Digidexo.com

Wellbutrin

Hvordan behandle Sinus Hodepine Mens på Wellbutrin

Wellbutrin er en anti-beroligende medisiner utviklet for å dempe depresjon, selvmordstanker og humørforstyrrelser. Det er også brukt i røykeavvenning. Som med mange medisiner, er det anbefales ikke å blande Wellbutrin med alkohol eller med visse andre legemidler. Enkelte stoffer, slik som koffein, reagerer dårlig med Wellbutrin, forårsaker at pasienten kan ha en anfall. Når en pasient på Wellbutrin har en annen sykdom, for eksempel en sinus hodepine, forsiktighet må utvises i å behandle den. Heldigvis finnes det metoder for behandling av hodepine som ikke involverer koffein eller smerte inhibitorer.

Hvordan behandle Sinus Hodepine Mens på Wellbutrin

Når du føler en hodepine kommer på, prøve å slappe av og strekke ansiktet og halsen. Hodepine vanligvis føre til ansikt og nakke musklene til å stramme og lås, noe som resulterer i enda mer smerte. Ved å holde dem så løs som mulig, er det lettere å behandle de resterende hodepine og bihulene.

Bruk en massasjeapparat eller vibrator og forsiktig kjøre den over templer, panne, nakke, skuldre, og andre steder det er spenning. Unngå å kjøre den rett over ansiktet med mindre enheten er spesielt utviklet for å gjøre det.

Bruke et varmt vann urne, fange damp på ansiktet og puste det inn nøye gjennom nesen. Hvis du ikke har et varmt vann urne, varme vann i en kjele på komfyren. Varmen bidrar til ytterligere å slappe av ansiktsmusklene og fuktighet bidrar til å lindre sinus passasjer som kan være svært tørr.

Legg ned i et mørkt rom med en varm, våt vaskeklut over din øynene og pannen. Ta en lur hvis mulig.

Hint

  • Heat generelt fungerer best med sinus hodepine. Imidlertid er hodepine behandling ofte en enkelt prosess. Dersom ingenting ser ut til å virke, prøv å bruke en ispose til templene. Noen ganger kan det hjelpe nummen smerte.
  • Bland aldri Wellbutrin med andre medisiner mindre regissert av legen din. Populære smertestillende medikamenter som excedrin har høye doser av koffein, som kan forårsake anfall når blandet med Wellbutrin.
  • Hvis du begynner å oppleve reoccurring hodepine, informere legen din umiddelbart.

Hvordan å slutte å røyke med Wellbutrin

Opprinnelig utviklet som et antidepressivt middel, har Wellbutrin vist seg å være effektive i å hjelpe folk slutte å røyke. Stoffet i Wellbutrin kalles Bupropion, som også selges som en smoking-cessation medisiner under navnet Zyban. Bupropion er en noradrenalin og dopamin-gjenopptak-inhibitor som lindrer noen av de ubehagelige symptomer på nikotin trekning for mange pasienter. Wellbutrin er mest effektive når de brukes med annen røykesluttbehandling som nikotinplaster eller rådgivning. Som med alle antidepressiva, bør det brukes med forsiktighet under tilsyn av lege.

Hvordan å slutte å røyke med Wellbutrin

•  Diskuter med legen din muligheten til å bruke Wellbutrin å slutte å røyke. Dette stoffet er bare tilgjengelig med en resept i USA. Wellbutrin har mulige farlige bivirkninger for personer med visse beslag, nyre, lever og hjerte lidelser, og det har vært forbundet med psykotisk og suicidal atferd. Legen din vil avgjøre om de mulige risikoene for Wellbutrin oppveier helsefarene ved røyking.

Fortell legen din om eventuelle andre medisiner du bruker, spesielt hvis du bruker andre antidepressiva eller har brukt dem i de siste to ukene. Wellbutrin kan også være farlig hvis du nylig har sluttet å bruke alkohol eller beroligende midler. Du bør ikke drikke alkohol mens du bruker denne medisinen.

Ta Wellbutrin henhold til legens instruksjoner. Wellbutrin er ikke nikotin erstatning, og bør ikke tas hver gang du føler en trang til å røyke. Det er også viktig å ikke bruke Wellbutrin som er skrevet ut til noen andre, fordi det er forskjellige typer Wellbutrin brukes til å behandle depresjon som ikke er passende for røykeslutt. Wellbutrin SR, tatt to ganger om dagen, er den typen som ligner mest på Zyban, og brukes for å slutte å røyke.

Begynn å ta Wellbutrin en uke før du planlegger å slutte å røyke. Det er behov for et jevnt nivå av medikamentet i blodstrømmen for at det skal være effektivt. For de første seks dagene, ta en tablett daglig. Ta to tabletter om dagen i minst 8 timer fra hverandre for de neste to dagene, og slutte å røyke på den åttende dagen. Pass på å ta medisiner på samme tidspunkt på dagen.

Plan å bruke Wellbutrin for syv uker for å slutte å røyke. Du vil ta to tabletter om dagen i løpet av denne tiden.

Vær oppmerksom på eventuelle bivirkninger, og diskutere dem med legen din. Milde bivirkninger er munntørrhet og søvnløshet. Flere alvorlige bivirkninger er tretthet, kramper og høyt blodtrykk.

Stopp tar Wellbutrin hvis du føler deg deprimert eller begynne å ha betydelige endringer i atferd eller tenkning. Wellbutrin kan gjøre noen pasienter svært irritabel, aggressiv og voldelig. Hallusinasjoner, paranoia, panikkanfall, og selvmords eller morderiske tanker er også mulige bivirkninger av denne antidepressant.

Bruk Wellbutrin sammen med annen røykesluttbehandling som nikotin-erstatning patcher eller tannkjøtt samt rådgivning eller støttegrupper. Wellbutrin vil ikke gjøre deg slutte å røyke på egen hånd. Du må være innstilt på å slutte, og du har å holde motivasjonen oppe gjennom denne vanskelige prosessen.

Hint

  • Diskuter Wellbutrin eller generiske Bupropion med legen din om hun foreskriver Zyban for å slutte å røyke. Wellbutrin er vanligvis billigere enn Zyban, og det er mer sannsynlig å bli dekket av din forsikring plan.

