Digidexo.com

Hvordan trene for å flate magen etter en C-Section

Hvordan trene for å flate magen etter en C-Section


Et keisersnitt, også kjent som en c-delen, er en større operasjon. Det innebærer en betydelig oppgang, mye mer enn vaginal fødsel. Dermed må du ta det rolig når du begynner et treningsprogram. Den nedre mage er vanligvis problemområdet etter en c-delen. Målrette dette området, men også bygge opp alle de svekkede magemusklene. Sammen med trening, spise et sunt kosthold for å flate magen etter et keisersnitt.

Hvordan trene for å flate magen etter en C-Section

•  Diskuter trening på dine fire til seks ukers postpartum legetime. Ikke engang vurdere å prøve å flate magen før denne utnevnelsen. Innhent ideer for den beste måten å starte ditt treningsprogram.

Ta en svømmetur. For å begynne å svømme, må c-delen arr være fullstendig frisk. Dessuten må alle vaginal blødning stoppes. Svømming er ideell for kvinner utvinne fra et keisersnitt som det setter ingen stress på kroppen.

Start ut ved å gjøre crunches. For å gjøre dem, ligge på gulvet, helst på en matte. Plasser hendene på baksiden av hodet og strekker albuene rett ut. Pust, presse magen og løft deg selv slik at ryggen er halvparten av gulvet. Lavere ned og puster. Gjenta for tre repetisjoner av 10 sit-ups.

Utfør broer to til tre ganger per uke. Dette er en avansert øvelse. Det kan ta litt tid å bygge opp til det. Ligge med ansiktet ned og flatt på gulvet. Presse kroppen opp på tærne og underarmene. Ikke press deg selv opp så høyt som en push-up. Gå litt lavere og hold deg opp med underarmene. Start med å holde deg selv i denne posisjonen i 20 sekunder. Som du øke styrke, prøv i 60 sekunder av gangen.

Hint

  • Slutte å trene hvis du føler smerte og kontakte lege umiddelbart.