstatninger for knust is poser. Idrettsutøvere bruker ofte kalde omslag for å behandle en skade. Enkelte kjemikalier i en kald pakke gjør denne enheten fungerer riktig når noen bruker den til en skade.

Ammoniumnitrat

Ammoniumnitrat er en kjemisk forbindelse tilsettes i kalde pakker sammen med vann. Hold to separate inntil noen slår eller bryter den kalde pack. Når dette skjer, ammoniumnitrat og vann blanding. Blandingen danner en endoterm reaksjon, og absorberer varme, men temperaturen begynner å falle raskt etter.

Salmiakk

Salmiakk er en annen kjemisk du finner i kalde omslag. Når ammonium-klorid oppløses i vann, fører det til omgivelsene til å bli kaldt. Derfor, når ammoniumklorid blandes med vann i en kuldepakning, posen blir kaldt, og temperaturen synker i løsning. En person kan føle den kalde energi fra pakningen når noen gjelder den til huden.

Rubbing Alcohol

Ifølge Education.com, kan du lage en hjemmelaget kald pakken ved hjelp av en plastfrysepose, vann og isopropanol. Tilsett vann og isopropanol i en pose i en 2: 1-forhold. Dobbel bag den for å hindre lekkasje. Sett posen i fryseren og vente på at vannet skal fryse. Vannet fryser, men rubbing alkohol vil ikke. Ta kald pakke ut og bruke den flytende delen på forstuet eller skadde området slik at det samsvarer med formen på kroppsdel.

Hvordan lage Hot & Cold Refreezable Gel

Hvordan lage Hot & Cold Refreezable Gel


Betennelse forekommer i kroppen i en rekke grunner, både større og mindre. Hevelse og varme er to kjennetegn ved betennelse som kan behandles med kalde omslag. Denne behandlingen kan føre til redusert smerte og økt funksjon i det berørte området --- en felles tilnærming til betennelse foreslått av helsepersonell. Hjem behandling av mindre betennelse er vanlig, og over-the-counter produkter er tilgjengelige. Gjør din egen refreezable Gelpack er enkel og rimelig.

Hvordan lage Hot & Cold Refreezable Gel

Legg en glidelås-stil fryser bag med oppvaskmiddel såpe eller hårgelé. Den anvendte mengde avhenger av størrelsen av fryseposen, og den ønskede tykkelse av den ferdige gel pakken. Fjern så mye luft som mulig fra fryseren posen før forsegling av glidelåsen låsen. Flatt, er et godt utgangspunkt for bag tykkelse ca 1/4 tommers. Mer produkt inne i posen vil gi lengre kjøletider. Beskytt fryseren bag glidelås fra utilsiktet åpning ved å sikre den med tape, hvis ønskelig.

Legg den fylte posen, med glidelås enden først, inn i en annen frysepose. Igjen, fjerne så mye luft som mulig før limingen den ytre pose. Fest den ytre glidelås med tape også, hvis du ønsker ekstra beskyttelse mot lekkasje.

Freeze din Gelpack ved å plassere det inn i en fryser før fyllet blir skyet og tyktflytende. Lå pakken flat for raskest frysing.

Fjern Gelpack fra fryseren når du er klar til å bruke den. Form pakken over det berørte området av betennelse. Bruk te håndkle eller vaskeklut til å vikle Gelpack hvis direkte kontakt er for kaldt. Bruk en 15-minutters syklus med Gelpack på og av det berørte området inntil smertene er lettet eller Gelpack varmer. Returnere pakken til fryseren slik at den vil være klar for sin neste bruk.

Hint

 • Hjemmelaget gel pakker er ikke egnet for mikrobølgeovn oppvarming og bruk som varmeputer. Forskning gjør-det-selv-løsninger ved hjelp av ris eller linser for oppvarming formål.