Bivirkninger av Wellbutrin og forstoppelse

Wellbutrin er et navn-brand antidepressiva utlevert i 75- og 100-milligram doser. Den brukes hos pasienter med lengre perioder med depressive lidelser, og det har blitt godkjent for langvarig bruk (over 6 uker) under omsorg av en lege. Pasienter nye til Wellbutrin bør observeres for stoffets alvorlige bivirkninger og er under en lege omsorg.

Mentale bivirkninger

Wellbutrin kan forårsake pasienter ulike psykiske bivirkninger som stoffet går sin gang. De dominerende bivirkninger inkluderer agitasjon (observert i den største prosentandelen av personer som rapporterte bivirkninger), søvnløshet, uncoordination, økt libido, mani og hallusinasjoner. Det kan også være generelle endringer i humør, økt irritabilitet og sinne. Hyppigheten og opplevelse av bivirkninger avhenger av pasientens dose, toleranse og preexisting forhold.

Fysiske bivirkninger

Pasienter som tar Wellbutrin kan oppleve fysiske bivirkninger, inkludert tørr munn, svimmelhet, hodepine, kvalme / oppkast og skjelvinger. Forstoppelse er også en bivirkning, sett i om lag 26 prosent av pasientene, ifølge Rx List. Det er den nest høyeste sannsynlig symptom etter agitasjon (31,9 prosent av pasientene). Pasientene rapporterte også influensalignende symptomer, utslett og ødem. Regelmessige forstoppelse rettsmidler som over-the-counter væsker og kapsler kan brukes i forbindelse med Wellbutrin (det finnes ingen kontraindikasjoner), og pasienter oppfordres til å innta høy-fiber matvarer og pulver.

Avhengighet

Avhengighet er en alvorlig bivirkning / risiko når du tar Wellbutrin. Stoffet stimulerer senderne i hjernen som produserer følelser som ligner på eufori. Når en pasient føler heisen, kan han eller hun (uten legens tillatelse) øke sin daglige dose eller begynne å ta flere piller på en gang for å prøve å gjenskape den følelsen. For mye Wellbutrin kan overvelde kroppen og forårsake et anfall. Pasientene er også rådet aldri til å slutte å ta medisinen flate ut; en step-down program under en lege omsorg vil sikre best mulig overgang.

Beslag

Pasienter som tar en høy dose av Wellbutrin (en gjennomsnittlig dose er under 300 milligram per dag, høy ville være mellom 300-450) kan være i fare for anfall, en alvorlig bivirkning av medisinen. Å ta en høyere dose av Wellbutrin er ikke den eneste medvirkende faktor til anfall. Pasienter med eksisterende forholdene er på et mye høyere risiko for kramper, også de med en historie med leversykdom, hodeskade, spiseforstyrrelser eller svulst i sentralnervesystemet. Informer legen om eventuelle medisinske tilstander (tidligere eller nåværende) før du starter Wellbutrin.

Suicidal Tendencies

Bruk av antidepressiva som Wellbutrin har økt selvmordstanker og aktiviteter hos barn og unge voksne opp til alderen 24. Pasienter som tar Wellbutrin bør observeres for eventuelle endringer i humør eller økte symptomer, spesielt når du starter behandling, og når noen doser endres.

Hvordan Wellbutrin du miste vekt?

Hvordan Wellbutrin du miste vekt?

Hva er Wellbutrin?

Wellbutrin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å behandle depresjon og værsyke (SAD), som er når depresjon oppstår i løpet av høsten og vinteren. Dets vitenskapelige navnet er bupropion. Et annet merke av bupropion, Zyban, har blitt brukt til å hjelpe pasienter å slutte å røyke ved å dempe cravings og abstinenssymptomer. Det finnes et antall mulige bivirkninger av Wellbutrin, og vekttapet er en av dem. Wellbutrin har vært kjent for å forårsake tap av matlyst, kvalme og oppkast, så vekttap tendens gå til hånd i hånd med disse symptomene, men disse bivirkningene vanligvis vare noen måneder, så stopp. I studier, opp til 28 prosent av personer som tar Wellbutrin mistet mer enn fem pounds.

Contrave

Contrave, en ny vekt-tap stoffet for tiden i kliniske studier, er en kombinasjon av Wellbutrin og avhengighet narkotika Naltrexone. Ifølge Dr. Dennis Kim, senior visepresident for medisinske anliggender og kommunikasjon på Orexigen Therapeutics Inc., skaperne av Contrave, i en artikkel for ABC News, folk tar stoffet mistet et gjennomsnitt på 8 prosent av sin kroppsvekt, rundt 17 pounds, innen ett år. Per juni 2009 ble stoffet er ikke godkjent av FDA Said Kim: "Vi har klart ryddet hinderet, effekten benchmark, det er selvfølgelig FDA dom for å se om det går for sikkerhet."

Side Effects

Andre bivirkninger av Wellbutrin kan være tretthet, spenning, munntørrhet, svimmelhet, hodepine, ukontrollerbar risting av en del av kroppen, forstoppelse, overdreven svetting, kramper, forvirring, hallusinasjoner, feber, utslett og eller brystet, muskel eller leddsmerter.

Wellbutrin har også vært gjenstand for en studie av FDA at funnet selvmordstanker eller handlinger hos barn og voksne kan øke når du tar Wellbutrin eller Zyban.

En lege skal alltid varsles hvis du ønsker å vite mer om Wellbutrin eller noen vekt-tap narkotika eller strategier.

Bivirkninger av Wellbutrin XL Tilbaketrekking

Wellbutrin XL er et stoff som vanligvis brukes til å behandle depresjon. Det fungerer på nevrotransmittere i hjernen, spesielt dopamin og norepinefrin, så vel som det sentrale nervesystemet. Det er mange bivirkninger til bruk av narkotika samt mulige abstinenssymptomer. Det er viktig å redusere inntaket i henhold til legens anbefalinger og rapportere noen negativ innvirkning du kan føle.

Agitasjon

Hvis du opplever abstinenssymptomer fra Wellbutrin XL, kan du føle deg opphisset, være mer emosjonell og føler seg engstelig.

