Digidexo.com

fluorose i skjelett

Vann & Bone Disease

Vann & Bone Disease


Forbruker forurenset vann over lengre perioder kan ha negative effekter på kroppen og hvordan den fungerer. En av disse effektene kommer i form av et bein sykdom kalt skjelettlidelser fluorose. Skjelett fluorose forhold påvirker mennesker i så mange som 25 land i Asia og Afrika, ifølge Neurology India, et medisinsk oppslagsverk journal. Da forblir ubehandlet, kan nevrologiske lidelser utvikler seg.

Identifikasjon

Den menneskelige kroppen krever regelmessige mengder vann på en kontinuerlig basis for å overleve. I enkelte områder kan vannsanitær metoder innlemme fluor som en av de kjemikaliene som brukes for å gi rent drikkevann. Men ifølge Neurology India, inges mer enn seks milligram fluor per dag på regelmessig basis kan føre til leddgikt bein tilstand kalt skjelettlidelser fluorose å utvikle.

Symptomer

Symptomer på en vann-indusert skjelettsykdommer kan vises som tannlege og skjelettlidelser. Dental forhold kan vise flekker og groptæring på tenner og mulig erosjon av emaljen. Som fluor fortsetter å akkumulere, kan enkeltpersoner begynner å vise vertebrale deformiteter og nevrologisk svekkelse. Det kan ta 10 til 30 år etter dental symptomer før skjelettlidelser utvikles. I løpet av denne tid, akkumulerer fluorid i kroppens benstrukturer.

Progresjon

Vedvarende felles smerte og stivhet er karakteristisk for bensykdommer forårsaket av forurenset vann, i henhold til fluorid, et offentlig helse ressurs sted. I de mer avanserte stadier av skjelett fluorose, kan enkeltpersoner utvikle en "pukkelrygg" tilstand som til slutt svekker ryggmargen. Som ryggsøylen begynner å utarte, kan kompresjon av ryggmargen skyldes feiljustert ryggvirvler og unormale bein vekster, eller sporer. Nevrologiske symptomer kan utvikle seg i form av hodepine, kramper, muskelkramper og tåkesyn.

Diagnose

På grunn av leddgikt-lignende symptomer assosiert med bein sykdommer forårsaket av forurenset vann, kan tilstanden være vanskelig å diagnostisere. Ifølge Fluor Action Network, kan tilstander som artrose og revmatoid artritt forveksles med tidlig stadium symptomer på skjelett fluorose. Avanserte stadier av bein sykdom kan ligne andre bein-relaterte lidelser som osteomalasi, osteoporose og osteoschlerosis. Ifølge Neurology India, er urintesting den beste indikatoren på kosttilskudd fluorid inntak. For å få en nøyaktig nivå, flere prøvelser gjennom en dags tid gir en mer nøyaktig avlesning enn et tilfeldig utvalg.

Behandling

Behandling av vann-indusert skjelettsykdommer krever enkeltpersoner å stoppe inntak av vann fra forurensede kilder. Dette gjør at kroppen til å skille ut akkumulerte mengder, men denne prosessen kan ta måneder eller år fordi knoklene kan frigi fluor reserver ved en lav hastighet. Medikamentelle behandlinger er uutviklet, men undersøkelser viser kalsium, aluminium salter og magnesium øke frekvensen av utskillelse samtidig redusere kroppens graden av fluor absorpsjon. I noen tilfeller har magnesium mangler også blitt assosiert med en høy fluorid-absorpsjon hastighet i kroppen.

Fluorose nyrestein Analyse

Fluorose nyrestein Analyse


En spinkel forholdet synes å eksistere mellom nyrestein, en smertefull tilstand forårsaket av krystall utvikling i nyrene, og fluorose, en sykdom som følge av overskytende fluor. En form for fluorose påvirker de indre organer, inkludert nyrer, og en eksperimentell studie har vist en sammenheng mellom forhøyet fluor og forhøyet steinmaterialer i blæren. En annen studie viser at folk med nyresykdom kan samle for mye fluor i kroppen sin.

Nyrestein

The Mayo Clinic beskriver nyrestein som mineraler og salter som danner i harde steinlignende gjenstander inne nyrene. Nyrer ta i væsker, syrer og mineraler, filtrere væsker, og bestå avfallsprodukter til blæren som urin. Når kroppsvæskene inneholder for mye av et bestemt mineral eller syre, kan disse materialer danner krystaller som samler inn steiner. De fleste nyrestein er laget av kalsium bundet til et stoff som heter oksalat.

Flourosis

Fluorose refererer til sykdom fra en overeksponering av fluor. Fluor er et naturlig forekommende element ofte lagt til drikkevann og tannkrem, men et overskudd av flouride kan forårsake en rekke helseproblemer. En rapport om vannbårne sykdommer ved Indias Ganapti Information Technology Services viser de tre hovedformer for flourosis som dental flourosis, skjelett fluorose og nonskeletal fluorose. Dental flourosis discolors permanent tenner, mens skjelett fluorose svekker bein utvikling og kan føre til leddstivhet, bein misdannelse, smerter og kramper, ifølge en Vitaminer Diary artikkelen. Nonskeletal, eller pre-skjelettlidelser, fluorose fører til endringer i kroppens organer, hud og andre myke vev før skjelett fluorose symptomer kan dukke opp, ifølge National Center for Bioteknologi Information.

Analyse

Ifølge National Kidney Foundation, foreligger liten klinisk informasjon om virkningen av fluor på nyresykdom. Men en artikkel publisert av nefrologi Dialyse Transplantasjon hevder at personer med avansert nyresykdom kan beholde uvanlig høye nivåer av fluor. Siden nedsatt nyrefunksjon kan også bidra til nyre stein formasjonen, kan de to forholdene vises sammen. I tillegg kan en indisk undersøkelse på rotter indikerte at høyere fluor inntak ført til økt kalsium i blæren.

Nyre Stone Behandling

Nyrestein synes å være lettere å kontrollere og forebygge enn fluorose. De fleste nyrestein kan passere gjennom kroppen uten hjelp, men store steiner kan kreve profesjonell fjerning eller oppløsning. The National Kidney Foundation anbefaler å drikke minst 12 glass vann hver dag mens du ser på salt og protein forbruk. I motsetning til det mange tror, ​​forbruker mer kalsium kan faktisk redusere risikoen for kalsium-basert nyrestein.

Fluorose Treatment

Mens dental fluorose ikke kan kureres, kan tannleger bruker kosmetisk teknikker for å dekke skjemmende tilstand. I tilfeller av skjelett fluorose, kan kosttilskudd endringer, inkludert å fjerne kilden til fluor, stoppe sykdommen progresjon. Ifølge en artikkel i Occupational and Environmental Medicine, en København studie av skjelett fluorose pasienter indikerer at enkelte aspekter av tilstanden kan være i stand til å sakte snu seg etter flere år med ikke-eksponering for mye fluor.

Pediatric Chest skjelett

Pediatric Chest skjelett


Pediatric bryst skjelett oppstå når en unormal vekst av brusk og bein utvikler i fremre brystveggen. Pediatric bryst skjelett forekommer hos barn i to spesifikke typer: Trakt Bryst, også referert til som pectus excavatum, og Pigeon bryst, også betegnet som pectus carinatum.

Årsaker

Ifølge Barnas Hospital Boston, er årsaken til pediatriske brystet skjelett uklart. Begge typer lidelser skjer igjen i familier, ledende leger til å tro at genetikk kan spille en rolle i utviklingen av deformiteter.

