Digidexo.com

Hvordan redusere vekt med Grapefrukter

Hvordan redusere vekt med Grapefrukter


Grapefrukt er en lav-kalori mat tett på næringsstoffer. Det leverer høye nivåer av vitamin C, antioksidanter og fiber. Mens grapefrukt kan være en næringsrik del av et sunt kosthold, har det også blitt fremmet som en del av grapefrukt kosthold, en kjepphest diett som drastisk begrenser en dieter kaloriinntak for å fremme hurtig vekttap på en usunn måte. Fad dietter er ikke anbefalt, og ikke fremme langsiktig vekttap eller helsemessige fordeler. Imidlertid kan grapefrukt lett bli innarbeidet i et sunt kosthold og livsstil for å oppnå varig vekttap.

Hvordan redusere vekt med Grapefrukter

Velg høy kvalitet, i sesongen grapefrukt; peak-vekstsesongen er i høst og vintermånedene. Grapefrukt er tilgjengelig hele året, men ut-av-sesongen frukt enten har stått ubrukt i lang tid, eller importert fra utenlandske produsenter, og dermed redusere næringsverdi.

Substitute grapefrukt for ett måltid per dag. På grunn av grapefrukt høye fiber og lavt kaloriinnhold, vil du oppnå en følelse av fylde uten å forbruke en stor mengde kalorier. Ideelle måter å konsumere grapefrukt inkluderer seksjonert og drysset med din no-kalori søtningsmiddel av valget, blandet i en smoothie med jordbær eller Juiced.

Konsumere sunn mat i tillegg til enkelt grapefrukt måltid per dag. Selv om grapefrukt er en lav-kalori mat, spiller resten av kostholdet ditt en viktig rolle i vekttap også. Velg magert eller lav-fett kilder til protein, redusert fett varianter av meieriprodukter, et bredt utvalg av frukt og grønnsaker og hele korn for et godt balansert kosthold.

Limit desserter og godteri til en svært liten prosentandel av det samlede kostholdet eller velge å ha en grapefrukt til dessert. Den naturlige sødme gir en tilfredsstillende avslutning på et måltid.

Hint

  • Grapefrukt parene godt med bær. Begge er en lav-kalori, lav glykemisk frukt fullpakket med antioksidanter.
  • Grapefrukt bør ikke brukes med enkelte reseptbelagte medisiner. Hvis du regelmessig tar reseptbelagte medisiner, sjekk med legen din for å unngå uønskede interaksjoner.