Digidexo.com

trigeminusnevralgi, lupus

Betyr Tongue stakk skje med trigeminusnevralgi?

Trigeminusnevralgi er en svært smertefull kronisk tilstand som rammer trigeminal nerve, som er ansvarlig for å gi følelse i ansiktet, hodebunnen og munnhulen. Også kjent som tic douloureux, det er ofte forårsaket av blodkar komprimere nerve eller degenerative forandringer i nerve kappe (myelin). Selv om trigeminusnevralgi produserer flere symptomer, er tungen stakk ikke vanligvis angitt blant dem.

Fakta

Den trigeminus er klassifisert som et kranienerve, og det stammer på basis av skallen. Fra denne basen, danner det øvre, nedre og midtre grener som strekker seg til ulike deler av ansiktet og hodet. Pasienter med trigeminusnevralgi kan oppleve symptomer langs linjen av en eller flere av nerve grener.

Trigeminusnevralgi Symptomer

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, det viktigste symptomet på trigeminusnevralgi er en plutselig, stikkende smerte som vanligvis skjer på bare én side av kinnet eller kjeve. Noen individer kan også oppleve smerter som vises på begge sider av ansiktet, men ikke samtidig. Typiske angrep vare i mer enn noen få sekunder, men de kan gjenta i rask rekkefølge. Avhengig av den enkelte, kan gjentatte angrep fortsette i flere dager, eller så lenge som uker eller måneder. I noen tilfeller er angrep av trigeminusnevralgi innledes med nummenhet eller prikking i huden ledsaget av en konstant verke.

Tongue Symptomer

Selv om angrep av trigeminusnevralgi kan påvirke leppene, tannkjøttet eller tennene, er virkninger som tungen stakk ikke funnet blant lidelse effekter. Angrep kan forekomme, men under vanlige dagligdagse handlinger, som å snakke, tygge, drikking, barbering, bruk sminke eller pusse tennene.

Diagnostisering trigeminusnevralgi

Trigeminusnevralgi oftest slår individer forbi en alder av 50 år, og det rammer kvinner oftere enn menn. Leger vanligvis diagnostisere sykdommen gjennom en kombinasjon av en fysisk undersøkelse, gransking av pasientsymptomer, omfattende pasientens historie og fullstendig nevrologisk undersøkelse. Pasienter med ansikts smerte symptomer kan også få en magnetisk resonans imaging (MRI) skanner designet for å oppdage eventuelle inntrenging på trigeminusnerven sin vei.

Diagnostisering andre ansikts Disorders

Flere lidelser og fysiske forhold har egenskaper som ligner på trigeminal neuralgi, og feildiagnose er en konstant mulighet. Lidelser som forårsaker lignende smerter symptomer inkluderer cluster hodepine og postherpetisk nevralgi, som kan vises i kjølvannet av en herpes utbrudd. Forhold som kan etterligne symptomer på trigeminusnevralgi inkluderer hjerneslag, multippel sklerose, svulster og direkte ansikts traumer. Liknende symptomer kan også dukke opp i kjølvannet av sinus eller oral kirurgi.

Trigeminusnevralgi & tann smerter

Trigeminusnevralgi & tann smerter


Trigeminusnevralgi er en nerve lidelse som fører til en forstyrrelse i trigeminal nerve i ansiktet som kan resultere i uutholdelig ansikts smerte og tann smerter. Tann smerter kan ha andre årsaker og bør vurderes av en tannlege.

Tann smerter

Ifølge MedlinePlus, kan tannsmerter resultere fra en abscessed tann, tannråte eller en skade i munnen eller kjeve.

Trigeminusnevralgi Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan pasienter med trigeminusnevralgi oppleve alvorlige skyting smerter i tennene og ansiktet, milde twinges av ansikts smerter eller smerter på den ene siden av ansiktet. Smerte kan vare i noen få sekunder, og episodene kan vare i dager eller uker av gangen.

Trigeminusnevralgi Triggers

Smerter fra trigeminusnevralgi kan utløses ved å børste tennene, spise eller drikke. Barbering, stryke ansiktet eller sette på makeup kan bringe på smerte fra denne lidelsen.

Trigeminusnevralgi Testing

En lege kan utføre en fysisk undersøkelse for å fastslå de utløser av smerter i ansiktet hos en pasient, og han kan bruke en magnetisk resonans imaging test for å finne kilden til smerte.

Trigeminusnevralgi Treatment

Leger kan foreskrive medisiner for å redusere smerte fra trigeminusnevralgi angrep som antiepileptika eller antispasticity agenter. Kirurgi eller strålingsbehandling av det trigeminus kan anvendes til å behandle alvorlige tilfeller av denne lidelse.

Lukter & trigeminusnevralgi

Lukter & trigeminusnevralgi


Trigeminusnevralgi er en nevrologisk lidelse som forårsaker intense smerter i ansiktet. Alvorlighetsgraden av smerte kan være ødeleggende. Andre symptomer kan være til stede; rapporterer noen pasienter en endring i deres evne til å oppfatte lukt.

Symptomer

Symptomer inkluderer korte episoder med intense smerter i ansiktet, fokuserte smerter på ett punkt i ansiktet, mild og sporadisk ansikt smerter, og smertefulle angrep blir verre over tid. Selv lukter ikke har vært direkte korrelert til trigeminusnevralgi, en studie utført av University of Sao Paulo i São Paulo, Brasil, fant at en studie gruppe trigeminusnevralgi pasienter ga "høyere smell terskler."