Symptomer

Symptomer på trakt brystet pediatriske brystet skjelett hos spedbarn kan omfatte en grop i brystet som enten er asymmetrisk, dyp og smal eller bred og grunt, hyppig dvelende eller kronisk forkjølelse som utvikler seg til lungebetennelse og pustevansker. Ungdommer med trakt brystet pediatrisk brystet skjelett kan vise symptomer som brystsmerter, pustevansker utløst av anstrengelse eller trening, hyppige luftveisinfeksjoner og et fravær av kurven i øvre del av ryggen, en bred, tynn brystet, hekta skuldre og en lateral krumning av ryggraden. Symptomer på due bryst pediatrisk brystet skjelett inkluderer intermitterende smerter og ømhet i regionen grodd brusk med vanskeligheter trener og / eller spiller.

Diagnose

Din barnelege kan diagnostisere pediatriske brystet skjelett ved å observere barnet mens hun puster inn, puster ut og hviler. Din barnelege kan også beregne dybden på brystet fra foran til bak med x-ray filmer. Kortere enn gjennomsnittet målinger skille trakt brystet, mens lengre enn gjennomsnittet målinger skille due bryst misdannelser. Barnets hjerte kan undersøkes for å fastslå om det har blitt utvidet og flytt til venstre på grunn av misdannelse. Din barnelege kan også utføre lungekapasitet test til test for feilaktige lunge størrelser.

Behandling

Moderate til alvorlige tilfeller av traktbrystbeindeformiteter kan behandles med kirurgi i alderen 5 til 10, men aldri før minst to år. Optimale kirurgi resultat oppnås når korrigerende prosedyrer er utført før ungdomsårene. Barnas Boston Hospital sier at det er en 90 til 95% behandling suksessrate hos barn som gjennomgår kirurgi for trakt brystbeindeformiteter. Kirurgi for moderate til alvorlige tilfeller av due bryst kan også være nødvendig å gjenopprette normal bryst kontur. Utsiktene for barn som gjennomgår kirurgi for pigeon bryst er utmerket, med optimale korreksjon resultater.

Betraktninger

Barnesykehuset Boston sier at et gjennomsnitt på én av hver 300 barn har trakt brystet med pigeon bryst å være like vanlig som en tredel av alle tilfeller av trakt brystet. Pigeon brystet er mer vanlig hos gutter, med minst tre av fire tilfeller forekommer hos gutter.

Kjeven & Maxilla skjelett

Kjeven & Maxilla skjelett


Kjeven og maxilla skjelett inkluderer bihuleproblemer, tannproblemer og skjelettsykdommer. Benet kan være mangelfull, som i osteoporose, kan få tetthet eller kan utvikle unormalt. Paget sykdom fremdeles oppstår hos pasienter over 40 år, men er mindre utbredt enn det pleide å være. Bihulekirurgi kan plutselig være nødvendig for skjoldbruskkjertelen eller ørespytt cyster tilstede fra fødselen av. Skjelett av maxilla og kjeven resultat i tap av funksjon.

Maxilla kjeven Disorders

Underkjevens / overkjevens skjelett kan skyldes ulykke, skade, sykdom eller medfødt defekt og kan føre til problemer med å snakke eller spise. Kjeve og underkjeve lidelser kan påvirke bløtvev i munnen eller kan bety jekslene og fortennene oppfyller ikke riktig. Retrognathia eller micrognathism er to forhold der den nedre og øvre tennene ikke møtes for å tygge og snakke på grunn av mykt vev skade eller utilstrekkelig kjevebein. Skjelettdeformiteter, dype bites eller assymetrical biter er malocclusions. Obstruktiv søvnapné kan skyldes malocclusions. De øvre eller nedre tenner kan være foran eller bak den andre. En sterk eller utstående underkjeve reagerer negativt med den øvre eller nedre dental bue i munnen.

Kronisk bihulebetennelse

Tilbakevendende bihulebetennelse, kronisk rhinosinusitis, fra slim som ikke kan tappe fra frontal, maksillær eller ethmoid bihulene kan skyldes vekster i bihulene, nesepolypper eller en avveket septum. Breathing er svekket, øynene og ansiktet hovne opp, eller du har bankende ansikts smerter fra kronisk bihulebetennelse. Legen bruker et endoskop og kutter bein å åpne sinus og gjenopprette drenering.

Baylor College of Medicine forklarer at sinus og skjoldbrusk cyster utvikle seg i livmor. Nitti prosent av disse cyster er foret med kreft epitel og er fullpakket med klebrige gul væske og kolesterol krystaller. Skjoldbruskkjertelen eller ørespytt cyster hemmende på øregangen forårsaker problemer med hørsel, balanse eller fornemmelser og lyder.

Paget sykdom

UCLA Periodonti Information Center forklarer Paget sykdom av bein som en metabolsk beinsykdom hvor cellene som danner bein har en ekstra kropp innenfor dem som ser ut som en brøkdel av et meslinger virus. Sykdommen resultater fra kromosomer 5, 6 og 18, og er mest utbredt hos menn over 40 år, men kvinner får det også. Selv om alle bein kan være involvert, Paget sykdom påvirker nesten alltid kjevebein, spesielt maxilla eller øvre kjevebeinet. Smerter, alvorlig hodepine, svimmelhet, døvhet eller blindhet på grunn av kompresjon av en nerve og brudd kan resultere. Sykdommen utvikler seg langsomt, men vedvarende. Som maxilla blir forstørret, de bløtvev stigninger, og tennene migrere eller bøye. Dessverre er kraniet berørt. Varianter av Paget sykdom inkluderer sentrale dysplasi, herding eller calcifying av bløtvev. Sklerose osteitis er en økning i bentetthet. Gigantiform cementoma er store cemental massene i både kjeven og maxilla. Blomstrende osseous dysplasi er Pagets sykdom i tannbærende område av maxilla og kjeven. Dessverre forblir ubehandlet, kan kjeven sprekke.

Slik unngår fluorose hos barn

Slik unngår fluorose hos barn


Fluorose er flekker eller spotting på emaljen på tennene er forårsaket av en overeksponering av fluor. Barn er susceptable for denne tilstanden i de årene når deres voksne tennene utvikler. Fluor kan finnes i mange kilder, noen opplagte og andre overraskende. Tannkrem, flaskevann, vann fra springen, og selv juice og brus har vist seg å inneholde fluor i varierende mengder.

Bruksanvisning

Spedbarn trenger ikke fluorid i store mengder, og det har vært anbefalt at babyen formel blandes med vann som ikke inneholder fluor.

Når et barn er en pjokk, familien din vil tannlegen anbefale at han / hun begynner fluor behandlinger for å forebygge hull i tennene. Snakk med tannlegen for å finne ut hva som er riktig dosering av fluor er for barnet ditt. Den anbefalte daglige dosen for barn fra 6 år og eldre bør ikke overstige 1 ppm. For alderen 3 til 6, bør mengden per dag ikke være mer enn 0,5 ppm. For småbarn yngre enn 3, men eldre enn 6 måneder, er 0,25 ppm anbefales.

Småbarn bør bruke trening tannkrem uten fluor før de lærer å swish og spytte riktig. En forelder bør være tilstede for å hjelpe et barn pusse hans / hennes tenner til fylte 9. Model god børsting, skylling og spytter vaner ved å pusse egne tenner foran barnet ditt.

Når et barn begynner å bruke fluoridated tannkrem, er en ert størrelse mengde alt som er nødvendig for å få jobben gjort.

Kontroller alltid innholdet notering av noe drikke for å se om fluor er oppført, og i hvilke mengder. Høye nivåer av fluor er tilstede i grunnvann i midtvesten i USA. Juice, brus og flaskevann fra dette området kan inneholde høye nivåer av fluor.

