Digidexo.com

kjøttpålegg for diabetikere

Sukker gratis mat for diabetikere

Det er viktig å lære om sunn mat for å opprettholde normale blodsukkernivået. Les hver mat etiketten for å undersøke ingredienser. Vær på utkikk etter hvitt sukker, høy fruktose mais sirup, og ulike andre typer sukker skjult i bearbeidet mat.

Bær og meloner er toppen valg

Diabetikere kan tilfredsstille et sug etter søtsaker ved å spise bær, som jordbær og blåbær, samt ulike typer meloner. Bær og meloner har færre karbohydrater enn bananer, appelsiner og andre søte frukter.

Proteiner er Sugar Free

Lav-fett kjøtt som 95 prosent fett-fri kjøttpålegg, magert svinekjøtt og oksekjøtt, og ulike bønner er gode valg for daglig inntak av protein. En diabetiker kosthold bør inneholde lettmelk og lav-fett cottage cheese.

Grønnsaker er Sugar Free

Agurker, reddiker, kål og sommer squash er gode valg for et sukkerfritt kosthold. Fargerike grønnsaker pleier å levere gode næringsstoffer. Spis bare fire-unse porsjoner med gulrøtter og søtpoteter, siden de er høy i naturlig sukker.

Hele korn er bra for diabetikere

Hele korn eller multi-korn korn, brød og pasta er naturlig sukker gratis, men noen produkter har sukker tilsatt sukker. Sukkerfrie hele korn korn kan være søtet med bær eller hvit drue juice.

Fresh Fruit inneholder ikke sukker

Det er viktig å telle karbohydrater i hver servering av frisk frukt. Epler, appelsiner, ananas, rosiner, mango og mandariner er bare noen av de gode valgene.

Nøtter er Sugar Free

Peanøtter, cashewnøtter, pekannøtter og mandler kan inkluderes i en sukkerfri diett så lenge nøttene ikke har sukker belegg lagt. Sugar-free peanøttsmør er allment tilgjengelig.

Matvarer for diabetikere: Leptin Diet

Leptin er et hormon som antas å bidra til å regulere stoffskiftet, sult, metthet og lagring av kroppsfett. Studier med mus viste det spiller også en rolle i å redusere insulinresistens. Selv om leptin diett utviklet av Byron J. Richards har i stor grad forsvunnet fra populærkultur, er det fortsatt av interesse for diabetikere fordi det i stor grad overlapper med sine eksisterende kostbehov. Fordi leptin produseres i samme forhold som en persons kroppsfett, er det antatt at overvektige personer produserer store mengder leptin og utvikle en motstand som gjør det vanskelig for dem å vite når man skal slutte å spise.

De fem regler i Leptin Diet

Den leptin kosthold er basert på fem regler, tre av dem har særlig relevans for diabetikere. Disse er, spise en frokost som inneholder protein, redusere mengden karbohydrater spist og ikke spise store måltider. Diabetikere er allerede instruert til å redusere sitt forbruk av totale karbohydrater og begrense sitt inntak til hele korn. Høy-protein matvarer er perfekt for diabetikere fordi de har liten eller ingen innvirkning på blodsukkernivået. De to andre regler av leptin diett er aldri spise etter middag og spise bare tre måltider per dag uten snacks.

Frokost

Ideen bak å spise en frokost med protein, i leptin kosthold, er at dette vil øke stoffskiftet tidlig på dagen. Ideelle frokoster for diabetikere på leptin dietten inkluderer egg og / eller kjøttpålegg, pluss en porsjon frukt. Den generelle retningslinje for leptin kosthold er at halvparten av ethvert måltid bør være protein og den andre halvparten karbohydrater. Eller, hvis ønskelig, bør det være like store deler av proteiner og karbohydrater og resten av måltidet skal være grønnsaker. Diabetikere vil ønske å begrense sitt inntak av karbohydrater til kun hele korn.

Snacking

En stor utfordring for diabetikere på leptin diett vil være forbud mot snacking. Som med leptin kosthold, er diabetikere rådes til å unngå å spise store måltider. Men American Diabetes Association anbefaler det de kaller "beite", eller å spise små snacks hver tredje time, for personer med diabetes, fordi det bidrar til å opprettholde jevn blodsukkernivået og unngå cravings. Den leptin diett forbyr snacking under den tro at å spise for ofte forstyrrer leptin signaler. Hvis vekttap er et mål for en diabetiker, vil da holde leptin strategien trolig være mer effektive dersom de gjøre smarte matvalg når de spiser.

Diet piller for diabetikere

Måfå kombinere over-the-counter slankepiller med alle diett plan er aldri en god idé, men det blir mye verre hvis du er en vedvarende tilstand som diabetes. Diabetikere har unike helsekravene som ikke alltid vurderes når formulere slankepiller. Dermed den beste dietten piller for diabetikere er som regel de som har fått FDA-godkjenning og er foreskrevet med samtykke fra din behandlende lege.

FDA og kosttilskudd

Velg en diett pille godkjent av FDA for å unngå uønskede helse-og sikkerhetskrav på lang sikt. Generelt har FDA langt mindre makt over produksjonen av kosttilskudd enn det gjør i forhold til andre elementer, og er normalt henvist til å handle etter det faktum. Med andre ord, kan FDA sende inn en sak mot farlige produkter etter at de er på markedet, men kan ikke regulere eller sikre produktets kvalitet eller innhold. Dette betyr at ingrediens lister og til og med den totale effektiviteten av enhver diett pille på markedet ikke er garantert så lenge som det er solgt som et supplement. For å unngå dette potensielle fallgruve, hold deg til velprøvde medisiner med FDA-godkjenning.

Diabetes og normal diett piller

Unngå kommersielle slankepiller som inneholder en rekke sentralstimulerende midler for å unngå utilsiktet forverre din diabetes. Mange over-the-counter slankepille kosttilskudd inneholder sentralstimulerende stoffer som koffein, som kan ha en negativ effekt på kroppens insulinfølsomhet, eller hvor godt din boday kan forvalte og utnytte insulin, ifølge en studie publisert i februar 2002 utgaven av tidsskriftet "Diabetes Care," gjennomført ved Institutt for indremedisin i Nederland. Som insulinfølsomheten allerede er svekket på grunn av diabetes, er det ikke nødvendig å gjøre problemet verre ved å legge uregulerte slankepiller. Med andre ord, siden du allerede har diabetes, du ønsker å unngå ytterligere redusere insulinfølsomheten til enhver pris.

FDA godkjente piller

Velg en diett pille som er FDA godkjent med legen din samtykke for å sikre at det ikke vil negativt påvirke din diabetes. Per nå er det fire separate slankepiller som har fått FDA-godkjenning, med ett å være en over-the-counter supplement. Disse inkluderer Phentermine, Xenical, Meridia, Orlista, og Alli, over-the-counter lavere styrke versjon av fett-blokkerende pille Orlistat. Disse pillene virker ved å blokkere kroppens evne til å behandle fett eller regulerer appetitten å redusere cravings. Uansett hvilken pille du velger, så husk at det vil fungere best når parret med en vanlig regime av kosthold og mosjon. Ifølge nettstedet MyAlli.com, mens det ikke er noen interaksjoner mellom diabetes medisiner og Alli, kan legen din må justere medisinering dosering, så holde ham informert om eventuelle endringer i kosthold eller kosttilskudd regime.

Hvordan velge sko for diabetikere Feet

Det er mange fotproblemer forbundet med langvarig eller dårlig kontrollert diabetes, så dårlig perifer sirkulasjon, dårlig fot sensasjon og strukturelle endringer som for eksempel klo tær. Det er viktig å ta vare på føttene for å hindre ytterligere komplikasjoner. Det er mange funksjoner for å se etter i en sko som vil hindre skoen fra forårsaker flere problemer og å faktisk hjelpe helsen til en diabetiker foten. Hvordan velge en sko for en diabetiker foten er forklart nedenfor.

