Digidexo.com

Hvordan Reduser Melanin

Hvordan Reduser Melanin


Melanin i huden din er ansvarlig for å forsvare kroppen mot uønsket ultrafiolett stråling. Samtidig påvirker dine pigmentering nivåer. Administrere melanin nivåer gjør at du kan endre din hud pigmentering. Denne endring av dine melanin nivåer kan være midlertidig eller permanent, avhengig av medisinen du bruker. Begge metodene krever at du tar spesielle forholdsregler for å beskytte kroppen fra de fysiologiske problemer forbundet med lav melanin nivåer. Avtagende din melanin er en lang prosess som krever gjentatt bruk av medisiner, som skissert av legen din, og tålmodighet mens medisinen gjør sitt arbeid.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om Hydrokinon. Dette er ikke lenger tilgjengelig over-the-counter siden sin OTC salget ble opphevet av Food and Drug Administration i 2006. Dette er tilgjengelig som en aktuell krem. Hydrokinon benytter en hydrogen-peroksyd-basen til midlertidig å redusere nivået av melanin i hud. Du opprettholde denne reduksjonen gjennom gjentatt bruk av kremen, som foreskrevet av legen din. Resultatet er en depigmentation av huden din i det berørte området. Du kan avslutte bruken av kremen og dine melanin nivåer vil stige. Dette gjør at den opprinnelige hud pigmentering for å gå tilbake. Hydrokinon er det foretrukne valget på grunn av denne reversibilitet.

Diskuter bruk av Monobenzone med legen din. Dette aktuell krem ​​synker nivået av melanin løslatt fra melanocyttene i kroppen din. Denne reduksjonen er permanent og kan ikke reverseres senere. Reduksjonen av utskilles melanin skaper en permanent depigmentation av de berørte områder. Legen din må administrere bruken av dette stoffet for å hjelpe deg å unngå komplikasjoner.

Forbli tålmodig gjennom hele depigmentation prosessen. Denne prosessen krever gjentatt bruk av kremer til å forårsake en betydelig reduksjon i nivåene melanin. Kremen må brukes på alle områder av huden der du ønsker å se en nedgang i dine melanin nivåer. Diskuter dine mål med legen din og la ham lede deg gjennom prosessen. Unngå overusing kremen da dette kan skade huden og forårsake irritasjon.

Ta alle nødvendige forholdsregler er involvert i reduksjon av melanin. Melanin er ansvarlig for å beskytte kroppen mot skadelig ultrafiolett lys. Ikke utsett deg selv for direkte sollys uten tilstrekkelig beskyttelse. Dette inkluderer høy SPF sunblock, lange og tykke klær, hatter og solbriller. Ubeskyttet kontakt med solen etter langvarig depigmentation fører til hudirritasjon, solbrenthet og til og med hudkreft, i ekstreme tilfeller. Selv kortvarig kontakt med direkte sollys etter en depigmentation prosess setter deg i fare.