Ha vannet testet, spesielt hvis du er en eier av en eiendom som inneholder en brønn. Når fluor nivåer fastsettes i vann fra springen, kan nødvendige justeringer gjøres i fluor behandlinger for dine barn.

Tips og advarsler

  • Hold fluoridated tannkrem og skyller ut av rekkevidde og bort fra spedbarn / småbarn.

Lettelse for Degenerative skjelett

Mange mennesker lider av degenerative skjelett, oftest former for leddgikt. Ifølge Dr. Stewart G. Eidelson, en ortopedisk kirurg og grunnlegger av Spine Universe, er omtrent 80 prosent av personer over 55 år rammet av en form for leddgikt. Bone spurs, spondylose og skiveprolaps er andre vanlige degenerative skjelett. Alle forholdene kan være smertefullt og krever medisinsk behandling for å reversere de vilkår og lindre smerte.

Medisiner

Medisiner kan gi lindring for degenerative skjelett. Det finnes reseptbelagte medisiner og reseptbelagte medisiner. Over the counter medisiner inkluderer paracetamol og ikke-steroide anti-inflammatoriske, eller NSAIDS, slik som aspirin, ibuprofen eller Motrin. Dette kan hjelpe til med smerter assosiert med skjelett, mens de anti-inflammatoriske kan gi økt lindring ved å redusere svelling av området.

Til tross for medisiner ikke trenger en resept fra legen din, bør du alltid snakke med legen din om eventuelle medisiner du dekode å ta. Selv ikke-reseptbelagte medisiner kan forstyrre andre medisiner du kan være for tiden tar. Aspirin er ansett som en blodet tynnere og kan skape problemer hvis du er på andre typer blodfortynnende. Ikke-steroide medisiner kan også være vanskelig på magen og forårsake magesår eller andre gastrointestinale problemer.

Du kan også få reseptfrie kremer å gni inn det berørte området. De kan hjelpe til med smerte og lindre betente nerver.

Reseptbelagte medisiner som kan tilby avlastning er opioider som morfin, oksykodon, eller kodein. Dette er sterke smertestillende midler og kan ha bivirkninger. Du bør la legen din vet alle dine medisiner du er i dag før du tar disse sterke smertestillende midler. Hvis du har noen bivirkninger, la legen få vite med en gang.

Glukosamin-chondroitin sulfate har blitt en populær form for behandling for degenerative skjelett gjennom årene. Legen din kan ønske deg å prøve denne medisinen fordi da tatt over en periode, kan det bidra til å lindre smerte, samt bidra til å gjenopprette og fylle viktige næringsstoffer til dine syke bruskceller. Glukosamin har blitt funnet å være mest effektive når det tas i tidlige stadier av osteoartritt.

Trening

Mosjon spiller en viktig rolle i mange aspekter av livet ditt. En fordel for degenerative skjelett er det kan gi smertelindring. Trening hjelper å få bedre oksygen og blodtilførsel til fingre og tær, noe som vil bidra til å bringe viktige næringsstoffer til cellene for helbredelse. Trening hjelper også til å holde ekstremiteter mer mobile, som også kan hjelpe til med smertelindring.

Sammen med trener regelmessig, er det bare å være aktiv vil hjelpe din smerte. Ved å fortsette å engasjere seg i vanlige aktiviteter du oppmuntrende muskler, sener, leddbånd, bein og ledd å fortsette å arbeide og forebygge stivhet. Hvis du liker å hage, fortsette. Hold deg oppdatert med normal levende fra husarbeid til friluftsliv så mye som mulig.

Fysioterapi

For bein degenerasjon lidelser som degenerative plate sykdom, kan det hende du trenger fysioterapi for å bidra til å lindre smerter, hjelp med mobilitet, samt bistand i omfanget av bevegelse og gjenopprette funksjon og styrke. Noen ganger, spesielt når bein degenerasjon oppstår i ryggraden, du kan trenge trekkraft behandlinger. Du kan også være foreskrevet terapi som lærer deg kroppen mekanikk. Kroppen mekanikk hjelper deg å lære stillinger for søvn, arbeid og hverdagslige gjøremål slik at du kan hindre ytterligere skade, holde omfanget av bevegelse og ikke miste styrke. Du kan også ha is behandlinger, ultralyd eller elektrisk stimulering for å hjelpe kontroll smerter og betennelser.

Hjem Behandling av fluorose Whitening

Fluorose påvirker farging av tennene og er forårsaket av overdrevent inntak og akkumulering av fluorid i kroppen. Fluor finnes i tannkrem produkter, vannforsyning og fluor medisiner. Fluorose rammer i hovedsak barn fra fødsel til fylte åtte, men fluorose av tennene kan forårsake permanent misfarging. Misfarging begynner med dannelsen av hvite flekker på tennene som kan senere ta til pitted og farget som barnet aldre. Det er noen naturlig hjemme behandlinger som kan redusere symptomene på fluorose.

Diagnose og behandling

Besøk en tannlege for å bli diagnostisert med fluorose. Tannlegen vil undersøke tennene for å se etter skader på ameloblaster, de emaljerte dannende celler av tennene. Tannlegen vil også se etter tegn på mineralisering på tennene, en tilstand som vil intensivere porøsitet tannemaljen.

Fluorose kan ikke reverseres. Tannlegen kan reparere tennene gjennom kosmetiske tiltak, og kan også råde deg til å øke kalsium og vitamin D-inntak for å redusere skader som kan være forårsaket av fluorose.

Kalsiumtilskudd

I "Urter og Natural Supplements: En Evidence Basert Guide," forfattere Lesley Braun og Marc Cohen forklarer at bruken av kalsiumtilskudd har vist seg vellykket i avtagende de kliniske manifestasjoner av fluorose.

Tennene trenger kalsium for å holde seg sterk og sunn. Spedbarn fra fødsel til 6 måneder krever 210 mg kalsium daglig; spedbarn 7 måneder til 1 år trenger 270 mg daglig; barn i alderen 1 til 3 år krever 500 mg daglig; barn 4 til 8 behovet 800 mg daglig; og barn 9 til 18 kreve 1300 mg kalsium om dagen. Voksne 19-50 trenger 1000 mg kalsium om dagen; personer 51 eller eldre trenger 1200 mg om dagen; pleie- og gravide kvinner bør få 1300 mg kalsium daglig.

Mulige bivirkninger av kalsium forbruk omfatter gastrointestinal opprørt og forstoppelse. Personer med sarkoidose nyre forhold og kreft bør avstå fra å bruke kalsiumtilskudd. Hanner med en familiær historie av prostatakreft bør også unngå å bruke kalsiumtilskudd. Kalsiumtilskudd kan samhandle eller forstyrre alendronat, aluminiumholdige antacida, blodtrykk medisiner, kolesterol-kontrollerende medisiner, kortikosteroider, digoksin, diuretika, østrogener, gentamicins, antibiotika og anti-anfall medisiner.

Vitamin D-tilskudd

Kroppen krever mer vitamin D når du tar kalsiumtilskudd for å absorbere kalsium. Spedbarn fra fødsel til 18 år trenger 5 mcg av vitamin D per dag. Voksne fra alderen 19-50 krever 5 mcg av vitamin D daglig; personer fra alderen 51-69 trenger 10 mcg daglig; og personer over 70 år bør få 15 mcg av vitamin D per dag.

Ikke ta vitamin D-tilskudd hvis du har høye nivåer av kalsium i blodet, hjerte-forhold eller nyre forhold. Snakk med legen din før du tar vitamin D-tilskudd. D-vitamintilskudd forbruk kan forstyrre østrogener, isoniazids, tiazider, antacids, kalsiumkanalblokkere, kolestyramin og krampestillende medisiner.