Hvordan velge sko for diabetikere Feet

•  Ha begge føttene målt. Alltid kjøpe sko som passer den større eller bredere fot. En fot kan være større enn den andre ved slutten av dagen på grunn av dårlig sirkulasjon, slik at alltid handle for sko på slutten av dagen når føttene vil være på sitt største.

Finn en sko med et snøre eller en stropp. En blonder eller en stropp holder også foten på plass slik at den ikke glir fremover i skoen, og er godt støttet. Bind dem tett eller feste stroppen fast. Du kan finne det lettere å bruke borrelås hvis du har problemer med å nå dine føtter.

Unngå sko med søm eller sømmer i skoen. Dette vil bare legge press på dine mottakelige føtter og kan føre til liktorn, hard hud eller blemmer. Du bør bruke hånden til å føle innsiden av skoen, eller har noen gjøre dette for deg hvis du har dårlig følelse i fingrene.

Se etter elastiske overdel for fremre del av skoen. Elastisk kan strekke og vil imøtekomme noen tå misdannelser som ofte er forbundet med langsiktige diabetes.

Velg en sko som er fast og støttende. Du bør presse hælen på skoen og sørge for at det ikke komprimere for lett og bøy skoen på ballen området for å sørge for at det ikke er for fleksibel. Podiatrist vil være i stand til å gi deg detaljert fottøy råd.

Besøk en spesialist skobutikk som lagerfører bredere og dypere passende sko spesielt for diabetikere føtter. Ta deg god orthotic med deg for å sørge for at du oppnå perfekt passform mens iført orthotic. Ellers når du senere plassere orthotic i skoen, vil skoen være for stram.

Ta alltid nye sko til din podiatrist å være sikker på at de går. De kan være i stand til å justere dem litt ved å plassere padding i skoen eller tilrettelegging for skoene å bli justert av en protetikk eller ortopediske hjelpemidler. De kan henvise deg til en sko maker å ha et par sko som er laget spesielt til dine mål.

Hint

  • Bruk skoene rundt hjemme før iført dem utenfor, slik at du kan returnere dem til butikken hvis de ikke er komfortable, eller hvis du ser noen tegn til irritasjon i foten som rødhet. Har noen andre kontrollere føttene hvis du ikke klarer å se dem.
  • Aldri presse foten inn en sko, og håper at det vil strekke og til slutt passer godt.
  • Ta alltid dine orthotics med deg når du kjøper nye sko. Podiatrist ville ha foreskrevet dem for deg hvis de følte det var nødvendig i deg spesielle tilfellet. Du bør være under omsorg av en podiatrist hvis du har diabetes.

Diet Plan for diabetikere med Kindney Failure

Rundt 30 prosent av personer med type 1-diabetes og 10 prosent til 40 prosent av de med type 2-diabetes hvert utvikle nefropati, eller diabetes-forårsaket nyresvikt, ifølge National Kidney Foundation. Selv om eksisterende nyreskader kan ikke reverseres, kan fremtiden nyreskade hos diabetikere bli stoppet eller bremset ved å følge en bestemt, spesialisert diett som tar sikte på å bevare eksisterende nyrefunksjon.

Limit Protein, salt, kalium og fosfor

Diabetikere som lider av nyresvikt bør spise en diett lav på protein, natrium, kalium, fosfor og meieri. LifeClinic.com sier menn bør begrense sitt protein forbruket til 5-6 gram om dagen og kvinner til 3 til 4 gram om dagen. En lav-protein diett ser ut til å redusere protein i urinen og øke protein i blodet, noe som hjelper diabetikere med nyresvikt bevare sin eksisterende nyrefunksjon.

Natrium og kalium inntak bør også være begrenset. Urter og krydder kan brukes som en erstatning for salt, men natriumserstatninger som bruker kalium bør unngås. Når det gjelder frukt, bør kiwi, nektariner, honningmelon, svisker, rosiner, bananer og appelsiner være helt unngås på grunn av sin høye kaliuminnhold. Frukt som epler, druer, fersken, plommer, mandariner og ananas kan spises i moderate mengder. Poteter, bør spinat, asparges, gresskar, squash og tomat også unngås på grunn av deres høye kaliuminnhold. Alle andre grønnsaker kan spises i moderate mengder.

Diabetikere som lider av nyresvikt bør også unngå mat med høyt fosfor. Disse inkluderer sjokolade, nøtter og øl, blant andre. Dairy bør begrenses til en halv kopp en dag på grunn av sin høye fosfor og proteininnhold. Ost, i særdeleshet, bør unngås eller spises i svært små, ikke hyppige porsjoner. For det meste, kan hele korn spises fritt, så lenge blodsukkeret er kontrollert.

Nyreproblemer hos diabetikere er ytterligere komplisert fordi sukkerinntak må holdes lav for å regulere blodsukkernivået. På grunn av de mange mat begrensninger og restriksjoner på diabetikere lider av nyreproblemer, kan det være vanskelig for disse menneskene å konsumere nok kalorier til å møte deres ernæringsmessige behov. Kalorier bør legges gjennom stivelse og grønnsaker i stedet for proteiner, meieriprodukter og høy-sukker frukt. Det er svært viktig for diabetikere med nyresvikt å drikke nok vann, selv om eksakt vann og væske inntaket bør bestemmes av pasientens lege.

Hvor strengt en diabetiker pasient må forholde seg til de ovennevnte kosthold avhenger av stadium av nyresvikt. Diabetikere i de tidlige stadier kan være i stand til å konsumere høyere nivåer av protein og kalium enn de på endetrinn. En ernæringsfysiolog eller nefrolog (nyrespesialist) bør være i stand til å fastslå pasientens scenen og diettbehov.

Myk Diet for diabetikere Å ha Gum Surgery

En myk diett er vanligvis nødvendig etter å ha kirurgi på tannkjøttet og munnen. For diabetikere, er det viktig å finne en sunn diett som vil holde blodsukkernivået innenfor normalområdet mens forbruker denne dietten. Planlegg din diett i forkant av operasjonen, slik at du vet nøyaktig hva du bør spise når munnen din er healing fra kirurgi.

Plan på forhånd

Du vil sannsynligvis vite når du skal ha tyggis kirurgi, så ta deg tid til å planlegge måltidene på forhånd for å forberede deg for myk kosthold. Prøv å legge litt variasjon til måltidet plan, slik at du ikke blir lei med det myke kosthold.
Det vil også være nyttig å ha dine måltider tilberedt på forhånd slik at du slipper å bry deg med matlaging og mosing etter operasjonen. Ta en dag til å gjøre noen sunne måltider som du vil være i stand til å konsumere når du kommer hjem fra tannlegekontor. Dette bidrar også til å unngå å bli fristet av mindre enn friske myke matvarer som milkshake og iskrem. Mens de kan være myke, de er absolutt ikke en sunn kilde til mat for en diabetiker pasient.

Sunn mat

En myk kosthold kan være like sunt som den typiske dietten. Mykne dine kjøtt før du puré dem med kjøttkraft, men sørg for at du leser ingrediens etikettene nøye først. Alle grønnsaker kan bli most til en konsistens som ikke vil føre til smerter i munnen. Grønnsaker som gulrøtter og mais kan være vanskelig å puré riktig, skjønt. Potetmos er en vanlig mat for en myk kosthold, men husk å telle karbohydrater når du spiser en diabetiker diett.