Hallusinasjoner

Du kan oppleve visuelle eller hørselshallusinasjoner, urovekkende tanker, og / eller svært livaktige drømmer når du går gjennom Wellbutrin XL uttak.

Økt depresjon

Du kan føle deg sløv, sove i overkant, mister appetitten og føler seg mer deprimert hvis opplever Wellbutrin XL abstinenssymptomer.

Mangel på koordinering

Du kan oppleve problemer med å gå, balanse problemer, tåkesyn og svimmelhet hvis du går gjennom Wellbutrin XL uttak.

Influensalignende symptomer

Du kan føle deg kvalm, har magekramper, diaré og trøtthet hvis du opplever symptomer på Wellbutrin XL trekning.

Søvnløshet

Du kan oppleve perioder med ikke å kunne sove, føler nervøs eller paranoid når du går gjennom uttak fra Wellbutrin XL.

Wellbutrin og kronisk utmattelsessyndrom

CDC beskriver kronisk utmattelsessyndrom (CFS) som en sykdom som fører til evig tretthet og mangel på energi. Selv om legene ikke fullt ut forstår årsakene til CFS, har de suksess forskrivning antidepressiva, for eksempel Wellbutrin, for lindring av sykdommen.

Betydning

US Centers for Disease Control and Prevention anslår at mellom en og fire millioner amerikanere lider av CFS, og at 25 prosent av disse pasientene ikke er i stand til å arbeide.

Identifikasjon

Wellbutrin er en anti-beroligende medikament som øker nivåene av signalstoffet dopamin, lindrende kjemiske balanse som kan forårsake eller bidra til CFS.

Expert Insight

En studie utført ved University of Miami i 1992 avdekket at pasienter som lider av CFS så bedring med bruk av bupropion, det generiske navnet for Wellbutrin.

Begrensninger

Folk som har epilepsi, spiseforstyrrelser, høyt blodtrykk, hjerneskade eller svulster, nyre, hjerte eller leversykdom, eller bipolar lidelse ikke kan være i stand til å ta Wellbutrin å behandle CFS. Det kan også forårsake interaksjoner med antihistaminer, prevensjon, noen antibiotika, sentralstimulerende midler, Valium og narkotika, melder Drugs.com.

Bivirkninger

Wellbutrin kan forårsake bivirkninger, inkludert krampeanfall, utslett og blemmer, feber, hovne kjertler, forvirring, hallusinasjoner, hodepine, søvn, appetitt eller fordøyelsesproblemer, og mangel på seksuell interesse.

Hva er forskjellen mellom Provigil & Wellbutrin?

Provigil (modafinil), og Wellbutrin (bupropion) er to vanlige reseptbelagte medisiner som kan brukes til behandling av depresjon, men det er forskjeller i sine primære funksjoner og virkningsmekanismer i kroppen.

Provigil

Provigil (modafinil) brukes hovedsakelig for behandling av lidelser inkludert narkolepsi, obstruktiv søvnapné og skiftarbeid søvnforstyrrelse. Provigil arbeider for å bedre konsistent våkenhet for dem som lider av disse tilstandene.

Wellbutrin

Wellbutrin (bupropion) er foreskrevet for behandling av depresjon og værsyke (SAD). Wellbutrin arbeider for å øke spesifikke aktiviteten i hjernen til å balansere og forbedre humøret.

Modafinil

Modafinil er den generelle klassifiseringen av legemidler som inneholder Provigil samt Alertec, Vigicer og Modalert. Modafinil stimulerer orexin nevroner som fremmer våkenhet samt humør ekstrautstyr. Modafinil er primært brukes til årvåkenhet, men er også foreskrevet for behandling av attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD) og som en forsterker til antidepressiva.

Bupropion

Bupropion inkluderer Wellbutrin og andre antidepressiva som Aplenzin og Budeprion og røykeslutt medisiner som Zyban. Physicians 'Desk Reference forklarer at bupropion arbeider for å balansere nivåene av dopamin og noradrenalin i hjernen.

Advarsler

Selv om både Provigil og Wellbutrin kan være foreskrevet for behandling av depresjon, alltid konsultere legen din for å finne ut hvilken resept er riktig for deg. Aldri selvmedisinering uten å konsultere lege for å unngå risiko for legemiddelinteraksjoner og alvorlige eller livstruende bivirkninger.

Hvor lenge Wellbutrin Side Effects Siste?

Wellbutrin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av depresjon. Wellbutrin kan være foreskrevet for å behandle stor depressiv lidelse og Seasonal Affective depressive lidelse. Wellbutrin kan være forbundet med en rekke negative reaksjoner, som strekker seg fra mild til alvorlig. Negative effekter av å ta Wellbutrin kan vare i timer, dager, uker eller noen ganger vedvare i lengre tid av gangen. Snakk med legen din hvis du tror du opplever en negativ reaksjon på Wellbutrin.

Dosering

Wellbutrin er en tablett, og er tatt av munnen daglig. Ta Wellbutrin nøyaktig slik det var foreskrevet til deg av din lege. Aldri endre dosen din eller hoppe over en dose av Wellbutrin. Hvis du glemmer å ta Wellbutrin, ta dosen din så snart du husker det. Aldri dobbelt opp på denne medisinen, for mye Wellbutrin inge på en gang kan føre til anfall oppstår.

Effekter

Reaksjoner på Wellbutrin er vanligvis betraktet som mild til moderat. Noen bivirkninger kan vare i noen timer etter å ha tatt pillen, mens andre kan vedvare i lengre perioder av gangen. Legen din bør informeres om hva reaksjonene du opplever og hvor lenge. Han må kanskje justere dosen din, eller dersom symptomene vedvarer, kan han ønsker å forskrive et alternativ medisin. Symptomer på bivirkninger er manglende seksuell lyst, hodepine som kan være mild eller kan være like sterk som en migrene, søvnvansker, svimmelhet, økt svetting eller et kløende utslett.