Hvordan fikse Dental fluorose

Små barn som får i seg store mengder av fluor kan utvikle tennene med dental fluorose. Fluorose er en defekt i tannemaljen som forårsaker misfarging og økt porøsitet. Omtrent 32 prosent av amerikanske barn har noen form for fluorose, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Fikse og forebygge fluorose kan være relativt enkel.

Bruksanvisning

Hva du bør vurdere med fluorose

•  Se etter tegn på dental fluorose. Selv milde tilfeller kan gi noen synlige tegn på ditt barns tenner, moderat til alvorlig fluorose forårsaker hvite linjer, streker eller flekker, samt pitting av tennene, misdannede emalje og brun, svart eller grå flekker.

Besøk tannlegen for en diagnose. Tannlegen vil ta røntgen og undersøke ditt barns tenner og tannkjøtt for å utelukke andre dental forhold og mangler som kan se ut som fluorose. Tannlegen må kjenne ditt barns eksponering for fluor, inkludert tannkrem som inneholder fluor, fluoridated vannforbruk og fluortilskudd. Hvis tannlegen diagnoser barnet med fluorose, kan han foreslå kosmetiske behandlinger, avhengig av alvorlighetsgraden.

Få tenner-whitening behandlinger. Selv om mange tilfeller av dental fluorose er mild nok til å ikke kreve behandling, kan tannbleking være et alternativ, for å fjerne flekker på emaljen på fortennene.

•  Vurder tannrestaureringer for alvorlige tilfeller av fluorose. Tannlegen din kan anbefale liming, kroner eller skallfasetter, hvis hvithet er ikke nok til å korrigere påvirker av fluorose.

Respekter forebyggende tiltak. Vær oppmerksom på barnets fluor inntak, spesielt mens han er under en alder av 6. Sørg for at barnet bruker bare en ert størrelse mengde tannkrem og spytter i stedet for å svelge etter børsting tennene. Har din tannlege eller lokale helsestasjon undersøke vann for fluor nivåer før du lar barnet ditt til å ta fluortilskudd.

Hint

  • Husk at mens tannen misfarging fra tann fluorose er permanent, er tennene ikke er syke. Bekymringene knyttet fluorose er vanligvis kosmetisk.
  • Ikke la barnet ditt til å drikke for mye fruktjuice, brus eller flaskevann. Mange av disse drikker inneholder fluor nivåer nær den til fluoridated vann.

Genetiske skjelett

Genetiske skjelett


Bones gi struktur og form for menneskekroppen, og tilbyr også en grad av beskyttelse for noen av sine vitale organer. En levende vev, bein fungerer også som et depot for mineraler som kroppen trenger for å fungere, og har i sin kjerne margen der blodceller stammer. Blant de mange skjelett er en håndfull som er genetisk opprinnelse.

Fibrøs dysplasi

Fibrøst dysplasi (FD) er forårsaket av en defekt gen i cellene som er ansvarlige for bendannelse. Det er en lidelse i hvilken friskt ben er ødelagt og erstattet med fibrøst benvev. Det kan forekomme i en enkelt bein eller i multiple bein, og over tid påvirkes benet kan bli deformert og mer utsatt for brudd, i henhold til fibrøs dysplasi Foundation. Relaterte lidelser omfatter cherubism, påvirker bein i den nedre delen av ansiktet, og McCune-Albright syndrom, noe som også påvirker ansikts bein --- spesielt skallen og overkjeven.

MHE / MO / HME

Flere arvelige exostoses (MHE), også kjent som multippel osteochondromas (MO) og arve flere exostoses (HME), er en genetisk bein lidelse der to eller flere godartede svulster kalles exostoses utvikle seg på beinet. Disse svulstene, som har den ytre utseende av spurs eller klumper, ikke er til stede ved fødselen, men nesten alltid utvikle etter når pasienten er 12 år gammel, i henhold til MHE Research Foundation.

Osteogenesis Imperfecta

Ofte kalt benskjørhet, osteogenesis imperfecta (OI) er preget av bein som er svært skjør og utsatt for brudd. Knyttet til en genetisk defekt i kroppens kollagen-produserende mekanisme, kan denne lidelsen også føre til krumning av ryggraden, et tap av hørsel, muskelsvakhet og sprø tenner, ifølge MedlinePlus.

Osteopetrose

Osteopetrose, også kjent som Albers-Schonberg sykdom eller marmor skjelettsykdommer, er en sjelden genetisk lidelse der bein stivne og bli tettere. Ifølge International Association osteopetrose, blir forstyrrelsen forårsaket av en genetisk mutasjon i cellene som er ansvarlige for å ødelegge gamle benvev. Som et resultat, det er en ubalanse mellom produksjon av nytt benvev og fjerning av gamle benvev som fører til benet for å bli mye tettere enn normalt.

XLH

XLH, eller X-bundet hypophosphatemia, er en sjelden genetisk forstyrrelse kjennetegnet ved lavere nivåer av fosfor i blodet enn det som er normalt. Det kalles "X-linked" fordi feilen skjer på X-kromosomet, mens "hypophosphatemia" er beskrivende for de uvanlig lave nivåer av fosfor som er dens viktigste kjennetegn. Dens primære symptom, ifølge XLH Network, er unormal utvikling av bein og tenner.

Skjelett-Muscular-integumentary System Sykdommer

Skjelett, muskuløse og integumentary systemer utgjør rammen av våre organer. De jobber sammen for å gi oss mulighet til å bevege seg og puste. Det er flere sykdommer som kan påvirke noen av disse systemene og påvirke helsen din.

Leddene

Leddene bli med bein av skjelettsystemet sammen, sammen med brusk som pute leddene. Artritt er en av de sykdommer som påvirker leddene i kroppen. Artrose årsaker slitasje på ledd og er progressiv. Betennelse i sekker som pute leddene, kalles bursitt, kan være forårsaket av infeksjon, sykdom eller traume.

Spine

Ryggvirvlene kan dannes lesjoner som et resultat av infeksjonen. Diffus idiopatisk skjelett hyperostose (oppvask) er en sykdom der leddbånd festet til ryggraden forkalkninger som blir. Skoliose er en medfødt krumning av ryggraden og kan være av varierende grad. For noen mennesker med skoliose, er det mer av en ulempe eller en kosmetisk feil, men det kan være ødeleggende for andre. Skoliose er vanligvis progressiv.

Bones

Osteoporose er nedbrytning av benvev som er felles for eldre mennesker, spesielt kvinner. Osteomyelitt er en infeksjon i skjelettet. Paget sykdom forårsaker mutasjon og reformering av bein og er mest vanlig hos de over 70 år Osteomalasi, også kjent som rakitt, er en sykdom som forårsaker oppmykning av bein. Den mest sannsynlige årsaken er en mangel på vitamin D, selv om medfødte årsaker er ofte skylden når sykdommen oppstår hos barn. Osteogenesis imperfecta, også kjent som benskjørhet, er en medfødt sykdom som forårsaker svakhet i benene, noe som gjør dem mer utsatt for å brekke.

Muskelsystemet

Det er flere sykdommer som kan streiken muskelsystemet. Muskeldystrofi forårsaker progressive sløse bort av muskelvev. Myasthenia Gravis er en autoimmun sykdom som forverres muskler over tid. Fibromyalgi er et syndrom som i dag ikke er godt forstått, men som fører til konstant smerte.