Bland frukt sammen med yoghurt for en sunn smoothie mens du gjenoppretter fra en dental prosedyre. Frukt er et sunt sukker for diabetikere å bruke i sitt glukose forvaltningsplanen.

Ditt kosthold trenger ikke å endre seg dramatisk fordi du må forbruke mykere matvarer. Vær oppmerksom på dine karbohydrater og overvåke blodsukkeret mens de spiser denne dietten. Feste med de samme matvarene som du har brukt til å administrere blodsukkernivået og puré dem til en konsistens som du kan spise. Velg mykere proteinkilder som egg og møre biter av kjøtt. Suppe med grønnsaker og møre biter av kjøtt er gode elementer for å holde oppbevares i kjøleskapet etter at tyggegummi kirurgi.

Recommeneded Foods for diabetikere

Recommeneded Foods for diabetikere


Ikke alle diabetikere vil bruke samme diett eller måltid plan, men det er viktig å følge en plan skreddersydd til dine personlige preferanser og livsstil. Det primære målet for enhver diabetiker er å forvalte blodsukker, blodtrykk, kolesterol og triglyseridnivåer, og vekt. Det er viktig å ta hensyn til hva du spiser og å forstå hvilke matvarer vil ha en positiv effekt på helsen din.

Glykemisk indeks (GI)

De GI måler hvor en karbohydratholdig mat øker blodsukkeret. Ved planlegging av måltider, mat med lav eller middels GI er å foretrekke fremfor de som er rangert høyt. Kjøtt, for eksempel, inneholder ingen karbohydrater, så de har ingen GI rating.

Fett og fiber har en tendens til å senke GI på en matvare. Kokt eller behandlet mat vanligvis har en høyere GI, men ikke alltid. Den riper en frukt eller grønnsak, jo høyere GI. Fruktjuice vil ha en høyere rating enn frukten den kommer fra, fordi det har liten eller ingen fiber. En potetmos har en høyere GI enn en bakt potet.

GI for maten vil endres avhengig av om det er spist alene eller i kombinasjon med andre matvarer. Spise en høy GI mat sammen med noe rangert lavere hjelper balanse ut effekten på blodsukkernivået. Selv om man maten har en lavere GI enn en annen, kan det ha en lavere næringsverdi, så balansere inntaket av sunn mat, selv om de har en høyere GI.

Karbohydrater

Stivelsesholdige matvarer som inneholder mye karbohydrater øke blodsukkeret, slik at karbohydrater bør begrenses og balansert med protein og fett. Et godt verktøy for å håndtere blodsukker er å telle karbohydrater. Balansere inntaket av karbohydrater med fysisk aktivitet og insulin du tar å administrere blodsukkeret.

Mat rik på Chromium

Brewers gjær og Broccoli inneholder krom, et mineral som hjelper bukspyttkjertelen produsere insulin, og er kjent for å senke insulinbehov av noen diabetikere. I milde tilfeller av sykdommen, kan krom og med forhindre angrep av full-blåst diabetes. En artikkel i Journal of The American College of Nutrition bemerker at krom spiller en rolle i glukoseintoleranse som det forbedrer blodsukker, insulin, kolesterol og hemoglobin A i type 2 diabetikere.

Mat rik på kalium

Hvitløk er rik på kalium, et mineral som er tapt i urinen til diabetikere. Dette bitter urt inneholder også svovel og sink, som er komponenter av insulin som kan bidra til å senke blodsukkeret. Spis et par fedd hvitløk om dagen for best effekt.

Bananer er også en effektiv kilde for kalium. Selv om høyt på GI skalaen, inneholder denne frukten det naturlig sukker glukose, fruktose og sukrose. Deres sunn fordeler gjør dem til et godt valg for diabetikere så lenge de er spist i moderasjon.

Mat som inneholder Insulin

Bitter gourd er en vanlig grønnsak brukt i antikken som en medisin for diabetes fordi den inneholder insulin. Du kan drikke juice eller legge bakken frø til regelmessige måltider. Gresskaret er rik på vitamin A, B1, B2, C og jern.

Protein

The American Diabetes Association anbefaler diabetikere kutte ned på animalske protein matvarer for å redusere mettet fett i kosten. Diabetikere har en større risiko for hjertesykdom tidligere i livet, så en sunn, lav-kolesterol diett kan forbedre sine sjanser til å unnvike et hjerteinfarkt. Spis rikelig med belgfrukter, nøtter og hele korn for å hjelpe supplere protein kroppen din trenger for å bo godt.

Mat Krydder for diabetikere

Diabetes kan være en farlig tilstand hvis du ikke opprettholde et godt kosthold. Holde sukker nivåer i sjakk er viktig for å unngå helseproblemer. Likeledes, karbohydrater er dårlig for diabetikere fordi karbohydrater blir til sukker og til slutt fett. Dette kan føre til hyperglykemi (høyt blodsukker), som igjen kan føre til uklart syn, ekstrem tørste og sult. Forbruker for mye salt (natrium) kan føre til væskeansamlinger og kan føre til høyt blodtrykk, som kan være en komplikasjon for en diabetiker.

Enten sine lav-salt tilsetningsstoffer eller en smakfull erstatning, er det noen smak alternativer for å gjøre maten din mer velsmakende. Også vurdere å plukke noe fra hagen din hage.

Fersk basilikum

Velg denne krydder for ulike italienske og kyllingretter. Basil inneholder ikke fett og ingen karbohydrater. Å være lav i kalorier og natrium, er dette et naturlig krydder for diabetiker-minded måltider.

En oppskrift er tomat-basilikum rotini. Bruk en spiseskje basilikum sammen med en pakke med rotini, 1 ss olivenolje, 2 kopper av plommetomater, en halvkilo kylling og 11/4 kopper pasta saus. Cook pasta og avløp. Kombiner basilikum, saus, olivenolje og kylling. Legg pasta og kaste. Serveres varm.

Hvitløk Pepper

Hvitløk pepper inneholder ikke fett og ingen karbohydrater, og er lav i kalorier. Det er en god additiv for forskjellige salater og hovedretter. Dette pepper kan også være bra for blodsirkulasjonen, i tillegg til å smake godt.

En oppskrift er hvitløk lima-bønnesuppe. Ved hjelp av en klype hvitløkspepper med 10 store hvitløksfedd, 2 kopper løk, 1 ts kajennepepper, 34 oz. Lima bønner, tre kopper lav-natrium kjøttkraft, 1 ts timian, en klype salt og 1/2 kopp fettfri halvt om halvt. Over middels varme, legg en matlaging-spray-belagt potten. Fres løk, paprika og hvitløk i 10 minutter i en egen pott. Rør inn bønner, timian og buljong og kok opp. Mos løk, rød paprika, hvitløk og halvparten og en halv, og legge til suppe. Sett lokk på gryten, lavere varme og la det småkoke i fem minutter. Dryss med hvitløk pepper og salt. En porsjon har bare 4 gram sukker og 220 kalorier.

Lawry Krydret Salt

Lawrys er bra for diabetikere fordi det også har noe fett og er lav i kalorier og karbohydrater. Selv om det er et salt, hvis du spiser det i moderate mengder vil det være verdt, så det gjør dine matvarer tastier. Smake maten før du salt den; kan du liker smaken uten tilsetningsstoff.

Lawrys Salt-Free 17 er et annet alternativ. Det er hva navnet tilsier: salt-free. Det er også fullpakket med en blanding av 17 urter og krydder, inkludert: oregano, sort pepper, basilikum, salvie, dill og paprika.

Besøk www.lawrys.com for noen oppskrift ideer ved hjelp av disse lav-fett, lav-kalori krydder.

Mrs. Dash Original Blend

Mrs. Dash er et godt krydder for diabetikere fordi det har ingen salt og ingen MSG (mononatriumglutamat), en saltforbindelse som regnes som bra for deg.