Årsak

Den eksakte årsaken til trigeminusnevralgi er ikke kjent. Det er spekulert i at en blodåre er å sette konstant press på trigeminal nerve, forårsaker en negativ reaksjon på ansikts stimulering. Forholdet trigeminusnevralgi har til symptomer som påvirker lukten er ikke kjent; Det er imidlertid mulig at den olfaktoriske nerve blir påvirket.

Risiko

Trigeminusnevralgi er utbredt hos pasienter med multippel sklerose. Kvinner synes å ha høyere forekomst av trigeminusnevralgi og personer over 50 kan være mer utsatt.

Hvordan bruke Plaquenil for Lupus

Hvordan bruke Plaquenil for Lupus


Den autoimmune sykdommer, lupus er karakterisert ved et bredt utvalg av symptomer, men er kjent først og fremst for moderat til alvorlig leddbetennelse. For å bidra til å bekjempe betennelse og hevelse, er Plaquenil en reseptbelagt medisin som vanligvis brukes til å effektivt å behandle lupus i mange menn og kvinner. Leger bruker ofte Plaquenil å hjelpe de med lupus å komme tilbake til normale aktiviteter uten bekymringer. Les videre for å lære hvordan du bruker Plaquenil for lupus.

Hvordan bruke Plaquenil for Lupus

Bruk Plaquenil som anvist av legen din. Når den er tatt for å forebygge malaria, stoffet er tatt ukentlig. Men å behandle lupus, vil du sannsynligvis være å ta Plaquenil daglig for å undertrykke leddbetennelse.

Svelg Plaquenil tablett med en 8 oz. glass melk eller som anvist av legen din. Det er viktig å drikke hele glass melk med hver dose. Hvis du er allergisk mot melk eller laktose intolerant, bør du ta Plaquenil med et fullt måltid.

Oppbevar medisiner ved romtemperatur og bort fra lys og fuktighet. Riktig lagring er viktig fordi dette legemidlet er spesielt sårbare for endringer i vær og vind.

Hold styr på hvor mange piller du har tatt og hvor mange er igjen, slik at du vet når du skal gi tid for en refill.

Vær tålmodig med Plaquenil. Det kan ta flere uker før kroppen justerer til medisinering. Du skal se dine hevelser forårsaket av lupus begynner å minske i løpet av denne tiden.

Hint

 • Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker det. Hvis du ikke husker det før neste dag, aldri ta en dobbel dose av Plaquenil å gjøre opp for den blandede dosering.
 • Hvis du har brukt Plaquenil å effektivt behandle lupus og den slutter å fungere for deg, fortelle legen din. I likhet med andre anti-inflammatorisk legemiddel, vil kroppen og til å bygge opp en motstand mot formidling hvis det brukes i en lengre tidsperiode.
 • Ta alltid dosen din med et glass melk eller som anvist av lege. Melk linjer magen og vil bidra til å forhindre bivirkninger som kvalme.
 • Barn er veldig følsomme for denne medisinen. Som et spørsmål om faktum, har små doser vært dødelig for spedbarn, så sørg for å holde Plaquenil lukket opp i beholderen og bort fra barna.
 • Plaquenil kan forårsake en rekke bivirkninger, inkludert kvalme, tap av matlyst, hodepine, oppkast og svimmelhet. Snakk med legen din dersom du opplever noen av disse symptomene for å diskutere behandlingsalternativer.

Hvordan behandle systemisk lupus

Lupus er en kronisk auto-immun sykdom der immunforsvaret blir hyperaktive og angriper normalt vev. Dette skjer av ukjente grunner. Disse angrepene føre til betennelse (hevelse, rødhet, smerte og varme). Det er i dag ingen kur for lupus, men det finnes måter å behandle det og bidra til å gjøre livet ditt med systemisk lupus enklere.

Hvordan behandle systemisk lupus

Behandling av systemisk lupus

•  Sørg for at du får massevis av regelmessig mosjon, spise sunt, avstå fra røyking, utdanne deg selv om systemisk lupus, og omgi deg med et støttende nettverk av familie og venner. Kunnskap er alt! Ha en sunn dialog med legen din, fordi han vil være din beste kilde til informasjon.

Unngå solen. Omfattende soleksponering er dårlig for alle, men spesielt de med lupus. Hvis det å være i solen er nødvendig, ta de nødvendige forholdsregler. Bruk en hatt og slather armer og ben i en høy SPF sunblock (SPF 50 eller høyere). Kontroller at sunblock dekker både UVA og UVB stråler.

Når utslett flare-ups oppstår, sørg for å bruke kortikosteroid krem. Unngå solen vil også hindre utslett oppstår. Antimalaria medisiner kan også behandle utslett (samt lunge betennelse, leddsmerter og tretthet, alle typiske lupus symptomer). Retinoider som acitretin er også nyttig.

Hvis bluss-ups og allmenntilstanden blir verre med systemisk lupus, vil du sannsynligvis nødt til å gå videre til mer aggressive behandlinger, for eksempel høydose kortikosteroider og immundempende. Immunsuppressive midler vil hindre ytterligere organskade, og i noen tilfeller død.

Hold deg fysisk aktiv for å hindre bein-thinning (også kalt ostereoporosis). Legen din kan også foreslå biphosphonates, et medikament for behandling av ostereoporosis.

Hint

 • Slapp av! Hold stressnivået ned. Stress kan øke betennelse angrep. Få nok hvile og holde stressnivået på et minimum.
 • Overdreven soling kan øke forekomsten av fakkel-ups.