Skin

Integumentary Systemet er også kjent som huden. De fleste sykdommer i huden er kosmetisk eller ubehag, fremfor livstruende. Noen vanlige hudsykdommer er akne, fotsopp, eksem og psoriasis. Mindre vanlige hudlidelser inkluderer dermatofibromas, melasma og xanthomas. Dermatofibromas er harde røde eller lilla utvekster under huden som vanligvis er igjen alene med mindre de er i en ubehagelig sted. Melasma forårsaker brune flekker av misfarging skal vises på ansiktet og er mest vanlig hos kvinner. Xanthomas er små kolesterol avleiringer som dannes i klynger på huden, spesielt rundt øynene. De er vanligvis ufarlige, men de kan være et tegn på for mye fett i blodet.

Sjeldne skjelett

Sjeldne skjelett


Ifølge National Organization for sjeldne sykdommer (NORD), sjeldne skjelett er de som påvirker mindre enn halv prosent (0,5 prosent) av befolkningen over hele verden. Lite er kjent om dem og behandling er i beste fall grunnleggende. De fleste av de sjeldne skjelett har ingen kur, og siden de påvirker en så liten andel av befolkningen, forskere har ofte en vanskelig tid å komme opp med en klar diagnose eller løpet av handlingen.

Melorheostosis

Melorheostosis er en smertefull bein lidelse som fører til ekstra bein å vokse på toppen av andre bein. Ny benvekst er vanligvis mye hardere enn normalt ben, til et punkt der det noen ganger ikke kan kuttes av hvilken som helst type av kirurgisk instrument. Den viser ofte opp som en klump under huden og bare avslører sin sanne tilstedeværelse som bein gjennom røntgen, der den har utseendet på "dryppende stearin." Lidelsen rammer én av hver 1 million nyfødte og er ofte feildiagnostisert eller diagnostisert sent i livet. Fordi sykdommen vanligvis påvirker ett sted i kroppen, er det sjelden dødelig - i de fleste tilfeller vises på beina, ribbe eller ryggraden. Det vanligste symptomet er sterke smerter, selv om hudproblemer og fysisk deformitet er også til vurdering.

Osteogenesis Imperfecta (OI)

Også kjent som benskjørhet, til dette genetisk lidelse resulterer i bein som er for skjøre tåle normal slitasje og bryter dermed lett og ofte. En av hver 60.000 mennesker lider av sykdommen. Det finnes fire typer OI, hvorav Type I er den mest vanlige, forårsaker tannproblemer, hørselstap, frakturer som er mer vanlig i barndommen og ryggkurvaturer. Type II er den farligste, ofte dødelig når de er tilstede i babyer. Det fører vanligvis svært liten vekst hos voksne (høyde på tre meter eller mindre er vanlig) og dårlig muskel utvikling. OI blir vanligvis diagnostisert ved en hudtest (som vurderer mengden av kollagen i kroppen), og en serie med røntgenstråler. Mens det er ingen kur for sykdommen, behandlinger er tilgjengelig for å ta vare på sprekkene og mange av symptomene, inkludert kirurgisk implantasjon av metallstenger (for å rette og stivne bein), fysioterapi og hjelpemidler (behovet for en rullestol er vanlig ). Medisiner kan også brukes til å kontrollere smerte, eller for å hjelpe til med befestningen av bein.

Fibrodysplasia ossificans Progressiva (FOP)

Fibrodysplasia ossificans progressiva (FOP) er en genetisk tilstand som rammer bare 700 mennesker over hele verden. Ikke bare er FOP den sjeldneste av alle skjelett, men det er også den dødeligste. I FOP, bein former i tilfeldige områder av kroppen der ingen er ment å eksistere, også innenfor musklene, over ledd og under huden, der det er godt synlig. Bokstavelig talt, omgir bein andre deler av kroppen og til slutt deformerer det nok at gå, stå og fungerende blitt umulig. I noen tilfeller, blir hele kroppen "stivnet" som et resultat, og bevegelsen er ikke lenger mulig. Det finnes ingen effektive behandlinger tilgjengelig og ingen kur. De mest kjente symptomene på FOP er deformerte store tær og oppblussing av beinvekst i barndommen (før 10 år). Utseendet til nye bein er ofte raske og vanligvis utvikler seg fra toppen og ned, først vises på nakke, skuldre og øvre rygg.

Gorham syndrom

Gorham syndrom er en svært sjelden tilstand der bein tap skjer innen ett bein (eller noen av dem) i stedet for i hele skjelettet, som det ville skje med osteoporose eller andre bein problemer. Også kjent som forsvinner bein sykdom, noen av sine mer vanlige symptomer inkluderer progressiv svakhet og kroniske smerter, selv om patologiske frakturer er også vanlig hos noen pasienter. Venstre ubehandlet, kan det også føre til muskelatrofi (forårsaket fordi beina kan ikke lenger støtte det omkringliggende vev), perikardiale efussions og bein misdannelse. Behandlinger inkluderer strålebehandling og bisfosfonater legemidler (som hindrer bentap), selv om resultatene varierer mye blant pasientene. Gorham sykdom rammer én person per 2000, og det finnes for tiden ingen kjente triggere eller årsakene til sykdommen.

Paget sykdom

En recessiv kronisk tilstand, Paget sykdom forårsaker bein å forstørre og deformert, noe som resulterer i sprekker og noen ganger i leddgikt. Sterke smerter er også vanlig. Det er hyppigere hos hvite menn (ca 1,5 prosent av hvite menn rundt om i verden lider av det), og vanligvis utvikler seg etter fylte 40. Bone misdannelse vises ofte i skallen, hofter og ryggrad, og det kan føre til hørselstap, kurvatur av ryggraden, hodepine og lammelser. Medikamentell behandling ved hjelp av bisfosfonater, kirurgi (for å behandle brudd), og endringer i kosthold og mosjon kan alle bidra til å håndtere sykdommen. En variant av den tilstand, kjent som yngel Pagets sykdom, rammer barn (før de når puberteten), og er ofte dødelig.

Skjelett hos barn

Bones vokse og omskape seg selv kontinuerlig gjennom hele barndommen og ungdomsårene. I løpet av denne konstant endring av skjelettsystemet, kan forstyrrelser oppstå eller bli mer dominerende. Disse lidelser kan føre til smerter, gangvansker, endringer i veksttakten og lav selvfølelse eller depresjon i misdannelse-forårsaker lidelser. Noen lidelser er vokst ut eller lett behandles, mens andre krever intens medisinsk behandling og kirurgi.

Calvé-Legg-Perthes sykdom

Denne sykdommen ødelegger epiphysial, eller vekst plate av lårbeinet. Det er forårsaket av en dårlig tilførsel av blod til plate og er vanligvis sett i gutter i alderen 5 til 10 år Symptomer inkluderer hoftesmerter og problemer med å gå. Alvorlig skade kan forekomme uten symptomer, og kan føre til permanent artritt. En MR eller bein scan kan bekrefte diagnoser. Calvé-Legg-Perthes tar to år eller lenger for å helbrede og kan kreve fullstendig sengeleie i løpet av denne tiden. Alvorlige tilfeller krever fullstendig immobilisering gjennom bruk av kaster, stropper og trekkraft.

Köhler s Bone Disease

Köhler bein sykdom er betennelse i et bein på buen på foten kalles tarsal grobunn. Det er vanligvis bare sett i en fot og ofte påvirker gutter i alderen 3 til 5. bein blir flat og frakturer i biter før healing. Vandre på den berørte foten er smertefullt. Kohler er vanligvis løser seg selv i løpet av to år. Behandlingen innebærer hvile, unngå peiling vekt på foten og smertebehandling. I ekstreme tilfeller kan være nødvendig en spenne.