Mrs. Dash kan brukes på en rekke matvarer, inkludert kylling, fisk og biff. Du kan også legge til Mrs. Dash til dine favoritt supper eller salat.

En Mrs. Dash oppskrift som har bare 400 kalorier og er svært lav i fett er grillet kylling. Som du grille kylling, legger Mrs. Dash. Også plassere hakkede løk og fersken stykker for ekstra smak. Besøk www.mrsdash.com for hele oppskriften.

Peppermynte

Peppermynte er en god tilsetningsstoff til diabetiker oppskrifter. Med bare 0,1 gram sukker i hver porsjon, er det et sunt og smaktilsetningsmiddel.

En oppskrift som kan oppfylle ikke overskride sukker grensen er sjokolade peppermynte cookies. Oppskriften inneholder en kopp margarin (2 pinner), en teskje av peppermynte, 3 kopper hvetemel, 1/2 kopp eggehviter ved romtemperatur, 11/3 kopper sukker, 2 ts bakepulver og 1/4 ts salt. Bland margarin og sukker på middels hastighet til eggedosis. Legg peppermynte, andre smakstilsetninger og eggehviter, og bland på middels hastighet i ett minutt. Rør kakao, bakepulver, mel og salt sammen. Cover og kjøle over natten. Returner deigen til romtemperatur og rulle på melet bord. Kutt på 21/2-tommers runder og legg dem på en belagt cookie ark. Stek ved 350 grader i 10 til 12 minutter. Heftig og tjene.

Hvordan Blid Med Honey for diabetikere

Hvordan Blid Med Honey for diabetikere


Honning er en naturlig rart og har mange bruksområder. I en artikkel presentert på den første internasjonale symposiet for Honey and Human Health på 17 januar 2008, Dr. David Baer av US Department of Agriculture (USDA), rapporterte at honning er et supert valg søtningsstoffer fordi kroppen kan bruke honning bedre enn sukrose eller glukose alene. Dette er gode nyheter for diabetikere fordi honning kan erstatte sukker i mange retter. Imidlertid bør det ikke brukes for mye. Honning har en høyere karbohydrat og kaloriinnhold per teskje enn sukker og bør telles i karbohydrat og kalori diett planer.

Hvordan Blid Med Honey for diabetikere

Bytt kornete sukker med honning i noen oppskrift. Honning har høyere kalori og karbohydrat nivåer enn sukker, men det er også søtere enn sukker. Dette vil tillate deg å bruke en mindre mengde honning å blidgjøre en oppskrift.

Begrens mengden av honning inntak per dag til 04:57 skjeer, avhengig av diett plan. Hver spiseskje honning har 60 kalorier, noe som vil gjøre inntaket 180-300 kalorier om dagen fra honning.

Bruk honning i mer enn bare oppskrifter. Legg honning til noe som trenger søtningsstoffer, slik som yoghurt og grønn te.

Høyre Foods for diabetikere

Med en diabetes diagnose, kan det hende du tror du må gjøre noen drastiske endringer i kostholdet ditt og eliminere alle dine favoritt mat. Dette er langt fra sannheten. Faktisk er en rekke matvarer oppmuntret. Selv søtsaker kan spises i relativt små mengder. Men det er visse matvarer og servering mengder at diabetikere bør alltid ta med i sine dietter, som komplekse karbohydrater, kjøtt og grønnsaker.

Komplekse karbohydrater

En av de beste mat for diabetikere er komplekse karbohydrater. Diabetikere har problemer enten med bukspyttkjertelen ikke klarer å lage insulin (type 1) eller ikke gjør nok (type 2). Insulin forvandler glukose til glykogen, eller blodsukker. Komplekse karbohydrater gir mulighet for blodsukkeret til å bli opprettet på et bærekraftig tempo. Komplekse karbohydrater som hele korn og havregryn kommer ofte med kostfiber, som bremser nedbrytingen av karbohydrater til glukose. Dette hindrer skarpe pigger i blodsukkernivået. Den diabetiker mat pyramiden som vist på Diabetes nettstedet antyder seks til 11 porsjoner med komplekse karbohydrater per dag. En porsjon ville tilsvare en brødskive, ¾ kopp tørt korn, ½ kopp poteter eller 1/3 kopp ris.

Grønnsaker

Grønnsaker er neste på diabetiker mat pyramiden i form mengde porsjoner trengs per dag. Tre til fem porsjoner er anbefalt, med ½ kopp kokt eller en kopp rå grønnsaker tilsvarer én porsjon. Grønnsaker er gode fordi de er lite fett og kalorier, noe som gjør dem til et utmerket komponent i lunsjer og middager, eller som snacks. Rosenkål, gulrøtter og tomater alle teller som grønnsaker. Det bør bemerkes at poteter, mais, erter og limabønner alle teller som komplekse karbohydrater i den diabetiske næringspyramiden.

Frukt

For frukt, blir 2-4 porsjoner per dag trengs. Frukt er gunstig ved at de også legge til sunn blod sukker i form av fruktose. Sørg for at frukt porsjoner er ikke i sirup eller gjennom fruktjuice fordi de har mer konsentrerte mengder sukker. Ett lite eple eller en halv kopp hermetisert frukt tilsvarer en porsjon. Frukt kan lage en sunn i mellom måltidene matbit eller en nødsituasjon mat for en lav blodsukkerfall.

Proteiner

Diabetikere bør spise protein også. Proteiner bidra til å gjenoppbygge skadet vev og muskler, bidrar til å forhindre amputasjoner at diabetikere noen ganger medføre. To til tre porsjoner per dag av magert kjøtt som fisk og kylling er anbefalt. En unse av magert kjøtt teller som en porsjon. Ett egg, en spiseskje peanøttsmør og ½ kopp tofu også tilsvare en kjøtt servering. For vegetarianere, kan proteinkilder omfatter soya og tofu produkter.

Carb telling

Karbohydrat telling bør hjelpe diabetikere i å opprettholde gode blodsukkernivået. Vær spesielt oppmerksom på antall karbohydrater spist ved å lese etiketter og sporing måltider. Carb elementer som alle har en glykemisk indeks (GI) som måler hvor de direkte påvirker blodet sugar.The basetall er 100. Jo nærmere matens GI er 100, jo raskere det påvirker blodsukkeret. En lav GI carb er grapefrukt, som har en GI på 25, mens kringler har en GI på 83.

Anbefalt Diet for diabetikere

Diabetes oppstår når bukspyttkjertelen ikke skikkelig lagre eller produsere insulin, hormonet som bidrar til å bryte ned sukker. Hvis du lider av diabetes, må du spise en balansert diett som minimerer effekten av diabetes. Mange anbefalte kosten valg er tilgjengelige for deg.

Et sunt kosthold

Det finnes ikke noe slikt som en "diabetiker diett"; men det er noe slikt som en diett som bidrar til å holde blodsukkeret på et sunt nivå. Faktisk er en diett som er bra for en person med diabetes er bra for folk flest. En diett, for å bli betraktet som sunt, må gi næringsstoffer som for eksempel protein, fiber, og trygge mengder av karbohydrater. Vitaminer og mineraler bør finnes i maten du spiser så godt slik at kroppen din kan motta viktige næringsstoffer.

Karbohydrater

Det første trinnet i å skape en diett egnet for diabetikere er streng kontroll av karbohydrater. Karbohydrater brytes ned for å gjøre sukker kroppen bruker for energi. Denne prosessen fungerer ikke bra i en diabetiker, som den viktige hormonet kroppen bruker i denne prosessen er enten ikke produsert eller ikke lagret på riktig måte. Det er derfor du trenger å sette sunne komplekse karbohydrater i kroppen din. Erstatt alle tomme karbohydrater som hvitt pasta, hvitt brød og hvit ris med hel hvete, brun ris og andre hele korn. Disse næringsrike korn gir nødvendige karbohydrater, men også inneholde proteiner og fiber.