Alvorlige effekter

Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du tror du opplever en alvorlig reaksjon på Wellbutrin. Alvorlige bivirkninger av Wellbutrin kan være dødelig, så er det veldig viktig at du søker akutt behandling. Bivirkninger som anses alvorlige inkluderer hudutslett (elveblest), pustevansker, og hevelse i ansiktet (som inkluderer hevelse i lepper eller tunge samt hals). Wellbutrin er også forbundet med anfall, blemmer i huden, humørsvingninger, panikkanfall, følelse febrilsk, har hallusinasjoner eller ekstrem forvirring. Få medisinsk hjelp umiddelbart dersom du opplever noen av disse bivirkningene som følge av Wellbutrin.

Interaksjon

Visse medisinske tilstander eller medisiner kan føre til en interaksjon med Wellbutrin som kan forlenge varigheten av bivirkninger, eller føre dem til å bli mer alvorlig. Informer legen din om din fulle medisinske historie før du tar Wellbutrin. Legemidler tjat kan forårsake en interaksjon med Wellbutrin omfatte andre typer antidepressive medisiner, samt kreftbehandlinger, medisiner for høyt blodtrykk eller hjertesykdommer, antihistimines, astma behandlinger, prevensjon eller slankepiller, insulin, narkotika, steroider (Prednisolon), medisiner for blære eller nyre og medisiner for reisesyke.

Unngå

Wellbutrin kan påvirke din evne til å ta klare beslutninger eller forringe din dom. Ikke drikk alkohol mens du tar Wellbutrin, som alkohol kan ytterligere forverre tilstanden din. Vær forsiktig kjører motoriserte kjøretøy eller bruker maskiner mens du tar Wellbutrin.

Wellbutrin XL bivirkninger

Wellbutrin XL bivirkninger


Wellbutrin XL er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle store depresjoner. Ifølge Drugs.com, symptomene Det behandler inkluderer mangel på energi, skyldfølelse, manglende evne til å konsentrere seg, mangel på en sexlyst og selvmordstanker. Drugs.com sier, "Wellbutrin er tenkt å fungere ved å endre nivåer av hjernen kjemikalier noradrenalin og dopamin." Som med alle medisiner, er det noen bivirkninger involvert når du tar Wellbutrin XL.

Vanlige bivirkninger

Ifølge eMedTV, har kliniske studier vist at de vanligste bivirkningene av Wellbutrin er uro, munntørrhet, forstoppelse, hodepine, svetting, kvalme, søvnløshet, uregelmessig hjerterytme, hørselsproblemer, tåkesyn, menstruasjonsproblemer, høyt blodtrykk, angst og besvimelse.

Vekt bivirkninger

Også eMedTV sier at opp til 13,6 prosent av folk som tok Wellbutrin rapporterte en vektøkning (og så mange som 28 prosent rapporterte et vekttap) av fem pounds eller mer. Wellbutrin fører ofte endringer i appetitt og / eller kvalme, som både kan bidra til vekt gevinst eller tap. eMedTV sier også at endringer i vekt er en vanlig bivirkning av depresjon i seg selv.

Seksuelle bivirkninger

Wellbutrin XL kan føre til endringer i din sexlyst og impotens. eMedTV sier at over 3 prosent av Wellbutrin brukere opplevde en redusert sexlyst, men de legger til at på mindre enn 1 prosent av folk som tar narkotika, sex stasjoner faktisk økt. Andre seksuelle bivirkninger kan bli forsinket utløsning, smertefulle ereksjoner og smertefulle utløsninger - som er sjeldne. eMedTV sier at personer med ubehandlet depresjon ofte rapporterer noen form for seksuell dysfunksjon.

Beslag

Ifølge Drugs.com, er Wellbutrin XL forbundet med en økt risiko for anfall. Visse faktorer kan øke disse risikoene for eksempel en svulst i sentralnervesystemet, overdreven alkoholbruk, tidligere hodeskade, anoreksi, bulimi og andre spiseforstyrrelser. For å minimere risikoen for anfall, bør den daglige dosen med Wellbutrin XL ikke overstige 450 milligram. Drugs.com foreslår å alltid konsultere med legen din om eventuelle tidligere helsemessige forhold eller nåværende medisiner før du tar noen form for medisin, enten resept eller over-the-counter.

Langtidseffekter av Wellbutrin

Wellbutrin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle depresjon. Wellbutrin er forbundet med en rekke bivirkninger, som kan, i noen tilfeller, anses som langvarig. Snakk med legen din dersom du opplever bivirkninger som følge av å ta Wellbutrin som han må kanskje justere dosen din.

Dosering

Wellbutrin er en tablett som tas oralt. Ta det nøyaktig som anvist. Ikke endre din dose av Wellbutrin, og ikke innta for mye av denne medisinen som en overdose kan forårsake anfall.

Effekter

Bivirkninger av Wellbutrin kan vare i flere timer etter å ha tatt pillen, eller for flere dager og noen ganger for lengre varigheter. Hvis symptomene er spesielt plagsomme, kan legen forskrive et alternativ til Wellbutrin. Effekter som kan betraktes kort eller lang sikt inkluderer mangel på seksuell interesse, hodepine, søvnvansker, svimmelhet, svetting eller mild utslett.

Virkning

Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du har en alvorlig bivirkning etter å ha tatt Wellbutrin. Alvorlige bivirkninger av Wellbutrin har potensial til å være dødelig. Bivirkninger inkluderer elveblest, pustevansker, og hevelse i ansiktet av lepper, hals eller tunge. Andre effekter inkluderer beslag, blemmer, humørsvingninger, angst, panikkanfall, feber eller forvirring.

Interaksjoner

Noen medikamenter samhandle med Wellbutrin som kan forårsake forlengede bivirkninger. Legemidler som kan samhandle med Wellbutrin omfatte andre antidepressiva, kreft narkotika, høyt blodtrykk medisiner samt hjerte medisiner, antihistimine eller astma narkotika, prevensjon eller slankepiller, insulin, narkotika, prednison, blære eller nyre medisiner og medisiner for reisesyke.

Advarsel

Noen aktiviteter mens utføres ved hjelp av Wellbutrin kan forårsake bivirkninger å bli verre. Unngå å drikke alkohol mens du bruker Wellbutrin, da det kan forårsake anfall oppstår. I tillegg kan Wellbutrin forårsake en manglende evne til å ta gode avgjørelser. Unngå å kjøre eller bruke maskiner før du er sikker på hvordan dette stoffet påvirker systemet.