Skoliose

Skoliose er unormal krumning av ryggraden som vanligvis oppstår rundt oppvekst. Det er diagnostisert gjennom en fysisk eksamen. X-stråler kan benyttes til å bekrefte diagnosen. Mens mild skoliose har få symptomer, moderat til alvorlig skoliose kan føre til ryggsmerter. Mer alvorlige problemer som kan oppstå hvis ryggraden presser mot hjerte eller lunger. Denne sykdommen rammer flere jenter enn gutter, og kan være genetisk. Behandlingstilbud omfatter bukseseler og kirurgi.

Schlatters

Osgood-Shlatter sin årsaker betennelse i bein og sene under kneet og over tibia. Det rammer i hovedsak atle barn mellom alderen 10 og 15. Smerte, hevelse og ømhet, spesielt etter trening er vanlige symptomer. Selv om resten er den beste behandling, kan barna fortsatt delta i idrett smertemestringsteknikker inkludert anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen, is og tøyningsøvelser.

Osteosarkom

Osteosarkom er den vanligste typen bein kreft til streik barn. Både gutter og jenter er like utsatt gjennom slutten av tenårene. Etter rundt 15 år er det mer vanlig hos gutter. Osteosarkom er oftest diagnostisert i beina i leggen, lår og overarmer. Symptomer i det berørte området omfatter skjelettsmerter, begrenset utvalg av bevegelse, ømhet, hevelse og brudd. Det første kurset av handlingen er vanligvis cellegift for å krympe svulsten, etterfulgt av kirurgi for å fjerne det. I ekstreme tilfeller kan være nødvendig amputasjon. Denne type kreft har en meget høy overlevelsesgrad, så lenge det ikke har spredd seg.

Hvordan Stopp Spinalstenose

Spinal stenose er en tilstand der ryggraden smalner, plassere lagt press på ryggmargen. Dette kan være ødeleggende, som ryggmargen er viktig for videresending nevrale signaler til hjernen. Det kan være forårsaket av en fødsel defekt, traumer, eller den naturlige aldringsprosessen. Symptomer kan være intense rygg og nakke smerter, nummenhet i ekstremiteter, og et tap av tarm kontroll. Heldigvis finnes det måter å forebygge og behandle denne tilstanden.

Bruksanvisning

Forebygging

•  Kjenn dine risikofaktorer. Hvis du er over 50, er du på et høyere risiko for å utvikle denne tilstanden. Dessuten vil bein tilstander som osteoporose eller skjelett fluorose øke risikoen for spinal stenose. Hvis du tilfredsstille noen av disse forholdene, være årvåken i rapporteringen noen ryggsmerter med legen din med en gang. Behandlingen er mye mer effektive når de påføres så snart som mulig.

Exercise. Regelmessig trening vil styrke bein og muskler i ryggen, senke risikoen for å utvikle spinal stenose. Kombiner daglig aerob trening, som gåing eller svømming, med lys vekttrening. Før du begynner noen form for øvelse diett, snakke med en lege eller trener om sikker trening som er riktig for deg.

sove på en fast madrass. Dette gir sterkere støtte for ryggraden.

miste litt vekt. Fedme kan forårsake eller forverre spinal stenose, som den ekstra vekten legger ekstra press på ryggraden. Spis et hjerte-sunt kosthold og trener regelmessig for å felle noen pounds.

Behandling

Ta anti-inflammatoriske smertestillende medikamenter. Disse stoffene, for eksempel ibuprofen, kan midlertidig lindre symptomene dine. Men de er ikke en langsiktig løsning.

Mottaks kortikosteroid injeksjoner. Dette gir rask, om enn midlertidig, lettelse. Legen vil injisere medisinen inn i væsken rundt ryggraden, noe som reduserer betennelse i flere måneder.

Snakk med legen din om kirurgiske alternativer. Hvis din spinal stenose har avansert til poenget med ødeleggende smerte eller ekstreme mobilitet begrensninger, kan din lege anbefale operasjon. Kirurgi kan innebære fjerning av skadet spinal vev eller fusjon av to eller flere knokler i ryggvirvelen.

Tips og advarsler

  • Legen din vet de beste måtene å forebygge og behandle spinal stenose; motta lege før du følger et kurs av handlingen.

Årsaker til Degenerative Disc Disease hos unge menn

Hva er det?

Degenerative plate sykdom er faktisk en form for leddgikt i ryggen. Det fører til ryggsmerter, noe som er årsaken til ca 23 prosent av skolefravær. Mens andre ting føre til ryggsmerter, som følelsesmessig stress, degenerative plate sykdom som årsak til lav rygg og ben smerter er hyppigere hos barn enn en gang trodde. Det oppstår når vann og proteininnholdet av endringene skål og platen blir tynnere og derfor mer pålitelig. Et annet navn for degenerative plate sykdom er spondylose. På en MR, viser det seg som en forsnevring av rommet mellom platene. Det begynner vanligvis tidligere hos menn enn kvinner.

Genetikk

En tendens mot degenerative plate sykdom er genetisk. En studie gjort av Yoshiharu Kawaguchi, MD, PhD, Masahiko Kanamori, MD, PhD, Hirokazu Ishihara, MD, PhD, Kazuo Ohmori, MD, PhD, Hisao Matsui, MD, PhD og Tomoatsu Kimura, MD, PhD kalt "The Association of Lumbar Disc Disease med vitamin-D Receptor Gene Polymorphism "fant at de med en vitamin D reseptor genet av en spesifikk form hadde mer frekvens i platen degenerasjon.

Røyking

Hvis du røyker, det bremser blodsirkulasjonen og gjør at levering av byggevarer til ryggraden å bremse. Det er en sammenheng mellom røyking og de med kroniske korsryggsmerter. Fordi røyking avbryter flyten av blod for å holde platene sunt, de fleste leger anbefaler at personer med korsryggsmerter eller plate degenerasjon slutte å røyke.

Posture

Dårlig holdning er en årsak til degenerative plate sykdom hos unge menn. Feil holdning legger press på noen av platene ujevnt og årsaker angre stress, noe som resulterer i brudd og degenerasjon. Både stående og sittende stilling er viktig fordi hver type påvirker ulike områder av plater.

Liten Men Hyppig Trauma

En ting leger tror forårsaker degenerative plate sykdom og hyppige små gjentatte skader på et bestemt område. Skadene kan ikke føre til en stor mengde av smerte, men etter en stund, skaper bein spurs på bein, noe som fører til smerte. Et spesielt eksempel er vektløfting. Små traumer i ryggraden og nakken som ofte går ubemerket forårsaker endringer i ryggraden og utbruddet av leddgikt tilstand. De mindre tårer og overgrep gikk ubemerket hen på den tiden, men deres gjentatte mønster skapt problemet.

Fluorose

Overflødig fluor i kroppen fører til en tilstand som kalles fluorose. Denne tilstanden fører til endringer i ryggraden og plater, som så ligner degenerative plate sykdom. De fleste leger ikke diagnostisere det som skjelett fluorose men degenerative plate sykdom. Årsak til tilstanden er fra det overskytende inntak av fluor. Vanligvis har denne tilstanden medfølgende dental fluorose, som forårsaker brune spraglete tenner.

Kalsium Flouride Detox

Kalsium fluor er et løselig salt som finnes naturlig i sjøvann og underjordiske vannkilder. Det er viktig å detox fra kalsium fluor hvis en overdreven mengde er fortært, fordi det fører til tannlege eller skjelett fluorose. Denne tilstanden svekker bein og tann mater. Kalsiumfluorid er ikke så giftige som natriumfluorid.