Frukt er svært næringsrik stoffer; Men de inneholder store mengder karbohydrater, så du trenger for å kontrollere hvor mye av dem du spiser. I stedet for å spise godteri eller ikke-næringsrik søtsaker, bør du spise frisk frukt. Diabetes varierer i alvorlighetsgrad. Noen diabetikere kan spise mer karbohydrater enn andre. Før helt planlegger karbohydratinntaket, diskutere alvorlighetsgraden av diabetes med legen din, og lære av eventuelle prosent eller mengden av daglig inntak legen anbefaler. Når du har denne informasjonen, lage din diett rundt det.

Alkohol

Du må nøye overvåke alkohol hvis du lider av diabetes. Alkohol inneholder store mengder sukker, spesielt blandede drinker. Bør du bare konsumere alkohol når blodsukkernivået er under kontroll. For ytterligere veiledning diskutere dette problemet med helsepersonell. Hvis din diabetes er ikke så alvorlig, kan du være i stand til å konsumere mer.

Søtsaker

Fordi Amerika har så mange mennesker som lever med diabetes, har selskapene skapt mange sukkerfrie alternativer. Det er sukkerfrie drops og iskrem i store dagligvarebutikker. Hvis spist i moderasjon, kan disse matvarene gi din søt tann en fiks, mens ikke forårsaker skade. Hvis spist i overkant, men kan disse matvarene forårsake fordøyelsesproblemer, som gass og diaré. Hvis du føler at du trenger den virkelige avtale, som en og annen sjokolade eller bolle med ekte iskrem, erstatte at mat, ikke legge den til din diett. Candy bar eller bolle med iskrem skal erstatte et annet karbohydrat som er regelmessig i kostholdet ditt.

En fargerik Plate

Nøkkelen for diabetikere som søker etter et sunt kosthold er å spise en rekke matvarer. En middag plate, for eksempel, bør inneholde magert kjøtt og grønnsaker, moderate porsjoner av hele korn og frukt. Nøtter og belgfrukter er verdifulle kilder til næringsstoffer og bør brukes regelmessig. Begrens inntaket av usunt fett. Grillet kylling gjør en mye sunnere valg enn stekt kylling. Substitutter som dette kan føre til en stor økning i total kroppslige helse.

Du bør overvåke kalorier. Å være overvektig er farlig hvis du er diabetiker, som overflødig fett setter en belastning på kroppen. Hver person er forskjellig, og kaloriinntaket bør være så godt. Diskutere en sunn kaloribeløp med et helsevesen spesialist.

Er Splenda Bad for diabetikere?

Er Splenda Bad for diabetikere?


Splenda er et godt alternativ til sukker og andre sukkerfrie erstatninger. Splenda kan benyttes for baking og for søtning av drikkevarer. Siden Splenda har ingen kalorier eller karbohydrater, er det et trygt og sunt alternativ for diabetikere som ønsker å legge til en liten bit av sødme tilbake inn i deres liv.

Sukralose

Splenda er laget av sukralose. Sukralose er laget av vanlige granulert sukker. Forskere erstatte tre hydrogen-oksygen-grupper av sukkermolekylet med tre kloratomer. Dette resulterer i et stabilt søtningsmiddel som er kalorifritt.

Kroppen gjenkjenner ikke Splenda som sukker. Dette betyr som ikke er brutt ned til energi, og det er fortsatt ufordøyd etter at den er fortært. Det fører ingen topp i blodsukkernivået.

Ifølge Anju Mammen of Vanderbilt University, «noen ernæringseksperter og helsepersonell advarer [brukere] for å være forsiktig. Den intense sødme av sukralose (Splenda) fører til en masse folk til å begjærer mat, fordi" kunstige søtstoffer forvirre hjernen. "Dette er en bivirkning som kan føre til overspising. Diabetikere må være oppmerksomme på denne muligheten når du bruker Splenda.

Pros

Splenda har en rekke argumenter for bruk som et søtningsmiddel for diabetikere. Det har ingen kalorier, ingen dårlig ettersmak, og påvirker ikke blodsukkeret. Det er et stabilt stoff som kan brukes i matlaging og baking, så det er stor for å lage desserter. Det er også godkjent av FDA. Sukralose, hovedingrediensen i Splenda, har vært gjenstand for studier i over 20 år, og det har blitt etablert som trygt for forbruk i 80 land.

Cons

Splenda har noen ulemper. Det er mulig at bruken kan føre til sterke cravings for karbohydrater. Det er også mange dokumenterte rapporter om at bruk av Splenda kan forårsake diaré og gass.

Forbidden Foods

Ved å bruke Splenda som en sukker erstatning gjør at en diabetiker å legge gang-forbudte matvarene i kostholdet sitt. Splenda kan brukes i kaffe, te og bakevarer.

Det er viktig å huske at sukker teller er ikke det eneste å ta hensyn til når du skal avgjøre om en matvare er et levedyktig alternativ for en diabetiker. Selv om en matvare er sukkerfritt kan det ikke være lav på karbohydrater. Holde både sukker og karbohydrater i kontroll er viktige faktorer for å holde en diabetiker sunt.

Splenda Alternativer

Splenda kommer i en rekke former. Splenda baking alternativene inkluderer Splenda granulert, Splenda sukker blanding og Splenda brunt sukker blanding. Den er også tilgjengelig i pakker, samt flavored varianter for kaffe og te.

Fotpleie for diabetikere

Diabetikere må ivareta sin helse på mange måter hver dag. Utover ritualer blodsukker overvåking, kostkontroll og - i noen tilfeller - insulin injeksjon, må de også holde seg hele tiden klar over de potensielle effektene av dårlig blodsirkulasjon og perifere nerveskader. Å ta godt vare på føttene er spesielt viktig, siden uoppmerksomhet i dette området kan ha alvorlige konsekvenser. Hvis du er diabetiker, ta deg tid til å lære og følge grunnleggende riktig fotpleie.

Forstå behovet for riktig pleie

God fotpleie begynner med en solid forståelse av prosessene som kan forårsake foten. For diabetikere, kan ukontrollert glukose i blodet etter hvert begynne å skade blodårer som gir næring nervene i bena og føttene. Over tid, nerver selv kan bli skadet, noe som fører til følelse av brenning, prikking, nummenhet eller smerte som vanligvis starter i tærne. Dersom tiltaket ikke er tatt, kan all følelse i føttene gå tapt. Uten riktig sensorisk informasjon, er det mulig å skade føttene uten å være klar over det faktum. Legg til denne situasjonen redusert sirkulasjon og mangel på skikkelig blodstrøm, og du har en perfekt oppskrift for alvorlig infeksjon og varig uførhet. I de mest avanserte tilfeller, ender prosessen i utviklingen av gangren og behovet for amputasjon.

Daglig Foot Examination

Hvis du er diabetiker, bør aktivt fotpleie starte lenge før denne lammende scenario kan ta tak. Start med å lage daglige undersøkelser av føttene. Fjern sokker og sko, og i et rom med tilstrekkelig lys sjekke overflater av føttene for eventuelle uregelmessigheter. Se etter kutt eller blåmerker, samt eventuelle bunions, andre vekster eller generelle endringer i foten form. Skanne føttene med fingertuppene og se etter eventuelle områder som er øm eller smertefull. Lett pensel også føttene med mykt materiale for å måle eventuelle endringer i din evne til å oppfatte følelser. Du bør også være spesielt oppmerksom på fargen på føttene, da endringer i farge kan bety ytterligere tap av blodforsyning eller nervefunksjon. Rapportere eventuelle endringer i legen din som de oppstår. Ikke gjør den feilen å vurdere små endringer ubetydelig, siden de kan indikere en progressiv utvikling av mye større problemer.