Hvordan bruke malaria legemidler til behandling av Lupus

Hvordan bruke malaria legemidler til behandling av Lupus


Malaria legemidler ble først introdusert til markedet vidt under andre verdenskrig. Disse stoffene har blitt funnet å være en effektiv behandling for lupus, en autoimmun sykdom. I tillegg til betennelse, anti-malaria medikamenter for å behandle flere av symptomene på lupus. Les videre for å lære å bruke anti-malaria legemidler til å behandle lupus.

Hvordan bruke malaria legemidler til behandling av Lupus

•  Bruk anti-malaria legemidler som anvist av legen din. Disse stoffene er vanligvis tilgjengelig i pilleform og er ofte nødvendig for å bli tatt med et glass melk. Melk strøk magen og hjelper behandle kvalme fra medisiner, selv om å ta medisinen med mat er også et alternativ.

Vent noen uker å føle fordelene av behandlingen. De anti-malaria narkotika trenger denne tiden til å bygge opp i systemet. Det er en typisk lasting periode på en til to uker mens kroppen justerer seg til medisinen.

Se om dine hevelser går ned. Malaria narkotika har noen effekter som ligner på anti-inflammatorisk medisin. Du bør være i stand til å legge merke til hvis hevelse forårsaket av lupus har redusert betydelig.

Legg merke hvis sollys fører til at lupus symptomene forverrer seg. Sollys er en miljø trigger for mange menneskers lupus symptomer. Malaria legemidler bidra til å beskytte huden mot ultrafiolett lys. Du bør være mer tolerant for sollys etter å behandle lupus med anti-malaria medisiner.

Se om din lupus hevelse fakkel-ups forekommer sjeldnere. Anti-malaria blokkere produksjonen av enkelte antistoffer. Disse cellene er vanligvis de som angriper vev og organer hvis du har lupus. Anti-malaria bør bidra til å forhindre hyppige flare-ups av lupus hevelser.

Lær mer om mulighetene for lupus behandling med anti-malaria og andre rusmidler ved Lupus Foundation of America. Se Resources nedenfor for en link.

Hint

 • Du vil sannsynligvis bare være foreskrevet anti-malaria legemidler hvis du har opplevd bivirkninger fra vanlige anti-inflammatoriske legemidler.
 • Hvis du ikke ser et resultat etter tre uker med behandling av lupus med anti-malaria medisiner, snakk med legen din. Det kan være på tide å vurdere andre behandlinger eller merker av narkotika.
 • Snakk med legen din om hva slags malaria stoffet er best for deg. Stoffet kommer i forskjellige potenser og har forskjellige ingredienser. Det kan også være et kostnadsforskjellen mellom merkene.
 • Vær klar over de mulige bivirkninger av medisinen. Noen vanlige bivirkninger er utslett, kvalme og hodepine. Hvis du opplever noen av disse, bør du kontakte legen din umiddelbart.
 • Har du en synsundersøkelse før du begynner å bruke disse stoffene og seks måneder i behandling. Dette vil sikre at narkotika ikke har påvirket ditt syn, som er en sjelden, men alvorlig bivirkning.

Hvordan bruke Kortikosteroider til å behandle lupus

Hvordan bruke Kortikosteroider til å behandle lupus


Kortikosteroider er produsert naturlig av kroppens kjertler og kan være en fin måte å behandle lupus. Når du har lupus, vil kroppen angripe noen av sine egne gode celler. Kortikosteroider naturlig undertrykke immunsystemet og stoppe noen av cellene fra å angripe kroppen din. Du kan bruke kortikosteroider for å behandle lupus med stor suksess i mange tilfeller, men de har bivirkninger å være klar over også. Les videre for å lære hvordan du bruker kortikosteroider for å behandle lupus.

Hvordan bruke Kortikosteroider til å behandle lupus

•  Ta kortikosteroid medisiner umiddelbart etter et måltid eller før et måltid for å hindre urolig mage.

Drikk et glass vann med kortisontabletter. Hvis du tar den flytende form av dette stoffet, må du riste den opp i fem til syv minutter å blande alle ingrediensene godt før du tar den.

Sett kortikosteroider på et trygt sted borte fra lys og varmekilder. Pass på at medisinen er forseglet riktig å hindre at små barn ved et uhell komme inn i det.

Hold styr på hvor mye medisin du har igjen. Mangler noen dager dosering kan føre til noen bivirkninger, så sørg for å fylle din resept en hel uke før den renner ut.

Snakk med legen din om hvordan kortikosteroider hjelper din lupus. Disse medikamentene er ganske alvorlig og kan være dyrt, så det er viktig å vite om det er riktig behandling for deg.

Hint

 • Kortikosteroider er best tatt før 9 am, men hvis du går glipp av en morgen dose, bare ta det med lunsj.
 • Hvis du savner en dose, aldri doble neste dose for å gjøre opp for det.
 • Siden kortikosteroider undertrykke immunsystemet, kan du lett får blåmerker mens du tar denne medisinen. Vær ekstra forsiktig for ikke å støte inn i ting, som blåmerker kan være alvorlige.
 • Kroppen din kan bygge opp immunitet mot kortikosteroider etter langvarig bruk av narkotika.
 • Kortikosteroider kan føre til hårtap hos menn og også akne. Disse virkningene skyldes stoffets interaksjon med visse mannlige hormoner. Snakk med legen din om disse bivirkningene før du starter behandlingen.
 • Du kan ikke plutselig stoppe bruk av kortikosteroider uten alvorlige bivirkninger. Legen din vil gi deg en redusert dose tidsplanen hvis du ønsker å slutte å ta denne medisinen. Unnlatelse av å avta doseringen kan påvirke kroppens evne til å produsere kortikosteroider naturlig.
 • Kortikosteroider kan gjøre deg mer utsatt for å få en infeksjon. Du bør oppsøke lege når du er forkjølet hvis du bruker kortikosteroider. Enhver mild virus kan bli alvorlig hvis den ikke behandles riktig.