Unngåelse

Det første trinnet i detoxing er å unngå urenset vann, unngå sprøyting hjemmelaget frukt og grønnsaker med potensielt giftig vann. Du kan også spise økologisk mat for å unngå mulig forurensning. Unngåelse av disse potensielt skadelige kilder vil bidra til å redusere mengden av fluor finnes i kroppen din. Dette vil tillate kroppen din mulighet til å begynne å eliminere stoffet. Magnesium er en viktig del av avgiftningsprosessen. Du bør implementere magnesium i ditt vanlige kosthold, fordi det virker å hemme cellene fra absorbere kalsium fluor. Det er også viktig å konsumere den anbefalte daglige mengden av kalsium, fordi det bidrar til å hindre at fluor fra å bli absorbert i tennene og bein.

Naturlig rettsmidler

Jod kosttilskudd er en flott måte å detox kalsium fluor. Det bidrar til å øke urin vanning av fluor fra kroppen. Det hjelper også kroppen til å absorbere essensielle kalsium nødvendig. Lecithin kan brukes med jod for å hjelpe til fluorid vanning. Tamarind er et tre som kan konverteres til en te og sterke tinkturer. Når forbrukes, hjelper det å eliminere fluor ved vannlating. Hvis dette te eller tinktur ikke finnes i din lokale helsekostbutikker, må du kanskje bestille den på nettet.

Boron kan tas i små mengder for å detox fluor fra kroppen din. Du kan ta dette ved å legge til ¼ av en teskje av bor til én liter vann. Du kan drikke hele denne blanding i små mengder i løpet av dagen. En liten dose av havsalt som tilsvarer 1/8 av en teskje kan legges til én liter vann å detox kalsium fluor fra systemet. Du bør også drikke hele denne blanding i små mengder i løpet av dagen.

Tørre Badstuer

En tørr badstue er en stor kalsium fluor detox når den kombineres med trening. Fluor lagres i fettvevet når du trener og badstuen frigjør fluor som er lagret. Det er viktig å drikke mye renset vann, noe som vil bidra til å skylle fluor fra systemet. Chickweed te bør tas for å beskytte din nyre under avrusning.

Hvorfor er fluor i tannkrem?

Hvorfor er fluor i tannkrem?


Fluor er en kjemisk ion av elementet kalles fluor, og er funnet i jord, mat, vann og flere mineraler. Fluor er syntetisert og tilsatt til offentlig vannforsyning for det formål å forebygge tannråte. Barn som børste med fluoridated tannkrem har 24 prosent færre hull i tennene enn de som ikke bruker tannkrem med fluor, ifølge Dental Gentle Care nettside.

Re-mineralisering

Tannkrem inneholder fluor fordi det reduserer forekomsten av hulrom, og er nyttig for de som har manglende tenner, tannfyllingsmaterialer og høye nivåer av forfall. Når tennene er allerede skadet, kan ved hjelp av fluorid styrke emalje, som kalles re-mineralisering. Fluor kan stoppe et hulrom i å fortsette å dannes, forklarer nettstedet Medical News Today.

De-mineralisering

Fluor beskytter tennene fra de-mineralisering som kan henfalle tennene. De-mineralisering er forårsaket av den syre som resulterer i munnen når bakterier kombineres med sukker. Dette ødelegger emaljen på tennene.

Aktuelt program eller Eating Fluor

I tillegg til å bruke tannkrem med fluor, kan denne kjemiske ion brukes lokalt, eller spises. Fisk, kjøtt, teblader og egg inneholder fluor, som trer inn i blodet, og er senere absorbert av bein og tenner. En tannlege kan anvende fluor direkte til en tann, som lett absorberer den topiske fluorid-behandling. Den fluorid forblir i munnen i flere timer etter topisk påføring. Andre måter å topically bruke fluor inkluderer bruk av fluor gele, munnvann og fluortilskudd.

Those Who Spesielt Trenger Fluor

De som har tannregulering, broer, kroner eller diverse andre restorative tannbehandling bør bruke fluor, så bør de med en historie med tannråte og hulrom. De som har dårlig tannhygiene, sjelden går til en tannlege, som konsumerer store mengder av karbohydrater og sukker, eller som har blitt diagnostisert med tørr munn, bør også bruke fluor produkter.

Forsiktig

Hvis for mye fluor brukes over lengre tid, kan det misfarges tannemaljen, som kalles dental fluorose. I tillegg kan levetid eksponering til svært høye nivåer fluor resultere i leddstivhet og smerte, kalt skjelett fluorose, og til ben svekkelse.

Negative effekter av fluor

Negative effekter av fluor


Fluor er et rikt grunnstoff som finnes naturlig i jord, vann, planter og noen avlinger. De negative effektene av fluor har vært i sentrum for en debatt siden den kjemiske ble innført i de kommunale drikkevannsforsyningen i noen stater i 1945, i et forsøk på å bedre tannhelsen til barn og voksne,

Fluor

Fluor kan administreres i to former, lokal og systemisk. Aktuelt fluor brukes i tannkrem, skyll og gel som skal påføres direkte på tennene; systemisk fluor er et supplement tatt i behandlet vann. I 2000 hadde om lag 66 prosent av de kommunale vannsystemer lagt fluor. Når svelget i vann, tannråte reduseres med 20 til 40 prosent hos voksne, Indiana State Department of Health rapporterer.

Age

Fluor er et flyktig og aktive kjemiske ved svelging inn i kroppen, og den unge og eldre er spesielt utsatt for effektene. Store mengder fluor svelges av barn kan føre til dental fluorose, som produserer en marmorert eller gulning utseende berørte tenner. Omtrent 30 prosent av barn som drakk fluoridated vann daglig lider av dental fluorose på to eller flere tenner, melder HistoryofWaterFilters.com, en vannfiltreringsteknologi nettside. Blant eldre, er Alzheimers sykdom og demens knyttet til behandlet vannforsyning som fluor gjør aluminium til å passere inn i hjernen, nettsted landene.

Medisinsk

Fluor er en kjent thyroid depressant anvendes i behandlingen av en overaktiv skjoldbruskkjertelen. Når skjoldbruskkjertelen fungerer normalt, kan fluor få den til å bremse, noe som kan føre til fedme. I tillegg kan fluorid trykke ned funksjon av hormonaktiviteten i menneskekroppen, med søvnløshet forårsaket av en reduksjon av hormonet melatonin.

Bone

Den skjelettsykdommer skjelett fluorose kan bringes videre av den vanlige drikking av fluoridated vann. Skeletal fluorose i sin mild form består av kroniske leddsmerter, ligner på problemer forårsaket av leddgikt, ifølge HistoryofWaterFilters.com.

Aquatic Fysioterapi for en tramatic Brain Injury

Aquatic Fysioterapi for en tramatic Brain Injury

Som med de fleste fysioterapi behandling programmer, vil pasienter utvinne fra en traumatisk hjerneskade typisk fokusere på å øke kroppens bevegelsesutslag (ROM) og muskelstyrke. Med hensyn til det spesifikke felles svakhet komplikasjoner assosiert med hjerne skade, vil mange pasienter ha nytte av bruken av vann fysioterapi i stedet for mer tradisjonelle terapeutiske teknikker.

Initial Therapy

Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, kan hjernen traumer terapi øvelser variere sterkt fra en pasient til neste mens fortsatt fokus på lignende behandlingsmålene. Ifølge University of Illinois College of Applied Health Sciences, akvatiske terapi teknikker har mange fordeler for pasienten i forhold til tradisjonelle terapi teknikker. Disse fordelene inkluderer bruk av egenskapene til vannet for å lette funksjonelt utvalg av bevegelse, styrke og progressive weightbearing; ved hjelp av egenskapene til vannet for å bistå i hjerte-, hjerte-og muskel-skjelett utholdenhet; gjør det mulig for pasienten å delta i aktiviteter som kan være umulig på land på grunn av den økte støtte at vannet gir; og effekten av vann kan redusere innvirkning på leddene, redusere muskelspasmer og bistå med balanse. Pasientene vil vanligvis først fokusere på å styrke ben og arm muskler med hjelp av en lisensiert fysioterapeut.