Bivirkninger av Avvenning Off Wellbutrin

Bivirkninger av Avvenning Off Wellbutrin


Stoppe eventuelle psykiatriske medisiner kan forårsake uønskede bivirkninger, men hvis du følger legens ordre og avvenne sakte nok, kan de fleste (om ikke alle) bivirkninger unngås. Jo mer sakte du avvenne, jo mindre sannsynlig er det å lide tøffe effekter.

Historie

Wellbutrin, et antidepressivum, er merkenavnet bupropionhydroklorid. Det er også noen ganger foreskrevet som Zyban for de som prøver å slutte å røyke.

Time Frame

De fleste leger vanligvis anbefaler å kutte ned på ca 100 til 150 mg hver noen dager til en uke, om ikke tregere enn det.

Effekter

Noen vanlige bivirkninger av Wellbutrin seponering inkluderer influensalignende opplevelser, uro, hodepine, svimmelhet, kvalme og søvnløshet.

Betraktninger

Forvent Wellbutrin å bo i systemet for ca 4-8 dager etter avvenning.

Fun Fact

Ifølge angst og depresjon Solutions (se Ressurser), vil om lag 30 prosent av mennesker opplever bivirkninger fra Wellbutrin tilbaketrekning.

Bivirkninger av å slutte Wellbutrin

Bivirkninger av å slutte Wellbutrin


Wellbutrin (generisk navn: bupropion) er et antidepressivum og røykeslutt hjelpemiddel. Den er tilgjengelig på resept, og kun virker ved å endre kjemien i hjernen ved å virke på de reseptorer for noradrenalin og dopamin. The Insight Journal, utgitt av National Center for Health and Wellness, anslår at 30 prosent av personer som tar Wellbutrin vil oppleve negative tilbaketrekning bivirkninger.

Vanlige abstinenssymptomer

Wellbutrin tilbaketrekking manifesterer vanligvis seg selv som "influensalignende" symptomer på hodepine, kvalme og muskelsmerter. Abstinenseffekter generelt vedvare i én til to uker.

Fysiske Abstinenssymptomer

Andre fysiske bivirkninger av Wellbutrin tilbaketrekking kan omfatte: problemer med balanse og koordinasjon, magekramper, forstoppelse, diaré, skjelving eller "rister", prikking i huden, og nedsatt syn, hørsel eller tale.

Mental Abstinenssymptomer

Psykiske symptomer på Wellbutrin tilbaketrekking kan omfatte: økt aggresjon og fiendtlighet, angst, paranoia, følelser av hjernen blir "sjokkert" eller "zappet", gråtetokter, nedsatt konsentrasjon, trøtthet eller søvnløshet, syns- eller hørselshallusinasjoner, og livlige drømmer.

Overvåking Uttak bivirkninger

Opplever psykiske abstinenssymptomer og bivirkninger, spesielt hvis de vedvarer eller forverrer seg, tyder på at medisinen hjalp til med å stabilisere en kjemisk ubalanse, og bør ikke forveksles med avhengighet. Ifølge Mayo Clinic, antidepressiva er ikke vanedannende fordi de ikke forårsaker "skadelige, langsiktige kjemiske endringer i hjernen."

Advarsel

Antidepressiva og andre medikamenter som endrer hjernens kjemi bør stoppes i samråd med en lege eller helsepersonell. Dette vil bidra til å redusere eventuelle bivirkninger.

Hvordan bruke Wellbutrin å behandle bulimi

Hvordan bruke Wellbutrin å behandle bulimi


Det er noe uenighet om hvorvidt bulimi, en spiseforstyrrelse preget av binging og purging mønstre, bør behandles med Wellbutrin, en atypisk antidepressivum. Mens det er bekymring i det medisinske felt over dens effektivitet og muligheten for ubehagelige bivirkninger, noen pasienter rapporterer at Wellbutrin undertrykker uønsket oppførsel, og oppfordrer til bedre enn Prozac, som er den fremre etter valg for behandling av spiseforstyrrelser.

Bruksanvisning

Bruk Wellbutrin å behandle bulimi

•  Spør din mentale helsepersonell om bruk av Wellbutrin å behandle bulimi, spesielt hvis andre antidepressiva som Prozac har vist seg ineffektiv eller har presentert bivirkninger som for eksempel en økt følelse av angst, følelser av sinne eller aggressiv atferd. Mange psykiatere kan nøle i forskrivning Wellbutrin for spiseforstyrrelser, siden det kan føre til vekttap i et flertall av pasientene.

Gjør deg kjent med noen av de bivirkninger forårsaket av Wellbutrin, som tørr munn, tinnitus (øresus), kvalme, søvnløshet, skjelvinger, utslett og selv beslag. Vrangforestillinger, paranoia, forvirring og hypertensjon har også forekommet i sjeldne tilfeller også. Disse bivirkningene forsvinner ofte etter de første ukene når kroppen justerer til medisinering.

Pass deg for bivirkninger av Wellbutrin, der en liten prosentandel av pasientene opplever en motsatt effekt av medisinen. For eksempel kan personer som tar Wellbutrin for depresjon faktisk føler seg mer deprimert i løpet av de første dagene av å ta medisinen. Informer helsepersonell umiddelbart hvis du opplever en bivirkning når du bruker Wellbutrin å behandle bulimi.

Bruk Wellbutrin i forbindelse med en atferdsmodifikasjon program for de beste resultatene. Kognitiv atferdsterapi, for eksempel, er den foretrukne form for terapi for å behandle bulimi siden det forandrer feil holdninger og oppfatninger man kan føle om selvbilde og skiller disse tankene og følelsene fra symptomer på spiseforstyrrelse.

Unngå overdoser på Wellbutrin eller ta doser for tett sammen. Overdrevent inntak av Wellbutrin kan forårsake anfall hos en betydelig andel av pasientene, og beroligende midler eller sovemedisin kan være nødvendig å midlertidig foreskrevet.