Hvordan Enkel en Kløe hodebunn

Hvordan Enkel en Kløe hodebunn


En kløe i hodebunnen kan drive deg gal. Mens kløe kan være intense, skrape hodet hele tiden i det offentlige er en sosial faux pas. Siden en rekke forhold kan forårsake kløende hodebunn, bestemme kilden til kløe er det første skrittet for å kurere det. Forhold som mindre som flass eller så alvorlig som en autoimmun sykdom som lupus kan forårsake en kløende hodebunn. Flass, medisinsk betegnes seboreisk eksem, er den vanligste årsaken til kløende hodebunn, i henhold til Better Medicine nettsiden.

Hvordan Enkel en Kløe hodebunn

•  Undersøk hodebunnen. Hvis problemet er så opplagt som flass eller en parasitt infeksjon som hodelus, kan du behandle problemet med over-the-counter medisiner. Hvis du ikke kan visualisere hodebunnen godt, spør en god venn til å ta en titt. Sjekk for hud rødhet, betennelse, akne eller andre utslett som kan forklare kløe.

Unn en åpenbar årsak. For flass, prøv medisinert sjampo laget for å behandle tilstanden. Hvis du finner parasitter eller egg kalt nits festet til håret ditt, kan du prøve en over-the-counter hodelus medisiner, vaske alle sengetøy, håndklær og klær i varmt vann som når 128,3 Fahrenheit og plassere elementer som ikke kan rengjøres i plast forseglet poser for to uker, Centers for Disease Control and Prevention anbefaler.

Påfør dine detektiv ferdigheter hvis årsaken til kløende hodebunn er ikke opplagt. Hvis du nylig har byttet til en ny kroppsvask, hårspray, gel eller sjampo, kan det nye produktet være årsaken en allergisk reaksjon. Slutt å bruke et produkt som kan være årsaken til kløe.

Velg sjampo og balsam for tørt hår, hvis du ikke kan se en åpenbar årsak til din kløende hodebunn. Skyll håret to ganger for å sørge for at du har fjernet alle rester som kan irritere hodebunnen. Ikke tørk håret på høye innstillinger eller bruke varme valser, hvis mulig. Hvis kløen er alvorlig, prøve kalde omslag på hodebunnen for å berolige kløe.

Gå til legen din og få ham ta en titt, hvis enkle tiltakene ikke rydde opp i kløe eller du merker en uvanlig utslett på hodebunnen din. Du kunne ha psoriasis, en autoimmun hudsykdom som fører til fortykket hud lesjoner som kan vises på hodebunnen. Du kan også ha discoid lupus erythematosus, en autoimmun lidelse som fører til hodebunnen lesjoner.

Hvordan lette ubehag av Migrene Uten medisin

Med mer enn 26 millioner amerikanere lider av migrene, de farmasøytiske selskapene tjener enorme inntekter på medisiner ment for å behandle, og selv forebygge migrene. Noen av disse medikamentene har risikable bivirkninger eller kan være vanedannende når det brukes i lengre perioder av gangen. Andre migrene medisiner er ikke veldig effektivt, eller kan skape rebound hodepine når det brukes ofte. Hvis du lider av migrene, vil du kanskje vurdere å prøve å lette din migrene med andre virkemidler før nå for en flaske medisinering.

Hvordan lette ubehag av Migrene Uten medisin

•  Finn ut om varme eller kalde omslag bidra til å lindre smerten fra migrene. I noen tilfeller kan du finne at verken varm eller kald gjør mye for å hjelpe din smerte og ubehag. Prøv å bruke en varm pakke for en stund. Hvis det virker ineffektive, gi en kald pakke en prøve. Du vil sannsynligvis finne at en fungerer bedre enn den andre i å gi en viss grad av komfort.

Ta den dag fri fra jobb eller skole når du er på høyden av din migrene. Legge seg ned å hvile ofte gjør en migrene mer utholdelig. Stående fot, eller kan være uutholdelig når lider av migrene. Hviler i sengen kan lindre noen av trykket og mest uutholdelig smerte forbundet med det felles migrene.

Limit lyd og visuell stimulering så mye som mulig. Lys og lyder er ofte tortur når du har en migrene hodepine. Slå av lyset i rommet der du hviler. Prøv å ikke ha TV på eller musikk å spille, slik at du ikke er plaget av lyd og lys. Spør alle i huset for å være så stille som mulig for et par timer mens du forsøker å gjenopprette fra din migrene.