Midt Therapy

Som pasienter fortsette å forbedre både ROM og styrke, kan mer avanserte terapi øvelser bli introdusert. Ifølge Melissa Lewis, en lisensiert fysioterapeut ut av University of West Virginia, bør grunnleggende øvelser bli introdusert for å vurdere pasientens grunntreningstoleranse, og deretter progresjoner kan utvikles for hver påfølgende økt. Den beste indikator på pasientens toleranse og når det er hensiktsmessig å fremdrift vil være nivået for sårhet kvelden, og 1 til 2 dager etter den første sesjonen. Avanserte øvelser kan omfatte ben knebøy og ganglag øvelser mens i bassenget for å tilrettelegge for en bedre utnyttelse av lemmer som kan ha blitt svekket av nerveskader som følge av traumatisk hjerneskade. Igjen avhengig av alvorlighetsgraden av skaden, kan behandlingen gis i enten en innleggelse eller poliklinisk.

Utslipp og Home Therapy

Mens de fleste hjerneskade pasienter må kontinuerlig trene for å opprettholde nivået på ROM og styrke opptjent mens i terapi, kan mange øvelser være ferdig hjemme og uten hjelp av et svømmebasseng. Oppfølgings avtaler med en allmennlege eller nevrolog kan også være nødvendig med jevne mellomrom for pasienten.

Hvordan å opprettholde en kiropraktisk justering

Hvordan å opprettholde en kiropraktisk justering


Jo lenger du kan opprettholde en kiropraktisk justering, jo raskere vil du være på veien til kiropraktisk utvinning. Mer enn bare en rask snap og sprekk i ryggen, realigns en kiropraktisk justering ryggraden og omprogrammerer muskler for å bidra til å holde ryggraden i riktig justering. Det er ting, men at pasienten kan gjøre for å hjelpe opprettholde kiropraktisk justering.

Hvordan å opprettholde en kiropraktisk justering

•  Hold alle avtalene. En av de største feilene som kiropraktikk pasienter gjør er å gå glipp av deres kiropraktikk avtale. Det er viktig å holde alle planlagte avtaler, som hyppigheten av justeringen er avgjørende for utvinning. Det er spesielt viktig å opprettholde regelmessige avtaler selv når du tror du er alt bedre

Utfør øvelsene som foreskrevet av din kiropraktor. Mange ganger kiropraktorer foreskrive trening for sine pasienter. Disse øvelsene, uansett hvor rart til tider de synes å være, bidra til å forsterke kiropraktisk justering og omskolere ulike muskelgrupper til å reagere på en måte å minimere skjelett mal justering.

Avstå fra å gjenta problematferd. Dette er vanskelig å gjøre fordi vi har en tendens til å være skapninger av vaner. Slumping på sofaen med en fjernkontroll i hånden gjør ingenting for å forbedre riktig justering av ryggraden. Som et spørsmål om faktum, snarere tvert imot, trekker dårlig holdning ryggraden ut av stilling.

komme i bevegelse. De fleste kiropraktorer er enige om at en aktiv pasient er et sunnere pasient. Enten det er gåing, løping eller svømming, oppfordrer trening muskler og ledd for å strekke og engasjere seg gjennom hele spekteret av bevegelse. Det kan være tøft i starten, men å holde seg med en øvelse programmet kan bidra til å redusere kronisk behov for en kiropraktor.

Relax. Dette er mye lettere sagt enn gjort, men stresset legger spenning til kroppen. Spenningen får musklene til å stramme på ulike områder. Den stramme muskler tjene til å trekke skjelettstruktur ut av stilling. Den mal justering gjør at du kjører tilbake til kiropraktor. Tenk deg hvor mange plager vi kan unngå hvis vi lære å slappe av og ta ting på strak arm.

Hør kroppen din. Mens kiropraktor er en profesjonell, ingen vet kroppen din bedre enn du gjør. Hvis det føles som noe er galt, få det sjekket ut.

Kramper Neck Pain Med restsymptomer

Kramper Neck Pain Med restsymptomer


Ifølge ahealthyme.com, 13 prosent av amerikanerne oppleve nakkesmerter til enhver tid. Nakkesmerter kan føre til frustrasjon og føre til problemer med å få en god natts søvn, som fører til økt belastning på kroppen. Heldigvis er de fleste nakkesmerter ikke alvorlig og er forebygges og behandles med livsstilsendringer, egenomsorg og medisinsk hjelp.

Funksjoner

Kramper nakke smerter kommer ofte plutselig, men ta flere dager eller lenger for å gå bort, ifølge ahealthyme.com. Restsymptomer av kramper nakkesmerter, slik som stivhet, achiness og vanskeligheter med bevegelse kan somle og forstyrre normale daglige aktiviteter. Følelsesmessig stress kan øke intensiteten i kramper nakkesmerter og forlenge varigheten av restsymptomer, ifølge National Library of Medicine.

Identifikasjon

Leger diagnostisere kramper nakkesmerter og restsymptomer ved å gjennomføre en fysisk eksamen. I tillegg er diagnostiske tester som røntgen, datastyrte tomorgraphy (CT) skanner og magnetic resonance imaging (MRI) brukes til å oppdage nerveskader og skjelett. Blodprøver og spinal kraner for å se etter tegn på infeksjon kan gi ytterligere informasjon for å identifisere årsakene til kramper nakkesmerter, ifølge Mayo Clinic.

Årsaker

Kramper nakkesmerter med dvelende symptomer ofte resultater fra en kronisk tilstand som for eksempel leddgikt. Sittende eller stående med dårlig holdning er en annen årsak til kramper nakkesmerter, spesielt blant dem som sitter ved en datamaskin i mange timer daglig. Andre vanlige årsaker til kramper nakkesmerter med restsymptomer inkluderer infeksjoner som hjernehinnebetennelse; skader fra et fall eller bilulykke; og skjelett i ryggraden som herniated disker eller bein spurs.

Behandlinger

Tar over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen eller paracetamol kan redusere kramper nakkesmerter og restsymptomer, ifølge National Library of Medicine. Moderat til alvorlig smerte kan kreve resept smertestillende eller muskelavslappende; injeksjoner av kortikosteroider eller numbing medisiner kan også hjelpe behandle denne smerten. Behandlinger som stretching, massasje, kiropraktikk omsorg eller akupunktur er flere behandlingstilbud for kramper nakkesmerter og rest symptomer som smerter og stivhet, ifølge Mayo Clinic.

Forebygging / løsning

Ta pauser når du arbeider på en datamaskin, kjører eller står i lange perioder av gangen. The National Library of Medicine sier å bruke et hode sett når du er på telefonen, holder dokumenter i øyehøyde og sørg for at stoler, skjermer og ratt er ergonomisk funksjonell. The Mayo Clinic anbefaler å strekke skuldrene og nakken ofte og opprettholde god holdning når du sitter eller går for å unngå å belaste musklene i nakken.

Advarsel

Nakkesmerter ledsaget av skyting smerter i skulderen eller armen kan være et tegn på et hjerteinfarkt, og krever øyeblikkelig legehjelp. Hvis nakkesmerter ledsages av restsymptomer som inkluderer blære eller tarmforandringer, nummenhet eller svakhet i hender eller armer, søke medisinsk hjelp da disse kan være tegn på et alvorlig helseproblem.