Hvordan Test for Lupus

Hvordan Test for Lupus


Lupus er en kompleks autoimmun sykdom. Det gjør ofte kroppens immunforsvar angriper sine egne celler, vev og organer. Lupus har et bredt spekter av symptomer som ofte vises og forsvinner gjennom en lidende liv. Du kan teste for lupus, selv om du blir nødt til å utelukke en rekke andre forhold i prosessen for å være sikker. Les videre for å lære hvordan du kan teste for lupus.

Hvordan Test for Lupus

•  Ta en urinprøve. Legen bør da se etter store mengder protein i urinen samt andre abnormiteter. En urin analyse vil vise symptomer som ligner på nyresykdom dersom du har lupus.

Få lungene og brystet skannet også. Lupus vil føre til en rekke ting å dukke opp på skanningen, inkludert betennelse i slimhinnen i lungene, hjertet fôr betennelse og betennelse rundt magen. Hvis noen av disse problemene dukker opp, vil ytterligere testing må gjøres for å utelukke andre tilstander.

Ha en blodprøve. Denne testen vil se etter lavt antall røde blodceller, hvite blodceller og blodplater. Alle tre av disse forholdene kan være forårsaket av immunsystem angripe blodet og kan tyde på lupus.

Se etter hevelse i leddene. En lege vil gjøre tester for å se om hevelsen er forårsaket av en aktivitet som du gjør eller om det er et resultat av lupus, noe som kan føre til leddgikt-lignende symptomer i mange lider.

Snakk med legen din om andre årsaker til dine forhold. Det kan være at andre aktiviteter og deler av din livsstil er årsaken til noen av dine symptomer. Hvis legen din ikke kan forklare årsaken til dine symptomer, vil han trolig satt på en behandlingsplan for lupus pasienter eller sende deg til en spesialist. Ikke mist motet, da denne tilstanden kan være svært vanskelig å begrense.

Hint

 • Dessverre, det er ingen enkelt test som kan gjøres for å sjekke for lupus, så du bør være forberedt på et batteri av tester. I tillegg må du kanskje se flere leger i løpet av din test for lupus.
 • Hvis du har alvorlige betennelser, legen din vil sannsynligvis sette deg på en slags behandlingsplan mens de venter på resultatene av alle dine lupus tester.
 • En unormal urinalysis betyr ikke at din har lupus. Videre testing må gjøres for å utelukke nyresykdom og andre forhold som kan påvirke din urin.

Slik håndterer Lupus

De som lider av lupus, en autoimmun sykdom, opplever tider med fakkel-ups og remisjoner. Det finnes ingen kjent kur for denne sykdommen, men sammen med hjelp fra helsepersonell, det er skritt du kan ta for å håndtere Lupus.

Slik håndterer Lupus

Exercise. Dette er en viktig del av å holde musklene sterke og holde leddene fleksible.

Tippe fakkel-ups. Du vil lære dine personlige tegn på en møtende blusse opp. Ring du helsepersonell når du føler en kommer på. Tidlig behandling hindrer full blåst fakkel-ups.

Kontroll stress. Stress midler som dyp pusting, visualisering eller lytter til dempet musikk er bare noen få muligheter. Ta deg ut av stressende situasjoner når det er mulig. Stress legger til smerte nivå og kan forverre tilstanden din.

Guard mot leddskade. Selv mosjon er viktig for styring av lupus, må leddene være beskyttet mot skade. Når en øvelse bevegelse fører til smerte, stoppe umiddelbart.

Unngå lange perioder i solen. Mange mennesker plaget med Lupus er sol sensitive.

Endre kostholdet til å inkludere matvarer som inneholder Omega-3 oljer og kosttilskudd. Snack på nøtter og frø. Supplere med linfrøolje eller fiskeolje. Vitenskapelige studier har vist at Omega-3-olje kan redusere betennelse.

Diskuter graviditet planer med helsepersonell. Kvinners hormonnivået endres med graviditet. Legen din kan fortelle deg når det optimale tidspunktet er å ha et barn. Han vil jobbe tett med deg forsøker å unngå Lupus fakkel-ups.

Hint

 • Studier viser at 90 prosent av befolkningen rammet med Lupus er kvinner. Videre er denne sykdommen mer utbredt i folk av farge.

Hvordan kontrollere Lupus

Det finnes to typer lupus. Systemisk lupus erythematosus påvirker mange forskjellige deler av kroppen. Denne alvorlig tilstand presenterer et utvalg av symptomer, noe som ligner på artritt. Diskoid lupus erythematosus primært påvirker huden og er mindre alvorlig enn den systemiske lupus. Enten form er alvorlig i seg selv, men det er ting du kan gjøre for å styre noen av effektene av denne mystiske sykdommen.

Hvordan kontrollere Lupus

Se hvilke typer fett og oljer du forbruker. Raps og olivenolje er den beste å bruke til matlaging.

Unngå søtvier grønnsaker som tomater, poteter, auberginer og paprika. De kan føre til smerter og betennelser til lupus lider som er altfor sensitiv.