Andre Fotpleie Retningslinjer

Du bør også vaske føttene daglig, og pass på å tørke alle deler grundig. Trim tåneglene regelmessig for å unngå hangnails eller inngrodde tånegler. Husk at utsiden av fotpleie ritualer, bør du bruke sko og sokker til enhver tid for å unngå potensiell skade. Også arbeide for å opprettholde foten sirkulasjon gjennom riktig trening, og i tillegg satt opp daglige ganger å bevisst arbeid med wiggling tærne og rotere anklene. Sørg for å fortsette alle dine fotpleie rutiner uavhengig av omgivelsene. Ferier og helger er ikke unnskyldninger for å slutte å ta ordentlig vare på deg selv.

Til slutt, bør du kontakte legen din regelmessig for eventuelle spørsmål du måtte ha angående detaljene for fotpleie plan.

Diabetiker Foods for diabetikere

Som diabetiker, må du se hva du spiser og følge en streng diett full av hele korn, protein og andre lav-fett matvarer. Som en pasient, vil du legge merke til at sykehuset strømmene du mindre porsjoner oftere i løpet av dagen. Dette kontrollerer blodsukkeret, slik at du færre høyt blodsukker pigger på grunn av karbohydrat overbelastning.

Low-Fat Meats

Lav-fett kjøtt er anbefalt for diabetikere som en god kilde til protein. En diabetiker bør spise ca 4 oz. av en lav-fett kjøtt som kylling eller kalkun under måltid tid. Disse kjøtt inneholder lite eller ingen karbohydrater, og skal ikke regnes med ved beregning av doser av insulin. Bakt eller grillet kjøtt er å foretrekke over stekt på grunn av den ekstra fett som steke omfatter.

Grønnsaker

Grønnsaker bør inntas som siden retter eller snacks på en daglig basis for enhver diabetiker. Selv om de er forskjellige i karbohydrat mengder, de fleste grønnsaker er bra for enhver diett. Avhengig av din fordøyelsen helse, kan brokkoli være et godt valg, men noen diabetikere med fordøyelsesproblemer bør ikke spise brokkoli. Tomater og squash er også bra, så vel som spinat, agurk og paprika.

Frukt

Frukt er en viktig del av en diabetiker diett som frukt ofte inneholder fiber. Mange eksperter foreslår minst to porsjoner om dagen av bjørnebær, jordbær, epler, appelsiner og pærer. Hold deg unna alle søte tilsetninger som sukker eller sirup og unngå fruktjuicer fordi de er høy i karbohydrater, men lite fiber. Fiber hjelper til med fordøyelsen samt eventuelle fordøyelses helseproblemer.

Korn og stivelse

Korn og stivelse er den vanligste typen av mat spises av diabetikere. Som de er nyttig på mange måter, er det faktum at de i hovedsak består av karbohydrater mindre viktig. Som diabetiker, bør du spise ca åtte porsjoner med hele korn, bønner og poteter per dag. De hjelpe på fordøyelsen også, og deres karbohydrater kan motvirkes ved insulinsprøyter.

Betraktninger

Selv om mange av de matvarer som er anbefalt for diabetikere inneholder karbohydrater, bør alle være spises med måte. Når måltid-planlegging, bør en diabetiker bare inkludere noen high-carb valg og legge til proteiner for å balansere måltidet. Telle mengden av karbohydrater og bruke en glidende skala for insulin mengder for å motvirke effektene av de forskjellige typer av karbohydrater. Husk også at stivelse reagerer annerledes enn sukker fra frukt i blodet.

Hva er gode karbohydrater for diabetikere?

Mens karbohydrater er nødvendig for å gi kroppen med energi, må en diabetiker forsiktig balansere sitt inntak av karbohydrater, som øker nivået av glukose og insulin nivåer. Diabetikere, som alle andre prøver å spise sunt, må ta deg tid til å lese mat etiketter nøye. Det er viktig å vite hva du spiser, som selv diett mat kan bedra, ofte erstatte mer sukker for fett kalorier. For å opprettholde sunne blodsukkernivået, må diabetikere administrere hva de spiser, spesielt typer karbohydrater de forbruker.

Glykemisk indeks

Karbohydrater med lav glykemisk indeks stabilisere blodsukkeret og insulinproduksjonen. Disse er "gode karbohydrater", eller bedre kjent som komplekse karbohydrater. Foods i denne kategorien undertrykke appetitt, og dermed hjelpe til vekttap. For personer med type 2 diabetes, mister pounds kan betydelig lavere blodsukker nivåer. På den annen side, "dårlige karbohydrater," eller enkle karbohydrater, har høy glykemisk innhold. Bearbeidet og junk mat faller i denne kategorien. Matvarer med en glykemisk indeks under 55 anses å være lav, og derfor inkluderer de fleste friske frukter og grønnsaker. Andre matvarer med lav glykemisk indeks er hele korn brød og hvete pasta, peanøtter, fruktjuicer, ris, kli, hvete og bygg korn, melk og fettfattig yoghurt. Mange vanlige matvarer faller mellom lave og høye indekser (se Ressurser).

Fiber

Karbohydrater med høyt fiberinnhold hjelpe enkeltpersoner til å unngå overspising fordi de forårsake en person til å føle deg mett lenger. Fiber bidrar også til å senke kolesterolnivået ved å lage bulk som flytter kolesterol ut av kroppen. For diabetikere som ofte har høye nivåer av dårlig kolesterol, er dette en god ting. De fleste matvarer høy i fiber har også en lavere glykemisk indeks, noe som betyr at det tar mat lengre tid å bryte ned til glukose under fordøyelsen. Som et resultat stiger blodsukkeret langsomt. I tillegg er mat med større termisk effekt øke metabolismen og fremme fettforbrenning. Termisk effekt forteller hvor mange kalorier kroppen din forbrenner for å fordøye maten. Foods høy i protein og fiber gir den mest termisk effekt. Men du må spise regelmessige måltider, gjerne hver to til tre timer, for å få mest mulig nytte.

Frukt / grønnsaker

Inkluder massevis av frisk frukt og grønne, grønne grønnsaker, sammen med grønne bønner, asparges, squash, og brokkoli i ditt daglige kosthold. Belgfrukter, bønner, nyre bønner, hvite nordlige bønner og kikerter er karbohydrater som kan legge til både fiber og protein til salater uten å legge en masse ekstra kalorier. Et sunt kosthold fylt med gode karbohydrater bør alltid inneholde en eller to porsjoner med frisk frukt og grønnsaker til hvert måltid, og minst to porsjoner med grønne, grønne grønnsaker hver dag.

Energitetthet

Karbohydrater som er lav i energitetthet kan bidra til å opprettholde vekten diabetikere ved å tilveiebringe en kontinuerlig tilførsel av energi. Belgfrukter og frisk frukt, som er lav i energitetthet, gjør du føler deg mett selv om du spiser færre kalorier. Det er også et bredt utvalg av frukt og grønnsaker som for det meste inneholder vann. Disse matvarer gir volum, men få kalorier. Husk imidlertid at mat som er høy i energitetthet har også en tendens til å være høy i kalorier for bare en liten porsjon porsjon.

