Digidexo.com

Hvordan å spise mer Bioflavanoids

Bioflavonoider, ofte referert til som vitamin P, inkluderer citrin, hesperidin og rutin og utgjør vitamin C kompleks. Bioflavonoider er en viktig del av det daglige kostholdet som de styrker kapillærene, hindre oksidasjon av vitamin C, er kraftige antioksidanter, har anti-inflammatorisk effekt og bidra til å regulere søvnmønster.

Hvordan å spise mer Bioflavanoids

•  Spis mer mat rik på bioflavonoider hvis du begynner å merke symptomer på mangel som blå flekker på huden, mottakelighet for luftveisinfeksjoner, hemorroider, edderkopp årer, blødende tannkjøtt, eksem, psoriasis eller arteriosklerose.

Få dine bioflavonoider fra mat kilder i stedet for i et supplement form, slik de finnes i komplekse kombinasjoner i matvarer. Når disse kombinasjonene er separert og isolert, har de ikke de samme biologiske effekter. Så lenge du inkluderer massevis av fargerike frukter og grønnsaker i kostholdet ditt, bør du spise nok bioflavonoider.

Finn rikelig med bioflavonoider i friske, rå frukt, særlig sitrusfrukter. I tillegg nyper, druer, aprikoser, jordbær, solbær, kirsebær og svisker alle inneholder høy kilder til bioflavonoider, og er deilig også. Slipping litt mer frukt i kostholdet ditt er enkelt. Prøv å legge bær til din morgen frokostblandinger eller velge frukt for at etter middagen søtt i stedet for tung dessert.

Sørg for at kostholdet ditt inneholder massevis av rå grønnsaker i tillegg, for å sikre et bredt spekter av bioflavonoider. Spesielt nyttige grønnsaker inkluderer grønn paprika, løk, hvitløk, kål og cayenne pepper. Hold en rekke av hakkede grønnsaker i kjøleskapet til enhver tid for sunn snacking.

Nyt mat rå for å sikre at kroppen får alle de bioflavonoider den trenger. Bioflavonoider er svært delikat og matlaging ødelegger dem, så tørket frukt, kokt eller hermetisert frukt og grønnsaker, syltetøy og gelé eller flaske frukt og grønnsaksjuice er ikke riktig kilde.