Spis mat som inneholder bromelain. To gode kilder er papaya og ananas. Bromelain reduserer betennelser og styrker vev, spesielt i nærheten av leddene.

Unngå rødt kjøtt og de ​​fleste melkeprodukter. Koffein, bearbeidet sukker og sitrusfrukter bør også være på listene forbudt mat. De fleste av disse matvarer er høy i syre eller produsere syre når de kommer inn i kroppen.

Se etter urter som bekjemper betennelser og bygge immunitet. Milk tistel, pau d'arco, rødkløver og alfalfa er alle gunstig. Forskning en urt å finne ut nøyaktig hva den gjør og hva du kan forvente fra kroppen når du begynner å ta den.

Arbeid tett med legen din. Sørg for at han vet de midler du prøver. Husk at noen urter vil samhandle med reseptbelagte legemidler. Hvis du er i tvil, spør legen din.

•  Hold deg borte fra direkte sollys. Unngå solarium, også. Studier har vist at eksponering for UV-lys kan utløse fakkel-ups.

Hvordan identifisere symptomer på Lupus

Lupus er en autoimmun sykdom som påvirker hud, ledd, lunger, hjerte, nyrer og hjerne. Med denne sykdommen, forvirrer legemet egne vev og celler med fremmede materialer, slik som virus og bakterier. En vanlig arbeider kroppen produserer antistoffer som kjemper mot disse fremmede stoffer. Når lupus påvirker en person, produserer kroppen sin auto-antistoffer. Disse auto-antistoffer angriper legemet i stedet for virus eller bakterier. Sykdommen alvorlighetsgrad og symptomene varierer fra person til person.

Hvordan identifisere symptomer på Lupus

Se for hovne eller smertefulle ledd, hudutslett, uforklarlig feber, hovne kjertler, tretthet, tap av hår, sol følsomhet, svimmelhet, depresjon og forvirring.

Vær oppmerksom på muligheten for betente nyrer. Dette symptomet innebærer at nyrene ikke kvitte seg med avfall. Hvis det er andre symptomer til stede, vil en lege foreta en test for nyresykdom.

Merknad hukommelsesforstyrrelser eller nedsatt syn. Lupus kan påvirke sentralnervesystemet.

Sjekk for lungebetennelse. Lupus pasienter kan utvikle Pleuritis, som er brystet fôr betennelse. Lungebetennelse, eller lungebetennelse på grunn av infeksjon, kan også utvikle.

Noter ned eventuelle brystsmerter. Lupus kan forårsake myokarditt, hjertemuskelbetennelse. Denne sykdommen øker muligheten for atherosclerpsis eller arterie herding.

Hint

 • Risikofaktorer for kontrahering lupus kan omfatte genetikk, hormonelle mangler, kjønn (flere kvinner enn menn kontrakt denne sykdommen), bruk av aspartam og fordøyelses ills.

Hvordan behandle Lupus

Hvordan behandle Lupus


I løpet av behandlingen for lupus avhenger av plasseringen og alvorlighetsgraden av sykdommen. Lupus er klassifisert som enten mild eller alvorlig. Ved første tegn på symptomer, bør du oppsøke lege.

Hvordan behandle Lupus

•  Forstå at lupus må være "styrt" samt behandlet. Del av at ledelsen inkluderer å unngå overeksponering for sollys og ekstrem stress.

Bruk non-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin og ibuprofen å lette mild til moderat lupus smerte.

Ta lege-foreskrevne legemidler for lupus, for eksempel antimalariamidler, kortikosteroider og immundempende. Antimalariamidler har vært spesielt nyttig i behandling av leddsmerter forbundet med lupus.

avkall tar antibiotika, med mindre beordret av legen som også behandle din lupus.

Unngå eksponering for folk som er syke. Lupus reduserer motstand mot infeksjoner.

Få nok hvile. Ta naps hvis du må.

•  Trening moderat for å hindre musklene fra å bli svak. Ikke overdriv - dette vil forverre dine lupus symptomer.

Ha regelmessige legekontroller. Dette er viktig for å forebygge lupus sprer seg til de store organsystemer.

Ta en vitamin-og mineraltilskudd, ikke røyke, begrense alkohol, og spise en godt balansert kosthold. Noen lupus eksperter anbefaler å følge American Heart Association kosthold.

Hint

 • Hårfarger har ikke bevist å være skadelig for lupus pasienter. Men ta kontakt med lupus lege før døende håret ditt hvis du er nylig diagnostisert med lupus.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan å behandle lupus Naturligvis

Lupus er en autoimmun sykdom hvor kroppen angriper sin egen bindevev, eller kollagen. Symptomer inkluderer verkende ledd, feber, kvalme, ansikts utslett, og mer. Sikrere narkotika har blitt tilgjengelig for å bekjempe lupus, men steroider kan føre til skade på lever, øyne og bein. Det er imidlertid en naturlig behandling fremdeles er tilgjengelig i dag.

Hvordan å behandle lupus Naturligvis

Bruk urter som fremmer avgiftning som aloe vera juice og Pau d'arco, som er en blod cleanser. Redusere betennelse med linfrøolje, kattens klo og omega 3 fettsyrer.

Ta supplerende DHEA, et hormon som produseres i binyrene. Kvinner bør ta 15 til 25 mg per dag, mens menn bør innta 50 mg per dag.

få akupunktur for å øke blodsirkulasjonen og redusere smerte. Hver enkelt har en tilpasset plan.