Hint

  • Wellbutrin er økende i popularitet fordi det er en av de få antidepressiva som ikke forårsaker seksuell dysfunksjon eller vektøkning. I tillegg er Wellbutrin en svært effektiv medisin i å hjelpe folk til å slutte å røyke.
  • Hvis du er 24 år eller yngre og har blitt diagnostisert med alvorlig depressiv lidelse (MDD) eller andre psykiske lidelser, bruker Wellbutrin med forsiktighet, da det har vist seg å utløse en økning i selvmordstanker eller atferd.

Hva er forskjellen mellom Escitalopram og Wellbutrin?

Wellbutrin® (bupropion) og escitalopram (merkenavn Lexapro) er medisiner som er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for å behandle generalisert angstlidelse (GAD) og depresjon. Wellbutrin er også brukt til å behandle Seasonal Affective Disorder, og for å hjelpe folk slutte å røyke.

Dosering

Wellbutrin er tilgjengelig på 100mg tabletter og 150mg kapsler; totale daglige doser er vanligvis 300mg. Escitalopram blir typisk administrert i en total dose på 10 til 20 mg per dag.

Lignende bivirkninger

Begge stoffene har lignende bivirkninger som inkluderer: kvalme, tørr munn, forstoppelse, diaré, oppkast, svimmelhet, tretthet, søvnløshet, søvnforstyrrelser, økt svetting, nedsatt libido og erektil dysfunksjon.

Escitalopram Ytterligere bivirkninger

Andre bivirkninger inkluderer: prikking i ekstremiteter, omtåkethet, migrene, skjelvinger, svimmelhet, skjelving, ulikevekt, tics, restless legs, carpal tunnel syndrom, rykninger, besvimelse, ufrivillige muskelsammentrekninger, influensalignende symptomer, tretthet, økt eller redusert vekt, hetetokter, feber, brystsmerter, magesmerter, fordøyelsesbesvær, luft i magen, halsbrann, tannpine, gastroenteritt, magekramper og gastroøsofageal refluks.

Wellbutrin Ytterligere bivirkninger

Wellbutrin kan også forårsake mild kløe, skjelvinger, hodepine og migrene.

Advarsel

Begge stoffene har potensial til å forårsake selvmordstanker eller atferd hos ungdom og barn, så tett oppfølging av lege er nødvendig.

Lexapro Vs. Wellbutrin

Lexapro (escilatopram) og Wellbutrin (buproprion) er medisiner som er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) til å behandle generalisert angstlidelse (GAD) og depresjon. Wellbutrin kan også være foreskrevet for røykeslutt, værsyke (SAD), og mindre vanlig, ADHD (ADD). Det kan ta uker å føle den fulle effekten av hver medisiner, så bestemme hvilket medikament som passer deg best kan være en langvarig prosess.

Identifikasjon

Wellbutrin er en noradrenalin og dopamin reopptakshemmer (NDRI) --- det øker nivået av både noradrenalin og dopamin ved å hemme reabsorpsjon (reuptake) inn i cellene. Lexapro er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI), som betyr at det gjenoppretter balansen av serotonin til normale nivåer. Begge stoffene regulere nevrotransmittere og anses antidepressiva.

Dosering

Ifølge Dione, et medikament management system som brukes av sykehus, starter Wellbutrin dosering på 200 milligram (100 milligram to ganger daglig). Fordi Wellbutrin er tilgjengelig i 100-milligram tabletter og kan økes til i overkant av 400 milligram daglig, er det mer spillerom i form av dosejusteringer. Lexapro, som vanligvis administreres i en total dose på 10 til 20 milligram per dag, og bare tilgjengelig i 10 eller 20 milligram tabletter, har ikke så mange doseringsalternativer.

Delte bivirkninger

Begge stoffene har lignende bivirkninger som inkluderer: kvalme, tørr munn, forstoppelse, diaré, oppkast, søvnighet, svimmelhet, tretthet, søvnløshet, muskelrykninger, overdreven gjesping, svimmelhet, rødme, vektendring, søvnforstyrrelser, økt svetting, prikking i hender og føtter, nedsatt libido og erektil dysfunksjon.

Lexapro bivirkninger

Pasienter som tar Lexapro har også rapportert migrene, skjelvinger, svimmelhet, tics, restless legs, carpal tunnel syndrom, influensalignende symptomer, feber, brystsmerter, magesmerter, fordøyelsesbesvær, luft i magen, halsbrann, tannpine, gastroenteritt, magekramper og gastroøsofageal refluks.

Wellbutrin bivirkninger

Andre Wellbutrin bivirkninger har inkludert: tenker unormalt, forstyrret konsentrasjon, dysfori, nedsatt hukommelse, sentralnervesystemet (CNS) stimulering, migrene, sensoriske forstyrrelser, beslag, unormal koordinasjon, forvirring og svimmelhet.

Ett pluss av Wellbutrin er det ikke medfører betydelig vektøkning felles for andre antidepressiva.

FDA advarsler

Lexapro og Wellbutrin har de samme FDA black-box advarsler for risiko for selvmordstanker blant barn og ungdom brukere. Narkotika produsenter må nå inneholde denne advarselen på sine produkter.

Lexapro ble utstedt en FDA advarsel om risikoen for å utvikle en farlig tilstand som kalles serotonergt syndrom ved seponering av medisinen. Symptomer på dette syndromet er kvalme, kraftig svimmelhet, elektrisk støt som følelser i hjernen, konsentrasjonsvansker og hodepine, bare for å nevne noen.

Forebygging / løsning

I september 2009 ble Semel Institute for Neuroscience and Human Behavior ved UCLA rapportert at det ble utviklet en test som kan være i stand til å forutsi om en pasient vil reagere bedre å Lexapro eller Wellbutrin. Testen, en forenklet EEG, sammenhjernebølgemønstre å analysere biomarkører som kan tyde på hvilke medisiner som er mest hensiktsmessig. Studien er fortsatt i en begynnende fase, men positive resultater antyder at det kan gi en ikke-invasiv måte for leger å gjøre unna med gjetting.