Prøv en dråpe eller to av essensielle olje av lavendel for å hjelpe deg å slappe av under en migrene. Lavendel har avslappende egenskaper som kan gjøre det mulig for deg å unngå å spenne muskler i hodet og nakken. Det er viktig å anerkjenne den potensielle starten på en migrene for å kunne bruke dette midlet før hodet smerte er i full kraft. Når du begynner å føle deg hodepine, trykk i hodet, ubehag i nakke og skulder muskler, nå for lavendelolje.

Bruk hjem massasje for å hjelpe til med å gjøre din migrene litt mer utholdelig. Prøv å massere templer med hendene. Dette kan noen ganger hjelpe til å eliminere noen av de verste smerte eller trykk. Hvis din migrene er assosiert med nakke og skuldersmerter, spør noen som er med deg hjem til forsiktig melding nakke og skuldre.

Hint

 • Ikke prøv noe alternativ behandlingsmetode eller kosttilskudd før du rådføre deg med din lege.

Hvordan ta vare på en migrene

Hvordan ta vare på en migrene


Migreneanfall kan vare i timer eller dager. Behandling for alvorlige, kroniske hodepine begynner med å finne årsaken, hvis mulig. Ikke godta nådeløs smerte; behandlinger er tilgjengelige.

Hvordan ta vare på en migrene

•  Snakk med legen din om dine symptomer slik at han eller hun kan gjøre en riktig diagnose og utelukke muligheten for en underliggende sykdom. Se etter tegn på migrene slik som bankende smerte, ofte på den ene siden av hodet, og kvalme. Disse symptomene kan bli innledet av synsforstyrrelser som flimrende lys.

Spør legen din hvilken type resept migrene medisiner er riktig for din type hodepine. Mange av disse effektivt kan lindre migrene hvis tatt tidlig.

Lie i et mørkt, stille, luktfritt rom og bruke kalde omslag til templene, øyne og øyehulene. Det kan dempe en full blåst migrene.

Komprimer og slipp arterien som går langs siden av ditt tempel med fingrene.

kvele kvalmen med en resept antinausea medisiner. Tenk antinausea stikkpiller.

Unngå noen matvarer som kan utløse migrene. Vanlige matvarer er pølser og bevarte kjøtt, skalldyr, nøtter, alderen ost, yoghurt, alkohol (særlig rødvin), MSG, sjokolade, kunstige søtningsmidler og enkelte frukter. Hvis du spiser en matvare for første gang og få en migrene to timer senere, er det sannsynligvis best å holde seg borte fra denne maten.

Prøv å drikke kaffe. For noen mennesker som lider av koffein tilbaketrekning, hjelper koffein lindre symptomer.

Spør legen din om en forebyggende medisiner ville være passende for deg.

Hint

 • Behandling av migrene er ofte oppnås gjennom resept medikamentterapi, som er relativt sikker og effektiv. Det er best å unngå narkotika, som avhengighet kan være et problem.
 • Disse hodepine kan påvirke noen, men de fleste som lider er kvinner, og migrene forekommer ofte i tiden rundt menstruasjonen.
 • Hvis din migrene synes å skje i tiden rundt mensen, ta en vanndrivende tre dager før du menstruere. Diuretika vil få deg til å tisse oftere, og dermed eliminere væske buildup og oppblåsthet i kroppen din.
 • Diuretika føre til at kroppen til å miste kalium. For å motvirke dette tapet, spise mat med høyt kalium som bananer, poteter kokt i huden, tørkede aprikoser, tunfisk og laks.
 • Hodepine som trenger medisinsk behandling omfatter de som er av plutselig innsettende eller ekstremt smertefull, vedvarende eller økende i alvorlighetsgrad, økte med anstrengelse eller hoste, ledsaget av feber eller endret mental status, eller respondert på behandling.
 • Aldri ta mer enn den anbefalte dosen av over-the-counter smertestillende. Ikke gi aspirin til barn under 18 år.
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.