Oppgave 3 til 5 dager per uke. Dette bidrar til å avgifte kroppen og bygge kroppen styrke.

Rens kroppen med klyster og colonics, som kan lindre lupus symptomer. Kolloid metall kosttilskudd har avgiftende og soppdrepende effekt, som klart leddgikt symptomer.

Opprettholde mage-tarmkanalen for å forbedre immunitet. Probiotiske formler som inneholder FOS forsyne kroppen med gode bakterier. Melk tistel bidrar også til å støtte leveren.

lindre leddsmerter med aromatiske oljer som furu og sedertre. Slapp av med en dråpe kamille på håndflatene, kopping rundt nesen.

Hint

 • Se din lege eller naturlege før du følger noen naturlig behandling av lupus.
 • Eliminere miljøgifter.
 • Unngå stressfaktorer, som forverre lupus symptomer.

Hvordan diagnostisere en Lupus Face Rash

Lupus er en ødeleggende, autoimmun lidelse med en ukjent årsak. Tilstanden kan vise seg på forskjellige måter og varierer fra mild til dødelige. En av de klassiske symptomene er en sommerfugl utslett. Sommerfuglen utslett strekker seg over broen av pasientens nese og kinn. Vanligvis blir utslettet verre med soleksponering. Lupus er komplisert og vanskelig å diagnostisere, så søke profesjonell hjelp hvis du opplever symptomer.

Hvordan diagnostisere en Lupus Face Rash

•  Kjenn symptomene. Lupus ofte viser seg som en sommerfugl, eller malar, utslett i ansiktet. Dette utslett dekker neseryggen og kinnene. Det er vanligvis rød, selv om det kan være en svak rødme. Normalt utslettet ikke forårsake kløe, men det vil intensivere med soleksponering.

Ta kontakt med din lege. Gjør en avtale for å se legen din dersom du tror at du har lupus. Legen din vil utføre en fysisk undersøkelse og en rekke blodprøver for å fastslå tilstanden din.

Tre får behandling. Legen din kan forskrive steroide kremer. Fordi disse kremer kan forårsake sammenbrudd vev over tid, vanligvis en mild form benyttes, og bare når pasienten opplever en blusse opp. Steroide kremer hjelpe de fleste med kløe, men i enkelte tilfeller kan de redusere betennelse.

Unngå sollys. Hold ut av solen, som sollys fører til at immunsystemet til å jobbe hardere for å slough av døde celler. Autoimmune sykdommer forårsake friskt vev til å angripe seg selv, derav malar utslett i ansiktet ditt.

Beskytt huden din. Hvis du må være i solen, bruk solkrem med solfaktor på minst 30. Shield ansiktet med en hatt, bruke leppepomade som også inneholder solfaktor og minimere soleksponering.

øke immunsystem. Spis et sunt kosthold komplett med frisk frukt, grønnsaker og fiberrik. Unngå bearbeidet mat, natrium, alkohol, nikotin og stress. Ta vitaminer og kosttilskudd som anbefalt av legen din. Få minst åtte timers søvn hver natt, skjemme bort deg selv med ekstra hvile under en blusse opp og drikk rikelig med vann.

Hint

 • Mange mennesker lever med lupus og har milde symptomer som ikke påvirker deres livskvalitet.
 • Lupus er en alvorlig, autoimmun lidelse som trenger umiddelbar diagnose. Mange tilstander og sykdommer dele symptomer med lupus, og diagnostisere tilstanden kan være frustrerende. Kun helsepersonell kan hjelpe deg gjennom denne tiden og du trenger oppmerksomhet for å forbedre resultatet.

Hvordan håndtere Lupus under graviditetenEn forventningsfull mor med lupus utgjør en høy risiko svangerskap. Begrepet innebærer visse problemer er sannsynlig å oppstå, og fødselslege vil overvåke for og løse dem. Med riktig stell, de svangerskapet fører til en live, normal babyen om lag 75 prosent av tiden. Etter noen få grunnleggende trinn kan bidra til å sikre et sunt barn.

Hvordan håndtere Lupus under graviditeten

•  Finn en fødselslege og spesialist på høy-risiko svangerskap. Holde alle planlagte besøk. Ta med eventuelle bekymringer til seg oppmerksomheten til det medisinske personalet. Forebyggende behandling og rask handling er nødvendig å ta lupus-assosiert problemer.

Monitor for hypertensjon. Omtrent hver femte gravide kvinner med lupus utvikle høyt blodtrykk, også kalt preclampsia eller toxemia. Symptomene inkluderer høyt blodtrykk, protein i urinen, nedsatt vannlating, hevelser, hodepine og tåkesyn.

Kontroller for lupus flare. Eksaserbasjoner er preget av leddgikt og ekstrem tretthet. Fødselslege kan foreskrive en medisin trygt for bruk hos gravide kvinner. Disse er få i antall og inkluderer prednison, prednisolon og metylprednisolon.

Test for tre spesifikke antistoffer i blodet. Disse inkluderer lupus antikoagulant, antifosfolipid antistoffer og anti-kardiolipin antistoffer. Om lag 40 prosent av kvinner med lupus bære dem. De kan føre til blodpropper i morkaken og spontanabort. Behandling med blod tynning medisinering styrer vanligvis problemet.

Se for prematur arbeidskraft. Tegn inkluderer ryggsmerter, press bekken, blod eller klar væske lekker fra skjeden, magekramper og sammentrekninger oppstår hvert 10. minutt. Omtrent halvparten av gravide kvinner med lupus levere før 40 uker.