Wellbutrin for Weight Loss

Wellbutrin for Weight Loss


Det er mange kjepphest slankepiller på markedet lovende å slippe pounds ved hjelp av naturlige urter og kosttilskudd, men minst ett medikament har vist seg å hjelpe til med vekttap. Wellbutrin har lenge vært godkjent som en foretrukket antidepressiva på grunn av sin mangel på bivirkninger, men har den siste tiden blitt sett å også være et effektivt vekttap stoffet for dem som er overvektige.

Hva er Wellbutrin?

Wellbutrin er et multiplum opptakshemmer, betyr det påvirker mer enn bare en nevrotransmitter i hjernen i motsetning til serotonin reopptakshemmere som Zoloft. Wellbutrin brukes for behandling av alvorlig depresjon, værsyke og har vist seg å fungere i røykeslutt. Wellbutrin er en reseptbelagte medisiner, og bør diskuteres med legen din for å sikre at det er riktig passform for din situasjon.

Wellbutrin bør ikke tas for flere lidelser som depresjon og røykeslutt som store doser har vært kjent for å føre til en økning i beslag blant pasientene. Andre bivirkninger av Wellbutrin omfatte angst, humørsvingninger, søvnproblemer, aggresjon og rastløshet. Hvis du opplever noen av disse symptomene, sørg for å snakke med legen din. Hvis du får elveblest, pustevansker eller hevelse i ansiktet, få til en lege umiddelbart som det kan være et tegn på en allergisk reaksjon.

Wellbutrin og vekttap

Legene oppdaget at pasienter som tar Wellbutrin begynte å miste vekt så mye som fem pounds uten noen endring i kosthold eller trening. Mekanismen for vekttap er ukjent, men det kan være knyttet til bivirkninger som reduksjon i appetitt, kvalme og oppkast. Også behandling av depresjon kan også føre til en mer positiv livsstil, inkludert kosthold og mosjon. Dramatiske vekttap kan være et problem for de med en spiseforstyrrelse som anoreksi eller bulimi. Personer med slike lidelser bør unngå å ta Wellbutrin.

En Duke University studie viste at kvinner på en 1600 calorie diett og tar Wellbutrin mistet betydelig mer vekt enn de på placebo. Den Wellbutrin ble brukt spesielt for vekttap i studien og ikke for behandling av depresjon. Ifølge studien, etter de første åtte ukene, mistet 67 prosent tar Wellbutrin mer enn 5 prosent av baseline kroppsvekt, mens bare 15 prosent i placebogruppen mistet mer enn fem prosent.

Wellbutrin Nevrologiske bivirkninger

Wellbutrin er en reseptbelagte medisiner som oftest brukes til å behandle depresjon, enten psykisk eller sesong (en tilstand som ofte kalles værsyke). Hva Wellbutrin gjør er i utgangspunktet balansere nevrotransmittere, eller kjemikalier i hjernen, slik at en person kan begynne å føle seg frisk. Mens de fleste av effektene fra Wellbutrin vil være fordelaktig, har denne medisinen også blitt kjent for å ha noen ugunstige nevrologiske bivirkninger, som påvirker en persons nervesystem.

Depresjon

Overraskende nok, har bruken av Wellbutrin vært kjent for å fremkalle en ugunstig reaksjon som fører til en forverring i en persons depresjon. Dette depresjon kan dyppe så lav at en person kan faktisk begynne å tenke eller forsøk på selvmord.

Mood Swings

En annen nevrologisk bivirkning som har vært nevnt innebærer generelt volatiliteten i en persons humør, i hovedsak skifter fra en sinnstilstanden til den neste, noen ganger ganske dramatisk.

Panikkanfall

Et lite antall mennesker kan også begynne å lide av panikkanfall, og disse trenger ikke nødvendigvis å være utløst av noe konkret. De kan begynne å føle seg overveldet, redd, oppskjørtet eller livredd.

Søvnproblemer

Selv om de fleste av de nevrologiske bivirkninger er sjeldne, har noen mennesker klaget over saker som involverer søvn. Dette kan manifestere seg som rastløshet (moderat til alvorlig) eller søvnløshet, som er generelt kategorisert som en problemer kommer til å sove og / eller forbli sovende.

Fiendtlighet

Noen ganger vil nervesystemet bli påvirket på en slik måte at en person blir ekstremt fiendtlig, irritabel eller sint. Dette betyr ikke nødvendigvis trenger å være koblet til eventuelle svingninger i humør, og kan rett og slett være en underliggende temperament.

Unormal atferd

Av og til kan Wellbutrin også påvirke nervesystemet på en slik måte at en person kan begynne å vise unormal atferd. Dette vil vanligvis bli sett på som en impulsivitet, uforutsigbarhet, upålitelighet eller uberegnelig oppførsel.

Bivirkninger av Wellbutrin medisiner

Wellbutrin er et medikament gitt til personer som har blitt diagnostisert med værsyke (SAD) eller klinisk depresjon. Ifølge Drugs.com, bivirkninger av Wellbutrin inkluderer søvnløshet, fordøyelsesenzymer og hudproblemer og hodepine. Folk tar Wellbutrin som opplever alvorlige bivirkninger, som hallusinasjoner eller anfall, bør søke akuttmedisinsk behandling.

Hodepine

Ifølge Drugs.com, hodepine, spesielt migrene, er en vanlig bivirkning av å ta Wellbutrin.

Digestive

Fordøyelses bivirkninger av Wellbutrin inkluderer endringer i appetitt, kvalme, oppkast, forstoppelse og vekttap eller vektøkning.

Libido

Tar Wellbutrin kan redusere interessen for seksuell aktivitet hos både menn og kvinner.

Søvnløshet

Wellbutrin kan føre til vanskeligheter med å sovne, bor sover eller våkner opp for tidlig.

Skin

Hudproblemer i forbindelse med Wellbutrin er vanlig og kan omfatte peeling, utbredt utslett, kløe, overdreven svetting og alvorlig blemmer.

Nevrologisk

Nevrologiske bivirkninger av Wellbutrin omfatter svimmelhet, skjelving, hallusinasjoner og forvirring. Dette er alvorlige bivirkninger som krever rask medisinsk evaluering.