Dårlige karbohydrater

Dårlige karbohydrater generelt gi tomme kalorier med liten eller ingen ernæringsmessig verdi, en faktor som kan føre til en høyere risiko for diabetes. Bearbeidet mat som fiber har blitt fjernet er eksempler på dårlige karbohydrater. Bakevarer, hvitt brød, snacks, diett brus, godteri og pasta alle fall i de dårlige karbohydrater kategori. Mange av disse matvarene inneholder bleket mel, raffinert sukker, konserveringsmidler og kunstige smaks- og fargestoffer.

Forsiktig

Siden fett og protein i kjøtt tar lengre tid å fordøye, trenger blodsukkeret ikke stiger så raskt når en person spiser kjøtt. Likevel, til tross studier som viser at protein fører til liten eller ingen endring i en diabetiker blodsukkernivå, er det likevel viktig å overvåke blodsukkeret innen to til tre timer etter å ha spist et måltid. Mens kjøttet ikke er vanligvis regnet som en carb, kan mat med høyt mettet fett og protein føre til vektøkning, noe som gjør det enda vanskeligere for diabetikere å regulere blodsukkeret.

Riktig kosthold for diabetikere

Riktig kosthold for diabetikere


Bare fordi du er diabetiker betyr ikke at du ikke kan ha noen matvarer som du elsker. Det kan bety å endre kostholdet ditt litt, men du kan fremdeles nyte mange av de smaksrike og sunne matvarer som du krever. Din lokale dagligvarebutikker og markeder er fylt med elementer i hver seksjon som imøtekomme til diabetikere, og gir lett-å-lese merking for å følge legens retningslinjer.

Frukt og grønnsaker

Frukt er en flott og fylling måte å få naturlig sukker i form av fruktose, som ikke føre til en topp i blodsukkeret. All frukt er en god kilde til vitaminer, og er et fint tillegg til kornblanding til frokost, som mellommåltid, eller på din lunsj og middag plate. Grønnsaker har mange vitaminer, også, men poteter er høy i stivelse. Når fordøyelsessystemet bryter ned stivelse, forvandles den til sukker, så små porsjoner av poteter er bedre for en diabetiker. Søtpoteter har mye mindre stivelse enn røde, brune eller hvite poteter, og gjøre en god erstatning.

Kjøtt

Når sukkeret er spist sammen med fett, vil fettet opprett sukkeret for en lengre tidsperiode enn hvis bare sukkeret er spist. Vi vet alle at kylling og fisk er magre proteinkilder, og er derfor det beste for oss. Svinekjøtt og oksekjøtt er ikke dine fiender, skjønt. Eventuelle kutt av storfekjøtt eller svinekjøtt med navnet "loin" i det er det magreste kutt av at kjøtt. Svinekam og oksekjøtt mørbrad biff, samt bakken mørbrad biff, er svært magert, så de vil ikke føre blodsukker pigger.

Sukker

Butikker har mange sukkererstatninger som er velsmakende. Disse kan erstatte sukker uten at du føler deg som om du mangler noe. Et alternativ til disse er å blid poster uten sukker økende eplemos eller honning. Disse er alle naturlige søtstoffer og er et fast innslag i mange diabetikere dessert oppskrifter. Et viktig faktum i sukker kontroll er å lese etikettene nøye. Mange produkter som sier "lite sukker" på forsiden etiketten har ekstra fett for å smake godt. Eksempler på disse er lav og ikke-sukker iskrem og desserter. Dersom fettinnholdet er hevet, vil det imidlertid også øke sukkernivå. BettyCrocker.com, KraftFoods.com og TasteofHome.com har diabetiske dessert oppskrifter, samt hoved- og side retter, som er godkjent for diabetikere.

Uraffinert Foods

Når matvarene går gjennom raffineringsprosessen, de skaffer mer stivelse og derfor mer sukker. Hvete brød er brun og laget av hvetemel som er uraffinert som hvitt mel brukes i å lage hvitt brød. Hvis du ikke virkelig omsorg for hvete brød, kan du bruke en hvit-hvete som er lavere i sukker enn hvitt er og fortsatt smaker som hvitt brød. Pasta og nudler er tilgjengelig i hvete, og brun ris har en nøtteaktig smak som mange foretrekker over hvit ris.

Betraktninger

Det viktigste å huske er å følge legens råd. Han har kanskje ikke de samme retningslinjer som til hva han ønsker å se blodsukkernivået for deg som for andre. Prøv å spise et balansert kosthold, og alltid spise tre måltider om dagen med små porsjoner. Legg tre små snacks en dag i mellom måltidene, og du vil merke at blodsukkeret er nivået det meste av dagen. Walking bare 30 minutter om dagen vil bidra til å bringe sukker nivåer ned ca 15 punkter, som kan være svært gunstig.

Fast Food for diabetikere

Fast Food for diabetikere


Navigere på fast-food verden kan være en forvirrende reise, spesielt for diabetikere, som må være forsiktig med hva de spiser. Ved å kjenne sine kosttilskudd begrensninger, men kan diabetikere finne menyalternativer på fast-food kjeder som imøtekomme noen av sine tilbud til mennesker med spesielle kostbehov.

Karbohydrater

Leger anbefaler at karbohydratinntak per måltid være ca 30 gram, eller ikke mer enn 45 prosent til 65 prosent av av den totale daglige kaloriinntak. Å spise en overflod av karbohydrater kan føre til vektøkning. Karbohydrater kan også øke blodsukkernivået, som er farlig for diabetikere.

Frokost alternativer

Velg frokost elementer som inkluderer pølse, egg og ost. Begrens inntaket av kjeks, croissanter, muffins og pannekaker. En pølse, ost og egg kjeks inneholder ca 30 gram karbohydrater, så det kan være et trygt alternativ, så lenge du begrenser det til en servering. Legge egg og ost til en frokost sandwich måltid kan legge til ekstra protein uten å legge mange karbohydrater.

Noen fast-food restauranter serverer vanilje yoghurt med frukt, som er et sunnere alternativ enn sandwich måltid. Velg parfaits som inneholder mer yoghurt enn frukt, og, for å holde karbohydrater teller under 30 gram, be om parfait uten granola.

Salater

Salater er gode valg for diabetikere når spise ute. De fleste fast-food restauranter tilbyr ganske forskjellige, men for å finne det sunneste alternativet, velger salater som har grillet kjøtt, eller ingen kjøtt. Unngå også salater som inneholder frityrstekte kjøtt.

Velg salatdressinger som har minimalt med karbohydrater. Regelmessige dressinger som ranch og blåmuggost faktisk inneholder mindre karbohydrater enn sine lav-fett kolleger. Sørg for å inkludere karbohydrater fra salatdressinger i den totale karbohydrater teller for måltidet.

Sandwich Wraps

Mange gatekjøkken tilbyr sine sandwich-kreasjoner som tortilla wraps. Ved nødlanding bun og kutte ned på brød karbohydrater, disse wraps har ofte halve karbohydrater teller som tradisjonelle smørbrød.

Hamburgere

Små hamburgere som de som kommer i barnets deler er også et godt alternativ for diabetikere. Du trenger ikke å kjøpe en gutt måltid; hamburgere på små boller bør være tilgjengelig enkeltvis. Også melde deg på hele hvete boller, hvis tilgjengelig. Dobbel kjøtt eller ekstra bacon er greit, så lenge du ikke trenger å overvåke kolesterol og fettinntaket.

Mexican Fast Food

Nyt meksikansk hurtigmat i moderate mengder mens du velger matvarer med høye mengder protein. De beste protein alternativer er matvarer med biff, kylling eller refried bønner. Unngå tacos eller burritos som inneholder ris. Taco salater er OK så lenge du ikke spiser det meste av skallet. Taco skjell er vanligvis laget av maismel, som er høy i karbohydrater.