Hint

 • Ansikts utslett og hevelse i leddene under svangerskapet kan også være tegn på en lupus flare. Husk å ta med disse til seg oppmerksomheten til fødselslege for nødvendig utredning.
 • Gravide kvinner med lupus bør aldri ta resept eller over skranke medisiner uten kunnskap og godkjenning av en fødselslege.

Hvordan å behandle lupus antikoagulanter

Lupus antikoagulanter er en tilstand hvor autoantistoffer feste seg til fosfolipider og proteiner i cellemembranen. Lupus antikoagulanter har flere risikofaktorer for trombose, fordi de forstyrrer blodpropp. Personer med lupus erythematosus er mer sannsynlig å utvikle lupus antikoagulanter enn den gjennomsnittlige personen. Sykdommen forårsaker leddsmerter, hudproblemer og nyresvikt. Årsakene til lupus antikoagulanter er vanligvis en sammenheng med autoimmune sykdommer. Årsaken kan også være knyttet til visse medisiner, for eksempel p-piller, fenytoin, quinin, amoxcillin og hydralazin. Lupus antikoagulanter har også blitt funnet i pasienter med visse tarmsykdommer. Det kan være andre komplikasjoner som følger med den, for eksempel, blodpropp, store blødninger og flere spontanaborter. Det er ikke mange behandlingstilbud for lupus antikoagulanter. Denne artikkelen går over noen behandlinger som er tilgjengelig for tilstanden. Pasienter uten tidligere historie med lupus antikoagulanter eller trombose er vanligvis bare observert. Hvis ingen symtoms er til stede, og deretter behandling er ikke nødvendig.

Hvordan å behandle lupus antikoagulanter

•  Oppsøk lege. I de fleste årsaker lupus antikoagulanter er diagnostisert etter en spontanabort eller under graviditet. Hvis symptomene er tilstede, ring legen din og be om å bli testet for lupus antikoagulanter.

Få tester gjort. Det finnes tre ulike typer tester og eksamener som må gjøres for å diagnostisere lupus antikoagulanter. De er en partiell tromboplastintid (TOS), Thrombplastin Hemming test og Russl Viper Venom tid eksamen. Hvis det ikke er noen symptomer til stede under diagnosetidspunktet, kan du lege foreslå ingen behandling. Hvis det er symptomene, da den nødvendige medikamenter blir administrert.

Ta prednison. Dette er et immunsuppressivt middel som er gitt for å eliminere lupus antikoagulant. Det er svært hurtig ved å eliminere tilstanden, men ikke nødvendigvis fjerne risikoen eller arrangementer av trombose.

Ta antikoagulantia regelmessig hvis du er en pasient med en historie med tilbakevendende trombose. Denne behandlingen innebærer vanligvis mottar heparin i en IV skjema. Warfarin følger etterpå, og fortsetter for livet.

Gravide pasienter bør få lavmolekylære hepariner å unngå risiko for spontanabort som følger med lupus antikoagulant.

Hint

 • Warfarin er en type antikoagulantia.
 • Steroider kan også gis for å bidra til å redusere antistoffnivået i kroppen, men de trenger ikke nødvendigvis å redusere risikoen for koagulering.
 • En måte å legge merke til blod tresko er å se om det hvis det er hevelse eller rødhet i bena med en kortpustethet. Nummenhet eller smerter i armen er også tegn. Hvis du opplever blodpropp, kan du kontakte helsepersonell.

Hvordan identifisere tidlig lupus symptomer

Symptomene på lupus kan være lett å overse, siden noen av dem kan også være skylden på andre helseproblemer. Legg i det faktum at lupus symptomer kan forsvinne og dukke opp igjen og gjenkjenne dem blir enda vanskeligere. Å vite hvordan å identifisere symptomer er viktig samt diskutere dem med legen din.

Hvordan identifisere tidlig lupus symptomer

Hvordan identifisere tidlig lupus symptomer

•  Legg merke til symptomer på lupus som kan forveksles med andre sykdommer. Disse inkluderer feber, trøtthet, og brystsmerter. Selv om de er oftere knyttet til andre helsemessige problemer, de er også tegn på lupus.

Rapporter eventuelle tap av hår med legen din. Dette symptomet kan også være skylden på andre helseproblemer som en hormonell ubalanse; derimot, er det et tegn på lupus.

Vær oppmerksom på dine fingre og tær. Hvis de er raske til å snu lilla fra kulde eller stress, kan dette være et tegn på lupus og bør umiddelbart rapporteres til legen din.

Nevn noen ledd eller muskelsmerter med legen din som disse også kan være et tegn på lupus. Selv om smertene kommer og går, er det likevel viktig å diskutere det med legen din.

Varsle legen din om noen hovne kjertler. Disse også er et tegn på lupus. En hevelse i halsen, magen eller lysken bør diskuteres med legen din. Andre forhold kan føre hovne kjertler og det er viktig for legen å være i stand til å teste for slike forhold.

Hint

 • Lupus kan også påvirke viktige organer i kroppen som hjerte, lunger og nyrer. Også i fare er det sentrale nervesystemet. Å være nøyaktig i beskrivelsen av symptomene dine er den beste måten å sikre en rask diagnose og behandling. Hvis du opplever noen av de ovennevnte symptomene, ta kontakt med helsepersonell.