Seizure

Wellbutrin kan forårsake anfall eller kramper. Ifølge Drugs.com, beslag er mer sannsynlig hvis Wellbutrin tas i kombinasjon med alkohol.

Wellbutrin Abstinenssymptomer

Wellbutrin (generisk navn Bupropion) er en antidepressant brukes til å behandle depresjon og røykeslutt. Wellbutrin gjenoppretter kjemiske balansen i hjernen ved å virke på noradrenalin og dopamin-reseptorer, og redusere nevrotransmittere som arbeider for å kontrollere muskler strekker seg fra det sentrale nervesystemet.

Avvikling Wellbutrin

Avvikling Wellbutrin krever råd fra en lege, og bør aldri bli stoppet brått. En gradvis reduksjon er nødvendig for å unngå abstinenssymptomer. Over 50 abstinenssymptomene forbundet med Wellbutrin er rapportert. De varierer i alvorlighetsgrad fra mild irritasjonsmomenter til livstruende tilstander og generelt krever overvåking av en medisinsk faglig.

Fysisk

Fysiske symptomer inkluderer mangel på koordinasjon, vansker opprettholde balanse, migrene eller økt forekomst av hodepine, prikking eller elektrisk støt som sensasjoner, og generell slapphet og tretthet. Disse kan signalisere en mer alvorlig tilstand som krever medisinsk intervensjon.

Psychological

Wellbutrin tilbaketrekking kan utløse en rekke psykiske symptomer som er ute av karakter for brukeren. Aggressiv atferd som ikke er karakteristisk for pasienten, fiendtlighet, irritabilitet, paranoia kan forekomme. Troubling tanker, angst og forverring depresjon som ikke kan forklares av forhold bør rapporteres til legen. Svært emosjonelle tilstander, depersonalisering, over reaksjon på normale situasjoner, og alvorlig intern uro oppstår for noen pasienter. Nervøsitet og gråtetokter kan dukke opp med ikke åpenbar grunn. Informer legen din umiddelbart hvis du opplever psykiske forstyrrelser som ikke er karakteristisk for deg eller har selvmordstanker.

Gastrointestinal

Uttak utløser vanligvis noen gastrointestinale symptomer som kvalme, flatulens, diaré, dårlig fordøyelse og magekramper. Symptomene er vanligvis milde og vare i noen dager. Hvis symptomene er alvorlige eller varer i en lengre periode, kan medisinsk intervensjon være nødvendig.

Andre symptomer

Andre symptomer abstinens forbundet med Wellbutrin tilbaketrekking inkluderer tåkesyn og øresus. Svekket konsentrasjonsevne, svimmelhet, hallusinasjoner, repeterende tanker, søvn og sensoriske forstyrrelser, og rystelser kan føre forårsaker betydelig ubehag. Sjekk med legen din hvis du opplever disse eller andre symptomer etter å stoppe Wellbutrin.

Time Frame

Selv om de fleste symptomene avta i løpet av noen få dager, kan noen fortsetter i 8 uker eller mer, og krever legehjelp. Tidlig intervensjon forbedrer behandling og kontroll av symptomer på grunn av tilbaketrekning. Med riktig medisinsk rådgivning, avvikling Wellbutrin er trygt. De fleste mennesker opplever milde symptomer som varer i et par dager mens kroppen justerer.

Expert Insight

Denne informasjonen er gitt for pedagogiske formål og bør ikke erstattes av lege. Hvis du har spørsmål eller bekymringer kontakte deg helsepersonell.

Wellbutrin dosering bivirkninger

Wellbutrin er et populært legemiddelet for mild til moderat depresjon, og er også foreskrevet for dem som prøver å slutte å røyke. Men som med de fleste andre rusmidler, det har bivirkninger som kan variere fra irriterende til uutholdelig. Høyere doser ofte føre til en høyere forekomst av effekter. Nedenfor er noen av de vanligste bivirkninger av Wellbutrin.

Hodepine

En vanlig bivirkning av Wellbutrin er hodepine, i hvert fall for de første ukene ettersom stoffet etablerer seg i kroppen. Noen opplever også hodepine hvis de glemmer å ta stoffet for et par dager, eller de prøver å slutte å ta det helt uten avvenning ut av det.

Beslag

De som tar en høyere dose av Wellbutrin er utsatt for en økning i muligheten for å ha et anfall. Selv de som tar en utleier dose kan oppleve anfall, ettersom stoffet påvirker den elektriske aktiviteten i hjernen. Wellbutrin er derfor ikke anbefalt for personer som har epilepsi eller lignende lidelser.

Tap av Apetite

Selv om det ikke foreskrevet for slankere, er Wellbutrin en svært effektiv appetitt suppressant. Denne effekten kan være et resultat av stoffet bidrar til en generell følelse av velvære, slik at folk ikke overspise. Eller det kan være fordi Wellbutrin regnes som et sentralstimulerende, noe som plasserer den i en klasse av legemidler som er kjent for å dempe appetitten.

Andre bivirkninger

Munntørrhet er ofte rapportert, noe som er mulig å behandle ved å holde væsker i nærheten. Svimmelhet og søvnighet er mulig som kroppen justerer til medisinering. Forstoppelse er vanlig, og andre bivirkninger er økt svetting og vannlating, søvnløshet, øresus, kvalme / oppkast, nervøsitet, svakhet og endringer i smak. Mer alvorlige (og mindre vanlige) bivirkninger inkluderer en allergisk reaksjon, en rask hjerterytme, brystsmerter, humørforandringer og hevelse i ansiktet.

Ikke ment for barn

Wellbutrin er ikke beregnet for bruk av barn eller ungdom. Det har blitt bevist at Wellbutrin reagerer forskjellig med hjernen til et barn, forårsaker følelser av selvmord og depresjon som kan være verre enn hva stoffet var foreskrevet for i første omgang.

Avvenning Off

Wellbutrin bør ikke stoppes brått, eller pasienter risikerer å møte overdrevne bivirkninger. Det anbefales at pasienter avvenne off av Wellbutrin ved sakte å senke dosen av medisinen. Helt avvenning av av Wellbutrin kan ta alt fra et par uker til et par måneder, avhengig av startdose foreskrevet og hvordan personen reagerer på å senke dosen.