Hva skal unngås

Diabetikere bør unngå store mengder stivelse og sukker på grunn av deres effekt på blodsukkeret. Pommes frites og potetgull er off-limits, som er sub smørbrød eller andre smørbrød med massevis av brød. Også unngå høy-karbohydrat matvarer som mais og ris, eller noe som har blitt ramponert og fritert.

Beste dietter for diabetikere med høy Urin Protein

Proteinuri er en tilstand karakterisert ved en overdreven mengde protein i urinen. Feilfungerende nyrer sliter med å filtrere avfallsstoffer og protein, som kan føre til nyresvikt. Ifølge The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, diabetes er den ledende årsaken til end-stage renal sykdom. Finn ut hva den beste dietten er for deg å hindre proteinuri og opprettholde friske nyrer.

Protein og Dairy

Animalsk protein legger utilbørlig stress på dårlig fungerende nyrer. The National Kidney Foundation anbefaler begrense all protein og salt. Faktisk, National Institutes of Health foreslår får bare 0,6 gram protein per dag. Matvarer med lave nivåer av proteinet inkluderer grønnsaker, soyaprodukter tofu og tempeh, og kjøtt alternativer. Meieriprodukter er høy i fosfor. Personer med nyresykdom har et høyt nivå av fosfor i blodet, noe som fører til lave nivåer av kalsium og bentap. Erstatte melkeprodukter med soyamelk, mandel ost og kokos iskrem. Fettfattig yoghurt, cottage cheese, geitost og fetaost er gode alternative muligheter.

Natrium

En diett høy i natrium øker væskeretensjon, som allerede er forsterket av funksjonsfeil nyrer. Nyrer som er i stand til å skille ut saltet begynne å bygge opp et toksisk nivå av avfall og fluidum i kroppen. Ødem er en tilstand som oppstår når nyrene produserer mindre urin. Kroppen begynner å hovne opp, og giftstoffer kan hope seg opp i blodet. Forhindre denne tilstanden ved å unngå alle natrium-rik mat, slik som bearbeidet mat, hermetisert suppe, fet og fritert mat, saus, sauser, chips, kjeks og saltet fisk. Begrens spise ute, fordi de fleste forberedt mat inneholder salt. All mat som ble gjort med en gni eller er panerte bør unngås, også. I stedet for salt, bruker friske urter og krydder for å legge liv til mat.

Kalium

Problematiske nyrer kan ikke fjerne kalium fra kroppen, og for mye kalium kan føre til uregelmessige hjerteslag. Matvarer med kalium inkluderer appelsiner, bananer, poteter, nøtter, lima bønner, avokado, blomkål og tørket frukt.

Karbohydrater

Fordi diabetikere må opprettholde normale blodsukkernivået, kan karbohydrater trenger å være begrenset i sitt kosthold. Den typiske beløpet anbefalt av American Diabetes Association er mellom 45 og 65 gram per måltid. Folk på friske nyre dietter, men bør få de fleste av sine kalorier fra karbohydrater. Dette kan utgjøre et problem for diabetikere. Sjekk med legen din for å finne ut hvor mange karbohydrater du trenger daglig.

Trygge sukker erstatter for diabetikere

Trygge sukker erstatter for diabetikere


Finne ut at du har diabetes kan være tøff. Gjøre de nødvendige, drastiske endringer i kostholdet kan virke som en overveldende hinder for mange. For de som elsker desserter, kan det være spesielt vanskelig fordi store mengder sukker er nå forbudt. Heldigvis finnes det en rekke trygt sukker alternativer for diabetikere som kan anvendes i koking, baking, og hvilken som helst annen måte som sukker er normalt brukt.

Splenda

Splenda har mindre enn 1 gram karbohydrater og mindre enn 5 kalorier per porsjon. Den kan brukes som en erstatning for sukker i nesten hvilken som helst forekomst, noe som gjør den ideell for baking. Ved oppvarming, beholder Splenda sin sødme. Laget ved å starte med ekte sukker, er en patentert prosess ansatt for å fjerne kalorier og karbohydrater, etterlater sukralose. Selv om produktet starter med sukker, etter når prosessen er fullført, kroppen ikke gjenkjenner det som et sukker. Splenda har ingen merkbar effekt på blodsukkernivået eller insulin.

Xylitol

Xylitol er et søtningsmiddel som finnes naturlig i små mengder i mange frukter og grønnsaker. Kommersielt er det produsert fra hardwood trær og andre typer vegetasjon. Den har en søt smak lik den til sukker og oppløses raskt, noe som gjør det til et godt valg for bruk i kaffe og andre drikkevarer. Xylitol har en lav glykemisk indeks og er langsomt absorbert og metabolisert. Ingen brå økning i blodsukker eller insulin skjer med produktets bruk. Kaloriinnholdet er en tredjedel mindre enn den til sukker. En annen fordel med xylitol er at det har en positiv effekt på tannhelsen.

Stevia

Stevia er en naturlig forekommende søtningsmiddel som har blitt brukt i mange latinamerikanske kulturer i århundrer. Laget fra en busk som er innfødt til Paraguay, regnes det som en urt. Produktet ekstraheres fra plantens blad og er 10 til 15 ganger søtere enn sukker. Det kan legges til noe mat eller drikke, og er kalori og karbohydrat-fri. Flytende stevia og stevia pulver både cab brukes som sukker erstatning i oppskrifter. Stevia stimulerer frigjøring av insulin og hjelper i normalisering av glukoserespons hos diabetikere. Det har også en gunstig effekt på blodtrykket.

Oppskrift tegn for diabetikere

Oppskrift tegn for diabetikere


Diabetikere må endre sin samlede kostholdet å bedre kontrollere sin sykdom. Når du tilbereder, vil dette kreve flere erstatninger til lavere tilsatt sukker, salt og fett i oppskrifter. Økende mengder av sunnere mat og redusere mindre sunne alternativer vil hjelpe diabetikere å lage mat og spise sunt og fortsatt nyte sine favorittoppskrifter. Se Ressurser under for diabetikere vennlige oppskrifter.

Reduser Fat

Substitute lav-fett ingredienser for å forbedre den ernæringsmessige verdien av noen oppskrift. Nemlig erstatte helmelk med lettmelk eller skummet melk, hver hele egg med to eggehviter, krem ​​med fordampet skummet melk, olje med eplemos, rømme med yoghurt, pisket krem ​​med lav-fett frossen meieri pålegg, majones med lav -fat majones og hvert gram av usøtet sjokolade med 3 ss. kakaopulver. (Se Referanse lenker.) Velg lavere fett kjøtt som fjærkre og fisk over rødt kjøtt. (Se Referanse lenker.)

Endre tilberedningsmetoder

Unngå steking og slett bake, stek, damp, stek, grill eller broil stedet. Når matlaging, unngå å bruke ekstra fett under forberedelse og velge en matlaging spray i løpet tilsette olje eller smør i pannen; bruke nonstick panner. Baste matvarer med buljong i stedet for olje, kjøtt stekefettet eller smør. (Se Referanse lenker.)

Reduser Sugar

For bakevarer, gjør en test batch som reduserer sukkeret med en tredjedel til halvparten. Sugar spiller en rolle i å skape tekstur og bulk i oppskrifter. (Se Referanse lenker.) Granulert sukker erstatter kan erstatte en tilsvarende mengde sukker i oppskrifter som bare bruker sukker for å blidgjøre, ikke for å legge bulk. Reduser koketiden med syv til ti minutter for kaker og tre til fem minutter for informasjonskapsler. Bruke sukker erstatter vil ikke skape det samme bruning som er sett i sukkerholdig oppskrifter. Enhver bakt godt laget med sukker erstatning bør spises eller pakkes og fryses innen 24 timer for å unngå svinn. (Se Referanse lenker.)