Interne Lupus tegn og symptomer

Lupus er en kronisk sykdom forårsaket av kroppens immunforsvar angriper vev og organer, noe som resulterer i betennelse. Nesten alle organer og vev i kroppen kan påvirkes av lupus, inkludert huden, bein og sirkulasjons-og fordøyelsessystem. Symptomene på lupus kan være midlertidig eller permanent, og avhenger av typen av lupus og alvorlighetsgraden av tilstanden.

Leddsmerter

Ifølge Mayo Clinic, kan lupus angripe leddene i knær, hofte, rygg og håndledd og forårsake smerte, stivhet og hevelse.

Munnsår

Lupus kan føre til utvikling av smertefulle lesjoner eller sår inne i munnen, og på tungen, innsiden av kinnene og halsen.

Nyreskader

Lupus kan angripe nyrene, som forårsaker symptomer som brystsmerter, kvalme, oppkast, vektøkning og kløe over hele kroppen.

Nevrologisk

Sentralnervesystemet kan bli angrepet av lupus, noe som resulterer i symptomer som hodepine, svimmelhet, tap av hukommelse, personlighetsendringer og beslag.

Vaskulær sykdom

Problemer med indre blødninger, betennelse i blodårer, blodpropp og anemi er symptomer på lupus angriper blodcellene.

Avascular Necrosis

Avaskulær nekrose er død av benvevet på grunn av tapet av blodtilførsel og, ifølge Mayo Clinic, kan være et direkte resultat av lupus eller forårsaket av steroid behandlinger som brukes for lupus.

Svangerskapskomplikasjoner

Kvinner med lupus har en økt risiko for å utvikle toxemia, har en spontanabort, for tidlig fødsel eller lav fødselsvekt baby.

Hvordan virker Lupus Utvikle?

Hva er Lupus?

Ifølge Lupus Foundation of America, (LFA) lupus påvirker om lag 2 millioner amerikanere. Nitti prosent av lupus pasienter er kvinner og sykdommen oftest skjer når kvinner er i alderen 15 til 45. afrikansk-amerikanere, latinos og asiater er alle mer sannsynlig å utvikle lupus enn kaukasiere.

Årsaker

LFA nettside sier også at mens det er ingen kjente årsaker til lupus er miljøfaktorer mistenkt, og det er også antatt å være en genetisk predisposisjon for sykdommen. Noen mistenkte årsaker er infeksjoner, antibiotika, ultrafiolett lys, ekstrem stress og hormoner.

Onset

Selv om legene sier at ingen to lupus tilfeller er helt like, er det mange vanlige symptomer som inkluderer hudlesjoner, munnsår og leddsmerter. Ifølge Mayo Clinic nettsted på lupus, kan sykdommen komme plutselig eller sakte. Tilfeller av sykdommen området fra "mild til alvorlig" og utbruddet av sykdommen kan være permanent eller midlertidig med det som vanligvis refereres til som "oppblussing".

Hvordan leve med lupus

Hvordan leve med lupus


Det er i dag ingen kur for autoimmun sykdom som kalles lupus. Det er imidlertid effektive medisiner på markedet som arbeider for å kontrollere utbrudd av tilstanden, noe som gjør at immunsystemet angriper kroppens vev og organer. Livsstilsendringer kan gjøres for å lære å leve med lupus og å administrere dine symptomer effektivt. Les videre for å lære å leve med lupus.

Hvordan leve med lupus

•  Unngå miljømessige utløsere. Noen materialer i luften og dine omgivelser kan utløse lupus flare-ups. Snakk med legen din om hvordan du kan finne ut mer om triggere. Felles miljø ting å unngå å inkludere røyk fra rengjøringsmidler, hårfarger, tobakksrøyk, ultrafiolett lys og overskytende alkohol.

Få nok søvn, som søvnløshet har vært knyttet til lupus symptomer hos noen mennesker. Du bør satse på åtte til ni timer hver natt, men ikke bo i seng for lenge. En stillesittende livsstil kan øke sjansen for leddgikt på grunn av din lupus.

•  Reduser stress. Det er ingen reell måte å unngå stress helt, men du bør ta skritt for å redusere den. Stress kan føre til at lupus å forverres, så prøv metoder som meditasjon og lett trening for å kutte litt stress ut av livet ditt.

Sjekk din diett - det er mange mat ingredienser som er bevist triggere for lupus flare-ups i noen mennesker. Prøv å spise så naturlig som mulig: unngå sukker, mettet fett og sterkt bearbeidet og konservert mat. Sjekk ut pasienthistorier ved sykdom Proof nettside. Se Resources nedenfor for en link.

Ta en omega-3-olje supplement. Vanligvis finnes i fisk, er omega-3 et naturlig stoff som hjelper kroppen å bekjempe betennelser. Se etter fiskeolje piller, som vanligvis er rike på omega-3 olje.

Hint

 • Sørg for at dine venner og familie er klar over din tilstand. De kan tilby emosjonell støtte når du trenger det mest.
 • Ikke bli kontrollert av din tilstand. Du kan leve et normalt liv med lupus og bare forholde seg til fakkel-ups som de kommer.
 • Du må kanskje ta protein tilskudd hvis du er vegetarianer. Denne dietten ikke har ofte ikke de nødvendige mengder protein for å kunne kontrollere lupus symptomer.
 • Sjekk med legen din før du tar kosttilskudd. Du kan være allergisk mot noen av innholdsstoffene.
 • Livsstilsendringer er ikke en erstatning for faktiske medisinske behandling. Fortsett å følge legens ordre og diskutere endringer i livsstil med henne før du implementerer dem.